|
|
#2551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony 2009 cz.XXXIII
Cytat:
Jak my w ubiegłym roku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Ale dzisiaj ciepło!
|
|
|
|
#2553 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kup teraz jest równoznaczne z podpisaniem umowy kupna - sprzedaży. Jak facet nie będzie się odzywał w ciągu kilku dni i nie prześle Ci roweru, to zgłosiłabym to na allegro. Cytat:
Co do piątku, Ty nawet nie wiesz jak mnie Twój tel ucieszył! Byłam po 2h siedzenia w poczekalni u lekarza, więc szłam nakręcona jak nie wiem! TŻ czekał w samochodzie od godziny więc wścieknięty był nieźle. A tu Twój tel, opowieść o Pacie i od razu uśmiech na buzi, TŻ też szybko przeszło także czad- częściej proszę! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witajcie India pokaż sie! ![]() Weekend, weekend i po weekendzie... ale już nie długo kolejny. W sobotę jak przystało na mecz przybrałam barwy wojenne - słońca za dużo więc byłam biało czerwona Ale dzisiaj już dobrze, jest brązowo i skóra schodzić nie będzie. Wczoraj też spędziliśmy miły dzień, już w domku, ja w końcu miałam czas poczytać książkę, pobiegać, mąż też poczytał, pobuszował po Internecie, generalnie bardzo pozytywnie!
|
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Miło zaczęłam dzień z kawką na tarasie w leżaczku ![]() Chwila odpoczynku od pracy i szkoły... i powoli będę się zabierała dalej za naukę , bo o ile poprzednie zdane - to zostały mi jeszcze 2 egzaminy
|
|
|
|
#2555 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zazdraszczam wyjazdu nad morze hej ![]() ![]() Scio spóźnione życzonka dla Agaty
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
Scio ja też przyłączam się do wszystkich życzeń! Ogromne buziaki dla Agatonka!
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko dużo uśmiechu na ślicznej buzi, rośnij zdrowo!
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-06-18 o 11:26 |
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie ma czego zazdrościć
w zeszłym roku nigdzie nie byliśmy bo tż miał urlop od 16 maja więc z noworodkiem nie jechaliśmy
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
Idę obczaić na taras czy jest ciepło, bo jak tak, to wrzucam moją córkę do baseniku, niech korzysta
|
|
|
|
#2561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
ja już słyszę ten szum morza i mewy
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- ania 20m wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, Ania20m ma urodziny? Kochana, wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń!
|
#2565 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny Nie moge uwierzyc ze to juz rok Ktosiu specjalny buziak dla Ciebie ![]() My jedziemu 20 lipca nad morze i tez nie wiem jak to logistycznie zorganizować. Co wziac dla młodej. |
||||||
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu Lilka też ma basen tyle że nie rozłożony jeszcze :/ i już przed urlopem nie rozłożymy. Mąż wody ze studni naniesie od sąsiada to się nagrzeje do południa. Póki co musi Lilce wystarczyć miska
![]() Scio ja póki co, mam tylko jasne co do apteczki wsadzić wiem że pieluchy zabrać musimy, mleko, butelkę i zabawki do piasku Ubranka chyba wezmę wszystko co Lilka ma a no jeszcze wózek parasolkę i łóżeczko turystyczne z materacykiem osobno
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2012-06-18 o 12:55 |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu 100 lat!
![]() Ktosi nie ma, więc pewnie Marcelka w basenie
|
|
|
|
#2568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jest bosko!Cytat:
Cytat:
"popływać" nie popływa, ale dupkę odmoczy ![]() A co do pakowania na wczasy, polecałabym Wam wziąć awaryjnie jakieś gotowe obiadki, bo nie zawsze może być okazja by ugotować. My w ubiegłym roku braliśmy np swój czajnik elektryczny, pomimo że w miejscu noclegu był. Jak się okazało dobrze, że wzięliśmy bo tamten odkamieniacza dawno nie widział A do przygotowywania mleka mieliśmy wodę mineralną. W moich okolicach woda z kranu jest w miarę ok, nie ma dużo tych środków uzdatniających, a nie wiedzieliśmy jaka jest nad morzem i jak na to zareaguje mały brzuszek Marceli. Nie braliśmy też wanienki, a na miejscu okazało się, że brodzik jest mały i tak dziwnie ulokowany w łazience, ze nie szło tam małej umyć. Kupiliśmy jej więc pontoni w tym ją kąpalismy ![]() zgadłaś dziecko się wyblechtało, ja przy okazji jej chlapania też Aniu20m wszystkiego najlepszego!!! |
|||
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu no obiadki już mamy kupione i jakieś deserki na cały pobyt. Mineralkę kupimy na miejscu chociaż w tych okolicach woda jest dobra
To w razie w będzie robić za wanienkę też Czajnik mamy, więc weźmiemy...chociaż nie mamy, tż wziął do pracy na poligon i nie przywiózł więc nie wiem co się z nim dzieje no ale w razie kamienia w czajniku to ocet można chyba w każdym sklepie kupić Dziękuję za rady
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
znam ten ból co wziąć, my jechaliśmy teraz tylko na weekend i już problem jak się zapakować
ubranka, kosmetyki, tetre, krople, chusteczki,pieluchy itd. wózek, parasolkę, fotelik no i Karole więc chyba potrzebujemy auto combi dlatego w przyszłym roku pojedziemy nad morze jak będziemy mieć już spacerówkę i będzie chodzić a kąpaliśmy w wannie zniosła dobrze więc odpada nam kolejnym razem branie wanienki którą chyba byśmy na dach już dali
|
#2571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do baseniku, to jeśli jeszcze zdążysz to kup u siebie, albo przez net, bo nad morzem ceny kosmiczne! My byliśmy po sezonie (na początku września) i wszystko było o 50% tańsze, więc ten pontonik kosztował niecałe 20 zł (jeszcze mąż stargował ) a normalnie taki piź.dzik za przeproszeniem a cena 50 zł ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
Bo zabawki, bo obiadki, bo soczki, chrupeczki i inne duperelki |
||
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego kupiliśmy kombi ostatnio mimo tego że nasz sedan miał duuuży bagażnik
no i mamy wózek na wypady weekendowe i wakacje, bo specjalnie kupiliśmy spacerówkę-parasolkę, nasz "domowy" wózek zajmuje z 10 razy więcej miejsca No ja te baseniki Ktosiu widziałam u nas za niecałe 10 zł, pójdę w środę i kupię. I masz rację im starsze dziecko tym więcej rzeczy trzeba wziąć Ślwieńko weekendowe wyjazdy mamy opanowane bo jeździliśmy do mamy tż i to jest pikuś
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
a do tego wszędobylskie automaty typu traf wiewiórkę, zabaw się w boksera
hokej stołowy itd...stragany, straganiki, ciufcie, koniki...całe szczęście Lila lubi popatrzeć ale jej nie ciągnie do tego
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
po pierwsze Agateńku nasz kochany sto lat zdrówka życzymy z Natusią po drugie wyjazd przerabialiśmy z półroczniakiem i to prawda jedna waliza dla nas druga dla malucha a potrzebne jest PÓŁ domu ![]() a w tym roku to chyba cały dom ![]() po trzecie chyba mam udar:/ od 11 do 14 kleiłam auto na tym upale i mi źle kreci mi się w głowie niedobrze mi ogólnie źle:/ poszłabym z tuśką na dwór ale.... aż mnie głowa boli na samą myśl o słońcu chociaż coś się chmurzyc zaczyna więc może możechoc ona dzis grzeczniutka jest odpukac chociaz nieeeee - nauczyla sie wdrapywac na kanap[e a ze kanapa stoi przy biurku to wlazi na biurko..... a stamtad blisko do okna:/ chyba czeka nas przemeblowanie.... tylko jak..... nie mam pomysłu jak to zrobic:/
|
|
#2576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też się cieszę póki co ![]() Cytat:
Gdzie wyjeżdżacie w tym roku? Przemeblowanie konieczne! Tulę Cię mocno! Bo tęsknię
|
||
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no z małym niby lepiej ale jakoś może mi się tylko wydaje że jak samo chodzi to jakoś sprawniej technicznie i nad morzem z tatą się popluska, baby z piasku zrobi a tak, no nie wiem
|
|
#2578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc ja bardziej się cieszyłam z mocy porozmawiania ![]() ![]() ![]() byliśmy w tym krakowie, ogród super tylko tak gorąco... ale za to o 16 wzięłam szybki chłodny prysznic, wypiłam szklanę somersby położyłam się z książką w ręku i raczyłam się spokojem... a teraz słucham dredsquadu i mi błogo ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Ha! Na szczęście doczekałam się roweru
Fajny jest i fajnie się na nim jeździ. Mężuś mi dziś go poskręcał, a więc zakup udany zdjecia na razie nie wrzucę, bo jakoś nie mam ochoty na zdjecia ![]() Do szwagra przyjechał kolega Anglik, więc mam okazje troszkę pogadać po ang, ale oczywiscie czuje się skrępowana i wstyd mi się odzywać. A teraz to nawet złapałam doła Ale dziś upał ![]() Tak w ogóle jestem na etapie poszukiwan sukienki na wesele i oczywiscie nic na mnie nie ma. Jakbyście jakąś fajną znalazły to proszę dać mi znać. Ale podstawowy warunek to musi zasłaniać kolana.
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ło jezU india jak cos znajdziesz to dajkoniecznie znac szukam czegos wysttrzallowego na wrzesien ![]() ![]() laski to sie tak nie da odpoczac.... wlasnie wrociłysmy z ogrodu natala czerwono-czerwona własciwie powinnam napisac porzeczkowo-poziomkowa
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

do tego cały tydzień sama byłam bo Tż na służbie. W piątek w nocy wyjeżdżamy nad morze, później na Mazury od razu lecimy, nie wiem kiedy nas spakuję, co mam zabrać..nie wiem jak to ogarnę.
Jak my w ubiegłym roku 
Mam nadzieję, że się lepiej zgrają i powalczymy o udział w mistrzostwach świata. W każdym razie taka impreza to świetna promocja Polski, sporo się u nas o tym mówi, dostaję wiele pytań

trudno trzeba przegryźć i przeboleć, przynajmniej szybko zrobił bo w pn do odbioru.
a robil sie coraz glodniejszy takze wczoraj zaczelam pompowac mleko bo cyce zaczynaly sie robic twarde i od wczoraj slicznie je i spij na zmiane