PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-16, 22:49   #1201
motylek1
Wtajemniczenie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Co by nie mówić to i tak reprezentacja dostarczyła nam dużo emocji i i tak wysoko zaszła bo od wielu lat był zastój
Dokładnie też uważam, że duży postęp zrobili

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 23:09   #1202
dastin
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Wydaje mi się, że Nasi też trochę tak lightowo podeszli do dzisiejszego meczu ze względu na to, że Czesi z Rosją przegrali z takim wynikiem a nie innym. W drugiej połowie jak zobaczyli, że z nimi nie ma żartów to starali się ale już było za późno

Tym smutnym akcentem piszę Dobranoc
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 07:17   #1203
justi699
Zakorzenienie

Ale Polska wczoraj przerabała mecz! W pierwszej połowie grafi super ale potem to szkoda gadać.
A tak w ogóle to dzień dobry obudziło mnie piękne słońce, znów się zapowiada cudny dzień
mam niedosyt bo wczoraj nic się z tz nie poprzytulałam, bo oglądaliśmy mecz i ja poszłam spać a on jeszcze oglądał kawałek drugiego i jak przyszedł to ja już spalam no i chyba pojechał do domu :-( mógł mnie obudzić :-(

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 07:27   #1204
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Przez to że na tygodniu wstaje o 7 to dzisiaj też wstałam hehe a chciałam dłużej pospać

U mnie zapowiada się śliczna pogoda dzisiaj jadę do babci na wieś, więc może się troszkę poopalam

Stary 2012-06-17, 08:12   #1205
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Witam i ja z rana. Wczoraj wciągnął mnie wir dekoracji i tutaj jakoś umilkłam, przepraszam. Ogólnie siedziałam do 2:30, a przed 8 się obudziłam. Jaki ze mnie ranny ptaszek. Pewnie gdyby był TŻ, to bym jeszcze spała, ale on jeszcze w pracy i wróci ok 11.

Jaka ja jestem głupia. Szkałam w necie mojego foto/wideo i nie znalazłam. Wczoraj mnie coś natknęło i mam. Nie wiem jak ja szukałam. Powiem, że na stronie zdjęcia mi się bardzo podobają, ale w domu miał jeszcze ładniejsze. Oto i on:
http://wojtalavideo.letnet.pl/galeria.html

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 08:12   #1206
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Dzień dobry! Pogoda super dzisiaj znów- nawet bardziej super niż wczoraj bo już jest gorąco. Jakbym miała samochód to waliłabym z dzieciakami nad wodę... a tak to miasto nam zostaje i kiszenie się w domu.... No ale cóż... trudno...
Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Przez to że na tygodniu wstaje o 7 to dzisiaj też wstałam hehe a chciałam dłużej pospać

U mnie zapowiada się śliczna pogoda dzisiaj jadę do babci na wieś, więc może się troszkę poopalam
Ohhh jak ja Ci zazdroszczę.... też bym pojechała....
Stary 2012-06-17, 08:39   #1207
Antilia
Uzależnienie

Witam
Niedziela a my od samego rańca ostro się bierzemy za robotę

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 08:42   #1208
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
Witam
Niedziela a my od samego rańca ostro się bierzemy za robotę
Abyście jak najszybciej skończyli teraz dobra pogoda to szybko schnie
Stary 2012-06-17, 08:56   #1209
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Abyście jak najszybciej skończyli teraz dobra pogoda to szybko schnie
Już powoli ściany nabierają wyglądu teraz chłopaki poprawiają gładź, jak przestaną pylić to będę mogła się zabrać za malowanie drugiej warstwy na oknie, a może po południu się już uda zagruntować ściany

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 09:12   #1210
FlightlessBird
Zakorzenienie

Witam się z rana
Nie nadrabiam, bo nie mam zbytnio czasu
Idę poćwiczyć, zjeść śniadanie i zbierać się do pracy A zaczyna mi konkretny maraton w robocie Tylko przyszły weekend mam wolny

Co do meczu nie skomentuję. Po prostu Smuda musi odejść, bo to przez jego zasraną taktykę wylecieliśmy z Euro. Niestety taka prawda. Chłopaki na prawdę walczyły. No ale co z tego... Mogłabym się bardziej rozpisać, ale po co? Co to zmieni? NIC.

