![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zenkowe pokusy :)
#2222 |
Zakorzenienie
|
wieeelka szkoda....a bylam przekonana, ze nam dobrze pojdzie i wygramy
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znam dobrze produkty Macintosha i bardzo je lubię i za design, i za intuicyjny system i za świetne programy Prócz surfowania w sieci chciałabym też czytać elektroniczne książki i e-gazety, bo na laptopie mi nie wygodnie - w sumie tylko przy biurku mogę. Dzisiaj go sobie obmacałam i jego dotykowa klawiatura jest dla mnie wygodna. Muszę jeszcze trochę poczekać...ach... A cień mi bardziej będzie pasował brzoskwiniowy - w tym co Ty masz ja bym wyglądała na baaardzo zmęczoną. Muszę sprawdzić w Sephorze ile kosztuje, może przy okazji VIPów -20% bardziej mi się w S będzie opłacać ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:25 ---------- ja chyba będę miała dzisiaj "wesoło" całą noc - cały czas ludzie wracają ze strefy kibica i drą się, trąbki wyją mi pod oknem. Non stop słychac syreny - albo policja, albo karetki ![]() hehe ciekawe czy przegrani wkurzeni kibice polscy i rosyjscy będą się dzisiaj nawalać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
Wyszłam z założenia, że jak kupuję sprzęt raz na kilka lat, to wezmę najmocniejszy, dlatego padło na model 64GB wifi+4G
![]() Klawiatura daje radę, nie jest tak źle jak się na początku spodziewałam, może w przyszłości dokupię osobną ale póki co dotykowa spisuje się. Trochę niewygodnie z polskimi znakami ale powoli się przestawiam. Edytowane przez vril Czas edycji: 2012-06-17 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zadomowienie
|
Ja mam w kuchni część mebli białych, lakierowanych, a część ciemnobrązowych i te białe (biały jest też blat) są dużo łatwiejsze w utrzymaniu. Następne mieszkanie tez chętnie zrobiłabym całe białe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klawiaturę dokupilam, ale i tak nie korzystam, bo internet glownie w laptopie, a tableta używam do czytania ebooków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Ja narazie do Zenka za często nie zaglądam. Zeźlilam sie okropniście, bo do ostatniego zamówienia naliczyli mi cło - 92zł. Poza tym mam takie zapasy kolorówki, a jednocześnie taki mizerny stan konta, że lepiej abym nic nie zamawiała. ![]() Chociaż ten rozświetlający puder kusił, oj kusił. Edytowane przez KujawiankA Czas edycji: 2012-06-17 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie mam pojecia jakie sa ceny, taka jestem zacofana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
ja cały sprzęt zamawiam w rodzinnej firmie - mam ceny hurtowe
![]() Czytniki są ograniczone do czytania i internetu najczęściej. Tablety mają więcej funkcji - to takie małe komputerki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
PIP.
|
Na tablecie zrobisz wiecej, ale na czytniku lepiej sie czyta ksiazki
![]() Kindle nie świeci, patrzy sie na to jak na kartkę papieru i przez to mniej sie męczą oczy przy czytaniu. Za to net na nim chodzi masakrycznie i trzeba mieć duzo samozaparcia zeby z niego korzystać ![]() ![]() ![]() Zależy czego potrzebujesz ![]() ![]() (aaa jeszcze bateria - Kindle wytrzymuje znaaaacznie dłużej, ponoć ok tygodnia używania. Tablet przy używaniu trzeba ładować co 1-2 dni ![]()
![]() |
#2231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam na polskim AOS
![]() Co do różnic miedzy tabletem a czytnikiem, to powtórzę za dziewczynami - tablet to taki "asystent", mobilne rozszerzenie komputera, natomiast czytnik świetny do ebook'ów ale działanie na internecie to raczej z nazwy, szkoda nerwów. Ekrany - czytnik nie męczy oczu, chociaż Retina w iPadzie też nie przysparza kłopotów (ekran nie jest tak śnieżno-biały jak w iPhonie i głowa od niego nie boli) ale za to Retina uwypukla wszelkie niedoskonałości, słabej rozdzielczości zdjęcia i filmy wyglądają na tym ekranie koszmarnie, na YouTube zwłaszcza widać gdzie są wyrzucane wideo z gorszej kamery, aż zęby bolą. Ale coś za coś, druk na "trójce", a na poprzednich wersjach lub u innych firm to niebo a ziemia - Retina to żyleta, jak spod igły, powiekszanie nie wytraca ostrosci, no i dobre zdjęcia aż wchodzą w oczy ![]() A w temacie sprzętowo-korresowym - plastikowa saszetka z zestawu trzech masełek do ust świetnie się nadaje do zestawów sluchawkowych, wreszcie nie mam w torbie plątaniny kabelków ![]() Edytowane przez vril Czas edycji: 2012-06-17 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Ja na początku gry też tak myślałam, ale jak zobaczyłam tyle niewykorzystanych sytuacji to byłam pewna, że przegrają. No i przegrali
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny klikam ten zestaw Korres -serum i krem pod oczy z debem. Byłam w Sephorze (nawet nie wiedzialam ze oni maja Korres ![]() A u Zenka obie rzeczy za mniej niz 100. Grzech nie ulec kuszeniu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w swoim jestem zakochana bez pamięci i jeśli narzędzie ma służyć do czytania to TYLKO czytnik i to koniecznie z e-inkiem. Czyli np.kindle.
![]() |
#2239 | |
PIP.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
nooo...na urlop spokojnie go zabierasz i się nie martwisz
![]() ![]()
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja potrzebuję coś do netu, a potem trochę do czytania, np. gazet (wcześniej już prenumerowałam e-gazety na kompie) - czyli net niezbędny chciałam sprzedać swojego macbooka i kupić mniejszego - bo 15 jest dla mnie za ciężka do noszenia, ale po zweryfikowaniu cen w PL nie opłaca mi się (ja kompy maca w stanach kupuję przez rodzinę) - a iPod jak najbardziej spełnia moje potrzeby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
milko...a potrzebujesz netu bezpośrednio? Bo kindle ma wi-fi.no ale to wiadomo..nie to samo
![]()
#2243 |
PIP.
|
kurcze, chyba bede inwestowac w kindelka, ale to jakos po wakacjach jednak raczej, bo teraz musze na wakacje uzbierac kase
![]() do netu mam ajfą i w celach przenosnych calkowicie mi wystarcza. ksiazki obecnie jak jestem w trasie tez czytam na telefonie, ale jednak ekran nie jest mega wielki, no i jednak na kindelku ladniej sie czyta... tableta nie potrzebuje na szczescie - bo wlasnie wszystko co na tablecie zrobie spokojnie na telefonie ![]() tylko jeszcze bije sie z myslami, bo kocham zapach ksiazek i kocham przewracac strony ![]()
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zadomowienie
|
Dla kindlówek:
http://niebezpiecznik.pl/post/exploi...robic-co-chce/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
Ładowanie raz na miesiąc lub dwa, toż to byłby raj
![]() W temacie - na co się ostatecznie zdecydowalyscie z Korresa? |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() ja wiem, ze jak bede chciala kindla to bez netu, po 1, zeby mi sie wlasnie nikt nie wlamal na niego, a po 2, bo zawsze zawsze mam przy sobie ajfą, wiec przenosny net kolejny mi zbedny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
skusiłabym się na zachwalany zestaw korres tylko mam pytanie: wrzuciłam w koszyk i pomyslałam, że zapłacę przez paypal (miałam problemy z kartą przez tru). wszystko ok płacić się da ale nie da się zamówić i zapłacić później - tylko ja tak mam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
peonies, ja wybrałam paypal jako opcję płatności, ale jako że nie miałam jeszcze doładowanego konta to nie dało się wykonać transakcji, jednak mimo to na maila przyszło mi potwierdzenie zamówienia z numerem. Doładowałam konto paypal i wysłałam pieniądze podając numer zamówienia z maila. Za parę godzin Zenia już mi dała znać, że przesyłeczka leci do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.