|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
dzień dobry
![]() dziękuję za wszystkie kciuki sobotnia wizyta przebiegła pomyślnie - miałam tylko badanie "ręczne", wszystko jest ok.niestety w cytologii wyszły mi jakieś zarazki i mam takie ohydne żółte czopki, które 3mam w lodówce :/ kupiłam sobie te zielone spodnie, które kiedyś któraś z Was pokazywała na allegro - po 49 pln, do tego jeszcze jeansy też po 49 tam zakupiłam mogę polecić ( http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-ru...403634353.html ) spodnie są cienkie, na lato w sam raz. ponieważ ja na siebie kupiłam większy rozmiar, to nie wyszły z tego rurki, tylko raczej takie "proste", ale i tak wyglądają ok ![]() do tego w weekend w H&M była przecena i jeszcze sobie zakupiłam spodenki jeansowe do kolan za 60 pln czy Wy też nie lubicie poniedziałków? napiszę na biało: dowiedziałam się właśnie, że moja koleżanka, która miała rodzić w połowie września poroniła nie wypytywałam o szczegóły, ale chyba za ciekawie nie było mój mąż tak się na mnie wkurzył w sobotę rano, że szok.... jak tylko się obudziłam to zaczęłam panikować, że na pewno coś jest nie tak, że przecież póki się nie urodzi to może się wszystko stać, że tyle osób poroniło, pomimo, że już I trymestr minął..... nakrzyczał na mnie, że zamiast cieszyć się, że wszystko jest dobrze, że nam się udało i cieszyć się z ciąży to ja ciągle tylko się zamartwiam.... no i w sumie miał rację. staram się nie myśleć o złych rzeczach..... dobra.... idę nadrabiać
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się po południu
![]() Jak fajnie mieć urlop Ale oczywiście z rana już jeden telefon z pracy odebrałam, wiedziałam, że beze mnie sobie nie poradzą ![]() Właśnie wsunęłam kiwi- uwielbiam Gorąc się robi niesamowity, nie wychodzę dziś już z domu Co miałam zrobić to pozałatwiałam i zostaję w domku- tu jest chłodniej ![]() Pomalutku zdrowieję, ale gardło nadal koszmarnie boli i do tego suchy kaszel mnie wykańcza |
|
|
|
#4113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ja mam usg w sobote a wizyte 27 w srode,
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chce coś ważnego to niech dzwoni drugi raz ![]() niech ci szybko przechodzi to choróbsko |
|
|
|
|
#4115 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ale mam lipe... bo na połówkowe usg wybiore sie dopiero w 23 tygodniu ,, nie za późno ?
Bo teraz mam wizyte 27 czerwca to bede w 16 tyg. potem juz nie mam kiedy isc bo do konca lipca jestem u rodziców a tam nie chce z doskoku iść do lekarza bo głupio tak zmieniac lekarzy... skoro bede chodzic tam gdzie sie wyprowadzam czyli u TZ.. no i 28 lipca slub potem wyjazd nad morze wiec dopiero jak wrocimy znad morza to moge isc...
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam wizytę dopiero 6 lipca
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Ha jak tak dalej pójdzie z pisaniem to dziś albo jutro nowy watek
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4119 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój TŻ padnie jak Cię zobaczy Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
hehehe ja już się umówiłam na koniec listopada ![]() mam Beatę w znajomych na fejsie, jeśli któraś z Was ma fejsa, to tu ma bardzo dużo zdjęć. Dzieciaki do 2 tygodni życia są bardzo plastyczne i dlatego fotki wychodzą boskie http://www.facebook.com/fotomyk cholerka, nie zdążyłam zobaczyć ![]() Cytat:
![]()
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4121 |
|
Zakorzenienie
|
o matkooo jak sie najadlam ik kto tu posprzata za mnie dostalam od babci tz [rawdziwy wiejski chlebus pychota teraz bob i pekne wogole to sie wkurzylam niby mam duzo wiekszy brzuch niz przy gabi to ciuchy jeszcze duze kupilam spodnice za duza dzis zamowilam normalna na all ciekawe czy bedzie dobra
|
|
|
|
#4122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też zależy od tego jak duża będzie dzidzia, żeby udało się obejrzeć wszystkie narządy To jeszcze troszkę ![]() Ja 11 ![]() Oj dziękuję ![]() ![]() No mam nadzieję, że padnie Cytat:
|
||
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
Agasobo tak troszke data w podpisie Ci mineła :P
|
|
#4124 |
|
Zadomowienie
|
Ale mam cudnie na balkonie teraz, wciąż cień i przyjemny wietrzyk a przy tym cieplusio
![]() Tymczasem prażę się w kuchni gotując rosołek i rozmrażając babcine pierogi |
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co mam takiego lenia że jeszcze w piżamie chodzę
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
madzius trzymam kciuki zeby ci przeszla choroba .ide robic obiad
|
|
|
|
|
#4127 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i szpera juz na allegro w poszukiwaniu roznych gadzetow.ostatnio wyslal mi elektrycznia nianie z vide i powiedzial ze cos takiego koniecznie musimy miec na letnie grilowanie itp Cytat:
Cytat:
![]() http://allegro.pl/chicco-polly-magic...401752091.html Cytat:
chybaze chcesz wstaic do mnie to po drodze ale w sopocie masz rozne baseniki dla dzieciaczkow, sa lezaczki, tam jest cieplusia woda napewno odpoczniesz podobno w olsztynie otworzyli teraz jakie wielki ale jeszcze nie byla.mielismy teraz z michalem jechac ale mala sie przeziebila i zamiast basenu zaliczylismy kino z malutka![]() Teraz wogole do GD fajnie sie jedzie.jak jechalam 30 po Michala to jeszcze pozamykane drogi a w czwartek jak bylam zawiezc ta kolezanke do mamy to juz pootwierane nowe trasy i leci sie naprawde szybko, godzinka i praktycznie jest sie w Gdansku wiec jak basen do D w olsztynie to napewno zaliczymy w lecie kilka razy Sopocki ![]() Cytat:
piekne nasze ![]() Cytat:
chyba jutro zrobie-moze z zeberek i wtedy zamiast makarona gotuje ziemniaczki i jem z ziemniorami Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#4128 |
|
Raczkowanie
|
Happy_eve: model tego wozka to Faster i kosztuje 1300 zl,mysle ze to niedrogo,bo jest naprawde lekki.
|
|
|
|
#4129 | |||
|
Zadomowienie
|
byłam w piątek u koleżanki i sprzedała mi 2 wielkie reklamówy ciuszków nowych ze smyka za.... 100 pln
bodziaki, czapeczki, spodenki, bluzy z misiem, buciki, bluzeczki i inne takie.... szok!!!!!!!!! nie mam gdzie tego chować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
brawo ![]() Cytat:
ja w 19stym od soboty
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
w☠☠☠☠iłam się!
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogole to dzien dobry ![]() Ja juz wypralam kanape, zrobilam i rozwiesilam pranie, odkurzylam, umylam lazienke i kuchnie, teraz rozmrazam miesko na krupnik ![]() Normalnie energia mnie rozpiera Co do chust i nosideł, kiedyś już pisałam, chusty i ergonomiczne nosidła tak wisiadła ale jak która uważa, tak zrobi aaa co do krzesełka do karmienia mam antilope z ikei i bardzo sobie chwale na piersi dopiero jak maly skonczyl pol roku rozszerzalam diete, wczesniej tylko gluten zgodnie z wytycznymi i nie zaluje ze mamy to krzeselko, kosztuje grosze i spelnia swoja role, latwo mozna zlozyc i wlozyc do samochodu i nie zajmuje miejsca w mieszkaniu a na samym poczatku i tak karmilam w lezaczku, bo to bylo po kilka lyzeczek tylko |
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() Ide zaraz pojeździć sobie na rowerze z przyjaciółką, musze znalezc jakieś spodnie pasujące na brzuch
|
|
|
|
#4133 | ||
|
Zakorzenienie
|
czasem człowiek ma ochotę tak się polenić
![]() ja zalałam kibelek płynem i wannę pianką i zaraz lecę z porządkami gorzej z odkurzaniem, ale może dam radę powoli ![]() już jest naprawdę dobrze - luteinę zmniejszyłam do 2 zamiast 4 dziennie i oki za 2 dni będę 1 już brać tak myślę ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
ciekawe kiedy ja zakupię chociaż jedną rzecz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4134 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko sie przywitam,
Strasznie mnie tak kluje dusi brzuch po prawej stronie az mi noga dretwieje, chyba baby na jakis nerw mi naciska A teraz lece do sklepu dzis zupka pomidorowa ![]() ![]()
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja własnie sie dowiedziałam, że zdałam całą sesje Czyli teraz tylko praca mgr i podyplomowa |
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja teraz cały tydzień do soboty będę u rodziców ![]() Dzięki Dziewczyny za życzenie powrotu do zdrowia, mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej i do soboty będę zdrowa jak ryba ![]() idę robić obiadek
|
|
|
|
|
#4137 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie wrocilam z wojazy po lumpku i kupilam 3 pary spodni z hm i mexx i 2 koszulki i dalam tylko 30 zl.Pierwszy raz bylam w takim sklepie i tak mysle ze juz chyba tam bede kupowala ciuszki,bo sa z metkami,wogole nie zniszczone.Za nowki w sklepie mosialabym dac 60 -70 zl a ja cala torbe kupilam za 30 zl hehe
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam ochote sobie pobiegac po lumpkach, ale chyba poczekam do połówkowego, może dowiem sie kto to i bede wtedy wiedziała, jakie mam kupowac ![]() A lumpki to ja uwielbiam! Takie cuda tam znajduje, że szok! |
|
|
|
|
#4139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zmykam bo tz za chwilę wróci ze szkolenia i trzeba zakupy zrobić bo w lodówce pusto po urlopie :PP
|
|
#4140 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja teraz zamiast 4 biorę 3 dziennie (1 na noc i dwie na dzień) i na razie jest ok. Za parę dni przejdę na 2 dziennie i mam nadzieję, że też będzie w porząku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mi zostały jeszcze dwa egzaminy 30 czerwca, w tym jeden mega ważny i kiedy ja się będę uczyć?? |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

nie wypytywałam o szczegóły, ale chyba za ciekawie nie było 

4.9.10 Nasze malenstwo

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

klask i:
Zaraz mnie zbanują za reklamę 

.. matko .. znowu mi caly dzien przeleci i nawet nie zauwaze kiedy..
chyba jutro zrobie-moze z zeberek