Żony 2009 cz.XXXIII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-17, 22:03   #2551
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Torba ze mnie, muszę częściej na wizaż zaglądać i na pierwszą stronę

Agatko wszystkiego najlepszego!!! Oby kolejny rok był tak samo piękny jak ten co własnie minął

U nas ostatnio jakaś masakra z nocami. Przedwczoraj Lilka obudziła się, tzn obudziła ją impreza na podwórku obok, i nie spała do 3 w nocy a obudziła się o 7. Wczoraj poszła spać po 22 gdzie ja już padałam od 20 do tego cały tydzień sama byłam bo Tż na służbie. W piątek w nocy wyjeżdżamy nad morze, później na Mazury od razu lecimy, nie wiem kiedy nas spakuję, co mam zabrać..nie wiem jak to ogarnę.
Ogarniesz na pewno! Wy zmieścicie się w jedną małą torbę, a Liluś w jedną dużą Jak my w ubiegłym roku

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
a ja dziś pociemniałam tzn. pofarbowałam włosy na ciemny blond no i sa brązowe (oczywiscie jestem zadowolona)
Pokaż się

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Żabcia - gratulacje!!!!!!! Śliczny jest, a Ty wyglądasz jakbyś w ogóle zmęczona nie była!

Chłopaki przegrali, ale nie było tragedii, doceńmy chociaż to Mam nadzieję, że się lepiej zgrają i powalczymy o udział w mistrzostwach świata. W każdym razie taka impreza to świetna promocja Polski, sporo się u nas o tym mówi, dostaję wiele pytań i nie, nie o kiboli więc fajnie. Do tego wiele osób bardzo negatywnie wypowiada się na temat stacji BBC i filmu o rasizmie w Polsce, biorąc pod uwagę niedawne zamieszki w UK.
Fajnie, że mówi się o nas z sympatią, szczególnie mimo zamieszania wywołanego tym filmem, który jak wiadom zawierał tylko te fragmenty ktore pasowały do koncepcji autora
Stary 2012-06-18, 08:52   #2552
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry! Ale dzisiaj ciepło!
Stary 2012-06-18, 08:55   #2553
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki, żeby sie udało

Ja niestety mam problem z rowerem, ktory zamówilam. Jeszcze się go nie doczekałam, facet zaczyna krecic... i coś mi sie wydaje, że sprawę przemyślał i za ta cene roweru nie pusci.
Miałyscie kiedyś tak, że kupiłyscie cos na allegro a pozniej sprzedawca nie chciaił wysłac towaru?? płatne przy odbiorze, wiec zadnej kasy poki co nie straciłam
Ale jaja z tym rowerem! Mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni i rower już niedługo będzie u Ciebie!

Kup teraz jest równoznaczne z podpisaniem umowy kupna - sprzedaży. Jak facet nie będzie się odzywał w ciągu kilku dni i nie prześle Ci roweru, to zgłosiłabym to na allegro.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie no co ty... jedziemy do ogrodu doświadczeń na al. pokoju (koło m1) i tam mamy jeszcze pospacerować nad wisłą albo w parku i coś zjeść ale jako tako żeby się wyrwać to niebardzo...
szkoda...
ale cudownie było cię usłyszeć, normalności moja...
O jej... i jeszcze będziesz tak blisko mojej pracy! Szkoda, że nie uda się nam zobaczyć

Co do piątku, Ty nawet nie wiesz jak mnie Twój tel ucieszył! Byłam po 2h siedzenia w poczekalni u lekarza, więc szłam nakręcona jak nie wiem! TŻ czekał w samochodzie od godziny więc wścieknięty był nieźle. A tu Twój tel, opowieść o Pacie i od razu uśmiech na buzi, TŻ też szybko przeszło także czad- częściej proszę!

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
a my dostaliśmy wycenę malowania auta 1500zł trudno trzeba przegryźć i przeboleć, przynajmniej szybko zrobił bo w pn do odbioru.
najważniejsze, że będzie zrobione.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Tez tak wlasnie mowie ze caly tata
Dziekuje Milo slyszec bo nie bylo tak latwo iduzo krwi mi poszlo i padlam w lazience ale to Wam opisze caly porod pozniej.

Powracam do swiata zywych
Malutki kochany Wlasnie sobie smacznie spij.
Bylismy wczoraj i dzisiaj u pediatry wszystko wporzadku , tylko ze z wagi spadl i narazie nie ruszylo nic w gore. A to dlatego ze mialam problemy z cycem nie mogl sutka zlapac a robil sie coraz glodniejszy takze wczoraj zaczelam pompowac mleko bo cyce zaczynaly sie robic twarde i od wczoraj slicznie je i spij na zmiane A jutro znow do lekarza zeby sie upewnic ze z waga lepiej. Taki kochany anioleczek z Niego jest maz zakochany , moja mama tez a ja bym mogla godzinami siedziec i na niego patrzec

Jak tylko zrobie obiad to Wam napisze jak porod wygladal
Cieszę się, że dobrze się czujesz, ale miałaś przygody z tym omdleniem... najważniejsze, że już wszystko ok!

Cytat:
Po wizycie same dobre wiadomosc Maly przybral od wczoraj na wadze mial 7 lbs 6 oz a dzisiaj ma juz calutkie 8 lbs Nie ma tez zoltaczki , jaderka na swoim miejscu Zaczyna robic cora czesciej kupki i siku

scio - najlepszego dla Agatki
SUPERRR!!! No teraz już bez spiny, uczcie się siebie

Cytat:

Agatko wszystkiego najlepszego!!! Oby kolejny rok był tak samo piękny jak ten co własnie minął

U nas ostatnio jakaś masakra z nocami. Przedwczoraj Lilka obudziła się, tzn obudziła ją impreza na podwórku obok, i nie spała do 3 w nocy a obudziła się o 7. Wczoraj poszła spać po 22 gdzie ja już padałam od 20 do tego cały tydzień sama byłam bo Tż na służbie. W piątek w nocy wyjeżdżamy nad morze, później na Mazury od razu lecimy, nie wiem kiedy nas spakuję, co mam zabrać..nie wiem jak to ogarnę.
Kochana, nic się nie martw, wszystko ogarniesz. Tak jak mówi Ktosia Lileczkę spakujesz do dużej torby, bierz wszystko jak leci, a dla Was mniejszą torbę. Życzę dużo siły i szczerze zazdroszczę wakacji!!!!

Witajcie

India pokaż sie!

Weekend, weekend i po weekendzie... ale już nie długo kolejny. W sobotę jak przystało na mecz przybrałam barwy wojenne - słońca za dużo więc byłam biało czerwona Ale dzisiaj już dobrze, jest brązowo i skóra schodzić nie będzie. Wczoraj też spędziliśmy miły dzień, już w domku, ja w końcu miałam czas poczytać książkę, pobiegać, mąż też poczytał, pobuszował po Internecie, generalnie bardzo pozytywnie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:29   #2554
Ana***
Zakorzenienie

Hej!

Miło zaczęłam dzień z kawką na tarasie w leżaczku a teraz trzymam peeling na buzi i straszę

Chwila odpoczynku od pracy i szkoły... i powoli będę się zabierała dalej za naukę , bo o ile poprzednie zdane - to zostały mi jeszcze 2 egzaminy
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 09:46   #2555
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 10:35   #2556
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Po wizycie same dobre wiadomosc Maly przybral od wczoraj na wadze mial 7 lbs 6 oz a dzisiaj ma juz calutkie 8 lbs Nie ma tez zoltaczki , jaderka na swoim miejscu Zaczyna robic cora czesciej kupki i siku

Cytat:

dasz radę
zazdraszczam wyjazdu nad morze

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hej

Scio spóźnione życzonka dla Agaty

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 10:53   #2557
Gucia0987
Zakorzenienie

Scio ja też przyłączam się do wszystkich życzeń! Ogromne buziaki dla Agatonka!

Stary 2012-06-18, 11:10   #2558
Ana***
Zakorzenienie

Agatko dużo uśmiechu na ślicznej buzi, rośnij zdrowo!

