|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
hej
![]() ogłaszam, że oficjalnie mam już wakacje ![]() Onyks trzymam mocno kciuki Bika ślicznie się relaksujesz z Emilką Żabcia gratuluję spadku wagi Maleństwo zerknij proszę na mój wykres, dziwne, że ciągle tempka niska, może to byc oznaką cyklu bezowulacyjnego? z z drugiej strony robiłam test owu i chyba raczej jest pozytywny, bo 2 kreski są tego samego koloru, tylko ta kontrolna jest grubsza, więc nie wiem w sumie czy to na pewno pozytywny test
|
#3422 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Hejo!
Ja tylko na chwilkę bo padam dziś ze zmęczenia. Żabciu suer że wszystko ok i że Dominik zaczął przybierać na wadze Czekamy na relację![]() Madziu gratuluję spadku kg!! Ile Ci eszcze zostało? Emigro 15kg w 2 tyg???? wow! Ciekawe gdzie nam się podziewa Ilonka..? |
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
Zabciu super wiesci
Tomalinko, ale u mnie ciazowych kgs bylo 30, a te 15 to sama woda....
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no wlasnie ciekawe .. mam nadzieje ze u niej wszystko ok ![]()
|
|
|
#3425 |
|
Wtajemniczenie
|
Nio wreszcie mam spokoju troszkę...
Żabciu jak sie czujesz?
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci ze z kazdym dniem lepiej .. dziekuje ze pytasz
Sily juz powrocily jedynie szwy mnie troche ciagnac ale czuje ze juz sie rozplywaja powoli Takze miejmy nadzieje ze ladac dzien beda juz ok tam na dole
|
|
#3427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój wreszcie robi postępy i siusia na nocnik... tyle że musze mu o tym przypominac od czasu do czasu bo nie raz nie pamięta...
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy!
![]() Pogoda była w sam raz, impreza naprawdę fajna!! Teraz muszę się ogarnąć ![]() stokrotko patrzę na twój wykres..masz długie cykle, więc temp. jeszcze może skoczyć...ja przy 30-dniowych już wiem, że u mnie skok jest tak ok. 17 dc..+- 1 dzień,...więc i u ciebie może być...a skoro na teście owu pojawiła się już druga kreska, tzn. że LH zaczyna rosnąć..więc lada dzień owu powinna być...także spokojnie czekaj A spadek temp. też może być przed skokiem ![]() Żabciu fajnie, że wszystko się układa i Dominik przybiera na wadze!
|
|
|
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, nooo to maluszek już nie długo nie będzie takim maluszkiem skoro tak ładnie przybiera
bardzo się cieszę że wszystko dobrze jak i z Tobą i z Dominikiem Stokrotka ![]() Martynka, brawa dla syna ![]() Maleństwo, widziałam już te strażackie fontanny ![]() My już w domu, nawet trochę posiedzieliśmy na dworku. Teraz sobie trochę porozmawialiśmy z TŻ o Kamilku. No i uzgodniliśmy że od przyszłego tygodnia (w sensie nie tego a następnego) bierzemy się za odgruzowanie pokoju i mebli. Żebym mogła zacząć prać ciuszki dla małego. i gardło mnie jakoś boli.
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, a teraz gdzieś niedaleko nas się coś pali...i to raczej budynek...tyle że drewniany chyba, bo już nie ma co gasić...
![]() |
|
|
|
#3431 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
pamietam jeszcze jak moja mama musiala te opisowki robic... kilka dni wyciete z zyciorysu, a dodatkowo zaangazownie calej rodziny w pomoc z pisaniem i drukowaniem (bo moja mama to niekumata jesli chodzi o komp ).. na szczescie jest juz emerytka i ma swiety spokojCytat:
![]() Cytat:
...juz? a moze to skok? to ze niektore sa offline nie znaczy, ze od razu mecz musza ogladac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za spadek wagiCytat:
![]() Cytat:
za takie postepy---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- ja tez chce za wszystkie przedmioty jakie potrzebujesz
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Strongwoman i Kasia - gratki 50 dni do porodu! ![]() Bika - ale Emilka ma się dobrze u mamusi w brzuszku nawet wśród trawki poleży...A ja dzisiaj w kiepskiej formie, wczoraj spontanicznie zabalowałyśmy z koleżanką w domu zlądowałam koło rano No i mam mały dylemat... więcej napiszę w k., bardzo proszę o wizytę
|
#3433 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Witam sie dosc pozno, bo dzis caly dzien spedzilismy nad woda ![]() Bylo super ![]() Jutro mamy wizyte kontrolna na 11 na KTG ciekawe co wykaze ... Od wczoraj strasznie bola i pieka mnie sutki, wczesniej tego nie mialam ałaaaaaaaaa... Fajnie macie, ze u was juz wakacje, ja musze teraz dodac poweru w nauce
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, trzymam kciuki za wizytę
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-06-18 o 05:34 |
|
|
|
#3435 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny oznajmiam , ze wrocilaaaam!!!!
Urlopowanie z mezem zlecialo bardzo szybko , ale przyjemnie Niestety nie mialam jak sie odezwac. Pierwsze co to GRATULUJE NOWYM MAMUSIOM !!!! Zabciu i Marao nie moglam doczekac sie kiedy dopadne wizaz i zobacze szczesliwa liste ![]() ![]() Pewnie duzo ciekawosci mnie ominelo
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w poniedziałek!
![]() Trochę śpiąca, ale nie jest tragicznie... ![]() Dzisiaj do lekarza..zrobić zdjęcia..a potem do nauki ![]() tynkusia hej! |
|
|
|
#3437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maleństwo Tynkusia witajcie ja na dzis planów nie mam...Dziewczyny doradźcie mi cos... ktoś chce mi kupic laptopa na prezent ale wczoraj z bratem gadalam i on stwierdzil ze w tej cenie mozna kupic stacjonarny komp w duzo lepszym stanie...co do ceny to nie wiem ile chce ta osoba przeznaczyc kasy na to.. ale zastanawiam sie czy stacjonarny czy laptop?bylam na gieldzie komputerowej i mam metlik.. moze mi któraś doradzi bo sama nie wiem...
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
Martynka sama nie wiem...ja chyba wzięłabym laptopa, bo wszędzie się można z nim przenosić, a stacjonarny będzie stał w domu tylko
![]() I zależy do czego ci będzie potrzebny komputer..bo jeśli faktycznie potrzebujesz bardzo dobrego sprzętu, to weź stacjonarny, a jak do zwykłych rzeczy to myślę, że laptop będzie wystarczający Decyzja należ do Ciebie...
|
|
|
|
#3439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no wiesz powiem Ci ze wolalabym wziasc lepszy sprzet gdyz nie bede raczej z nim nigdzie jezdzila... laptop jest fajny tak ale wkurza mnie w nim bateria...
|
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A baterię w laptopie można zawsze wyjąć i mieć go na kablu Ja tak mam...i bateria się nie niszczy
|
|
|
|
|
#3441 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Trzymam kciuki za twoją wizytę dzisiaj, ja mam jutro Cytat:
Cytat:
a my właśnie wczoraj kupiliśmy laptopa
|
|
#3443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no nie do gier nie potrzebuję.. akurat gry mnie nie kręca...
|
|
|
|
|
#3444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I staraj się tak nie patrzeć na wykres, bo się stresujesz niepotrzebnie ![]() My od tego tyg. też zaczniemy chyba |
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wróciłam wczoraj z uczelni i padłam . Obudziłam się o 1, umyłam się i poszłam spać dalej...masakra. Byłam taka zmęczona, że masakra. I jeszcze tak gorąco wczoraj było ![]() Ale sesję zaliczeniową mam za sobą! Teraz 'tylko' 6 egzaminów - pierwszy w nast. sobotę... |
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w lipcu mam tylko jeden...taki malutki do zdania... |
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
witam się i żegnam
![]() lecę zaraz do pracy, dzisiaj mam do 17:00
|
#3448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za wasze starania trzymam oczywiście kciuki Cytat:
Cytat:
witam i łączę się w bólu bo ja do 18 w pracy
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po weekendzie!
![]() U nas 2 dni upłynęły pod znakiem piłki nożnej i Polaków...ehm, nawet nie chce tego komentować... Wczoraj biegałam i wyszło mi 7km ![]() A ja w piątek zaczynam długo wyczekiwany urlop!!!!!!!!!!!!!!! Yeah!!!!!!!!!!
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że dużej rangi to już co innego Dziękujemy i ja też trzymam kciuki za was!! ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Agnusku brawo za km!!! I za urlop też! Ja jeszcze 2 tyg. i miesiąc laby! ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- I cisza...a podczytywaczki tylko lukają!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

Czekamy na relację

Takze miejmy nadzieje ze ladac dzien beda juz ok tam na dole 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
...
za wszystkie przedmioty jakie potrzebujesz