Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 14:19   #3241
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Nie tylko Ty Koleżanka opowiadała, ze jak oglądała środowy mecz Rosja strzeliła nam gola, a jak tylko wyszła z psem to nasi strzelili

U mnie na razie jest słońce i w miarę ciepło.

Chyba się zaraz przejdę na targ i kupię trochę czereśni, bo skończy się tak, że w ogóle ich nie spróbuję jeśli będę czekała na obniżkę, której nie będzie
Wypisz wymaluj mój TŻ tak ma. Wystarczy, że nie ogląda i wtedy jest dobrze

A słońce właśnie u mnie zaczyna wyglądać. Pomoc jutro upały

Tez muszę kupić jakieś owoce wreszcie. Może w sobotę?

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 16:13   #3242
Finlora
Zakorzenienie

A mnie się dzisiaj znowu straszny kołtun po myciu zrobił... I to w dwóch miejscach Nie wiem co jest. Pamiętając co było ostatnim razem, po spłukaniu odżywki użyłam płukanki octowej, a mimo to po zdjęciu ręcznika miałam kołtun Nawaliłam na włosy mnóstwo sprayu Gliss Kura, żeby jakoś lepiej się rozczesywało, ale i tak wyrwałam sobie tyle włosów, że Nie wiem, moje włosy chyba nie nadają się na trwałą i żeby ich nie czesać, bo za bardzo się plączą A czesanie po trwałej nie ma sensu, bo zamiast kręconych czy nawet falowanych włosów będę miała szopę
Zaczynam się bać jak będą wyglądały moje włosy kiedy mi ta trwała zejdzie, czy nie okaże się wtedy, że mam połowę tego co miałam...

A czereśni jednak nie kupiła, bo za późno na targ się wybrałam
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 16:32   #3243
Ania09121983
Zadomowienie

wiecie u mnie tez pogoda nie rozpieszcza ;/ ale nie wnikam w to zupełnie hehehe
już farba została zamówiona najpóżniej jutro odbedzie sie wielkie farbowanie. trzymajcie kciuki. nie wiej czy juz tu was pytałam; mam bardzo jasne włosy i bede kłądła na nie miodowy blond - uważacie ze zastosowanie wody 3% bedzie dobrym pomysłem? nie chce katowac mego białego włosia 9%

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Ania09121983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-15, 23:11   #3244
'Estelle'

Cytat:
A mnie się dzisiaj znowu straszny kołtun po myciu zrobił... I to w dwóch miejscach Nie wiem co jest. Pamiętając co było ostatnim razem, po spłukaniu odżywki użyłam płukanki octowej, a mimo to po zdjęciu ręcznika miałam kołtun Nawaliłam na włosy mnóstwo sprayu Gliss Kura, żeby jakoś lepiej się rozczesywało, ale i tak wyrwałam sobie tyle włosów, że Nie wiem, moje włosy chyba nie nadają się na trwałą i żeby ich nie czesać, bo za bardzo się plączą A czesanie po trwałej nie ma sensu, bo zamiast kręconych czy nawet falowanych włosów będę miała szopę
Zaczynam się bać jak będą wyglądały moje włosy kiedy mi ta trwała zejdzie, czy nie okaże się wtedy, że mam połowę tego co miałam...

A czereśni jednak nie kupiła, bo za późno na targ się wybrałam
Uuu, współczuję kołutna
Może spróbuj czesać, kiedy będziesz miała jeszcze nie spłukaną odżywkę? A potem delikatnie spłukać, żeby jak najmniej poplątać.
Cytat:
Napisane przez Ania09121983 Pokaż wiadomość
wiecie u mnie tez pogoda nie rozpieszcza ;/ ale nie wnikam w to zupełnie hehehe
już farba została zamówiona najpóżniej jutro odbedzie sie wielkie farbowanie. trzymajcie kciuki. nie wiej czy juz tu was pytałam; mam bardzo jasne włosy i bede kłądła na nie miodowy blond - uważacie ze zastosowanie wody 3% bedzie dobrym pomysłem? nie chce katowac mego białego włosia 9%
Nie znam się kompletnie na farbowaniu i mieszaniu farb
Ale na logikę: jeśli są jasne, a będziesz kładła ciemniejszy, to nie trzeba ich tak mocno utleniać.

Znowu zaszalałam na ebayu

Stary 2012-06-16, 01:48   #3245
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Matko kochana, jaka chora jestem ! Z nosa się leje, gardło boli, temperatura do góry idzie . Czyżby czas z Bogiem się łączyć ?! Do lekarza nie pójdę, bo znam na pamięć już gadkę - grupa najwyższego ryzyka i pac, pac - dwa antybiotyki . A może tak rumem wirusa ?!

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Mnie akurat odpowiada ten zakaz
Ja nie mam nic przeciwko zakazowi, ale przeginanie w któraś ze stron jeszcze nikomu na dobre nie wyszło . Powinni dać właścicielowi do wyboru : dla palących czy - nie . I klient też miałby wówczas możliwość wyboru .

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Niech Ci psiapsióła kącik dla palących w barze urządzi
Ma urządzony . Na dwa stoliki . Nie lubię tam siedzieć, bo żarełkiem pachnie i zaraz głodna robię się . Wolę siedzieć po drugiej stronie - w lodziarni i gofry wąchać . A tam palarni nie ma .

Cytat:
U mnie na razie jest słońce i w miarę ciepło.

A u mnie zimnica .

Cytat:
A mnie się dzisiaj znowu straszny kołtun po myciu zrobił...
To niedobrze . A nie masz Ty popalonych końców ? Może zamiast odżywki jakąś treściwszą maskę ?! Pamiętam jak moja Mama, zaraz po przyjściu od fryzjera po wieczystej, wcierała we włosy straszliwą ilość kremu do twarzy i tak pół dnia chodziła . Ja tego nie próbowałam, bo nigdy tragicznego kołtuna nie miałam .
Aga - mam w domu takie mniejsze 3/4 tubki tej maści na sutki z Babydream . Towot straszliwy . Jak czytałam, dziewczyny to na włosy kładą. Ja kupiłam do smarowania łokci i pięt . Chcesz to Ci wyślę .

Cytat:
uważacie ze zastosowanie wody 3% bedzie dobrym pomysłem? nie chce katowac mego białego włosia 9%
Z tego co mnie oświecano - 3% oksydant stosuje się przy przyciemnianiu, a więc - w Twoim przypadku . Ja farbuje na 6%, a 9% - rozjaśnia . Ale tak jak pisałam - na blondach nie znam się .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Znowu zaszalałam na ebayu

Ja znowu w Golden Rose i Bingo Spa. Z tego drugiego uzależniłam się od peelingów do ciała i preparatów do pielęgnacji stóp . Znowu prawie dwie stówy poszły w świat . Na na czereśnie mnie "nie stać"

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-16, 09:44   #3246
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Matko kochana, jaka chora jestem ! Z nosa się leje, gardło boli, temperatura do góry idzie . Czyżby czas z Bogiem się łączyć ?! Do lekarza nie pójdę, bo znam na pamięć już gadkę - grupa najwyższego ryzyka i pac, pac - dwa antybiotyki . A może tak rumem wirusa ?!

Ma urządzony . Na dwa stoliki . Nie lubię tam siedzieć, bo żarełkiem pachnie i zaraz głodna robię się . Wolę siedzieć po drugiej stronie - w lodziarni i gofry wąchać . A tam palarni nie ma .
Oj współczuję, od początku tygodnia miałam to samo,ale samo przeszło Chociaż myślę,że rum nie zaszkodzi

Ale mi narobiłaś ochotę na gofra Ostatnio jadłam z bitą śmietaną i frużeliną wiśniową:Slina: a później rośnie...

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-16, 11:37   #3247
kobietkazcharakterkiem
Raczkowanie

GG do kobietkazcharakterkiem

Witam dziewczyny! znacie moze jakis dobry sposob na szybki porost wlosow? pomozcie prosze moje najdluzsze maja tylko 29 cm ;(
a co sadzicie o waxie i szamponie revitax?

Co to znaczy kochać mężczyznę? To znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. To znaczy kochać go w sposób, na który nikt nie ma wpływu."

'Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro.'
kobietkazcharakterkiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-16, 21:01   #3248
'Estelle'

[QUOTE=Heroldin;34739691]
Cytat:
Mnie tez ostatnio coś dopadło i w nosie siedzi , gardło czasami się odzywa, ale nic dokuczliwego na razie. Oprócz kataru, który życie trochę utrudnia.
Cytat:
A na gofry nie robisz się głodna?

Cytat:

Ja znowu w Golden Rose i Bingo Spa. Z tego drugiego uzależniłam się od peelingów do ciała i preparatów do pielęgnacji stóp . Znowu prawie dwie stówy poszły w świat . Na na czereśnie mnie "nie stać"

Miłego dnia
A co z Golden Rose?

Ja znowu azjatyckie kremiszcze kupiłam. A właściwie to dwa. Okazja była, bo w licytacji i wyszło sporo taniej . Będzie do rozbiórki, to mi kieszeni nie zrujnuje
Mam jeden krem przeciwzmarszczkowy a drugi ze ślimakiem
Chcesz trochę ?
Cytat:
Napisane przez kobietkazcharakterkiem Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny! znacie moze jakis dobry sposob na szybki porost wlosow? pomozcie prosze moje najdluzsze maja tylko 29 cm ;(
a co sadzicie o waxie i szamponie revitax?
Poczytaj wątek na forum fryzjerskim, duuuużo informacji, na pewno coś dla Siebie znajdziesz.

Stary 2012-06-16, 21:36   #3249
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Uuu, współczuję kołutna
Może spróbuj czesać, kiedy będziesz miała jeszcze nie spłukaną odżywkę? A potem delikatnie spłukać, żeby jak najmniej poplątać.
Spróbuję, tylko ja nigdy nie czeszę włosów jak są mokre, bo mam wrażenie, że strasznie dużo mi ich wtedy wychodzi...

Cytat:

A z rumem zawsze możesz spróbować

Cytat:
Ja nie mam nic przeciwko zakazowi, ale przeginanie w któraś ze stron jeszcze nikomu na dobre nie wyszło . Powinni dać właścicielowi do wyboru : dla palących czy - nie . I klient też miałby wówczas możliwość wyboru .
I z tym się zgadzam, jestem przeciwko paleniu, ale wybór powinien być

Cytat:
To niedobrze . A nie masz Ty popalonych końców ? Może zamiast odżywki jakąś treściwszą maskę ?! Pamiętam jak moja Mama, zaraz po przyjściu od fryzjera po wieczystej, wcierała we włosy straszliwą ilość kremu do twarzy i tak pół dnia chodziła . Ja tego nie próbowałam, bo nigdy tragicznego kołtuna nie miałam .
Wydaje mi się, że końcówki są w porządku, nie są jakieś specjalnie suche czy szorstkie. Ostatnio po umyciu używam Stapiza do farbowanych, on chyba taki trochę bardziej treściwy - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...sk-colour.html.
Z tym kremem czy ogólnie czymś tłustym to u mnie niekoniecznie, bo przez 3 dni nie można myć włosów, a następnego dnia trzeba było iść do pracy

Cytat:
Aga - mam w domu takie mniejsze 3/4 tubki tej maści na sutki z Babydream . Towot straszliwy . Jak czytałam, dziewczyny to na włosy kładą. Ja kupiłam do smarowania łokci i pięt . Chcesz to Ci wyślę .
Nie kłopocz się, może sama kupię

Cytat:
Miałam o to samo zapytać
Stary 2012-06-16, 23:28   #3250
'Estelle'

Cytat:
Spróbuję, tylko ja nigdy nie czeszę włosów jak są mokre, bo mam wrażenie, że strasznie dużo mi ich wtedy wychodzi...
Czytałam gdzieś, że kręconowłose powinny czesać na wilgotno, bo po wyschnięciu szopa i generalnie nie do rozczesania są

Idę błocko zmyć z facjaty.

Szkoda, że przegraliśmy

Stary 2012-06-17, 00:49   #3251
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam gdzieś, że kręconowłose powinny czesać na wilgotno, bo po wyschnięciu szopa i generalnie nie do rozczesania są

Idę błocko zmyć z facjaty.

Szkoda, że przegraliśmy
No właśnie ja tak naprawdę od wizyty u fryzjera nie czesałam włosów i to może też stąd ten kołtun, bo ja ogólnie mam strasznie plączące się włosy, a co dopiero teraz jak są kręcone i nie czesane

Ja już strasznie dawno niczego nie nakładałam na mordkę, teraz też już za późno

Szkoda. TŻ znowu oglądał i ku...wował strasznie, bo nasi dopiero na sam koniec zaczęli grać tak, jak powinni od samego początku. I to by było na tyle, jeśli chodzi o nas i o euro.

---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:38 ----------

Asia mnie zmobilizowała i mimo późnej pory siedzę z maseczką na twarzy
Stary 2012-06-17, 03:59   #3252
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Ostatnio jadłam z bitą śmietaną i frużeliną wiśniową
Nie lubię frużelin . Za słodkie . Ostatniego gofra pochłonęłam jakiś czas temu - truskawki i bita śmietana .

Cytat:
Napisane przez kobietkazcharakterkiem Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny! znacie moze jakis dobry sposob na szybki porost wlosow?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=595610

Cytat:
Mnie tez ostatnio coś dopadło i w nosie siedzi
Czuję się fatalnie. Już dawno tak mnie nie przekotłowało . Głowa, nos, gardło, oskrzela, stawy . Wczoraj bałam się wejść pod prysznic, takie mam zawroty głowy . Matko kochana !

Cytat:
Napisane przez Estelle
Nie, bom ja mięsożerna .
A ze słodyczy to najlepiej mi smakuje śledź w occie . Czasem, ale bardzo rzadko, coś tam skubnę . Nie używam w ogóle cukru, to czasem mam taki napad na słodkie . Ale ogólnie rzecz ujmując - można przy mnie spokojnie słodycze zostawić. Nic nie ubędzie .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A co z Golden Rose?
Cztery holograficzne i jeden zwykły .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mam jeden krem przeciwzmarszczkowy a drugi ze ślimakiem . Chcesz trochę ?
Ty wiesz, że ja na nowinki łasa. Ale na moją gębę szkoda kremu marnować. A tłustawe one czy takie raczej "nawilżające" ?

Cytat:
Napisane przez Finlora
Miałam o to samo zapytać

Cytat:
To już nic mi nie pozostało, jak tylko wziąć się i za swoją gębę, bo sama zostanę niedopielęgnowana .

Matko kochana, mózg mi zaraz uszami wypłynie, tak mnie głowa boli .

Miłego dnia
Stary 2012-06-17, 10:16   #3253
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Szkoda. TŻ znowu oglądał i ku...wował strasznie, bo nasi dopiero na sam koniec zaczęli grać tak, jak powinni od samego początku. I to by było na tyle, jeśli chodzi o nas i o euro.

Moim zdaniem dobrze grali na samym początku, tak jak powiedział jeden z naszych "napier...". I co? I brakowało kilku metrów do bramki. A druga polowa?! Śmiech na sali. Większość stała na naszej połowie boiska zamiast przemieszczać się na drugą stronę
A to,że dostała się Grecja to już w ogóle jakaś pomyłka...

Cytat:
Nie lubię frużelin . Za słodkie . Ostatniego gofra pochłonęłam jakiś czas temu - truskawki i bita śmietana .
Powiem Ci,że ta wiśniowa nie była słodka Taka kwaskowata,ale dobrze się wpasowała s bitą śmietanę

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-06-17, 23:07   #3254
'Estelle'

Cytat:

Hehehe
Ale faktycznie późno Co kładłaś?
A jak tam kremiszcze?
Dzisiaj zrobiłam sobie przerwę od azjatyckich kosmetyków i dałam na noc moją porcję i... rano zero sebum
Cytat:
Czuję się fatalnie. Już dawno tak mnie nie przekotłowało . Głowa, nos, gardło, oskrzela, stawy . Wczoraj bałam się wejść pod prysznic, takie mam zawroty głowy . Matko kochana !
Ojej, zdrowia Kasiu
Cytat:
Cztery holograficzne i jeden zwykły .
Widzę, że holosie Cię wciągnęły na dobre Które numery?
Cytat:
Ty wiesz, że ja na nowinki łasa. Ale na moją gębę szkoda kremu marnować. A tłustawe one czy takie raczej "nawilżające" ?
No właśnie nie wiem
Ślimaka raczej odradzam, bo z tego co dziewczyny piszą, to on na trądzik, blizny, podsuszający taki. Ale ten drugi to totalnie nie mam pojęcia
Niech mi przyjdą, to wybadam i Ci powiem
Cytat:

Miłego dnia
Mam nadzieję, że szybko przeszło
Cytat:
Moim zdaniem dobrze grali na samym początku, tak jak powiedział jeden z naszych "napier...". I co? I brakowało kilku metrów do bramki. A druga polowa?! Śmiech na sali. Większość stała na naszej połowie boiska zamiast przemieszczać się na drugą stronę
Też mi się wydaje, że pierwszą połowę grali dobrze i ogólnie widać, że poziom idzie ku lepszemu. Mamy naprawdę niezłych zawodników [niektórych na światowym poziomie], tylko nie są zgrani. Zgrupowania są za rzadko, a do tego zbyt częste zmiany trenera. Zanim się chłopaki na dobre rozkręcą, to przychodzi nowy i wszystko zmienia. No i jak to ma potem działać?

Stary 2012-06-18, 04:22   #3255
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
A mnie się wydaje, że w znacznej mierze do naszej przegranej przyczyniła się ta wszechogarniająca psychoza : każdy program w TV, w radio, w gazetach o niczym innym tylko o futbolu. . Lodówkę człowiek otworzył, a tam piłka . Wiem, że to duuuuże wydarzenie, no ale nie do tego stopnia . Zdajecie sobie sprawę pod jaką presją nasi grali ?

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Powiem Ci,że ta wiśniowa nie była słodka Taka kwaskowata,ale dobrze się wpasowała s bitą śmietanę
Znam, znam

Cytat:
Ojej, zdrowia Kasiu

Dziękuję . Już powoli idzie ku lepszemu .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Widzę, że holosie Cię wciągnęły na dobre Które numery?
101, 106, 107, 111, 116, 118 . One są fajne, bo pomalujesz jeden raz i z głowy, a i trwałość dobra .
I jeden z serii : Paris . Ale ten natychmiast poleciał do kosza. Taki paskudny i w kolorze i w użyciu .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ślimaka raczej odradzam, bo z tego co dziewczyny piszą, to on na trądzik, blizny, podsuszający taki.
No to już na pewno nie dla mnie .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Niech mi przyjdą, to wybadam i Ci powiem

Cytat:
Napisane przez Estelle
ogólnie widać, że poziom idzie ku lepszemu. Mamy naprawdę niezłych zawodników
Z tym się zgadzam .

Miłego dnia
Stary 2012-06-18, 14:02   #3256
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

A mnie się wydaje, że w znacznej mierze do naszej przegranej przyczyniła się ta wszechogarniająca psychoza : każdy program w TV, w radio, w gazetach o niczym innym tylko o futbolu. . Lodówkę człowiek otworzył, a tam piłka . Wiem, że to duuuuże wydarzenie, no ale nie do tego stopnia . Zdajecie sobie sprawę pod jaką presją nasi grali ?

101, 106, 107, 111, 116, 118 . One są fajne, bo pomalujesz jeden raz i z głowy, a i trwałość dobra .
I jeden z serii : Paris . Ale ten natychmiast poleciał do kosza. Taki paskudny i w kolorze i w użyciu .
Ano presja była wielka.
W dodatku u nas kibice to... nie kibice, bo jak jest fajnie, to koffamy reprezentację, a po przegranej, to tylko same ch*** i ci** grają, ludzie odwracają sie od drużyny, którą jeszcze 2 godziny temu dopingowali. Jak być, to do końca ze swoją drużyną. Jak Irlandczycy na ten przykład.

Oooo, pokaźna kolekcja I nawet 107 kupiłaś [kiedyś wspomniałaś, że Ci nie leży, bo jest fioletowy, choć dla mnie to on piękny ].
A co z tym Parisem było nie tak?

Stary 2012-06-18, 23:24   #3257
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
To już nic mi nie pozostało, jak tylko wziąć się i za swoją gębę, bo sama zostanę niedopielęgnowana .
I nałożyłaś coś?

Cytat:
Mam nadzieję, że już Ci przeszło

Cytat:
Ja tam w zasadzie tylko jednym okiem patrzyłam i to nie cały czas i akurat w tych momentach przy piłce cały czas byli Czesi, a nasi nie mieli żadnej dobrej akcji i grali tak jakby nie potrafili sobie piłki podawać, albo jakby nie wiedzieli gdzie który jest na boisku

Cytat:
Hehehe
Ale faktycznie późno Co kładłaś?
A jak tam kremiszcze?
Dzisiaj zrobiłam sobie przerwę od azjatyckich kosmetyków i dałam na noc moją porcję i... rano zero sebum
Jakąś maseczkę czekoladową

U mnie niestety sebum jak było tak jest, może trochę zmniejszone
Gdybyś widziała jak wygląda moje czoło...

Cytat:
Ano presja była wielka.
W dodatku u nas kibice to... nie kibice, bo jak jest fajnie, to koffamy reprezentację, a po przegranej, to tylko same ch*** i ci** grają, ludzie odwracają sie od drużyny, którą jeszcze 2 godziny temu dopingowali. Jak być, to do końca ze swoją drużyną. Jak Irlandczycy na ten przykład.
A pamiętacie jak było z Małyszem? Kiedy wygrywał to wszystko było super, cała Polska kocha Małysza itd, a kiedy trochę mu nie szło to reakcje nie były już takie ładne

Ale mnie masakrycznie boli głowa...

A wczoraj, kiedy już się zabierałam za pisanie posta, wyłączyli mi światło - tak tylko mówię, żeby nie było, że się obijam i nic nie piszę
Ale za to pospałam sobie od 22 do rana

Aha, wypróbowałam nowo kupioną odżywkę Alterry do włosów suchych, bo same zachwyty czytałam na jej temat na forum kręconowłosych - włosy przyjemne w dotyku, miękkie, chociaż mam wrażenie, że obciążyła - chyba, że to wina odżywki bez spłukiwania, której sporo nawaliłam, żeby je łatwiej rozczesać po tym jak znowu zrobił mi się kołtun i wyrwałam sobie mnóstwo włosów
Muszę spróbować raz umyć włosy na stojąco.
Stary 2012-06-18, 23:56   #3258
'Estelle'

Cytat:
Jakąś maseczkę czekoladową

Cytat:
U mnie niestety sebum jak było tak jest, może trochę zmniejszone
Gdybyś widziała jak wygląda moje czoło...
Szkoda... u mnie sprawia się naprawdę dobrze
Cytat:
A pamiętacie jak było z Małyszem? Kiedy wygrywał to wszystko było super, cała Polska kocha Małysza itd, a kiedy trochę mu nie szło to reakcje nie były już takie ładne
Takie Polaki
A w cieniu tego wszystkiego nasi siatkarze. Tym to dopiero należy się uznanie i wielce mi szkoda, że nikt nie zauważa ich sukcesów .

Cytat:
Oby przeszło szybko!
Cytat:
A wczoraj, kiedy już się zabierałam za pisanie posta, wyłączyli mi światło - tak tylko mówię, żeby nie było, że się obijam i nic nie piszę
Ale za to pospałam sobie od 22 do rana
Oj, chciałabym, żeby mi tak wyłączyli wreszcie poszłabym spać o normalnej porze...

Cytat:
Aha, wypróbowałam nowo kupioną odżywkę Alterry do włosów suchych, bo same zachwyty czytałam na jej temat na forum kręconowłosych - włosy przyjemne w dotyku, miękkie, chociaż mam wrażenie, że obciążyła - chyba, że to wina odżywki bez spłukiwania, której sporo nawaliłam, żeby je łatwiej rozczesać po tym jak znowu zrobił mi się kołtun i wyrwałam sobie mnóstwo włosów
Muszę spróbować raz umyć włosy na stojąco.
A ja jeszcze nie próbowałam nic z Alterry do włosów

Stary 2012-06-19, 04:39   #3259
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Ano presja była wielka. W dodatku u nas kibice to... nie kibice .
Już znaleźli kozła ofiarnego . Trenera . Najpierw był szał, a teraz, że się nie nadaje, bo strachliwy . W meczu z Czechami ustawił drużynę na defensywną grę . Że nadaje się tylko do prowadzenia klubowych drużyn itp itd. Jakby o tym, zatrudniając go, nie wiedzieli .

Cytat:
Napisane przez Estelle
I nawet 107 kupiłaś [kiedyś wspomniałaś, że Ci nie leży, bo jest fioletowy, choć dla mnie to on piękny ].
A co z tym Parisem było nie tak?
To ja już ten 107 miałam ? Jak nic skleroza ! Tak mam już umysł zlasowany, że z pamięcią coraz gorzej . Chyba będę musiała zapisywać . Spróbuje raz jeszcze .
Paris miał kolor żółty jak kurczaczek, okropny pędzel i robił takie smugi {bardzo widoczne}, że nie dało rady ich zlikwidować .
Dostałam lakier z Cantare . Nigdy o takiej firmie nawet nie słyszałam. Kupiony w jakimś osiedlowym sklepiku za grosze . Jest rewelacyjny !

Cytat:
I nałożyłaś coś?

Jeszcze nie . Tak mnie to choróbsko wymęczyło, że najpierw muszę dojść do siebie . Słabiutka jestem .
Wczoraj przyjechała paczka z Bingo, to mnie zdopinguje .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Mam nadzieję, że już Ci przeszło

Jeszcze nie tak do końca, ale wszystko na dobrej drodze .
Bardzo ładnie cukier zbiłam .

Cytat:
Napisane przez Finlora

Fronty atmosferyczne chadzają . U nas wczoraj w nocy była masakryczna burza . Już dawno takiej nie widziałam. Biało jak w dzień, a od huku szyby drżały .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Aha, wypróbowałam nowo kupioną odżywkę Alterry do włosów suchych, bo same zachwyty czytałam na jej temat na forum kręconowłosych -
Dla mnie Alterra to wielkie nic : obciążała i drażniła . U mnie nie sprawdziła się kompletnie . U Psiapsiółki - też nie . Kręconych nie czytam, ale podczytuję fryzjerkę . Był szał na tą Alterrę . Same ochy i achy. Znikała z półek w zastraszającym tempie . Prawie każdy klient wychodził z Rossmanna z czymś z Alterry w koszyku . A teraz - półki pełne i prawie nikt nie kupuje . A na fryzjerce już jakiś czas temu zaczęły się krytyczne opinie .
żeby Tobie przypasowała .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A w cieniu tego wszystkiego nasi siatkarze.
No właśnie ! A odnoszą takie spektakularne zwycięstwa .
Tylko, że kibice siatkarzy to zdecydowanie inna klasa człowieków {jak mówi mój nowy faworyt : król Julian} .

U mnie dzisiaj zupa kalafiorowa . Wieki nie jadłam . Chyba krem zrobię .
Borze zielony, jaką mam chęć na gołąbki . Ze trzy lata nie jadłam . Parę lat temu mieliśmy kucharkę, to nam takie dobroci przyrządzała . Zawsze w zamrażarce pierogi, gołąbki, zrazy, a na połechtanie żołądka : galantyna z kury . A jakie smakowite ... Mam tu w okolicy dwie takie panie, które gotują dla ludzi . Jeszcze nic od nich nie próbowałam. Chyba nadszedł czas ku temu .

Miłego dnia
Stary 2012-06-19, 13:37   #3260
'Estelle'

Cytat:
To ja już ten 107 miałam ? Jak nic skleroza ! Tak mam już umysł zlasowany, że z pamięcią coraz gorzej . Chyba będę musiała zapisywać . Spróbuje raz jeszcze .
Paris miał kolor żółty jak kurczaczek, okropny pędzel i robił takie smugi {bardzo widoczne}, że nie dało rady ich zlikwidować .
Dostałam lakier z Cantare . Nigdy o takiej firmie nawet nie słyszałam. Kupiony w jakimś osiedlowym sklepiku za grosze . Jest rewelacyjny !
Oje, a co Cię podkusiło na takie mocne kolory ?
U mnie wszelkie jasne lakiery o czystym kolorze robią smugi. Jasne róże, białe, beże - jeszcze nie spotkałam takiego, co by nie smużył.
Kuszą neony... do fajnego water marble.

A o Cantare słyszałam. Cantare, Vollare, Safare [wiem, safari, ale mi to e pasowało ] i Lemax. Za groszaki a podobno dobre właśnie. Szukaj ich po kioskach. U mnie po 3,50 są . Jeszcze Simple Beauty się cieszy dobrą sławą, ale to już taka "szafowa" marka i trudno dostępna.

A ten holo spróbuj. Jak dla mnie najładniejszy w całej kolekcji

Cytat:
Jeszcze nie . Tak mnie to choróbsko wymęczyło, że najpierw muszę dojść do siebie . Słabiutka jestem .
Oby pełnia sił wróciła jak najszybciej

Cytat:
Jeszcze nie tak do końca, ale wszystko na dobrej drodze .
Bardzo ładnie cukier zbiłam .

Cytat:
Fronty atmosferyczne chadzają . U nas wczoraj w nocy była masakryczna burza . Już dawno takiej nie widziałam. Biało jak w dzień, a od huku szyby drżały .
U mnie burze zapowiedziane, ale na razie duchota i skwar.
Cytat:
U mnie dzisiaj zupa kalafiorowa . Wieki nie jadłam . Chyba krem zrobię .
Borze zielony, jaką mam chęć na gołąbki . Ze trzy lata nie jadłam . Parę lat temu mieliśmy kucharkę, to nam takie dobroci przyrządzała . Zawsze w zamrażarce pierogi, gołąbki, zrazy, a na połechtanie żołądka : galantyna z kury . A jakie smakowite ... Mam tu w okolicy dwie takie panie, które gotują dla ludzi . Jeszcze nic od nich nie próbowałam. Chyba nadszedł czas ku temu .
Oooo, przydałaby mi się taka gosposia, co by mi na cały tydzień zapasy zrobiła, bo... niestety, wstyd i hańba, ale na nic nie mam czasu. Nawet kanapki zjeść po pracy. Zamiast 'marnować' czas na posiłek, wolę chwilke poleżeć i odpocząć, o ile mam okazję [popołudniowa drzemka Ueru]. Nie wiem, jak inne mamuśki mogą być takie zorganizowane, że i posprzątane i nagotowane i w ogóle cacy...

Ale od wczoraj usiłuję bigos ze świeżej kapusty zrobić. Dziś gotowania dzień drugi. Ciekawe co wyjdzie .

Stary 2012-06-19, 15:08   #3261
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
I od tego mają psychologa Wiadomo było przecież od początku,że będzie taka atmosfera i spina

Cytat:
Taki nasz kraj

Asia zapomniałam Ci wcześniej napisać- nr lakieru to chyba 38(tak jest na spodzie "wyryte" ;o)

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Zapomniałam Wam coś powiedzieć! Znalazłam ostatnio telefon w busie i wiecie co dostałam jako znaleźne? Dwie bluzki niewiadomego pochodzenia

Stary 2012-06-19, 15:28   #3262
Ania09121983
Zadomowienie

Witam po długiej nieobecności.
mam dobr ą wiadomość dostałam sie na staż do przedszkola!!!!!!!!! aaaaaaaaaaa!!!!!!!!
tak długo na to czekałam hm

co do włosów to już mam farbę mam wodę 3% ale koleżanka która robi mi włosy zaniemogła - się rochorowała biedaczka i dalej muszę ciskać z tymi odrostami ehhh
może w końcu coś sie ruszy - a może to znak żebym nie zmieniała koloru;!

"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było".
Stary 2012-06-19, 22:29   #3263
'Estelle'

Cytat:
I od tego mają psychologa Wiadomo było przecież od początku,że będzie taka atmosfera i spina

Asia zapomniałam Ci wcześniej napisać- nr lakieru to chyba 38(tak jest na spodzie "wyryte" ;o)

Zapomniałam Wam coś powiedzieć! Znalazłam ostatnio telefon w busie i wiecie co dostałam jako znaleźne? Dwie bluzki niewiadomego pochodzenia
E tam, w takich chwilach to psycholog sobie może... pogadać

O, dzięki, rozejrzę się. Powiedz mi jeszcze czy on bardziej różowy, czy taka fajna brzoskwinka na żywo? Kolor na zdjęciach realny czy przekłamany?

A co do znaleźnego, trzeba było $$ zażądać
Ładne chociaż te bluzki ?
Cytat:
Witam po długiej nieobecności.
mam dobr ą wiadomość dostałam sie na staż do przedszkola!!!!!!!!! aaaaaaaaaaa!!!!!!!!
tak długo na to czekałam hm

co do włosów to już mam farbę mam wodę 3% ale koleżanka która robi mi włosy zaniemogła - się rochorowała biedaczka i dalej muszę ciskać z tymi odrostami ehhh
Gratuluję stażu Super.

Faktycznie, może to znak

Stary 2012-06-19, 23:32   #3264
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że bardzo ładnie pachnie Wygląda już niekoniecznie

Cytat:
Oby przeszło szybko!
Oj, chciałabym, żeby mi tak wyłączyli wreszcie poszłabym spać o normalnej porze...
Dzisiaj też mnie boli, na pewno przez tę pogodę. Stwierdziłam, że mogliby mi tak częściej światło wyłączać, bo już dawno nie poszłam spać wcześniej niż po północy

Cytat:
A jak dzisiejsze samopoczucie? Zdopingowana?

Cytat:
U mnie właśnie leje, może będzie wreszcie trochę chłodniej, bo w takim upale naprawdę nie da się normalnie funkcjonować. Oczywiście jeśli ma padać to niech pada w nocy, żeby w dzień było ładnie

Cytat:
Borze zielony, jaką mam chęć na gołąbki .
O Ty niedobra, narobiłaś mi strasznej ochoty na gołąbki! Sama jeszcze nie robiłam, do tej pory jedyne jakie jadłam to robione przez moją mamę albo kupne, ale te kupne nie są takie dobre

Cytat:
Ale od wczoraj usiłuję bigos ze świeżej kapusty zrobić. Dziś gotowania dzień drugi. Ciekawe co wyjdzie .
No i jak? Da się zjeść?

Cytat:
A ładne chociaż?

Kupiłam sobie sandałki na allegro - o takie http://allegro.pl/new-look-sandalki-...410454267.html. Mam nadzieję, że będą dobre.
Podobają mi się jeszcze te http://allegro.pl/40-sliczne-kolory-...403139387.html i te http://allegro.pl/elefant-shop-wyprz...431083081.html

Cytat:
Ja takie znaki i tak zawsze ignoruję
Stary 2012-06-20, 04:24   #3265
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Oje, a co Cię podkusiło na takie mocne kolory ?
On na zdjęciu wyglądał na beżowy - nr 235
http://sklep.goldenrose.pl/art197,go..._paznokci.html

Cytat:
Napisane przez Estelle
Kuszą neony... do fajnego water marble.
Water marble - matko kochana, co jeszcze wymyślą ? Nie powiem - oryginalne .
A mnie kuszą te matowe . Miała któraś z Was ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
A o Cantare słyszałam.
Jest naprawdę bardzo fajny . Nie wiem jak z paletą kolorów, bo mam tylko ten jeden . Poszukam innych .

Cytat:
Napisane przez Estelle
A ten holo spróbuj. Jak dla mnie najładniejszy w całej kolekcji
Już spróbowałam. Ładny to on i jest, ale nie pasuje do mojej karnacji skóry . Ja tam tego "różu", który u Psiapsiółki widziałam, nie dostrzegam . No może gdzieniegdzie drobinka . U mnie niebiesko - siny . Jednak - ja tylko czerwienie, korale i róże . W innych dłonie wyglądają staro i paskudnie .

Asia, ładny ten błyszczyk . Już mnie kusi .
Nie umiem nosić błyszczyków . Miałam na nie fazę . Pokupowałam, pokupowałam i ... nie umiałam nosić . Rozeszły się po ludziach . Może tego spróbuję .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Oby pełnia sił wróciła jak najszybciej
Już jest prawie dobrze . Nawet odważę się pod prysznic wejść . Aż wstyd się przyznać, cztery dni nie myłam się . Miałam takie zawroty głowy, że bałam się wejść pod prysznic . Głowa nadal pobolewa, ale już takich hocków klocków nie mam .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Nie wiem, jak inne mamuśki mogą być takie zorganizowane, że i posprzątane i nagotowane i w ogóle cacy...
Też całym swoim jestestwem podziwiam takie zorganizowane osoby . Ja kręcę się w kółko .

Cytat:
Napisane przez Estelle
No i jak ?

Cytat:
Znalazłam ostatnio telefon w busie i wiecie co dostałam jako znaleźne? Dwie bluzki niewiadomego pochodzenia
Jak fajne, to je wypierz i noś .
Jak ze studiami ?!

Cytat:
mam dobr ą wiadomość dostałam sie na staż do przedszkola!!!
No to bardzo dobrze . Ty tak lubisz dzieci . Powodzenia .

Cytat:
Napisane przez Ania09121983
może to znak żebym nie zmieniała koloru;!
Coś Ty ! Na chciejstwo nie ma lekarstwa .
A jak farba ?

Cytat:
Stwierdziłam, że mogliby mi tak częściej światło wyłączać, bo już dawno nie poszłam spać wcześniej niż po północy

Ty lepiej nie kracz, bo będziesz miała tak jak ja .
Ale z tym wpływem braku prądu na długość spania, to prawda

Cytat:
Napisane przez Finlora
A jak dzisiejsze samopoczucie? Zdopingowana?

Zdopingowana psychicznie to ja jestem, ale jeszcze nie będę się skrobać i maskować . Tak jak pisałam - dzisiaj odważę się pod prysznic wleźć . Też z Bingo, bo w dostawie i myjadło pod prysznic przyszło .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Oczywiście jeśli ma padać to niech pada w nocy, żeby w dzień było ładnie

U mnie w nocy padało . Teraz - zimnica, że w polarze siedzę . Mam nadzieję, że dzisiaj będzie ładna pogoda . Akurat obserwuję wschód słońca . Matko kochana, jak pięknie ! Na całym niebie od wschodu czerwona poświata .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Sama jeszcze nie robiłam, do tej pory jedyne jakie jadłam to robione przez moją mamę albo kupne, ale te kupne nie są takie dobre

Oj, bo gołąbki pyszne są . Plus sos pomidorowy i dużo kopru .
Moja sąsiadka mogłaby mi zrobić, bo jej każdy grosz potrzebny . Ale ja nie lubię jej kuchni . Tak jak jest ona mistrzynią w pieczeniu ciast {oprócz drożdżowego}, tak gotuje marnie .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Kupiłam sobie sandałki na allegro -

Wiem jaki masz kłopot z butami, dlatego te pierwsze ujdą . Drugie - jak to określała NK : "nie w moim guście "

Jutro mam wizytę u neurologa . Jejku, jak ja kocham lekarzy ! Ale jak mus, to mus . Nie, nic się wielkiego nie dzieje . Dokumentację muszę sobie pozakładać .

No to będę miała dzisiaj obfite śniadanie . Sierściuchy o mnie zadbały : dwa krety i mysz .

Miłego dnia
Stary 2012-06-20, 10:03   #3266
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
E tam, w takich chwilach to psycholog sobie może... pogadać

O, dzięki, rozejrzę się. Powiedz mi jeszcze czy on bardziej różowy, czy taka fajna brzoskwinka na żywo? Kolor na zdjęciach realny czy przekłamany?

A co do znaleźnego, trzeba było $$ zażądać
Ładne chociaż te bluzki ?
Ale jednak powinien ich jakoś lepiej przygotować

Bardziej brzoskwinia, takie nude. Na paznokciach po jedenj warstwie mało widać,a dwóch nie malowałam Na zdjęciach wyszedł ciut ciemniej.

Mógł nawet nic nie dawać A bluzki czarne i takie z najniższej półki targu, bez metek, bez niczego. Jedna nawet znośna,po domu, druga
Cytat:
Jak fajne, to je wypierz i noś .
Jak ze studiami ?!
Do prania i tak wrzuciłam

A studia powoli do przodu, dzięki W piątek mam już poprawę egzaminu, na szczęście jako pierwszy termin, zobaczymy co z tego będzie. A na warunek z chemii już zbieram.

Stary 2012-06-20, 10:33   #3267
'Estelle'

Cytat:
Powiem Ci, że bardzo ładnie pachnie Wygląda już niekoniecznie
Hehehe, domyślam, się. Podobnie spirulina, do której używania nie mogę sie zdopingować
Szykuję się psychicznie do przygody z kupką
Cytat:
Dzisiaj też mnie boli, na pewno przez tę pogodę. Stwierdziłam, że mogliby mi tak częściej światło wyłączać, bo już dawno nie poszłam spać wcześniej niż po północy

Ja przed 1:30
Jeszcze teraz Żłoba [Ueru] zaczyna spać na brzuchu, co jest powodem tego, że się wierci i po łóżku wędruje przez sen, wygodnej pozy znaleźć nie mogąc, to już w ogóle mam przechlapane...

Cytat:
No i jak? Da się zjeść?
Ujdzie TŻ wsypał za dużo przyprawy i trochę za pikantne, ale gęby nie wypala na amen . I mało słone. Do tego kwaśne. zazwyczaj kupuję koncentrat Dawtony, bo ma fajny smak, a tu nie było i musiałam kupic Łowicz, który jest w smaku okropny. Nie polecam. Zepsuł mi potrawę.
Cytat:
Kupiłam sobie sandałki na allegro - o takie http://allegro.pl/new-look-sandalki-...410454267.html. Mam nadzieję, że będą dobre.
Podobają mi się jeszcze te http://allegro.pl/40-sliczne-kolory-...403139387.html i te http://allegro.pl/elefant-shop-wyprz...431083081.html
Te ostatnie całkiem fajne
Rozwaliło mnie w opisie "dla dziewczynki" Słodkie
Cytat:
Łoooo, faktycznie. Spróbuj przez zakupem swatchy w sieci poszukać. Na niektórych aukcjach sprzedawcy pokazują prawdziwe lakiery, nie tylko komputerowe przykłady, też się przydaje

Cytat:
Water marble - matko kochana, co jeszcze wymyślą ? Nie powiem - oryginalne .
A mnie kuszą te matowe . Miała któraś z Was ?
Matowych nie miałam. Mam tylko top coat matujący, ale prawie wcale nie używam.

