|
|
#2881 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
jeśli Twój bukiet będzie gęstszy to jasne bo kwiatki fajne i ta zieleń wokół daje złudzenie że jest coś jeszcze
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa mi nie chodzi o bukiet. Pytam tylko o rodzaj róż.
|
|
|
|
#2883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że te konkretne kwiaty ze zdjęcia nie są do końca świeże jakoś strasznie wymęczone są, chociaż może mi się wydaje... niemniej zapewniam Cię, że te róże potrafią wyglądać dużo lepiej ![]() Cytat:
![]() Jedno do czego bym się przyczepiła to wystające od góry listki pod kwiatami no i same kwiaty, ale o tym napisałam parę pięter wyżej
|
||
|
|
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Byou
![]() Rain właśnie mi też się podobają, a te co pokazywała mi pani w kwiaciarni były takie bardziej jędrne i nie tak "otwarte". Bo ja generalnie nie lubię "kapuścianych" róż
|
|
|
|
#2887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Frezi boski pierścień
![]() Cytat:
![]() Cytat:
3 dzień z rzędu byliśmy na siłowni i wylewaliśmy 7 poty. Normalnie hardkory z nas
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2012-06-17 o 18:46 |
||
|
|
|
#2888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak są bardziej zamknięte to ten seledynek na brzegach daje taką fajną głębię Wiadomo - zejdzie więcej kwiatów, ale efekt może być bardzo ładny
|
|
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Obejrzeliśmy wczoraj mecz. Szkoda,że nie wygraliśmy,ale myślę,że zrobili co tylko mogli. Trudno żeby miał strzelać bramki Robert jak była SAM. Jedna osoba w ataku to trochę mało. Do kogo miał podawać? Do Czechów? I też mnie wkurza to jak nagle kibice odwrócili się. Zamiast ich wesprzeć to wychodzili obrażeni na Świat. Dziś jak widziałam jak kibice na SK witali i dziękowali za wszystko i jak sami piłkarze byli wzruszeni. Nie jesteśmy drużyną na poziomie nie wiem Portugalii czy Niemiec,ale zawodnicy są waleczni i należy ich wspierać,a nie mówić wyszło jak zwykle.
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakby któraś chciała to fajne ćwiczenia na boczki: http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
wklejam bo sama kiedyś szukałam i nie znalazłam fajnych, a te zrobiłam i czuć boczki, więc może to coś daje no i fajne ruchy przy okazji ![]() aleks, za samozaparcie
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za komentarze! tak - bardzo dobra żona ze mnie
![]() TŻ jest zachwycony swoim prezentem... bardzo mu się podoba ![]() aleks - hardcory z Was na maxa ![]() carmel - bardzo podoba mi się kolor tych róż... te zakończenia zielone niekoniecznie w moim typie, ale pewnie ubrane w bukiecie wyglądają pięknie zgrzało mnie Słońce na łódce - ale było gorąco ![]() TŻ już dużo lepiej - nie narzeka
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro będę robić dżem truskawkowy w maszynie do pieczenia chleba
ciekawe co mi z tego wyjdzie trzeba w końcu zacząć eksperymentować z tym urządzonkiem, bo jak na razie tylko chleb w nim robię, a są programy na ciasta, ciasto na bułeczki, pizze, dżemy i inne takie
|
|
|
|
#2893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet jeśli wedle kanonów tak ma być to mi się akurat nie spodobało
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie rain, miałam pytać. jak Ci się sprawdza jogurtownica? i czy dostanę ją w sklepach typu media markt/ euro agd?
|
|
|
|
#2895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie rozłożyło dzisiaj z rana, czuję, że skończy się to anginą...
|
|
|
|
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio nie robiłam jogurtu, ale chyba w tym tygodniu zrobię - teraz mam czas na te wszystkie domowe sprawy ![]() Czy dostaniesz w tych sklepach... nie wiem - pewnie tak z tym, że pilnuj cen, bo można takie coś kupić za 100 zł, a można za 25 - dokładnie takie samo Moja była kupowana właśnie za 25 zł w promocji w Lidlu ![]() Cytat:
Chociaż chyba wypróbuję niedługo jakie ciasto wyrabia maszyna ![]() Ajaj :/ mnie coś dzisiaj gardło boli - nie wiem dlaczego ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- W ogóle postanowiłam sobie, że będę teraz Mężowi przygotowywać nowe dania na obiad - przejrzałam wczoraj książki kucharskie i pozaznaczałam przepisy na cały tydzień - codziennie będzie coś innego
|
||
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() przyszlam powiedzieć, że na strefie wczoraj było ciekawie chociaż w berlinie na finałach MŚ w 2006 było o niebo lepiej i lepsze towarzystwo ![]() szkoda tego meczu, szkoda, że nie walczyli tak jak z Rosją tylko się poddali, szkoda, że na nadziejach się skończyło, ale też trzeba przyznać, że Czesi okazali się godnym i dobrym przeciwnikiem..ich atakujący dali z siebie wszytsko i po tym co widziałam niestety Czechom należało się zwycięstwo..liczę na kolejne emocje w Brazylii mając nadzieję, że wtedy skład będzie bogatszy o te doświadczenia ![]() jestem rozżalona i wkurzona, ale to dlatego, że ja zawsze emocjonalnie do takich mistrzostw podchodzę..mimo to uważam, że pierwszy raz od dłuższego czasu mogliśmy powiedzieć, że nie poddaliśmy zawodów od razu, bo zarówno w pierwszym meczu jak i drugim pokazaliśmy, że potrafimy grać..szkoda, że tego ducha walki wczoraj zabrakło..tyle ode mnie ![]() przetrzyłam wczoraj arrę do bardzo późna, ale chyba się wyspała więc nie mam wyrzutów sumienia
|
|
|
|
#2898 |
|
Zakorzenienie
|
Capri a czemu miałabym żartować?
Nie łudźmy się-z Niemcami nie mielibyśmy szans. A ja jakoś tak lubię Czechów, a za Niemcami nie przepadam (oprócz Schmitta ), Z dwojga złego lepiej przegrać z przyjaciółmi![]() Dzisiaj byliśmy w naszym klubie piłkarskim na zakończeniu sezonu i byli Czesi-było super, fajna zabawa, a oni chwalili Polskę za organizację Euro. Jak dla mnie emocje podczas meczów Polski były super, inne mecze też oglądam ale to nie to samo co kiedy grali biało-czerwoni. Trzeba zdać sobie sprawę z tego,że w tabeli drużyn Nasi byli na sześćdziesiątym-którymś miejscu, a pozostałe reprezentacje (poza chyba Ukrainą) mieszczą się w pierwszej 20stce. Także i tak uważam,że chłopaki sprawili nam dużo radości i nadziei tymi meczami,nieźle sobie poradzili. A Tytoń to i tak mój mistrz ![]() Carmi mi te róże wyglądają właśnie na trochę padnięte,ale jeśli twoje będą świeże to będzie super
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
upał, do tego głodny. czyli to czego się obawiałam i dlaczego nie pojechałam
|
|
|
|
|
#2900 |
|
Zakorzenienie
|
dziś trzymam kciuki za Danię i Portugalię
![]() ej kiedy wraca Najka?
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
Niemcy przejdą na pewno i obawiam się trochę,czy nie dadzą wygrać Danii po to,żeby Portugalia odpadła?
Chociaż w sumie nie, bo jakby wygrała Portugalia to miałaby 6 pkt i by przeszła, a Dania jak wygra to też przejdzie, bo to by było tak jak wczoraj z Grecją i Rosją. Chyba się nie mylę?
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2012-06-17 o 19:39 |
|
|
|
#2902 |
|
Rozeznanie
|
carmi z tymi różami co pokazałaś, jasnymi frezjami i jakimiś zielonymi cicikami bukiet będzie piękny
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku no niestety Niemcy
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze było to, że w strefie płacić można było tylko kartami, picie chcieliśmy kupić to 6zł za butelkę 0,5l..kebaby niedaleko sprzedawali to jeden kosztował 16 zł więc tak naprawdę to kosili kasy jak nie wiem..piwo po 8 zł..chłopaki coś zjedli, kupili po jednym piwie, ja sobie wzięłam coś do picia, bo byliśmy tam już po 17tej i stwierdziliśmy że koniec zakupów, bo to porażka z cenami.. |
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam, przynajmniej w siatkówkę wygraliśmy z Brazylią i jesteśmy w finale LŚ
|
|
|
|
#2906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tata na pewno świętuje, on uwielbia siatkówkę
|
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dobry
byliśmy dzisiaj nad wodą i dopiero teraz wyszło, że opaliłam się jak świnka... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kurcze fajny tydzień był z naszą drużyną i z tego powinniśmy się cieszyć i za to im dziękować, bo były emocje! w końcu młodzi chłopcy pokazali, że umieją grać w piłkę, widać potencjał, ale też nie oszukujmy się, że piłka nożna to nasz narodowy sport. Nie ma warunków szkoleniowych a każdy na siłę piłkę nożną próbuje podciągać do nie wiadomo jakiej rangi. Cytat:
|
||||
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
maja, no ceny mieli zabójcze... ale w sumie nie dziwię się - taka okazja na zarobek rzadko się zdarza
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- maya to smaruj się czymś już, bo jutro będzie jeszcze gorzej... |
|
|
|
#2910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróciłam w dobrym humorze i już zdążyli mi go popsuć... jak ja to uwielbiam... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

jeśli Twój bukiet będzie gęstszy to jasne bo kwiatki fajne i ta zieleń wokół daje złudzenie że jest coś jeszcze
13.03.2008

za samozaparcie
Moja była kupowana właśnie za 25 zł w promocji w Lidlu 

pyknął mnie zderzakiem i pojechał dalej