Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 15:33   #3571
xxKasiax
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Kasia, masz rację, dlatego w tym tyg, ogarnę moje przyjęcie brzuszkowe a w przyszłym zaczynamy sprzątać. ale i tak czuję niepokój
Bardzo mi sie podoba twoj pomysl z tym przyjeciem brzuszkowym No a sprzatanie to zaplanuj sobie wczesniej, zreszta tez nie mozesz sie tak przemeczac i postaraj sie kazdego dnia cos gruntownie sprzatnac, a potem przed porodem sobie ogarniesz mieszkanko i bedzie wszystko cacy I do tego jeszcze dojdzie pranie i prasowanie ubranek, wiec tez troche roboty

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Ojej, przykro mi. Mam nadzieję, że wszytsko będzie ok i dzidziuś poczeka jednak na swój moment. Bierz leki i dbaj o siebie
Dzieki No mysle ze bedzie wszystko dobrze

Cytat:
Kasia, spokojnie lekarz wie co robi, poodpoczywasz trochę, i bierz leki widocznie się małemu trochę śpieszy ale musisz być stanowcza i go jeszcze trochę ponosić. Nic się nie martw Kochana
No wlasnie troche sie martwie, bo jeszcze szkoly rodzenia nie zroiblismy... Moja polozna chyba jest na urlopie, bo od ostatniego tyg. probuje sie z nia skontaktowac Nie wiem teraz czy na nia czekac, czy sama isc sie zapisac, bo niby ona miala nam to zalatwic w swoim szpitalu

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ja barałam fenoterol od 18 tyg musisz mieć osłonowo coś na serce bo padniesz od kołatania...
drgawki są straszne i wszystko ci sie trzęsie, ja miałam isoptin do tego i brałam go 15 minut przed fenoterolem i było ok, ale wcześniej mi nikt w szpitalu o tym nei powiedział i łykłam na raz i o mało nie wykitowałam, dopiero potem lekarz z☠☠☠.ał pielęgniarki, ze mi nie powiedziały
jak odstawiłam te leki w 37 tyg to mały za 2 dni był na świecie ale ja też pessar miałam
o widzisz, a mi tylko powiedziala, ze mam brac najpierw 1/2 tabl. fenoterolu i po 3 godz. magnez i tak 3x dziennie.A mowila mi ze wlasnie bede sie zle czula po tych tabl. i ie powiedziala, ze mam cos na oslone wziasc a jakie dawki ty przyjmowalas?
Stary 2012-06-18, 15:34   #3572
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Strong nie wyglupiaj sie, ale musialam napisac o tym snie

Bikus brawo teraz bedziesz mogla poodpoczywac z Emilka

A ja wciaz czekam czy chlopiec czy dziewczynka (jakos nie alezy mi na ktorejs plci bardziej, ale jestem poprostu ciekawska )

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:37   #3573
Nikita...
Zakorzenienie

Bika,
alez ci zazdroszcze laby!!!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:37   #3574
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Poza hotel też bym chciała, no ale chyba aż tak daleko nie zajdziemy ;D

A alko ze sobą byś brała? odkażacze haha no tak podstawa

No właśnie się zastanawiam nad Hiszpanią i Włochami ale tu nie opłaca się samolotem, bo duuużo drożej niż autokarem... mało tego, drożej samolotem do Włoch niż do Turcji a nie wiem czy chce 24h w autokarze spędzić

ooo matko farelką? przesyłam ciepełko!!!

a w którym jesteś tygodniu?
Będzie dobrze!
Dobrze, że Ci Gucia napisała o tych tabletkach- na pewno uda Ci uniknąć skutków ubocznych
To akurat Bao była

A co do alko, to na pewno kupię na lotnisku Moi znajomi wszyscy tak robią więc biorę przykład z najlepszych Poza tym wiesz, banieczka przed śniadaniem, banieczka po i przed obiadem - i żadne problemy żołądkowe nam nie grożą

Moja ciocia strasznie nie lubi latać, a podróżować uwielbia. Ona autokarami jeździ i nie narzeka. Teraz właśnie jest w tej Albanii, ale do Bułgarii i Chorwacji też tylko tak jeździ, zresztą całą Europę tak zjeździła. Mówi, ze są to duże autokary, zawsze można się przejść i przespacerować - ona sobie chwali. Ja się też nie widzę w autokarze przez 24h, ale da się

Cytat:
Gucia0, już jej nie ma smakowała, TŻtowi też dzięki
super!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Gucia, Amani, Stokrotka dziękuję i od Emilki

Oznajmiam, że właśnie minął mój ostatni poniedziałek w pracy za tydzień jadę tylko wydrukować świadectwa i potem L4

Gucia co do drukowania to my je drukujemy w szkole, nie ma możliwości wydrukowania świadectwa w domu, bo są jakieś kody, odpowiednie płytki itp. więc spoko

Tynkusia
jak się wypad udał???