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2012-06-18 o 11:26
Stary 2012-06-18, 11:24   #2559
bzyczka1
Zakorzenienie

Dziewczyny nie ma czego zazdrościć w zeszłym roku nigdzie nie byliśmy bo tż miał urlop od 16 maja więc z noworodkiem nie jechaliśmy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:25   #2560
ktosia86
Zakorzenienie

Idę obczaić na taras czy jest ciepło, bo jak tak, to wrzucam moją córkę do baseniku, niech korzysta
Stary 2012-06-18, 11:35   #2561
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny nie ma czego zazdrościć w zeszłym roku nigdzie nie byliśmy bo tż miał urlop od 16 maja więc z noworodkiem nie jechaliśmy
oj jest, jest

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Idę obczaić na taras czy jest ciepło, bo jak tak, to wrzucam moją córkę do baseniku, niech korzysta
Hmmm, zszokowałabyś mnie, jakbyś napisała, że jest zimno

Stary 2012-06-18, 12:25   #2562
śliweńka
Zakorzenienie

ja już słyszę ten szum morza i mewy

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

ania 20m wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-18, 12:47   #2563
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:49   #2564
Gucia0987
Zakorzenienie

Ooo, Ania20m ma urodziny? Kochana, wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń!

Stary 2012-06-18, 12:52   #2565
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ale dałam !
Pojechaliśmy z mężem na "wycieczkę" i przypomniało mi się, że dziś 16-ty więc Agatka Scio ma urodzinki. I jakież było moje zdziwienie jak mnie mąż uświadomił, że 16-ty był wczoraj
Agatko duży buziak dla Ciebie ode mnie i Marcelinki Rośnij zdrowa, silna i zawsze uśmiechnięta!
Scio

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

A widzisz, to nie wiedziałam W sumie nie wyglądamy teraz tak źle, skoro tacy faworyci odpadli
Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
padam na pyszczek

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

ups....

ja chyba też muszę częściej zaglądac na 1 stronę

poka poka poka :

zgadzam się

my dziś kończyłyśmy papierkową robotę, potem na obiad do rodziców bo mięli 30rocznicę ślubu potem spacer na budowę do siostry, pięknie tam coraz więcej rzeczy w środku zrobionych.. kolacja z rodzicami i teraz błogi odpoczynek

a jutro kraków...
ciekawe czy ktoś pamieta że przez kraków nie będę w innej grupie na stałych nadgodzinach.. i rozdzielili je za mnie.. ale jak to się mówi nie mój problem

SCIOOOOO najlepszego dla Agatki, zdrowia, usmiechu i cudownych chwil w żyiu!
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

dasz radę
zazdraszczam wyjazdu nad morze

hej

Scio spóźnione życzonka dla Agaty
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Scio ja też przyłączam się do wszystkich życzeń! Ogromne buziaki dla Agatonka!
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Agatko dużo uśmiechu na ślicznej buzi, rośnij zdrowo!

Dzięki dziewczyny Nie moge uwierzyc ze to juz rok
Ktosiu specjalny buziak dla Ciebie

My jedziemu 20 lipca nad morze i tez nie wiem jak to logistycznie zorganizować. Co wziac dla młodej.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 12:53   #2566
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu Lilka też ma basen tyle że nie rozłożony jeszcze :/ i już przed urlopem nie rozłożymy. Mąż wody ze studni naniesie od sąsiada to się nagrzeje do południa. Póki co musi Lilce wystarczyć miska

Scio ja póki co, mam tylko jasne co do apteczki wsadzić wiem że pieluchy zabrać musimy, mleko, butelkę i zabawki do piasku Ubranka chyba wezmę wszystko co Lilka ma a no jeszcze wózek parasolkę i łóżeczko turystyczne z materacykiem osobno

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2012-06-18 o 12:55
Stary 2012-06-18, 12:57   #2567
Ana***
Zakorzenienie

Aniu 100 lat!

Ktosi
nie ma, więc pewnie Marcelka w basenie
Stary 2012-06-18, 13:15   #2568
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
oj jest, jest

Hmmm, zszokowałabyś mnie, jakbyś napisała, że jest zimno
No wiesz, ja mam taras na 1 piętrze, więc może wiać Ale jest bosko!

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Nie moge uwierzyc ze to juz rok
Ktosiu specjalny buziak dla Ciebie

My jedziemu 20 lipca nad morze i tez nie wiem jak to logistycznie zorganizować. Co wziac dla młodej.

Cytat:
Ktosiu Lilka też ma basen tyle że nie rozłożony jeszcze :/ i już przed urlopem nie rozłożymy. Mąż wody ze studni naniesie od sąsiada to się nagrzeje do południa. Póki co musi Lilce wystarczyć miska

Scio ja póki co, mam tylko jasne co do apteczki wsadzić wiem że pieluchy zabrać musimy, mleko, butelkę i zabawki do piasku Ubranka chyba wezmę wszystko co Lilka ma a no jeszcze wózek parasolkę i łóżeczko turystyczne z materacykiem osobno
My jej kupiliśmy taki mały basenik na roczek i ma z tego wielką frajdę "popływać" nie popływa, ale dupkę odmoczy

A co do pakowania na wczasy, polecałabym Wam wziąć awaryjnie jakieś gotowe obiadki, bo nie zawsze może być okazja by ugotować. My w ubiegłym roku braliśmy np swój czajnik elektryczny, pomimo że w miejscu noclegu był. Jak się okazało dobrze, że wzięliśmy bo tamten odkamieniacza dawno nie widział A do przygotowywania mleka mieliśmy wodę mineralną. W moich okolicach woda z kranu jest w miarę ok, nie ma dużo tych środków uzdatniających, a nie wiedzieliśmy jaka jest nad morzem i jak na to zareaguje mały brzuszek Marceli. Nie braliśmy też wanienki, a na miejscu okazało się, że brodzik jest mały i tak dziwnie ulokowany w łazience, ze nie szło tam małej umyć. Kupiliśmy jej więc ponton
i w tym ją kąpalismy

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Aniu 100 lat!

Ktosi
nie ma, więc pewnie Marcelka w basenie
zgadłaś dziecko się wyblechtało, ja przy okazji jej chlapania też

Aniu20m wszystkiego najlepszego!!!
Stary 2012-06-18, 14:01   #2569
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu no obiadki już mamy kupione i jakieś deserki na cały pobyt. Mineralkę kupimy na miejscu chociaż w tych okolicach woda jest dobra I właśnie planujemy kupić Lilce taki malutki basenik na plażę żeby jej wody nalać by nam w morzu nie zamarzła To w razie w będzie robić za wanienkę też Czajnik mamy, więc weźmiemy...chociaż nie mamy, tż wziął do pracy na poligon i nie przywiózł więc nie wiem co się z nim dzieje no ale w razie kamienia w czajniku to ocet można chyba w każdym sklepie kupić Dziękuję za rady

Nasz skarb
Stary 2012-06-18, 14:58   #2570
śliweńka
Zakorzenienie

znam ten ból co wziąć, my jechaliśmy teraz tylko na weekend i już problem jak się zapakować ubranka, kosmetyki, tetre, krople, chusteczki,pieluchy itd. wózek, parasolkę, fotelik no i Karole więc chyba potrzebujemy auto combi dlatego w przyszłym roku pojedziemy nad morze jak będziemy mieć już spacerówkę i będzie chodzić a kąpaliśmy w wannie zniosła dobrze więc odpada nam kolejnym razem branie wanienki którą chyba byśmy na dach już dali

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-18, 16:12   #2571
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosiu no obiadki już mamy kupione i jakieś deserki na cały pobyt. Mineralkę kupimy na miejscu chociaż w tych okolicach woda jest dobra I właśnie planujemy kupić Lilce taki malutki basenik na plażę żeby jej wody nalać by nam w morzu nie zamarzła To w razie w będzie robić za wanienkę też Czajnik mamy, więc weźmiemy...chociaż nie mamy, tż wziął do pracy na poligon i nie przywiózł więc nie wiem co się z nim dzieje no ale w razie kamienia w czajniku to ocet można chyba w każdym sklepie kupić Dziękuję za rady
Ja odkamieniam kwaskiem cytrynowym
Co do baseniku, to jeśli jeszcze zdążysz to kup u siebie, albo przez net, bo nad morzem ceny kosmiczne! My byliśmy po sezonie (na początku września) i wszystko było o 50% tańsze, więc ten pontonik kosztował niecałe 20 zł (jeszcze mąż stargował ) a normalnie taki piź.dzik za przeproszeniem a cena 50 zł

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
znam ten ból co wziąć, my jechaliśmy teraz tylko na weekend i już problem jak się zapakować ubranka, kosmetyki, tetre, krople, chusteczki,pieluchy itd. wózek, parasolkę, fotelik no i Karole więc chyba potrzebujemy auto combi dlatego w przyszłym roku pojedziemy nad morze jak będziemy mieć już spacerówkę i będzie chodzić a kąpaliśmy w wannie zniosła dobrze więc odpada nam kolejnym razem branie wanienki którą chyba byśmy na dach już dali
Śliweńko póki dziecko male to nie ma wielkich potrzeb, tym bardziej jak karmisz piersią. Im starsze tym większy hardcore Bo zabawki, bo obiadki, bo soczki, chrupeczki i inne duperelki
Stary 2012-06-18, 16:46   #2572
bzyczka1
Zakorzenienie

Dlatego kupiliśmy kombi ostatnio mimo tego że nasz sedan miał duuuży bagażnik no i mamy wózek na wypady weekendowe i wakacje, bo specjalnie kupiliśmy spacerówkę-parasolkę, nasz "domowy" wózek zajmuje z 10 razy więcej miejsca

No ja te baseniki Ktosiu widziałam u nas za niecałe 10 zł, pójdę w środę i kupię. I masz rację im starsze dziecko tym więcej rzeczy trzeba wziąć

Ślwieńko weekendowe wyjazdy mamy opanowane bo jeździliśmy do mamy tż i to jest pikuś

Nasz skarb
Stary 2012-06-18, 16:48   #2573
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Dlatego kupiliśmy kombi ostatnio mimo tego że nasz sedan miał duuuży bagażnik no i mamy wózek na wypady weekendowe i wakacje, bo specjalnie kupiliśmy spacerówkę-parasolkę, nasz "domowy" wózek zajmuje z 10 razy więcej miejsca

No ja te baseniki Ktosiu widziałam u nas za niecałe 10 zł, pójdę w środę i kupię. I masz rację im starsze dziecko tym więcej rzeczy trzeba wziąć

Ślwieńko weekendowe wyjazdy mamy opanowane bo jeździliśmy do mamy tż i to jest pikuś
A jak dziecko jeszcze starsze, to w ogóle strzeż się portfelu, bo się zacznie "mamo, kup mi loda/spineczkę/zabaweczkę"
Stary 2012-06-18, 17:15   #2574
bzyczka1
Zakorzenienie

a do tego wszędobylskie automaty typu traf wiewiórkę, zabaw się w boksera hokej stołowy itd...stragany, straganiki, ciufcie, koniki...całe szczęście Lila lubi popatrzeć ale jej nie ciągnie do tego

Nasz skarb
Stary 2012-06-18, 17:25   #2575
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

heloł

po pierwsze Agateńku nasz kochany sto lat zdrówka życzymy z Natusią
po drugie wyjazd przerabialiśmy z półroczniakiem i to prawda jedna waliza dla nas druga dla malucha
a potrzebne jest PÓŁ domu
a w tym roku to chyba cały dom
po trzecie chyba mam udar:/ od 11 do 14 kleiłam auto na tym upale i mi źle kreci mi się w głowie niedobrze mi ogólnie źle:/
poszłabym z tuśką na dwór ale.... aż mnie głowa boli na samą myśl o słońcu chociaż coś się chmurzyc zaczyna więc może może
choc ona dzis grzeczniutka jest odpukac

chociaz nieeeee - nauczyla sie wdrapywac na kanap[e a ze kanapa stoi przy biurku to wlazi na biurko..... a stamtad blisko do okna:/
chyba czeka nas przemeblowanie.... tylko jak..... nie mam pomysłu jak to zrobic:/

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:53   #2576
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
a do tego wszędobylskie automaty typu traf wiewiórkę, zabaw się w boksera hokej stołowy itd...stragany, straganiki, ciufcie, koniki...całe szczęście Lila lubi popatrzeć ale jej nie ciągnie do tego
Jeszcze Ja też się cieszę póki co

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
heloł

po drugie wyjazd przerabialiśmy z półroczniakiem i to prawda jedna waliza dla nas druga dla malucha
po trzecie chyba mam udar:/ od 11 do 14 kleiłam auto na tym upale i mi źle kreci mi się w głowie niedobrze mi ogólnie źle:/
poszłabym z tuśką na dwór ale.... aż mnie głowa boli na samą myśl o słońcu chociaż coś się chmurzyc zaczyna więc może może

chociaz nieeeee - nauczyla sie wdrapywac na kanap[e a ze kanapa stoi przy biurku to wlazi na biurko..... a stamtad blisko do okna:/
chyba czeka nas przemeblowanie.... tylko jak..... nie mam pomysłu jak to zrobic:/
Aniczko mam nadzieję, ze to złe samopoczucie Ci minie
Gdzie wyjeżdżacie w tym roku?
Przemeblowanie konieczne!
Tulę Cię mocno! Bo tęsknię
Stary 2012-06-18, 19:10   #2577
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
heloł

kurcze nie dobrze, nie wiem czy sie jakieś okłady robi czy co
no z małym niby lepiej ale jakoś może mi się tylko wydaje że jak samo chodzi to jakoś sprawniej technicznie i nad morzem z tatą się popluska, baby z piasku zrobi a tak, no nie wiem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-06-18, 20:06   #2578
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Co do piątku, Ty nawet nie wiesz jak mnie Twój tel ucieszył! Byłam po 2h siedzenia w poczekalni u lekarza, więc szłam nakręcona jak nie wiem! TŻ czekał w samochodzie od godziny więc wścieknięty był nieźle. A tu Twój tel, opowieść o Pacie i od razu uśmiech na buzi, TŻ też szybko przeszło także czad- częściej proszę!
KOCHANA jakby nie ty to bym zwariowała więc ja bardziej się cieszyłam z mocy porozmawiania

byliśmy w tym krakowie, ogród super tylko tak gorąco... ale za to o 16 wzięłam szybki chłodny prysznic, wypiłam szklanę somersby położyłam się z książką w ręku i raczyłam się spokojem...
a teraz słucham dredsquadu i mi błogo

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
heloł

kochana połóż się i odpocznij...
Stary 2012-06-18, 20:17   #2579
india83
Zakorzenienie

Ha! Na szczęście doczekałam się roweru Fajny jest i fajnie się na nim jeździ. Mężuś mi dziś go poskręcał, a więc zakup udany

zdjecia na razie nie wrzucę, bo jakoś nie mam ochoty na zdjecia

Do szwagra przyjechał kolega Anglik, więc mam okazje troszkę pogadać po ang, ale oczywiscie czuje się skrępowana i wstyd mi się odzywać. A teraz to nawet złapałam doła

Ale dziś upał

Tak w ogóle jestem na etapie poszukiwan sukienki na wesele i oczywiscie nic na mnie nie ma. Jakbyście jakąś fajną znalazły to proszę dać mi znać. Ale podstawowy warunek to musi zasłaniać kolana.
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 20:21   #2580
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Ha! Na szczęście doczekałam się roweru Fajny jest i fajnie się na nim jeździ. Mężuś mi dziś go poskręcał, a więc zakup udany

zdjecia na razie nie wrzucę, bo jakoś nie mam ochoty na zdjecia

Do szwagra przyjechał kolega Anglik, więc mam okazje troszkę pogadać po ang, ale oczywiscie czuje się skrępowana i wstyd mi się odzywać. A teraz to nawet złapałam doła

Ale dziś upał

Tak w ogóle jestem na etapie poszukiwan sukienki na wesele i oczywiscie nic na mnie nie ma. Jakbyście jakąś fajną znalazły to proszę dać mi znać. Ale podstawowy warunek to musi zasłaniać kolana.

ło jezU india jak cos znajdziesz to dajkoniecznie znac
szukam czegos wysttrzallowego na wrzesien

laski to sie tak nie da
odpoczac....
wlasnie wrociłysmy z ogrodu natala czerwono-czerwona własciwie powinnam napisac porzeczkowo-poziomkowa

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości