|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. VIII
Przepiękny lakier dziś dorwałam.
Deborah, za całe 8,90zł. o taki http://beautyblogbyivana.blogspot.co...h-18.html#more
|
|
#2402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio kolezanka mi mowila co przydarzylo sie jej siostrze kiedy wracala z chlopakiem. Zatrzymala ich sasiadka i zapytala czy moze z X porozmawiac na osobnosci, chlopak poszedl do mieszkania, po chwili X wbiega i klnie, ze sasiadka poj**ana itp okazalo sie, ze sasiadka chciala wiedziec co ona z dzieckiem zrobila Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Nie oddam!
Mogę co najwyżej użyczyć do pomalowania.![]() .
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lol, to się nazywa wścibstwo... Ja mam szczęście w konkursach i dlatego nie mam w miłości
|
|
#2405 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#2406 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli macie ochotę zobaczyć okularnicę, to zapraszam
![]() Ja i moje cztery oczy
|
#2407 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mam kolegę, który z częstotliwością raz na tydzień pytał mnie czy juz zerwałam z chłopakiem
|
#2408 |
|
Life is a drink ...
|
No ja mam taką koleżanke co każdego się pyta kiedy ślub - np mnie ' a sama wie, że nie jestem zaręczona
więc i do ślubu dalej mam niż ona... Ona ślub 'zaplanowany' ale przecież ona nie może jeszcze zajść w ciąże ale wszystkie jej równieśniczki już powinny mieć dziecko. Wie, że nie planuje dziecka w najbliższe powiedzmy 2 lata ale ta co kawe o to pyta ..
|
|
|
|
#2409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2410 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() A co, chętny jest? Zawsze warto mieć zapasowe koło .Z facetów to swoją drogą też wścibscy plotkarze są... I to chyba nawet gorsi niż my.
|
|
#2411 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zeżarłam wielki kubek truskawek ze śmietaną
To już mój któryś z kolei w ciągu ostatnich dni.
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2413 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2415 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() .
|
|
#2416 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wieczna dziewica, no nie?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2417 |
|
Life is a drink ...
|
Wiesz to tam już mało ważne czy się pogodziłam ale kurde przecież jakbym się hajtała to bym sie cieszyła to by koleżanki przecież wiedziały, że coś planuje. Takie wiecznie pytanie a kiedy Wy Wy Wy Wy .... a co w momencie kiedy byłabym sama to co mam się puścić na imprezie bo w tym wieku już powinnam mieć dziecko..
Niech Ci ludzie sami sobie w gacie zaglądają.
|
|
|
|
#2418 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro Ci podrzucę kubek z truskawkami jak znów uzbieram.
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie planuję mieć dzieci jeszcze dłuuugo
Zresztą, nie ma nikogo ciekawego na horyzoncie, kto w ogóle nadawałby się na ojca.
|
#2420 |
|
Life is a drink ...
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brat ma córkę i powiedział, że nie stać go już na drugie dziecko, chociaż bardzo by chciał. Ale fakt, z roku na rok dzieci kosztują coraz więcej... Taką mamy świetną politykę prorodzinną w Polsce
|
#2422 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie ma nawet skąd wiedzieć
raz mnie chyba próbował tylko zeswatać
|
#2423 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Siedząc z jedną dziewczynką zagadałam do Niej, że 'o będziesz miała na następny rok komunie ' cieszysz się ? - tak i jak tam co byś chciała ? odpowiedz w ułamku sekundy. - laptopa ![]() jako, że znam chrzestnych - to zycze im po prostu powodzenia. |
|
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Już mi ślinka cieknie!
![]() Cytat:
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie jestem na szczęście niczyją chrzestną
|
#2426 |
|
Life is a drink ...
|
Na komunie laptopa to na 18 mieszkanie będzie trzeba serwować.
![]() Jeżeli ktoś mnie poprosi o bycie chrzestną to od razu chce na piśmie, że moim obowiązkiem będzie wspomaganie w wychowaniu ale nie jest to jednoznaczne z wkładaniem moich każdych pieniędzy.... ![]() Znam przypadek gdzie chrzestna kupuje swojej chrzestnicy jakieś ubranko kiedy przyjeżdza w odwiedziny. Mamusia dziecka tak się przyzwyczaiła, że aby swoje dziecko ubrać to już zapomina
Edytowane przez Selfish Girl Czas edycji: 2012-06-18 o 21:36 |
|
|
|
#2427 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Rzekłabym, że jestem zbyt poważna, ale to akurat mija się z prawdą... Ale jakoś tak wolę ludzi, którzy są w stanie ze mną normalnie rozmawiać A na dzieci mogę popatrzeć co najwyżej ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Ja też. Jestem niewierząca, z ogromną awersją do kościoła, nawet nie potrafiłabym tam wejść i udawać, że się modlę. To dla mnie strasznie uwłaczające, ingerujące w moją wiarę. Dlatego mam nadzieję, że nikt mnie nigdy nie poprosi o bycie chrzestną. Wiecie co, miewam ostatnio strasznie podły humor... Wszystko wydaje mi się takie długodystansowo bez sensu - wieczny problem z pracą, życiem, zdrowiem, ludzie żyją od pierwszego do pierwszego, w związkach ciągle kłótnie i problemy, ze zdrowiem ciągle coś a nikogo nie stać na komfortową opiekę medyczną, człowiek tyra od rana do nocy żeby mieć głupie 20/26 dni wolnego w roku, kobieta boi się zajść w ciążę bo straci pracę, na co nie może sobie pozwolić, bo na ogół facet nie jest w stanie utrzymać 3 osobowej rodziny z małym dzieckiem. Człowiek się uczy tryliona zbędnych rzeczy tylko dlatego że komuś się tak ubzdurało. A potem człowiek się starzeje, ma jakąś nędzną emeryturę która pewnie nawet na porządne jedzenie nie wystarcza, potem umiera i koniec tej całej życiowej katorgi. Chce mi się płakać w takich chwilach, jak o tym wszystkim myślę... Wszystko jest takie bez sensu Wiem, że na wszelkie powyższe argumenty znajdą się kontrargumenty - że trzeba się cieszyć życiem bo jest piękne, daje możliwości, i tak dalej i tak dalej, że inni mają gorzej, że trzeba się uczyć, że da się znaleźć dobrą pracę i żyć godnie, że sposoby na emeryturę też są, że związek zawsze będzie miał problemy, że po śmierci istnieje coś dalej (ja w to akurat nie wierzę), ale do mnie to po prostu nie trafia. I po co to całe życie
Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2012-06-18 o 21:48 |
|||||
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;34785800]Nie wiedziałam, że ciąża trwa ponad rok
Dokładnie. Dzieci kosztują. Ja lubię dzieci, ale nie mam do nich podejścia, w ogóle... Nie umiem z nimi rozmawiać, nie umiem zachowywać się w sposób interesujący dla dzieci, zagadywać ich, zadawać takich pytań wymuszających różnych odpowiedzi u dzieci jak to często robią rodzice... Nie umiem się z nimi bawić, kompletnie nie mam podejścia do dzieci. Rzekłabym, że jestem zbyt poważna, ale to akurat mija się z prawdą... Ale jakoś tak wolę ludzi, którzy są w stanie ze mną normalnie rozmawiać A na dzieci mogę popatrzeć co najwyżej [/QUOTE]No widzisz, teraz już wiesz. A nawet 6 lat, bo nadal kurczę porodu niet Hmmm... też nie lubię, nie zachwycam się małą zaślinioną mordeczką, zapach i kolor kupki mnie nie rajcuje, i ogólnie małe dzieci nie są dla mnie. Duże zresztą też nie Może się uśmiechnąć, mogę potrzymać, ale nie umiem się zmusić do zachwytu ![]() A najgorsze są słowa "Zobaczysz jak urodzisz, to pokochasz, zmienisz zdanie" Czemu ludzie nie potrafią zrozumieć, że po prostu nie? Że to może się nie zmienić? A potem są historie jak tam z Madzią
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to samo. Dziwnym trafem dzieci mnie wręcz uwielbiają (nie mam bladego pojęcia dlaczego, ale zawsze wokół mnie jest ich tłum), a mnie nawet moja bratanica wkurza już po paru godzinach
|
#2430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzt mojej kolezanki jest chrzestnym ojcem i kiedys zadzwonil do niego ojciec tego malego, ktorego jest chrzestnym i dal malego do telefonu zeby mu powiedzial co chce- no i powiedzial, ze chce quada juz mial wybranego nawet![]() brat mojej kolezanki tez dostal quada na komunie....fajnie:rolleye s: kiedys sluchalam jak moja chrzestna matka zbulwersowala sie ( mieszka w usa i kiedys sie zapytala mnie czy ja wiem co to jest Dior bo moze u nas nie ma ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
ja mu zawsze mowie, ze w tym zwiazku to chyba on ma macice i ze ja wole szczeniaczki!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.

.

おはよう!
Zresztą, nie ma nikogo ciekawego na horyzoncie, kto w ogóle nadawałby się na ojca.

juz mial wybranego nawet