|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Odebrałam kartę egazminacyjną czyli sesja już niedługo
Mam jeszcze 6 egzaminów Zostało: 27.01 - Elementy prawa 27.01 - Socjologia stosunków międzynarodowych 28.01 - Historia gospodarcza 28.01 - Mikroekonomia 9.02 - Geografia polityczna i gospodarcza 10.02 - Handel zagraniczny Za mną już : -Mikroekonomia egzamin z wykładów - 5.0 -Podstawy socjologii - 3.5 -Historia stosunków międzynarodowych - 3.5
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wytrwałości w takim razie życzę ) Nie zdawałam dziś bo babka się rozchorowała co za pech, będę musiała znowu to powtarzać w przyszłym tygodniu, a już miałam nadzieję ze będę może mieć to z głowy ![]() no nic, za to mam teraz do wtorku (dnia sądnego) duuużo czasu (którego większość zapewne zmarnuję myśląc że mam duuużo czasu )
|
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
Ja niedawno wróciłam z pierwszego w tym semestrze pisemnego zaliczenia.
Dwie noce nieprzespane z notatkami pod poduszką i już po Chwilkę sobie z Wami posiedzę i zabieram się do kolejnych sesyjnych obowiązków. ale Wrócę!!! Trzeba w końcu sobie przerwy robić. |
|
|
|
|
#1384 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu , a możesz mi powiedzieć co i w jakim mieśce studiujesz ?
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie daje sobie bana na wizaz
az do odwolania czyli do jutra musze zaliczyc logike poki co.. trzeba sie za nia ostro brac..
|
|
|
#1387 |
|
Raczkowanie
|
studiuje tlumaczenia niemiecko-angielskie w malym miasteczku w poblizu Lipska. Ale od marca na szczescie przenosze sie juz do Monachium
![]() A moge spytac czemu pytasz?
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po zaliczeniu. wczoraj (a w sumie dzisiaj
) poległam o 2.00 i wstałam o 7 wiec i tak nieźle.. spać mi się chce strasznie, ale na razie odpoczywam.. a w weekend sie dopiero wezme za reszte no i zaliczenie powinnam dostać, ale sie zamotałam troche i pewnie bedzie tylko 3 no chyba że pani mgr się zgodzi, żebyśmy pisały poprawe
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam sie dlatego , że na 100 % będe chciała kontynuować studia w Niemczech . Na razie musze zdać ZOB .Mam jeszcze jedno pytanko : czy w Twojej grupie na studiach jest międzynarodowo ?
|
|
|
#1390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Owszem, na poczatku bylo rewelacyjnie, bo tak inaczej i ciekawie ale ...od tego czasu sporo minelo, wiele rzeczy widzi sie inaczej i jak czasem wymieniamy sobie ze znajomymi spostrzezenia, to niestety sporo w nich sytuacji mniej przyjemnych, wynikajacych z innej obyczajowosci... Tak w wielkim skrocie . Natomiast co do szkoly, to choc spodziewalam sie czegos zupelnie innego, to jestem zadowolona! Zwlaszcza,ze juz blisko konca
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Ałaaa, mój kręgosłup, poleżałabym sobie
![]() wypisuję właśnie wyrażenia których się muszę nauczyć ze stylistyki, matko i córko jak tego dużo nienawidzę stylistyki |
|
|
|
|
#1392 |
|
Wtajemniczenie
|
dołanczam się do wszytkich którym nie chce uczyć się na sesje.
Ja w tym semestrze mam 13 zaliczeń i 5 egzaminów Nie weim jak ja się z tym wszystkim wyrobie
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Czarownica, ja mam 29 historię gospodarczą więc tuż po tobie
Współczuję 2 egzaminów jednego dnia i 4 w ciągu dwóch dni (tym bardziej w ciagu weekendu ) ale niestety na zaocznych inaczej się raczej nie daMiałam cały dzień wolny i słówek z angielskiego nie spisałam Przejrzę tylko subskrybowane wątki i muszę to napisać
|
|
|
#1394 |
|
Zadomowienie
|
No i jeszcze ja
![]() Muszę się wziąć za siebie ![]() LEEEEEEEEEEEEEEŃ
|
|
#1395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mnie niestety stac ledwo na 3 i zawsze mikra byla problemem dla mnie :/
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
ide zakuwac historie medycyny i farmacji, to TYLKO 8 referatow na jutro :/
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja mam jutro kolo lalala... i jest tak pozno ze chcialabym tylko pojsc spac
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Czarownica, a tak wogóle to co studiujesz? Bo ja ekonomie i w moim toku studiów mam te same przedmioty (niektóre już teraz na pierwszym - semestrze)
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, mogę Ci tylko napisać, że w późniejszych latach będą jeszcze trudniejsze kwiatki niż ten z podpisu
[wiem, bo jestem już na V roku ]A to z podpisu to nie przypadkiem "Wstęp..." u prof. Ż. ???Moje koło poszło dobrze, dzisiaj się obijałam, jutro pewnie też będę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że pierwszy raz od dłuższego czasu nie było żadnych postów z "okołopółnocy"
Dobrze, dobrze, trzeba trochę odespać te zarwane przez naukę noce
|
|
|
#1401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lil'Hottie - zobaczymy co z ćwiczeń z mikro dostanę bo to już nie wygląda różowo
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
No Ja właśnie zamiast usiąść do książek to łażę po wątkach zupełnie nie potrzebnie
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że mój organizm domaga się jeszcze więcej snu. To wszystko przez tą noc, kiedy poszłam spać o 5:30 Za chwilę zabieram się za stal (znowu na kompie!!!), a potem... Teatr Rozrywki w Chorzowie Miłej nauki! |
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dzisiaj i jutro luz. w sobote siadam do przeczytania wykładów z "systemów wspomagania decyzji", bo gość coś mówił, ze bedzie pytał
|
|
#1405 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczorajsze 2 koła zaliczone
Jedno z nich oblałam w zeszłym tygodniu (minimalnie ) ale teraz udało mi się je poprawić mimo, iż było trudniejsze Jedyny przedmiot, z którego nie mam jeszcze zaliczenia... A później już "tylko" egzaminy, pierwszy w poniedziałek...
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
i nie poszlam na to zaliczenie usnelam o polnocy i nie wykulam wszytskiego ale jutro jest ostateczny termin wiec, ide zakuwac
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Przyczajenie
|
to jest tragedi..pierwszy rok jest chyba najgorszy..jeszcze mi sie filologii niemieckiej zachciało
modle sie o te zaliczenia jak nie wiem co.. w przyszłym tygodniu mam chyba ze 4..Straszne;(a teraz ide sobie tasiemca obejrzeć..buziaki;*
|
|
|
#1408 |
|
Raczkowanie
|
Jutro mam kolosa z łaciny i bez zbędnych ogródek przyznaje, że nic nie robilam. Od października zupełnie NIC. Nie wiem jak to zaliczę, chyba powtykam sobie ściąg setki w słownik. Może nikt tego nie zauważy ( łudzić się rzeczą ludzką)
![]() Ech, ciężkie studenty mają życie. PS. Czy któraś z Was praktykowała glukardiamid? (nie wiem czy tak sie to pisze), podobno daje "kopa" na całą noc. Bo kawą już rzygam/
|
|
#1409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wcześniej miałam też do czynienia z RedPulsami - świetne, pomagały mi się skoncentrować i stawiały na nogi I gdyby nie to, że można je kupić tylko w wybranych sklepach już zrobiłabym zapasik na sesję (a tak to nie mam po drodze) Dziewczyny, ja wysiadam! Uczę się już praktycznie non stop, codziennie czegoś, jak się nie uczę to dlatego, że jadę na uczelnię albo robię sobie przerwę (kiedyś trzeba), śpię po 5 godzin, dzisiaj udało mi się pospać dłużej ale wiadomo, że organizm się tak szybko nie zregeneruje. Nie mam siły uczyć się na jutro (całego semestru a na dodatek z przedmiotu, który mi totalnie nie leży Nie wiem kiedy się tego nauczę... Zastrzelcie mnie!
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Miu miu, a może warto sobie zrobić dzień odpoczynku? Albo chociaż dzień pisania notatek? Tak, żeby dać umysłowi odrobinkę odpocząć a potem jest o wiele łatwiej uczyć się większych partii
![]() Ja jeszcze dziś powtórzę sobie przed "Chirurgami" angielski (bo uczyłam się go już 2 godzinki u mojego TŻ) i po tym serialu też i pojdę śpiochać, bo muszę się wreszcie zacząć wcześniej kłaść spać a nie o 23-24
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

. Trzeba sie jakos zmobilizowac ale jak....?
wytrwałości w takim razie życzę
)
co za pech, będę musiała znowu to powtarzać w przyszłym tygodniu, a już miałam nadzieję ze będę może mieć to z głowy
)

poki co.. trzeba sie za nia ostro brac..

. Na razie musze zdać ZOB .

Przejrzę tylko subskrybowane wątki i muszę to napisać 
???