|
|
#4981 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
Ja byłam dzisiaj w Rossie, u mnie jakiegoś wielkiego szału nie było, ale 20-30 minut po otwarciu z pędzli zostały tylko dwa do podkładu Ja czaiłam się na wygładzający, więc jak się dowiedziałam, że nie będzie w promocji to sobie darowałam Za to do koszyka wrzuciłam: krem Isana z mocznikiem, odżywkę Alterra morela i pszenica i mini żel Babydream ten od stóp do głów
|
|
|
#4982 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się nowa gazetka podoba, świetne są te przeceny - 40/50% zamiast przecen o 1-2zł
Nie narzekam, bo jak dotąd udaje mi się kupić wszystko na co czatowałam.
|
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą wybrałam się dziś specjalnie o 9 na otwarcie Rossa, żeby złapać Ecotoolsy, na których mi zależało.Przybyłam gdzieś za 5 dziewiąta a tam już kilka osób pod wejściem stoi ![]() Z tego co niektóre z was pisały, że niektórzy wykupywali po kilka sztuk np odzywki Eveline już się nastawiałam na oglądanie dantejskich scen i chciałam nawet zrezygnować bo co jak co ale o towar w sklepie bić się nie będę.Ale wszystko odbyło sie spokojnie, nikt sie nie bił, nawet specjalnego ruchu przy wyprzedazowych produktach nie zauważyłam.
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
Podasz linka do strony z promocjami? Wczoraj ją przeglądałam, ale nie pamiętam już jak się na nią wchodziło na rossnecie.
![]() Już znalazłam ![]() http://www.rossnet.pl/Produkty?s=&ca...oyal=&pageId=1 Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-16 o 21:38 |
|
|
|
#4987 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie był sprint po podkłady Rimmela, więc ja cichaczem po pędzle
![]() |
|
|
|
#4988 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4990 |
|
BAN stały
|
a ja mam 2 Rossmanny pod pracą, oba 5 min.drogi od pracy, więc to dla mnie żaden problem, tym bardziej jak mam kupić podkąłd -50 % taniej, ale jakbym miałą daleko, to też bym nie jechała. udało mi się kupić Rimmel-kolor 200 soft beige, u nas pełno tych podkładów było. krycje dość dobrze, buzia jest po nim taka promienna, świetlista. jedynie musiałam po niego iść do 2giego sklepu, bo pani przede mną wzieła ostatnio kolor nr 200. w 2gim Rossmannie sprzedawczyni mnie wystraszyłą, że mają tylko 1en kolor w promocji najciemniejszy, ale sprawdziła w kasie i na szczęscie się okazało, że nie. poza tym mówiłam Jej, że w innym ich sklepie wszystkie kolory są na promocji, więc to niemożliwe. przez te promocje jednodniowe widzę, że tylko sprzedawcy mają jedynie z nimi problemy.
Edytowane przez biedronka83 Czas edycji: 2012-06-16 o 21:43 |
|
|
|
#4991 |
|
404 Not Found
|
Uwielbiam te zwrot.
![]() Warszawianki, czy myślicie że jakimś cudem w którymś Rossmannie ostły się pędzle? Jeśli tak to w którym? Może z jeden bym zanabyła drogą kupna. ![]() Pomóżcie, nooo. Burza mózgów. |
|
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam na Lawinowej i dzikiego szału nie zauważyłam.A może po prostu znajdziesz numer i zadzwonisz do danego R. zanim pojedziesz, żeby nie jechac na darmo.
|
|
#4993 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w pierwszej kolejności sprawdziłabym Chmielną i Kruczą
Tygrysku...! Co Prosiaczku? NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... ![]() Ćwiczę od czasu do czasu Spełniam swoje małe marzenia Edytowane przez simone2010 Czas edycji: 2012-06-16 o 22:21 |
|
|
|
|
#4995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4996 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4997 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4998 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może uderzaj na pragę, bo tam (cytując) i tak nie potrafią się malować
|
|
|
#4999 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie doszłam do wniosku, że chcę tego zielonego Esprita, a jutro niedziela i 2 rossmanny na krzyż będą czynne. Mam pytanie do dziewczyn z Łodzi, czy jeszcze się gdzieś ten Esprit DNS ostał, chodzi mi o galerie handlowe takie np. manu?
