|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2012 - fanki futbolu wszystkich krajów łączmy się!
Cytat:
Pana Smude pewnie macali czy nie wnosi jakiejś maczety do samolotu aby chłopaków poćwiartować za przegraną
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to bylo are you fucking kidding me polaczone z wypierniczaj :P
Zgadza sie, gadali na schodach ;P Blaszczykowski podpisal sie panu z obslugi
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2224 |
|
Zadomowienie
|
Mi też smutno
początek meczu był świetny, cały czas mówiłam, że nasi mają tyle okazji do gola. Potem przyszła druga połowa. Coś pękło, może to brak wiary w siebie i presja zrobiły swoje. Naprawdę żal mi było Tytonia jak leżał na murawie i zakrywał twarz, pewnie płakał kibice powinni być z drużyną na dobre i na złe, wyzwiska i wyrzucanie flagi jest naprawdę chamskie. Rozumiem żal i rozczarowanie, ale nie to.
|
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie - któraś może odczytała z ust, jak bodajże w 1 połowie Lewy spudłował i był pewien monolog
? Niektóre słowa zrozumiałam, ale nie wszystko
|
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2227 |
|
Rozeznanie
|
wiadome, że teraz połowa Polski zmiesza ich z błotem a pewnie już to zrobiła. ja tam w nich wierzę, bo widać, że jest postęp.
nie udało się-więc trzeba przeanalizować dlaczego, naprawić błędy i grać dalej.lepiej. tworzy nam się fajna drużyna tylko trzeba kogoś kto to umiejętnie ogarnie i ich poprowadzi.Smuda i tak sporo zrobił, może powinien zostać i pracować z nimi dalej.
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo jego tekst, że teraz mógłby Tytoń strzelić.
|
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, myślę, że zabrakło nam przede wszystkim ogrania w takich turniejach. Były momenty, że naprawdę graliśmy świetnie, by za chwilę w tej świetnej grze się załamać. Jak dla mnie Murawski i Piszczek zagrali najgorzej. Może gdyby nie strata piłki przez tego pierwszego - gola by nie było. Teraz już tylko Hiszpania mi została
|
|
|
|
|
|
#2230 |
|
Konto usunięte
|
No niestety, wielka szkoda.... A jeszcze bardziej mi przykro, że po każdym turnieju jest tak samo
Nie starcza nam sił na zagranie całego meczu na równym poziomie... Mówi się trudno, i żyje się dalej, dziękujemy Polacy! Teraz pozostało mi kibicowanie Niemcom i Chorwacji
|
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
takich pseudokibiców będzie teraz wielu..... widziałyście ? ![]() http://demotywatory.pl/3835962/Bez-Ciebie-nie-ide ![]() ja kibicuję teraz Hiszpani i Niemcom mam nadzieję, że spotkają się w finale
|
|
|
|
|
|
#2232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio? Niektórych zawodników mamy bardzo dobrych. Niestety Smuda nie jest dobrym trenerem. Ugina się pod presją mediów, w niektórych decyzjach jest zbyt konsekwentny, a w tych gdzie powinien być, to nie jest. A co do dyskusji kto, to nie wiem. Nie trudno będzie znaleźć kogoś bardziej ogarniętego od Smudy Szkoda mi go, bo człowiekiem na pewno jest dobrym. Czytałam plotki, że Skorża, ale ja nie jestem do niego przekonana. Szkoda mi chłopaków, na pewno się podniosą z tej porażki, mam nadzieję tylko, że media i pseudo kibice ich nie zjedzą. ![]() Cytat:
![]() Zastanawiam się, co będzie z tą drużyną. Kilku graczy mamy naprawdę na europejskim poziomie, może światowym , jestem ciekawa, kogo nowy trener wykluczy z kadry, a kogo powoła. Euro pewnie wygrają Niemcy. Choć sympatyzuję z Hiszpanami Zobaczymy
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie tvn24 jest trochę filmików. Ale nie to co chciałam. Choć Widziałam kawałek jakiegoś filmiku jak Wojtek pociesza chłopaków. Ale nie było pokazane tej sytuacji z Tytoniem.
|
|
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
Jestem zdania, że co nas nie zabije, to nas wzmocni.