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Wydaje mi się, że Nasi też trochę tak lightowo podeszli do dzisiejszego meczu ze względu na to, że Czesi z Rosją przegrali z takim wynikiem a nie innym. W drugiej połowie jak zobaczyli, że z nimi nie ma żartów to starali się ale już było za późno

Tym smutnym akcentem piszę Dobranoc
Chyba nie oglądałyśmy tego smego meczu... Przecież pierwsza połowa, a już na pewnop pierwsze 30 minut należało do nas. To my mieliśmy kilka super akcji na ich bramkę.

To nie jest wina chłopaków uwierzcie, a taktyki jakąs narzuca im Smuda - mogłabymn Wam tu dłużej o tym pisać, bo wiem trochę o tym - w końcu TŻ trochę grał w piłkę, więc się nie nasłuchałam - no ale po co? I tak to nic nie da już...

I standartowo - gdzie zmiany do cholery... Zmienił Polańskiego, który konkretnie zpaierdzielał i tłumaczył się tym, że to dlatego, bo miał żółtą kartkę

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Aaaa no i jeszcze jedno - jedyne co mnie pociesza, to że Ruscy nie awansowali

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2012-06-17 o 09:13
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 09:23   #1211
motylek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Jaka ja jestem głupia. Szkałam w necie mojego foto/wideo i nie znalazłam. Wczoraj mnie coś natknęło i mam. Nie wiem jak ja szukałam. Powiem, że na stronie zdjęcia mi się bardzo podobają, ale w domu miał jeszcze ładniejsze. Oto i on:
http://wojtalavideo.letnet.pl/galeria.html
Bardzo ładne są te zdjęcia

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Hehe mnie też pewnie dlatego że byli faworytami w naszej grupie

Stary 2012-06-17, 09:29   #1212
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Hehe mnie też pewnie dlatego że byli faworytami w naszej grupie
Nie dlatego Ja po prostu nie lubię Ruskich A kraj jako kraj lubię
My mieliśmy być za Rosją i jesteśmy Kij z tym, że mieliśmy być 2, a oni 1

Poćwiczyłam trochę, teraz czekam na koktajl jabłkowo-bananowy. Teraz to będą moje kolacje W lato serio łatwiej chudnąć

Waga stoi, ale ja czuję się lepiej, bo zaczęłam się ruszać. Poza tym nie liczę na spadek wagi przy początkach okresu

Stary 2012-06-17, 09:41   #1213
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

u mnie też świeci słońce ale są też chmury. Mam nadzieję, że po południu się całkowicie wypogodzi i będę mogła się poopalać
Cytat:
Witam się z rana
Nie nadrabiam, bo nie mam zbytnio czasu
Idę poćwiczyć, zjeść śniadanie i zbierać się do pracy A zaczyna mi konkretny maraton w robocie Tylko przyszły weekend mam wolny

Co do meczu nie skomentuję. Po prostu Smuda musi odejść, bo to przez jego zasraną taktykę wylecieliśmy z Euro. Niestety taka prawda. Chłopaki na prawdę walczyły. No ale co z tego... Mogłabym się bardziej rozpisać, ale po co? Co to zmieni? NIC.

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Chyba nie oglądałyśmy tego smego meczu... Przecież pierwsza połowa, a już na pewnop pierwsze 30 minut należało do nas. To my mieliśmy kilka super akcji na ich bramkę.

To nie jest wina chłopaków uwierzcie, a taktyki jakąs narzuca im Smuda - mogłabymn Wam tu dłużej o tym pisać, bo wiem trochę o tym - w końcu TŻ trochę grał w piłkę, więc się nie nasłuchałam - no ale po co? I tak to nic nie da już...

I standartowo - gdzie zmiany do cholery... Zmienił Polańskiego, który konkretnie zpaierdzielał i tłumaczył się tym, że to dlatego, bo miał żółtą kartkę

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

W sumie to masz rację, chodziło mi o drugą połowę meczu a raczej o końcówkę pierwszej połowy i początek drugiej bo zapomniałam, że przez pierwsze 30 min oglądałam Rosja- Grecja
Stary 2012-06-17, 09:42   #1214
TusiaeM
Zakorzenienie

Cytat:
Co by nie mówić to i tak reprezentacja dostarczyła nam dużo emocji i i tak wysoko zaszła bo od wielu lat był zastój
Też tak uważam, ja nie pamiętam aby w końcu mieli realną szansę wyjścia z grupy. Zawsze przegrywali pierwszy i drugi mecz i papa.

To komu teraz kibicujecie?
Ja stawiam na Włochy, byłam też za Holandią, ale coś słabo im idzie, no i może Hiszpania

I like my money right where I can see it... hanging in my closet!

My life is happening now, not in a one or two years, but now.
TusiaeM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 09:42   #1215
dastin
Zakorzenienie

Dzień dobry tak w ogóle
Stary 2012-06-17, 09:44   #1216
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dobra Kochane, ja uciekam Bo jestem dziś nieznośna przez moją wściekłość

Uciekam się zaraz zbierać do pracy, wrócę jutro jak ochłonę

Miłej niedzieli

Ja kibicuje Hiszpanii.

Obstawiam finał Niemcy - Hiszpania.

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2012-06-17 o 09:45
Stary 2012-06-17, 09:45   #1217
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra Kochane, ja uciekam Bo jestem dziś nieznośna przez moją wściekłość

Uciekam się zaraz zbierać do pracy, wrócę jutro jak ochłonę

Miłej niedzieli
Papa, miłej pracy
Stary 2012-06-17, 09:50   #1218
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Teraz to już tylko HISZPANIA..... nie widzę innej opcji
Stary 2012-06-17, 10:07   #1219
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
też mam z tego powodu radoche:-D

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:19   #1220
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję. Cieszy mnie to. Tym bardziej, że płacę tylko 1700 zł, a jeśli HD 2000 Fakt, że jedna osoba robi zdjęcia i kameruje, ale będę miała film i ok 900 zdjęć za tą kwotę. W kościele jeszcze pomoże mi kuzyn, który zdjęcia na weselach robi. W czasie przyjęcia starczy mi jedna osoba.

Cytat:
u mnie też świeci słońce ale są też chmury. Mam nadzieję, że po południu się całkowicie wypogodzi i będę mogła się poopalać

W sumie to masz rację, chodziło mi o drugą połowę meczu a raczej o końcówkę pierwszej połowy i początek drugiej bo zapomniałam, że przez pierwsze 30 min oglądałam Rosja- Grecja
Nie jesteś sama Moi siostrzeńcy też tacy bystrzy byli. Jeszcze jak się w przerwie zadzwoniłam, to mi siostra mówi, że podobno mecz Polski jest jakiś opóźniony. A oni to tacy zapaleńcy piłkowi podobno

Flight spokojnej pracy. Pa, pa

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Mama mi powiedziała właśnie, że może mi sama uszyje sukienkę. Jeśli będzie jeszcze pracowała w zakładzie, to na 90 % będzie mi szyła i w zakładzie skroją, a szefowa pomoże, bo już kilka razy tam szyli. Jeśli tak, to chyba bym chciała taką suknię jak Biegaczka ma

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:20   #1221
tajeczka
Zadomowienie

hej już wczoraj się nie udzielałam po meczu, bo mi przykro było zgadzam się zdecydowanie z Fligh chłopaki zrobili co mogli, a Smuda już powiedział, że odchodzi
u mnie też dzisiaj super pogoda pojedziemy do Tż i pewnie na spacer nad zalew pójdziemy
aaaaaa i mam dokładnie 300 DDŚ
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:23   #1222
perfuzja
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Wczoraj zasiedzieliśmy się na obiedzie u moich rodziców, więc później szybko musieliśmy się zebrać na grilla meczowego. A tak się okazało, że prawie nikogo nie ma, bo dziecko gospodarzy chore, więc wszyscy dzieciaci się przestraszyli. No ale nic. Było całkiem fajnie, poza etapem meczu oczywiście...

A mnie się dzisiaj śniło, że jeździłam na nartach, a potem miałam ospę
Stary 2012-06-17, 10:31   #1223
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
hej już wczoraj się nie udzielałam po meczu, bo mi przykro było zgadzam się zdecydowanie z Fligh chłopaki zrobili co mogli, a Smuda już powiedział, że odchodzi
u mnie też dzisiaj super pogoda pojedziemy do Tż i pewnie na spacer nad zalew pójdziemy
Ja mam 314 i zaczynam się coraz bardziej bać że nie zdążę.... Ale w czwartek wraca moja mama i myślę że pod PN za tydzień w ciągu tyg załatwię salę i pooglądam suknie. A to już dużo patrząc na to że jak na razie to umowę mam podpisaną tylko z fotografem
Stary 2012-06-17, 10:33   #1224
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Ja mam 314 i zaczynam się coraz bardziej bać że nie zdążę.... Ale w czwartek wraca moja mama i myślę że pod PN za tydzień w ciągu tyg załatwię salę i pooglądam suknie. A to już dużo patrząc na to że jak na razie to umowę mam podpisaną tylko z fotografem
ja cały czas sale oglądam różne mam niby zamówione w tej co od początku chciałam mieć ale nie szkodzi mi popatrzeć wszędzie tam gdzie byłam są praktycznie wolne terminy i jakoś mnie nie goni
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:42   #1225
ryba91
Zakorzenienie

Witajcie
Wczoraj pojechałam z TŻ do jego mamy na weekend oblewać WYGRANĄ POLAKÓW i jej NOWY SAMOCHÓD. ;D
wpadła też siostra TŻta z mężem i córką :P troche wypiliśmy pogadaliśmy, ale zamiast oblewac WYGRANĄ POLAKÓW oblewaliśmy przegraną aż przykro się robi ;( szkoda bo naprawdę starali się w pierwszej połowie, mieli dużo akcji.. ;( no nic było minęło nie bedziemy się rozczulać :P a samochód oblany :P

WIecie co? Zawsze zastanawialam się po kim mój Tż tak ma, że może spać 10 godzin bez problemu.. i już wiem, po mamusi..
Kurdę poszliśmy spać o 2-3 mniej więcej a ja już o 8 na nogach.. tylko co tu robić ( nie lubię chodzić sama po "obcym domu" wiadomo u siebie najlepiej :P ) no i tak leże i leże i patrze godzina 10:30 a jego mama dopiero wstała ;o Kurdę taka ładna pogoda a oni śpią ;| moglibyśmy kajś jechać się poopalać ;(

a tak ogólnie to patrze przez okno a tam na termometrze 35 stopni Celsjusza w słońcu ale bym się zjarałaa

Jutro przyjeżdża moja siostra, to jak nie zapomni wziąść kabelka z telefonu to wrzucę kilka fotek w sukni (z przymierzali:P )

_________________________ __

Ślub - http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130420290819.html
ryba91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:54   #1226
Viollet87
Zakorzenienie

Dzień dobry piękny, gorący dzień!

Cytat:
ale macie dziwnieja już od miesiąca wiem kiedy będę miała obronę. A do tego muszę nauczyć się 50 pytań - część pytań dot. metodologii a druga część z 2 lat nauki. Na obronie mamy jedno pytanie z pracy i 2 lasujemy z tych 50U Was tak nie ma?
U mnie też tak jest

Cytat:
Dziewczyny czy ja dobrze widzę, że ta dziewczyna planuje ślub na 2016 rok?

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=11
A co ciekawsze jeszcze nie jest zaręczona widocznie ubzdurała sobie ślub na tę samą datę, podczas której zaczęła związek, widać musi czekać do 2016 żeby to była sobota

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dziewczynki, piła która z Was drożdże?
Nie piłam, bo nie mogę się przełamać, ale niektóre koleżanki piją i mają efekty Zajrzyj na bloga Anwen "Jak dbać o długie włosy" - co jakiś czas przeprowadza drożdżowe akcje i opisuje rezultaty uczestniczek.

Cytat:
Ja mam inne zdanie o Smudzie. Wg mnie zrobił dobrą robotę. W dwa lata pchnął nas do przodu. Wcześniej graliśmy mecze: o wygraną, o wszystko i o honor, a teraz naprawdę była realna szansa na awans, a nie mecz "o pietruszkę". Ze ściągnięciem Polańskiego dobrze zrobił, asekurował sytuację żebyśmy przypadkiem nie zostali w 10. Poza tym nie można obarczać go winą za np. gorszy dzień graczy (w sensie ich samopoczucia) czy warunki pogodowe. W deszczu łatwiej się bronić niż atakować = Czesi mieli lepiej, ich remis urządzał, atakować nie musieli. Szkoda, że trener odchodzi, myślę że mógłby jeszcze sporo zdziałać. A tak to takie pitolenie, co chwilę inny, chłopcy nie mają poczucia stabilizacji, co chwilę muszą się dostosowywać do innego stylu... Bez sensu. Zagrali naprawdę niezłe mecze, niezależnie od rezultatu jestem z nimi

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:54   #1227
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny czy ja dobrze widzę, że ta dziewczyna planuje ślub na 2016 rok?

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=11

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

ale jak to? macie przygotowane wcześniej te pytania? bo my mamy listę tych 50 pytań + nasza promotorka zada nam pytanie z pracy, które sami wymyślimy
haha

Dzień dobry
Grilla nie było bo zaczęło lać, do tego nasi przegrali, nerwy wszyscy mieliśmy bo mieli tyyyle okazji żeby strzelić bramkę i jeszcze pokłóciłam się z TŻtem więc wczorajszy wieczór zaliczam do nieudanych
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:59   #1228
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
wow
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Witajcie
Wczoraj pojechałam z TŻ do jego mamy na weekend oblewać WYGRANĄ POLAKÓW i jej NOWY SAMOCHÓD. ;D
wpadła też siostra TŻta z mężem i córką :P troche wypiliśmy pogadaliśmy, ale zamiast oblewac WYGRANĄ POLAKÓW oblewaliśmy przegraną aż przykro się robi ;( szkoda bo naprawdę starali się w pierwszej połowie, mieli dużo akcji.. ;( no nic było minęło nie bedziemy się rozczulać :P a samochód oblany :P

WIecie co? Zawsze zastanawialam się po kim mój Tż tak ma, że może spać 10 godzin bez problemu.. i już wiem, po mamusi..
Kurdę poszliśmy spać o 2-3 mniej więcej a ja już o 8 na nogach.. tylko co tu robić ( nie lubię chodzić sama po "obcym domu" wiadomo u siebie najlepiej :P ) no i tak leże i leże i patrze godzina 10:30 a jego mama dopiero wstała ;o Kurdę taka ładna pogoda a oni śpią ;| moglibyśmy kajś jechać się poopalać ;(

a tak ogólnie to patrze przez okno a tam na termometrze 35 stopni Celsjusza w słońcu ale bym się zjarałaa

Jutro przyjeżdża moja siostra, to jak nie zapomni wziąść kabelka z telefonu to wrzucę kilka fotek w sukni (z przymierzali:P )
ale Wam zazdroszczę tej pogodyu mnie nieco powyżej 20 stopni i chmury ze słońcem ale jak na arzie nie da się opalić przy takiej pogodzie
Stary 2012-06-17, 11:03   #1229
littlemary
Rozeznanie

Dzień dobry!

Od rana mam okropny humor. Niedługo moja mama będzie miała operację i dopiero zaczyna to do mnie docierać. Zawsze się martwię takimi rzeczami i chociaż wiem, że wszystko MUSI być dobrze to i tak panikuję...rano już zdążyłam się popłakać...co prawda zbliża mi się @, ale to i tak dla mnie bardzo duże przeżycie Zapewne nie będzie mnie dziś z Wami, ale będę dzielnie nadrabiać...ściskam Was.

p.s. szkoda mi polskiej drużyny, robili co mogli, brawo dla nich za dzielny występ następnym razem się uda

Just awesome!
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 11:03   #1230
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
ja cały czas sale oglądam różne mam niby zamówione w tej co od początku chciałam mieć ale nie szkodzi mi popatrzeć wszędzie tam gdzie byłam są praktycznie wolne terminy i jakoś mnie nie goni
Ja mam wstępną rezerwacje na salę i dj- bo wybrane dawno i nie chciałam później płakać że mnie ktoś wyprzedził
Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
No to czekamy
Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość

Dzień dobry
Grilla nie było bo zaczęło lać, do tego nasi przegrali, nerwy wszyscy mieliśmy bo mieli tyyyle okazji żeby strzelić bramkę i jeszcze pokłóciłam się z TŻtem więc wczorajszy wieczór zaliczam do nieudanych
oooo a o co poszło

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości