|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
Cytat:
Dzieci też na bardzo ucieszyły: do 7 lat za darmo, do 14 lat (albo 13, nie pamiętam...) 50% ceny. A tort, no pewnie tak. Tylko znalazłam już miejsce z zachwycającymi tortami i się napaliłam ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
Jeszcze jedno - parkiet jest drewniany i zupełnie nie ślizgający się, próbowałam i nie dałam rady
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17
Cytat:
![]() ale fajne te sosy, ciekawe czy dobre
|
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może mnie zmobilizujesz bardziej ![]() Ja przeglądając ten wątek z nowościami, mam już całą listę rzeczy, które muszę ywpróbować w domu
|
|
|
|
|
#1924 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście musicie wszystko przemyśleć i obgadać, ale myślę, że naprawdę jest to możliwe. Ludzie w krótszym czasie wesela przecież robią![]() Cytat:
Ja sama mam dwa dezodoranty, a kiedyś miała tą wodę jakąś, w każdym razie w szklanej butelce i wszystko ślicznie pachnie.Cytat:
Cytat:
Zdolniacha![]() Co się dzieje? Hej Chciałam już wcześniej napisać, ale laptop mi odmówił współpracy TŻ twierdzi, że albo system zaczyna padać, albo coś jest z płytą głównąMyszonka Ty opisywałaś tą sytuację w salonie prawda? Bo zapomniałam zacytowac, a chciałam tylko wyrazić pogląd, że jeśli ta PANI kilka osób w taki sposób obsłużyła, to ja życzę powodzenia temu salonowi Zrobiłam sobie śliczne zdjęcia do dyplomu ![]() Rozpuszczam się. Po prostu się rozpuszczam. I powiem Wam, że ja to jednak uwielbiam Nie cierpię zimy![]() W weekend idziemy na te nauki przedmałżeńskie i muszę się przyznać, że jednak się troszkę boję ![]() A teraz idę kotu uszy wyczyścić I musiałam niektóre Wasze wiadomości skrócić, bo wizaż mi nie chciał wiadomości dodać............ |
|||||
|
|
|
#1925 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z C-Thru mam pearl garden
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1337854818
smak dzieciństwa
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
To jesteś jakieś 2kg lżejsza
Bo ja mierzę odrobinkę mniej i waże 1kg więcej ![]() I ja chcę schudnąć do 6062-kg Wtedy najlepiej wyglądam ![]() Ja mam C-Thru Sparkling Sapphire
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie ten!
I kiedyś miałam z serii limitowane na Walentynki, taki z serduszkami. Boski zapach miał |
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba powinnam w końcu coś poprasować...
|
||
|
|
|
#1932 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem wykąpana, nakremowana i cudnie się z tym czuję ![]() Idzie do mnie mega burza grzmi jak jakiś potwór
|
|||
|
|
|
#1933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uciekam coś wszamać, a później czekam na TŻ. Znowu wróci po basenie z tym charakterystycznym zapachem chloru czy czego tam teraz dodają do wody. Brrr, nawet żele pod prysznic tego nie zmywają. |
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam czarną bluzkę na ramiączkach, a na to żółtą koszulową z kołnierzykiem Później ją zdjęłam, żeby się nie ugotować![]() Jaka burza? U mnie słońce io zapach lata
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam na jakiś czas bo burza jest coraz gorsza
|
|
|
|
#1936 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyślij ją do mnie... chętnie przygarnę
.Nie mam coś dzisiaj na nic nastroju. W ogóle ostatnie dni mam jakieś ciężkie... zdołowana jestem ciągle bo wciąż coś jest nie tak jak bym chciała. Nie mam sił psychicznych ani nawet fizycznych na wiele spraw i rzeczy.... Nawet k**** nie mam sił poprasować.... Mam wszystkiego dość i chciałabym choć ze 2 dni od tego bajzlu odpocząć... Pójść na spacer... sama.... odetchnąć po prostu... nawet z Tżtem (mimo że tęsknię-0 a może właśnie dlatego) nie chce mi się gadać.... Tak na prawdę to oprócz dzieci to rozmawiam tylko z Wami.... Dziś zadzwonił do mnie kumpel Tżta na chwile bo sprawę miał to czułam się co najmniej dziwnie jak z nim gadałam... zdziczałam zamknięta w domu.... nigdzie nie wychodzę, nie mam przyjaciółki która by do mnie przyszła albo z którą mogłabym wyjść... w ogóle mam wszystkiego dość.... Przepraszam że tak Wam za smęciłam ale musiałam się komuś wygadać....
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
A miała któraś może pasty kanapkowe Pudlisz w 5 smakach:
- z pikantną papryką - z chrupiącym ogórkiem - z suszonymi pomidorami - z czosnkiem i ziołami - z jajkiem i szczypiorkiem ?? ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Tak to jest. Ja bym z chęcia się z Tobą na 2 tygodnie zamieniła. Chciałabym trochę zwolnić tempa i spędzić troszkę czasu z TŻem. Już się nie mogę doczekać naszego wspólnego urlopu ![]() Może wyjdź gdzieś jak TŻ wróci - do fryzjera, do kina, no nie wiem...Nie masz nawet żadnej koleżanki z która mogłabyś się umowić na plotki?
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzucicie okiem na plan, czy to ma ręce i nogi? A w ogóle to macie jakiś patent na zrobienie listy gości, tak, żeby się ładnie podliczało dzieci, +1 itp.? Bo na razie mam w formie papierowej, i coś mi to przepisywanie nie idzie.
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w ogóle to gratuluje przyśpieszenia terminu!
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec
Bo ja zgłodnieje, a Ty sobie klawiaturę zaślinisz Teraz poprzeglądam przepisy na przetwory i wybiorę, które w tym roku z TŻem zrobimy
|
|
|
|
#1944 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn miałam bo jakoś ostatnio jej nie widziałam jakiś czas![]() Cytat:
A ślubu chyba nie będę przyspieszać jednak... powoli na spokojnie będzie mi łatwiej nad tym wszystkim zapanować...
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem chciałabym przez pół roku posiedzieć w domu, móc gotować mężowi obiadki, sprzątać, prać... Pewnie powiecie, że jestem dziwna, ale co tam
|
|
|
|
|
#1946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz mnie zaciekawiłaś![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi też się nie chce jeść w ogóle w takie upały ale już mi burczy w brzuchu więc zmusiłam się z zrobiłam na szybko krem pomidorowy![]() Zaraz mecz Trzymajcie kciuki za moją Chorwację
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przyspieszanie też dobre, przynajmniej będziecie mieli ładniejszą pogodę niż w listopadzie. (Jakoś nadrabiałam po łebkach i stanęłam na etapie, że listopad).
|
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie znasz ich... moja mama, jak żyję 26 lat to NIGDY ZA NIC mnie nie pochwaliła, widzi tylko błędy i to co źle... posprzątam? tu sprzątałaś? zobacz jaki syf! Cokolwiek bym nie zrobiła to jest źle zrobione i już. Tż mama? Ona jest taka biedna, ma pracę, chorowała (prawie rok temu i nic jej po tej chorobie nie zostało), jest zapracowana, a w ogóle to moje dzieci są takie ruchliwe i niegrzeczne że ona to się boi z nimi zostać. I tak mam z mamami.... Poco od hu** i ciut ciut.... I jedna i druga jakby mogły to jeszcze by chciały żebyśmy z Tż im kasy dały tylko bo one takie biedne są... A że u nas tylko on pracuje i 3 dzieci... a co tam....
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Capriola - taki pełny, duży biust przy moim wzrorście i rozmiarze
Ja kibicuję Hiszpanii
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

Super, że dzieci do lat 7 za darmo - bardzo rzadko się tak zdarza 
Sama zwracałam na to dużą uwagę 
Ja sama mam dwa dezodoranty, a kiedyś miała tą wodę jakąś, w każdym razie w szklanej butelce i wszystko ślicznie pachnie.
Zdolniacha
TŻ twierdzi, że albo system zaczyna padać, albo coś jest z płytą główną

smak dzieciństwa 

klik!

grzmi jak jakiś potwór
U mnie słońce io zapach lata
Nasz najpiękniejszy dzień
Czasem chciałabym przez pół roku posiedzieć w domu, móc gotować mężowi obiadki, sprzątać, prać... Pewnie powiecie, że jestem dziwna, ale co tam