Rossmann - część XIV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-17, 21:49   #151
Kachnaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez lifrete Pokaż wiadomość
U nas w takiej sytuacji niektóre kobietki byłyby nawet skłonne zamieszkać w rossmannie
albo lepiej: rossmann powinien zrobić pole namiotowe pod drzwiami
Padłam

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Ingusia_sz Pokaż wiadomość
Ja mam pytanko odnośnie DOVE ORIGINAL jak go stosujecie na noc po prysznicu jak bloker czy normalnie rano ? bo dziwna sprawa stosuje rano i jestem mokra prawie do pasa, mam wrażenie że on nić nie robi chociaż pachnie bardzo ładnie
Na noc żadnych antyperpisrantów nie stosuję,skóra musi kiedyś odpocząć od chemii Codziennie rano się kulkowałam nim,a pachniał aż do samego mycia

Kachnaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 22:12   #152
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ingusia_sz Pokaż wiadomość
Ja mam pytanko odnośnie DOVE ORIGINAL jak go stosujecie na noc po prysznicu jak bloker czy normalnie rano ? bo dziwna sprawa stosuje rano i jestem mokra prawie do pasa, mam wrażenie że on nić nie robi chociaż pachnie bardzo ładnie
ale to jest zwykły dezodorant, a nie bloker, więc jak stosować na noc?
nie wiem ja chociaż wieczorem się myje, to rano i tak jeszcze raz myje pachy, osuszam ręcznikiem i aplikuje Dove i mam sucho i pachnąco nawet do teraz (pomimo upału)..

ja na noc nic nie stosuje ani dezodorantów ani perfum, nic

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Padłam

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Na noc żadnych antyperpisrantów nie stosuję,skóra musi kiedyś odpocząć od chemii Codziennie rano się kulkowałam nim,a pachniał aż do samego mycia
dokładnie, ja tak samo

ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 22:30   #153
Ingusia_sz
Raczkowanie

GG do Ingusia_sz

dzięki dziewczyny
też nigdy nie stosuje na noc właśnie ze względu żeby odpoczęła skóra.
ładna gładka skóra po nim jest ale niestety mnie nie chroni jeszcze dam mu szansę bo wykorzystać trzeba ale chyba będę szukać dalej

bloga mam też ja
Ingusia_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 22:33   #154
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caramelli Pokaż wiadomość
A, i u mnie w Rossie są cienie Maybelline Color Tatto...tylko dziwna rzecz-testerów jest bodajże 8, a do kupienia tylko 3 kolory ... :/

A w jakiej one są cenie?
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 22:33   #155
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Ja też na noc nic nie stosuje bo skora powinna odpoczywac. A posciel i tak sie zmienia przynajmniej ten raz w miesiacu. Ja dzis kupilam kulke nivea i jestem zadowolona bo chroni calkiem niezle. Ta nowa dla skory wrazliwej
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 22:44   #156
jagaba
Rozeznanie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;34766262]Ja też na noc nic nie stosuje bo skora powinna odpoczywac. A posciel i tak sie zmienia przynajmniej ten raz w miesiacu. Ja dzis kupilam kulke nivea i jestem zadowolona bo chroni calkiem niezle. Ta nowa dla skory wrazliwej[/QUOTE]
ja nie mogę zasnąć jak mam pościel dłużej niz 10 dni/ dwa tygodnie ale ja mam na tym punkcie świra więc moze jestem dziwna
ja pamiętam, że uzywałam blokera ziaja i nie było żadnych zauważalnych efekktó, chyba muszę zrobic drugie podejście....
jagaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 22:59   #157
Margot230
Raczkowanie

Opłaca się jutro brać te perfumy c thru ? Zauważyłam że w promocji jest 30 ml czyli jakieś maleństwo bo normalne mają 75ml...

Margot230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 23:01   #158
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Nie przesadzajmy, Biodetoxa da radę ładnie palcami nałożyć.
Wszystko się da, ale w tym wypadku trzeba być bardzo szybkim. Zdecydowanie najlepszy efekt jest przy użyciu pędzla, do tego najszybciej.

Witam w nowym wątku!
Wczoraj użyłam mojego new pędzla do różu
Świetny jest jak na razie

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 23:14   #159
idzia111
Zakorzenienie

Rozpisałyście się ... ledwie przerobiłam wszystko

Dziś testowałam pędzle (do podkładu, pudru i cieni) i uważam, że są bardzo dobre. Wczoraj za pierwszym podejściem kupiłam do podkładu i cieni, a po przeczytaniu Waszych zachwytów nad tym do pudru, poleciałam i go nabyłam.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 23:17   #160
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot230 Pokaż wiadomość
Opłaca się jutro brać te perfumy c thru ? Zauważyłam że w promocji jest 30 ml czyli jakieś maleństwo bo normalne mają 75ml...
nie bardzo bo 75 ml można znależć za 39-44 złote
Stary 2012-06-18, 00:51   #161
nothing_matter
Zadomowienie

Witam w nowym wątku
również mam pędzel do różu ciekawe jak się będzie spisywał, bo dość duży jest

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
no nie wiem czy tak sobie zarobią, bo ja akurat odkąd jest ta gazetka nie kupiłam nic w Rossmannie, a regularnie robię tam zakupy, jednak nie chce mi się bawić w czatowanie pod sklepem......
poza tym większy utarg nie oznacza większych zysków
na mnie też nie zarobią, bo mi się codziennie nie chce chodzić. już się nie mogę doczekać przyszłego pon jak nowa gazetka będzie gdzieś dostępna

Cytat:
Napisane przez Winona Pokaż wiadomość
Tusz Wibo już się pojawił, dziewczyny wcześniej pisały. Ja go kupiłam
Cytat:
Napisane przez PoKaPoKa Pokaż wiadomość
Melduje się w nowej części, moje zakupy to odżywka alterra i nowy tusz wibo, pozytywnie mnie zaskoczył, nawet ekspedientki w rossmanie jak już skanowały przy kasie to mówiły że jest bardzo dobry
jaką ma szczoteczkę?

Cytat:
Napisane przez princesa89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przypomniało mi się ważne pytanie dotyczące pędzli. Czym najlepiej jest je myć, czyścić, tak żeby włosie się nie zniszczyło itp ? Wy jesteście bardziej rozeznane w tym temacie
ja myję praktycznie każdym szamponem jaki mam pod ręką, a jak pędzel robi się szorstki to na dłuższą chwilę nakładam odżywkę/maskę. na szybkie mycie mam robiony płyn z wody, szamponu, odżywki i spirytusu

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Czy komuś zielony tusz Wibo skleja rzęsy? Mam wrażenie, że ta część opakowania, która powinna zbierać nadmiar tuszu ze szczoteczki, w ogóle tego nie robi...
u mnie ładnie rozdziela, no chyba, że się z ilością przesadzi
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 06:30   #162
fejs
Wtajemniczenie

Kurczę, nie było mnie raptem jeden dzień, a tu już od razu nowy wątek!! I to już 6 stron .
fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 07:27   #163
powoli_znikajaca
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Margot230 Pokaż wiadomość
W promocji są dzisiaj wszystkie pojemności Ja osobiście polecam C-thru bo jak na taką cenę są trwałe i mają ładne zapachy. Szukaj pakietu z dezodorantem, jest w tej samej cenie z sama woda 30ml.

powoli_znikajaca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 07:49   #164
britnay
Zakorzenienie

dziewczyny, czy ktoś używa spray pantene termoochronny w takiej złotej buteleczce? Co o nim myślicie?

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
nie

Ta lista jest na necie A przynajmniej ja ją tam ostatnio widziałam, na stronie natury
lista jest, ale cen, ani dni kiedy promocja na dany produkt obowiązuje, już nie ma
Stary 2012-06-18, 08:08   #165
PoKaPoKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachnaaaa Pokaż wiadomość
Który to,jest gdzieś na kwc?

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

szampon babydream jak poprzedniczki

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Ja miałam ten w kulce i był najlepszy z wszytstkich jakie używałam w swoim życiu

to ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ubiajacy-.html

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
wstawisz zdjęcie szczoteczki i efektu na rzęsach?
ok wieczorem wstawię

MakeUp Artist www.annettea.pl
PoKaPoKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:35   #166
ButterflyFlyAway
Zakorzenienie

