|
|
#3241 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() A słońce właśnie u mnie zaczyna wyglądać. Pomoc jutro upały ![]() Tez muszę kupić jakieś owoce wreszcie. Może w sobotę?
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się dzisiaj znowu straszny kołtun po myciu zrobił... I to w dwóch miejscach
Nie wiem co jest. Pamiętając co było ostatnim razem, po spłukaniu odżywki użyłam płukanki octowej, a mimo to po zdjęciu ręcznika miałam kołtun Nie wiem, moje włosy chyba nie nadają się na trwałą i żeby ich nie czesać, bo za bardzo się plączą A czesanie po trwałej nie ma sensu, bo zamiast kręconych czy nawet falowanych włosów będę miała szopę ![]() Zaczynam się bać jak będą wyglądały moje włosy kiedy mi ta trwała zejdzie, czy nie okaże się wtedy, że mam połowę tego co miałam... A czereśni jednak nie kupiła, bo za późno na targ się wybrałam ![]() |
|
|
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
wiecie u mnie tez pogoda nie rozpieszcza ;/ ale nie wnikam w to zupełnie hehehe
już farba została zamówiona najpóżniej jutro odbedzie sie wielkie farbowanie. trzymajcie kciuki. nie wiej czy juz tu was pytałam; mam bardzo jasne włosy i bede kłądła na nie miodowy blond - uważacie ze zastosowanie wody 3% bedzie dobrym pomysłem? nie chce katowac mego białego włosia 9%
|
|
#3244 | ||
|
|
Cytat:
Może spróbuj czesać, kiedy będziesz miała jeszcze nie spłukaną odżywkę? A potem delikatnie spłukać, żeby jak najmniej poplątać. Cytat:
Ale na logikę: jeśli są jasne, a będziesz kładła ciemniejszy, to nie trzeba ich tak mocno utleniać. Znowu zaszalałam na ebayu
|
|
|
|
#3245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Matko kochana, jaka chora jestem ! Z nosa się leje, gardło boli, temperatura do góry idzie . Czyżby czas z Bogiem się łączyć ?! Do lekarza nie pójdę, bo znam na pamięć już gadkę - grupa najwyższego ryzyka i pac, pac - dwa antybiotyki . A może tak rumem wirusa ?! Ja nie mam nic przeciwko zakazowi, ale przeginanie w któraś ze stron jeszcze nikomu na dobre nie wyszło . Powinni dać właścicielowi do wyboru : dla palących czy - nie . I klient też miałby wówczas możliwość wyboru . Ma urządzony . Na dwa stoliki . Nie lubię tam siedzieć, bo żarełkiem pachnie i zaraz głodna robię się . Wolę siedzieć po drugiej stronie - w lodziarni i gofry wąchać . A tam palarni nie ma . A u mnie zimnica . To niedobrze . A nie masz Ty popalonych końców ? Może zamiast odżywki jakąś treściwszą maskę ?! Pamiętam jak moja Mama, zaraz po przyjściu od fryzjera po wieczystej, wcierała we włosy straszliwą ilość kremu do twarzy i tak pół dnia chodziła . Ja tego nie próbowałam, bo nigdy tragicznego kołtuna nie miałam . Aga - mam w domu takie mniejsze 3/4 tubki tej maści na sutki z Babydream . Towot straszliwy . Jak czytałam, dziewczyny to na włosy kładą. Ja kupiłam do smarowania łokci i pięt . Chcesz to Ci wyślę . Cytat:
Cytat:
![]() Ja znowu w Golden Rose i Bingo Spa. Z tego drugiego uzależniłam się od peelingów do ciała i preparatów do pielęgnacji stóp . Znowu prawie dwie stówy poszły w świat . Na na czereśnie mnie "nie stać" Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż myślę,że rum nie zaszkodzi Ale mi narobiłaś ochotę na gofra Ostatnio jadłam z bitą śmietaną i frużeliną wiśniową:Slina: a później
|
|
|
#3247 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny! znacie moze jakis dobry sposob na szybki porost wlosow? pomozcie prosze moje najdluzsze maja tylko 29 cm ;(
![]() a co sadzicie o waxie i szamponie revitax?
Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu." 'Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.' |
|
|
|
|
#3248 | |||
|
|
[QUOTE=Heroldin;34739691]
Cytat:
, gardło czasami się odzywa, ale nic dokuczliwego na razie. Oprócz kataru, który życie trochę utrudnia.Cytat:
Cytat:
Ja znowu azjatyckie kremiszcze kupiłam. A właściwie to dwa. Okazja była, bo w licytacji i wyszło sporo taniej ![]() Mam jeden krem przeciwzmarszczkowy a drugi ze ślimakiem ![]() Chcesz trochę ?Poczytaj wątek na forum fryzjerskim, duuuużo informacji, na pewno coś dla Siebie znajdziesz.
|
|
|
|
#3249 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A z rumem zawsze możesz spróbować ![]() Cytat:
Cytat:
Z tym kremem czy ogólnie czymś tłustym to u mnie niekoniecznie, bo przez 3 dni nie można myć włosów, a następnego dnia trzeba było iść do pracy ![]() Cytat:
![]() Miałam o to samo zapytać
|
|||||
|
|
|
|
#3250 | |
|
|
Cytat:
![]() Idę błocko zmyć z facjaty. Szkoda, że przegraliśmy
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już strasznie dawno niczego nie nakładałam na mordkę, teraz też już za późno ![]() Szkoda. TŻ znowu oglądał i ku...wował strasznie, bo nasi dopiero na sam koniec zaczęli grać tak, jak powinni od samego początku. I to by było na tyle, jeśli chodzi o nas i o euro. ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ---------- Asia mnie zmobilizowała i mimo późnej pory siedzę z maseczką na twarzy
|
|
|
|
|
|
#3252 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Nie lubię frużelin . Za słodkie . Ostatniego gofra pochłonęłam jakiś czas temu - truskawki i bita śmietana . Cytat:
Czuję się fatalnie. Już dawno tak mnie nie przekotłowało . Głowa, nos, gardło, oskrzela, stawy . Wczoraj bałam się wejść pod prysznic, takie mam zawroty głowy . Matko kochana ! Cytat:
A ze słodyczy to najlepiej mi smakuje śledź w occie . Czasem, ale bardzo rzadko, coś tam skubnę . Nie używam w ogóle cukru, to czasem mam taki napad na słodkie . Ale ogólnie rzecz ujmując - można przy mnie spokojnie słodycze zostawić. Nic nie ubędzie . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Matko kochana, mózg mi zaraz uszami wypłynie, tak mnie głowa boli . Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#3253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to,że dostała się Grecja to już w ogóle jakaś pomyłka... Cytat:
Taka kwaskowata,ale dobrze się wpasowała s bitą śmietanę
|
|
|
#3254 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie późno A jak tam kremiszcze? Dzisiaj zrobiłam sobie przerwę od azjatyckich kosmetyków i dałam na noc moją porcję i... rano zero sebum Cytat:
Widzę, że holosie Cię wciągnęły na dobre Które numery?Cytat:
![]() Ślimaka raczej odradzam, bo z tego co dziewczyny piszą, to on na trądzik, blizny, podsuszający taki. Ale ten drugi to totalnie nie mam pojęcia ![]() Niech mi przyjdą, to wybadam i Ci powiem ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3255 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję . Już powoli idzie ku lepszemu . Cytat:
101, 106, 107, 111, 116, 118 . One są fajne, bo pomalujesz jeden raz i z głowy, a i trwałość dobra . I jeden z serii : Paris . Ale ten natychmiast poleciał do kosza. Taki paskudny i w kolorze i w użyciu . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#3256 | |
|
|
Cytat:
W dodatku u nas kibice to... nie kibice, bo jak jest fajnie, to koffamy reprezentację, a po przegranej, to tylko same ch*** i ci** grają, ludzie odwracają sie od drużyny, którą jeszcze 2 godziny temu dopingowali. Jak być, to do końca ze swoją drużyną. Jak Irlandczycy na ten przykład. Oooo, pokaźna kolekcja I nawet 107 kupiłaś [kiedyś wspomniałaś, że Ci nie leży, bo jest fioletowy, choć dla mnie to on piękny ].A co z tym Parisem było nie tak?
|
|
|
|
#3257 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że już Ci przeszło Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie niestety sebum jak było tak jest, może trochę zmniejszone ![]() Gdybyś widziała jak wygląda moje czoło... ![]() Cytat:
![]() Ale mnie masakrycznie boli głowa... A wczoraj, kiedy już się zabierałam za pisanie posta, wyłączyli mi światło - tak tylko mówię, żeby nie było, że się obijam i nic nie piszę ![]() Ale za to pospałam sobie od 22 do rana ![]() Aha, wypróbowałam nowo kupioną odżywkę Alterry do włosów suchych, bo same zachwyty czytałam na jej temat na forum kręconowłosych - włosy przyjemne w dotyku, miękkie, chociaż mam wrażenie, że obciążyła - chyba, że to wina odżywki bez spłukiwania, której sporo nawaliłam, żeby je łatwiej rozczesać po tym jak znowu zrobił mi się kołtun i wyrwałam sobie mnóstwo włosów Muszę spróbować raz umyć włosy na stojąco. |
||||
|
|
|
|
#3258 | ||||
|
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w cieniu tego wszystkiego nasi siatkarze. Tym to dopiero należy się uznanie i wielce mi szkoda, że nikt nie zauważa ich sukcesów .Cytat:
wreszcie poszłabym spać o normalnej porze... ![]() Cytat:
|
|
|
|
#3259 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Już znaleźli kozła ofiarnego . Trenera . Najpierw był szał, a teraz, że się nie nadaje, bo strachliwy . W meczu z Czechami ustawił drużynę na defensywną grę . Że nadaje się tylko do prowadzenia klubowych drużyn itp itd. Jakby o tym, zatrudniając go, nie wiedzieli . Cytat:
Paris miał kolor żółty jak kurczaczek, okropny pędzel i robił takie smugi {bardzo widoczne}, że nie dało rady ich zlikwidować . Dostałam lakier z Cantare . Nigdy o takiej firmie nawet nie słyszałam. Kupiony w jakimś osiedlowym sklepiku za grosze . Jest rewelacyjny ! Jeszcze nie . Tak mnie to choróbsko wymęczyło, że najpierw muszę dojść do siebie . Słabiutka jestem . Wczoraj przyjechała paczka z Bingo, to mnie zdopinguje . ![]() Cytat:
Jeszcze nie tak do końca, ale wszystko na dobrej drodze . Bardzo ładnie cukier zbiłam . Cytat:
Fronty atmosferyczne chadzają . U nas wczoraj w nocy była masakryczna burza . Już dawno takiej nie widziałam. Biało jak w dzień, a od huku szyby drżały . Cytat:
żeby Tobie przypasowała .Cytat:
Tylko, że kibice siatkarzy to zdecydowanie inna klasa człowieków {jak mówi mój nowy faworyt : król Julian} . U mnie dzisiaj zupa kalafiorowa . Wieki nie jadłam . Chyba krem zrobię . Borze zielony, jaką mam chęć na gołąbki . Ze trzy lata nie jadłam . Parę lat temu mieliśmy kucharkę, to nam takie dobroci przyrządzała . Zawsze w zamrażarce pierogi, gołąbki, zrazy, a na połechtanie żołądka : galantyna z kury . A jakie smakowite ... Mam tu w okolicy dwie takie panie, które gotują dla ludzi . Jeszcze nic od nich nie próbowałam. Chyba nadszedł czas ku temu . Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#3260 | |||||
|
|
Cytat:
?U mnie wszelkie jasne lakiery o czystym kolorze robią smugi. Jasne róże, białe, beże - jeszcze nie spotkałam takiego, co by nie smużył. Kuszą neony... do fajnego water marble. A o Cantare słyszałam. Cantare, Vollare, Safare [wiem, safari, ale mi to e pasowało ] i Lemax. Za groszaki a podobno dobre właśnie. Szukaj ich po kioskach. U mnie po 3,50 są . Jeszcze Simple Beauty się cieszy dobrą sławą, ale to już taka "szafowa" marka i trudno dostępna.A ten holo spróbuj. Jak dla mnie najładniejszy w całej kolekcji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale od wczoraj usiłuję bigos ze świeżej kapusty zrobić. Dziś gotowania dzień drugi. Ciekawe co wyjdzie .
|
|
|
|
#3261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo było przecież od początku,że będzie taka atmosfera i spina![]() Cytat:
Asia zapomniałam Ci wcześniej napisać- nr lakieru to chyba 38(tak jest na spodzie "wyryte" ;o) ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Zapomniałam Wam coś powiedzieć! Znalazłam ostatnio telefon w busie i wiecie co dostałam jako znaleźne? Dwie bluzki niewiadomego pochodzenia
|
|
|
#3262 |
|
Zadomowienie
|
Witam
po długiej nieobecności. mam dobr ą wiadomość dostałam sie na staż do przedszkola!!!!!!!!! aaaaaaaaaaa!!!!!!!!tak długo na to czekałam hm co do włosów to już mam farbę mam wodę 3% ale koleżanka która robi mi włosy zaniemogła - się rochorowała biedaczka i dalej muszę ciskać z tymi odrostami ehhh może w końcu coś sie ruszy - a może to znak żebym nie zmieniała koloru;!
|
|
#3263 | ||
|
|
Cytat:
![]() O, dzięki, rozejrzę się. Powiedz mi jeszcze czy on bardziej różowy, czy taka fajna brzoskwinka na żywo? Kolor na zdjęciach realny czy przekłamany? A co do znaleźnego, trzeba było $$ zażądać ![]() Ładne chociaż te bluzki ?Cytat:
Super.Faktycznie, może to znak
|
|
|
|
#3264 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że bardzo ładnie pachnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O Ty niedobra, narobiłaś mi strasznej ochoty na gołąbki! Sama jeszcze nie robiłam, do tej pory jedyne jakie jadłam to robione przez moją mamę albo kupne, ale te kupne nie są takie dobre Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam sobie sandałki na allegro - o takie http://allegro.pl/new-look-sandalki-...410454267.html. Mam nadzieję, że będą dobre. Podobają mi się jeszcze te http://allegro.pl/40-sliczne-kolory-...403139387.html i te http://allegro.pl/elefant-shop-wyprz...431083081.html ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#3265 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
On na zdjęciu wyglądał na beżowy - nr 235 http://sklep.goldenrose.pl/art197,go..._paznokci.html Cytat:
A mnie kuszą te matowe . Miała któraś z Was ? Cytat:
Cytat:
Asia, ładny ten błyszczyk . Już mnie kusi . Nie umiem nosić błyszczyków . Miałam na nie fazę . Pokupowałam, pokupowałam i ... nie umiałam nosić . Rozeszły się po ludziach . Może tego spróbuję . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak ze studiami ?! No to bardzo dobrze . Ty tak lubisz dzieci . Powodzenia . Cytat:
A jak farba ? Cytat:
Ty lepiej nie kracz, bo będziesz miała tak jak ja . Ale z tym wpływem braku prądu na długość spania, to prawda ![]() Cytat:
Zdopingowana psychicznie to ja jestem, ale jeszcze nie będę się skrobać i maskować . Tak jak pisałam - dzisiaj odważę się pod prysznic wleźć . Też z Bingo, bo w dostawie i myjadło pod prysznic przyszło . ![]() Cytat:
U mnie w nocy padało . Teraz - zimnica, że w polarze siedzę . Mam nadzieję, że dzisiaj będzie ładna pogoda . Akurat obserwuję wschód słońca . Matko kochana, jak pięknie ! Na całym niebie od wschodu czerwona poświata . Cytat:
Oj, bo gołąbki pyszne są . Plus sos pomidorowy i dużo kopru . Moja sąsiadka mogłaby mi zrobić, bo jej każdy grosz potrzebny . Ale ja nie lubię jej kuchni . Tak jak jest ona mistrzynią w pieczeniu ciast {oprócz drożdżowego}, tak gotuje marnie . Cytat:
Wiem jaki masz kłopot z butami, dlatego te pierwsze ujdą . Drugie - jak to określała NK : "nie w moim guście " ![]() Jutro mam wizytę u neurologa . Jejku, jak ja kocham lekarzy ! Ale jak mus, to mus . Nie, nic się wielkiego nie dzieje . Dokumentację muszę sobie pozakładać . No to będę miała dzisiaj obfite śniadanie . Sierściuchy o mnie zadbały : dwa krety i mysz . Miłego dnia |
|||||||||||||
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej brzoskwinia, takie nude. Na paznokciach po jedenj warstwie mało widać,a dwóch nie malowałam Na zdjęciach wyszedł ciut ciemniej.Mógł nawet nic nie dawać A bluzki czarne i takie z najniższej półki targu, bez metek, bez niczego. Jedna nawet znośna,po domu, druga Do prania i tak wrzuciłam ![]() A studia powoli do przodu, dzięki W piątek mam już poprawę egzaminu, na szczęście jako pierwszy termin, zobaczymy co z tego będzie. A na warunek z chemii już zbieram.
|
|
|
#3267 | ||||||||||
|
|
Hehehe, domyślam, się. Podobnie spirulina, do której używania nie mogę sie zdopingować
![]() Szykuję się psychicznie do przygody z kupką Cytat:
Ja przed 1:30 ![]() Jeszcze teraz Żłoba [Ueru] zaczyna spać na brzuchu, co jest powodem tego, że się wierci i po łóżku wędruje przez sen, wygodnej pozy znaleźć nie mogąc, to już w ogóle mam przechlapane... Ujdzie TŻ wsypał za dużo przyprawy i trochę za pikantne, ale gęby nie wypala na amen . I mało słone. Do tego kwaśne. zazwyczaj kupuję koncentrat Dawtony, bo ma fajny smak, a tu nie było i musiałam kupic Łowicz, który jest w smaku okropny. Nie polecam. Zepsuł mi potrawę.Cytat:
Rozwaliło mnie w opisie "dla dziewczynki" Słodkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja Ci powiem, że tez jestem nie-błyszczykowa. I nie-pomadkowa. uzależnienie jednak silniejsze . Mam w planach akcję - zużywam błyszczyki, bo mi się niedługo ważność pokończy, a co najmniej 3 szt. mam.Cytat:
Cytat:
...W nocy u mnie 4 krople deszczu na krzyż, ale oczywiście musiałam sie obudzić i polazłam ściągnąć pod daszek suszarkę z praniem na balkonie.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sorki za niewybredne żarty
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zadomowienie
|
zapewne i ja je zignoruje
bo i tak chce zmienic kolorCytat:
![]() kupiłam sobie farbe w sklepie fryzjerskim..nie pamietam teraz dokładnie co za firma ale wybrałam miodowy blond. W związku z tym że mam bardzo jasne włosy licze się t tym ze szybko sie spłucze kolor;/ chciałabym na początek osiągnąc taki miodowy a pozniej przejsc do ciemnego blondu. wybrałam farby alfapraf (nie wiem czy dobrze napisałam) maja fajne odcienie, cos dla mnie
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
Strasznie mi się marzą takie włosy,ale nie pasują mi jasne kolory, niestety
Kasiu- moja współlokatorka ma chyba z GR właśnie lakier nude, mogę zapytać,czy to nie ten 235
|
|
#3270 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Bez kopru ![]() Cytat:
Jestem już tak zdesperowana, że chyba kupię jeszcze któreś z tych co wrzuciłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie leje
|
||||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Koleżanka opowiadała, ze jak oglądała środowy mecz Rosja strzeliła nam gola, a jak tylko wyszła z psem to nasi strzelili 

Nie wiem co jest. Pamiętając co było ostatnim razem, po spłukaniu odżywki użyłam płukanki octowej, a mimo to po zdjęciu ręcznika miałam kołtun
Nie wiem, moje włosy chyba nie nadają się na trwałą i żeby ich nie czesać, bo za bardzo się plączą 

żeby Tobie przypasowała .
Sama jeszcze nie robiłam, do tej pory jedyne jakie jadłam to robione przez moją mamę albo kupne, ale te kupne nie są takie dobre