|
|
#4981 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
czeko się złamała
![]() Mis pobity przez ros. turystów....
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo
Czeko
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4983 |
|
Zakorzenienie
|
Jak pomyslalam ile czasu jeszcze musialoby uplynac zeby wloski swobodnie siegaly za ramiona= fajnie ukladaly to odpuscilam ciagle noszenie kucyka -wygladalam jakos nijako
![]() wprawdzie do krotkich wlosow mi dalekoo bo boki sa dluzsze (narazie:P) cos w tym stylu:
|
#4984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na poważnie to żal ![]() Cytat:
pracowity dzień za mną tak więc witam się i mówię dobranoc |
||
|
|
|
#4985 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mnie sie zawsze bardziej podobalas w krotszcyh Jakies wiesci od Karoly? I co sie dzieje z Gorgulkiem? Ktos wie? Za mna dlugi, meczacy dzien wiec mowie dobranoc ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Z tym niedzwiedziem to normalnie masakra
|
#4986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może w ciagu roku coś się zwolni ![]() maya dziewczyny dziękuję za wszystkie głosy oddane na mój stół my raz w tygodniu ... Bartek po prostu tego nienawidzi ![]() Bartuś nie sika od ok miesiąca ... została nam prawie cała paczka pieluch ![]() czeko śliczna fryzurka ![]() Karola ... jak tam? dzień dobry Małż ze szwagrem na budowie a ja lecę do sklepu ... muszę szybko zrobić obiad bo o 13 idziemy na imprezę plenerową teście nas zaprosili - oczywiscie ze względu na Bartoszka, bo będzie duzo atrakcji dla dzieci ![]() A miałam malować sypialnie
|
|
|
|
|
#4987 |
|
Wtajemniczenie
|
cześc dziewczyny
Zuza chora na maxa ![]() temp do 4o stopni, praktycznie schodzi do niewiele poniżej 38, a w nocy miała 40,8 na elektronicznym BRAUNa, zmierzyłam w jednym uchu tylko i tak sięprzeraziłam że od razu po syrop pobiegłam teraz baję ogląda, a ma 37,7 a o 9 miała syrop ![]() ehh, nie nadaję się na te jej choroby, ryczec mi sie chce....
|
#4988 |
|
Zakorzenienie
|
maju trzymaj się, szkoda Zuzi, ale dacie radę.
Katarzynko zobacz tu fajny pomysł na balon http://ohhappyday.com/2012/05/kids-h...hotobooth-diy/ znowu moj laptop sie popsul, to juz drugi raz w ciagu 2 tygodni. chyba czeka mnie niedługo zakup nowego. może uda się go naprawić, póki co pozyczyłam od rodziców ich, dopóki mojego nie naprawie |
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *** |
|
|
|
|
#4990 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zapisałam ![]() Cytat:
, no ale trudno ![]() Jaki? Jaki? My nie damy rady? My? Cytat:
|
|
|
#4991 |
|
Ola-Unhola
|
Maju, zdrówka dla Zuzi
![]() Cz oprócz mnie kubicuje któraś?
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Maju zdrowka dla Zuzi, a dla ciebie duzo sil
Ola Unhola ja podpatruje z pracy ![]() Mialam dzisiaj wyczerpujacy dzien, A przechodzil samego siebie. Bylismy w sklepie i mi uciekl , akurat podcza splacenia, wiec nie moglam wszystkiego rzucic i pobiec za nim. Pozniej na depataku znowu uciekal i mnie ignorowal, a ja musialam go gonic z torbami . Musialam krzyczec za nim, aby sie zatrzymal, bo na nic nie reagowal. Zdenerwowal mnie tak, ze az sie trzeslam i cala spocilam . Sadzac po minach ludzi zrobilam z siebie niezle widowisko. Za kare nie poszlismy do parku . W sumie dla niego to nie byla wielka strata, bo bylismy na dlugim spacerze wczesniej, ale bardzo chcial zobaczyc rybki w stawie, a wiec nie zobaczyl .Pozniej jechalam po meza i zasnal nam w drodze powrotnej, a wiec podczas obiadu byl wielki foch i nie jadl sam, powiedzial, ze nie wezmie widelca do reki, a byl glodny, wiec Tatus go karmil, zeby cokolwiek zjadl , bo dzisiaj mial dzien niejadka. Uparciuch z niego, bo to byl jego ulubiony obiad nad ktorym sie niezle napracowalam. Ja na pewno nie nakarmilabym go. O tym co robil w domu, to juz nawet nie wspomne , najspokojniejsze chwile byly, kiedy rozlozyl sobie namiot, kladl sie w nim i kazal sobie spiewac kolysanki.
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2012-06-16 o 22:17 |
|
|
|
#4993 |
|
Ola-Unhola
|
Ja pierdziu, na zawał zejdę
|
#4994 | |||
|
Zakorzenienie
|
jakie tu pustki za gorąco na kompa? u na s dzisiaj palma była straszna Bartuś po wczorajszych atrakcjach padł o 17 a dzisiaj od 5,20 balowaliśmy udało mi się go przeciągnąć do 20 ... zasnął w 2 sekundy i mam nadzieję, ze jutro wstanie o normalnej godzinie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() hehe no więc mam do wyboru dwie wersje ... I - stół w rozmiarze, który mi nie pasuje do wnęki /jest za długi i będzie ciasno/ + krzesła te bardziej mi odpowiadające ![]() II - stół w rozmiarze na zamówienie + krzesła takie sobie ![]() ja kibicowałam, ale ... Cytat:
![]() .... temat stołu zakończony
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2012-06-18 o 00:21 |
|||
|
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Nareszcie pogoda letnia Werka calymi dniami moczy dupke w basenie i korzystamy ze sloneczka .W sobotę bylismy na urodzinach znajomego co zbieglo sie z kibicowaniem przy meczu, dzisiaj malz ma wolne wiec bedziemy razem sie lenić ![]() Nie wiem o co kaman Werce bo codziennie budzi sie w nocy z placzem , przychodzi do nas i chwile to trwa zanim sie uspokoi -nie daje sie przytulic tylko w zlosci cos tam krzyczy ![]() Maju jak Zuzka dzisiaj? Karolinko Sto lat kochana
|
#4996 |
|
Ola-Unhola
|
|
#4997 |
|
Zakorzenienie
|
mam mega doła Karo - wszystkiego naj naj naj |
|
|
|
#4998 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu
|
#5000 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() I na co się zdecydowałaś? ![]() Cytat:
![]() Może jej się coś złego śni? ![]() Co tam, Aniu? *** Karo, sto lat! ![]()
|
|
|
#5001 |
|
Zakorzenienie
|
upał -ponad 30 st.
![]() hmm raczej to wygląda na fochy ![]() to może nowy tytuł??? Nasza gromadka kończy 3 latka
|
#5002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W nocy? Chciałoby się jej? ![]() Łał, wbiłam się w 5000-ny post , mnie się podoba
|
|
|
#5003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5004 |
|
Zakorzenienie
|
czeko fajny tytuł. Krótki i prosty ![]() Ania co tam?? Karola wszystkiego naj naj naj u nas też upał, bylysmy rano na dworze, teraz za gorąco wiec siedzimy w domku, pod wieczór pojedziemy do mojej babci, nazrywam bzu na sok. |
|
|
|
#5005 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziś co prawda już stosunkowo dobrze, temp w końcu nie ma ![]() no i apetytu zero pierwszy raz się mojej Małej zdarzyło takie nie jedzenie, więc teraz wiem jak to jest jak nie raz pisałyście że maluch nie chce jechac ja jej wszystko podsuwam, ale co z tego, nawet misie lubisie i czekoladki nie będą, nic zupełnie i tak to od czwartku trwa ![]() tyle że w miare pije, no i coś tam zupki spróbuje ale wody samej, nawet kasza nie będzie, niby chce ale jak zrobię to nawet nie spróbuje ![]() w środe do kontroli jadę a ja sama się przy tej jej chorobie dola nabawiłam, w sobotę siedziałam i ryczałam... a czeko, co do płaczu w nocy, to może to na tej samej zasadzie co te Zuzi płacze przed zasypianiem, taki okres... Zuzi przeszło, teraz znów normalnie zasypia, pomijając że przez ost dni to zasypiała po pyzłożeiu głowy do poduszki a może coś się jej sni ![]() a tytuł super, jestem za co się stało ![]() Karo, ode mnie tez najlepsze życzenia, marzeń spełnienia ![]()
|
|
#5006 |
|
Ola-Unhola
|
Fajny tytuł
|
#5007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no my narazie tez w domu bo wytrzymac nie mozna ale mamy w planie wyskoczyc do Wisły -godzinka jazdy autem a widoki fajne Cytat:
no niestety przy chorobie trudno miec apetyt- mam nadzieje ze Zuzka szybko wyzdrowieje ![]() u nas z zasypianiem nie ma problemu tylko z budzeniem w nocy
|
|
#5008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może jeszcze gardło ją boli? Tak, jak Kasia pisała, dawaj jej zimne rzeczy, to przyniesie ulgę. No widzisz, przeszło
|
|
|
#5009 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak wiem, miałam na myśli że może podłoże takie samo, taki okres ![]() Cytat:
![]() może dziś loda dam, choc przyznam że kapkę się stracham ale dziś już nie ma temp więc spróbuję
|
|
#5010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My jutro dentystę mamy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.

Czeko

, zapisałam 
. Musialam krzyczec za nim, aby sie zatrzymal, bo na nic nie reagowal. Zdenerwowal mnie tak, ze az sie trzeslam i cala spocilam
za gorąco na kompa?