|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Koniec marudzenia więc do dzieła !!
Hej, oficjalnie ogłaszam że dołączam L
![]() Mam 160 cm wzrostu, ważę ok. 56-57 kg, jutro wchodzę na wagę, to mam nadzieję że zmienię w opisie wagę na choćby pół kilograma mniej.. Dietuję się od 2 lat, zawsze z jo-jo, przez zbyt mało kaloryczne diety, ale teraz już na poważnie mniej jem , więcej ćwiczę , chodzę do dietetyczki , czytam gazety o odchudzaniu etc..Mam nadzieję że razem damy radę i trzymam kciuki i za was !
|
|
|
|
|
#92 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja żałuję, że jak rok temu spadłam 8kg to nie zrobiłam sobie pomiarów, bo wiem tylko tyle ile spadło mi w biuście i w ogólnej rozmiarówce.. Cytat:
![]() Ja jutro jadę do znajomych kibicować! Nawpierdzielam się oliwek, bo pewnie będą Ja ogólnie mam power do życia - dawno tego nie było ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
Że tak brzydko powiem - w kupie siła!
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie !
![]() Ja melduję że już po śniadanku, oczywiście owsianka z orzechami i meega power do życia, a wam jak idzie ?
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wcześniej wypiłam rozcieńczoną łyżeczkę octu jabłkowego Power jest - pakuję do plecaka wodę, kanapki, banany, smaruję się filtrem (słońce Powiem Wam, że coraz bardziej to kocham. Uwielbiam się zmęczyć tak, że później nie mam siły się nawet uśmiechnąć a jednak endorfiny w organizmie szaleją Po wczorajszym hulaniu mam wielkie siniole na brzuchu! |
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Brawo za ćwiczenia, oby tak dalej ![]() Cytat:
Ja też już po śniadanku: owsianka z bananem, rodzynkami z łyżeczką kakao A teraz idę się szykować i jadę z psem do weta na ściągnięcie szwów. Miłego dnia
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Oj to co się stało ?
Widzę że większość preferuje owsianki na śniadanie ![]() Wczoraj wróciłam z 4-dniowej wycieczki i troche bałam się wejśćna wagę, no bo w końcu biały chleb,masło... a tu 400 gram mniej ! Oczywiście wczoraj od razu po powrocie wieczorny jogging ok. 45 minut , a na wczasach kaloryczność starałam się zachować w normie , więc aż takim szokiem to to nie było, no ale :P dziś trening z Ewą Ch. + 30 minut rowerek. Czuję przypływ endorfin ! Edytowane przez klaudiak96 Czas edycji: 2012-06-16 o 09:38 |
|
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
witam
dziś na śniadanko parę chrupek kukurydzianych i gotowa do walki z ogarnięciem domku eh później wieczorkiem orbitrek
|
|
|
|
|
#98 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I tak nie ruszyłam nic słodkiego jak sobie obiecałam i ćwiczyłam nawet ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Piękna słoneczna pogoda. Aż chce się żyć i działać ![]() Od rana sprzątanie, później przygotowania do Grilla :P Wieczorem MECZ !! Ach co to będą za emocje. Zgrzeszyłam dziś paroma chipsami. Ale myślę, że maks 150 kcal miały także zapominam o nich i lecę dalej. Na wadze spadem 0,6 kg ale zawsze to coś ![]() Miłego dnia Wam życzę
|
|
|
|
|
#100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle jaki masz rowerek? Bo zanim dorobię się na mojego BMW to musiałabym kupić coś tańszego [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34740961]Nie, nie, nie. Mój Tż pracuje w Niemczech i ja zostawiłam wszystko i przyjechałam tu do niego, a że mieszkamy daleko od miasta, a nie mamy samochodu to nie ma się jak ruszyć na zakupy, rowera też nie posiadam. Jestem tu dwa tygodnie i już nie mogę, wyszłam może 4 razy tak się nie da żyć Mnie też wszystko boli, powoli zaczynam wariować [/QUOTE]A widzisz.. Też miałam być w takiej sytuacji. Na szczęście rodzina tż jest w Polsce, więc to On rzucił wszystko i wrócił. Wyrobił polskie papiery i jako tako sobie żyjemy.. ale ja chciałam się przenieść i do dzisiaj o tym mówię! Ale to pewnie dlatego, że u nas byłaby inna sytuacja, bo mieszkanie jest na starym mieście w "stolicy" Bawarii, także dla mnie super. Odkładajcie pieniążki na auto i będzie Wam o wiele łatwiej. No ja od rana miałam skurcze, później czułam je już przez sen.. No i dostałam @, ale bardzo ubogi.. nie wiem co jest grane. Cytat:
Ja już jestem po zakupach - na grill wszystko kupione, po alkohol jadę później Ale coś słyszałam, że mam być kierowcą - w taki dzień?!Spodenki na euro przygotowane, więc pozostało dopracowanie opalenizny - lecę do ogrodu No i gratuluję spadku
|
|
|
#101 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Inaczej byłoby gdybyśmy mieszkali na mieście, ale niestety narazie jest jak jest.Ja też mam @ i to tak się rozkręcał, że zwijałam się z bólu. Wzięłam dwie tabletki i teraz przeszło, tylko mi jeszcze słabo i kręci się w głowie. Ale pierwszego dnia zawsze jest najgorzej. |
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34744869]No jak tylko wrócimy do Polski kupujemy auto
Inaczej byłoby gdybyśmy mieszkali na mieście, ale niestety narazie jest jak jest.Ja też mam @ i to tak się rozkręcał, że zwijałam się z bólu. Wzięłam dwie tabletki i teraz przeszło, tylko mi jeszcze słabo i kręci się w głowie. Ale pierwszego dnia zawsze jest najgorzej.[/QUOTE] To na ile tam zagrzejecie? W sumie nie wiem czy nie byłoby dla Was taniej kupić auto tam.. chyba, że chcecie silnik powyżej 2.0 no to wtedy zaczynają się koszta ![]() No u mnie rano były takie skurcze, że musiałam wziąć refastin i ketonal.. Teraz nagrzałam się na słońcu i dostałam lekkiego krwotoku, ale żyję. Zastanawiam się czy facet byłby zdolny przeżyć co miesiąc takie bóle ![]() Jestem taka głodna, a robię "post", bo wieczorem ten dziadowski grill!
|
|
#103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jego ambicje na auto są bardzo wygórowane, jeśli by się coś fajnego trafiło tutaj to czemu nie, a jeśli nic nie będzie to się będzie rozglądać w Polsce za czymś. Faceci nie zawsze rozumieją nas i nasze humorki ![]() My mamy zaproszenie na imprezę urodzinową do znajomego, jeśli Tż zechce to pewnie pójdziemy, ja umieram póki co. |
|
|
|
|
|
#104 | ||
|
Raczkowanie
|
Wróciłam
55 km, z czego ponad połowa to podjazdy i piaszczysty teren. W dodatku dostałam okres w trasie :| Zmęczonam, ale miało być 80 więc będę chyba wieczorem dokręcać ![]() Zjadłam w trasie 2 kanapki z twarogiem i 3 banany Na obiad planuję 2 jajka sadzone + kilka pieczonych młodych ziemniaków + fasolka szparagowa.Cytat:
Mi owsianki zbrzydły jak w zimie jadłam ranek w ranek bardzo podobne kombinacje i na razie nie mogę się przemóc ![]() Cytat:
Szału nie ma, to składak - sama dobierałam wszystkie części. Masz tam też zakładkę ze specyfikacją gdyby interesował Cię osprzęt Wydałam na niego jakieś 3 tys., więc dużo taniej niż Twoja wymarzona beemka, ale ma całkiem dobrą wagę, amortyzator powietrzny, hamulce mnie jeszcze nie zawiodły, przerzutki dość wysokiej klasy ![]() Tak w ogóle to ja dziś chyba też oglądnę mecz
Edytowane przez echoes Czas edycji: 2012-06-16 o 18:14 |
||
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;34745212]Tż jest tutaj od roku już, z kilkoma zjazdami na święta czy wakacje, chciał bym była przy nim więc przyjechałam.
Jego ambicje na auto są bardzo wygórowane, jeśli by się coś fajnego trafiło tutaj to czemu nie, a jeśli nic nie będzie to się będzie rozglądać w Polsce za czymś. Faceci nie zawsze rozumieją nas i nasze humorki ![]() My mamy zaproszenie na imprezę urodzinową do znajomego, jeśli Tż zechce to pewnie pójdziemy, ja umieram póki co.[/QUOTE] Może wejdź na wątek o Niemczech - tam jest masa dziewczyn z Polski, które tak jak Ty mieszkają na obrzeżach i nie wiedzą co ze sobą zrobić. A nuż jakaś będzie mieszkała blisko Ciebie. Zawsze to raźniej! Ja po auto jechałam do Niemiec i nie żałuję Inaczej - oni ich nigdy nie rozumieją Cytat:
No.. Jeszcze noszenie zakupów, wsiadanie i wysiadanie z auta. Liczy sie?Najlepsze potwierdzenie tego, że po treningach z Ewką są rezultaty, to zdjęcia Jej ofiar na fb Pooglądaj sobie!Sama dobierałaś części do roweru? Jacie.. ja się na tym zupełnie nie znam - prędzej kupię do samochodu. Masz o wiele lepsze opony od moich - to pewnie też wpływa na komfort jazdy, która u mnie jest średnia..
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-16 o 16:56 |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie lubię ćwiczyć w domu, ale skoro tak zachwalacie... ![]() Ja też się nie znałam, ale jakoś tak samo przyszło bo obracam się w kręgu rowerzystów Chociaż tak na prawdę sama bez konsultacji nic nie kupiłam ![]() Można kupić fajne gotowce, do moich faworytów należy CUBE ![]() Jakbyś miała jakiś rower na oku to daj znać, ocenimy ![]() A opon tych co ja mam akurat nie polecam Kupiłam je jak jeszcze miałam ciężki rower i małym kosztem chciałam zbić jak najwięcej. Kupiłam lekkie i tanie, ale nie sprawdzają się w błocie i śliskich korzeniach Niemniej jednak masz rację, odpowiednio dobrane opony bardzo poprawiają komfort jazdy.Noszenie zakupów zaliczam ![]() Mecz oglądnę, bo mnie kibice w moim mieście nastroili - żebyście widziały co się we Wrocku dzieje
Edytowane przez echoes Czas edycji: 2012-06-16 o 16:53 |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No niestety, wstyd , dziś tylko 30 min rower, trening Ewci sobie zostawiam na jutro rano , no bo mecz zobowiązuje A później z pracy wróciłam i już mi się nie chce ;pCo do samego treningu-powinno się go robić min. 3 razy w tygodniu, ja zawsze robię mniej a dodaje biegi czy basen. no, samego treningu nie kwalifikowałabym że to jedyne antidotum, ale gdy pogoda zawodzi a chciałoby się coś poruszać to naprawdę jest fajna sprawa Ja po 42 min(tyle trwa) czasami jestem meega spocona, czasem po prostu zmęczona, ale nigdy nie obojętna :P szybko mija, to na pewno.Myślę że warto się tym zainteresować, jakoś postarać się zdobyć, choć płyta była dostępna w kwietniowym shape(10 zł). Jedyne co mogę ci poradzić to to, że w lipcu ma Ewcia wydać kolejną płytkę (rzekomo trudniejszą:P), więc zrób wszystko żeby ją zdobyć :P |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#109 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zjadłam chyba z pół kg pistacji za to.Cytat:
)Patrzyłam na efekty wrzucone na fb. Oniemiałam! Faktycznie dobry sposób na niepogodę, wtedy nie ma wymówek A powiedz mi, potrzeba do nich dużo miejsca? Bo niestety nie dysponuję dużym pokojem
|
||
|
|
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie osobiście po którymś razie zaczęło to lekko nużyć, bo nawet wiedziałam co ona zaraz powie, ale jesli bieganie też robi się mniej interesujące czy nie ma pogody to taki trening sobie funduje i jestem zadowolona a co do miejsca to nie-ja sobie wzięłam taką matę i jest ok. jak stoisz to musisz zrobić wypady nogami w boki i do tyłu, albo połozyć się i robić żabko-brzuszki. No to mniej więcej masz zarys ile miejsca ![]() karaibskie sposoby? :P Powiesz cos więcej o nich? |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jednak nie od środy a od dzisiaj się odchudzam! Póki co bez ćwiczeń, bo we wtorek mam egz, ale później coś pomyślę
|
|
|
#112 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Zostanę przy swoim hulaniu kółkiem i rowerze, a w niepogodę jak mnie będzie nosić to odpalę sobie Ewkę Ja kiedyś robiłam ćwiczenia Tamilee Webb i tak jak u Ciebie, po kilku razach zrobiło się bardzo nużąco.Cytat:
![]() No i dupa, ból brzucha i ogólne okresowe dolegliwości schłodziły mój zapał. Na rower nie wiem czy pójdę, pewnie wieczorem symbolicznie 20-30 km. Dietę mam zamiar trzymać, choć dziś dzień nagrody za tygodniowy wysiłek i moje drożdżowe bułeczki z truskwkami i kruszonką. Póki co nawet nie mam na nie ochoty co jest niepodobne do mnie Ale już obiecałam chłopu, może jak mi zapachną to się skuszę ![]() Muszę Wam powiedzieć dziewczyny, że podałam Wam jakieś złe wymiary, musiałam się kiedyś niedokładnie zmierzyć. Udo to ja mam 59 cm, wcześniej zmierzyłam trochę za nisko. Biust chyba mi się zaczął już kurczyć jako pierwszy Na śniadanko jakieś zdrowe kanapeczki z wędliną i warzywami będą oraz koktajl truskawkowy Na obiad nie mam standardowo pomysłu...Dziewczyny, meldować się! |
|||
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Parę negatywnych wiadomości.
1. Wczoraj na grillu poniosłam porażkę na całej linii (wstyd ) ![]() 2. Zbliża mi się okres i jestem mega opuchnięta, piersi rozmiar większe ![]() 3. Znów zaczynam od nowa 4. Dziś niedziela, a ja mam nockę ![]() No trudno. Trzeba się pozbierać i zacząć od nowa |
|
|
|
|
#114 | |
|
Rozeznanie
|
Podobają mi się te słowa "symboliczne 20-30 km". Brawo ! Ze wzgledu też na @, i wiadomo jakie humorki. Ja niestety straciłam ją dawno temu i teraz staram się zrobić wszystko by wróciła(przez głodówki, diety..).
Na śniadanko ryż z jabłkiem. Trochę za mało go gotowałam więc wyszedł nie taki jak chciałam. A na obiad wsunę omlecik z pomidorkami i szczypiorkiem(polecam !).Trzymam kciuki za kolejny dzień diety! ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
!
|
|
|
|
|
|
#115 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 2. Dlaczego to my musimy cierpieć 3. patrz punkt 1 Ja zawsze po porażkach się załamuję. Jak w ciągu dnia dopuszczę się jakiegoś grzeszku to mówię "cały dzień zmarnowany, mogę żreć". Jak mi się zdarzy to powiedzmy 2 dni pod rząd to już koniec mojej diety :/ To chore! Ale będę walczyć, żeby tym razem było inaczej.4. Nie zazdroszczę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobra biorę tyłek w troki i idę sprzątać. Taki syf mam, że |
||||
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też zaczynam od nowa , muszę w końcu zacząć ćwiczyć systematycznie jak wcześniej.. Wczoraj zgrzeszyłam lodami i Reddsem żurawinowym takim zimnym Dzisiaj mam nadzieję, że dietowo i ćwiczeniowo będzie ok. Zdam relację wieczorem bo mam masę nauki a chęci 0 Miłego dnia!
|
|
|
#117 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i jest tak, jak powiedział Błaszczykowski po meczu: "Mieliśmy wiele pięknych chwil, ale i tak zostaniemy ocenieni negatywnie" POLSKA MENTALNOŚĆ Cytat:
![]() Aż tak źle po tej sesji?! Przyznaj się ile Ci w tyłeczek weszło ![]() Cytat:
Ale Ty masz umięśnione uda Melduję się z katarem, bólem gardła i przepitymi oczami.. Cytat:
![]() Moje piersi też mają problem, żeby zostać w staniku.. Cytat:
Ryż z jabłkiem też bym zjadła Ale do takich "dań" ryż musi być klejący, przynajmniej u mnie! Pora zjeść śniadanie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Można dołączyć ?
![]() wiek: 19 waga:54 cel:50 wzrost: 159 zmierz się jak znajdę miarę )
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, prawie 3kg., ale to przez @ też
Dzisiaj pierwszy dzień..... Wracam do nauki, bo we wtorek mam egzamin
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Melduję że już po treningu z Ewcią Ch.
![]() Nawet ok, ale czy wy też nie macie tak, że robiąc pięćdziesiąty raz to samo ćwiczenie to was to powoli nuży ? Dobrze, ze w lipcu nowa płyta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

) Jedzenie bez żadnych grzeszków 
Piekarnik Laury

Nie mów, że Twój partner przywiązuje Cię z miłości do kaloryfera?!
Ale coś słyszałam, że mam być kierowcą - w taki dzień?!

55 km, z czego ponad połowa to podjazdy i piaszczysty teren. W dodatku dostałam okres w trasie :| Zmęczonam, ale miało być 80 więc będę chyba wieczorem dokręcać 

Ale do takich "dań" ryż musi być klejący, przynajmniej u mnie!