|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Eurociacha 2012
|
|
|
|
|
#962 |
|
Rozeznanie
|
http://www.bialoczerwoni.com.pl/mul.php?c=g_gal&id=5486 Lewy przy Szczęsnym to takie chucherko
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Niee, nie poruszajcie znowu tego tematu
![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- http://www.bialoczerwoni.com.pl/imgs..._0156_orig.jpg balet w wykonaniu lewego ![]()
|
|
|
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
http://www.bialoczerwoni.com.pl/mul.php?c=g_gal&id=3575
to jest Ronaldo ??? :O :O
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#966 |
|
Rozeznanie
|
ostatnie w tym albumie. coś mi się link źle wkleił.
|
|
|
#967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anka wyczuwa chyba konkurencję i chce go jak najszybciej usidlić. A czas goni, za 2 lata MŚ ![]() Dziewczyny, nie wiecie czy gdzieś na necie można sprawdzić, gdzie trenują nasi? Chodzi mi o takie otwarte treningi, na które ma wstęp publika (są takie w ogóle?:P). Zrobimy najazd i Lewemu zaraz przejdzie ta cała Stachurska. A i Szczęsnego przy okazji można złapać! |
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie. To nie Krysia
To Hiszpan. Ronuś gra dla Portugalii
|
|
|
#969 |
|
Rozeznanie
|
faktycznie lol2
ale z profilu mega podobny. tylko mi ta cera nie pasowała.
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
właśnie dlatego coś mi nie grało ![]() w ogóle fajnie bo Szczęsny powiedział, że on też licytuje koszulkę Lewego. dla nas lepiej bo nie spotka się z jakąś napaloną fanką która zemdlałaby na jego widok
|
|
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#973 | |
|
Zakorzenienie
|
Można się przyłączyć?
Dopiero teraz trafiłam na wątek , no ale podobno lepiej późno niż wcale ![]() Cytat:
Niestety ja też zorientowałam się po fakcie
|
|
|
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
http://bi.kotek.pl/bloxlite/f640x640...5815688360.jpg
![]()
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=eVveHDj9KQg - zobaczcie jakie słodkie ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Niby nie, ale wciąż FACETEM ![]() Zobaczcie jaka sexy pupencja : http://cdn32.se.smcloud.net/t/photos...ny_640x480.jpg hahahaha
|
|
|
|
#977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
udam, że nie rozumiem aluzji o FACECIE ![]() ![]() ![]() słodki ten filmik jaaaa a zdjęcie pierwsza klasa haha
|
|
|
|
#978 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, wiem, że były i też dowiedziałam się po fakcie. Ale będą jeszcze jakieś okazje, muszą być![]() Cytat:
![]() Aż poszukam, czy aby Lewy nie ma fotki w takiej pozie
|
||
|
|
|
|
#979 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
polecam oficjalną stronę reprezentacji, mnóstwo zdjęć w przeróżnych pozach
|
|
|
|
#980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pięknie się odznacza
|
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i klapsa !
|
|
|
|
#982 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, rozwaliłyście mnie dzisiaj
KinkyGirl, koniecznie zdaj relację z randki! ![]() Na fejsiku jest czadowa aplikacja - którym piłkarzem naszej reprezentacji jesteś - ja jestem Kubą
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i fanki (i niefanki, bo ja również) wiedziały już jakiś czas temu, że Lewandowski się żeni Chyba nie rozumiem aż takiego mocnego podobania się i fantazjowania na temat piłkarzy, jestem kibicką, która ogląda i chodzi na mecze dla samej gry, więc to może dlatego... Zdecydowanie wolę pomarzyć o kimś, kto jest wolny i w moim zasięgu Ale może jestem jakaś dziwna albo cuś
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Jesteście nienormalne
![]() ja pierdziele, jaka burza w gda
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mecze reprezentacji oglądam od daaawna. Więc znam chłopaków nie tylko od Euro. Ale że teraz jest okazja by pogadać i pożartować - to się z niej korzysta i tyle. Natomiast nie są to jedyni panowie jacy mi się podobają. Mam bardzo długa listę 'ciasteczek'. A mi się nie podoba takie gadanie- "jestem kibicką bo oglądam mecze dla samej gry" . Nie bardzo wiem, czemu fantazjowanie o piłkarzach wyklucza bycie kibicem i skupiania się na meczu. W trakcie gry dla mnie liczy się tylko sport. A po zakończonym meczu mogę sobie pooglądać foty i nacieszyć oko.Nie myślę, że to kwestia dziwności- może po prostu nie wszyscy na tym świecie są tacy sami..
|
|
|
|
#986 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Faktycznie, tylko Anka mówi o ślubie. Głośno było o tym, że jest zazdrosna o laski z Dortmundu. Stąd pewnie doczepiła włosy, żeby bardziej podobać się Lewemu![]() A tak szczerze-wcale się jej nie dziwie, że jej się śpieszy. Lewy to gorący towar:P ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
No wiesz, chciałam Wam udowodinić, że naprawdę się spotykam z Wojtkiem, dlatego wstawiłam kilka fot z naszej krejzolowskiej sesji. Ale więcej nie będę. No i foty Ozila i tak nic niepobije-do tej pory jak ją sobie przypomnę, to chce mi się smiać i wymiotować jednocześnie...No a na widok fot Wojtusia wymioować się nie chce na pewno! ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
Fajnie, że nie zgrywał MACHO i też wysyłał jej słodkie buziaczki. Co do tyłka szczęsnego - mogłabym leżeć pod nią twarzą. Już to widzę: leże sobie i nagle Wojtek przychodzi i robi mi nad twarzą ćwiczenia rociciągające![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- [1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34788129]Dziewczyny, rozwaliłyście mnie dzisiaj KinkyGirl, koniecznie zdaj relację z randki! ![]() Na fejsiku jest czadowa aplikacja - którym piłkarzem naszej reprezentacji jesteś - ja jestem Kubą [/QUOTE]No hej Fajnie było. Jedliśmy darmowe Lays'y i popijaliśmy colą. Specjalnie chodziłam z nim po mieście-co za lans!!! Wszyscy chcieli autograf! Laski z zazdrością na mnie patrzyły. Potem zabrał mnie do klimatycznej restauracji, którą wynajął tylko dla nas, aby media i kibice nam nie przeszkadzali. Gotowała nam sama Magda Gessler. To była nasza druga randka dopiero. Na koniec Wojtek podwiózł mnie do domu i próbował pocałować, ale się nie dałam-mówił, że lubi trudne do zdobycia laski, wiec musze trzymać fason! Następnego spotkania mu odmowie, a co! Niech się stara chłopak! Nie będę zgadzać się na kazda randke, bo jeszcze poczuje się zbyt pewnie. Ach, no i dał mi ogromny bukiet róż. Był cudownie ubrany i wspaniale pachniał. Na żywo wygląda duże lepiej niż w TV i jest taaaki wysoki. Ach---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- I trochę fot dla fanek SEXY OZILA: ![]()
|
||||
|
|
|
|
#987 | |
|
Raczkowanie
|
Hej, widziałam właśnie wywiad z Wojtkiem w necie (dzięki za linka! chociaż chyba znalazłam go w tym drugim wątku
)i myślę że wypadł świetnie, był pewny siebie ale nie gwiazdorzył, starał się nie mówić o nikim źle, naprawdę wypadł bardzo sympatycznie![]() Cytat:
![]() I mi się jeszcze nie podoba też krytykowanie osób które dopiero teraz się zainteresowały piłką. Nikt przecież nie jest kibicem od urodzenia, każdy po prostu w którymś momencie zaczyna się tym interesować z jakiegoś powodu i nic dziwnego że ktoś zaczął akurat teraz kiedy w mediach jest tego tematu mnóstwo. Kinky Girl, Oj Ty uważaj z tymi fantazjami bo są takie przyjemne że w końcu przestaniesz je odróżniać od rzeczywistości (dlatego właśnie ja boję się nawet zacząć )albo co gorsza Wizażanki uwierzą że to prawda a wtedy ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#988 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), wypisując niestworzone historie, które w mojej głowie powstają pod wpływem tego wątku Naprawdę wątpię, żeby po odejściu od kompa ktoś dalej pozostawał w świecie randek i brania ślubów z piłkarzamiCytat:
To mi się kojarzy z hipsterowaniem - a JA znałam ten zespół ZANIM był modny i ktokolwiek o nim słyszał (w domyśle, moje znanie jest więcej warte niż twoje )
|
||
|
|
|
|
#989 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i kiedy ma się taką reprezentację poza tym polubiłam oglądanie dobrych meczy, na poziomie. a w przypadku naszej kadry jeśli im nie idzie na boisku to przynajmniej jest na kogo popatrzeć ;P(według mnie) co do fascynacji Lewym pewnie coś w tym jest, ale moją uwagę bardziej przykuwa Szczęsny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak pisałam wcześniej- też zaczęłam się teraz interesować i podoba mi się z każdym dniem bardziej. co więcej, wybieram się na mecz jesienią ;P
|
|
|
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
[1=640153e4df0157aa7c29548 7ff8c20c42fd57238_65c176d 09c1ac;34788129]Na fejsiku jest czadowa aplikacja - którym piłkarzem naszej reprezentacji jesteś - ja jestem Kubą
[/QUOTE]gdzie, gdzie??? ![]() co do tego kto od kiedy się piłką/piłkarzami interesuje...nie mój interes ja też oglądam mecze dla gry, ale nigdy nie zrozumiem krytyki dlaczego ktoś robi inaczej natomiast nie lubię kibiców "sukcesu" i sezonowych, którzy najgłośniej komentują reprę i innych, choć właściwie nie mają zielonego pojęcia o tym co mówią
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

i jeszcze Wojtka byśmy wzięli, a co ;>

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...

, no ale podobno lepiej późno niż wcale 

i klapsa ! ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Fajnie było. Jedliśmy darmowe Lays'y i popijaliśmy colą. Specjalnie chodziłam z nim po mieście-co za lans!!! Wszyscy chcieli autograf! Laski z zazdrością na mnie patrzyły. Potem zabrał mnie do klimatycznej restauracji, którą wynajął tylko dla nas, aby media i kibice nam nie przeszkadzali. Gotowała nam sama Magda Gessler. To była nasza druga randka dopiero. Na koniec Wojtek podwiózł mnie do domu i próbował pocałować, ale się nie dałam-mówił, że lubi trudne do zdobycia laski, wiec musze trzymać fason! Następnego spotkania mu odmowie, a co! Niech się stara chłopak! Nie będę zgadzać się na kazda randke, bo jeszcze poczuje się zbyt pewnie. Ach, no i dał mi ogromny bukiet róż. Był cudownie ubrany i wspaniale pachniał. Na żywo wygląda duże lepiej niż w TV i jest taaaki wysoki. Ach