|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
No a sprzatanie to zaplanuj sobie wczesniej, zreszta tez nie mozesz sie tak przemeczac i postaraj sie kazdego dnia cos gruntownie sprzatnac, a potem przed porodem sobie ogarniesz mieszkanko i bedzie wszystko cacy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem teraz czy na nia czekac, czy sama isc sie zapisac, bo niby ona miala nam to zalatwic w swoim szpitalu Cytat:
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Strong nie wyglupiaj sie, ale musialam napisac o tym snie
Bikus brawo ![]() teraz bedziesz mogla poodpoczywac z EmilkaA ja wciaz czekam czy chlopiec czy dziewczynka ![]() (jakos nie alezy mi na ktorejs plci bardziej, ale jestem poprostu ciekawska |
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Bika,
alez ci zazdroszcze laby!!! |
|
|
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do alko, to na pewno kupię na lotnisku ![]() Poza tym wiesz, banieczka przed śniadaniem, banieczka po i przed obiadem - i żadne problemy żołądkowe nam nie grożą ![]() ![]() ![]() Moja ciocia strasznie nie lubi latać, a podróżować uwielbia. Ona autokarami jeździ i nie narzeka. Teraz właśnie jest w tej Albanii, ale do Bułgarii i Chorwacji też tylko tak jeździ, zresztą całą Europę tak zjeździła. Mówi, ze są to duże autokary, zawsze można się przejść i przespacerować - ona sobie chwali. Ja się też nie widzę w autokarze przez 24h, ale da się ![]() super! ![]() Cytat:
![]()
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Today, będzie chłopaczek czuję to
![]() fajne masz sny, bardzo a zdjęcie i tak niebawem wrzucę bo już mnie trochę wybrzuszyło i muszę się pochwalić Kasiu, ja się też na te brzuszkowe cieszę bardzo, wieczorem będę robić zaproszenia ![]() kapa trochę z tą szkołą rodzenia bo w sumie nie wiadomo co zrobić. A nie mówiła Ci położna nic o tym że zamierza wyjechać?
|
#3576 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikita
Gucia Today_Tommorow Ana dzieki za slowa wsparcia strongwomen to czekamy na zdjecia brzuszka, ale nie zeby cie sprawdzic, ale tak z ciekawosci jaki juz duzy ![]() Today_Tommorow kiedy sie dowiesz jaka plec ?
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia0987 dla Ciebie też
Nikita, fakt, satysfakcja bezcenna 34 jest czego pozazdrościć, dla mnie 36 to był sukces i to od pasa w górę - bo kiedyś tam miałam 42....Tynkusia za niepalenie a znam ciężarne co sobie dymka nie odpuściły ![]() Ja tam nigdy nie paliłam, raz czy z dwa spróbowałam, nie zasmakowało (może jakby miało smak czekolady..... ) Zakwasy też uwielbiam liczę, że po jutrzejszej aktywnej ciązy będę miała je w cycach bo duży nacisk tam jest na ujędrnianie biustu, a raczej ćwiczenie mięsni podtrzymujących cycochy ![]() Tynkusia może to być dzidziuś teraz Emilka już kopie na całego, ale wczesniej czyłam ją jak taką pływającą i czasami ocierającą się o mnie rybkę ![]() Butter dobre porównanie z tymi serami, ale one nie szkodzą Dobra, jeszcze 3 strony ciekawe jaką sobie nagrodę wyślę za tak pilne nadrabianie ...... może toster
|
#3578 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong ja tez tak sadze
![]() choc TY jestes pierwsza osoba ktora twierdzi ze synus wszyscy obstawiaja dziewczynke
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
Strong, a kiedy to Twoje brzuszkowe?
![]() Dziewczyny już wiedzą, że będą zaproszone? |
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Today, to będę jedna jedyna co się nie myliła
no dobra będziemy dwie ale sam napisik "Maleństwo" w podpisie jakoś mi świeci na niebiesko ![]() Butter, 21 lipca mam nadzieję że doczekam ale wtedy już wszystkie będą miały po sesji, i będą dyspozycyjne. wiedzą że będzie "spotkanie" bo pytałam o te daty kiedy im pasuje, ale nie wiedzą o jakiej tamatyce, tylko jedna wie, właśnie ta współorganizatorka, bo ona mi pomoże udekorować pokój, i przygotować potrawy
|
#3581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moja polozna wlasnie powiedziala,ze sie zglosi do mnie w 35 tyg. moze dlatego nie mowila o urlopie... a ja bym chciala teraz juz sie zapisac i jeszcze dostalam skierowanie na plan porodu do szpitala, gdzie sie omawia wszystkie wazne rzeczy co do samego porodu i chcialam tez to z nia zrobic, bo ona tam pracuje... Teraz nie wiem, czy poczekac jeszcze ten tydz. i ewentualnie w nastepnym jak jej jeszcze nie bedzie to pojde do kogos innego
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Strong,
tez czekam na zdjecie brzusiolka Cytat:
Jeszcze tylko 15 min i spada, na dworze jest taki war ze szok!Jestem umowiona na kawusie po poludniu. TZ nie ma wiec luz bluz, nie musze sie spieszyc do domu, gotowac, nic. Wieczorem tylko ja i moze jakas rureczka z Biedry (przeklete rurki, dupsko mi po nich rosnie) |
|
|
|
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
O nie
ja tu nadrabiam a Wy posty produkujecie..... no to znów mam 4 strony ![]() Ja co roku jeżdżę do Grecji i nie zauważyłam, żeby tam był kryzys..... myślę, że sami mieszkańcy wysp też tego nie zauważyli Aaby niestety wyjazdu na mecz nie zazdroszczę Dobra no to jeszcze 3...... nie lećcie tak z tymi postami, bo jeszcze muszę oceny dokończyć i inne pierdy a popołudniu świętujemy zakończenie kursu tż wiecie...... będzie miał 6 na dyplomie KUJON
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, skoro skurcze są wychwycone i leki przepisane to w ciągu tygodnia nie powinno się nic złego stać, i mogłabyś na nią zaczekać, bo to jednak twoja położna, i dobrze jak z nią wszystko przejdziesz
jak się nie zgłosi za tydzień to już musowo sama musisz.zdjęcia wkleję poddam ocenie ![]() Nikita, nie przeklinaj na rurki !!
|
#3585 |
|
Wtajemniczenie
|
wkleje wam zdjecie z wczorajszej mini-sesji ktora mi maz robil
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, z męża dobry fotograf, a z Oliverka super model
i te bucki też takie chcę !!
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha ha
na stronie 118 miałyscie odpał więc nie mam co odpisywać ![]() to jeszcze 2 stronki
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze wsadzilam je sobie do lodowki bo nie wiem jak wam ale mnie bardzo smakuja takie schlodzone jak ta czekoladka w srodku chrupie
Ale bosko Cytat:
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bierz tego absolutnie bez osłony
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja lece laseczki!
Milego popoludnia i zamelduje sie jutro. buziaki dla wszystkich
|
|
|
|
#3591 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Kasia
![]() Today ale koszmar ![]() No to już prawie jestem na bieżąco
|
#3592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moj TZ powiedzial,ze takie zdjecia z bucikami na brzuszku mu sie nie podobaja, ale ja chcialam bardzo i sie uparlam, zeby mi zrobil
|
|
#3593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Eh dokładnie właśnie mi się przypomniało jak początkeim roku szkolnego wam o tych zajęciach unijnych pisałam, o przetargach itp, a tu już prawie koniec ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Super a jaki Ty masz malutki brzusio i udało się tż towi cyknąc mi fotkę z zaskoczenia, bo ostatnio się nie daję, bo źle się w swojej nowej sylwetce czuję..... tylko mnie tu nie bić ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
|
|
#3594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz nie wiem, co zrobic... czytam na roznych forach o tym leku, niektore kobiety nie odczuwaly takich drgawek, moze na kazda dziala inaczej. Hmmm... ciekawe czemu moja gin. nie mowila nic o dodatkowym leku na oslone. Teraz boje sie wziac ta tabletke. Mam ja do odebrania o 18 moze zapytam sie w aptece o ten dodatkowy lek. Tylko ze ja mieszkam w DE i ten fenoterol tez sie inaczej tu nazywa i nie wiem, czy jest Isoptin w aptekach
|
|
#3595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wybralam 2 imiona dla syna (sukcess bo byl z tym problem) Bedzie Maximilian lub Olivier corka raczej zostaje Maya Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-06-18 o 16:11 |
|
|
|
|
#3596 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wstawie zdjecie jak stoje, taka pileczka jest ![]() Cytat:
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!!!
ja kiedys cofalam przed brama, chcialam sie ustawic obok TZa i nie wyprostowalam w pore tylu i walnelam zderzak do dzisiaj ma pamiatke potem oczywiscie jak zatrybilam co sie stalo to w placz i biegiem do TZa, ktory byl w wc a ja sie dobijam w placzem, ze mu auto rozwalilam ![]() Cytat:
Kasia - odpoczywaj kochana ![]() a co do zdjecia to mega slodkie ![]() Today - co za sen ![]() Bika - super, ze juz masz labe
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-06-18 o 16:21 |
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia super
mi wczoraj kolega powiedział - oddaj dzieciom piłkę ![]() Today imiona super, zwłaszcza Masiu - jak mój siostrzeniec ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Jeszcze nie, cały tydzień pracuje od 26 czerwca idę na L4
|
#3599 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia doakldnie
![]() moze i beda dwa bo zdecydowac sie nie moge ![]() a wizyte mam 29 czerwca ![]() Grubasie, sliczniutki brzusio ![]() Strong hehe niebylabym zawiediona jak by byl drugi syn
|
|
|
|
#3600 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że trochę naskrobałyście
![]() Ja wróciłam cała mokra i zmachana Kasiu fajne zdjęcie z bucikami! I brzusio cacy!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

ale i tak czuję niepokój
No a sprzatanie to zaplanuj sobie wczesniej, zreszta tez nie mozesz sie tak przemeczac i postaraj sie kazdego dnia cos gruntownie sprzatnac, a potem przed porodem sobie ogarniesz mieszkanko i bedzie wszystko cacy 
lekarz wie co robi, poodpoczywasz trochę, i bierz leki
Nie wiem teraz czy na nia czekac, czy sama isc sie zapisac, bo niby ona miala nam to zalatwic w swoim szpitalu 

odkażacze
a nie wiem czy chce 24h w autokarze spędzić 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

ja tu nadrabiam a Wy posty produkujecie..... no to znów mam 4 strony 

zderzak do dzisiaj ma pamiatke