|
|
|
|
#5000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Emilia nie śpi, nie je, nie pije Wciąż o Ecotools'ach myśli Niech się jej pragnienie ziści ![]() Teraz musisz je kupić
Mam twardą dupę i serce z kamienia. KEEP GOING, DON'T STOP. Edytowane przez Caramelli Czas edycji: 2012-06-16 o 22:26 Powód: poprawka |
|
|
|
|
#5001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten do pudru szału jakiegoś nie robi
|
|
|
|
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilia 25, nie masz wyboru - musisz nabyć pędzle
|
|
#5003 |
|
Rozeznanie
|
Ja bez problemu zdobyłam te pędzle które chciałam a wieczorem dzwoni siostra z wiadomością, że w Rossmanie taka super promocja była dzisiaj na pędzle i wzięła mi do podkładu, pudru i różu
Do różu akurat nie miałam, ale też na nim mi nie zależało, do podkładu drugi się przyda ale po co mi dwa do pudru??? Niby od przybytku głowa nie boli
|
|
|
|
#5004 |
|
Konto usunięte
|
NOWY WĄTEK-> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=34751877
|
|
|
|
#5005 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba nie. ![]() Dziewczyny, a ten Ross na pl. Starynkiewicza to jaki ma adres? Aleje Jerozolimskie? Tylko ile? |
||
|
|
|
#5006 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę że nabyłam dwa pędzelki - do różu i do pudru i jestem bardzo z siebie zadowolona. Pojechałam do Mikołowa i byłam w rosie po 9 mimo iż otwierają go o 8,30 biegne do półki z pędzlami a tam dwa do pudru i 1 do różu - ja sobie myślę niemożliwe
pooglądałam żeby wybrać najlepsze. Są super mięciusie. Widziałam że ekspedientka dołożyła jeszcze jeden do pudru który zaraz zgarnęła dziewczyna za mną. Widze że gazetka robi niezłe zamieszanie. Co gdzie ide to wszyscy o niej gadają albo wysyłają kogoś do rosa jak sami nie mogą iść.
|
|
|
|
#5007 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co piszecie nie było szału na pędzle, a u mnie w Łodzi wszystko wymietli. Ja osobiście kupiłam do pudru i podkładu z samego rana i jak już wychodziłam to nie było żadnego. Jak mama w domciu dotknęła tego do pudru to się zakochała. Jako przykładna córka ruszyłam w pogoń za pędzlem dla niej. Zwiedziłam 2 Rossy, ale niestety nie znalazłam nic oprócz pustych wieszaczków
((( Czy ktoś wie, czy w Łodzi coś zostało??
Edytowane przez marcioch23c Czas edycji: 2012-06-16 o 22:56 |
|
|
|
#5009 | |
|
siedzę i myślę
|
Cytat:
|
|
#5010 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a był już gdzieś ten nowy tusz Wibo? Czy w ferworze walki o pędzle nie zwróciłyście uwagi?
![]() Dziewczyny, a ten Ross na pl. Starynkiewicza to jaki ma adres? Aleje Jerozolimskie? Tylko ile? nie umiem robić cytowania Tusz wibo widziałam już na Korotyńskiego, na zachodnim jeszcze nie było przed weekendem. Niestety standardowo nie ma testera. Pamiętam jak kiedyś sprawdzałam ten rossmann i to była ulica Lindleya 16, taka zmyła
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

Ja czaiłam się na wygładzający, więc jak się dowiedziałam, że nie będzie w promocji to sobie darowałam
Za to do koszyka wrzuciłam: krem Isana z mocznikiem, odżywkę Alterra morela i pszenica i mini żel Babydream ten od stóp do głów