|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34763633]
A tak w ogóle to myślałam, że się dziś posikam ze śmiechu... Mój TŻ dziś zamawiał telefonicznie chińszczyznę. Odebrał Chińczyk, który mówił po "polsko-chińsku". Przysłuchuję się rozmowie i słyszę TŻa: - Dzień dobry, chciałbym zamówić dania na wynos. Tak. [tu adres] Będzie kurczak w cieście chilli... Tak, ciuciak w cili. Tak, i ciuciak w cieście. Dobdzie. Do widzienia. Odłożył słuchawkę i nie miał pojęcia, czemu pokładam się ze śmiechu - nawet nie zauważył, że zaczął mówić jak ten Chińczyk [/QUOTE] |
|
|
|
#2252 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie ja też muszę mieć dość pakowne torebki- dlatego moja nowa do ręki i tak jest wielkości w sumie przeciętnej torebki :P Jak nie Ty to kto? |
|
|
|
|
#2254 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie niebieskie oko
|
|
|
|
#2255 |
|
w krainie snu i marzeń
|
ja miałam chyba 2 przygody z tipsami (jakieś 5 lat temu ostatnia) i więcej nie chcę
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to chyba kwestia przyzwyczajenia, bo często potrzebuję mieć przy sobie tylko puderniczkę, szminkę, portfel i telefon. Po prostu nie umiem sobie wyobrazić, że idę do miasta z torebką bez... jak się nazywa ten wichajster? Uszka? Ramiona? Ramiączka?
|
|
#2258 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja to tak nazywam
|
|
|
|
|
#2259 |
|
BAN stały
|
I Niemcy trafią na Greków
Mam nadzieję, ze ci drudzy ich wyeliminują. Poza tym byłam pod wrażeniem Cristiano Ronaldo To był jego mecz
|
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę inspirację moim makijażem wojowniczki: http://easymakeup.blogg.no/133957963...dazzling_.html
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Nie mogę spać... Wstałam o 3:30 rano.. To już drugi dzień z rzędu, odkąd wróciłam do PL :/ Ileż mam do nadrobienia
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
trust to chyba dobrze
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, tylko w sumie powinni podawać źródło inspiracji, a tak to zbierają komplementy za pomysł
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
A mi się śni po nocach ta paletka CS, co Trust pokazywała na blogu.
|
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Która? Ta matowa? Jeśli tak, to tylko parę kolorów ma pigmentację na poziomie :P Co mi przypomniało, że powinnam zrobić nią jakiś makijaż, a w sumie jest tak gorąco, że wolę nie nakładać tapety na twarz
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Trust teoretycznie tak ale z drugiej strony wiem jak to jest jak się przegląda tysiące zdjęc a poźniej chce się jednym z nich zainsporować jakis czas później i juz się nie wie skąd ono było
albo widziało się kilka podobnych i połączyło się to w jeden
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tylko witam i uciekam do pracy
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak tak twierdzisz, to poczekam na recenzję z BH cosmetics i wtedy może się zdecyduję. ![]() A jak z wysyłką z bh? jaka cena?
|
|
|
#2269 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzisiaj znów w pracy siedzę :/ Przypomnij mi wieczorem jeśli będziesz na wizażu mam dobrą pamięć, ale za to krótką ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;34761528]Jeśli o mnie chodzi to się zgadza wczoraj byłam w górach, a dzisiaj odpoczywałam w pizzzeri na słonku ![]() [/QUOTE] Ha, czułam to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34764378]Ja niestety rozumiem ten "nałóg" obgryzywania paznokci - mój jest chyba jeszcze gorszy. Nieświadomie już wręcz zdrapuję wszystkie strupy, wszystkie krostki itd... W efekcie z małego pryszczyka może mi wyjść krater na twarzy, a po nim blizna. I nie umiem się pohamować :<[/QUOTE] Z tym drapaniem to mój TŻ ma tak samo a potem mu się krew leje ze wszystkich strupków ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34765006]Nieeee ja byłam na spotkaniu bloggerek w Gdyni ale taką małą colą 0,2 bym się nie napiła, toż to na dwa łyki) i inne dobroci... Było tak kameralnie, pogaduchowo... Maksymalnie na luzie! Cud miód malina, jestem zachwycona, dziewczyny mnie w sobie rozkochały i czekam aż simply a woman przyleci tu znowu [/QUOTE] Jejku, znów zazdraszczam ![]() Cytat:
Grrr.
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Wrzuciłam mój makijaż bora bora na bloga. Poza tym zaczynam dzisiaj wakacyjny kurs hiszpańskiego
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Karooo też racja
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, tak mi się spodobał ten złoty cień w kremie z limitki essence, że dziś znów sobie zrobię z min makijaż.
Tak samo jak cień z maybelline się trzymają jak skurczybyk na powiekach.
|
|
#2274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niby tak, chociaż ja na wszelki wypadek wolę podawać swoją inspirację, żeby potem nie było akcji ![]() Cytat:
|
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęściara.
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam tylko na ślubie sztuczne paznokcie. Mądra Karolinka, zamiast iść do babeczki, by ściągnęła pazurki, czy tam ich część, to wszystko zrobiła sama.. :/ Do tej pory mam słabe paznokcie...
|
#2278 |
|
BAN stały
|
Moje koleżanki i ja używamy odżywki Eveline do paznokci i jesteśmy nią zachwycone - jeszcze nigdy nie miałyśmy tak długich i zdrowych paznokci. Niestety tak to bywa, że nawet gdy większość osób jest zachwycona, komuś może dany produkt nie podpasować. Radzę odstawić na jakiś czas lakiery i odżywki - niech paznokietki twoje odpoczną trochę
[COLOR="Silver"]
|
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to było 5 lat temu, aktualnie też jestem na Eveline
Paznokietek za dużo nie maluję, biorę witaminki. Natomiast bez odżywek na pazurkach częściej mi się łamią, i tak dalej, więc jakikolwiek mazidło musze mieć. Inaczej też obgryzam (a fe!), a tak to mi szkoda
|
#2280 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34765006]Nieeee ja byłam na spotkaniu bloggerek w Gdyni
ale taką małą colą 0,2 bym się nie napiła, toż to na dwa łyki) i inne dobroci... Było tak kameralnie, pogaduchowo... Maksymalnie na luzie! Cud miód malina, jestem zachwycona, dziewczyny mnie w sobie rozkochały i czekam aż simply a woman przyleci tu znowu [/QUOTE] Widziałam, że wszystkie zadowolone i promienne Super, można zrobić spotkanie bez lansu Cytat:
![]() Cytat:
Mało wyobraźni...mój bożeeee w ten sposób mogłabym określić kilka osób, które strasznie są * na fali* parcia nie tylko na szkło i wielu osobom się przejadły a jednak... dalej uparcie robią swoje i uważają, że są super.Wiem, że to może być subiektywne ale oglądam Twoje makijaże od dawna i fantazji na pewno Ci nie brakuje! masz pomysł na siebie i wnosisz niezłego pazura w każdy makijaż. To się ceni. Trzymam kciuki Cytat:
Poczekam spokojnie Pakowna torebka to podstawa nie ma nic gorszego niż noszenie czegoś w reklamówkach itd. Ale od jakiegoś czasu zauważyłam dziwny trend, że modne jest .... noszenie firmowej reklamówki ![]() Cytat:
Kazałam wstawić do lodówki i może jutro będzie lepiej o zrobiłabym ciacho![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Tak w ogóle to witam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

[/QUOTE]

ale pomysle

おはよう! 

mam dobrą pamięć, ale za to krótką 

w ten sposób mogłabym określić kilka osób, które strasznie są * na fali* parcia nie tylko na szkło i wielu osobom się przejadły a jednak... dalej uparcie robią swoje i uważają, że są super.