Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 10:40   #4681
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

dzięki za odp.ja nie podaję,a na spacer staram się wychodzić jak mala nie jest głodna i wrcać tak by mi się nie rozdarała na trasie.

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 10:48   #4682
olka1610
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Ja małej zjadam
Ja też . Tż zawsze kometuje "dziecku zabierasz" . A daję też zazwyczaj na spacerze ale rzadko, zreszta ona więcej ma zabawy z tym chrupkiem niż go zjada .

Odnośnie spacerówek to ja mam x-landera xa i jestem bardzo zadowolona no ale to jest dosyć cięzki wózek. Ja mieszkam na wsi więc musialam kupić cos na duzych pompowanych kołach no i nie muszę go wnosić. Wcześniej mialam Baby Merc 3w1 i o ile z gondoli byłam bardzo zadowolona tak spacerówka to jakaś porażka totalna. Na szczęscie udało mi się go sprzedac .
olka1610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:02   #4683
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
bajka...tyle na raz to chyba w ostatnim polroczu nie siedzialam. Nikt nie krzyczy nie marudzi cisza spokoj, normalne wakacje

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie-po co sie daje takim małym dzieciom te chrupki kukurydziane??jako przekąskę????
ja nie daje - nie widze takiej potrzeby

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:06   #4684
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość

ale ja nie rozumiem w czym problem jesli w spacerówce oparcie opuszcza się prawie do końca, to przecież dziecko leży
Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Skoro mała tak się podciąga to znaczy, że chce więcej widzieć
Moja sama nie siedzi, ale opuszczam jej na maksa oparcie w spacerówce i sobie leży. Czasami jak widze, że strasznie chce wyżej posiedzieć, poobserwować to jej jeden poziom do góry wezmę, na trochę. Moja jest zadowolona, że widzi więcej niż w gondoli. Bo taki bobek jest bardzo ciekawy świata i spacerówka daje więcej możliwości rozglądania się Więc ja radzę przejść na spacerówkę, na opuszczonym oparciu
Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
aha,no my wlasnie ta fashion mielismy ,one sa male,chyba 70cm w srodku maja.W spacerowce oparcie kladzie sie calkiem plasko,nie musisz jej przeciez podnosic
tak dziewczyny wiem o tym ze moze lezec na plasko tylko myslicie ze w spacerwoce na plasko widoki sa lepsze niz w gondoli?wiem ze mala juz sie nie zadowala widokami,i chce widziec wiecej,czasem nosilismy ja w nosidelku,bardzo jej sie to podobalo,no ale caly dzien jej przeciez nie bede tak nosic,musze jeszcze sprawdzic czy pierwszy poziom podniesienia oparcia w tej spacerowce jest bardzo wysoki czy ujdzie
mala jak spi w gondolce jest ok,jak sie wybudza nie koniecznie,wiec i tak planuje zmienic na ta spacerowke tylko nie pojade po nia przeciez do katowic specjalnie mala jeszcze troche wytrzyma(mam nadzieje)

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
A tak moja gwiazda prezentowała się w weekend
jaka slodziutka

Cytat:
hejka
glam czyzby Tobie juz sie w tej pracy nudziło ?

Cytat:
witam mamuśki
Paulinka dzisiaj ma 7 miechów

my juz po spacerze,masakra jakas na dworze jest

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:09   #4685
nettka_
Zadomowienie

Dziewczyny trzymajcie kciuki idę się pytać o pracę:prosi :

''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.''
nettka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:10   #4686
wariateczka88
Zadomowienie

my tez malej nie dajemy zadnych chrupek ani nic,ale jak juz kiedys pisalam jak raz tz jadl wafla ryzowego to mala mu wyrwala i do dziubka probowala wepchnac,pomijam ze ten wafel byl wiekszy od niej
ja jak juz zakupilismy wozek zauwazylam ze x-lander tez ma fajne modele

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:

Wymianka

Stary 2012-06-18, 11:10   #4687
basiula19
Zadomowienie

ja daje małemu pałki kukurydziane bo chrupki sie boje bo są za małe a jak juz kończy to mu zabieram i daje nową przeważnie zjada 2 takie pałki.......kiedys tż wzioł mu ta końcówke i zjadł jak sie mały rozpłakał masakra normalnie trzeba było mu szybko nową dawać hehhe

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 11:11   #4688
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
to ja powiem oczywiscie jesli moge prosic o rade
1.waga nie jest istotna
2.tak,w samochodzie
3.po lesie i po chodnikach wioec i po dołach jak i po równym teenie

bo ja tez musze wózka poszukac zwłaszcza zeby móc z młoda po CH wozic w razie zakupów
musisz zdecydować co jest dla Ciebie ważniejsze tzn. co będzie przewazac - czy proste chodniki i CH czy jednak lasy, doly i nierowności - bo w zalezności od tego albo kola piankowe albo pompowane
ale jesli waga nie jest wazna to chyba możesz się zdecydować na pompowane, bo takim większym wozkiem po galerii tez posmigasz

fajny wózeczek ma goldi i niedrogo uzywke mozna znaleźć (peg perego pliko bodajże) - niech ona się wypowie na temat tego wózka a ja jak znajde chwilę to coś poszukam i Wam podpowiem w miare mozliwości, ale teraz tak z doskoku tylko nadrabiam watek, bo łobiad się robi a potem na spacer i po Mlodego do p-la

Stary 2012-06-18, 11:15   #4689
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
a ja mam pytanie-po co sie daje takim małym dzieciom te chrupki kukurydziane??jako przekąskę????
daje jej na spacerze jak zaczyna marudzić, albo jak jem obiad, bo zazwyczaj też akuratnie mała chce jeśćnawet jak jest najedzona...ale chyba dzięki chrupeczkom nauczyła się jeść biszkopcika - ładnie jej wchodzi.
a po co faktycznie się daje to nie wiem...koleżanka, której watek zamknęli pewnie by wiedziała...
Cytat:
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:41   #4690
Oliveira79
Zadomowienie

co do wózkow to teutonie są bardzo fajne, Wariateczka i chyba OlusiaS mają, więc może sie wypowiedzą - teutonię można w atrakcyjnej cenie używaną kupić, bo są to wózki swietne ale nie docenione, mało popularne i dlatego dośc tanie na All

Stary 2012-06-18, 11:54   #4691
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Ja daje na spacerze jak mała już jest głodna a do domu kawałek:p
Ja też ale też mam w zapasie biszkopty

Glam super że w pracy cisza spokój

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
co do wózkow to teutonie są bardzo fajne, Wariateczka i chyba OlusiaS mają, więc może sie wypowiedzą - teutonię można w atrakcyjnej cenie używaną kupić, bo są to wózki swietne ale nie docenione, mało popularne i dlatego dośc tanie na All
No Teutonia jest super. Ale czy mało popularnie my w Świecie Dziecka w Warszawie sprzedawaliśmy ich najwięcej.

A to moja Oliv wczoraj...w piątek kończymy już 7 miesięcy kurcze kiedy to leci co dziewczyny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6170011.jpg (82,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6170028.jpg (128,9 KB, 26 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2012-06-18 o 11:59
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:00   #4692
wariateczka88
Zadomowienie

oliviera dokladnie u nas zakup wozka wygladal tak,ze mielismy jechac do sklepu obejrzec a pozniej szukac uzywki
cos tam poogladalismy,i przy wyjscu pomacalam jeszcze jeden wozek i szok,taki lekki sie wydawal,i waski,to byla wlasnie teutonia fun system,zaczelam szukac na all takiej,ale ludzie chcieli duzo,za wozek roczny 1800,1600,najmniej 1400 niestety nie stac nas bylo zeby az tyle na wozek przeznaczyc,nowy kosztowal 2500
pszukalam jeszcze i znalazlam inny model,potargowalismy sie i za 900zl sie udalo kupic
coz ma swoje wady i zalety,napewno jest ciezki troche,ale schodow duzo nie mamy,oprocz wagi to w sumie zadnych minusow wiecej nie widze,a no jest szerszy niz fun system,ale jak juz pisalam po zdjeciu kol sie miesci do bagaznika
kola piankowe dla nas sie sprawdzaja i na wertepach i na gladkim terenie
ale fakt jak juz znalazal ten wozek tanio to w warszawie z odbiorem osobistym jedynie,a w naszych rejonach jak pisalam wyzej,ogolnie jakos malo popularne u nas te wozki sa,a naprawde dobre

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
No Teutonia jest super. Ale czy mało popularnie my w Świecie Dziecka w Warszawie sprzedawaliśmy ich najwięcej.
własnie one w Warszawie sa bardzo popularne szkoda ze tak bardzo tylko tam
jaki slodziak kurde musze jakies aktualne zdjecie Beti wygrzebac i tez sie pochwalic

Wymianka

Edytowane przez wariateczka88
Czas edycji: 2012-06-18 o 12:01
Stary 2012-06-18, 12:01   #4693
sozaa
Rozeznanie

Cytat:
bajka...tyle na raz to chyba w ostatnim polroczu nie siedzialam. nikt nie krzyczy nie marudzi cisza spokoj, normalne wakacje
Glam, juz do pracy wróciłaś? Nie wiem dlaczego, ale ja ciągle myslałam, że Ty w lipcu wracasz... O! ja tez doecniam spokój w pracy, tzn. wokół mnie zawsze pelno ludzi, ale przynajmniej mówia jakims sensownym językiem a jak tam TZ, dzwoni do Ciebie co chwile?

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
ja daje małemu pałki kukurydziane bo chrupki sie boje bo są za małe a jak juz kończy to mu zabieram i daje nową przeważnie zjada 2 takie pałki.......kiedys tż wzioł mu ta końcówke i zjadł jak sie mały rozpłakał masakra normalnie trzeba było mu szybko nową dawać hehhe
Moja mama daje malej kawalek takiego suchego wafla, w celu zajecia jej na kilka minut, podobno waflem tak się nie oblepia jak chrupką.

Spokój w pracy.....
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:26   #4694
owieczka86
Zadomowienie

witam
niestety nie nadrobie tego co napisalyscie :/
w nas goraco... siedzimy narazie w domu,na spacerek pozniej pojdziemy...
weekend minal fajnie,w sobote bylismy na grillu mojej mamy,w niedziele odwiedzilismy babcie tz a pozniej siedzielismy przed domkiem....
nie nadrobilam i nie wiem o czym pisac...
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:37   #4695
goldika
Zakorzenienie

siemanko... w sloncu u mnie 40st chyba odpuszcze spacer do popoludnia...
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:41   #4696
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wariateczka88 Pokaż wiadomość
my tez malej nie dajemy zadnych chrupek ani nic,ale jak juz kiedys pisalam jak raz tz jadl wafla ryzowego to mala mu wyrwala i do dziubka probowala wepchnac,pomijam ze ten wafel byl wiekszy od niej
ja jak juz zakupilismy wozek zauwazylam ze x-lander tez ma fajne modele

a propo wafli ryżowych, to przyszła własnie nagroda, myslałam, że to ze 3-4 kosmetyki a tu taka paka i w takim pudełku szok! zestaw Lirene kosmetyków musiałam się pochwalić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0035.jpg (67,4 KB, 41 załadowań)

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:42   #4697
owieczka86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość

u mnie tez goraco... siedzimy w domu z opuszczonymi roletami a i tak mamy w pokoju 27stopni
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:06   #4698
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
a propo wafli ryżowych, to przyszła własnie nagroda, myslałam, że to ze 3-4 kosmetyki a tu taka paka i w takim pudełku szok! zestaw Lirene kosmetyków musiałam się pochwalić
no pieknie,skubana Ty
ja sie logowałam bo mialam te wafle tez,ale
nie umialam nic wymyslic co by tam wpisac ciekawego
zazdraszczam
goldi a gdzies Ty była jak Ciebie nie było?
u nas tez masakra,juz kolo 30stopni,chyba specr drugi bedzie dopiero wieczorem
owieczko pisz o czy kolwiek,tam mi zawsze pisza dziewczyny jak mowie ze do watku wbic sie nie umiem

Wymianka

Stary 2012-06-18, 13:17   #4699
goldika
Zakorzenienie

wariateczko ciagle bylam tzn podczytywalam ale taka pogoda, ze weekend nad woda spedzilismy i czekam az Oliviera wyjdzie na prowadzenie w statystykach

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

domi ale nagrody
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 13:29   #4700
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sozaa Pokaż wiadomość
Glam, juz do pracy wróciłaś? Nie wiem dlaczego, ale ja ciągle myslałam, że Ty w lipcu wracasz... O! ja tez doecniam spokój w pracy, tzn. wokół mnie zawsze pelno ludzi, ale przynajmniej mówia jakims sensownym językiem a jak tam TZ, dzwoni do Ciebie co chwile?

Moja mama daje malej kawalek takiego suchego wafla, w celu zajecia jej na kilka minut, podobno waflem tak się nie oblepia jak chrupką.

Spokój w pracy.....

witaj
dawno Cie nie bylo

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:

pracujesz/pracowaaś w swiecie dziecka? super - ale fajnie, moglaś sobie macać do woli wszystkie wózki

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
hej

nie wychodź - my wlasnie wrócilismy - masakra!

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:

suuuuuuuuuper a co to za konkurs? bo chyba przegapiłam

Stary 2012-06-18, 13:36   #4701
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
no pieknie,skubana Ty
ja sie logowałam bo mialam te wafle tez,ale
nie umialam nic wymyslic co by tam wpisac ciekawego
zazdraszczam

no powiem szczerze, że takie kosmetkyi przyszły, że humor mam taki serum do biustu, zel do twarzy, dwa podkłady (te małe), samoopalacz, plyn do higieny intymnej- z tego nie miałam zapasów żelami pod prysznic sie podziele z Tz, balsamami i kremami z mama

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
hej

suuuuuuuuuper a co to za konkurs? bo chyba przegapiłam
trzeba kupić wafle Sonko, zachowac paragon i wysłac zgłoszenie na ich stronce do 10 lipca trwa, codziennie jedna osoba wygrywa
Tam są 3 pytania- wymyslec 2 hasła i jedno otwarte

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2012-06-18 o 13:32
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:38   #4702
sozaa
Rozeznanie

Cytat:
witaj
dawno Cie nie bylo
Miałam tydzien na uczelni, musialm brac urlop z tej okazji i od rana do wieczora uczelnia, a po powrocie pisanie pracy diagnostycznej, która musiałam oddac do soboty, przykro mi to mowić, ale nawet nie miałam czasu o Was pomysleć
Domi, ale nagrody!!!!!
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:51   #4703
rudominka
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny, wpadam do was na chwilkę, bo zaraz pędzę po chłopców do szkoły - oj, już nie mogę doczekać się wakacji. Wątek próbuję nadrabiać, ale nie dajecie mi szansy
U nas dalej brak zębów, jutro idziemy się ważyć, czy panna coś przybrała (raczej niewiele, o ile w ogóle)...

Cytat:
no coś w tym jest - czytałam już dużo pozytywnych opinii na temat kubelków (ale też nie każde dziecko je lubi) w ogole mam upatrzony, wymarzony wózek, chociaż ten co mamy jest nowiutki i jestem bardzo zadowolona, ale moje marzenie to Joolz Day na czarnej ramie wlasnie kubelek i kiedyś go kupię w sierpniu sa targi mother&baby więc mam nadzieję, że bedę miala okazję przymierzyć do niej Małą i troche się przejechać
My mamy w obu wózkach siedzisko kubełkowe - chociaż każde trochę inaczej skonstruowane. Magda lubi w nich zarówno siedzieć jak i spać. A nogi właśnie lubi trzymać na tym pałąku z przodu.

Cytat:
hejka
trzymam kciuki za pierwszy dzień I bardzo jestem ciekawa jak tż sobie radzi

Cytat:
Napisane przez dominej Pokaż wiadomość
A tak moja gwiazda prezentowała się w weekend
Ślicznusia

Cytat:
witam mamuśki

Paulinka dzisiaj ma 7 miechów
Najlepszego

Cytat:

Cytat:
A to moja Oliv wczoraj...w piątek kończymy już 7 miesięcy kurcze kiedy to leci co dziewczyny
najlepszego dla ślicznotki

Edytowane przez rudominka
Czas edycji: 2012-06-18 o 13:52
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:56   #4704
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:

trzeba kupić wafle Sonko, zachowac paragon i wysłac zgłoszenie na ich stronce do 10 lipca trwa, codziennie jedna osoba wygrywa
Tam są 3 pytania- wymyslec 2 hasła i jedno otwarte
dzięki

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Napisane przez rudominka Pokaż wiadomość

My mamy w obu wózkach siedzisko kubełkowe - chociaż każde trochę inaczej skonstruowane. Magda lubi w nich zarówno siedzieć jak i spać. A nogi właśnie lubi trzymać na tym pałąku z przodu.

a jakie masz wózki?

Stary 2012-06-18, 14:12   #4705
wariateczka88
Zadomowienie

Cytat:
wariateczko ciagle bylam tzn podczytywalam ale taka pogoda, ze weekend nad woda spedzilismy i czekam az Oliviera wyjdzie na prowadzenie w statystykach
aa haha to wiele wyjasnia

ale mnie sasiadka wkurzyla,chodzi za mna i gada ze mala jest za chuda,ze nie chce mi przykrosci zrobic(no to po co sie odzywa w ogole) ale ze ona taka chudziutka,ze moze cos by jej dac bardziej tluczacego kalorycznego do jedzenia?moze miesko?w koncu ma pol roczku,moze jesc wszystko,tlumacze jej jak u nas sie sprawy maja a ona to moze jakas kaszke?bananka?nie wiem,do kobity nie dociera ze daje malej powoli wszystko jesc,a co poradze ze nie przybiera,ona mnie chce wpedzic w poczucie winy czy co

Wymianka

Stary 2012-06-18, 14:36   #4706
glamourous
Zakorzenienie

No wiec melduje sie znow, chlopcy przetrwali, zrobili chrzzest bojowy w postaci 3 kup
Zul jakos sobie poradzil choc zapomnial ze mial im rano kolo 8 dac kasze, przypomnial sobie dopiero kolo 10.30
Odebrali mnie z pracy, zaliczylismy spqcerek no i zul poszedl spac bo jest wykonczony
Ale jak chlopcy slicznie sie cieszyli jak mnie zobaczyli

Dostalam sukienke ktora zamowilam na all, sliczna ale moj biust w niwj tak fatalnie wyglada ze sie zalamalam w talii wisi normalnie

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Wariaeczka co ty sie glupia baba przejmujesz
Powiedz ze ok zrobisz jej miesnego Jeza na kolacje moze faktycznie przytyje

Moi chlopcy tluka sie w samych pieluchach, wygladaja jak dwa male sumo
Stary 2012-06-18, 14:49   #4707
dygotka8
Zakorzenienie

oli-dzieki.
goldia jak sie wózek sp[rawuje?
joamic-to olovka juz samodzielnie siada,ze w tym jezdziku siedzi?
glam-dawno zdjec chłopców nie wrzucałas...
domi-nagród zazdroszcze i tez wezme kupie,ale czy uda mi sie cos wymyslec?????

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2012-06-18 o 14:51
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:00   #4708
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
aa haha to wiele wyjasnia

ale mnie sasiadka wkurzyla,chodzi za mna i gada ze mala jest za chuda,ze nie chce mi przykrosci zrobic(no to po co sie odzywa w ogole) ale ze ona taka chudziutka,ze moze cos by jej dac bardziej tluczacego kalorycznego do jedzenia?moze miesko?w koncu ma pol roczku,moze jesc wszystko,tlumacze jej jak u nas sie sprawy maja a ona to moze jakas kaszke?bananka?nie wiem,do kobity nie dociera ze daje malej powoli wszystko jesc,a co poradze ze nie przybiera,ona mnie chce wpedzic w poczucie winy czy co
kurde takich "mądrych" to chyba nigdy nie zabraknie Ty wiesz swoje, że dziecka nie głodzisz przecież, więc olej to co takie "dobre-rady" wygadują - a następnym razem powiedz jej, że owszem Mała malo przybiera, bo malo je, bo jest na diecie odchudzającej

Stary 2012-06-18, 15:17   #4709
wariateczka88
Zadomowienie

glam ja jej mowie jedno a ona caly czas swoje,pewnie ma mnie za patologiczna matke

znalazlam przyczyne marudzenia malej
ida 2 zabki na raz,chyba dolne dwojki
juz przeswituja,taka dumna jestem mowie do tz ze zaraz pewnie wyjda cale i koniec humorow,a on mi przypomnial:jeszcze tylko jedynki dolne i gorne i dwojki

Wymianka

Stary 2012-06-18, 15:24   #4710
pokszyfka
Zadomowienie

Cytat:
o żesz ty skubanicoklask i:

glam dobrze mu takto musi być uroczy widok, małe dwa identiko-sumoki
pokszyfka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości