wszystkie sie smaruja a gotowac nie ma komu :P - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-01-17, 09:53   #181
aniolek-tasmanski
Administrator

Dot.: wszystkie sie smaruja a gotowac nie ma komu :P

Cytat:
Napisane przez Babygia Pokaż wiadomość
Diabelek sie miga od znajomosci z Kolega,reszta lezy i kwiczy,a Massior ....
nie "diabelek" tylko "aniolek"

i aniolek sie nie miga sie od znajomosci z Mass , a wrecz przeciwnie uwielbiam go! za jego poczucie humoru

Luz, To Wirtualny Swiat , nie wszystko trzeba brac tak na powaznie
bo by czlowiek z nudow umarl

aniolek
aniolek-tasmanski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 10:09   #182
miss_seepy
Wtajemniczenie

Cytat:
i aniolek sie nie miga sie od znajomosci z Mass , a wrecz przeciwnie uwielbiam go! za jego poczucie humoru
IMO sa gusta i gusciki. nie wszystkich bawi to samo mnie tez poczucie humoru massiora wydaje sie "prostackie" lub inaczej "niezbyt wyrafinowane". tez nie traktuje tego jako kpine, jednak nie kapuje zachwytu nad elaboratem massiora tylko sie nie denerwujcie "luz, to wirtualny swiat"

miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 10:17   #183
201710120930
Konto usunięte

Pół- żartem ,pół -serio => taka moja reakcja na ten wątek

Rozbawiają mnie mężczyźni,którzy wszem i wobec głośno krzyczą ,że w kobiecym wyglądzie uwielbiają.....
naturalność,wiecie o co chodzi
Wypacykowana łajka wszelką kolorówką przechodzi obok swego lubego i słyszy ''wyjatkowo ładnie dzisiaj wyglądasz'' to ja szybko i podchwytliwie pytam ''a dlaczego?'' czekam ,czekam ,wprawiam w nie lada osłupienie mego Tż- eta a ...on nie wie dlaczego?!no co wstalam i tak samo wyszlo
Przecież ja taka...naturalna
to ta połówka żartobliwa

A ta poważna ,to też przyznam się ,ze troszku mnie przerażają mnie(i autora) te musowe znajomości wszelakich składów i oczy szeroko otwieram ze zdziwienia ,ze dziewczęta w 3 sek rozszyfrują acryloyldimethyltaurate copylymer andisohexadecane(?)
To tak jak na imieninach u cioci ,każde podane ciasto musi być rozebrane na składniki pierwsze przez idealne gospodynie a ja jem az uszy mi się trzęsą i tyłek rośnie i wcale mnie nie obchodzi ile łyżek mąki zostało dodane
jakie słodkie jest życie ignoranta
i proste
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 10:26   #184
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Aniołek, diabełek, co za różnica
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 10:51   #185
kamaO
Wtajemniczenie

To jak będzie z tym wieczorkiem zapoznawczym?

Bo się muszę wcześniej wydebilować i nasmarować
Stary 2007-01-17, 11:49   #186
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamaO Pokaż wiadomość
To jak będzie z tym wieczorkiem zapoznawczym?

Bo się muszę wcześniej wydebilować i nasmarować
Dam cynk jak już coś ustalimy.
Najpierw trza ustalić wiek kandydatów, co by na grząski grunt prawa nie wleźć
sylwia.gda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 11:59   #187
kamaO
Wtajemniczenie

No to czekam
Stary 2007-01-17, 14:14   #188
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Napisane przez sylwia.gda Pokaż wiadomość
Dam cynk jak już coś ustalimy.
oby nie na jakims serverze rzadowym
Cytat:
Najpierw trza ustalić wiek kandydatów, co by na grząski grunt prawa nie wleźć
tu moge pomoc w selekcji Kandydatow zaznacze na "pomaranczowo"

Stary 2007-01-17, 15:03   #189
massior
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
ble ble ble
oj to sobie plusikow nalapales u forumowiczek

Cytat:
Napisane przez Babygia Pokaż wiadomość
kolejne ble ble ble
takie rzeczy.... :P

Cytat:
Napisane przez miss_seepy Pokaż wiadomość
IMO sa gusta i gusciki. nie wszystkich bawi to samo mnie tez poczucie humoru massiora wydaje sie "prostackie" lub inaczej "niezbyt wyrafinowane". tez nie traktuje tego jako kpine, jednak nie kapuje zachwytu nad elaboratem massiora tylko sie nie denerwujcie "luz, to wirtualny swiat"
Jak juz wspomnialem na poczatku tego watku, ten post to raczej taki zart urozmaicajacy codziennosc . Nikomu na sile nie mialem zamiaru sie przypodobac , cisnac wazelinki , ani wielce przesiadywac tutaj , bo wkoncu nie do takich osob jest skierowane to forum. Mialem napisac cosik durnego, smiesznego i mysle udalo mi sie. Niestety zawsze znajda sie osoby ktorym cos nie odpowiada... a tak dla zasady. Biora to do siebei i psuja ogolnie panujacy klimat, przynajmniej jeszcze do czasu byl w miare pozytywny.
Nie potraficie sie dostosowac , czujecie ze wjechalem wam na ambicje badz macie jakies kompleksy to darujcie sobie, nie kazdy jest taki sztywny i ponury zeby wysluchiwac tych smutow i biadolen.
I gleboko mnie cisnie w odbytnice co sobie Szabat i ten jego tabor cygański pisze, jesli wg ich opinii jestem kawalem skur***yna to trzeba sie pogodzic z ta jakże wartością ocena
Zreszta jest wielka roznica pomiedzy swiatem wirtualnym a rezczywistym , a najwyrazniej wam ta granica sie juz dawno przetarla

Do moderatora : prosze o zamkniecie tego topicu i wykasowanie go ,co by kolejna Milajdy i inne Hrabiostwo nie poczulo sie urazone moimi "seksistowskimi" textami

Pozdrawiam
Stary 2007-01-17, 15:30   #190
iza73
Wtajemniczenie

Massior spokojnie nie denerwuj się... Jest wiele osób,w tym i ja,które ten wątek odebrały jako żart i rozrywkę. Taką odskocznię od ciężkich tematów,pożartować zawsze można co zresztą dalo dowód w tym wątku wiele dziewczyn.Zdania na wizażu często są podzielone.Wątpię by wątek był zamknięty tylko na Twoją prośbę,już nie takie rzeczy się tu działy a wątki istnieją.
PS.Idę obiad gotować bo już się wysmarowałam...
iza73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 15:36   #191
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez massior Pokaż wiadomość
Mialem napisac cosik durnego, smiesznego i mysle udalo mi sie. Niestety zawsze znajda sie osoby ktorym cos nie odpowiada... a tak dla zasady. Biora to do siebei i psuja ogolnie panujacy klimat, przynajmniej jeszcze do czasu byl w miare pozytywny.
Massior, ale ten wątek jest naprawdę super, jak ktoś już napisał wcześniej-dał plotkowemu nowe tchnienie-ja przynajmniej dawno się tak nie uśmiałam. Proszę o więcej
Stary 2007-01-17, 15:53   #192
Moniquee
Zadomowienie

GG do Moniquee

Mnie seksistowskie uwagi facetów wyprowadzają z równowagi i reaguję na nie dość stanowczo i ostro - tutaj w tym wątku uważam, że nie ma takiej potrzeby dlatego, iż według mnie ten wątek nie powstał zeby nam kobietom pokazać jakimi jesteśmy pustymi ignorantkami nie znającymi się na niczym - tylko ja osobiście odbieram go jako żart. Zresztą patrząc na siebie tak zupełnie obiektwynie czy my się tak nie zachowujemy (pomijając to, że nie gotujemy, bo gdyby tak było to już dawno większość komputerowych geniuszy umarłaby z głodu lub firmy produkujące zupy w proszku stałyby się prawdziwymi potentatami finansowymi).

Myślę, że na niektóre poruszane na tym forum kwestie należy zaareagować, ale w tym wypadku radziłabym wrzucić na luz.

BTW: Sylwia.gda - to kiedy w końcu ten wieczorek zapoznawczy??? Wpisz mnie na listę chętnych - wkupię się w ich łaski i jako "kobieta usługująca mężczyznom na balu jakim jest zycie" przytargam jakieś kanapki - myślicie że z salcesonem bedzie dobrze???!
Stary 2007-01-17, 15:57   #193
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Moniquee Pokaż wiadomość
BTW: Sylwia.gda - to kiedy w końcu ten wieczorek zapoznawczy??? Wpisz mnie na listę chętnych - wkupię się w ich łaski i jako "kobieta usługująca mężczyznom na balu jakim jest zycie" przytargam jakieś kanapki - myślicie że z salcesonem bedzie dobrze???!
Już wkrótce-zostaniesz powiadomiona na PW. Iza zajmuje się cateringiem, kanapki z salcesonem musza być, podobnie jak flaczki i golonka
Stary 2007-01-17, 16:04   #194
iza73
Wtajemniczenie

Moniquee catheringiem to miałam sie zająć ja!Kurcze nie dam sobie tych garów odebraći już!Ale chętnie podziele się obowiązkami z Tobą.Wrzucimy kawał mięcha na ruszt co by owłosieni informatycy nie narzekali na wiórki warzywne...
Stary 2007-01-17, 16:11   #195
massior
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Moniquee Pokaż wiadomość
Mnie seksistowskie uwagi facetów wyprowadzają z równowagi i reaguję na nie dość stanowczo i ostro - tutaj w tym wątku uważam, że nie ma takiej potrzeby dlatego, iż według mnie ten wątek nie powstał zeby nam kobietom pokazać jakimi jesteśmy pustymi ignorantkami nie znającymi się na niczym - tylko ja osobiście odbieram go jako żart. Zresztą patrząc na siebie tak zupełnie obiektwynie czy my się tak nie zachowujemy (pomijając to, że nie gotujemy, bo gdyby tak było to już dawno większość komputerowych geniuszy umarłaby z głodu lub firmy produkujące zupy w proszku stałyby się prawdziwymi potentatami finansowymi).
Myślę, że na niektóre poruszane na tym forum kwestie należy zaareagować, ale w tym wypadku radziłabym wrzucić na luz.
Nom i tak powinno sie reagowac, ehh wkoncu pewnie nie jeden raz albo to wasz bojfrend albo maz, badz ogolnie w towarzystwie facet zazartowal sobie w ten czy podobny sposob z kobiecego stylu bycia. I watpie zeby ktos bral to tak do siebie , reagujac jak co poniektóre osoby tutaj. Wolna od jakichkolwiek uprzedzen, luzna i zartobliwa wypowiedz.. nic po za tym wiec nie doszukujcie sie "klocki żelbetonowe" jakis podtekstow ;-) a jesli was to nie bawi to sprawcie Mi (nam) ta przyjemnosc i omincie ten watek ;-)

Cytat:
Już wkrótce-zostaniesz powiadomiona na PW. Iza zajmuje się cateringiem, kanapki z salcesonem musza być, podobnie jak flaczki i golonka
pfff a dań śląskich brak :-(
Stary 2007-01-17, 16:16   #196
lutiana
Zadomowienie

Cytat:
Same meskie dania(tuczace i tluste), a co z warzywami i owocami dla nas kobiet??? Pomyslcie ile balsamow wyszczuplajacych bedziemy musialy wysmarowac po takich daniach??

P.S.
Watek jest super, prosze nie zamykac a Massiora uprasza sie o sciagniecie tu swoich kolegow

Nie używam już tego profilu. Nie lubię być śledzona
lutiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 16:20   #197
D0han
Przyczajenie

O rety, MaSs...
Gdzie ty zawędrowałeś w tym necie.

Znaczy 'Witam miłe panie' ;P
co prawda nie czytalem wszystkich 7 (!...) stron, ale mam nadzieje że mnie za to nie wydebilu.. tfu, nie wywalicie
Jeden MaSs a tyle zadymy narobil, no no no...
D0han jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 16:22   #198
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lutiana Pokaż wiadomość
Same meskie dania(tuczace i tluste), a co z warzywami i owocami dla nas kobiet??? Pomyslcie ile balsamow wyszczuplajacych bedziemy musialy wysmarowac po takich daniach?
O to się martw-myślę że jak wszystko pomyślnie się potoczy, to będziemy już wkrótce mogły spalać kalorie w przyjemniejszy sposób "odwiecznym prawem natury" (choć tu potrzebna byłaby inna emotikonka-ale te są niestety ocenzurowane)
Stary 2007-01-17, 16:24   #199
Moniquee
Zadomowienie

GG do Moniquee

Cytat:
Cytat:
Napisane przez iza73 Pokaż wiadomość
Moniquee catheringiem to miałam sie zająć ja!Kurcze nie dam sobie tych garów odebraći już!Ale chętnie podziele się obowiązkami z Tobą.Wrzucimy kawał mięcha na ruszt co by owłosieni informatycy nie narzekali na wiórki warzywne...

Sylwia.gda czekam z niecierpliwością

Iza daj się biednej kobiecince czymś wykazać - ja też chcę męża pamiętaj że nie jesteś sama w kolejce do zamążpójścia a najkrótsza droga do serca mężczyzny przez żołądek z tym mięchem to jest jakaś myśl
Stary 2007-01-17, 16:24   #200
Biała Dama
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Moje Panie :P
Po namowie mojej koleżanki , użytkowniczki tegoż forum , chciałem napisać pewna myśl z góry ostrzegam ze nie jestem jakimś męskim szowinista, ale poprostu jestem ciekaw pewnych aspektow kobiecego zycia . Przepraszam jesli wybralem zly dzial, ale jest tutaj tyle tego ze ciezko sie polapac w ktore miesce mam wkomponowac moj wywod, bo latwiej napisac na forum o owulacji niz ogolnie o bzdetach.
A wiec, przegladajac na szybko (10 minut na forum) szukalem powod dla ktorego moderator naszego forum (hakera) zaszyl sie w tej "rozowej jungli" i zaniedbal obowiazki kochanej maskotki. Hmm ... i zerkam powierzchownie na topici z poszczegolnych dzialow : miesiaczka, masaz redukujacy celulit", kuracje kwasowo-redu(ciezko to nawet przepisac), prostowanie, jak schudnac, zly ginekolog, dobry ginekolog, dziwne krosteczki na piersiach, poklady i pudry nie gryzace sie z filtrami, peeling migdalowy... itp... dzizus
Bez obrazy ale rozumiem sie soba zajmowac, ale to juz lekki narcyzm polowy z tych slow to nawet nie rozumiem i nie potrafie wypowiedziec, bo chyba wiekszosc kobiet moze isc smialo na Farmakologie wglebiajac sie w sklad tych roztworow twarzowych. Tak tak, powiecie pewnie ze faceci to brudasy, nom ale lecicie na nas pomimo tego , wiec po co wam te pasty, kleje, tynki itp chemikalna ktore na siebie ladujecie hektolitrami , trujac sie tym ? szare mydlo i dobry perfum i po co wam wiecej do szczescia ? grunt zebyscie sie depilowaly bo to juz nawet faceci robia , zeby odroznic sie od malp :P
Ehh i ten temat ginekologii, od polowy z nich sam bym sie pochorowal :P po przeczytaniu niektorych az zaczolem sie przygladac wlasnym sutkom :P ale tu was podziwiam , bo ja bym nie napisal na zadnym forum gdyby cos z moim "magnum 44" bylo nie tak :P
Nom i ostatnie... ehh czemu tyle osob chce schudnac , mzoe niektorzy lubia duze tyleczki (moda w USA) :P ja osobiscie NIE, bo kompleksow bym sie nabawil , nom ale nie rozumiem , skoro kiedys sie tak objadalyscie i teraz wychodza skutki to nie lepiej bylo pomyslec za wczasu ? a jesli juz tak wygladacie to trudno... trzeba sie pogodzic z wlasna osoba , wkoncu jak juz wspomnialem wczesniej moze niektorzy gustuja w takich mamuskach wkoncu kochanego cialka nigdy za wiele :P Chyba ze zyjecie w przekonaniu " ze lepiej zlamac sie w pol niz peknac".
Hmm i jesli tyle czasu spedzacie nad tymi rzeczami, to kiedy macie czas zajmowac sie swoim mezszczyzna ? my tez potrzebujemy kilku rzeczy do szczescia :P
Nom i mysle ze to na tyle. Mam nadzieje ze nikogo nie urazilem bo nie mialem takiego zamiaru. Poprostu chcialem zaprezentowac moj punkt widzenia na ta tematyke.
Pozdrawiam
aniolek wracaj do nas pogadac o panienkach !!!!!
zamroczyło mnie trochę
Biała Dama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 16:25   #201
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez D0han Pokaż wiadomość
O rety, MaSs...
Gdzie ty zawędrowałeś w tym necie.

Znaczy 'Witam miłe panie' ;P
co prawda nie czytalem wszystkich 7 (!...) stron, ale mam nadzieje że mnie za to nie wydebilu.. tfu, nie wywalicie
Jeden MaSs a tyle zadymy narobil, no no no...
Aniołku Tasmański, dziękujemy za szybką reakcję na nasze randkowe monity Przybywają kolejne samce
Stary 2007-01-17, 16:25   #202
Bridget
Zakorzenienie

Cytat:
pfff a dań śląskich brak :-(
Będą i kluski śląskie, koniecznie z dziurką

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 16:27   #203
iza73
Wtajemniczenie

O!Jest kolega Massiora,witamy.Co do dań to ustalimy,mogą być śląskie choć ja nie ze Śląska.
Stary 2007-01-17, 16:29   #204
iza73
Wtajemniczenie

Moniquee,ale ja juz mam męża,to daje mi możliwość spojrzenia na ten temat właśnie w sposób żartobliwy.
Stary 2007-01-17, 16:31   #205
D0han
Przyczajenie

Czekajcie no niech namówię FDJ na zarejestrowanie się tutaj ;]
D0han jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 16:31   #206
iza73
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bridget Pokaż wiadomość
Będą i kluski śląskie, koniecznie z dziurką
A po co ta dziurka? A...na sosik..
Stary 2007-01-17, 16:33   #207
aniolek-tasmanski
Administrator

Cytat:
Aniołku Tasmański, dziękujemy za szybką reakcję na nasze randkowe monity Przybywają kolejne samce
ze co??

D0han i Ty tu tez

ps. bede wieczorem
aniolek
Stary 2007-01-17, 16:34   #208
lutiana
Zadomowienie

Cytat:
O to się martw-myślę że jak wszystko pomyślnie się potoczy, to będziemy już wkrótce mogły spalać kalorie w przyjemniejszy sposób "odwiecznym prawem natury" (choć tu potrzebna byłaby inna emotikonka-ale te są niestety ocenzurowane)
Hehehe moze pozwola nam sie pobawic magnumami 44

P.S Czesc D0han

Nie używam już tego profilu. Nie lubię być śledzona

Edytowane przez lutiana
Czas edycji: 2007-01-17 o 16:36 Powód: dopisek
lutiana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-17, 16:35   #209
iza73
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez D0han Pokaż wiadomość
Czekajcie no niech namówię FDJ na zarejestrowanie się tutaj ;]
Straszysz?! Kto to FDJ?
Stary 2007-01-17, 16:37   #210
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza73 Pokaż wiadomość
Straszysz?! Kto to FDJ?
Kaliber 57
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości