PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-17, 15:18   #1261
dastin
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Hej
Byliśmy na tym weselu wczoraj i w sumie to... prawie nic mi sie nie podobało
oprawę muzyczną w kosciele mieli fajną - 4 osoby, ładnie śpiewali i grali na skrzypcach.
Prawie się spóźniliśmy, wpadliśmy do koscioła jak młodzi już stali w drzwiach koscioła i mieli wchodzic
PMka miała suknię zuupełnie nie w moim stylu i w sumie mi się nie podobała. Tzn góra była ładna, takie delikatne ramiączka wyszyte krysztalkami ale dołem była taka jak ta:
http://www.sinceritybridal.com/image...AR_8599_Fa.jpg a to mi sie juz nie podoba.
Nie miała welonu tylko woalkę i całkiem fajnie to wyglądało. Ale jak podeszliśmy im złożyć życzenia to sie przeraziłam Tyyyyyle pudru miała, tapeta taka - masakra Jakby mnie tak makijażysta zmalowała to bym ją uderzyła
Dekoracje na sali były kiczowate - ale to chyba stała dekoracja sali - jakieś serca obłożone satyną, lampki jak choinkowe za stołem młodych
I orkiestra - fajnie grali, laska bardzo ładnie śpiewała ale co z tego jak grali krótko i robili długie przerwy
I przekonałam sie do winietek wchodziliśmy na salę jako jedni z ostatnich i się zastanawiałam - jak nie będzie winietek to ciekawe z kim będziemy siedzieć. Ale usadzili nas bardzo fajnie - i musze powiedziec że głownie właśnie nasza grupa się bawiła. Jak tanczyły to 3-4 pary a jak my wpadaliśmy to cały parkiet zajety

Nie obyło się bez sprzeczki z TŻ, poryczałam się dwa razy i wróciła do domu jak już świtało

Aaaa jeszcze co do mojej fryzury -
Nie podobała mi się, mimo że niby robiła wg zdjęcia miałam dokładnie 58 (!) wsuwek i tych szpilek fryzjerskich, które z jednej strony cały czas się wysuwały, a jedna to całkiem wypadła tak sama z siebie I zapłaciłam 60zł
no to widze, że nie zaciekawie a jaką miałaś fryzurę? masz może jakieś zdjęcia z wesela jak wyglądałaś?
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 15:20   #1262
mia8544
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
no to widze, że nie zaciekawie a jaką miałaś fryzurę? masz może jakieś zdjęcia z wesela jak wyglądałaś?
fotek z wesela nie mam jeszcze zadnych, ale mam po powrocie od fryzjera, zaraz wrzucę, daj mi chwilę
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 15:21   #1263
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
Byliśmy na tym weselu wczoraj i w sumie to... prawie nic mi sie nie podobało
oprawę muzyczną w kosciele mieli fajną - 4 osoby, ładnie śpiewali i grali na skrzypcach.
Prawie się spóźniliśmy, wpadliśmy do koscioła jak młodzi już stali w drzwiach koscioła i mieli wchodzic
PMka miała suknię zuupełnie nie w moim stylu i w sumie mi się nie podobała. Tzn góra była ładna, takie delikatne ramiączka wyszyte krysztalkami ale dołem była taka jak ta:
http://www.sinceritybridal.com/image...AR_8599_Fa.jpg a to mi sie juz nie podoba.
Nie miała welonu tylko woalkę i całkiem fajnie to wyglądało. Ale jak podeszliśmy im złożyć życzenia to sie przeraziłam Tyyyyyle pudru miała, tapeta taka - masakra Jakby mnie tak makijażysta zmalowała to bym ją uderzyła
Dekoracje na sali były kiczowate - ale to chyba stała dekoracja sali - jakieś serca obłożone satyną, lampki jak choinkowe za stołem młodych
I orkiestra - fajnie grali, laska bardzo ładnie śpiewała ale co z tego jak grali krótko i robili długie przerwy
I przekonałam sie do winietek wchodziliśmy na salę jako jedni z ostatnich i się zastanawiałam - jak nie będzie winietek to ciekawe z kim będziemy siedzieć. Ale usadzili nas bardzo fajnie - i musze powiedziec że głownie właśnie nasza grupa się bawiła. Jak tanczyły to 3-4 pary a jak my wpadaliśmy to cały parkiet zajety

Nie obyło się bez sprzeczki z TŻ, poryczałam się dwa razy i wróciła do domu jak już świtało

Aaaa jeszcze co do mojej fryzury -
Nie podobała mi się, mimo że niby robiła wg zdjęcia miałam dokładnie 58 (!) wsuwek i tych szpilek fryzjerskich, które z jednej strony cały czas się wysuwały, a jedna to całkiem wypadła tak sama z siebie I zapłaciłam 60zł
Z tym makijażem to jest tak, że on jest bardziej fotograficzny niż dzienny do ślubu, i mimo że na żywo może nie wygląda rewelacyjnie to na fotach będzie . A Z tż na weselu to o co poszło?
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Albo po prostu muszą obgadać...
Hahaha:ha haha: i napisałaś to tuż pod postem Mii która zjechała wesele:ha haha: no nie mogę
Stary 2012-06-17, 15:25   #1264
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
fotek z wesela nie mam jeszcze zadnych, ale mam po powrocie od fryzjera, zaraz wrzucę, daj mi chwilę
ok ok czekam
Stary 2012-06-17, 15:36   #1265
mia8544
Zakorzenienie

na tym ostatnim widać jak widoczne były wsuwki i właśnie z tej strony same wyłaziły
niestety fotke wg której fryzura była robiona mam zapisana na kompie w pracy

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2012-06-17 o 18:11
Stary 2012-06-17, 15:42   #1266
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Z tym makijażem to jest tak, że on jest bardziej fotograficzny niż dzienny do ślubu, i mimo że na żywo może nie wygląda rewelacyjnie to na fotach będzie . A Z tż na weselu to o co poszło?

Hahaha:ha haha: i napisałaś to tuż pod postem Mii która zjechała wesele:ha haha: no nie mogę
ja mimo wszystko chciałabym wyglądac jak człowiek i na zdjęciach i na żywo
a z TŻ? O taką jedna laskę i też o to że mnie oał i poszedł w ch... no

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Oooo ale to co pochwalę to jedzenie - było duużo i pyszne Choć nie jadłam dużo, bo zrobili tak: obiad (był pyszny krem z brokuł ) od razu deser - lody i kawę. Ja po kawie jestem pełna a co dopiero po takim obiedzie

aaa i mieli race w torcie
Stary 2012-06-17, 15:43   #1267
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Hahaha ale wyczucie

Cytat:
na tym ostatnim widać jak widoczne były wsuwki i właśnie z tej strony same wyłaziły
Fryzura fajna tylko te wsuwki :/ Psują całość... Super kolor Też taki chce

Zbieram się POLSKA BIAŁO CZERWONI
Ależ będą emocje
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 15:44   #1268
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Mia fryzura sama w sobie bardzo ładna, tylko te wsuwki nie wiem czemu wychodziły... podejrzewam że albo włosy słabo były stapirowane, albo za delikatnie wsunięte były.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość

Zbieram się POLSKA BIAŁO CZERWONI
Ależ będą emocje
Jakie emocje? O co chodzi?
Stary 2012-06-17, 15:52   #1269
mia8544
Zakorzenienie

jeszcze sobie przypomniałam
Oczepiny były takie sobie. Raz dwa rzucili czym mieli rzucić i zrobili dwie zabawy - jedna polegała na tym że na środek wyszło 8 facetów (w tym mój TŻ ) i kazali i sie dobrac w pary i mieli tanczyć - lambadę, rock&rolla i tango i po każdym tanc odpadała jedna para. Jak mój TŻ tanczył tango to się zwijałam ze śmiechu
a potem zrobili ta Karetę - na początku fajne, ale jak dla mnie trwało to zbyt długo i robiło sie już nudne. No i po tym orkiestra zrobiła przerwę

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Mia fryzura sama w sobie bardzo ładna, tylko te wsuwki nie wiem czemu wychodziły... podejrzewam że albo włosy słabo były stapirowane, albo za delikatnie wsunięte były.

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Jakie emocje? O co chodzi?
Fryzura może nie jest zła, ale nie taka jak chciałam a to była też moja próbna ślubna i te co tak wystają to są te szpilki, one w góle włosów nie trzymają

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Aaaa jeszcze coś - wódke roznosili już zaraz po zupie, jeszcze przed drugim daniem. Wszyscy się zapchali obiadem, deserem i kawą wiec nie rzucali się na wódkę. No i jak zaczęliśmy pic to była ciepła
i tak się starali żeby nam tej wódki nie brakło że donosili nam jak jeszcze poprzednia butelka np była w połowie pełna, wiec stała i się grzała
No i w ogóle nie wchodziła, mi nawet zimna, choc troszkę lepiej niz ciepła Pan Tadeusz był
Stary 2012-06-17, 15:57   #1270
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny kolorek i fryzura też ładna ale te wsuwki rzeczywiście psują cały efektjak fryzjerka mogła pozwolić Ci tak wyjść? Czemu tego nie poprawiła?
Cytat:
ja mimo wszystko chciałabym wyglądac jak człowiek i na zdjęciach i na żywo
a z TŻ? O taką jedna laskę i też o to że mnie oał i poszedł w ch... no

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Oooo ale to co pochwalę to jedzenie - było duużo i pyszne Choć nie jadłam dużo, bo zrobili tak: obiad (był pyszny krem z brokuł ) od razu deser - lody i kawę. Ja po kawie jestem pełna a co dopiero po takim obiedzie

aaa i mieli race w torcie
dla Tż-ta
Cytat:
jeszcze sobie przypomniałam
Oczepiny były takie sobie. Raz dwa rzucili czym mieli rzucić i zrobili dwie zabawy - jedna polegała na tym że na środek wyszło 8 facetów (w tym mój TŻ ) i kazali i sie dobrac w pary i mieli tanczyć - lambadę, rock&rolla i tango i po każdym tanc odpadała jedna para. Jak mój TŻ tanczył tango to się zwijałam ze śmiechu
a potem zrobili ta Karetę - na początku fajne, ale jak dla mnie trwało to zbyt długo i robiło sie już nudne. No i po tym orkiestra zrobiła przerwę

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Fryzura może nie jest zła, ale nie taka jak chciałam a to była też moja próbna ślubna i te co tak wystają to są te szpilki, one w góle włosów nie trzymają

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Aaaa jeszcze coś - wódke roznosili już zaraz po zupie, jeszcze przed drugim daniem. Wszyscy się zapchali obiadem, deserem i kawą wiec nie rzucali się na wódkę. No i jak zaczęliśmy pic to była ciepła
i tak się starali żeby nam tej wódki nie brakło że donosili nam jak jeszcze poprzednia butelka np była w połowie pełna, wiec stała i się grzała
No i w ogóle nie wchodziła, mi nawet zimna, choc i tak niewiele lepiej niz ciepła Pan Tadeusz był
nie ma nic gorszego jak ciepła wódka
Stary 2012-06-17, 15:59   #1271
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny kolorek i fryzura też ładna ale te wsuwki rzeczywiście psują cały efektjak fryzjerka mogła pozwolić Ci tak wyjść? Czemu tego nie poprawiła?

dla Tż-ta

nie ma nic gorszego jak ciepła wódka
opisałam to dokładniej w klubie
Stary 2012-06-17, 16:11   #1272
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Od rana mam okropny humor. Niedługo moja mama będzie miała operację i dopiero zaczyna to do mnie docierać. Zawsze się martwię takimi rzeczami i chociaż wiem, że wszystko MUSI być dobrze to i tak panikuję...rano już zdążyłam się popłakać...co prawda zbliża mi się @, ale to i tak dla mnie bardzo duże przeżycie Zapewne nie będzie mnie dziś z Wami, ale będę dzielnie nadrabiać...ściskam Was.
Rozumiem Cię doskonale i współczuje... Ostatnio moja mama miała zupełnie banalny ze strony medycznej zabieg (nawet nie zostawała na noc w szpitalu), a też się potwornie denerwowałam...

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez dahna1990 Pokaż wiadomość
Faceci chyba z natury są niesłowni. Ze spaniem go rozumiem bo sama potrafię tyle spać
Ja też Jak w tygodniu spię po 6-7 godzin, to w weekendy potrafię po 13
Stary 2012-06-17, 16:11   #1273
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Kurdę u mnie od jakiegoś czasu zanosi się na burzę ale niechby już przyszła bo mi głowa pęknie....
Stary 2012-06-17, 16:20   #1274
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Kurdę u mnie od jakiegoś czasu zanosi się na burzę ale niechby już przyszła bo mi głowa pęknie....
U mnie też pogoda jakaś taka...nawet nie można wyjśc posiedzieć bo tak wieje, że masakra i do tego jest chłodno
Stary 2012-06-17, 16:20   #1275
Alejka13
Zadomowienie

Któraś tu wrzucała (chyba perfuzja) link na facebooka ze ślubu, na którym była żeby pokazać siebie i TŻta. Mogę jeszcze raz prosić? Bo bardzo ładne zdjęcia tam były (też np. ze studniówek).
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 16:23   #1276
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
Któraś tu wrzucała (chyba perfuzja) link na facebooka ze ślubu, na którym była żeby pokazać siebie i TŻta. Mogę jeszcze raz prosić? Bo bardzo ładne zdjęcia tam były (też np. ze studniówek).
to chyba Moniczka wrzucała
Stary 2012-06-17, 16:24   #1277
Alejka13
Zadomowienie

To bardzo proszę o linka
Stary 2012-06-17, 16:29   #1278
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Co sądzicie o diademie nA ślubie? Mój tż, chciałby abym miala.. ale ja nie jestem przekonana.. :/ myślę, że do mnie - RUDOWŁOSEJ osoby tak średnio to pasuje
Ja też jestem na nie moim zdaniem nie pasuje do nikogo oprócz prawdziwej księżnej w przypadku "zwykłej" osoby to takie robienie z siebie gwiazdy na siłę, kicz po prostu...

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
Co do diademu to ja jestem na nie. Dla mnie to kicz- ale bez obrazy to tylko moje zdanie. Ale jakby się tak głębiej zastanowić to całe wesele to jeden wielki kicz :-P
Zależy jakie Bywają faktycznie kiczowate (pełno baloników, serduszek, diadem + rękawiczki w garderobie młodej, głupie zabawy i tym podobne) ale bywają i takie, które określiłabym jako fajne, eleganckie przyjęcia bez kombinowania, zbędnych "upiększaczy", bez zadęcia, ot fajne wesele z jedzeniem i tańcami choć faktycznie i na takich pewne elementy kiczu zawsze się pojawiają - np. oczepinowy taniec "nowej pary młodej" taaaaa

Cytat:
Zjadłam obiad i chciałam się poopalać ale tak zimno, że wróciłam do domugdzie jest te 30 stopni?
Nie wiem gdzie jest 30, ale u mnie jest 31 rozpływam się. Ale lubię to zaraz idę na ogród.

Cytat:
Fryzura sama w sobie bardzo fajna, tylko faktycznie szkoda, że tak widać te wszystkie szpilki i wsuwki... Może inna fryzjerka zrobi Ci ją lepiej?

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 16:30   #1279
malinka9191
Zakorzenienie

witam sie w niedzielne popoludnie
TŻ spi wwiec na chwile wpadlam bez nadrbiania..
Niestety teraz dopiero w piatek wpadne bo praca od jutra
ale jak mus to mus..

Stary 2012-06-17, 16:31   #1280
Alejka13
Zadomowienie

U mnie też jest pięknie, ale nie idę nigdzie, TŻta nie ma, a bez niego smutno i nie lubię spacerować za bardzo.
Stary 2012-06-17, 16:32   #1281
malinka9191
Zakorzenienie

aaa i Mia fryzura bardzo ładna, tylko własnie te wsuwki:/
Stary 2012-06-17, 16:35   #1282
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
http://www.weselefigara.pl/blog/
Otóż jest strona mojego fotografa gdzie wszelkie piękne zdjęcia odnajdziesz
Jak chcesz go szukac na fb to nazywa się Piotr Witczuk
Stary 2012-06-17, 16:39   #1283
Alejka13
Zadomowienie

Dziękuję Monia!
Stary 2012-06-17, 16:56   #1284
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
witam sie w niedzielne popoludnie

TŻ spi wwiec na chwile wpadlam bez nadrbiania..
Niestety teraz dopiero w piatek wpadne bo praca od jutra
ale jak mus to mus..

heeeej
Stary 2012-06-17, 17:00   #1285
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
fryzurka gdyby nie te wsuwki boska
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 17:03   #1286
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość

Fryzura sama w sobie bardzo fajna, tylko faktycznie szkoda, że tak widać te wszystkie szpilki i wsuwki... Może inna fryzjerka zrobi Ci ją lepiej?
No własnie to mnie przeraża, bo ja chodze tylko do niej od kilku lat, nawet nie wiem gdzie sa jakieś dobre fryzjerki u mnie w miescie
Poza tym jak mówiłam/pisałam - fryzura nie jest zła, ale miała byc zupełnie inna
znalazłam to zdjęcie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
Stary 2012-06-17, 17:10   #1287
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
ja też jestem absolutnie na nie- dla mnie to kicz tak samo jak rękawiczki

Zjadłam obiad i chciałam się poopalać ale tak zimno, że wróciłam do domugdzie jest te 30 stopni?
na lubelszczyźnie, jak teraz patrzyłam to 45stopni do okna. Ale opałac to się nie da. Gorąco masakrycznie!
Tz pojechał z ojcem do wójka mojego. Niby na chwilę no ale z godzinę ich już nie ma. Oglądam powtórki na dobre i na źle:-P

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
ale masz piękny kolor włosów!

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 17:12   #1288
mia8544
Zakorzenienie

Znalazłam kiedys na darmolandia.pl odnośnik do takiego testu z Fructisa - trzeba było wybrać linię produktów i napisać dlaczego właśnie ja mam testować te produkty. Cos tam z TŻ wymyśliliśmy i dostalam maila że się zakwalifikowałam i w ciągu kilku najbliższych dni przyslą mi szmapon i odzywkę do testowania
mam tylko nadzieje że nie dostanę łupieżu jak kiedys ja i moja siostra po Fructisie

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
ale masz piękny kolor włosów!
Dziękuję
Stary 2012-06-17, 17:15   #1289
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam kiedys na darmolandia.pl odnośnik do takiego testu z Fructisa - trzeba było wybrać linię produktów i napisać dlaczego właśnie ja mam testować te produkty. Cos tam z TŻ wymyśliliśmy i dostalam maila że się zakwalifikowałam i w ciągu kilku najbliższych dni przyslą mi szmapon i odzywkę do testowania
mam tylko nadzieje że nie dostanę łupieżu jak kiedys ja i moja siostra po Fructisie

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Dziękuję
fajnie mi też Fructis nie służy bo też dostawałam łupieżu
Stary 2012-06-17, 17:19   #1290
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
No własnie to mnie przeraża, bo ja chodze tylko do niej od kilku lat, nawet nie wiem gdzie sa jakieś dobre fryzjerki u mnie w miescie
Poza tym jak mówiłam/pisałam - fryzura nie jest zła, ale miała byc zupełnie inna
znalazłam to zdjęcie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...metrics=gemius.
No faktycznie zupełnie inna. No ale też ładna wyszła

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości