|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
Wydaje mi się, że Nasi też trochę tak lightowo podeszli do dzisiejszego meczu ze względu na to, że Czesi z Rosją przegrali z takim wynikiem a nie innym. W drugiej połowie jak zobaczyli, że z nimi nie ma żartów to starali się ale już było za późno
![]() Tym smutnym akcentem piszę Dobranoc
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Polska wczoraj przerabała mecz! W pierwszej połowie grafi super ale potem to szkoda gadać.
A tak w ogóle to dzień dobry obudziło mnie piękne słońce, znów się zapowiada cudny dzień mam niedosyt bo wczoraj nic się z tz nie poprzytulałam, bo oglądaliśmy mecz i ja poszłam spać a on jeszcze oglądał kawałek drugiego i jak przyszedł to ja już spalam no i chyba pojechał do domu :-( mógł mnie obudzić :-(
|
#1204 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Przez to że na tygodniu wstaje o 7 to dzisiaj też wstałam hehe a chciałam dłużej pospać U mnie zapowiada się śliczna pogoda dzisiaj jadę do babci na wieś, więc może się troszkę poopalam
|
|
|
|
#1205 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam i ja z rana. Wczoraj wciągnął mnie wir dekoracji i tutaj jakoś umilkłam, przepraszam.
Ogólnie siedziałam do 2:30, a przed 8 się obudziłam. Jaki ze mnie ranny ptaszek. Pewnie gdyby był TŻ, to bym jeszcze spała, ale on jeszcze w pracy i wróci ok 11.Jaka ja jestem głupia. Szkałam w necie mojego foto/wideo i nie znalazłam. Wczoraj mnie coś natknęło i mam. Nie wiem jak ja szukałam. Powiem, że na stronie zdjęcia mi się bardzo podobają, ale w domu miał jeszcze ładniejsze. Oto i on:http://wojtalavideo.letnet.pl/galeria.html
|
|
|
|
#1206 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Pogoda super dzisiaj znów- nawet bardziej super niż wczoraj bo już jest gorąco
. Jakbym miała samochód to waliłabym z dzieciakami nad wodę... a tak to miasto nam zostaje i kiszenie się w domu.... No ale cóż... trudno... Ohhh jak ja Ci zazdroszczę.... też bym pojechała....
|
#1207 |
|
Uzależnienie
|
Witam
![]() Niedziela a my od samego rańca ostro się bierzemy za robotę
|
#1208 |
|
Wtajemniczenie
|
Abyście jak najszybciej skończyli
|
#1209 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
teraz chłopaki poprawiają gładź, jak przestaną pylić to będę mogła się zabrać za malowanie drugiej warstwy na oknie, a może po południu się już uda zagruntować ściany
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Nie nadrabiam, bo nie mam zbytnio czasu ![]() Idę poćwiczyć, zjeść śniadanie i zbierać się do pracy A zaczyna mi konkretny maraton w robocie Tylko przyszły weekend mam wolny ![]() Co do meczu nie skomentuję. Po prostu Smuda musi odejść, bo to przez jego zasraną taktykę wylecieliśmy z Euro. Niestety taka prawda. Chłopaki na prawdę walczyły. No ale co z tego... Mogłabym się bardziej rozpisać, ale po co? Co to zmieni? NIC. ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
To nie jest wina chłopaków uwierzcie, a taktyki jakąs narzuca im Smuda - mogłabymn Wam tu dłużej o tym pisać, bo wiem trochę o tym - w końcu TŻ trochę grał w piłkę, więc się nie nasłuchałam - no ale po co? I tak to nic nie da już...I standartowo - gdzie zmiany do cholery... Zmienił Polańskiego, który konkretnie zpaierdzielał i tłumaczył się tym, że to dlatego, bo miał żółtą kartkę ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Aaaa no i jeszcze jedno - jedyne co mnie pociesza, to że Ruscy nie awansowali
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-06-17 o 09:13 |
|
|
|
|
#1211 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
pewnie dlatego że byli faworytami w naszej grupie
|
||
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po prostu nie lubię Ruskich A kraj jako kraj lubię ![]() My mieliśmy być za Rosją i jesteśmy Kij z tym, że mieliśmy być 2, a oni 1 ![]() Poćwiczyłam trochę, teraz czekam na koktajl jabłkowo-bananowy. Teraz to będą moje kolacje W lato serio łatwiej chudnąć![]() Waga stoi, ale ja czuję się lepiej, bo zaczęłam się ruszać. Poza tym nie liczę na spadek wagi przy początkach okresu
|
|
|
|
|
#1213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To komu teraz kibicujecie? Ja stawiam na Włochy, byłam też za Holandią, ale coś słabo im idzie, no i może Hiszpania
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry tak w ogóle
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra Kochane, ja uciekam
Bo jestem dziś nieznośna przez moją wściekłość ![]() Uciekam się zaraz zbierać do pracy, wrócę jutro jak ochłonę ![]() Miłej niedzieli ![]() Ja kibicuje Hiszpanii. Obstawiam finał Niemcy - Hiszpania. Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2012-06-17 o 09:45 |
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1218 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz to już tylko HISZPANIA..... nie widzę innej opcji
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
też mam z tego powodu radoche:-D
|
#1220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję. Cieszy mnie to.
Tym bardziej, że płacę tylko 1700 zł, a jeśli HD 2000 Fakt, że jedna osoba robi zdjęcia i kameruje, ale będę miała film i ok 900 zdjęć za tą kwotę. W kościele jeszcze pomoże mi kuzyn, który zdjęcia na weselach robi. W czasie przyjęcia starczy mi jedna osoba. ![]() Cytat:
Moi siostrzeńcy też tacy bystrzy byli. Jeszcze jak się w przerwie zadzwoniłam, to mi siostra mówi, że podobno mecz Polski jest jakiś opóźniony. Flight spokojnej pracy. Pa, pa ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Mama mi powiedziała właśnie, że może mi sama uszyje sukienkę. Jeśli będzie jeszcze pracowała w zakładzie, to na 90 % będzie mi szyła i w zakładzie skroją, a szefowa pomoże, bo już kilka razy tam szyli. Jeśli tak, to chyba bym chciała taką suknię jak Biegaczka ma
|
|
|
|
|
#1221 |
|
Zadomowienie
|
hej
już wczoraj się nie udzielałam po meczu, bo mi przykro było zgadzam się zdecydowanie z Fligh chłopaki zrobili co mogli, a Smuda już powiedział, że odchodzi u mnie też dzisiaj super pogoda pojedziemy do Tż i pewnie na spacer nad zalew pójdziemy ![]() aaaaaa i mam dokładnie 300 DDŚ |
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Wczoraj zasiedzieliśmy się na obiedzie u moich rodziców, więc później szybko musieliśmy się zebrać na grilla meczowego. A tak się okazało, że prawie nikogo nie ma, bo dziecko gospodarzy chore, więc wszyscy dzieciaci się przestraszyli. No ale nic. Było całkiem fajnie, poza etapem meczu oczywiście... A mnie się dzisiaj śniło, że jeździłam na nartach, a potem miałam ospę
|
#1223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A to już dużo patrząc na to że jak na razie to umowę mam podpisaną tylko z fotografem
|
|
#1224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam niby zamówione w tej co od początku chciałam mieć ale nie szkodzi mi popatrzeć wszędzie tam gdzie byłam są praktycznie wolne terminy i jakoś mnie nie goni
|
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Wczoraj pojechałam z TŻ do jego mamy na weekend oblewać WYGRANĄ POLAKÓW i jej NOWY SAMOCHÓD. ;D wpadła też siostra TŻta z mężem i córką :P troche wypiliśmy pogadaliśmy, ale zamiast oblewac WYGRANĄ POLAKÓW oblewaliśmy przegraną aż przykro się robi ;( szkoda bo naprawdę starali się w pierwszej połowie, mieli dużo akcji.. ;( no nic było minęło nie bedziemy się rozczulać :P a samochód oblany :P WIecie co? Zawsze zastanawialam się po kim mój Tż tak ma, że może spać 10 godzin bez problemu.. i już wiem, po mamusi.. Kurdę poszliśmy spać o 2-3 mniej więcej a ja już o 8 na nogach.. tylko co tu robić ( nie lubię chodzić sama po "obcym domu" wiadomo u siebie najlepiej :P ) no i tak leże i leże i patrze godzina 10:30 a jego mama dopiero wstała ;o Kurdę taka ładna pogoda a oni śpią ;| moglibyśmy kajś jechać się poopalać ;( a tak ogólnie to patrze przez okno a tam na termometrze 35 stopni Celsjusza w słońcu Jutro przyjeżdża moja siostra, to jak nie zapomni wziąść kabelka z telefonu to wrzucę kilka fotek w sukni (z przymierzali:P ) _________________________ __ Ślub - http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130420290819.html |
|
|
|
#1226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
piękny, gorący dzień!Cytat:
Cytat:
![]() Nie piłam, bo nie mogę się przełamać, ale niektóre koleżanki piją i mają efekty Cytat:
|
|||
|
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() Grilla nie było bo zaczęło lać, do tego nasi przegrali, nerwy wszyscy mieliśmy bo mieli tyyyle okazji żeby strzelić bramkę i jeszcze pokłóciłam się z TŻtem więc wczorajszy wieczór zaliczam do nieudanych
|
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie nieco powyżej 20 stopni i chmury ze słońcem ale jak na arzie nie da się opalić przy takiej pogodzie
|
||
|
|
|
#1229 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Od rana mam okropny humor. Niedługo moja mama będzie miała operację i dopiero zaczyna to do mnie docierać. Zawsze się martwię takimi rzeczami i chociaż wiem, że wszystko MUSI być dobrze to i tak panikuję...rano już zdążyłam się popłakać...co prawda zbliża mi się @, ale to i tak dla mnie bardzo duże przeżycie Zapewne nie będzie mnie dziś z Wami, ale będę dzielnie nadrabiać...ściskam Was.p.s. szkoda mi polskiej drużyny, robili co mogli, brawo dla nich za dzielny występ następnym razem się uda
|
|
|
|
#1230 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

obudziło mnie piękne słońce, znów się zapowiada cudny dzień

klik!