|
|
#541 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Nastała tu niebywała cisza...
Udało mi się wszystko nadrobić... jestem w szoku ![]() Przede wszystkim chciałam złożyć życzenia wczorajszym PM-kom - Magnusi i Clood - DUŻO MIŁOŚCI, RADOŚCI I WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!! Justii super autko do ślubu! Co do wycieczek, my na razie nic nie planujemy, bo nie wiem jak to będzie z kaską... jeśli nie uda się gdzieś dalej, to chcemy wybrać się w polskie górki, bo oboje je kochamy ![]() Katie99Kasia jak dla mnie ciekawie wygląda parasolka nr 3 i 4 Muszę Wam się wyżalić... męczy mnie ostatnio kiepski nastrój Nawet się nie wysypiam, bo każdej nocy śnią mi się dziwne sny, związane już ze ślubem i sprawami pochodnymi ![]() Eh... za trzy tygodnie będzie po wszystkim - obym dotrwała! ![]() Przepraszam za moje wywody, ale prawdę mówiąc nie mam komu się wyżalić... TŻ oczywiście uważa, że moje nerwy i doły są bezpodstawne, bo wszystko jest OK
ex-aparatka damonowa 25.08.2010 - 25.06.2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2710 Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni. Edytowane przez wesola84 Czas edycji: 2012-06-17 o 12:01 |
|
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Wesola - przed snem łyknij tabletkę magnezu, ja przy niedoborze łykam nawet dwie i zobaczysz różnicę, świetnie się sprawdza w sytuacjach stresowych.
I nic się nie martw! zobaczysz - wszystko wyjdzie lepiej niż chcesz
|
|
|
|
#544 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam więcej czasu do ślubu, bo jeszcze 2 miesiące a już teraz mam podobne schizy więc to mi wygląda na normę stresów przedślubnych. Nic się nie bój chociaz wiem, że marna pociecha
|
|
#545 |
|
Raczkowanie
|
witam was już praktycznie po weekendzie.. dla nas nie był bardzo udany, ale nie będę was zasypywać problemami.. mam do was pytanie jakie czołówki będziecie miały jeżeli macie kamerzystę? ja bym chciała coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=e-lJO72f5Wo http://www.youtube.com/watch?v=UqR6zD_0HlI myślicie że może być? jeżeli tak to po takiej czołówce powinno od razu być bo nie wiem :/
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
My kamerzysty nie mieliśmy, ale takie rzeczy musisz dogadać właśnie z nim, on wie co jest możliwe technicznie i z pewnością podpowie kilka profesjonalnych pomysłów... ja na sesji dowiedziałam się, że najlepsza pogoda do zdjęć jest jak jest pochmurnie... a zawsze myślałam, że jak jest wiele słońca
|
|
|
|
#547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#548 |
|
Rozeznanie
|
Czytam, czytam..
podejrzewam, że cała nerwówka związana ze ślubem udziela się wszystkim PM'kom Co do podróży poślubnej - ponieważ nasz ślub to październik, to troszkę nam komplikuje cel podróży bo cała europa już chłodna ![]() Tak więc wspólnie stwierdziliśmy, że nie planujemy - od razu po ślubie idziemy do biura podróży, bierzemy pierwsze last minute które będzie nam odpowiadało I lecimy ))
|
|
|
|
#549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#550 |
|
Rozeznanie
|
Magnusia, Clood:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!! MAM NADZIEJĘ, ŻE WSZYSTKO WYSZŁO IDEALNIE!!!! Posłuchałam Was kochane dziewuszki i w piątek popędziliśmy się wyspowiadać Przeszłam całe krakowskie przedmieście, żeby znaleźć kościół, w którym akurat w tym czasie wyspowiadają i w którym nie ma kolejek chcieliśmy do św. Anny, ale tam czekania na 2 h było, a po pół wyszedł ksiądz ;p Ale udało się, znalazłam kościół, bez czekania, bez stresu, wszystko super ![]() ![]() Nie ma się czego bać (to dla przyszłych, zestresowanych PMek )
|
#551 |
|
Rozeznanie
|
Malgos,
na pewno nie chcemy Egiptu czy Turcji, Europa też odpada ze względu na pogodę, może Tajlandia, Madera, Kuba, w październiku kiedyś i Majorka była rewelacyjna - ale jej się trochę boję? nigdy nie byłam na Teneryfie, a ponoć w październiku jest godna polecenia, Naprawdę jest to dla mnie jakoś mało istotne, chciałabym po prostu pierwszy raz od 3lat wykorzystać urlop i nic nie robić przez tydzień )) Mam taką pracę że ni sobota ni niedziela nie jest wolna, a telefon włączony 24h ) więc chcę w końcu się od tego oderwać ))
Edytowane przez szczesliwa25 Czas edycji: 2012-06-18 o 08:25 |
|
|
|
#552 |
|
Raczkowanie
|
Magnusia, też życzę Wam wszystkiego, co najlepsze! Żebyście zawsze byli otoczeni szczęściem i miłością!
![]() Witam się z Wami poniedziałkowo U nas przez cały weekend była cudowna pogoda, mam nadzieję, że w rejonach Magnusi także![]() Nam zostało 19 dni ! Mayeczka, gratuluję widzisz, po co te nerwy hehe![]() Aisak, mnie się to bardzo podoba sama coś takiego bym chciała Tylko że to jest 'teledysk', taki skrót, więc czy tego nie daje się na końcu? Bo czołówka jak dla mnie to takie przedstawienie postaci:PA my jedziemy z Alfa Staru do Egiptu mniej ambitnie niż Wy, ale my mało pozwiedzaliśmy razem, także wszytsko jeszcze przed nami Już nie mogę się doczekać naszego miodowego
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-06-18 o 09:59 |
|
|
|
#553 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#554 |
|
Raczkowanie
|
magnusia, clood - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
#555 |
|
Przyczajenie
|
Witam Panie jestem nowa w tym watku mam nadzieje ze przygarniecie kropka
Moj wielki dzien to 11.08.12Mozecie mi powiedziec jaka wodke wybrac na wesele?? Dziekuje bardzo
|
|
|
|
#556 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie może być, tylko mi się podoba, jak na początku są jeszcze rodzice przedstawieni, świadkowie... Cytat:
Wódka hmm zależy od preferencji smakowych, możliwości finansowych... My mamy Sobieską
|
|
|
#557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy... My jeszcze wodki nie zakupilismsy, czekamy na potwierdzenia gosci, ale chyba kupimy bolsa..
|
|
|
#558 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za odwagę i odbytą spowiedzCytat:
co masz już załatwione? My mamy Sobieskiego ale wybór alkoholu jest bardzo różny i indywidualny bo i tak na bank ktosbedzie miał inne zdanie ![]() Wrzucam Wam dziewczynki kochane torcik urodzinowy |
|||||
|
|
|
#559 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My bedziemy mieli kamerzystę, ale tak dokładnie się na tym nie zastanawiałam, zdam się na nieg0 oczywiście powiem mu, czego oczekuje, co musi byc, a co kategorycznie odpada, ale resztę zostawiam mu W czołówce chciałabym takie przedstawienie nas, rodziców, świadków. Potem klip z przygotowań, błogosławieństwo itd. Na samym koncu teledysk, skrót z całego wesela![]() Cytat:
|
|
|
#560 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny !
Na początku Magnusia i Clood spóźnione życzenia ..Wszystkiego Dobrego na nowej drodze życia , abyście byli zgodni i szczęśliwi i zawsze stali po tej samej stronie Mi się zniknęło na tydzień ale musiałam zająć si,ę w końcu dzieckiem które przez przygotowania troszkę zaniedbałam .A po za tym w tą sobotę byłam na weselu świadkowej mojej więc kolejna impreza i się wybawiłam ![]() gdzie relacje ślubno-weselne z minionej soboty <oczy> ?????
|
|
#561 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#562 |
|
Konto usunięte
|
Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę ![]() Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką ![]() A dziś już do biura i do pracy. Wrzucam kilka fotek. Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam... Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne ![]() mayeczka87 - bardzo ładna ta twoja sukienka!(ta pomarańczowa z poprzdniego wątku) qmpela86 - na rozmowę nie poszłam... mąż powiedział, abym sobie odpuściła, bo to jeszcze więcej wyjazdów niż w obecnej pracy. wróciłam po urlopie, trochę się doładowałam. zapisałam się na kurs niemieckiego w sierpniu. w lato mam dwa duże projekty, zobaczę jak się sytuacja rozwinie... jak będzie kiepsko, to od września zacznę się rozglądać. monika860902 - zdolna bestia z ciebie, ładne kolczyki Inusiaa88 - no stressss, ja też byłam blada ale dobrze to wyglądało z białą suknią Pradip - torcik, torcik?! masz urodziny? Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaaaaaaaaaaaaam http://kartki.net.pl/kartki/12/38.gifMagnusia i Clood - wszystkiego najlepszego mrozonki na nowej drodze życia!!! Dużo, dużo miłości i czułości i radości i gromadki zdrowiutkich bobasków ![]() Inusiaa88 - na sesję ślubną ja zrobiłam sobie sama delikatny makijaż i już
|
|
|
|
#563 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę
![]() Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką ![]() A dziś już do biura i do pracy. Wrzucam kilka fotek. Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam... Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne ![]() mayeczka87 - bardzo ładna ta twoja sukienka!(ta pomarańczowa z poprzdniego wątku) qmpela86 - na rozmowę nie poszłam... mąż powiedział, abym sobie odpuściła, bo to jeszcze więcej wyjazdów niż w obecnej pracy. wróciłam po urlopie, trochę się doładowałam. zapisałam się na kurs niemieckiego w sierpniu. w lato mam dwa duże projekty, zobaczę jak się sytuacja rozwinie... jak będzie kiepsko, to od września zacznę się rozglądać. monika860902 - zdolna bestia z ciebie, ładne kolczyki Inusiaa88 - no stressss, ja też byłam blada ale dobrze to wyglądało z białą suknią Pradip - torcik, torcik?! masz urodziny? Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaaaaaaaaaaaaam http://kartki.net.pl/kartki/12/38.gifMagnusia i Clood - wszystkiego najlepszego mrozonki na nowej drodze życia!!! Dużo, dużo miłości i czułości i radości i gromadki zdrowiutkich bobasków ![]() Inusiaa88 - na sesję ślubną ja zrobiłam sobie sama delikatny makijaż i już [/QUOTE]No w końcu, Tusia!!! Długo kazałaś na siebie czekać ![]() Super, że tak wypoczęłaś, że wszystko się udało, tak jak chcieliście no i że wróciłaś do nas z naładowanymi akumulatorami he he Czekamy na zdjęcia z sesji
|
|
|
|
#564 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wódka to tak jak pisały dziewczyny to sprawa bardzo indywidualna. Ja np.miałam Pana Tadeusza ale nie poleciłabym go... [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę ![]() Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką ![]() A dziś już do biura i do pracy. Wrzucam kilka fotek. Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam... Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne ![]() Inusiaa88 - no stressss, ja też byłam blada ale dobrze to wyglądało z białą suknią Inusiaa88 - na sesję ślubną ja zrobiłam sobie sama delikatny makijaż i już [/QUOTE]Tusia, gratuluję udanego wypoczynku ![]() My też lecimy z moim mężem do Grecji Co do makijażu to też sobie zrobiłam sama i wyszło całkiem całkiem ![]() Teraz tylko czekać na zdjęcia z pleneru ![]() Dodaje zdjęcie bukietu ślubnego, który oddałam do "regeneracji" przed plenerem, Pani wymieniła mi praktycznie wszystkie kwiaty i zapłaciłam 15 zł Z tym, że wcześniej miałam róże i frezje a teraz margaretki i róże ale podobało mi się ciągle tak samo
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-06-18 o 15:12 |
||
|
|
|
#565 |
|
Konto usunięte
|
a jestem młotek, bo nie wzięłam ani kwiatków ani welonu na sesję
|
|
|
|
#566 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cena rada sprawdzić przed wyborem sali czy jest klimatyzacja . [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę ![]() Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką ![]() A dziś już do biura i do pracy. Wrzucam kilka fotek. Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam... Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne ![]() mayeczka87 - bardzo ładna ta twoja sukienka!(ta pomarańczowa z poprzdniego wątku) qmpela86 - na rozmowę nie poszłam... mąż powiedział, abym sobie odpuściła, bo to jeszcze więcej wyjazdów niż w obecnej pracy. wróciłam po urlopie, trochę się doładowałam. zapisałam się na kurs niemieckiego w sierpniu. w lato mam dwa duże projekty, zobaczę jak się sytuacja rozwinie... jak będzie kiepsko, to od września zacznę się rozglądać. monika860902 - zdolna bestia z ciebie, ładne kolczyki Inusiaa88 - no stressss, ja też byłam blada ale dobrze to wyglądało z białą suknią Pradip - torcik, torcik?! masz urodziny? Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaaaaaaaaaaaaam http://kartki.net.pl/kartki/12/38.gifMagnusia i Clood - wszystkiego najlepszego mrozonki na nowej drodze życia!!! Dużo, dużo miłości i czułości i radości i gromadki zdrowiutkich bobasków ![]() Inusiaa88 - na sesję ślubną ja zrobiłam sobie sama delikatny makijaż i już [/QUOTE]super że wróciłaś do nas no i piękne zdjęcia , mam nadzieję że wypoczeliście i spędziliście razem nie zapomniane chwile
|
|
|
#567 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34777283]a jestem młotek, bo nie wzięłam ani kwiatków ani welonu na sesję
[/QUOTE]![]() ![]() ![]() Ja za 3 tygodnie lecę wyspę grecką jakąś lub jakąś z Kanarów ;P3 tyg do ślubu!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a!!!!!!!!!!
|
#568 | ||
|
Zakorzenienie
|
A no mam ale siedzę sama bo Tż ma dziś druga zmianę i dopiero po 23 wróci
ale rano po pięknych różyczkach zostałam zabrana do sklepu z garniturami ![]() Cytat:
Który hotel taki kiepski?[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę ![]() Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką ![]() A dziś już do biura i do pracy. Wrzucam kilka fotek. Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam... Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne ![]() Pradip - torcik, torcik?! masz urodziny? Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje naaaaaaaaaaaaaaaam http://kartki.net.pl/kartki/12/38.gif[/QUOTE]Tusia wróciła Zdjęcia z podróży piękne ale teraz na Wasz plener czekamy ![]() Cytat:
Fajnie że Ci tak tanio odpicowali bukiet ![]() monika860902 a mogłabyś napisać mi co jest potrzebne do zrobienia takiej bransoletki? Albo napisz mi na pw czy sama zrobiłabyś taką i ile byś za nią chciała |
||
|
|
|
#569 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kurcze, siedzę w pracy jak na szpilkach i taka ciekawa tych fotek!!!!!! już bym poleciała po nie
|
|
|
|
|
#570 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Pamiętacie mnie jeszcze? Żartuję - wiem, że pamiętacie, bo składałyście życzenia, za które serdecznie dziękuję jesteście kochane! Ja również wszystkim, które już ślubowały: Inusiaa88, wybOrOowa, Clood, magnusia życzę wszystkiego najcudowniejszego - takiej Miłości, takiego Szczęścia i takich przeżyć, jak w Dniu Ślubu na całe Wasze dalsze życie! Nie umiem pisać takich pięknych relacji, jakie udało mi się tu już przeczytać, więc napiszę jedynie (choć to pewnie banalne), że Dzień Ślubu był najszczęśliwszym dniem mojego życia i nie ma w tym żadnej przesady - wszystko było cudownie i tak, jak to sobie wymarzyliśmy Wiem, że lubicie zdjęcia, więc podsyłam Wam link do bloga naszej pani fotograf - tam możecie obejrzeć wybrane przez nią fotki http://floweroflove.pl/ Pradip - z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego cudownego, zdrowia, uśmiechu na co dzień, wiecznej Miłości, owocnych przygotowań ślubnych, grzecznego TŻta i spełnienia marzeń
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

Udało mi się wszystko nadrobić... jestem w szoku 

Nawet się nie wysypiam, bo każdej nocy śnią mi się dziwne sny, związane już ze ślubem i sprawami pochodnymi 

I lecimy 

za odwagę i odbytą spowiedz