Martynka
ja mam laptopa ale tylko i wyłącznie z tego względu, że nie zajmuje miejsca, na satcjonarny komputer potrzebowałabym biurko a miejsca na niego nie mam. Z laptopem nigdy nie wyszłam z domu, więc na pewno tak się nie zużywa jak u osób które go wszędzie za sobą taszczą

Stokrotka
gratuluję zakupu

Butter
trzymam kciuki za egzaminy

Agnusek
gratuluję 7km jest być z czego dumnym a jakie macie plany wakacyjne???

To z nadrobienia 1 strony...... teraz kolejne 4
Coraz bliżej L4 i urlopu! Super! W końcu sobie odpoczniesz!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:39   #3575
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Today, będzie chłopaczek czuję to

fajne masz sny, bardzo ale ja już też miałam wątkowe sny jak Madzia była przed porodem i piła u mnie herbatę, w sensie chciała pić ale rodziła w moje piwnicy
a zdjęcie i tak niebawem wrzucę bo już mnie trochę wybrzuszyło i muszę się pochwalić

Kasiu, ja się też na te brzuszkowe cieszę bardzo, wieczorem będę robić zaproszenia i w tym tygodniu mam przesłać menu mojej współorganizatorce

kapa trochę z tą szkołą rodzenia bo w sumie nie wiadomo co zrobić. A nie mówiła Ci położna nic o tym że zamierza wyjechać?
Stary 2012-06-18, 15:40   #3576
xxKasiax
Wtajemniczenie

Nikita
Gucia
Today_Tommorow

Ana

dzieki za slowa wsparcia

strongwomen
to czekamy na zdjecia brzuszka, ale nie zeby cie sprawdzic, ale tak z ciekawosci jaki juz duzy

Today_Tommorow kiedy sie dowiesz jaka plec ?
Stary 2012-06-18, 15:40   #3577
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Gucia0987 dla Ciebie też i od Emilki

Nikita, fakt, satysfakcja bezcenna 34 jest czego pozazdrościć, dla mnie 36 to był sukces i to od pasa w górę - bo kiedyś tam miałam 42....

Tynkusia
za niepalenie a znam ciężarne co sobie dymka nie odpuściły
Ja tam nigdy nie paliłam, raz czy z dwa spróbowałam, nie zasmakowało (może jakby miało smak czekolady..... )

Zakwasy też uwielbiam liczę, że po jutrzejszej aktywnej ciązy będę miała je w cycach bo duży nacisk tam jest na ujędrnianie biustu, a raczej ćwiczenie mięsni podtrzymujących cycochy

Tynkusia może to być dzidziuś teraz Emilka już kopie na całego, ale wczesniej czyłam ją jak taką pływającą i czasami ocierającą się o mnie rybkę

Butter
dobre porównanie z tymi serami, ale one nie szkodzą

Dobra, jeszcze 3 strony ciekawe jaką sobie nagrodę wyślę za tak pilne nadrabianie ...... może toster
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:41   #3578
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Strong ja tez tak sadze choc TY jestes pierwsza osoba ktora twierdzi ze synus wszyscy obstawiaja dziewczynke

Stary 2012-06-18, 15:42   #3579
ButterBear
Zakorzenienie

Strong, a kiedy to Twoje brzuszkowe?
Dziewczyny już wiedzą, że będą zaproszone?

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:44   #3580
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Today, to będę jedna jedyna co się nie myliła no dobra będziemy dwie ale sam napisik "Maleństwo" w podpisie jakoś mi świeci na niebiesko

Butter, 21 lipca mam nadzieję że doczekam ale wtedy już wszystkie będą miały po sesji, i będą dyspozycyjne.
wiedzą że będzie "spotkanie" bo pytałam o te daty kiedy im pasuje, ale nie wiedzą o jakiej tamatyce, tylko jedna wie, właśnie ta współorganizatorka, bo ona mi pomoże udekorować pokój, i przygotować potrawy
Stary 2012-06-18, 15:45   #3581
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:

Kasiu, ja się też na te brzuszkowe cieszę bardzo, wieczorem będę robić zaproszenia i w tym tygodniu mam przesłać menu mojej współorganizatorce

kapa trochę z tą szkołą rodzenia bo w sumie nie wiadomo co zrobić. A nie mówiła Ci położna nic o tym że zamierza wyjechać?
Jak zrobisz zaproszenia to koniecznie wklej zdjecia
A moja polozna wlasnie powiedziala,ze sie zglosi do mnie w 35 tyg. moze dlatego nie mowila o urlopie... a ja bym chciala teraz juz sie zapisac i jeszcze dostalam skierowanie na plan porodu do szpitala, gdzie sie omawia wszystkie wazne rzeczy co do samego porodu i chcialam tez to z nia zrobic, bo ona tam pracuje... Teraz nie wiem, czy poczekac jeszcze ten tydz. i ewentualnie w nastepnym jak jej jeszcze nie bedzie to pojde do kogos innego
Stary 2012-06-18, 15:45   #3582
Nikita...
Zakorzenienie

Strong,

tez czekam na zdjecie brzusiolka

Cytat:
Nikita, fakt, satysfakcja bezcenna 34 jest czego pozazdrościć, dla mnie 36 to był sukces i to od pasa w górę - bo kiedyś tam miałam 42....
hehe oj tak. Coprawda to takie 34 cyganione pewnie ale chu... ja czuje sie i tak jak milion dolcow w tych gaciach! Jeszcze tylko 15 min i spada, na dworze jest taki war ze szok!
Jestem umowiona na kawusie po poludniu. TZ nie ma wiec luz bluz, nie musze sie spieszyc do domu, gotowac, nic. Wieczorem tylko ja i moze jakas rureczka z Biedry (przeklete rurki, dupsko mi po nich rosnie)

Stary 2012-06-18, 15:48   #3583
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

O nie ja tu nadrabiam a Wy posty produkujecie..... no to znów mam 4 strony

Ja co roku jeżdżę do Grecji i nie zauważyłam, żeby tam był kryzys..... myślę, że sami mieszkańcy wysp też tego nie zauważyli

Aaby
niestety wyjazdu na mecz nie zazdroszczę

Dobra no to jeszcze 3...... nie lećcie tak z tymi postami, bo jeszcze muszę oceny dokończyć i inne pierdy a popołudniu świętujemy zakończenie kursu tż wiecie...... będzie miał 6 na dyplomie KUJON a potem z przyjaciółmi - tymi z wesela będziemy oglądać fotki z podrózy poślubnej oczywiście do Grecji (Kos) wczoraj wrócili
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-18, 15:48   #3584
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasia, skoro skurcze są wychwycone i leki przepisane to w ciągu tygodnia nie powinno się nic złego stać, i mogłabyś na nią zaczekać, bo to jednak twoja położna, i dobrze jak z nią wszystko przejdziesz jak się nie zgłosi za tydzień to już musowo sama musisz.

zdjęcia wkleję poddam ocenie

Nikita, nie przeklinaj na rurki !!
Stary 2012-06-18, 15:49   #3585
xxKasiax
Wtajemniczenie

wkleje wam zdjecie z wczorajszej mini-sesji ktora mi maz robil
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1985.jpg (39,1 KB, 29 załadowań)
Stary 2012-06-18, 15:51   #3586
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Kasia, z męża dobry fotograf, a z Oliverka super model i te bucki też takie chcę !!
Stary 2012-06-18, 15:53   #3587
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Ha ha ha na stronie 118 miałyscie odpał więc nie mam co odpisywać

to jeszcze 2 stronki
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-18, 15:55   #3588
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita, nie przeklinaj na rurki !!
A jeszcze wsadzilam je sobie do lodowki bo nie wiem jak wam ale mnie bardzo smakuja takie schlodzone jak ta czekoladka w srodku chrupie . Ech, jeszcze mi zostaly 2,5 opakowania...

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Ale bosko Dobre oko do zdjec ma twoj TZ!

Cytat:
Dobra no to jeszcze 3...... nie lećcie tak z tymi postami, bo jeszcze muszę oceny dokończyć i inne pierdy a popołudniu świętujemy zakończenie kursu tż wiecie...... będzie miał 6 na dyplomie KUJON a potem z przyjaciółmi - tymi z wesela będziemy oglądać fotki z podrózy poślubnej oczywiście do Grecji (Kos) wczoraj wrócili
Nawet nie wiedzialam, ze mozna miec 6 na dyplomie. Kujonek jak nie wiem co

Stary 2012-06-18, 15:57   #3589
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:

o widzisz, a mi tylko powiedziala, ze mam brac najpierw 1/2 tabl. fenoterolu i po 3 godz. magnez i tak 3x dziennie.A mowila mi ze wlasnie bede sie zle czula po tych tabl. i ie powiedziala, ze mam cos na oslone wziasc a jakie dawki ty przyjmowalas?
najpierw 1/2 tabletki fenoterolu i magnezu 500mg - po kwadransie od wzięcia isoptinu i tak 3 razy na dobę, a po 3 tyg. cała tbl fenoterolu 2 razy na dobę - co 12 godzin z zegarkiem w ręku, do tego magnez 3 razy na dobę i nospa 3 razy na dobę. cały czas przed fenoterolem isoptin, inaczej bym chyba umarła...pamiętam ten pierwszy raz jak łykłam na raz i isoptin nie zadziałał...ręce, wszystko mi się trzęsło, zastrzyk mi wtedy dali nie bierz tego absolutnie bez osłony

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 15:59   #3590
Nikita...
Zakorzenienie

Dobra, ja lece laseczki!
Milego popoludnia i zamelduje sie jutro.

buziaki dla wszystkich

Stary 2012-06-18, 15:59   #3591
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Oj Kasia wspołczuję, a po tym co Baobabek napisała to jeszcze bardziej

Today ale koszmar

No to już prawie jestem na bieżąco
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-18, 16:00   #3592
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasia, z męża dobry fotograf, a z Oliverka super model i te bucki też takie chcę !!
Slodkie nie ? Przyjedz do mnie na zakupy

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Moj TZ powiedzial,ze takie zdjecia z bucikami na brzuszku mu sie nie podobaja, ale ja chcialam bardzo i sie uparlam, zeby mi zrobil
Stary 2012-06-18, 16:06   #3593
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Strong nie wyglupiaj sie, ale musialam napisac o tym snie

Bikus brawo teraz bedziesz mogla poodpoczywac z Emilka

A ja wciaz czekam czy chlopiec czy dziewczynka (jakos nie alezy mi na ktorejs plci bardziej, ale jestem poprostu ciekawska )
Ale jeszcze cały tydzień pracuję, to był ostatni poniedziałek, jutro będzie ostatni wtorek itd

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Coraz bliżej L4 i urlopu! Super! W końcu sobie odpoczniesz!
Eh dokładnie właśnie mi się przypomniało jak początkeim roku szkolnego wam o tych zajęciach unijnych pisałam, o przetargach itp, a tu już prawie koniec ale przeleciało.....

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Super a jaki Ty masz malutki brzusio ja się wam zaraz w K pokażę, bo wczoraj cały dzień w pracy - coś ala piknik rodzinny...... i udało się tż towi cyknąc mi fotkę z zaskoczenia, bo ostatnio się nie daję, bo źle się w swojej nowej sylwetce czuję..... tylko mnie tu nie bić

---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
A jeszcze wsadzilam je sobie do lodowki bo nie wiem jak wam ale mnie bardzo smakuja takie schlodzone jak ta czekoladka w srodku chrupie . Ech, jeszcze mi zostaly 2,5 opakowania...

Nawet nie wiedzialam, ze mozna miec 6 na dyplomie. Kujonek jak nie wiem c
o
Też nie wiedziałąm, ale to pewnie dlatego, że to nie studia, tylko kurs w stowarzyszeniu księgowych.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-18, 16:07   #3594
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
najpierw 1/2 tabletki fenoterolu i magnezu 500mg - po kwadransie od wzięcia isoptinu i tak 3 razy na dobę, a po 3 tyg. cała tbl fenoterolu 2 razy na dobę - co 12 godzin z zegarkiem w ręku, do tego magnez 3 razy na dobę i nospa 3 razy na dobę. cały czas przed fenoterolem isoptin, inaczej bym chyba umarła...pamiętam ten pierwszy raz jak łykłam na raz i isoptin nie zadziałał...ręce, wszystko mi się trzęsło, zastrzyk mi wtedy dali nie bierz tego absolutnie bez osłony
dzieki za odpowiedz
Teraz nie wiem, co zrobic... czytam na roznych forach o tym leku, niektore kobiety nie odczuwaly takich drgawek, moze na kazda dziala inaczej. Hmmm... ciekawe czemu moja gin. nie mowila nic o dodatkowym leku na oslone. Teraz boje sie wziac ta tabletke. Mam ja do odebrania o 18 moze zapytam sie w aptece o ten dodatkowy lek. Tylko ze ja mieszkam w DE i ten fenoterol tez sie inaczej tu nazywa i nie wiem, czy jest Isoptin w aptekach
Stary 2012-06-18, 16:09   #3595
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale jeszcze cały tydzień pracuję, to był ostatni poniedziałek, jutro będzie ostatni wtorek itd
.
Bikus ale zawsze pamietaj ze ostatni

A wybralam 2 imiona dla syna (sukcess bo byl z tym problem) Bedzie Maximilian lub Olivier
corka raczej zostaje Maya

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-06-18 o 16:11
Stary 2012-06-18, 16:14   #3596
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Super a jaki Ty masz malutki brzusio ja się wam zaraz w K pokażę, bo wczoraj cały dzień w pracy - coś ala piknik rodzinny...... i udało się tż towi cyknąc mi fotkę z zaskoczenia, bo ostatnio się nie daję, bo źle się w swojej nowej sylwetce czuję..... tylko mnie tu nie bić
Malutki wyglada, bo leze Wstawie zdjecie jak stoje, taka pileczka jest

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A wybralam 2 imiona dla syna (sukcess bo byl z tym problem) Bedzie Maximilian lub Olivier
corka raczej zostaje Maya
O jak ladnie, to moze beda 2 Oliverki na forum
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC2014.jpg (50,3 KB, 23 załadowań)
Stary 2012-06-18, 16:17   #3597
Amani
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny!!!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Też tak kiedyś zrobiłam...
historia z tajemniczo gasnacym autem - super ja kiedys cofalam przed brama, chcialam sie ustawic obok TZa i nie wyprostowalam w pore tylu i walnelam zderzak do dzisiaj ma pamiatke potem oczywiscie jak zatrybilam co sie stalo to w placz i biegiem do TZa, ktory byl w wc a ja sie dobijam w placzem, ze mu auto rozwalilam

Cytat:
Aaby , co Cię swędzi?!

biedne dziecko... !! nie pojechało bo nie miało fotelika
nooosz.... To jak Ty już masz takie sny to jak się zafasolkujesz, to Ty dosłownie jakieś gniazdo uwijesz... porządne takie z patyków i siana
a no i u mnie to bardziej o organizacje chodzi bo ogółem już mamy wszystko kupione, przynajmniej fotelik na bank
Mi TZ mowil, ze nasz pies gubi tyle futra, ze ptaki zbieraja te wlosy z podworka i wija sobie gniazdo juz widze takie puchate gniazdo

Kasia - odpoczywaj kochana na pewno leki pomoga skoro takie pojedyncze skurcze tylko i dzidzius jeszcze posiedzi w brzuszku. Dobrze, ze Ci to wykryli, teraz moga kontrolowac szyjke i beda reagowac, wiec sie nie martw! A w najgorszym przypadku, to ciocia mojego TZa urodzila w 34 tyg (miala inne komplikacje, bo Maly byl zbyt maly jak na ten tydzien) a i tak jest zdrowiutki i pulchniutki
a co do zdjecia to mega slodkie

Today - co za sen nastepna z bujna wyobraznia

Bika - super, ze juz masz labe

-26kg

Edytowane przez Amani
Czas edycji: 2012-06-18 o 16:21
Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 16:18   #3598
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Kasia super mi wczoraj kolega powiedział - oddaj dzieciom piłkę

Today imiona super, zwłaszcza Masiu - jak mój siostrzeniec

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Bika - super, ze juz masz labe
Jeszcze nie, cały tydzień pracuje od 26 czerwca idę na L4
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-18, 16:19   #3599
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Kasia doakldnie moze i beda dwa bo zdecydowac sie nie moge a wizyte mam 29 czerwca
Grubasie, sliczniutki brzusio

Strong hehe niebylabym zawiediona jak by byl drugi syn

Stary 2012-06-18, 16:46   #3600
Malensstfo
Zakorzenienie

Widzę, że trochę naskrobałyście

Ja wróciłam cała mokra i zmachana

Kasiu fajne zdjęcie z bucikami! I brzusio cacy!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości