Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 16:56   #4351
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Landi przykro mi z powodu teściowej

wrocilismy wlasnie ze spacerku, zjadlam loda a teraz bede pozerac krupnik
nas rodzice nie uswiadamiali a szkoda

chrzesniakowi kupie to http://www.empik.com/wielka-ksiega-s...FUVc3wodiSx61w

a chrzesniaczce to http://www.empik.com/wielka-ksiega-c...0158,ksiazka-p

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 16:58   #4352
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

fajne tytuły

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 17:03   #4353
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
nooo tonie fajnie ze z fb musicie sie o takich rzeczach dowiadywac szoooook
kurde ja juz nie mam sily dzis na nic dziecko mnie wykonczylo lazi caly dzien bez pieluchy i sika po nogach ale pieronica nie zawola dopiero po fakcie

haha to moi rodzice lepsi bo nas usiwadamiali tata nawet nam rysowal jak sie prezerwatywe zaklada
hahahah dobre boski tata!!!!
moj \tato nigdy z nami na te tematy nei rozmawial on wogoile jest bardzo wstydliwy, nigdy nic nie mowil a jak ze mna ogląda filmy i jest scena to przełączaz moim bratem tez nie rozmawial

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:

ja zaluje ze nie zrobilam krupnika..ta szcawiowa spowodowala u mnie spotkanie z kibelkiem zjadlam pozniej lane kluski i brukselke a caly gar stoi nie wiem kto to zje , tz zjadl jeden talerz i koniec

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:

bardzo fajne ksiazki
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 17:03   #4354
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

uciekam dziewuszki, moze zajrze wieczorem, buziaczki

P

Szymonek
Stary 2012-06-18, 17:19   #4355
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
a z ktorego sierpnia jestescie??? ja 10)
13

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Wklejam zdjęcia ciuszków. Wszystkie w rozmiarze o-3 miesiące. Ja zakochałam się w trzecim zestawie - jeansowych ogrodniczkach, białek koszulce ze wstążeczkami i czerwonej czapeczce
a kurteczka jaka boska

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
oooo to widzę, że nie tylko ja nad morze wybywam gdzie jedziecie?
Ja Kołobrzeg od 1 sierpnia

ja Gdynia gdzieś koło 1/2 lipca
a później Kierwik na Mazurach od 25 sierpnia

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
My po wizycie u lekarza i mogę oficjalnie powiedzieć że będzie Adrianek! Siusiak się nie wchłonął Mystique zmienisz mi na liście, i termin na 21 listopada! Zaraz idę do lumpka na łowy. później was nadrobię! Buziaki!
jak mój mąż Aduś, Adi

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Można tak powiedziec, że mieszkam prawie nad morzem Mam ok. 50 km.

Latem jesteśmy prawie w każdym weekend nad morzem, bądź jeziorkiem.

Jutro jedziemy chyba nad morze, bo mamy drugą rocznicę ślubu. Mąż bierze wolne i cały dzień będziemy się wylegiwac na kocyku
gratulacje 2giej rocznicy super macie, że tak blisko morza ja bardzo bym chciała mieszkać blisko gór albo blisko morza, a tak to w centralnej Polsce to nic nie ma :/

Cytat:
Napisane przez Hugolina82 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny.Ja w sobote zaczelam 20 tydzien i moj synek kopie od 19 tygodnia,najwiecej jak siade albo sie poloze,super uczucie.Chcialabym Wam pokazac moj brzuszek i wozek jaki mam w planach zakupic,bo jest bardzo lekki a ja niestety musze smigac na pierwsze pietro.
brzuszek boski
ja Kochana to muszę na 4te śmigać dlatego będę zostawiała stelaż w samochodzie, bo nie dam chyba rady ze wszystkim
chyba, że będę przyczepiała stelaż do psa i będzie wciągał

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Matko dziewczyny...
Ale mnie naszła FALA MIŁOŚCI!
Zaczęłam myśleć, że będę miała synka, który bedzie podobny do mnie, że ze mnie jest, wiecie co mam na myśli, że to bedzie ktoś mi najbliższy!
I normalnie aż mi sie z tej miłości z głowie zakreciło

Cytat:
Mój tż też ogląda takie cuda dla dzieci, ciągle mnie namawia żebyśmy pojechali pooglądac wózki W końcu sie zgodziłam i jedziemy w czwartek No a na allegro to non stop ogląda krzesełka do karmienia, nosidełka, wózki, łóżeczka

Własnie, w związku z krzesełkiem do karmienia, będziecie kupować takie cudo?
ja kupiłam mojemu bratankowi takie krzesełko z Chicco na chrzciny i pewnie mój brat mi też takie kupi jak mu powiem

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 17:33   #4356
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Położyłam się ponownie do łóżka tym razem na lewym boku. Pod kolano włożyłam poduchę, żeby było lepsze krążenie i poprosiłam dzidzię, żeby się trochę przesunęła w lewo, bo mnie boli noga i na środku będzie jej wygodniej. Za kilka minut poczułam jakby coś tak mi się w brzuchu po przekręciło. Nawet troszkę się wystraszyłam i ból stopniowo zaczął odpuszczać. Teraz już mnie w ogóle nie boli. Tak się cieszę, że to nie żylaki oraz, że dzidzia była skłonna do negocjacji
ale posłuszny dzidziuś
Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
nioo to ja pokaze 2 fotki z soboty i niedz
jak Wy pięknie wyglądacie w tych kwiecistych sukienkach.... zazdroszczę
ja to wyglądam w kwiatkach jak dziołcha ze wsi

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Pomalutku zdrowieję, ale gardło nadal koszmarnie boli i do tego suchy kaszel mnie wykańcza
a pijesz jakieś syropki? ja piłam lipomal dla dzieci i prenalen - może nie przeszło mi dzięki nim, ale przynajmniej się tak nie męczyłam...
oby Ci szybko przeszło... mam nadzieję, że do wesela się zagoi

Cytat:
Agasobo tak troszke data w podpisie Ci mineła :P
bo cały dzień Was nadrabiam

Cytat:

A ja własnie sie dowiedziałam, że zdałam całą sesje
Czyli teraz tylko praca mgr i podyplomowa
klask i:

Cytat:
Napisane przez Hugolina82 Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilam z wojazy po lumpku i kupilam 3 pary spodni z hm i mexx i 2 koszulki i dalam tylko 30 zl.Pierwszy raz bylam w takim sklepie i tak mysle ze juz chyba tam bede kupowala ciuszki,bo sa z metkami,wogole nie zniszczone.Za nowki w sklepie mosialabym dac 60 -70 zl a ja cala torbe kupilam za 30 zl hehe
śliczne

Antek 18.11.2012
Stary 2012-06-18, 17:49   #4357
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Cytat:
a z ktorego sierpnia jestescie??? ja 10)
No niezle ja 6 sierpnia

DeKajka, Dojotka, Agaboso :) no duzo nas z tego sierpnia

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 18:05   #4358
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie mam czasu Was dzisiaj nadrabiać - szalony dzień. Cały spędziłam na uczelni, bo mi potrzebne papierki, że mam miejsce na liście zapewnione od października. I jeszcze ten Mały się rodzi...

A właściwie, to już się urodził - dowiedziałam się z facebooka brata mojej bratowej Bo nam, ani rodzicom moim nie dali znać.
Także informuję tylko, że z moim bratankiem wszystko w porządku i uciekam.
Wieczorem obiecuję wszystko przeczytać i się odezwać Trzymajcie się Kochane!
Ostatnio coraz częściej się to zdarza z tym facebookiem. Jestem w stanie zrozumieć, że ktoś w ogóle nie ma głowy do kontaktu z innymi, bo sam jest jeszcze oszołomiony. Nie rozumiem natomiast tego, że ktoś ma siłę, żeby pisać na fb, a nie ma czasu zadzwonić do najbliższych, przynajmniej rodziców i powiedzieć, że wszystko w porządku, tym bardziej, że rodzice zwykle nie korzystają z tego typu portali.

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
:
To się wzięło jeszcze z czasów kiedy to ciało było wystawiane w domu alby wszyscy mogli się pożegnać ze zmarłym tzn. pocałować w czoło albo rękę. Wówczas zabraniano kobietom w ciąży wchodzić do tego pomieszczenia - widok zwłok nie należy do najprzyjemniejszych a tym bardziej zakazywano dotykania zmarłego - bomba bakteriologiczna wyjątkowo szkodliwa dla zdrowia.
To się chyba nazywa trupi jad czy jakoś tak, czyli toksyczne substancje, które wydzielają się podczas rozkładu ciała.
Na ile szkodzi to kobietom w ciąży nie mam pojęcia, ale również słyszałam o tym, że kobiety w ciąży oraz małe dzieci powinny unikać cmentarzy.

Ja myślę, że jeśli chodzi o pogrzeb i to byłby ktoś mi bliski ( odpukać) to na pewno poszłabym na pogrzeb, ale jeśli chodzi o osoby, z którymi nie jestem jakoś specjalnie związana emocjonalnie to raczej bym sobie odpuściła.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:05   #4359
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
madzius90 - tak mnie wspierał, że miednica dalej mnie boli tak mnie skopał, chyba dawał mi znaki, że minęłam się z powołaniem

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość

Ale numer!! Jak rozmawiałam z p. Beatą to powiedziała mi, że ma już jedną zapisaną osobę na listopad Chodziło pewnie o Ciebie, bo chyba dobrze zrozumiałam, że też jesteś zdecydowana na sesję
A na fb mam jej fan-page
no ja właśnie w czwartek z nią sobie pisałam, że będę miała na co wydać becikowe i że na bank się odezwę jak się już urodzi i pewnie pod koniec listopada pojadę to mi napisała, że mikołajkową sesję można zrobić
widziałam takie zdjęcia, w mikołajowych czapeczkach, można je na kartki świąteczne przerobić i do rodziny powysyłać
kurcze 750 pln za sesję to trochę dużo, ale z drugiej strony - pamiątka na całe życie a ona robi te zdjęcia naprawdę bardzo profesjonalnie

Cytat:
tzn mam plamy, ale to od urodzenia tak jak ludzie mają niedobór pigmentu i mają białe plamy w niektórych miejscach, tak ja mam jego nadmiar na lewej ręce, na brzuchu po lewej stronie i na lewej łydce mam ciemniejsze plamy
ja jak byłam mała to miałam bielactwo i miałam plamkę białą na nosie - zniknęła mi, ale np. mam jedną rzęsę i kilka brwi białych, to nawet jak je wyrywam to następne też mi białe odrastają
no i ogólnie mam dość białą skórę i trudno mi się opalić
mój tż to jak murzyn- jeden dzień i on opalony
ale zawsze się śmieję, że on chłop z pola a ja błękitna krew

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
mnie keidys na necie śledzil moj byly-nie mieskalismy jzu wtedy razem , ale zanim sie wyprowadzil zainstalowal mi w kompie cos takiego (nie wiem co to za program w koncu kolega informatyk mi wykryl), ze na swoim kompie widzial wszytsko co robie , zlamal hasla na gg, do naszej klasy, fb, wi3ec bylam neizle wytsraszona i wszytsko pusuwalam, gg zmienilam, przez dlugi czas nie bylo mnie wogole na necie

ja niestety mam tą slabosc ze jestem ufna, wierze w ludzi itd choc juz sie wiele razy zawiodlam czasem opowiadam bardzo intymne rzeczy, no a pozniej żaluje bo sie okazuje ze ludzie ktorych uwazalam za bliskich znajomych nimi nie sa .no ale ucze sie w miare starzenia i w realu i w necie
daj mi namiary na niego

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj tak pyszne czereśnie, że nie mogę sie od nich oderwac ! Pierwszy raz mam takie mego czarne !!! Mniam..mniam

Cytat:
a co do śledzenia w sieci, ja nadal jestem śledzona przez mojego byłego. Z nim to była długa historia.. Byliśmy ze sobą kilka lat, prawie od dziecka. Mieliśmy brać ślub rok temu w sierpniu, ale w marcu okazało się, że mnie zdradza, a jego "kochanka" z którą już był jakiś czas doskonale o mnie wiedziała. Potem ja poznałam M w bardzo krótkim czasie (nie płakałam nad rozlanym mlekiem, bo po co ) no i on sobie o mnie przypomniał.. Musiałam wszędzie zmieniać hasła, imię i nazwisko itp, bo wiecznie pisał. Teraz mam od miesiąca spokój, ale nawet był do tego stopnia bezczelny, że przyjeżdżał pod mój blok z kwiatami i czekał, aż mu wybaczę... Mimo że wiedział, że jestem zaręczona
co za kolo...

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
: hahaha:

Antek 18.11.2012
Stary 2012-06-18, 18:08   #4360
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

a co do śledzenia w sieci, ja nadal jestem śledzona przez mojego byłego. Z nim to była długa historia.. Byliśmy ze sobą kilka lat, prawie od dziecka. Mieliśmy brać ślub rok temu w sierpniu, ale w marcu okazało się, że mnie zdradza, a jego "kochanka" z którą już był jakiś czas doskonale o mnie wiedziała. Potem ja poznałam M w bardzo krótkim czasie (nie płakałam nad rozlanym mlekiem, bo po co ) no i on sobie o mnie przypomniał.. Musiałam wszędzie zmieniać hasła, imię i nazwisko itp, bo wiecznie pisał. Teraz mam od miesiąca spokój, ale nawet był do tego stopnia bezczelny, że przyjeżdżał pod mój blok z kwiatami i czekał, aż mu wybaczę... Mimo że wiedział, że jestem zaręczona
o jaaa.. wspolczuje przezyc..
Cytat:
Kurcze, jedziemy zaraz do teściowej. Poroniła 18 tydzień, tak jak ja. Masakra...
przykro mi bardzo ... no ale nie oszukujmy sie, że w tym wieku no to ... różnie bywa..

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:25   #4361
muminek88
Zadomowienie

hejka, ja w super humorku jestem chociaz maklerka nas w konia zrobila i na termin nie przxyjechala ale coz,poogladalismy chociaz domek z zewnatrz i nawet ujdzie,dzialka tez spoko wiec teraz tylko czekac na nastepna wizyte...

skosilam dzis ogrodek i wyciagnelam bąblom basen,pierwszy raz w tym roku sie kąpali na dworze i ubaw byl po pachy szczegolnie jak wciaz wychodzili i pelno trawy plywalo w wodzie :P
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 18:27   #4362
agasobo
Zadomowienie

nie wszystkie posty mi się zacytowały :/ ale dotarłam do końca

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

Zaczynacie rosnąć w końcu

Ja mam 5 kg na plusie i takie dziwne wrażenie, że mój brzuszek zamiat rosnąć to maleje
wiesz, mi brzuch urósł już jakiś czas temu, tylko kg mi nie przybyło. mój gin cały czas się boi o mój cukier, chociaż jak ostatnio robiłam, to normy były 70-110 a ja miałam 95, więc nawet nie na granicy...

Cytat:

Kurcze, jedziemy zaraz do teściowej. Poroniła 18 tydzień, tak jak ja. Masakra...

kurcze, to takie przykre

Cytat:
dobra, ja ide do tego rossmana bo zaraz sie okaze ze zamkniete juz jest;/ i jeszcze do zoologicznego po zywy pokarm dla rybek musze isc) moje plywajace glodomory;] ciagle by jadly;] a Wy nie piszcie tak duzo) idzcie na spacer albo gdziesik abym mogla bez stresowo Was nadrobic))

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

agasobo- podziwiam Cie bo ja do 10 stron nadrabiam a jak jest wiecej to juz mnie oczy zaczynaja bolec i daje sobie spokoj;p
mi się ostatnio glonojad "okocił" i mam chyba z 8 małych glonojadków

lubię być na bieżąco

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Jestem ledwo żywa - przywieźli nam nowe łóżko do sypialni - i oficjalnie już kończymy przemeblowanie i reorganizację w mieszkaniu.

Ja też do tej pory nie poznałam przyczyn plamienia.
Podobno w okolicach 10 tygodnia, kiedy łożysko nie jest jescze dobrze wykształcone a ciałko żółte coraz gorzej funkcjonuje pojawia się niedobór progesteronu - łożysko jeszcze nie jest w stanie zapewnić a ciałko żółte już nie daje rady zapewnić wysokiego poziomu i wtedy pojawia się plamienie.
Jednakże ja na luteninie jadę nadal a mamy już 21 tydzień ..... bleeeeh nie lubię tego, co ciągle mi coś wypływa, zmieniam wkładkę za wkladką
musicie ochrzcić łoże

ja miałam w 6tym tygodniu plamienie i do teraz mam lutkę 2x2 - też dopochwowo... a teraz jak mi dał jeszcze takie żółte tablety, to normalnie padaka.... co chwila muszę wkładki zmieniać...
jak teraz byłam u niego i pytałam czy mam jeszcze brać, to powiedział, że tak a już jestem w 19 tyg

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
No niezle ja 6 sierpnia

DeKajka, Dojotka, Agaboso :) no duzo nas z tego sierpnia
lwiczki

Antek 18.11.2012
Stary 2012-06-18, 18:29   #4363
agasobo
Zadomowienie

no, skończyłam pracę o 18, a siedzę z Wami dalej :p
dlatego żegnam się już i życzę wam wieczorkiem relaxu.... kociego relaxu

dodaję zdjęcie glonka żółtego - takiego mam okoconego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kot.jpg (28,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg glon.jpg (56,7 KB, 4 załadowań)

Antek 18.11.2012
Stary 2012-06-18, 18:34   #4364
aerien83
Zadomowienie

Hej kochane Witam się wieczorkiem, na chwilkę wdepnęłam i jeszcze nie nadrabiałam.

Byliśmy w Smyku i mąż kupił mi ten rogal - kojec z motherhood, bolało - 160 zł , ale właśnie przetestowałam i nie żałuję, świetnie się leży i odpoczywa Będzie mi się wygodnie książkę czytało i mam nadzieję, że w końcu spokojnie prześpię noc

A mąż mnie w Smyku rozczulił, bo pokazałam mu taki cudowny różowiasty kocyk z pieskiem, ale tak cudownie miękki, że szok - i mąż od razu powiedział, że bierzemy, że też musi coś córce kupić To wzięliśmy

Do dziewczyn, które czują ruchy mocno i regularnie: czy zdarzają Wam się dni, że dziecko słabiej kopie, raz na kilka godzin? Bo moje dzisiaj mało aktywne I się martwię.
Macie jakieś sposoby na prowokację ruchów u dzieci?
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:35   #4365
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Dziewczyny pisałam dzisiaj o strojach kapielowych i zrobiłam sobie potem maraton po limpkach Kupiłam sobie górę od tankini i musze tylko dokupic jakies majteczki żeby pasowały mi kolorystycznie
Sorki za mój wygląd ale mój Tż nie popisał się zdolnościami fotograficznymi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-18-042.jpg (115,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-18-041.jpg (100,6 KB, 46 załadowań)

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 18:36   #4366
MiciaKicia
Zakorzenienie

TŻ kochaniutki kupil mi buty wybłagałam go haha byliśmy w lumpeksie i zobaczyłam szpileczki żólte NEONOWE z atmosphere... mój rozmiar no nie moglam nie kupic

Stary 2012-06-18, 18:37   #4367
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
no, skończyłam pracę o 18, a siedzę z Wami dalej :p
dlatego żegnam się już i życzę wam wieczorkiem relaxu.... kociego relaxu

dodaję zdjęcie glonka żółtego - takiego mam okoconego
Ten kotek boski

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
TŻ kochaniutki kupil mi buty wybłagałam go haha byliśmy w lumpeksie i zobaczyłam szpileczki żólte NEONOWE z atmosphere... mój rozmiar no nie moglam nie kupic
pokaż pokaż

P

Szymonek
Stary 2012-06-18, 18:38   #4368
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Dziewczyny pisałam dzisiaj o strojach kapielowych i zrobiłam sobie potem maraton po limpkach Kupiłam sobie górę od tankini i musze tylko dokupic jakies majteczki żeby pasowały mi kolorystycznie
ale pieknie wyglądasz

a kupiliśmy jeszcze witaminki dla mnie. Femibion Natal 2 i dalismy 59zl z groszami

Stary 2012-06-18, 18:38   #4369
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Hej kochane Witam się wieczorkiem, na chwilkę wdepnęłam i jeszcze nie nadrabiałam.

Byliśmy w Smyku i mąż kupił mi ten rogal - kojec z motherhood, bolało - 160 zł , ale właśnie przetestowałam i nie żałuję, świetnie się leży i odpoczywa Będzie mi się wygodnie książkę czytało i mam nadzieję, że w końcu spokojnie prześpię noc

A mąż mnie w Smyku rozczulił, bo pokazałam mu taki cudowny różowiasty kocyk z pieskiem, ale tak cudownie miękki, że szok - i mąż od razu powiedział, że bierzemy, że też musi coś córce kupić To wzięliśmy

Do dziewczyn, które czują ruchy mocno i regularnie: czy zdarzają Wam się dni, że dziecko słabiej kopie, raz na kilka godzin? Bo moje dzisiaj mało aktywne I się martwię.
Macie jakieś sposoby na prowokację ruchów u dzieci?
brawa dla tż-ta

P

Szymonek
Stary 2012-06-18, 18:39   #4370
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

pokaż pokaż
nie mam teraz jak zdjęcia wkleić bo jestem u TŻ na kompie ale to sa te http://allegro.pl/atmosphere-neonowe...425856122.html tylko zólte
całe 13zł kosztowały

Stary 2012-06-18, 18:41   #4371
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Wyglądasz bardzo ładnie, fajna ta góra i myśe że majteczki mogą być np. jednokolorowe granatowe i będą pasować

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
nie mam teraz jak zdjęcia wkleić bo jestem u TŻ na kompie ale to sa te http://allegro.pl/atmosphere-neonowe...425856122.html tylko zólte
całe 13zł kosztowały
i jeszcze zółte

P

Szymonek
Stary 2012-06-18, 18:43   #4372
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Cytat:
Wyglądasz bardzo ładnie, fajna ta góra i myśe że majteczki mogą być np. jednokolorowe granatowe i będą pasować

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

i jeszcze zółte
Dzieki a co do koloru to faktycznie chyba nie bede miała problemu

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:47   #4373
DeKajka
Zakorzenienie

Perelka - slicznie wygladasz i stroj tez fajny , podoba mi sie . Majteczki to obojetnie jakie . kazde beda pasowac ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:49   #4374
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

i jeszcze zółte
musze nogi sobie posmarowac samoopalaczem bedzie lepszy efekt :P

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Kochane ILE PŁACIŁYSCIE ZA WITAMINKI???
Bo te moje za 59zł mi sie drogie wydają... mam je na 30 dni. Kapsułka + tabletka bo jedno to witaminy a drugie to DHA...

Stary 2012-06-18, 18:49   #4375
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wolę nie dodtykać sie do samoopalaczy zawsze coś nie tak mi wyjdzie

P

Szymonek
Stary 2012-06-18, 18:49   #4376
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

aerlen super oklaski dla tża))i pokaz kocyk koniecznie bo ja teraz szukam kocykow a za ile kupilas i czy byly inne kolorki niz rozowy np. beżowy, zielony?
Stary 2012-06-18, 18:51   #4377
DeKajka
Zakorzenienie

Micia - ja tam nigdy w lumpkach butow nie kupowalam. zawsze byly takie obdarciuchy ze szkoda by bylo zlotowke wydac .. Takze podziwiam ze trafilas na jakies fajne .

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Kochane ILE PŁACIŁYSCIE ZA WITAMINKI???
Bo te moje za 59zł mi sie drogie wydają... mam je na 30 dni. Kapsułka + tabletka bo jedno to witaminy a drugie to DHA...
3o zl na miesiac ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:53   #4378
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Micia - ja tam nigdy w lumpkach butow nie kupowalam. zawsze byly takie obdarciuchy ze szkoda by bylo zlotowke wydac .. Takze podziwiam ze trafilas na jakies fajne .
u mnie w lumpkach nawet jak byly jakeis fajne to mojego rozmiaru nei bylo wiuec tez butow z lumpka nie mam

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

3o zl na miesiac ..
ja biore prenatal classic za 18 zł do tego kupilam tran w kapsulkach z dha za 8 zł wiec razem 26 zł
Stary 2012-06-18, 18:54   #4379
MiciaKicia
Zakorzenienie

No mi sie dzisiaj cykło z tymi butami a zauważylam je jak już wychodziłam i tylko machałam mu przed nosem i mówie, że musze je mieć MUSZEEEE bo mój rozmiar i takie o jakich marzylam i niska cena :P

czyli ostro przepłacilam za tabletki..... Ale TŻ jest pzekonany że wszystkie tyle kosztuja hahaha

Stary 2012-06-18, 18:56   #4380
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
No mi sie dzisiaj cykło z tymi butami a zauważylam je jak już wychodziłam i tylko machałam mu przed nosem i mówie, że musze je mieć MUSZEEEE bo mój rozmiar i takie o jakich marzylam i niska cena :P

czyli ostro przepłacilam za tabletki..... Ale TŻ jest pzekonany że wszystkie tyle kosztuja hahaha
bo te podwojne tyle ksoztuja tez mi to w aptce proponowali ale za drogie wiec wykombinowalam inaczej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości