|
|
#4681 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Treść usunięta
|
|
|
|
#4682 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
No wiem, ale z drugiej strony..
powinna pomachać jej przed nosem swoją złotą czy tam platynową kartą i iść.
|
|
|
|
#4684 |
|
Konto usunięte
|
Mnie się z boczkami to skojarzyło..
http://allegro.pl/biala-suknia-slubn...406561618.html
|
|
|
|
#4685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4686 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4687 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście, machanie kartą to jest buractwo - zawsze uważam, że w takich sytuacjach nie warto się licytować, lepiej wyjść bez słowa i zachować klasę bez względu na to, czy sobie ktoś nie pomyśli dzięki temu, że jednak miał rację... Ale mimo wszystko, w takim przypadku, to chciałabym kierownikowi pokazać bardzo dobitne "dowody" na to, że ta kobieta powinna zostać zwolniona. Przy okazji zawsze w takiej sytuacji można zarobić jakiś rabacik (bardzo słusznie)
|
|
#4688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu niegolenie w moim przypadku bardziej się sprawdza niz wieczna walka z coraz grubszymi włosami i kolejny obowiązek na głowie - zabiegi na nogach co tydzień.Cytat:
Swoją drogą to nie wiem czemu dziewczyna z tak ładną figurę zrobiła z siebie taką bezkształtną sucz na własny ślub. |
||
|
|
|
#4689 |
|
Wtajemniczenie
|
To bolerko z firanki mnie rozwala... ogólnie rozwala mnie słowo 'bolerko'
|
|
|
|
#4690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4691 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
za to Ty, czepiajac sie tego, nie okazalas sie upierdliwa . Cytat:
|
|
|
#4692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Sama napisała ze sukienka jest wyzywająca; a to jakie ona robi w niej wrażenie jest dla każdego osobiste - ja mam takie, ty możesz uważać ze wygląda jak księżniczka. Jak Cię widzą tak Cię piszą - ja tak ją piszę i tyle.
|
|
|
|
#4694 |
|
Wtajemniczenie
|
Alemi nie chodzi o to jak ją odbierasz tylko o słownictwo....
|
|
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boska notka
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#4696 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
http://eveetlacaroline.files.wordpre...2012/06/43.jpg
![]() W ogóle niesamowicie mnie rozbroiło stwierdzenie na tym blogu, że fotografia to taka wielka zabawa, a autorka na każdym zdjęciu jest tak poważna, spięta i pseudo zmysłowa, że zupełnie tam żadnej zabawy nie widać
|
|
|
|
#4697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie rozwalają te trzy wielkie, krzywe gwiazdy na tych szortach. Że niby to flagę USA udaje? http://eveetlacaroline.files.wordpre...pg?w=640&h=853
13.03.2013 Prawo jazdy 30.03.2013 Pierwszy własny samochód Edytowane przez lagerfeldised Czas edycji: 2012-06-17 o 16:09 |
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tła zdjęć czasami mnie rozwlają, a i sama bloggerka miny ma jakby chciała zabić połowę ludności na kul ziemskiej ...
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ktoś ma rzadkie blond, krótkie czy coś i naprawdę ich nie widać to spoko. Ale rozwala mnie chodzenie w nieogolonych nogach tak jak ja wczoraj np. poszłam ze znajomą na zakupy. Ja nie ubieram krótkich spodenek bo nogi miałam nieogolone, poza tym przy mojej figurze są nie na miejscu, a koleżanka ubrała takie bardzo krótkie i do tego nieogolone całe nogi. normalnie goli, ale podejrzewam że się jej nie chciało przejechać kilka razy maszynką. W ogóle teraz tak ciepło się robi to można zauważyć nieogolone nogi czy pachy. Na basenach za niedługo zacznie się sezon na owłosione bożeny.
|
|
|
|
|
#4700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4701 |
|
Konto usunięte
|
Jak jeszcze raz zobaczą flagę USA na szortach/koszulce/czymkolwiek, to chyba zwątpię w blogi modowe.
|
|
|
|
#4702 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;34760692]Jak jeszcze raz zobaczą flagę USA na szortach/koszulce/czymkolwiek, to chyba zwątpię w blogi modowe.[/QUOTE]
W ogóle nie rozumiem noszenia flagi USA, albo Wielkiej Brytanii na ubraniach, albo dodatkach. Ja bym nie czuła się dobrze z tym, że flaga Polski to fajny moty do zrobienia modnych butów, czy czegoś innego. |
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Słowo "sucz" w tym wątku padało z tysiąc razy i dobitnie acz dokładnie wyraża ten typ człowieka (oczywiście na pierwszy rzut oka, może ma bogate wnętrze ale tego na zdjęciu nie widać)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie też niejasna jest moda na krzyże. Chyba już powoli przemija, ale w pewnym momencie to już było przegięcie.
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co to za typ,ale bardzo nie lubie takiego jezyka i nie rozumiem jak kobieta może o drugiej kobiecie mówić w ten sposób.
|
|
|
|
#4706 |
|
Szef ds. Wymianek
|
ale jaki typ czlowieka? "sucz" odnosi sie chyba do charakteru/sposobu bycia wlasnie - czyli wnetrza, ktorego Ty, w przypadku tamtej dziewczyny, jak sama przyznalas, nie znasz^^.
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie "sucz" to takie same określenie jak np. "dres" - nie chodzi o chodzenie w dresie, a o stereotyp osiłka który ma niewiele oleju w głowie a jedynie chodzi i zaczepia ludzi bądź para się zajęciami pseudoprzestępczymi. "Sucz" to nie "suka" bo to się właśnie odnosi do zachowania. Dobra, nieważne, jeśli ta pani poczuła się urażona to na pewno ją przeproszę. EOT.
|
|
|
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
rozwalacz z kosciola
chlopak lat 20 pare: sportowa koszulka, sportowe krótkie spodenki, granatowe skarpetki do pol lydki i uwaga (buty kosciolowe) czyli pantofle :
|
|
#4710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się chyba zaczynam zgadzać z księdzem z mojej parafii, który kiedyś odmówił śluby pannie ubranej podobnie (tylko z przodu miała krótko, z tyłu długo). Bo takie pseudo-ślubne szmaty, bo to sukienki nie są, to już nie tylko naruszenie etykiety, ale i obrażanie gości. O kościele nie mówiąc.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

- Podobno mina ekspedientki była bez cenna gdy ta znajoma kupiła kilka rzeczy w tym sklepie na dodatek płacąc złotą kartą
powinna pomachać jej przed nosem swoją złotą czy tam platynową kartą i iść. 

Po prostu niegolenie w moim przypadku bardziej się sprawdza niz wieczna walka z coraz grubszymi włosami i kolejny obowiązek na głowie - zabiegi na nogach co tydzień.
.

normalnie goli, ale podejrzewam że się jej nie chciało przejechać kilka razy maszynką.