|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
co prawda sama też planuję jakieś dłuższe wakacje na wrzesień, ale gdyby się nie udało - nie widzę przeszkód apropo dłuższych wakacji jestem zdegustowana tymi cenami, tyle oszczędzałam, a totalnie nie stać mnie na 14/16 dni, jestem w czarnej d**pie dzieci nie chcą korków, chyba pojadę na 7/9 dni + coś w Polsce ceny z kosmosu są ![]() strefa kibica przeniosła się... do mnie do domu ![]() najpierw mój miś kolorowy zadzwonił, że prosto z pracy jedzie po mnie i żebym założyła jakąś śliczną kiecunię ![]() pojechaliśmy na romantyczną kolację, czyli pizzę i piwo w kiecuni, wysokim koku i w ogole, ubrana "idealnie" jak na pizzerie , pffffff xD)zjadłam całą pizzę xD co prawda małą. ale całą ;p w ogole bylo tak fajnie, romantycznie, klimatycznie, jedno piwo, drugie , zaczęło dość potężnie padać, a do tza zaczęło przychodzić podejrzanie dużo smsów a telefony odbierał z dala ode mnie ![]() ![]() później pojechaliśmy na spożywczy shopping, kupiliśmy czipsy piwo i ciastka - i tu byłam w ciężkim szoku, bo on nie je takich rzeczy od kilku miesięcy podjechaliśmy do domu, 10 minut przed meczem, a zaraz po nas kilka kolejnych aut, byłam w niemałym szoku wpuszczając do domu biało czerwoną drużynę piłkarską w składzie dwudziestu kilku facetów niektórych nie rozpoznałam przez ich peruki i malowidła na twarzach także miałam w domu niezłą rozpierduchę , ale świetnie było i nasza mini impreza zdecydowanie się udała mam nadzieję, że zdążą się rozjechać dopóki rodzice wrócą ;p powiem Wam, że sama umarłabym ze strachu chyba wszystkich położyłam na górze, ale w nocy schodziłam do łazienki na dole, bo moja była zajęta; i przechodząc koło mieszkania babci coś jakby złapało mnie za serce, poczułam taaaaaaaki strach! nie poszłam do tej łazienki, uciekłam na górę ciągle łapię się na tym, że jak gdzieś wychodzę, a nie ma w domu nikogo prócz mnie, to przed wyjściem mówię sobie w myślach - muszę iść jeszcze do babci, powiedzieć jej, że chwilę zostanie sama ;/ ech.. Cytat:
faajnie!ja myślę, że by się dało apropo tkanin, farbowania i tych innych, wieciie że ta krew nie puściła?!
|
|
#842 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paradoksalnie do mnie, po wczorajszym piciu i jedzeniu, wrocilo 58 kg ![]() a kilka dni temu kiedy Wam się żaliłam na wadze zobaczyłam 59.8 ech ![]() właśnie nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło ![]() ale jak założę szpilki, jestem od wieeeeeeeelu ludzi wyższa, nie do końca to lubię ;p no i wtedy gwarantowane jest, że wszyscy się na mnie ciągle gapią, bo ewidentnie się wyróżniam, i mam wbite do głowy, że wtedy muszę wyglądać idealnie, żeby się ze mnie nie śmiali ![]() a ta perfekcje mnie męczy, dlatego chyba wybieram ostatnio płaskie buty, żeby "wtapiać się" w tłum, co i tak nie do końca mi się udaje, bo bez szpilek również jestem wyższa niż np. koleżanki z którymi akurat idę ;p raz jak byliśmy na jakiejś imprezie i gadałam z kumplami tza, juz po % , to oni byli w ciężkim szoku, ze ja okazalam sie fajna i normalna, mowili, ze to fajnie, ze jestem wysoka i fajnie sie na taka pewna siebie i ladna dziewczyne ( ple ple, pijany alvaro) patrzy, ale mysleli, ze jestem taka hm, niedostepna, zapatrzona w siebie i nie da sie ze mna pogadac ![]() jakos mnie to zabolalo, mimo ze chlopaki mieli do powiedzenia cos pozytywnego na moj temat ;p nie chce miec takiej opinii ![]() ale nie wiem, czy to wynika z tego, ze jestem wysoka. moja siostra jest kilka cm nizsza, a uslyszala podobna opinie na swoj temat. moze sposob poruszania sie sklania do takiej opinii? nie wiem sama ![]() nie wiem sama ![]() Cytat:
w ogole mam poczucie wstydu i zenady, bo ta moja teoria o 3 druzynach bije na glowe damskie teorie jak rozkminic spalonego 2. mam nadzieje! 3. kurcze Pikanteria pewnie ma teraz jakas masakre, skoro nawet nie ma jak wpasc do nas ;/;/ 4. ja typowalam 2:1 , do pierwszych 20 minut ;p po meczu z rosja baaaaaaaaaaaaaardzo w nich wierzylam i mialam ogromne nadzieje, dodatkowo media podkrecaly atmosfere zwyciestwa, mialam wrecz wrazenie, ze wygrana z czechami to tylko formalnosc niestety Polacy na boisku dosc szybko traca wiare w siebie, takie mam wrazenie , mniej ciesza sie z udanych akcji, niz pilkarze innych druzyn, moze nad tym tez warto byloby popracowac? jakos tak szybko sie zalamuja i poddaja ![]() ale dzieki nim spodobalo mi sie kibicowanie, myslalam ze bedzie jakas masakra i wstyd, a wydaje mi sie, ze calkiem niezle sie spisali ![]() nie wiem, a o co z nią chodzi ![]() Winyl czemu nie lubisz Ewci ![]() Cytat:
trzymamy kciuki za Twojego siatkarza!!!!!! Cytat:
no i ze ma zone ;( xD ile wazysz? ![]()
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Laura
co jest ![]() Cytat:
Basia Bania albo wypiłaby z nimi albo pogoniła i wyzwala Nie mozna dziadka karcic, bo go boli serduszko! poza tym przeciez nie nakrzyczal na Ciebie mocno, tylko cos tam skomentowal po dziadkowemu ;p ide budzic tza, a pozniej reszte druzyny xD
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
To po wczorajszym wyniku
Dzisiaj dla poprawienia humoru zobaczę dzisiaj mecz Dania-Niemcy, bo moi faworyci i tak już wyszli z grupy ![]() Widzę, że ładnie poszalałaś
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, nie powiem Ci ile ważę
Nie znasz mojego dziadka
|
|
#846 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Farna kibicowała Polsce bo Czesi chybą ja ostro skrytykowali po wypadku ![]() Psyche oni nigdzie nie zaszli bo nie wyszli z grupy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() To fajnie miałaś a były jakieś dziewczyny Ja na pierwszym meczu Polski byłam w pubie przy stoliku z samymi facetami,ale o dziwo szybko się odnalazłam nawet pochwalili mnie za dopasowany strój A zalew mamy przy wylotówce z miasta, ode mnie jakieś 5min samochodem :P Tylko w tym roku sprawdzają plecaki i torby tż musiał wrócić do auta zostawić piwo,ale i tak 2 puszki przemycił Dookoła nas w ogóle jest dużo takich zalewów, zadbanych, z plażami, sprzętem, a i zawsze możemy jechać nad jezioro-do Augustowa mamy ok.80km. Cytat:
jadłam chociaz nie miałam ochoty,ale mama caly czas "zjedz to, zjedz tamto" no i mam za swoje! Ale już jestem z powrotem na mojej dobrej dróżce ![]() Wiesz, jak ja obracałam się w kręgu niższych ludzi (w lo) to też źle się czułam na szpilkach. A teraz wszyscy znajomi są wysocy, koleżanki też, więc teraz przeciwnie-na płaskim czuję się jak kaczka wśród nich Tylko rodziców mam niskich, to znaczy mamę-155cm. przy niej tylko płaskie bo i tak musze się schylać jak coś do mnie mówi :PChyba wszyscy piłkarze są niscy Są tam jacyś +185cm. ![]() Meczu nie komentuję, nawet tż zapalił papierosa po ostatnim gwizdku
|
||||
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boenisch, Kamiński - 191 cm Wasilewski - 186 cm Wawrzyniak - 188cm A Lewandowski idealnie 185 Ale też są tacy, co mają 171 . Skandal, w ogóle wczoraj nie walczyli, ten mecz to porażka ... Może pierwsze 20min jakoś wyglądało, ale później? Dramat. Strasznie mi Ich szkoda, bo wreszcie Polacy zaczęli wierzyć w swoją drużynę i przestali się wstydzić ... no i powtórka z rozrywki. Ciekawe kto teraz będzie trenerem ? O tyle dobrze, że Rosjanie odpadli . W ogóle na pierwszy miejscu przechodzi drużyna, która pierwszy mecz przegrała 1:4, na drugim drużyna, którą wszyscy spisali na straty po drugim meczu . Bania - nie lubię Jej, bo jest idiotką .
|
|
#848 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja liczę na Danię +49? ![]() jak to zrobilas, ze przytylas? ![]() Cytat:
wczasy wykupujemy tak tydzien/ dwa tygodnie wcześniej, wtedy ceny na pewno będą niższe chociaż o to 10%. fajnie była jakaś laska, śliczna w ogóle była ![]() mi nie przeszkadza towarzystwo facetow, polubilam sie z tymi galganami. wiem, ze na poczatku mnie nie akceptowali, bo psulam im wizerunek bedac jedyna dziewczyna w ich stadzie ;p jak ktorys z nich chcial poderwac jakas dziewczyne, to tamta byla jakby o mnie zazdrosna, ze z nimi przebywam a oni rzeczywiscie, tak mnie obchodza i pociagaja fizycznie... ![]() spedzam czas z nimi, bo to kumple tza; dodatkowo okazalo sie, ze sie lubimy , mamy podobne poglady, lubimy dlugo rozmawiac przy alkoholu, spedzac razem czas na imprezach, czy jechac gdzies na dzien czy dwa, gdy jest goraco sama nie wiem, jakie towarzystwo lubie najbrdziej, czy typowo meskie, zenskie, czy mieszane. z roznymi ekipami spedzamy czas i za kazdym razem dobrze sie bawie, wiec ciezko mi sie okreslic kiedys wolalam facetow, teraz patrze na nich z troche innej perspektywy i cenie sobie bardzo damskie towarzystwo Cytat:
no i w ogole co to za pomysl, spozywac alkohol na plazy zazdroszczze Ci troche tej lokalizacji to dzisiaj znowu ograniczasz jedzenie? kurcze, ja mam ataki apetytu ;/ Cytat:
![]() przy tych misskach tez dosc fajnie sie czulam, wzrost taki jak moj byl normą, one biegaly w szpilkach, a ja w baletkach, czulam sie taka malenka xD 2. ![]() Cytat:
Mój Gerard tez jest wysoki! 185 to idealnie? ![]() a ile Twoj facet ma? ![]() dokladnie, mam takie same odczucia... ale kompletnie nei walczyli, jak przypomne sobie mecz z rosja, a wczorajszy... na poczatku byli tacy jacys podjarani, ciagle mieli pilke, ale tak naprawde malo bylo kontaktu z bramka przeciwnika wiedzialam, ze sie zmecza, zniecheca i tyle bedzie, czesi strzela i cooo, kupa. no nic, bylo minelo :P komu teraz kibicujemy? ![]() ja chyba hiszpanii i danii
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, jadłam?
Nieee, 47,7 jak się dzisiaj ważyłam )
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja muszę coś wszaaaamaaaaćććć! mam ochotę na jakieś pyszne kanapki. pieczywo stop od jutra ;p
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
To dużo. Ma być 41!!!!!
Znowu talii nie mam ![]() Ja chyba od jutra też rzucę pieczywo
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Chyba oszalałaś! Na szczęście siatkarze poprawili mi humor
Hmm.. No ja wolałabym żeby z grupy wyszła Dania niż Portugalia.. Ronaldo do mnie nie przemawia mimo tego, że jest świetnym piłkarzem ![]() Ale w parze Dania-Niemcy mogę być spokojna o wynik Cytat:
Rany jak duszno.. Podobno idzie do mnie ta burza z Wrocławia
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, nie żartuję
U mnie rano było ładnie, a teraz jednocześnie słonko świeci i pada
|
|
#854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do towarzystwa - kurde, mów co chcesz, ja zdecydowanie wolę męskie towarzystwo. Dziewczyny to wredne sucze . Zawsze będą podziały, zazdrość, zawiść, obgadywanie itd. Cieszę się, że nie mam takich problemów wzrostowych. Zawsze czuję się niska i kompletnie mi to nie przeszkadza. W ogóle tego nie ogarniam, po co się przejmować swoim wrostem? Nie zmienisz go. Więc zamiast się tym zamartwiać, stresować, po prostu trzeba zaakceptować i już. Ja mam same wysokie koleżanki, 175+, na dodatek wszystkie chude, wiesz jak ja przy Nich wylgądam? Dokładnie tak jak przy każdym innym albo przy nikim - jak gruby turbopasztet .Yy chodziło mi o to, że idealnie 185, bo Monia pytała, czy są jacyś wysocy 185+ . Dla mnie facet 185 to już by był za wysoki . Tzn nie, 175 to nie wysoki, ale nie niski taki w sam raz . Ja kibicuję na pewno Hiszpanii i każdemu, kto gra przeciwko Niemcom , Tzn. narazie nie myślę o finale, ja w każdym meczu mam komu kibicować, więc jak już się dowiem kto gra dalej i z kim to wtedy będę wybierać Cytat:
. No niestety Dania z Niemcami nie wygra . Podejrzewam, że dotrą do finału i życzę im wtedy 4 miejsca U mnie też tak strasznie duszno! Jak wsiadłam do samochodu to myślałam, że zemdleję! A później położyłam ręce na kierownicy i doznałam poparzenia 17 stopnia .
|
|
#855 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze byc Ci ciezko, ale probuj ![]() Cytat:
![]() 2. wlasnie chyba calkiem ja poyebalo ;d Cytat:
![]() a czym się sugerujesz przy wyborze ofert? jaki standard hotelu z reguły wybierasz? kurde ;/ bo mój facet nie poleci do 4* a nie wiem czy w ogole go przekonywac, bo do tej pory nie mialam problemu z kasa, wiec lecielismy do tych 5* i juz (choc z ciezkim sercem, bo dla mnie jednak od standardu wazniejsze jest slonce i ew. all%, poza tym jak bylam mlodsza, latalam do jakis totalnie beznadziejnych hoteli, ale w fajnych rozrywkowych miastach; no i nie bylo czasu na wkurzanie sie na warunki w jakich sie znalazlam , bo ciagle siedzialo sie na plazy czy tez na imprezach.)no i nie wiem, chce zapytać Cie, czy jezeli wybierasz hotele o roznym standardzie, to faktycznie widzisz razaca roznice? bo roznica w cenie miazdzy, w przypadku wczasow tygodniowych jeszcze ja zniose, ale za 2tyg zaplace juz tyle, ze moglabym za to kupic sobie mnostwo bajerow, ubran i w ogole, bolaloby mnie to, gdybym wydala tyle siana na wakacje;p moze martwie sie na wyrost, bo ceny pewnie spadna, ale martwi mnie to wszystko :P i w ogole juz bym chciala leciec, nie moge sie doczekac ![]() przy czym moi rodzice twierdza, ze te gwiazdki to troche pic na wode, byli w przeroznych hotelach, a mowia ze gwiazdki nie do konca sa wiarygodne bylas w maroko? ![]() Cytat:
piszac, ze cenie sobie damskie towarzystwo, powinnam sprecyzowac wypowiedz, dodajac do niej przymiotniki takie jak : lojalne, uczciwe, szczere itp. ![]() mnie czesto mecza dziewczyny. np. aerobik. wrzeszcza, krzycza, przekrzykuja sie... ![]() masz racje, i Ty, i Monia, ze nie powinnam przejmowac sie wzrostem, nie mam na to wplywu ![]() Cytat:
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-17 o 22:17 |
|||||
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Śniadanie:
Dwie kromki z wędliną, serem żółtym i pomidorkami śliwkowymi Obiad: Garść ryżu ze słodką papryką, dwa malutkie podudzia z kurczaka, sałatka Potem: Kawa, nektarynka, pół pomarańczy + 8km biegu. Nie zadowala mnie wyjście Portugalii, sama nie wiem dlaczego Chyba ze względu na Ronaldo, no nie przekonuje mnie do siebie...Ale żebyście kibicowały przeciwko Niemcom?
|
#857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Maroko nie byłam. Cytat:
Tylko kurde, teraz Niemcy z Grecją, no to umówmy się, nie ma opcji, żeby nie przeszli . No trudno, nadal życzę 4 miejsca ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Kocham Portugalię! :Jak można kibicować Niemcom? Znowu tak mało jesz i dużo biegasz?
XOXO Edytowane przez winyl Czas edycji: 2012-06-17 o 22:56 |
|||
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemcy są cudowni! Mogłabym bez końca wymawiać nazwisko Schweinsteiger Denerwuje mnie jednak to, że nasi komentatorzy spolszczyli nazwisko Mullera!
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#860 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama tez go nie lubie, irytuje mnie. nie wiem, pewnie juz to pisalam i teraz sie powtarzam ![]() heheh chybatakie geny ;p Cytat:
P. jest mocno przewrazliwiony i twierdzi, ze wysoki standard gwarantuje czystosc - niekoniecznie, zwlaszcza w krajach do ktorych paradoksalnie ciągną masy. turcja, tunezja, grecja. z reszta sama wiesz jak jest. ja tez mocno ufam holidaycheck, nigdy mnie nie zawiodl, za to moja mama, ktora najpierw wykupila wczasy, a dopiero pozniej spojrzala na opinie, gotowa byla zrezygnowac ze swojego uczestnictwa w wycieczce po tym co przeczytala. razem ze znajomymi z ktorymi leciala - byly przygotowane na najgorsze, nie wiem czy nie wziely ze soba czegos na karaluchy w obawie przed robactwem w tym roku tez czytala opinie, o hotelu do ktorego miala leciec w tym roku, byly swietne, a na miejscu okazalo sie, ze syf niesamowity. aaaaaaa w ogole koncze juz bo znowu lece z off topem wynosze sie ze swoim holidaycheck na jakis podrozniczy, o ;p nie zasmiecam Wam tu. pewnie jestescie głodne dzisiejszych opowiesci o diecie, jadlospisie i wykonanych cwiczeniach ;dCytat:
2. ![]() 3. to pewnie ze stresu spowodowanego przegraną Polakow Cytat:
choc jednoczesnie rozumiem Twoja irytacje
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie chudzinki prosto z pracy
Ale jak pięknie można je wymówić Cytat:
Nie mogłam się zdecydować na jeden Ronaldo faktycznie grał ładnie, a ponadto - zaskoczył mnie! Zawsze irokeza ma w drugiej połowie, a fryz a'la plastuś w pierwszej, a wczoraj BYŁO ODWROTNIE ![]() Spolszczenia spolszczeniami, ale nie chciałabym, żeby Niemcy zniemczyli moje nazwisko - co udało się panu od fizyki i to moje obecne przezwisko wśród znajomych z byłej szkoły.. Z drugiej strony wyobrażam sobie co pomyśleli by kibice, gdyby usłyszeli, że strzał oddał MUULA! ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Mam @ i niechęć do jedzenia ![]() A co do wakacji - ja kilka razy pod rząd jechałam z Eurocampu i mogę za nich ręczyć! Przed wyjazdem dostaje się od nich prezent - torby, leżaki, plecaki, maty, piłki itp., a na miejscu jest doskonała obsługa. Co prawda mieszka się w domkach, ale w tym, którym byłam ostatnio miał lepszą plazmę niż ja w domu, także... No i tak jak mówi Winyl - mnie nie zależy na siedzeniu w hotelu, bo większość czasu spędzam w terenie.. A na terenie eurocampu jest co robić.. dyskoteki, sklepy, baseny takie, że kopara opada. W Hiszpanii dodatkowo mieliśmy prywatną plażę
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-18 o 10:42 |
|
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz wpadnie nam tu jakaś cola i złoży donos szefowi haha miałam dokładnie taki sam plan! niestety laptop był zaabsorbowany materiałami edukacyjnymi, a ja starałam się jednym okiem oglądać tv, a drugim uczyć, efekty mierne, nie polecam ![]() słyszałam właśnie, że zaskoczył fryzurą xD Cytat:
najwiecej pochlonalby koszt podrozy, ale jechali ze znajomymi , takze koszty automatycznie rozlozyly sie na wiecej osob. w tym roku wybrali sobie chorwacje, takze tak jak pisalam - wpadajcie do mnie we wrzesniu ![]() w ogole eurocamp zagoscil w naszej rodzinie, kuzyn i kuzynka ze swoimi rodzinami tez tam jezdza, przy czym oni robia sobie wiekszy exclusive, leca tam samolotem, zeby nie meczyc sie podroza, wybieraja wysoki standard, placa wiecej, ale i tak niewiele w porownaniu do tego co oferuja biura podrozy. europa w takim biurze jest kosmicznie droga biorac pod uwage wczasy dla calej rodziny. i tez mamy te rozne souveniry od nich, torby,plecaczki ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- bozeee jakie mi wyskoczyly pryszcze, nie wiem co sie dzieje na policzkach mam pod skora takie rozlegle miejsca ktore mnie bola, wiecie o co chodzi, tej ropy jeszczenie widac, a miejsca sa juz zaczerwienione, jak to dojrzeje i wyjdzie, to po mnie skad mi sie to wzielo? zawsze mialam tendencje do wszelkiego syfu ktory pojawia sie na twarzy, ale takie wielgachne coś?! bleeeetymczasem o 15 mam randke. dzis chce wygladac bosko i zjawiskowo. oczywiscie - nie wiem w co sie ubrac, to raz
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały czas pracuję, a naczelny jest biurko obok! Coli to ja bym się napiła, ale nie wolno!Nie da się uczyć i oglądać - wiele razy próbowałam.. Ja z Eurocampu byłam 2 razy, moi rodzice bodajże 4. Jesteśmy zachwyceni Zresztą to dzięki Eurocamp'owi poznałam M Jego rodzina ma wyrąbane na hotele, bo uważają, że wystarczy im to, że mieszkają w kamienicy, tam chcą odpocząć od ścian ![]() No i cena - grosze Ja randkę mam CHYBA jutro, bo stuknie nam równe 3 lata Też nie wiem co ubiorę, ani gdzie pojedziemy.. Póki co nie mam kontaktu z moją gorszą połową, bo odsypia sesję..
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-06-18 o 11:09 |
|
|
|
|
#864 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Ciężko było wypocząć, to tak krótko..... Szybki powrót do rzeczywistości, ale po 3-4h nad morzem - katar zniknął, jak ręką odjął! Pojawił się dopiero w drodze powrotnej, w aucie (klima) :/ No i pogoda taka sobie, raz chwilę słońce, potem znów ulewa.... ale może to dobrze, bo w upale bym chyba nie wytrzymała.
Cytat:
Cooooooooo????????????? Cytat:
A ja do ombre używam aplikatorów do cieni, jest wygodniej i estetyczniej, bo jak zrobiłam gąbką to pół godziny czyściłam paluchy z lakieru :P Cytat:
![]() Mówiłam, że rzadko kiedy mi wychodzi ![]() A z koszulką jak najbardziej, widziałam kilka takich tutoriali ![]() Cytat:
Sie trzymaj i wracaj jak najszybciej ![]() Cytat:
Cytat:
)Cytat:
![]() 2. Ja tam Ukrainie, niech mają... Ale dzisiaj idę już do pracy i nie będę mogła oglądać meczykóóóóóóóóóóów ![]() Psyholu, chyba przesadzasz z tym 41!! Przecież to jest jakaś totalna niedowaga, przy każdym wzroście. (Wg BMI nawet gdybyś miała 150cm, to dużo za mał0)... Nie rób sobie krzywdy, proszę! Cytat:
Jest młody, oboje jesteście, chyba ważniejsze jest to, żeby zobaczyć piękne miejsca i świetnie się bawić i wypocząć, a nie leżeć w jakimś sterylnym pokoju. Bo po co? Na to przyjdzie czas. Nigdy nie potrafiłam zrozumieć podejścia "jadę tylko do 5*". Oczywiście, jak kogoś stać to spoko, ale ja jeśli mam wybierać, to wolę się przespać w 3* (byle mieć łóżko i znośną łazienkę) i pojechać na jakąś wycieczkę, zobaczyć coś fajnego. Póki człowiek ma siłę i energię... i nie ma dzieci, bo wtedy już jestem w stanie zrozumieć potrzebę siedzenia godzinami nad basenem...No nie wiem, może to ja jestem jakaś inna.
|
|
|
#865 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie idealnie to 190cm.+, tż ma coś pomiędzy 185, a 190, muszę go trochę wyciągnąć do góry ![]() Cytat:
![]() Ja wolę towarzystwo mieszane, jak są pary :P Ale jesli miałabym wybierać: męskie czy damskie to wolałabym męskie A o wakacjach nawet nie chce mi się myśleć, będę musiała wykorzystac prawie cały urlop, pewnie dowiem się z dnia na dzień Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wczoraj wciągnęłam na siebie szorty z liceum, wchodza mi na tyłek bez rozpinania guzików i zamka ale jeszcze 6kg. i będę laska ![]() Dzisiaj: I: kubek mleka, kawałek szarlotki 6:00 II: kawa 2w1, jabłko 14:00 |
|||||
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Monia, jestem cienkokostnym krasnoludem... A w zasadzie byłam jeszcze kilka lat nazad ![]() Nie za mało jesz? Ja bym chyba padła. ![]() Kopnijcie mnie w tyłek! Mam jutro kolejny egzamin i jak go nie zdam i będę miała drugą poprawkę to się chyba zabiję ![]() Bania, mialas tylko cwiczyc i sie nie odchudzac z tego co wyczytalam w clubie
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam w ogołe o tym eurocampie
. Ja ze względu na to, że dowiaduję się kiedy mogę jechać dopiero tydzień wcześniej to nie mogę sobie zaplanować sama wakacji (w sensie - samolot, dojazd, nocleg), więc jestem skazana na biura podróży. W tym roku mnie prawdopodobnie czeka turboza☠☠☠isty wyjazd, a oczywiście będę tłustym pasztetem i nie będę mieć frajdy z pobytu , żadnych zdjęć, eehhh tragedia.
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
winyl, a Ty miałaś kiedyś coś takiego jak samoakceptacja?
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie byłam aż tak turbogrubym turbopasztetem to nawet tak.
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Wiiiinyyyyyyyl ja nie wierzę, że jesteś aż takim pasztetem
Na pewno jesteś super laską i pewnie bym się za Tobą obejrzała na ulicy
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

co prawda sama też planuję jakieś dłuższe wakacje na wrzesień, ale gdyby się nie udało - nie widzę przeszkód
jestem zdegustowana tymi cenami, tyle oszczędzałam, a totalnie nie stać mnie na 14/16 dni, jestem w czarnej d**pie
dzieci nie chcą korków, chyba pojadę na 7/9 dni + coś w Polsce
ceny z kosmosu są 
a telefony odbierał z dala ode mnie
mam nadzieję, że zdążą się rozjechać dopóki rodzice wrócą ;p
wszystkich położyłam na górze, ale w nocy schodziłam do łazienki na dole, bo moja była zajęta; i przechodząc koło mieszkania babci coś jakby złapało mnie za serce, poczułam taaaaaaaki strach! nie poszłam do tej łazienki, uciekłam na górę
faajnie!
trzeba było chociaż napisać to na biało 

Piekarnik Laury

skad mi sie to wzielo? zawsze mialam tendencje do wszelkiego syfu ktory pojawia sie na twarzy, ale takie wielgachne coś?! bleeee