Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-17, 17:36   #2401
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XII

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
delikatne?
wolne żarty!
czasem tak mi tam dłubie, że aż nie wiem, jak siedzieć
to tez tak mam od kilku dni
Cytat:
agusiaaaa1234 - wielkie gratulacje!!!
ja przyłączam się do gratulacji
Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Własnie wróciliśmy z ostatniego wyjazdowego weekendu przed porodem.
Choć było milutko, jak to u mamy, to doszłam do wniosku, że już się nigdzie nie ruszam do porodu (tylko krótkie zakupy, badania i to co konieczne), bo męczę się strasznie
ja tez juz zaczne prowadzic osiadły tryb zycia, bo równie bardzo męczy mnie wychodzenie poza dom
Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny,

właśnie niedawno wróciliśmy z obiadu od mamy... jak tam jest gorąco i nogi mi tak napuchły musze też chyba kupic ta Perfcte

wczoraj obiecałam wrzucić zdjęcia wózka ale są u męża na komputerze ale nie mam siły wstać. Wieczorem jak go włączy to pokażę na pewno.
W ogóle wczoraj się urobiłam, wyprasowałam z pomocą mamy wszystkie wyprane ubranka zrobiłam sałatkę, odebrałam wynik GBS i niestety jest dodatni i kupiłam kilka ciuszków. Po wszystkim leżałam do góry brzuchem i nie miałam siły nawet tu wejść.

lece poczytać co u was
to teraz odpoczywaj a co do GBS polozna mówiła mi ,że dużo rodzących ma paciorkowca ja jutro robie wymaz
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 17:37   #2402
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez red_scorpio Pokaż wiadomość
Załączam fotkę naszego Maluszka Buzię średnio widać bo przez cały czas zasłaniał się rączkami i nóżkami, za to klejnotami świecił na wszystkie strony.
Ale słodziak

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
mamka nie jesteś sama,ja też mam skurcze już te bolące od tygodnia gdzieś i boli jak na @ praktycznie całe dnie z przerwami myślę,że to normalne już na tym etapie
Mnie też praktycznie codziennie już boli jak na @. Czasem mocno
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 17:40   #2403
hanjah
Zakorzenienie

Jakby mnie ktoś szukał, to zmykam do kościoła
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 17:44   #2404
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maciejka__ Pokaż wiadomość
Wiem, Prince również. Mój gin stwierdził, że w położnictwie nigdy nic nie wiadomo, ale we wtorek nic nie zapowiadało porodu, więc jeszcze się na niego nie nastawiam.
Luteina to coś innego, ale przeciwskurczowo działa w znacznie mniejszym stopniu niż fenek.
Ja się bardzo boję odstawienia lutki, bo biorę całą ciążę...

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość

[/COLOR]dziewczyny powiedzcie mi czy orgazmy mogą zaszkodzic na tym etapie ciązy?
Kurcze nie wiem, ale gdzieś czytałam, zeby się nie seksić 4-6 tyg przed porodem, bo to może wywołać akcję Po 37 tc to już pewnie można
Stary 2012-06-17, 17:45   #2405
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie też praktycznie codziennie już boli jak na @. Czasem mocno
mnie na razie sporadycznie
Stary 2012-06-17, 17:51   #2406
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
INFO OD AGUNI

Podziekuj wszystkim za kciuki smsy i gratulacje. Mała oddycha sama,wczoraj nie było żadnych problemów. Dostala juz moje mleczko (odciągam poki co recznie, maz ma mi przywiezc laktator)teraz czekam na obchód i na info co z małą.
mała wazy 2150 ,wiec nie wiem jak moj gin robil pomiary na ostatnim usg, Ewidentnie skopał sprawe.

masakra, taka wielka pomyłka az ponad kilogram????

ja sie chyba nie zgodze na cc jeszcze w czerwcu jesli bede dawała rade bez zadnych boli i bedzie wszystko ok. juz wole sie tydzien-2 dłuzej w upały pomeczyc
Ojej, faktycznie niezły numer z tą wagą
Najważniejsze, ze z Lusią wszystko ok. Trzymam mocno kciuki, żeby ładnie przybierała na wadze
Stary 2012-06-17, 17:56   #2407
Norniczka
Rozeznanie

Cytat:
a tutaj chciałam napisać, żeby się jednak tak do końca nie sugerować że jestem - jak jestem Bo często mnie nie ma
U mnie to samo, zawsze mam pełno stron pootwieranych,w tym wizaz i często laptop chodzi pół dnia, gdzie tak naprawdę mnie nie ma .

TZ dzwonił, chyba skoczymy dzisiaj do kina, troszkę średnio mi się chce....
Stary 2012-06-17, 18:07   #2408
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Ja odstawiłam Lutkę i jest ok.
A ja nawet zmniejszenie dawki bardzo odczuwam Teraz biorę 2x1 ale to już ostatnie opakowanie.

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ogłoszenia parafialne :

dziś zauwazylismy z TŻ że mi brzuch opada jeszcze tydzien temu mialam pod piersiami półeczke, a teraz jest skocznia
Ooo! Ciekawe, ciekawe...

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Nie jest. Kupiłam mu taki lot w ramach prezentu.
super prezent

Cytat:

[/COLOR]to słuchajcie motyw: byłam w miescie i spotkałam znajomą i ona do mnie: Ala mówiła, że będzie chłopiec, a ja na to: tak, a o ona: to niccc, byle zdrowea moj TŻ jak uslyszal to sie obruszyl: jak to nic
o mamo, ludzie to zupełnie wyczucia nie mają...
Stary 2012-06-17, 18:13   #2409
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:

Za to tż o wyborze imienia przypomni sobie chyba na porodówce. Do tej pory pytał, jak chcę nazwać córkę tylko dwa razy - raz w marcu, a drugi raz chyba w maju. W obu przypadkach były to rozmowy telefoniczne i to z domu jego rodziców, więc jestem pewna, że z inicjatywy jego mamy. Odpowiedziałam, że to nie jest rozmowa na telefon, a jak przyjechał, to już do wyboru imienia nie wracał.
A ja też nie, bo o ile mogłabym zmienić zdanie i przyjąć jakąś jego autorską propozycję, o tyle narzucania pomysłów jego mamy już nie zniosę.
---
Trochę się rozpisałam... może któraś z Was przez to przebrnie.
Ja przebrnęłam Zdecydowałaś się na jakieś imię?
Cytat:
Napisane przez agusiaaaa1234 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,
dawno mnie tu nie było, ale .....siła wyższa....tzn. już jestem mamusią Kacperka)
Gratulacje!!!
Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hej

Nasze łowy bardzo udane Znaleźliśmy babeczkę co sprzedawała ciuszki dziecięce po 10p W sumie na dwie siatki ubrań i dla malucha, i dla Dorotki wydaliśmy całe 3,30f Zrobiłam zdjęcia tym fajniejszym, reszta to rajstopki, bodziaki i pajace. Na zdj na tej małej różowej czapeczce jest napisane "Born 2012"

Potem zajrzeliśmy jeszcze do Primarka, chciałam kupić jakiś miękki biustonosz (te do karmienia to i tak po jakimś czasie tylko zsuwałam z piersi bo mi się nie chciało tego haczyka odczepiać), ale nie umiałam dobrać rozmiaru Muszę się porządnie zmierzyć i dopiero wtedy wybrać na zakupy.

I jeszcze Starbucksa nawiedziliśmy
Zeberka jest urocza
Cytat:
Pisala jeszcze że jej miednica jest nie dojrzałajak u nastolatki i że nie przejdzie dziecko dlatego cc. i że tz jej nie kaze jeszcze rodzic.
no i to nie były wody. tylko prawdopodobnie czop w takiej wodnistej postaci
Nie wiedziałam, że może być też taki wodnisty a'la wody
Przekaż jej nasze pozdrowienia i uściski
Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Witam

dzisiaj zaczelam 35 tydzien
strasznie sie ciesze
Gratuluję
Cytat:
Napisane przez izasz-b Pokaż wiadomość

Dziewczyny, może wy mi doradzicie: Mam taki karmnik (rozmiar 70H) i teraz jest ok (mógłby mieć troch większy obwód, ale 75H był za duży - za szeroki, wysoki pod pachami):
http://allegro.pl/panache-sophie-do-...371686905.html
A chcę taki:http://allegro.pl/panache-alisha-dla...397556556.html
Ale nie wiem, czy kupować 75G, który odpowiada rozmiarowo miseczce 70H, czy 75GG, który jest o rozmiar większy... A może 70 HH? Tu jest rozmiarówka: http://obrazy.adore.pl/przymierzalnia.html
Podsumowując: mam 70H, chcę 75G lub 75GG lub 70HH, a 75H już jest za duży.
Oczywiście w Szczecinie w sklepach nie ma tych rozmiarów, żebym mogła mierzyć...
Niewiele doradzę, bo na takich dużych rozmiarach się nie znam (całe życie z miseczką A w porywach B) ale jeśli Ci ten 70 H odpowiada a problemem jest tylko obwód to może kup przedłużkę biustonosza a nowy ewentualnie jak po porodzie miska będzie za mała. Ja korzystam z takiej przedłużki bo obwód mi skoczył z 75 na 85 i staniki były ciasne w obwodzie, miska ok
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 18:19   #2410
cynamonowy_deser
Raczkowanie

Nie było mnie przez weekend ale od Soleilki dostałam wiadomość o tym, że Agusia urodziła bardzo się cieszę serdeczne gratulacjelecę nadrabiać co tam się wydarzyło podczas mojej nieobecności
cynamonowy_deser jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 18:19   #2411
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
wazne że puls sprawdzą ja w poniedzialek ma 1-sze ktg
ale fajnie masz Moja gin to ani tętna nie sprawdza, ani ktg, ani usg... mam jej już dość, bo przecież przyjmuje prywatnie, a tak mnie zlewa. W ewentualnej drugiej ciąży na pewno nie będę korzystać z jej usług

Trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę

Cytat:
Napisane przez Alexandraaa88 Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok Ale rzeczywiście nieźle się pomylił...
A ja bym chciała żeby mi to cc zrobili pod koniec czerwca... Bóle mam straszne i niesamowicie puchną mi dłonie i stopy... Mam nadzieję, że w poniedziałek już coś się ustali konkretnego.
Trzymam kciuki za wizyte

Cytat:
Napisane przez houserka Pokaż wiadomość
hej,
zaczęłam dziś 38 tydzień, byłam 2-3 h na zakupach spożywczych i odkąd przyszłam łapie mnie co jakis czas w dole brzucha(nisko bardzo) ostry ból, czy to skurcze? trwa to zaledwie 3 sek.A i od wczoraj zauważyłam, że mnie łapie skurcz w wewnętrznej stronie uda, raz lewego, raz prawego A mała się rusza jak szalona...
Gratuluję 38 tc
Stary 2012-06-17, 18:21   #2412
prince_polo
Zakorzenienie

my juz w domu
masakra godzinna jazda autem w upał juz jst nie dla mnie
wygladam tragicznie!!!!!

niewiem czy doczytałyscie co pisałam potem jeszcze bo niebylo na czerwono wiec wstawiam jeszcze raz i uzupełniam:

Soleilka
Pisala jeszcze że jej miednica jest nie dojrzałajak u nastolatki i że nie przejdzie dziecko dlatego cc. i że tz jej nie kaze jeszcze rodzic.
no i to nie były wody. tylko prawdopodobnie czop w takiej wodnistej postaci. Pisała ze na sali tej oani maluszek jest jak aniolek i ma ochote Go przytulic i ze druga babeczke zabrali dzis na cc wiec soleilka ma zamiar Ją nawiedzic po wszystkim (na osobnej sali) by zobaczyc co i jak i jak to wyglada

--------------------
a AGUNIA napisała mi tez ze wszystko zn malutką wporządku i dzis tez Ja kangurowała

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 18:25   #2413
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Zrobiłam se kolaża
Super
Stary 2012-06-17, 18:27   #2414
depoison
Zadomowienie

Cytat:
A myślałam, że tylko u mnie to wszystko zostanie zrobione tuż przed, albo... już po porodzie. Pocieszyłaś mnie trochę, za co bardzo dziękuję. Tylko u mnie się jeszcze koncepcje zmieniają.
masz jeszcze dwa tygodnie, jeśli chcesz pójść w moje ślady
Choć założę się, że i tak do porodu nie zdążymy zrobić wszystkiego...
Ja ogólnie to bardzo szybka jestem tylko do takich głupot, jak kupowanie dziesiątej sukienki na półroczne dziecko. Ale na przykład do tej pory nie wiem, gdzie będę trzymać aktualnie potrzebne ubranka. Przecież nie w kartonach. Ani w swojej szafie, w której w tej chwili mam tylko sztangę (za to dwumetrowej długości) na wiszące ubrania i dwa kosze na bieliznę.

Cytat:
Co do wkładów to na allegro można kupić taką zastępczą folię i jest duuuuużo taniej - zamierzam się w nią zaopatrzyć...
poka wkłady!

może ja się też zaopatrzę, bo kupowanie tych oryginalnych coraz mniej mi się uśmiecha

A tak w ogóle, to zaczęłam dziś 39 tydzień. Aż się wierzyć nie chce. Szczególnie, że w większości znanych mi przypadków (rodzina, znajomi) poród następował pod koniec 39 tc

Le roi est mort, vive le... reine!

depoison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 18:40   #2415
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Nie wiem, ale coś chlusnęło ze mnie bardzo dużo tego nie jest, ale akurat siedzę w krótkich spodenkach i mam fotel mokry
ojej, to tak się zaczęło u Soleilki Czytam dalej...

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Tż złożył komodę i zrobił przemeblowanie w pokoju dziecięcym
dla TŻ

Cytat:
INFO OD AGUNI

Mała polezy w inkubatorze dopoki nie nabierze na tyle ciałka ze bedzie sama trzymac ciepło. Pozatym wszystko ok, Takze nie wiemy ile tu jeszcze zostaniemy. Poki co jest mowa ze tydzien ale do konca nie wiadomo. A dzis juz kangurowałam małą
Trzymam kciuki za Lusię
Stary 2012-06-17, 18:40   #2416
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
ona jest 3 dni przede mną tylko.
blue a na kiedy masz planowane cc??

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Jutro chyba na kolanach wyszoruję podłogę w łazience
Nadalka Ty się tak nie śpiesz, wiem że donoszona jesteś ale jak są takie jaja z tymi wagami i inowie mogą się machnąć nawet o kg to biorąc pod uwagę żeIgusia to kruszynka nawet teraz to daj jej jeszcze trochę posiedzieć w mamusinym brzuszku.

Cytat:
Napisane przez agusiaaaa1234 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny,
dawno mnie tu nie było, ale .....siła wyższa....tzn. już jestem mamusią Kacperka)
gratuluje!! a jak się czujesz po cc? kiedy mogłaś wstać z łóżka? no i jak będziesz miała możliwość to pokaż nam swojego Kacperka!!

Cytat:
Prince, a smarujesz się czymś? np. lioven dla cięzarnych lub chłodzący krem na opuchnięte nogi z Perfecta mama - trochę pomaga...
Ja mam nogi okropnie spuhnięte... nie bardzo wierzę w te kremiki ale może warto spróbować

Cytat:
no i to nie były wody. tylko prawdopodobnie czop w takiej wodnistej postaci
Dobrze że nie kazali jej rodzić sn ,bo po tym co ostatnio pisała to strach jak nie ma warunków ku temu...
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 18:43   #2417
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
nadalka mi przekazała esa bo nie ma jej na wizazu
INFO OD SOLEILKI

Zostaje w szpitalu,To nie wody ale nie wiadomo na pewno bo pecherz mógł peknac u góry. Mam centymetr rozwarcia i jak do srody nie urodze to mnie wypuszczą. Czekam na ktg teraz. normalnie z tych nerwów 5 razy płakałam a jeszcze tz tak daleko...

Ojej, trzymam mocno kciuki, żeby Fabianek jeszcze posiedział w brzusiu
Stary 2012-06-17, 18:46   #2418
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
ale fajnie masz Moja gin to ani tętna nie sprawdza, ani ktg, ani usg... mam jej już dość, bo przecież przyjmuje prywatnie, a tak mnie zlewa. W ewentualnej drugiej ciąży na pewno nie będę korzystać z jej usług

Trzymam kciuki za Twoją jutrzejszą wizytę
to sie wcale nie dziwię, płaci sie kase, a tu takie cos

dzięki
Cytat:
my juz w domu
masakra godzinna jazda autem w upał juz jst nie dla mnie
wygladam tragicznie!!!!!

niewiem czy doczytałyscie co pisałam potem jeszcze bo niebylo na czerwono wiec wstawiam jeszcze raz i uzupełniam:

Soleilka
no i to nie były wody. tylko prawdopodobnie czop w takiej wodnistej postaci. Pisała ze na sali tej oani maluszek jest jak aniolek i ma ochote Go przytulic i ze druga babeczke zabrali dzis na cc wiec soleilka ma zamiar Ją nawiedzic po wszystkim (na osobnej sali) by zobaczyc co i jak i jak to wyglada

--------------------
a AGUNIA napisała mi tez ze wszystko zn malutką wporządku i dzis tez Ja kangurowała
dobre wieści
Stary 2012-06-17, 18:47   #2419
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wvictoria Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta
Właśnie postanowiłam wyjść z ukrycia i zarejestrować się na forum Podobnie jak Wy będę rodzić dzidziusia w sierpniu (konkretnie termin na 13.08 i mam nadzieję, że się maleńki "wstrzeli" bo to też moje urodziny).
Od 3 miesięcy siedzę w domu z powodu skracającej się szyjki. Mam nadzieję, że mogę popisać z Wami bo teraz już bliżej niż dalej do wielkiego dnia, ale wydaje mi się, że dopiero po powrocie do domku z Kubusiem (będę miała syna i mój mąż się uparł, że Jakub i nie ma dyskusji) będę miała dużoooo pytań
Jeszcze raz witam i wracam do czytania wątków (bardzo dużo ciekawych informacji tu wyczytałam).
Cześć!

Cytat:
Soleilka napisała:
wrocilam z ktg wlasnie ktore trwalo prawie godzine. Skurczy nie mam ale macica mi sie stawie przez co boli brzuch i krzyz.Mialam mierzona miednice i raczej nie zapowiada sie ze urodze sn bo za waska jestem;/ na sali ze mna jest babeczka z dzidziusiem i druga przeterminowana. Sprawdzanie rozwarcia bylo najgorszą rzeczą na świecie!
Cytat:
soleilka napisala
jak do poniedzialku nic sie nie bedzie dzialo to moze na przepustke wyjde. Ginka mowi ze do srody moge urodzic.Wsumie powiedziala ze ciaze mam donoszoną juz i moge rodzic. jak zobaczyłam tą sale to ja jednak wcale nie bede rodzic. Przerazili mnie ;/
Biedactwo... Przytulam
Stary 2012-06-17, 18:47   #2420
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Booze caly dzien piore i prasuje

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 18:50   #2421
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle, to zaczęłam dziś 39 tydzień. Aż się wierzyć nie chce. Szczególnie, że w większości znanych mi przypadków (rodzina, znajomi) poród następował pod koniec 39 tc

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
Booze caly dzien piore i prasuje
ja tez mam pralke jeszcz ejedna ciuszkow do prania

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-06-17, 18:51   #2422
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Dzisiaj naprasowałam się swoich dzieciaczkowych zdobyczy i wszystie po prawej stronie,ale ja tam jakoś za sterylnie dziecka nie planuje chować więc luz
Ja też prasuję po prawej stronie. No bez przesady z tym prasowaniem po lewej
Stary 2012-06-17, 18:54   #2423
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też prasuję po prawej stronie. No bez przesady z tym prasowaniem po lewej
ja tez po prawej.

Amelcia
Stary 2012-06-17, 18:56   #2424
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Soleilka pisala
że jeśli się akcja nie rozkręci tO jutro wychodzi.
To dobrze
Stary 2012-06-17, 18:56   #2425
phdwao
Zakorzenienie

ja tez po prawej-nie chcialoby mi sie przewijac tych ciuszków aj mam juz poprane wszytko
Stary 2012-06-17, 18:58   #2426
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez po prawej-nie chcialoby mi sie przewijac tych ciuszków aj mam juz poprane wszytko
ja w dalszym ciagu piore... masakra... a piore tylko te na 54-62 a juz wstawilam chyba z 5 pralke

Amelcia
Stary 2012-06-17, 19:00   #2427
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
ja w dalszym ciagu piore... masakra... a piore tylko te na 54-62 a juz wstawilam chyba z 5 pralke
jeszcze troche
Stary 2012-06-17, 19:03   #2428
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz mam dosyc tej ciazy wiecznie mnie cos boli czuje sie jak kaleka co sie nawet z kanapy sama podniesc nie umie....
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
hej
aaa nie wyspałam się wszystko mnie bolało,nie mogłam znaleźć dobrej pozycji
Łączę się z Wami w bólu Ja to już nie lubię się kłaść do łóżka, bo wiem, że i tak noc będzie do d.py

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Nie widziałam jeszcze Irmusi...
Jestem już Byłam "wyjechana"
Ale prawda jest taka, ze pora już zapisać sobie numer tel, którejś z Was, bo to nigdy nic nie wiadomo...
Stary 2012-06-17, 19:04   #2429
prince_polo
Zakorzenienie

cisnienie mam dobre

tz spiewa gumisie

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-06-17, 19:05   #2430
anna99302
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chmielinka Pokaż wiadomość
ogólnie to czuję się dobrze, ale właśnie dziwnie twardnieje mi brzuch i to nawet nie po wysiłku, np. wczoraj i dzisiaj rano obudziłam się z postawionym brzuchem
czasem też mnie tak "ciągnie"
no a z tym puchnięciem stóp to chyba normalne na tym etapie, teraz je chłodzę
jutro co prawda nie mam wyznaczonej wizyty, ale jadę do gina żeby zobaczył czy wszystko ok z tą szyjką
ja też mam twardnienia bez powodu ale to sporadycznie. raz na tydzień powiedzmy mam taki dzień że od rana do wieczora mam twardy brzuch i to bez wysiłku. ale staram się tym nie przejmować i zganiam to na fakt, że powolutku wszystko się przygotowuje do porodu damy rade Chmielinko! nie przejmuj się! ZObaczysz, że jeszcze przenosisz
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości