Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 12:41   #4111
agasobo
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

dzień dobry

dziękuję za wszystkie kciuki sobotnia wizyta przebiegła pomyślnie - miałam tylko badanie "ręczne", wszystko jest ok.
niestety w cytologii wyszły mi jakieś zarazki i mam takie ohydne żółte czopki, które 3mam w lodówce :/

kupiłam sobie te zielone spodnie, które kiedyś któraś z Was pokazywała na allegro - po 49 pln, do tego jeszcze jeansy też po 49 tam zakupiłam
mogę polecić ( http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-ru...403634353.html ) spodnie są cienkie, na lato w sam raz.
ponieważ ja na siebie kupiłam większy rozmiar, to nie wyszły z tego rurki, tylko raczej takie "proste", ale i tak wyglądają ok

do tego w weekend w H&M była przecena i jeszcze sobie zakupiłam spodenki jeansowe do kolan za 60 pln

czy Wy też nie lubicie poniedziałków? napiszę na biało: dowiedziałam się właśnie, że moja koleżanka, która miała rodzić w połowie września poroniła nie wypytywałam o szczegóły, ale chyba za ciekawie nie było

mój mąż tak się na mnie wkurzył w sobotę rano, że szok.... jak tylko się obudziłam to zaczęłam panikować, że na pewno coś jest nie tak, że przecież póki się nie urodzi to może się wszystko stać, że tyle osób poroniło, pomimo, że już I trymestr minął..... nakrzyczał na mnie, że zamiast cieszyć się, że wszystko jest dobrze, że nam się udało i cieszyć się z ciąży to ja ciągle tylko się zamartwiam.... no i w sumie miał rację.
staram się nie myśleć o złych rzeczach.....

dobra.... idę nadrabiać

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:42   #4112
madzius90
Zakorzenienie

Witam się po południu

Jak fajnie mieć urlop
Ale oczywiście z rana już jeden telefon z pracy odebrałam, wiedziałam, że beze mnie sobie nie poradzą

Właśnie wsunęłam kiwi- uwielbiam

Gorąc się robi niesamowity, nie wychodzę dziś już z domu
Co miałam zrobić to pozałatwiałam i zostaję w domku- tu jest chłodniej

Pomalutku zdrowieję, ale gardło nadal koszmarnie boli i do tego suchy kaszel mnie wykańcza
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:44   #4113
aniamotylek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość

Tak ja miałam około 16 tygodnia - weź nospę forte lub 2x zwykłą i połóż się i odpocznij

Dziewczyny która ma wizytę w tym tygodniu ? Ja ostatnio mam co tydzień a teraz w środę też idę - ale tylko na USG szyjki czy się nie rozwiera a potem 4 lipca już połówkowe
Aha czyli normalne dzieki
, ja mam usg w sobote a wizyte 27 w srode,
Stary 2012-06-18, 12:45   #4114
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Witam się po południu

Jak fajnie mieć urlop
Ale oczywiście z rana już jeden telefon z pracy odebrałam, wiedziałam, że beze mnie sobie nie poradzą

Pomalutku zdrowieję, ale gardło nadal koszmarnie boli i do tego suchy kaszel mnie wykańcza
do mnie też szef dzwonił ale w łazience siedziałam
jak chce coś ważnego to niech dzwoni drugi raz

niech ci szybko przechodzi to choróbsko
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:45   #4115
MiciaKicia
Zakorzenienie

Wiecie co ale mam lipe... bo na połówkowe usg wybiore sie dopiero w 23 tygodniu ,, nie za późno ?
Bo teraz mam wizyte 27 czerwca to bede w 16 tyg. potem juz nie mam kiedy isc bo do konca lipca jestem u rodziców a tam nie chce z doskoku iść do lekarza bo głupio tak zmieniac lekarzy... skoro bede chodzic tam gdzie sie wyprowadzam czyli u TZ.. no i 28 lipca slub potem wyjazd nad morze wiec dopiero jak wrocimy znad morza to moge isc...

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:45   #4116
T'ai
Zakorzenienie

ja mam wizytę dopiero 6 lipca
Stary 2012-06-18, 12:47   #4117
MiciaKicia
Zakorzenienie

Ha jak tak dalej pójdzie z pisaniem to dziś albo jutro nowy watek

Stary 2012-06-18, 12:48   #4118
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
to tak jak ja
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:55   #4119
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Mam moją suknię. Wisi na szafie
No i wklejam zdjęcia z wczorajszej przymiarki
pięknie wyglądasz Madziuś Twój TŻ padnie jak Cię zobaczy
Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Hej laseczki, jestem już po wizycie, miałam usg połówkowe, jestem w 19 t i 3 dniu ciąży wg OM.
Maleństwo zdrowe, wszystkie pomiary w porządku, żołądek, serduszko, mózg, główka, serduszko pracuje, wszystko w normie

Płeć żeńska, ale nadal ze znakiem zapytania - znów wiem na 80% bo dzidzia ułożona była nóżkami w dół zamiast główką, więc i pole widzenia było dość zawężone. Lekarz starał się jak mógł i zaglądaliśmy dość długo między nóżki (stópki słodkie ) i nic nie było widać, ale nie wziął na siebie odpowiedzialności i nie dał gwarancji.

Mąż pierwszy raz był ze mną i bardzo szczęśliwy Ja też, jestem dużo spokojniejsza. Następna wizyta 13 lipca.

Aha, termin porodu z 7 listopada przesunął mi się na 2 listopada, ale lekarz mówił, że to jeszcze wcześnie i data będzie jeszcze płynna.
super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! klask i:
Cytat:
a ja właśnie jestem ześwirowana na punkcie mycia rąk i po każdym kontakcie ze zwierzakiem lecę do łazienki
naszego kota też nie całowałam tak jak moja siostra albo tata który z nim loda jadł jednego
tatara nie jadam, jedynie surowe mięsko na kotlety smakuję
a mi się przypałętało
ja właśnie się dziwię, że te moje koleżanki, które np. nie za bardzo lubią zwierzęta itp, to miały toxo, a ja która non stop coś tam mam ( w sensie zwierzęta ) to nie miałam....
Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Poza tym znalazłam cudowną sesję fotograficzną dla noworodków. Coś cudownego Fotograf z Warszawy, już się wstępnie umówiłam Najlepiej zdjęcia robić jak malutka będzie miała 15-20 dni. Jeżeli któraś chciałaby zobaczyć zdjęcia to wyślę linka na PW bo nie wiem, czy tu mogę Zaraz mnie zbanują za reklamę

hehehe ja już się umówiłam na koniec listopada
mam Beatę w znajomych na fejsie, jeśli któraś z Was ma fejsa, to tu ma bardzo dużo zdjęć. Dzieciaki do 2 tygodni życia są bardzo plastyczne i dlatego fotki wychodzą boskie
http://www.facebook.com/fotomyk

Cytat:

No i usuwam męża
cholerka, nie zdążyłam zobaczyć

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
Moje z dzisiejszego spaceru: (teraz widać ,że chudzina to ja nie jestem)
pięknie

Antek 18.11.2012
Stary 2012-06-18, 12:56   #4120
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
to tak jak ja
a już myślałam że sama będę
Stary 2012-06-18, 13:00   #4121
weronika23
Zakorzenienie

o matkooo jak sie najadlam ik kto tu posprzata za mnie dostalam od babci tz [rawdziwy wiejski chlebus pychota teraz bob i pekne wogole to sie wkurzylam niby mam duzo wiekszy brzuch niz przy gabi to ciuchy jeszcze duze kupilam spodnice za duza dzis zamowilam normalna na all ciekawe czy bedzie dobra
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:00   #4122
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wiecie co ale mam lipe... bo na połówkowe usg wybiore sie dopiero w 23 tygodniu ,, nie za późno ?
Bo teraz mam wizyte 27 czerwca to bede w 16 tyg. potem juz nie mam kiedy isc bo do konca lipca jestem u rodziców a tam nie chce z doskoku iść do lekarza bo głupio tak zmieniac lekarzy... skoro bede chodzic tam gdzie sie wyprowadzam czyli u TZ.. no i 28 lipca slub potem wyjazd nad morze wiec dopiero jak wrocimy znad morza to moge isc...
Myślę, że nie będzie za późno według niektórych źródeł połówkowe można przeprowadzić nawet do 24 tyg.
To też zależy od tego jak duża będzie dzidzia, żeby udało się obejrzeć wszystkie narządy

Cytat:
To jeszcze troszkę
Ja 11

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
pięknie wyglądasz Madziuś Twój TŻ padnie jak Cię zobaczy
Oj dziękuję
No mam nadzieję, że padnie

Cytat:
hehehe ja już się umówiłam na koniec listopada
mam Beatę w znajomych na fejsie, jeśli któraś z Was ma fejsa, to tu ma bardzo dużo zdjęć. Dzieciaki do 2 tygodni życia są bardzo plastyczne i dlatego fotki wychodzą boskie
http://www.facebook.com/fotomyk
Genialne zdjęcia
Stary 2012-06-18, 13:04   #4123
MiciaKicia
Zakorzenienie

Agasobo tak troszke data w podpisie Ci mineła :P

Stary 2012-06-18, 13:06   #4124
aerien83
Zadomowienie

Ale mam cudnie na balkonie teraz, wciąż cień i przyjemny wietrzyk a przy tym cieplusio pojedziemy chyba dzisiaj po parasol na balkon i osłonkę bambusową, i mężuś mi fotel z piwnicy przytarga i będę przedpołudnia na balkonie z książką spędzała szkoda, że nie mam jakiegoś rozległego tarasu, tylko ten mały kwadracik typowy dla blokowisk, ale nie narzekajmy

Tymczasem prażę się w kuchni gotując rosołek i rozmrażając babcine pierogi
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:07   #4125
ImmortalWoman
Zakorzenienie

wiecie co mam takiego lenia że jeszcze w piżamie chodzę
Stary 2012-06-18, 13:08   #4126
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Można tak powiedziec, że mieszkam prawie nad morzem Mam ok. 50 km.

Latem jesteśmy prawie w każdym weekend nad morzem, bądź jeziorkiem.

Jutro jedziemy chyba nad morze, bo mamy drugą rocznicę ślubu. Mąż bierze wolne i cały dzień będziemy się wylegiwac na kocyku
super zazdroszcze i gratuluje rocznicy

madzius trzymam kciuki zeby ci przeszla choroba .ide robic obiad
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:10   #4127
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Doskonale Cię rozumiem A jeszcze jak mąż opowiada jak będzie chodził ze SWOJA CÓRECZKĄ na spacerki, jak ją super będzie ubierał, itp to serce rośnie
Mąż dopiero od niedawna zaczął wykazywać taki zainteresowanie. Sam szuka na allegro jakiś gadżetów, wczoraj dzwonił do rodziców i wysyłał im na pocztę zdjęcia ubranek itp.
Ostatnio znalazł coś takiego -
http://allegro.pl/babybjorn-nosidelk...401333480.html
ale cena zabójcza. Już pokazałam mamie, może tam u siebie znajdzie trochę taniej
moj maz to samo- za Laura szaleje, jak on przyjezdza o ja nie mam dziecka. on nam robi sniadanka, kolacyjki do lozeczka. mala kapie, usypia, czyta wydurniaja sie, mala we wszytskim mu pomaga bardzo sie kochaja.a teraz jak bedzie chlopak to juz wogole.chodzi i mowi ze na roczek kupi mu replike jakiejs tam broni bo on uwielbia wojskowe sprawy i szpera juz na allegro w poszukiwaniu roznych gadzetow.ostatnio wyslal mi elektrycznia nianie z vide i powiedzial ze cos takiego koniecznie musimy miec na letnie grilowanie itp

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Myślicie, ze jak mam wizytę 13 lipca to będę już w 18 tc to lekarz będzie już widział, co jest między nóżkami?????
mi powiedzial w 16t2d wiec mysle ze jest duza szansa

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość

Własnie, w związku z krzesełkiem do karmienia, będziecie kupować takie cudo?
my kupujemy takie -z funkcja lezaczka widzialam jak kolezanki cora z tego korzystala wiec sprawdzone i polecam
http://allegro.pl/chicco-polly-magic...401752091.html

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
My jedziemy do Gdańska, ok. 14 lipca wyruszamy

Dzięki dziewczyny za opinie.
Kurcze, pojechałabym poszaleć do tego Sopotu, ale chyba nie w obecnym stanie
Będę w Gdańsku, więc nie wiem czy te Pluski to daleko?
Daleko chybaze chcesz wstaic do mnie to po drodze ale w sopocie masz rozne baseniki dla dzieciaczkow, sa lezaczki, tam jest cieplusia woda napewno odpoczniesz a maz poszaleje na rwacej-cudo!! my jechalismy zawsze na 2-3 auta i robilismy wyscigi kto pierwszy na dole niektorzy sie zmawiali i zatrzymywali wlasnie na dworzu lapiac przejedzajacych-wyszalec sie mozne na calego!! siniaki niektorzy mieli od pepka do plecow masakra-ale jaka radochapodobno w olsztynie otworzyli teraz jakie wielki ale jeszcze nie byla.mielismy teraz z michalem jechac ale mala sie przeziebila i zamiast basenu zaliczylismy kino z malutka
Teraz wogole do GD fajnie sie jedzie.jak jechalam 30 po Michala to jeszcze pozamykane drogi a w czwartek jak bylam zawiezc ta kolezanke do mamy to juz pootwierane nowe trasy i leci sie naprawde szybko, godzinka i praktycznie jest sie w Gdansku wiec jak basen do D w olsztynie to napewno zaliczymy w lecie kilka razy Sopocki

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Hugolina - piekny brzuszek ..

Laptopa i internet ja biore nie TŻet ale czy on bedzie dzialal w tej mojej miescinie to nie wiem Jak cos to mama tez ma lapka z netem ale nie bezprzewodowy i wtedy bym nie mogla tak czesto siedziec ..

I juz po 12 .. matko .. znowu mi caly dzien przeleci i nawet nie zauwaze kiedy..
mam nadzieje ze ogarniesz bo ja sobie nie wyobrazam zeby Cie nie bylo!!

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość

nioo to ja pokaze 2 fotki z soboty i niedz
piekne nasze

Cytat:
Też już nastawiłam na rosół a teraz zmobilizowałam się i jem śniadanie wreszcie: dwie kromki z serkiem topionym i plastrem wędlinki. Jakoś nie mam dziś apetytu
Narobilas mi ochoty chyba jutro zrobie-moze z zeberek i wtedy zamiast makarona gotuje ziemniaczki i jem z ziemniorami

Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
Ale sliczna dziewczynka.

Mam pytanie, obecnie jestem w 17 tygodniu, i dzisiaj jakos mnie tak kluja chyba jajniki takie jakby pulsowanie co jakis czas, czy to jest normalne, czy ktoras z was tak miala.
ja mam takie klocia wiec chyba wszytsko ok!!

Cytat:

mój mąż tak się na mnie wkurzył w sobotę rano, że szok.... jak tylko się obudziłam to zaczęłam panikować, że na pewno coś jest nie tak, że przecież póki się nie urodzi to może się wszystko stać, że tyle osób poroniło, pomimo, że już I trymestr minął..... nakrzyczał na mnie, że zamiast cieszyć się, że wszystko jest dobrze, że nam się udało i cieszyć się z ciąży to ja ciągle tylko się zamartwiam.... no i w sumie miał rację.
staram się nie myśleć o złych rzeczach.....

dobra.... idę nadrabiać
bedzie dobrze-maz ma racje

Cytat:
Witam się po południu

Jak fajnie mieć urlop

Właśnie wsunęłam kiwi- uwielbiam

Gorąc się robi niesamowity, nie wychodzę dziś już z domu
Co miałam zrobić to pozałatwiałam i zostaję w domku- tu jest chłodniej

to zdroweiej kochana w sobote Twoj wielki dzien!!

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:10   #4128
Hugolina82
Raczkowanie

Happy_eve: model tego wozka to Faster i kosztuje 1300 zl,mysle ze to niedrogo,bo jest naprawde lekki.
Hugolina82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:12   #4129
agasobo
Zadomowienie

byłam w piątek u koleżanki i sprzedała mi 2 wielkie reklamówy ciuszków nowych ze smyka za.... 100 pln
bodziaki, czapeczki, spodenki, bluzy z misiem, buciki, bluzeczki i inne takie.... szok!!!!!!!!! nie mam gdzie tego chować

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przepraszam, że nie nadrabiam, ale jestem po wizycie i...
Mamy zdrowego SYNKA! : love:
Wszystkie pomiary w normie, przezierność 2mm, serduszko, żołądeczek, wszystkie narządy w porządku. Musimy wymyślić imię, bo Marcelinka nie pasuje, ale jesteśmy najszczęśliwsi!

super!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Z dzidzia wszystko ok, spała sobie smacznie zaraz wkleje zdjęcie. Gin włączył USG a mi koparka opadów jakie to juz duze normalnie siedzi sobie juz z podkurczonymi nogami
No i jak zobaczyłam to mówię ze proszę o zdjęcie dla męża koniecznie a gin na to - jak dla męża to dam w 3D
Płeć będziemy podgladac 06 lipca na następnej wizycie.
brawo

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Melduję, że u nas wszystko OK. Wydaje mi się, że od kilku dni czuje delikatne puk-puk i strasznie się cieszę, bo zaczynałam się martwić, a to już 19 tydzień.
Wizytę mam za tydzień i już nie mogę się doczekać... odliczam dni, godziny, minuty...
to super ja w 19stym od soboty

Antek 18.11.2012
Stary 2012-06-18, 13:13   #4130
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

w☠☠☠☠iłam się! bo mam egzamin jeden 30 czerwca a bede wtedy w szpitalu :/ cholera.. może uda mi się jakoś w tygodniu zaliczyć..

Stary 2012-06-18, 13:14   #4131
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
My po wizycie u lekarza i mogę oficjalnie powiedzieć że będzie Adrianek! Siusiak się nie wchłonął Mystique zmienisz mi na liście, i termin na 21 listopada! Zaraz idę do lumpka na łowy. później was nadrobię! Buziaki!
super gratuluje synka

Tak w ogole to dzien dobry
Ja juz wypralam kanape, zrobilam i rozwiesilam pranie, odkurzylam, umylam lazienke i kuchnie, teraz rozmrazam miesko na krupnik
Normalnie energia mnie rozpiera

Co do chust i nosideł, kiedyś już pisałam, chusty i ergonomiczne nosidła tak
wisiadła
ale jak która uważa, tak zrobi

aaa co do krzesełka do karmienia mam antilope z ikei i bardzo sobie chwale
na piersi dopiero jak maly skonczyl pol roku rozszerzalam diete, wczesniej tylko gluten zgodnie z wytycznymi
i nie zaluje ze mamy to krzeselko, kosztuje grosze i spelnia swoja role, latwo mozna zlozyc i wlozyc do samochodu
i nie zajmuje miejsca w mieszkaniu
a na samym poczatku i tak karmilam w lezaczku, bo to bylo po kilka lyzeczek tylko

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:15   #4132
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Ja też
Ide zaraz pojeździć sobie na rowerze z przyjaciółką, musze znalezc jakieś spodnie pasujące na brzuch
Stary 2012-06-18, 13:16   #4133
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
czasem człowiek ma ochotę tak się polenić

ja zalałam kibelek płynem i wannę pianką i zaraz lecę z porządkami
gorzej z odkurzaniem, ale może dam radę powoli
już jest naprawdę dobrze - luteinę zmniejszyłam do 2 zamiast 4 dziennie i oki
za 2 dni będę 1 już brać tak myślę

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
byłam w piątek u koleżanki i sprzedała mi 2 wielkie reklamówy ciuszków nowych ze smyka za.... 100 pln
bodziaki, czapeczki, spodenki, bluzy z misiem, buciki, bluzeczki i inne takie.... szok!!!!!!!!! nie mam gdzie tego chować
ale super
ciekawe kiedy ja zakupię chociaż jedną rzecz

Cytat:

w☠☠☠☠iłam się! bo mam egzamin jeden 30 czerwca a bede wtedy w szpitalu :/ cholera.. może uda mi się jakoś w tygodniu zaliczyć..
Stary 2012-06-18, 13:17   #4134
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Ja tylko sie przywitam,

Strasznie mnie tak kluje dusi brzuch po prawej stronie az mi noga dretwieje, chyba baby na jakis nerw mi naciska zaraz umre

A teraz lece do sklepu dzis zupka pomidorowa

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:18   #4135
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
ja też

Powinnaś miec taką możliwość

A ja własnie sie dowiedziałam, że zdałam całą sesje
Czyli teraz tylko praca mgr i podyplomowa
Stary 2012-06-18, 13:19   #4136
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale mam cudnie na balkonie teraz, wciąż cień i przyjemny wietrzyk a przy tym cieplusio pojedziemy chyba dzisiaj po parasol na balkon i osłonkę bambusową, i mężuś mi fotel z piwnicy przytarga i będę przedpołudnia na balkonie z książką spędzała szkoda, że nie mam jakiegoś rozległego tarasu, tylko ten mały kwadracik typowy dla blokowisk, ale nie narzekajmy

Tymczasem prażę się w kuchni gotując rosołek i rozmrażając babcine pierogi
Fajnie, u nas na balkonie to jest smażalnia od rana do wieczora, bo ciągle słońce świeci.
A ja teraz cały tydzień do soboty będę u rodziców bo mam dużo spraw do załatwienia w mieście, więc nie będę jeździć jak opętana. Z resztą u rodziców mi tak dobrze

Dzięki Dziewczyny za życzenie powrotu do zdrowia, mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej i do soboty będę zdrowa jak ryba

idę robić obiadek
Stary 2012-06-18, 13:19   #4137
Hugolina82
Raczkowanie

Wlasnie wrocilam z wojazy po lumpku i kupilam 3 pary spodni z hm i mexx i 2 koszulki i dalam tylko 30 zl.Pierwszy raz bylam w takim sklepie i tak mysle ze juz chyba tam bede kupowala ciuszki,bo sa z metkami,wogole nie zniszczone.Za nowki w sklepie mosialabym dac 60 -70 zl a ja cala torbe kupilam za 30 zl hehe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 011.jpg (162,7 KB, 26 załadowań)
Hugolina82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 13:21   #4138
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez Hugolina82 Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilam z wojazy po lumpku i kupilam 3 pary spodni z hm i mexx i 2 koszulki i dalam tylko 30 zl.Pierwszy raz bylam w takim sklepie i tak mysle ze juz chyba tam bede kupowala ciuszki,bo sa z metkami,wogole nie zniszczone.Za nowki w sklepie mosialabym dac 60 -70 zl a ja cala torbe kupilam za 30 zl hehe
Śliczne są!
Też mam ochote sobie pobiegac po lumpkach, ale chyba poczekam do połówkowego, może dowiem sie kto to i bede wtedy wiedziała, jakie mam kupowac
A lumpki to ja uwielbiam! Takie cuda tam znajduje, że szok!
Stary 2012-06-18, 13:21   #4139
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

Cytat:
Ja też
Ide zaraz pojeździć sobie na rowerze z przyjaciółką, musze znalezc jakieś spodnie pasujące na brzuch
super nie jestem sama

zmykam bo tz za chwilę wróci ze szkolenia i trzeba zakupy zrobić bo w lodówce pusto po urlopie :PP
Stary 2012-06-18, 13:23   #4140
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Pogadaj z wykładowcą, powiedz jaka jest sytuacja, pewnie nie będzie robił problemów.

Cytat:
już jest naprawdę dobrze - luteinę zmniejszyłam do 2 zamiast 4 dziennie i oki
za 2 dni będę 1 już brać tak myślę

Ja teraz zamiast 4 biorę 3 dziennie (1 na noc i dwie na dzień) i na razie jest ok. Za parę dni przejdę na 2 dziennie i mam nadzieję, że też będzie w porząku

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Strasznie mnie tak kluje dusi brzuch po prawej stronie az mi noga dretwieje, chyba baby na jakis nerw mi naciska zaraz umre

Cytat:
A ja własnie sie dowiedziałam, że zdałam całą sesje
Czyli teraz tylko praca mgr i podyplomowa
Gratulacje!!

Mi zostały jeszcze dwa egzaminy 30 czerwca, w tym jeden mega ważny i kiedy ja się będę uczyć??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości