|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Cytat:
mnie na szczescie nnie rusza bo nie luebie hehe ale mam dzis mega apetyt-zjadlam chyba pol lodowki![]() dobranoc dziewczynki ja ide z cora do wanny i tez sie klade bo nie moglam spac u tesciow |
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w ogole to witajcie )Moje zapalenie powoli odpuszcza , boli juz tylko jak sikam . Egzamin dzis zaliczony na 4 !!! ucząc się 2 godziny przed szkoła ! Jeszcze tylko jeden i WAKACJE ! A u nas z tego co dobrze licze to dzis 19 tydzien )) Aaa... i zrobiły mi sie bardzo wrazliwe zęby (( i boli mnie w lewym boku.A dzidzi nie daje znaków zycia (((
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia |
|
|
|
|
#3843 |
|
Rozeznanie
|
Ja też kładę się spac.
Jutro wczesna pobudka bo beton do domu mi przywożą ![]() Dobranoc
|
#3844 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jak się położę wieczorem, to budzę się dopiero rano, no ale potem to chyba siusiam z 5 minut ![]() O fuj nie mogę patrzeć na kebaba Dobranoc Dobranoc Cytat:
Dobranoc Cytat:
Cytat:
|
|
#3845 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko trochę go zasłaniasz Cytat:
![]()
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ktoś jeszcze ?
|
#3847 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też kochane uciekam. zmęczona jestem. najadłam się pizzy. idę się umyć, poczytam książkę i spać. miłej nocy! |
||||||
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane
jeśli chodzi o menopauzę moja mama też ją już miała, kilka lat temu. Okres miała nawet 2 miesiące bez przerwy. Miała fale gorąca, często się denerwowała. Ale te wybuchy nerwów nie trwały długo teraz jest zupełnie inną kobietą, milszą ![]() a ja zaraz zmykam spać, muszę się wyspać przed egzaminami ![]() dobranoc robaczki moje cieszę się, że jesteśmy w komplecie
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Dziewuszki, śpijcie słodko
|
#3850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam! Nie jadłam chyba z 10 lat...---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() za egzamin
|
||
|
|
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
część przeczytałam,jutro nadrobie reszte. weekend to jedyny czas z tz tylko dla nas wiec malo moge do was zagladac,ale jutro juz poniedzialek to wszystko nadrobie. dzis byl u nas mega upal, wiec spacerek wokol jeziorka zaliczylismy,ale ledwo doczlapalam z powrotem. obejrzeliśmy Złą kobietę z Cameron Diaz , nawet śmieszne, i A więc wojna z Reese Witherspoon,a teraz włączamy trzecią komedię,bo dziś tak na rozluźnienie przed tygodniem ma być. słodkich snow dla wszystkich
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3852 |
|
Zadomowienie
|
Dopiero co skończyłam nadrabiac to co naskrobałyście od wczoraj. Nawet nie miałam czasu żeby do Was zajrzeć przez te dwa dni. Chciałam napisac swoje zdanie na temat Klubu ale skoro już go nie ma to zachowam dla siebie to co o tym wszystkim sądziłam. Teraz mam tylko nadzieję, że będzie po staremu
Czekam na zaproszenia do znajomych Zatsanawiałyście się może już nad tym jak będziecie karmiły swoje maleństwa w nocy? Czy będziecie je brały do łożka? Ja doszłam do wniosku, że drugi raz tego błędu nie popełnie bo z synkiem tak robiłam i bardzo szybko przyzwyczail się do spania ze mna co nie ukrywam jest bardzo nie wygodne. Ostatnio upatrzylam sobie na allegro fajny mebel ktory postawię obok łóżeczka i na tym będe karmiła swoje malenstwo![]() http://allegro.pl/stylowy-fotel-buja...402357533.html |
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Też zmykam spac, obejrzałam dwie czesci American Pie i mam ochote na trzecią
![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3854 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wczoraj poszłam wcześnie spać, więc jeszcze nie nadrobiłam. Coś czułam, że dzisiaj będę mieć pobudkę - i mam bardzo fajną, mianowicie:
Rodzi mi się bratanek! ![]() Jakieś pół godziny temu pojechali do szpitala
|
#3855 |
|
Rozeznanie
|
Hej Kobietki!
Przywitalam sie z Wami na poczatku poprzedniej czesci watku, staralam sie Was nadrobic, ale to baardzo zmudna praca
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
WITAJ pewnie ze mozesz
martii dobrze ze jestes bo juz obmyslalm plan jazdy i zlania ci dupska 6 stron musialam nadronic a dzis wole nie myslec ile bede miec bo musze zrobic porzadki w domu a jutro jade na caly dzien na budowe skonczyc porzadki z ciuszkami dla dzidzi i pozamiatac aaa wczoraj poslzismy ze szwagierka jej mezem i kamilkiem do pizzeri na lody poozniej sieddzielismy kolo domu z drinkami ja z soczkeim ale ukradlam 4 lyka ppiwa tz matkooooooooooo jakie dobre taaaakie zimne a i niunia kupe szczelila na pizzy i coooooo taka srake ze na sukienke przemoklo dobrze ze mialam 2 ale odolnie dzien super nareszcie z tzz i niunia uwielbiam takie dni i chceee juz przeporwadzke bo zmienia sie tz godziny pracy i bedziemy mogli jesc sniadanka na tarasie ![]() kochane moj dzidzius chyba wrfeszcie sie przekrecil bo wczoraj nie czulam juz wierecnia sie tylko byla cisze przez 3 godz zjadlam marsa polozylam sie i poczulam na rece kopniaka ![]() ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- aleeee super tylko to od tej takkkk ....... daj znac co i jak ![]() ja sobie obiecalam ze jak dziecko bedzie mialo ponad 3330 czyli wieksze od gabi to bede umowaiac sie niestety na cc bo kolezanka rodzila iiii dzieciatko nie chcialo przejsc i bylo 2 razy bardzoej przydudzone od gabii i powiem wam ze sie przestraszylam strasznie chce sn ale nie chce ryzykowac booo pamietam jak gabi byla 2 razy okrecona i nie plakala i od razu ja wzieli straszne to bylo ale na szczesce dostala najpierw 9 a pozniej juz 10
|
|
|
|
#3857 | |||
|
Zadomowienie
|
Heej
Ależ cieplutki i słoneczny dzień się zapowiada A ja już siedzę nad inką i prince polo i nadrabiam ![]() Cytat:
Podobnie jak Ty nie zamierzam już brać maleństwa do łóżka, a jeśli już - to odkładać, tak razem z mężem postanowiliśmy - nie chcemy już spać z dzieckiem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia życzę wszystkim |
|||
|
|
|
#3858 |
|
Rozeznanie
|
Hey dziewczynki
Przyznam się szczerze, że zaczęłam nadrabiać, ale zwątpiłam po przeczytaniu 2 czy 3 stron.. Nie będę się nawet wypowiadać i ustosunkowywać, bo byłam w tym klubie 1 dzień.. i nawet nie zdążyłam go dokładnie poczytać. Uważam, że to forum publiczne i tak powinno zostać, każda z nas trafiła tu "z ulicy" i każdy może dołączyć U mnie weekend minął szybko i przyjemnie Byli znajomi, posiedzieliśmy, oni po-drinkowali, obejrzeliśmy meczyk. Fajnie. Wczoraj też byliśmy na mega długim spacerze i mam odciski, bo założyłam koturnyMama wczoraj kupiła mi około 10 takich słodziutkich komplecików na 56 i 62cm dla Neli Mąż przyjeżdża ze mną na siłkę, więc już się tak nie nudzę ![]() W czwartek jedziemy na cały weekend do teściów, także znowu coś się będzie działo DeKajka moim zdaniem troszkę przesadzasz, bo masz już duży brzuszek. Trudno, żebyś na początku 5 miesiąca wyglądała jak w 9 ![]() Nela rozpoczyna dziś 21 tydzień
|
#3859 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz też będę błagać o cc, po tamtym porodzie mam traumę.Cytat:
I gratuluję kolejnego rozpoczętego tygodnia A ciuszki koniecznie pokaż
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że to może się nawet do jutra przeciągnąć, pojechali do szpitala, bo wody odeszły, ale ona w ogóle nie ma skurczy...Oczywiście mimo wszystko trzymam za nią kciuki, żeby się nie męczyła i żeby z Dzidzią było wszystko w porządku, pierwszy raz zostanę ciocią ![]() ------------dopisane 7:41--------------poprzedni post 7:40----------- Chyba, że...jest tak nieczuła, że i skurczów nie czuje ![]() ![]()
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-06-18 o 07:42 |
|
|
|
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i powiem szczerze że teraz nie lubię na nim siedzieć bo mi.. ciasno ale ogólnie fajna sprawa, przed ciążą na nim drzemałam ![]() Ja właśnie wstałam. M musiał jechać do pracy o 3 w nocy, bo szef dzwonił że musi jechać w trasę, jakiś PUSTYCH pojemników nie zawieźli gdzieś i M musiał jechać ![]() Zaraz wezmę prysznic, umyję włosy i pójdę do sklepu po bułeczki i serek Almette - mniam ![]() A dziś jak mnie w szkole zobaczą z takim bebzolkiem to pewnie padną z wrażenia na zakończeniu roku jeszcze byłam płaska w miarę, nawet dopinałam się w moją super mini a dziś... tradycja - legginsy i bluzka ciążowa ![]() PS. Magdaef - haha no może jest aż tak gruboskórna że nie czuje wiem że to Twoja bratowa ale po takich ludziach można wszystkiego się spodziewać ale pocieszę Cię - moja bratowa też nie jest idealna do tego jest mega plotkarą, jak się dowiedziała że jestem w ciąży to na całej dzielnicy wszyscy już wiedzieli, więc szybko się rozniosło dalej. I potem znajomy do mnie napisał: "To prawda, co mówią na mieście, będziesz miała dziecko?"
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-18 o 07:48 |
||
|
|
|
#3862 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() za kopniaczki. Moja córcia też "rośnie w siłę" każdego dnia, bo kopniaki są coraz mocniejsze i trwają coraz dłużejPerełka świetny pomysł z fotelem, gdybym miała więcej miejsca to na pewno kupiłabym sobie taki ![]() Mi mam kupiła jeszcze taką "poduszkę" - zapomniałam się pochwalić - http://fantastyczne-zakupy.pl/p/1292...t-zabawki.html Już jedzie do nas Cytat:
Cytat:
Najlepiej, żeby Nela któregoś razu sama pojawiła się w łóżeczku ![]() A ciuszki kupuje babcia, więc za nic w świecie nie odbiorę jej tej przyjemności, mimo, że mam całą masę ubranek Zresztą babcia nie kupuję body czy śpioszków, a raczej takie "wyjściówki" - zresztą pokaże jakie CUDA kupiłaCytat:
Moja koleżanka też wczoraj pojechała na porodówkę, bo jest już przeterminowana z terminu na 12.06. Mam nadzieje, że dziś urodziJuż nie mogę się doczekać, bo pewnie za 2, 3 tygodnie pojedziemy w odwiedziny i ponoszę takie maleństwo
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z rana.
już was nadrobiłam, dziś nawet to takie strasznie czasochłonne nie było ; p hehe u nas zapowiada się piękny słoneczny dzionek, już jest ponad 20 stopni na termometrze. muszę coś wymyślić na obiadek dla tż, który ciężko pracuje ; p i ogarnąć chociaż trochę mieszkanie . . . ale z tym drugim to zobacze czy mój leniwiec mi na to pozwoli. . . jakieś pomysły na obiad macie? już poniedziałek... czyli coraz bliżej do wyczekiwanego przeze mnie 22.06. i wizyty |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
boszz u nas w ceniu juz 37 a na slocu wole nie myslec zaraz lwecimy szybko na zakupy
hahah moze i nie czuje |
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Nadrobiłam ale nie chce mi się odpisywać po tym co czytałam bo sie tylko wkurzałam
![]() Wiecie cooooo wczoraj jak oglądałam meble w Ikei w necie a potem jak już się kładłam spać to czułam takie motylki w podbrzuszu to było mega milutkie. Potem już sie nie powtarzało chyba, nie wiem bo spałam. Teraz narazie też nic. Przzez chwilunię tylko jakieś 10 minut temu.aaaaa kupiłam rogala !!!! Ale nie tego z Motherhood bo szkoda mi tyle kasy :/ kupiłam za 60zł z wysylką. No i też bedzie spełniał swoją role o ten: http://allegro.pl/wielofunkcyjna-pod...409165846.html w owieczki
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2012-06-18 o 08:18 |
|
|
|
#3866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Weronika, Tylko nie szalej tam za bardzo na tej budowie..zamiatanie hektarów to wcale nie jest lekkie zajęcie Kasia, Poka Landi, Natchnelas mnie co mam zjeść na sniadanie ![]() Aerien, Racja- nie biezemy bobasow do lozka Po co nam małżeńskie problemy
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3868 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja niestety ich nie czuję - moja dama tylko kopie Śmieje się z mężem, że mało subtelna jest Cytat:
Dziś rano przełamałam magiczną barierę 57,0 kg - - nigdy tyllllle nie ważyłam
|
|
#3869 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Nawet Was nie nadrabiam w czytaniu bo to się po prostu nie da ![]() Weekendzik miałam fajny.W piątek mnie tż zabrał do kina na "Jak urodzić i nie zwariować".W sobotę byliśmy na grillu a wczoraj leżeliśmy cały dzień plackiem. Wczoraj też rozpoczęliśmy 18 tc. No i dodam,że nadal żadnych kopniaków od dzieci nie dostaję,jutro jadę do lekarza to wybadam co i jak... Edytowane przez anett234 Czas edycji: 2012-06-18 o 08:36 |
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
anett nie masz sie co martwic. moja siostra czula ruchy dopiero w 22 tygodniu. dla pewnosci mozesz skontrolowac sprawe u lekarza ale ja mysle ze nie masz powodów do niepokoju
![]() a ja wróciłam ze sklepu, i na nieszczęście była dostawa lodów.. I jeden "Bug Bambi" tak słodko przemawiał do mnie "Mamo weź mnie..." i go przygarnęłam i był pycha
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-06-18 o 08:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

hehe ale mam dzis mega apetyt-zjadlam chyba pol lodowki
ja ide z cora do wanny i tez sie klade bo nie moglam spac u tesciow

(( i boli mnie w lewym boku.
28.08 2010 Nasz Dzień

macie tempo hihi pozdrawiam i do jutra bo padnięta jestem nieziemsko 

Uwielbiam! Nie jadłam chyba z 10 lat...

Teraz też będę błagać o cc, po tamtym porodzie mam traumę.
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)