Dziewczyny.. jest mi wstyd.. po prostu jest mi wstyd..
Jak czytałam Wasze relacje z awantur w R. to owszem dziwiło mnie to, jednak starałam się być wyrozumiała.. ale dzisiaj jak zobaczyłam to na własne oczy.. szok..
Chciałam się wybrać przed pracą do R., ale nie na promocje, po prostu musiałam kupić prezent, a że po pracy nie mam kiedy to wybrałam się przed.. na 25 min przed otwarciem przed R stało ok. 15 kobiet, im bliżej 9.00 tym bardziej tłum się zwiększał, więc jako, że nie chciałam w tym brać udziału poszłam sobie do innych sklepów. Jedna o mało nie wyrwała drzwi. Poczekałam na spokojnie aż wlecą i weszłam.. jak ja zobaczyłam co one w tym sklepie robią to zaczęłam się po prostu śmiać na głos bezczelnie.. one dosłownie BIEGŁY! te najstarsze baby poleciały po jakiś krem, rwały sobie go z rąk, klnęły, bo dali tylko 5, a jedna wzięła od razu 3.. oczywiście darły się na obsługe, że jak mogą dawać 5 kremów na promocje inna znowu ciągle podchodziła do kasjerki „a korektora nie ma” „nie nie dojechał” i tak w kółko po coś przychodziła pytać i nic z tego co chciała nie było.. no masakra
potem tłum się zerwał i poleciał dalej..
a najbardziej chciało mi się śmiać z biednej dziewczyny, która uderzyła w dezodoranty Dove i ładowała po 15 do koszyka i patrzyła nerwowo czy ktoś nie idzie jej wziąć.. a przecież na Dove promocja trwa cały czas, a nie tylko dziś..
teraz musze Wam przyznać racje, że to przegięcie..
a ja co? poszłam sobie bokiem spokojnie to działu z perfumami i byłam mile zaskoczona, bo ten flakon, który chciałam kupić też był na promocji, o czym nie wiedziałam hehe

ButterflyFlyAway jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 10:34   #167
babcia_miecia
Zadomowienie

Ja natomiast muszę się wyżalić na Rossmanna. Miał być dzisiaj korektor z Rimmela
Wake Me Up w promocji, byłam w kilku Rossmannach (także tych z dużą szafą) i w żadnym nie znalazłam. Nie byłam jedyną osobą, która chciała mieć ten właśnie kosmetyk, wszystkie klientki o niego pytały. Wszędzie to samo: "u nas nie ma, proszę sprawdzić w innym sklepie".

Według mnie sytuacja kuriozalna, bardzo mnie to zniechęciło. Nie miałabym pretensji, gdyby w gazetce napisano wyraźnie pod produktem, że "oferta dotyczy tylko niektórych sklepów". To jest nieuczciwe z ich strony, szczególnie, że niektórzy wybierali się po ten podkład przed pracą/szkołą etc. i niestety zmarnowali swój czas.

W Rossmannie kupowałam 3/4 swoich kosmetyków. Niestety, od dzisiaj będę kupować tam jedynie olejki z Alterry. Moim zdaniem, nie powinno się traktować w ten sposób klientów i jestem bardzo zawiedziona.
babcia_miecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 10:38   #168
jagaba
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez babcia_miecia Pokaż wiadomość
Ja natomiast muszę się wyżalić na Rossmanna. Miał być dzisiaj korektor z Rimmela
Wake Me Up w promocji, byłam w kilku Rossmannach (także tych z dużą szafą) i w żadnym nie znalazłam. Nie byłam jedyną osobą, która chciała mieć ten właśnie kosmetyk, wszystkie klientki o niego pytały. Wszędzie to samo: "u nas nie ma, proszę sprawdzić w innym sklepie".

Według mnie sytuacja kuriozalna, bardzo mnie to zniechęciło. Nie miałabym pretensji, gdyby w gazetce napisano wyraźnie pod produktem, że "oferta dotyczy tylko niektórych sklepów". To jest nieuczciwe z ich strony, szczególnie, że niektórzy wybierali się po ten podkład przed pracą/szkołą etc. i niestety zmarnowali swój czas.

W Rossmannie kupowałam 3/4 swoich kosmetyków. Niestety, od dzisiaj będę kupować tam jedynie olejki z Alterry. Moim zdaniem, nie powinno się traktować w ten sposób klientów i jestem bardzo zawiedziona.
Była mowa o tym na wątku- 1-2 strony temu, że ten korektor został wycofany z Rossmana i w żadnym go nie było...
Stary 2012-06-18, 10:44   #169
babcia_miecia
Zadomowienie

Czyli w gazetce jest coś, czego w ogóle nie ma w asortymencie, panie mają wydrukowane ceny i odsyłają do innych Rossmannów?
babcia_miecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 10:53   #170
patusia22
Zakorzenienie

może któraś z Was będzie w stanie mi pomóc, otóż po przejrzeniu Skarbu nr.6 wpadl mi w oko test o ktorym mowa na str.71 otóz od 14.06 podobno na Rossnecie mialbyc dostepny do wypelnienia test -ja nie potrafie go odnalesc, teraz nie wiem czy juz byl tam dostepny czy nie??? moze ktoras z Was na niego trafila i podpowie mi gdzie go szukac z gory dziekuje za pomoc
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 10:54   #171
jagaba
Rozeznanie

Cytat:
Czyli w gazetce jest coś, czego w ogóle nie ma w asortymencie, panie mają wydrukowane ceny i odsyłają do innych Rossmannów?
Nie wiem dokładnie- przejrzyj wątek...
Stary 2012-06-18, 10:55   #172
powoli_znikajaca
Rozeznanie

Cytat:

Polecam napisać skargę do głównej siedziby Rossmanna. Skoro koektor został wycofany, to jakim prawem wrzucają go w gazetkę ?

powoli_znikajaca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:10   #173
Caramella
Wtajemniczenie

w moim Rossmanie tez nie bylo korektora, za to kupilam go w Pepco za 9.99 wiec polecam udac sie do Pepco
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:25   #174
anielska diablica
Rozeznanie

ja też jestem po użyciu pędzla do pudru i do cieni i owszem pędzle super mięciutkie, ale mam małe "ale" bo jak maluję powieki aplikatorem dołączonym do cieni to kolor na powiece jest identyczny z kolorem w opakowaniu, a po pomalowaniu się pędzlem ET kolor jest jakieś 40% słabszy, mniej napigmentowany ;/ i macie na to jakieś rady ? ( może nakładanie cieni na mokro ?, ale robiłam tak kiedyś i efekt mi się nie podobał, a i bazy nie używam wogóle) faktycznie, albo ten pędzel jest duży, albo ja mam małe oczęta bo trzeba precyzji w nakładaniu cienia
anielska diablica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:28   #175
Jastinkaa
Zadomowienie

W moim Rossmanie też nie było korektorów, za to kupiłam ostatni Kod Młodości dla mamy

Jastinkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:40   #176
moooniek
Zakorzenienie

ja u siebie tez korektora nie znalazlam..
Stary 2012-06-18, 11:49   #177
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez jagaba Pokaż wiadomość
Była mowa o tym na wątku- 1-2 strony temu, że ten korektor został wycofany z Rossmana i w żadnym go nie było...
Jak dla mnie to śmieszna sytuacja, skoro wydrukowali na niego promo w gazetce.

Jak tylko przejrzałam gazetkę chciałam kupić właśnie korektor i podkład z Rimmela, potem zapomniałam kiedy miały być. Wczoraj byłam z koleżanką na zakupach i przypadkiem udało mi się go dorwać w jasnym odcieniu.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:58   #178
la figa
Wtajemniczenie

u mnie w rosie olejkow alterry nie ma procz limonkowego - zajmuje nawet miejsca innych olejkow
Stary 2012-06-18, 11:59   #179
Doti1987
Wtajemniczenie

a ja poleciałam po rekawice do masażu. Ostatnia sztuka wisiała od kilku dnia i wiedziałam że dostawy nie będzie. chodzi mi i masująco peelingujaca. W domu po rozpakowaniu okazało sie ze są dziury na łączeniach żyłki z bawełna. Pewnie ktos za mocno zmacał w miejsc gdzie była przymocowana żyłka do kartonika. Oddawać mi się nie chciało. Zeszyłam ale długo chyba nie pociągnie.
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:03   #180
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez powoli_znikajaca Pokaż wiadomość
Polecam napisać skargę do głównej siedziby Rossmanna. Skoro koektor został wycofany, to jakim prawem wrzucają go w gazetkę ?
wiem, ze to nie jest tłumaczenie ale gazetki produkują wcześniej a ten korektor wiem, że jeszcze przed gazetką u mnie był dopiero w trakcie gazetki go zabrakło nagle Więc też nie bardzo cofać nakład gazetkowy który się już rozszedł po sklepach i ludziach
A z drugiej strony jeśli miał błąd w druku na opakowaniu to jeden kij Taka promocja to byłaby najlepsza okazja by się pozbyć nakładu z błędnym wydrukiem A tak się rozjedzie pewnie po Pepcach

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości