|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Wiktu wygladasz obłędnie!!
Chyba nie dotrzesz na poprawiny, bo jak Cie maz zobaczy w takim stroju to bedzie chcial powtorzyc noc poslubna Super kiecunia i super buciki!! ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- hmmm... teraz sie sama zastanawiam nad tymi spinkami I love my wife Podobaja mi sie bardzo tylko kolorystycznie mi troche nie leza... ale moze przesadzam z ta kolorystyka
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam kolorystyka mi też jakoś nie pasują do pomarańczu i fioletu ale co tam
|
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
Te spinki I love my wife wcale jakoś kolorystycznie się źle nie wbijają na żywo
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Wiktusiaczku - woow ale laska! sukienka i buciki fajnie ze sobą współgrają, ale dodaj jakiś kolor - np. koral na bransoletce. Bo jesteś jasną blondynką i żeby zbyt blado nie wyszło
Hehe wiecie co dziś robiłam, poza opierdzielaniem się of kors?? Zrobiłyśmy z mamą książkę kucharską, czyli jak się robi mielone, schabowe itp. bo ja nieskromnie mówiąc jestem ekspertem od dziwnych potraw, a tych najprostszych nie potrafię. Zawsze robiła to mama i babcia i jakoś się nie nauczyłam. teraz mam cudny zbiór przepisów na obiadki dla mojego mężulka Ogólnie jestem już na finiszu przygotowań. Z najważniejszych rzeczy zostało dogranie wesela z zespołem i jakieś drobne szczegóły bez których ślub i tak się odbędzie. Teraz rzucam się w wir planowania zakupów do naszego mieszkania i przyznam że sprawia mi to wiele satysfakcji. Wiecie co, barman przesłał mi listę drinków wraz ze składnikami, nie mam teraz pomysłu, jak je przygotować na stoły. Bo menu z potrawami już zrobiłam i teraz nie wiem czy robić odrębne menu drinków. Byłyby to dwie oddzielne książeczki, trochę to chyba za dużo. A z kolei w jednym menu nie zmieszczę wszystkiego. Jakieś pomysły?? Może zrobić to na takich wąskich kartach (powiedzmy polowa a4) i położyć na każdym talerzu gościa? aha wklejam te listę
Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2012-06-17 o 16:34 |
|
|
|
#4145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Super sukienka Cytat:
Ja bym już nie kładła dodatkowych kart z drinkami osobno przy talerzach, bo za dużo tego będzie tylko gdzieniegdzie na stołach w "kupkach", lub tylko przy barmanie.
|
|
#4146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4147 |
|
Zadomowienie
|
Jak nie przepadam za alkoholem to takiego drinka bym z chęcią skosztowała
|
#4148 |
|
Raczkowanie
|
cześć wszystkim! Ale mnie dłuuugo nie było a tu tyle stronic do przeczytania .. ale nie powiem nie powiem, przeczytam z wielką chęcią ![]() Z Pl wróciłam, mało co załatwiłam ale najwaznijesze wszystkich gości z rodziny mamy zaproszonych, huurraa Pozdrawiam, ściskam i pedzę do do lektury,mam jakies 80 stonek do przetentegowania ![]() buźka |
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
heh, ja chyba będę musiała prosić barmana, żeby robił mi minimalnie alkoholowe, niestety % szybko uderzają mi do głowy
|
|
|
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
Ślicznie
![]() Ale dużo zalatwilimy w weekend ![]() Wczoraj TŻ zamowilismy garnitur bedzie szyty na miare, kolor grafitowy wczoraj kupilismy tylko buty. Koszulę będzie musiał tez mieć szytą w innym miejscu, bo ma za długie ręce dzisiaj kupiłam stanik bardotke na slub i strój kapielowy na podróż poślubną Załatwilismy sesję narzeczeńską na czwartek Nie mam pojęcia co ubrać, bo raczej nie będe się przebierać. Fotograf prosił żeby barwy były stonowane i nie ubierac sie tak że ja np. biała bluzkę i czarne spodnie, a TŻ czarna górę i biały dół, ani za duzo wzorów.
Edytowane przez morelka1987 Czas edycji: 2012-06-17 o 18:15 |
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wydaje mi sie zeby to bylo za duzo. Tez zalezy ilu osobowe sa stoliki, u nas sa 12 osobowe, wiec jestem pewna ze bedzie ok
|
|
#4152 |
|
Konto usunięte
|
ewuszka deko klatki mmmm
![]() nena przez Ciebie mam ochote na drina ![]() a ja juz sie urlopuje dzisiaj byłam ostatni raz ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- wiktu ślicznie Ci w zestawie na poprawiny jak pisała nena dodatki w kolorze żywym .szkoda że butki jasne kupiłas a nie koralowe albo czerwone
|
|
|
|
#4153 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za opinie, podwiązka kupiona, cokolwiek załatwione przed 50DDŚ;D
|
|
|
|
#4154 |
|
Konto usunięte
|
ktoś wie jak spłukać troche kolor z włosów?
|
|
|
|
#4155 |
|
Zadomowienie
|
hmmm, nigdy nie farbowałam włosów, ale podobno słońce i rumianek rozjaśniają włosy, nie wiem, jak to działa na farbowane....
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
ponoć szampon przeciwłupieżowy
|
#4157 |
|
Konto usunięte
|
te sposoby znam czytam coś o sodzie ale nie ma opisanego przepisu jak to zrobic
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
ja też słyszałam ze szampon przeciwłupieżowy na to działa
osobiście nie wypróbowałam bo nie miałam nigdy potrzeby
|
|
|
|
#4159 |
|
Konto usunięte
|
lecem papatki
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę wyjść jeszcze z emocji związanych z euro i taki oto tytuł mi się przyplątał:
Tytoń, Lewy, Kuba - PMki DZIĘKUJĄ! a na swych weselach do rana balują
|
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Padam z nóg.....ale garnitur kupiony w Lavard granat przechodzący w czerń
Do tego koszula (250 zł koszula ale jaka ale za to garnitur -50% jest piękny a Tż wygląda obłędnie....zakochałam sie na nowoMam tydz na zastanowienie się czy muszka czy krawat bo za tydz jedziemy odebrać garnitur bo salon troche taliuje marynarke i koszule zeby leżała idealnie ![]() Dzis juz bylismy za bardzo zmęczeni i nie wiem co lepiej pomysle nad tym jutro na spokojnie
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2012-06-17 o 21:40 |
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
z takich bezpiecznych - jak trzymasz dlugo odzywke na wlosach to farba szybciej sie zmywa
![]() Cytat:
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
super wyglądasz ![]() Cytat:
Napisz co zalatwilas? ![]() tez bym sie wkurzyla... jak dobrze ze my nie wpadlismy na to, zeby robic wesele w czasie Euro, bo by mogla byc katastrofa/.. |
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
wpasowałyśmy się idealnie między euro a olimpiadę
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
Hej !!
![]() wrocilismy z wesela - cudnie bylo ! ![]() był drink bar - najlepsza sprawa na weselu ![]() :brzyda l:latałam po pinacolade co 15 min złapałam toczek młodej a tz krawat młodego tak wygladalismy: fbslub.jpg
|
#4167 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
![]() Ajajaj a mnie znów nie było tu baaardzo długo Kochane nowo-zaślubione ---> wszystkiego przenajcudowniejszego ![]() Ja już wariuję z nerwów... Emocje sięgają wprost zenitu! Dziś w pracy cały dzień chodziłam z zaciśniętym żołądkiem, mam masę pierdółek do ogarnięcia, stresuję się że nie podołam i wyjdzie "byle jak"... Jednocześnie nie wierzę, że NASZ ŚLUB już za 34 dni Masakra... jak to się mogło w ogóle stać :p? Wczoraj byłam na ślubie u Kooocurka naszego!!! Ledwo udało mi się dotrzeć na miejsce - ja niezmotoryzowana, kościółek na prowincji i do tego padał deszcz - kawałek z autobusu przeszłam na pieszo ale potem już musiałam ogarnąć taksówkę :p NIE MACIE POJĘCIA JAK KOOOCUREK PRZEPIĘKNIE WYGLĄDAŁA potem przysięga - oboje z Kooocurkowym TŻem z pamięci! - niecierpliwe włożenie obrączek ach cudne chwile Nawet obie mamy miały swoje chwile przy ambonie, bardzo urocze chwile Przy przekazaniu znaku pokoju już Młodzi Małżonkowie osobiście uścisnęli dłoń każdemu przybyłemu do kościoła - kościółek mały, więc było to w ogóle możliwe, ja prawie ławkę przewróciłam jak chciałam się przesunąć by mogli tym przy ścianie podać dłoń Oj było pięknie <3 Było tak pięknie, że nawet tak paskudna pogoda w żaden sposób nie popsuła tych chwil Życzę każdej z nas tyle uśmiechu w dniu ślubu co Kooocurek ze swoim mężem mieli cały czas na ustach Rewelacja!...a ja poprztykałam się z moją świadkową... długo by opowiadać, ale miesiąc temu mieliśmy z TŻem hm... Poważny kryzys, świadkowa jako jedyna osoba była w to wtajemniczona... Moja wina była, wyjaśniłam sobie wszystko z TŻem, świadkowa też już się do mnie przekonała ale... ale nie! 2 dni temu rozmawiałyśmy coś o TŻcie, ja się trochę poskarżyłam... no i nagle zostałam podsumowana, że wcale nie kocham TŻa, że ślub to tylko taki kaprys, że powinniśmy się rozstać skoro ja mam takie problemy... Nie chcę wszystkiego wywlekać na forum, ale ogólnie chodziło o parę nieporozumień i rozczarowania, troszkę brak poważnych rozmów z TŻem a że bezgranicznie ufam mojej świadkowej - bardziej niż mamie czy siostrze - to powiedziałam jej wszystko o moich uczuciach, dokładnie tak jak myślałam... No i niestety spotkałam się z nadinterpretacją i brakiem zrozumienia... Nawet nie wiecie jak mi się przykro zrobiło po tych słowach Świadkowa przebywa w innym mieście, nie może być tu ze mną, nie pomaga mi - to akurat rozumiem, bo sama też ma dużo na głowie... - ale teraz, miesiąc przed ślubem naprawdę bardzo jej potrzebuję... Już pomijam konieczność organizacji wieczoru panieńskiego, po prostu chciałabym, żeby świadkiem był ktoś kto życzy nam jak najlepiej i w nas wierzy... Do tej pory to właśnie ona była takim dobrym duszkiem naszego związku, ech ![]() No dobra, nie jęczę, tylko lecę zrobić trójkąciki z ciasta francuskiego nadziewane szpinakiem i serkiem ![]() Kocham Was ![]() PS. Widziałyście? PMki 2015 już zaczynają Hehe zaczęłyby kulturalnie pod koniec tego roku - analogicznie do nas (w sensie, że ok. 2,5 roku do ślubu :p) ![]() PS2. Na pocztę wrzucam mój nowy fryz dla tych, których nie mam na facebook'u a są ciekawe :p ![]()
|
#4168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to teraz możecie stanąć na ślubnym kobiercu bardzo ładnie wyglądaliście mam nadzieję że nam się uda 30go złapać
|
|
#4169 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wiktuszku pięknie wyglądasz a ja Wam się pochwalę że robię winietki , na nich będą nasze obrączki
|
||
|
|
|
#4170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

Zrobiłyśmy z mamą książkę kucharską, czyli jak się robi mielone, schabowe itp. bo ja nieskromnie mówiąc jestem ekspertem od dziwnych potraw, a tych najprostszych nie potrafię. Zawsze robiła to mama i babcia i jakoś się nie nauczyłam. teraz mam cudny zbiór przepisów na obiadki dla mojego mężulka
On sobie akurat gra, ja wyszukalam jedne, podeszlam z laptopem i sie zapytalam czy Mu sie podobają i powiedzial, ze spoko, bardzo fajne

ale jaka
ale za to garnitur -50% jest piękny a Tż wygląda obłędnie....zakochałam sie na nowo
Masakra... jak to się mogło w ogóle stać :p?