Chłopaki się podniosą i będą grać lepiej, w następnych mistrzostwach wyjdziemy z grupy. Moim zdaniem winne są media. Mydlili oczy wielu Polakom nie znającym się na piłce. Bo patrząc realnie to graliśmy średnio. Nie znam się jakoś wybitnie na piłce, ale jak widziałam mecz z Grecją to od razu było widać, że nasza reprezentacja gra nienajlepiej. To był jeden wielki chaos, zwłaszcza przy naszej bramce, brak współpracy i ta desperacja Szczęsnego. Potem w zasadzie tak się nakręciliśmy po tym meczu z Rosją, że za sam remis byliśmy w stanie wychwalać pod niebiosa naszą drużynę. Wyszły wszystkie kompleksy narodowe jeśli chodzi o Rosję. Bo Rosjanie jacyś wybitni nie są, nie mówiąc już o Grekach ![]() Fajnie, że nasi stworzyli w pierwszej połowie te wszystkie podbramkowe sytuacje, ale takie niewykorzystane akcje się mszczą... A jak się chce grać na światowym poziomie to trzeba wykorzystywać.A potem już opadli z sił, szkoda. Nie mam pretensji do naszych - widać, że to dobrzy zawodnicy, tylko jakiś system szkolenia mamy mierny. Nie wiem co jest nie tak, ale może czas w końcu wyciągnąć wnioski. Żal chłopaków i Smudy bo te nadzieje jednak były złudne, a teraz wszystkie żale i frustracje odbiją się na nich. A patrząc realnie - wielkich szans nie było, to jeszcze nie ten poziom. Mimo wszystko emocje były fajne, miłe to jest uczucie jak można sobie pokibicować chociaż te kilka meczy swoim, a nie szukać faworytów wśród obcych drużyn. Tylko te nadzieje do jednak były mrzonki... Ale mam nadzieję, że Polska piłka w końcu się poprawi..
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh a wszyscy tak wierzyli. No cóż nie udało się
|
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"ugina się pod presją mediów?" a kiedy np? Skorża ? po tym jak go z Legii wywalili ma trenować reprezentację? też uważam że to żart ![]() mamy kilku dobrych zawodników, ale to za mało, żeby się liczyć, brakuje im zgrania oraz przede wszystkim kondycji...większość siada kondycyjnie już po pierwszej połowie, jest to młody zespól przed którym jeszcze mnóstwo pracy ale jakis początek juz jest, przed eliminacjami nie będzie trzeba zaczynać od zera i uważam że mógłby to zrobić Smuda..... dla większości zawodników to był pierwszy tak poważny turniej, pierwsze mecze w reprezentacji, gra u siebie, ogromna presja całego narodu teraz zacytuje słowa Lewego " Nie ma się co oszukiwać, nie byliśmy faworytem w żadnym meczu.Reprezentacji się nie buduje w rok czy dwa. Zbudowaliśmy coś i nie zaczniemy eliminacji mistrzostw świata od zera. Jesteśmy młodą drużyną, a nabraliśmy już sporo doświadczenia, wiele się nauczyliśmy" |
|
|
|
|
|
#2237 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja uważam, że chłopaki dobrze grali. We wszystkich 3 meczach. Co tu dużo ukrywać, nie mamy super hiper drużyny. Jesteśmy prawie na ostatnim miejscu w rankingu FIFA, zremisowaliśmy z drużynami, które są na 13 i 15. Z Czechami przegraliśmy 1 bramką. Moim zdaniem obciachu nie było, a to media nakręciły wszystkich, że musimy wyjść z grupy. Oczywiście każdy miał nadzieję, ale patrząc realnie naprawdę było dobrze. W naszej drużynie jest potencjał, ale jeszcze nie do końca wykorzystany. aha.. i nie sądziłam, że to kiedyś powiem, ale Smuda powinien zostać
a gest Szczęsnego do Tytonia bardzo z klasą ![]() i szkoda mi Rosjan bardzo , to na prawdę jest dobra drużyna, moim zdaniem najlepsza z całej grupy, a tu pach Grecji fartem się udało. co do strefy kibica to w Warszawie była totalna masakra. Ledwo co weszłam, ludzie z tyłu zaczęli się pchać, jednak dziewczyna zemdlała. Później w ogóle miejsce się skończyło i przestali wpuszczać. Tłoki straszne. Zboczeńców pełno, a na koniec ktoś rozpylił gaz pieprzowy i wszyscy zaczęli kichać. Już nigdy więcej nigdzie sama nie idę!
|
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
A co do dzisiejszych meczów, który będziecie oglądać?
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też smutno, że odpadliśmy nie tak miało być
gdybyśmy grali kiepsko, to pewnie nie byłoby tak smutno...Ale graliśmy na prawdę dobrze, tylko brakło odrobinę szczęścia Moim zdaniem byliśmy lepsi niż Czesi, mieliśmy więcej okazji...Po koniec meczu zrobiło się jednak zbyt nerwowo, za duża presja. Trudno, żegnamy się z Euro, ale wciąż jesteśmy gospodarzami. Najbardziej nie mogę zrozumieć tych pseudo kibiców, którzy kibicują tylko, kiedy wygrywamy. Zapewne teraz poznikają flagi z domów (co już widziałam ) i z samochodów itp itd. A kibicem się jest na dobre i złe. Po co to obrażanie piłkarzy?![]() Widziałyście jaką cenę osiągnęła na licytacji koszulka Lewandowskiego?http://allegro.pl/koszulka-roberta-lewandowskiego-i2424971778.html Ja jak zwykle - kibicuję swojej ukochanej Hiszpanii i mimo wszystko kibicuję także współgospodarzom, którzy są jeszcze w grze - Ukraina do boju! |
|
|
|
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
Ahh ta mentalność Polaków
teraz Smuda jest do dupy, bo nie wyszliśmy z grupy. A gdybyśmy wyszli, jakoś sobie poradzili w ćwierćfinałach itp to byłby wychwalany ponad niebiosa, że najlepszy trener itd ![]() Według mnie Smuda jest bardzo dobrym trenerem pod którego okiem nasi gracze poczynili ogromne postępy Mi się wydaję, że też za dużo oczekiwaliśmy, Polacy nie są jeszcze tak zgrani jak pozostałe drużyny, nie grają długo razem, a kadry narodowej nie buduję się w rok ale jesteśmy na dobrej drodze, ja z chłopaków jestem dumna i to bardzo ![]() a tu tak z przymrużeniem oka: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=pcAWTpLcJmg
Edytowane przez Spinelli Czas edycji: 2012-06-17 o 11:34 |
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie Smuda źle poprowadził drużynę. Ale takich "ekspertów" jak ja jest teraz dużo w Polsce Po prostu jestem ciekawa jakbyśmy grali, gdyby drużynę spróbował poprowadzić ofensywnie, tak jak to robił z Lechem. W ogóle już chyba nie ma co gdybać nad tym, czy trener ma zostać, czy nie. Sam stwierdził, że w 100% żegna się z drużyną i mówił tak samo w wywiadach przed Euro. A plotki ze Skorżą wzięły się z tego, że właśnie podobno Smuda dzwonił do niego i "namaścił" go kolejnym trenerem Oby nie. ![]() Cięzko jest grać samemu Lewandowskiemu. Prawdą jest, że nie jesteśmy drużyną Niemiec, gdzie Gomez w 22 sekundy strzela 3 bramki Trzeba też powiedzieć jasno, że system szkolenia sportowców w Polsce jest zły i póki nie będzie powstawało więcej szkółek w Polsce, póty z piłką będzie u nas średnio. Uważam, że z tych zawodników też da się coś wykrzesać, ale tak jak napisałaś, potrzeba dużo pracy, a będzie git ![]() Obstawiacie powrót Boruca do kadry? ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Trochę jeden, trochę drugi
|
|
|
#2242 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kusząca propozycja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kusząca |
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2246 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kiedy my w końcu coś osiągniemy w piłce nożnej? ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o trenera to ja też nie widzę na chwile obecną nikogo, no ale ja się za dobrze na piłce nie znam Może ktoś z zagranicy? No nie wiem. Przyjdzie nowy trener, pewnie kadra się zmieni. Uważam, że obecna nie jest zła, graja lepiej niż poprzednicy, ale brakuje odpowiedniej taktyki i zgrania się na boisku (ten ciągle osamotniony Lewandowski ) Mecz z Rosją był bardzo dobry A Euro oczywiście, że się nie skończyło Teraz właściwie to się zaczną najpiękniejsze mecze ![]() A Boruc uważam, że do kadry nie wróci
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-06-17 o 11:49 |
|||
|
|
|
|
#2247 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2249 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
), więc mam nadzieję, że skopią Grekom |
||
|
|
|
|
#2250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co tam, najwyżej pójdę mieszkać pod most- ale chociaż uszczęśliwiona po spotkaniu z Lewym ![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

początek meczu był świetny, cały czas mówiłam, że nasi mają tyle okazji do gola. Potem przyszła druga połowa. Coś pękło, może to brak wiary w siebie i presja zrobiły swoje. Naprawdę żal mi było Tytonia jak leżał na murawie i zakrywał twarz, pewnie płakał

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)