|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
tez chce takie spotkanie bez lansu w Warszawie
|
|
|
|
#2282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biedna, dalej Cię trzyma? to się zgadaj z dziewczynami
|
|
#2283 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak to najczęściej 16, no chyba że mocniejszy makijaż zrobię to wtedy już mam ok. 20 ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;34763633]A tak w ogóle to myślałam, że się dziś posikam ze śmiechu... Mój TŻ dziś zamawiał telefonicznie chińszczyznę. Odebrał Chińczyk, który mówił po "polsko-chińsku". Przysłuchuję się rozmowie i słyszę TŻa: - Dzień dobry, chciałbym zamówić dania na wynos. Tak. [tu adres] Będzie kurczak w cieście chilli... Tak, ciuciak w cili. Tak, i ciuciak w cieście. Dobdzie. Do widzienia. Odłożył słuchawkę i nie miał pojęcia, czemu pokładam się ze śmiechu - nawet nie zauważył, że zaczął mówić jak ten Chińczyk [/QUOTE]Dobre [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34766988]pasek od torebki? ![]() ja to tak nazywam [/QUOTE]Też tak mówię Cytat:
![]() Miłego dnia w pracy ![]() Cytat:
mam nadzieję, że nauczysz się więcej niż ja w szkole przez 4 lata francuskiego ![]() U mnie już 29 stopni jak dla mnie to przesada, ale i tak kusi mnie na spacer ![]() Doczekałam się pizzy na śniadanie od soboty lecę na fast food'ach![]() Na blogu recenzja maskary Essence Multi Action. |
|||
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzynko musze sesje przezyc najpierw
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Uff.. napisałam trzy notki na najbliższe dni. Płodny poranek mam jakoś, aż dziwne przy tym upale.
|
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wyszłam z wanny pełnej zimnutkiej wody i chyba wracam do łazienki, to aktualnie najzimniejsze miejsce u mnie w domu. Najgorzej że mam okna od południa, od rana do wieczora mam słońce :/
|
#2287 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
)
|
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
Mało kto mówi po norwesku
Nie no spoko, w sumie racja - kreski są modne
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3 lata pod rząd nam ocieplali blok i za 3 razem im się udało. ![]() Bo wcześniej, to w lato było gorąco a w zimę zimno.
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Najlepiej w piątek po pracy
|
|
|
|
#2291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z nudów przeglądam Onet i wpadłam na taki artykuł Przyznam się, że nie wyobrażam sobie takiego związku, totalna abstrakcja....
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że mogłabyś mieć pretensje gdyby makijaż był wyjątkowo charakterystyczny, ale to jest mejkap jakich są tysiące. Btw. w poprzednim szablonie bloga miałaś rysunek w nagłówku. Szukałam jego źródła bo mi się podobał i koniec końców go nie znalazłam u Ciebie na blogu. Wrzuciłam do grafiki Google i z tego, co pamiętam został znaleziony nie na żadnym stocku tylko na (chyba) Deviantarcie. I co teraz? Edit: Btw., ten rysunek został zrobiony specjalnie na potrzeby innej strony. Czy miałaś pozwolenie autorki na wykorzystanie go w swoim nagłówku?
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-06-18 o 11:49 |
|
|
|
|
#2296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie robił zakupów, wyżerał wszystko i nie mówił jak się skończył np. cukier. Śmiał się z tego, że z wypłaty mu zostawało 200-300zł na życie, bo reszta to szła na kredyty. A jak już mu dałam ostateczny termin na wyprowadzkę, to na następny dzień już miał mieszkanie. Ale i tak skończył u mamusi. ![]() A to chłop, 27lat. I dzieli pokój z bratem.
|
|
|
#2297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytałaś mnie o olejek z Alverde, do ciała jest bardzo fajny. Nie używałabym go do włosów bo ja nie bardzo rozumiem ten fenomen ale... to inna bajka. Jest różnica pomiędzy nim a Alterra, Alverde jest bardziej zawiesisty, dobry dla tzw. sucharków, Alterra zostawia wykończenie ( na mojej skórze) jak suchy olejek Więcej będzie jak zużyję butelkę i będę mogła wypowiedzieć się do końca
|
|
#2298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mówię trochę, więcej czytam :P Jakby coś to pisz- chociaż Norwedzy posługują się bez problemu angielskim. Niestety teraz nie mogę tam zajrzeć, bo mój internet jest zbyt wolny na blogi :/ |
|
|
|
|
#2299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki, ale i tak nie wytrzymałam i już go kupiłam ![]() W lecie olejku na skóre nie kładę, chociaz przydałoby się. A teraz testuję olejek truskawkowy TBS (na noc na twarz pod krem) i póki co są same achy i ochy. Ciekawe czy mnie zapcha. Na włosy go nie używam, bo za drogi i za mało wydajny do tego celu. |
|
|
|
|
#2300 | ||
|
Zakorzenienie
|
E tam, dasz radę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do artykułu - po pierwszych dwóch zdaniach się śmiałam na głos
|
|
#2301 |
|
Wtajemniczenie
|
Znów kupiłam koszulę, której za ch...ę nie da się wyprasować. Ehhhhhh
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
A wracając do olejowania włosów...
Pewnie też bym stwierdziła, że to nic nie daje, po tym jak tam zachwalany przez wszystkich kokos robił mi na włosie siano, Vatica przetłuszczała mi włosy a oliwka z oliwek działała jak troche lepsza odżywka do włosów. I już nawet zrezygnowałam ![]() Na szczęście znalazła się dobra dusza na wątku butowym- Seduction, która przekierowała mnie na wątek dla zakręconych i wytłumaczyła też, że nie każdy olej dla każdego bedzie dobry. U mnie najlepiej sprawdza się z orzechów laskowych i Sesa (mam mocno porowate włosy, ale to już się powoli zaczyna zmieniać). Amla i Arterra też są niezłe, ale nie ma tego WOW! Teraz w olejowanie wciąga się moja mama i też chwali sobie Sesę. A i jej dużo daje Jantar. |
|
|
|
#2303 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą wtedy to ja przechodziłam fazę pracoholizmu, kariera itd. więc z domu miałam hotel... Dobrą opcją jest to, że zawsze mamy dokąd wrócić w Polsce ale nie chciałabym żyć w związku na zasadzie wiecznego randkowania... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oleje lubię ale do ciała.O porowatości czytałam u Kokosowej ale kiedy daawno temu przechodziłam dekoloryzację to moja fryzjerka o tym mi mówiła, później umknęło![]() Za to muszę pochwalić z BU masło ze skrzypem
|
|
#2304 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej!
Ten weekend był za krótkiii I jeszcze dzisiaj mam mało optymistyczna notkę na blogu - niby wesoło i letnio a jednak.. http://femmenotfatale.blogspot.com/2...-bjutiful.html Ahh... idę Was ponadrabiać..
|
#2305 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Hej wszystkim
Wracam do żywych ![]() Cytat:
Dom w upały też daje radę Na blogu info o Essence i recenzja eyelinera
|
|
|
#2306 |
|
Klientka w krawacie
|
A ja się przeziębiłam. Siedzę i nie mogę wydobyć z siebie dźwięku. W dodatku jestem zła, bo niczego nie mogę połknąć... Buuu
|
#2307 |
|
Wtajemniczenie
|
Hexx na mokro też się nie daje. Spodziewałam się tego, aż chyba stworzę w najbliższym czasie notkę o tym jakich ubrań nie kupować. Zależy mi żeby wyglądać dziś dobrze, a tu kolejna wkurzająca koszula się trafiła. Nakrochmaliłam ją, nie wiem czy nie zżółknie, więc przygotuję inną w razie czego.
Mieszkanie z rodzicami jest...trudne Właśnie uświadomiłyście mnie, że nie mieszkałam z nimi z 10 lat, a teraz znów i to nie ze swoimi :P
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2309 |
|
Rozeznanie
|
O taaaak, my mieszkamy w kamienicy - w lato walą do nas tłumy, bo mamy chłodno i przyjemnie, coś wspaniałego
![]() Gorzej zimą to ogrzać, ale cóż, coś za coś
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
Może któraś z Was mialaby ochote kupic na spolke beauty blender duo?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Kazałam wstawić do lodówki i może jutro będzie lepiej o zrobiłabym ciacho
[/QUOTE]
[/QUOTE]
albo widziało się kilka podobnych i połączyło się to w jeden
jak dla mnie to przesada, ale i tak kusi mnie na spacer
おはよう!