Cytat:
Już spróbowałam. Ładny to on i jest, ale nie pasuje do mojej karnacji skóry . Ja tam tego "różu", który u Psiapsiółki widziałam, nie dostrzegam . No może gdzieniegdzie drobinka . U mnie niebiesko - siny . Jednak - ja tylko czerwienie, korale i róże . W innych dłonie wyglądają staro i paskudnie .
Może spróbuj pod spód dać jakiś róż i jedną warstwę tego?
Cytat:
Asia, ładny ten błyszczyk . Już mnie kusi .
Nie umiem nosić błyszczyków . Miałam na nie fazę . Pokupowałam, pokupowałam i ... nie umiałam nosić . Rozeszły się po ludziach . Może tego spróbuję .
Dzięki
Ja Ci powiem, że tez jestem nie-błyszczykowa. I nie-pomadkowa. uzależnienie jednak silniejsze . Mam w planach akcję - zużywam błyszczyki, bo mi się niedługo ważność pokończy, a co najmniej 3 szt. mam.

Cytat:
Już jest prawie dobrze . Nawet odważę się pod prysznic wejść . Aż wstyd się przyznać, cztery dni nie myłam się . Miałam takie zawroty głowy, że bałam się wejść pod prysznic . Głowa nadal pobolewa, ale już takich hocków klocków nie mam .
Ufff, to dobrze, że już lepiej

Cytat:
U mnie w nocy padało . Teraz - zimnica, że w polarze siedzę . Mam nadzieję, że dzisiaj będzie ładna pogoda . Akurat obserwuję wschód słońca . Matko kochana, jak pięknie ! Na całym niebie od wschodu czerwona poświata .
Gdy czerwono słońce wschodzi, w marynarzu bojaźń rodzi ...
W nocy u mnie 4 krople deszczu na krzyż, ale oczywiście musiałam sie obudzić i polazłam ściągnąć pod daszek suszarkę z praniem na balkonie.

Cytat:
Jutro mam wizytę u neurologa . Jejku, jak ja kocham lekarzy ! Ale jak mus, to mus . Nie, nic się wielkiego nie dzieje . Dokumentację muszę sobie pozakładać .

Cytat:
No to będę miała dzisiaj obfite śniadanie . Sierściuchy o mnie zadbały : dwa krety i mysz .
Kasia, powinnaś knajpę chińską zakładać
Sorki za niewybredne żarty

Stary 2012-06-20, 12:31   #3268
Ania09121983
Zadomowienie

Cytat:
[I]-

Ja takie znaki i tak zawsze ignoruję
zapewne i ja je zignoruje bo i tak chce zmienic kolor
Cytat:

No to bardzo dobrze . Ty tak lubisz dzieci . Powodzenia .

Coś Ty ! Na chciejstwo nie ma lekarstwa .
A jak farba ?

Miłego dnia
zaczynam już od nastepnego tygodnia

kupiłam sobie farbe w sklepie fryzjerskim..nie pamietam teraz dokładnie co za firma ale wybrałam miodowy blond. W związku z tym że mam bardzo jasne włosy licze się t tym ze szybko sie spłucze kolor;/
chciałabym na początek osiągnąc taki miodowy a pozniej przejsc do ciemnego blondu. wybrałam farby alfapraf (nie wiem czy dobrze napisałam) maja fajne odcienie, cos dla mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (11,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg farba53-103_336_336.jpg (17,3 KB, 0 załadowań)

Stary 2012-06-20, 14:46   #3269
ImmortalLover
Zakorzenienie

Strasznie mi się marzą takie włosy,ale nie pasują mi jasne kolory, niestety

Kasiu- moja współlokatorka ma chyba z GR właśnie lakier nude, mogę zapytać,czy to nie ten 235

Stary 2012-06-20, 23:21   #3270
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie jak beżowy! Tak jak Asia napisała, spróbuj następnym razem poszukać jakichś swatchy

Cytat:
Ty lepiej nie kracz, bo będziesz miała tak jak ja .
Ale z tym wpływem braku prądu na długość spania, to prawda
Jak widać dzisiaj znowu siedzę do późna, a muszę się jescze wykąpać po aerobiku i bluzkę do roboty uprasować

Cytat:
Wiesz, o tej porze, o której Ty wstajesz, to zawsze i wszędzie będzie zimno

Cytat:
Oj, bo gołąbki pyszne są . Plus sos pomidorowy i dużo kopru .
Bez kopru

Cytat:
Wiem jaki masz kłopot z butami, dlatego te pierwsze ujdą . Drugie - jak to określała NK : "nie w moim guście "
Wiesz, w moim guście tak naprawdę też nie są, ale tak jak napisałaś "ujdą". Dzisiaj zrobiłam rajd po sklepach z butami w poszukiwaniu jakichś sandałków i nic tak naprawdę nie ma. Wszystkie są całkowicie płaskie, na takiej cieniutkiej podeszwie (mam nadzieję, ze wiecie o co mi chodzi), a ja w takich nie potrafię chodzić, muszę mieć minimalny obcas, albo jakąś niską koturnę...
Jestem już tak zdesperowana, że chyba kupię jeszcze któreś z tych co wrzuciłam

Cytat:
Daj znać jak po wizycie

Cytat:
Ło matko, niezłe te Twoje zwierzaki

Cytat:
Te ostatnie całkiem fajne
Rozwaliło mnie w opisie "dla dziewczynki" Słodkie
Też mnie to rozwala

Cytat:
Mam w planach akcję - zużywam błyszczyki, bo mi się niedługo ważność pokończy, a co najmniej 3 szt. mam.
Ja z kolei próbuje wykończyć pomadki, bo w ostatnim czasie nakupowałam ich jak głupia (mam nawet Gentle Nude z Catrice z czasów kiedy u mnie jeszcze szafy nie było) i teraz staram się zużywać, żeby sie nie przeterminowały

U mnie leje Nigdy nie sądziłam, że będę tak się z deszczu cieszyła
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości