|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: We are Young i mamy tu swój mały gang! TŻ’ówki 2008- cz. XII
cześć Lasencje
![]() wróciłam z pracy ale zmykam zaraz pod prysznic, musze umyć siebie no i włosy
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole dziewczyny co ja mam dzis za powalony dzien
![]() autobus zepsol mi sie w drodze powrotnej (pierwszy raz w zyciu )bedac kolo domu jacys kolesie za mna biegli i mnei zaczepili ![]() ze jada do wroclawia na mecz Polski ^^ przedstawili sie powiedzieli skad sa (oprocz miejscowosci, nie pamietam nic nawet ich imion )w srode podrobilam sobie zwolnienie zeby spotkac sie z tym tajemniczym gosciem a juz sie martwilam jak to uspr.bo u wychowawczyni ciezko :P
|
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
jest tutaj któraś ? ja za godzine wychodze do pracy i od razu potem jedziemy do Krakowa
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno będzie super!
![]() Ja mam o 12 ustny angielski więc proszę o trzymanie kciuków
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez malutka155 Czas edycji: 2012-06-16 o 10:57 |
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ciuchutko, nie poznaję Was
Myślałam, że będę więcej nadrabiać ![]() Witam naszą nową tżtówkę Monia, czy ta pasta do zębów podziała na zaśniedziały pierścionek? Bo mam z takiego niby-srebra i od spodu, w miejscach, gdzie pocą mi się palce, robi się zardzewiały... Może bym spróbowała z tą pastą.Zakupy czwartkowe w miarę mi się udały. Kupiłam dwie pary spodni: jasne dżinsy i czarne, z takim wysokim stanem wiązanym jak gorset- tżtowi się podobają. Oprócz tego bluzkę (mamie się podobała, że miała kiedyś identyczną) i kwiat do wpinania we włosy. Butów i torebki nie kupiłam. |
|
|
|
#3309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i to się liczy ![]() Cytat:
ja muszę chyba po sh pochodzić bo chcę takie przerobić na krótkie spodenki i kupiłam sobie w końcu sandałki Dzień dobry odkryłam w sobie ukrytego kibica
|
|
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko to jest naprawdę wysoki(szeroki) pas elastycznego materiału. I przez to wiązanie serio wygląda jak gorset
|
|
|
|
|
#3311 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Dzisiaj z małą pospałyśmy do 9 ale i tak się nie wyspałam Teraz Julia ma czas na bajkę więc i ja mam troszkę czasu dla siebie. Zaraz będę brać się za obiad chociaż jakoś nie za bardzo mi się chce. Chyba już czas przestać marudzić ![]() Plany na weekend uległy zmianie. Na śmierć zapomnieliśmy, że jutro jest msza za stryjka TŻ i nie może nas tam zabraknąć więc Kadzidłowo musi niestety zaczekać. Mieliśmy też dzisiaj na grilla jechać ale doszliśmy do wniosku, że lepiej jak zostaniemy w Giżycku. Jakoś nie czuję się za dobrze na taką trasę a tutaj napewno spacer na molo sobie zrobimy i placu zabaw nie może zabraknąć ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wszystko ładnie weszło, pas wymodelował sylwetkę. Zadowolona z zakupu jestem. Potrzebuję jeszcze na lato jakiś długich alladynek w kolorze (znając życie i tak wezmę czarne) , sandałków i torebki z materiału
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Lachony, dzieki za kciuki
nie wiem jakim cudem ale to zaliczylam
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Krzyże, koło Ruciane-Nida
![]() ![]() ![]() ![]() klask i:Ja ide się szykować na mecz ![]() ![]()
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko jaki dziś upał
![]() Brakowało mi tego słoneczka chociaż w pracy przez to trochę ciężkoWłaśnie zrobiłam sobie popołudniową sieste, 15 minut z nogami w górze, żeby poprawić krążenie i zmykam pod prysznic i się szykować, bo jedziemy na bilarda, później mecz i afterparty ![]() A jutro intensywna nauka na poniedziałkowy i środowy egzamin zawodowy ![]() No to ja zmykam! DO BOJU POLSKO!!! Wygramy, wygramy, wygramy, Czechów pokonamy! ![]() Papa
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() A co do Euro to Dlaczego, nooo?
|
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
Gocia niestety tak wyszło
tak jak Nniee mówiła "wierni po porażce " , mogło być lepiej, ale grali okej
|
|
#3318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W takim razie w poniedziałek przejdę się i przymierzę Tam to jeszcze nie byłam ![]() No szkoda, szkoda Jednak widać było, że w drugiej połowie chłopaczki opadli z sił a szkoda, bo gdyby cały mecz wyglądał jak pierwsza połowa wynik mógł być inny. Naprawdę aż łezka się zakręciła![]() Moja niunia obejrzała z nami cały mecz i dopiero co zasnęła. Ciągle pytala " mama a kim jest ten w czarnej koszulce" albo " tata co robi ten biały na boisku" "co robi ten w bramce" Widać zainteresowanie piłką ale to po wujku Teraz lecę wziąść szybką kąpiel i do łóżka
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno tak
![]() ![]() Ale emocje były super będe żyć o 5 lat krócej przez to wszystko dali nam nadzieje i dziękuje im za to teraz powinniśmy zobaczyć irlandzkich kibiców![]() byłam pod spodkiem i fajna atmosfera ale rozwalili mnie jak czeski zawodnik schodził z boiska a wszyscy: "wypier**laj" Polska![]()
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
super
noo, pogoda dzisiaj mega i tak powinno być!![]() Cytat:
pierwsza połowa była ok, mieli szanse i powinni strzelić ale niestety, niewykorzystane szanse się mszczą a druga połowa już w ogóle porażka i cóż![]() lipa, że nie wyszliśmy, bo gospodarze i do tego z takiej grupy ![]() ale cóż, piłka jest nieobliczalna ![]() teraz trzymam mocno za Hiszpanię, żeby obroniła tytuł!![]() ![]() ![]() ja od rana nauka, potem się spotkaliśmy ze znajomymi i poszliśmy na miasto na piwo, posiedzieliśmy w ogródki itd, potem jeszcze do parku, a na koniec mecz. Niedawno wróciłam i zaraz chyba czas spać
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już wstałam
chyba pierwszy raz jestem tu wcześniej niż Fiole ![]() Śmigam za 1,5 h na szkolenie, a później zabieram TŻ i spędzamy ostatni wieczór i noc razem przed powrotem mojej mamy. Ale ten czas szybko zleciał
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety, wszystko co dobre, szybko się kończy ![]() dzień dobry ja zaraz biorę się za naukę a potem z TŻtem się chyba widzę![]() nadal nie mam wyników tego pon egz mają być do końca tyg, więc dziś muszą już się pojawić![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- weszłam właśnie na usosa i są już wyniki zdałam |
|
|
|
|
#3323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kończę śniadanie i dużą kawę, też dziś czeka mnie dzień z nauką. Z tż się widziałam od środy do wczoraj pierwszej w nocy i aż mi dziwnie było zasypiać bez niego. ![]() Super, że zdałaś ![]() Ja miałam w piątek wyniki poniedziałkowego i mam czwórę. ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Jestem król wczesnego wstawania! ![]() Ale król dziś wstał po 9 To wszystko przez to, że jak śpię z tż to zawsze późno wstajemy i się przyzwyczaiłam. Jutro już wracam do swojego zwyczaju. ;p---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gratuluję zaliczonych egzaminów ![]() Jakie plany na dziś?
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się do swojego nie odzywam od wczoraj, bo mnie wkurza gratulację to już koniec? czy jeszcze ostatni egzamin Ci został ?![]() znowu się nie przywitałam, jaka wieś Dzień dobry ja w planach mam naukę ( juhu normalnie
Edytowane przez @na Czas edycji: 2012-06-17 o 10:26 Powód: skleroza ! |
|
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W planach dokończyć kawę, wizaż, nauka ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- A przede mną jeszcze dwa egzaminy
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i gratuluję 4! u mnie tylko 3, ale i tak się baaardzo cieszę, że już z głowy![]() teraz nauka a potem TŻ![]() ![]() jutro mam egzamin drugie podejście do tego co pisałam wtedy po weselu i mówiłam, że nie zaliczę ale koleś 2 nie wstawiał i dał kolejne podejście, więc spoko mam nadzieję, że teraz się uda![]() no i jeszcze referat zaliczeniowy muszę napisać
|
|
|
|
|
#3328 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Jejku jak ja dawno tu zaglądałam. Przez tą sesję nie mam na nic czasu.
|
|
#3329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile Ci jeszcze zostało? ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]() Ja mam ostatni egzamin 25 czerwca
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Oj zostały mi jeszcze 4 egzaminy a za mną już 6
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Ja mam ostatni 27 czerwca.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Myślałam, że będę więcej nadrabiać
Bo mam z takiego niby-srebra i od spodu, w miejscach, gdzie pocą mi się palce, robi się zardzewiały... Może bym spróbowała z tą pastą.

i nie może nas tam zabraknąć więc Kadzidłowo musi niestety zaczekać. Mieliśmy też dzisiaj na grilla jechać ale doszliśmy do wniosku, że lepiej jak zostaniemy w Giżycku. Jakoś nie czuję się za dobrze na taką trasę a tutaj napewno spacer na molo sobie zrobimy i placu zabaw nie może zabraknąć 

klask i:

Dlaczego, nooo?
a druga połowa już w ogóle porażka i cóż
mają być do końca tyg, więc dziś muszą już się pojawić
drugie podejście do tego co pisałam wtedy po weselu i mówiłam, że nie zaliczę