Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 18:10   #3301
OneMoreDress
Zakorzenienie

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
a to zmienia postać rzeczy...
nie wpakowałabym się w remont mieszkania w takiej sytuacji. jak P. urządzał mieszkanie nie dołożyłam do tego złotówki. i okazuje się, że miałam rację. wspólnie kupione słoiczki, flakoniki, pierdoły można zabrać, a niestety raczej kasy jej nie będzie oddawał
Dlatego ja też nie pozwoliłam mojemu exowi dokładać się do remontu...Mimo, że chciał później kupować karnisze, lampy itd.. I co? Zostałam bez TV to przeżyłam a lamp przecież by ot tak nie zdjął

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Nie widzę powodu, dla którego miałabym remontować nie należące do mnie mieszkanie.
Bo myślisz, że będziesz je później wspólnie dzielić przez wiele lat? Bo ta druga strona wypultała się z kasy na zakup i nie ma środków na remont i urządzanie? Jest wiele powodów, które przemawiają za 'wspólnym' remontem i je rozumiem, mimo że sama postąpiłam zupełnie inaczej

Cytat:
ja też się nie znam na dobieraniu kolorów, ale moja fryzjerka wpadła w panikę jak usłyszała mój pomysł pewnie wie że będę wydziwiać i histeryzować
To co ty jej powiedziałaś?
Ja bym chyba celowała u Ciebie na ciemny blond z takim ciepłym połyskiem Ale ja się w ogóle nie znam
Stary 2012-06-18, 18:11   #3302
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

http://i2.pinger.pl/pgr459/efe3fac50...dziny+braz.jpg (ale musisz uważać, żeby nie wyszedł zbyt rudy)
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:15   #3303
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34780441]http://i2.pinger.pl/pgr459/efe3fac50...dziny+braz.jpg (ale musisz uważać, żeby nie wyszedł zbyt rudy)[/QUOTE]
Jaki śliczny

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:16   #3304
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Dlatego położyłam krem Biotherm, na to olej z pestek śliwki, a potem ukręciłam serum z ZSK z wit.C (lepsze niż odpowiednik z BU).
Dlatego nie dziwię się, że Cię podrażniło
Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Na zasadzie okluzji czyli że tak jakby zamyka powierzchnię skóry i pobiera składniki aktywne z tego co jest na niej. Owszem, wezmie z maski ale jak dacie jakiś dobry krem/serum to "wciągnie" wszystkie składniki też z niego w bardzo wysokim stopniu.
Nie do końca się zgodzę. Po pierwsze skóra za jednym razem nie wchłonie nie wiadomo ile dobroci, a algi same w sobie mają dość sporo mikroelementów, itp. Po drugie raczej powinno się używać produktu tej samej firmy pod maskę, bo są tak skonstruowane, żeby właśnie lepiej się wchłaniała, poza tym w ten sposób niwelujemy ryzyko reakcji alergicznej. Ja zazwyczaj tylko spryskuję twarz tonikiem na bazie hydrolatu. Efekt maski widać, więc nie ma co kombinować, aczkolwiek przymierzam się do kupna serum bielendy pod ich maski.
Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Nie wiem, może to żółcenie faktycznie od paznokci zależy, nawet z Ineso o tym ostatnio rozmawiałam i ona też mówi że u niej nail tek nie teges Kupiłam dziś tę odżywkę: http://celia.pl/produkty/Paznokcie-odzywki/71/74 i zobaczymy
Ale ja mam problem z żółknięciem od dawna, zanim zaczęłam stosować nailteka. Więc też uważam, że to wina zmywacza.
Cytat:
Ale na stronie też te kolory nijak podobne nie są... Ja biorąc "czystą krew" i przeglądając zdjęcia na blogach i na stronie byłam przekonana że dostanę ciemną czerwień, a lakier jest brązowawy
Moja czysta krew jest ciemnomalinowa

W ogóle zamówienie allepaznokcie okazało się totalnym hitem dla mojej cioci i kuzynki. Potwierdzają, że super schną a ja widziałam ich paznokcie pomalowane każdy innym kolorem dla testu i co drugi bym chciała - są piękne, choć w butelkach wyglądały wieśniacko. Ja pomalowałam jednym na razie - piękny perłowy morski Także masz stałą grupę nabywców już. I pomyśleć, że za cenę Q ma się z 7 tych lakierów
Cytat:
nie wpakowałabym się w remont mieszkania w takiej sytuacji.
W jakiej ,,takiej" skoro hiper pisze, że wszystko grało?
Cytat:
Nie widzę powodu, dla którego miałabym remontować nie należące do mnie mieszkanie.
A taki, że w nim mieszkasz dłuższy czas z osobą, którą kochasz?

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Czy ktoś może mi polecić dobry kosmetyk do ochrony włosów przed wysoką temperaturą? Skończył mi się L'oreal a bardzo często używam suszarki i prostownicy. Najlepiej gdyby był w spray'u i kosztował do ok. 80 zł
Ja używałam długo Indoli. Fajna, i miała bardzo dobrą opinię na wątku dot. składu kosmetyków do włosów.
Cytat:
mam ciemną oprawę oczu, ale samych oczu ciemnych już nie mam, moja karnacja jest z d.upy i w ogóleeeee...bleeeee
Ja też mam jasne oczy, a najciemniejszy kolor do któego doszłam to ciemna czekolada - tragedii nie było, ale faktycznie trochę postarzał. Wg mnie powinnaś zrobić coś zbliżonego do tego zdjęcie Żmudy-T. Taki jasny brąz, z tendencją do ciemnego blond. Coś jak mój Przyciemnić zwsze można, jak się oswoisz, a nie będzie szoku i zdzierania koloru jakby coś. Ale masz się koniecznie przyciemnić. I skoro już jeździmy po Tobie, to skorzystam i zaapeluję, abyś mniej mocno malowała kreskę na oku (nie wiem czy to kredka czy co innego) - widziałam Cię raz bez make upu i wyglądałaś 100 razy lepiej niż w. A jak już się zastosujesz do tych wszystkich rad to nie chcę Cię więcej widzieć na oczy W sensie, że nie wytrzymam tego, jaka jesteś powalająca

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2012-06-18 o 19:29 Powód: a wszystko te niebieskie oczyyyyy
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:18   #3305

W ogóle dobranie koloru włosów to jest dopiero ważna rzecz. Mnie natura uraczyła czymś, w czym czułam się absolutnie nijako, a ingerencja w nią była strzałem prosto w dziesiątkę. W rudym czuję się cudownie
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:54   #3306
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja też chcę iść na peruki i sukienki . Chyba że mnie nie chcesz .

Niestety nie zadzwonię, bo ktoś jest tak inteligentny, że wywiesił ogłoszenie, że sprzedaje, ale nie dał ani numeru telefonu ani mieszkania. Na stronach nie mogę znaleźć tej oferty - może jeszcze nie ma? Mieszkanie jest na przedostatnim piętrze, ale nie umiem wytłumaczyć jak to wygląda . Musisz przyjechać i zobaczyć - a że trawa już prawie zielona, to zapraszam niedługo .
widziałam - potwierdzam i przy okazji zrobiłam sobie wycieczkę krajoznawczą po nieznanych mi okolicach Krakowa

Cytat:
Byłam z kotkiem na kocyku w Parku Lotników. Szczekał na rowerzystów i chciał się zaprzyjaźniać z każdym przechodzącym obok pieskiem.

To dotyczy tylko masek plastycznych jak algowe.

kotek prawie jak piesek

czyli pod spirulinę też mam dać? w ogóle są jakieś proporcje ? tzn na tą maskę spirulinową na jedną porcję

Cytat:
1. lubię jeździć rowerem w okolicach Huty, zwłaszcza tej starej. no ale ode mnie to już spory kawał drogi
muszę w końcu kupić sobie rower ! tak mi się ostatnio marzą rowerowe wycieczki, że chyba muszę w końcu to marzenie spełnić

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:06   #3307
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość

Ale ja mam problem z żółknięciem od dawna, zanim zaczęłam stosować nailteka. Więc też uważam, że to wina zmywacza.

Moja czysta krew jest ciemnomalinowa

W ogóle zamówienie allepaznokcie okazało się totalnym hitem dla mojej cioci i kuzynki. Potwierdzają, że super schną a ja widziałam ich paznokcie pomalowane każdy innym kolorem dla testu i co drugi bym chciała - są piękne, choć w butelkach wyglądały wieśniacko. Ja pomalowałam jednym na razie - piękny perłowy morski Także masz stałą grupę nabywców już. I pomyśleć, że za cenę Q ma się z 7 tych lakierów

Zmywaczy używam tylko bezacetonowych Liczę na Celię albo na kwasek cytrynowy.... bo co mi pozostaje

Dla mnie malinowy to coś z domieszką różu

Cieszę się że podpasowały lakiery Moje odcienie też mi siadły baaardzo

Ja chyba przy następnym zamówieniu stamtąd też poszaleję - bo właśnie niektóre neonki które były w Twojej siatce ładnie się do mnie uśmiechały No i jak się nie trafi z kolorem to 1,60 czy 2,50 to innej miary strata niż 10 zł
Stary 2012-06-18, 19:19   #3308
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Kasiencja, zdecydowanie możemy zamawiać żałuję, że tej długiej nie było...i dziękuję

Nie ma sprawy, jak poszło?
zaglądaj na ich stronę, często robią przeceny i uzupełniają magazyny.

powinnam zdać, chociaż rewelacji nie będzie, skoro nauka mi idzie tak jak idzie wypiłam twór o nazwie "Pluszz Active FORTE", po czym... o mało nie zasnęłam przed monitorem.

do tego znowu muszę się użerać z sąsiadami, i to ten sam problem, który zatruwa mi i mojej rodzinie życie w naszym mieszkaniu... wczoraj, 0:30, bas dudni jak głupi, któryś dzień z rzędu. idę tam w końcu, otwiera mi młody koleś o wyglądzie hip-hopowca (a jakże ), ale nawet wydał się w porządku... to się dowiedziałam, że on niby ścisza, ale mieszka z kuzynem, który jest przygłuchy bo był żołnierzem w Afganistanie () i on z kolei bez przerwy podgłaśnia. aha, super.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:20   #3309
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Kupilam na ciuchach torbe niny ricci w takim fuksjowym kolorze---idealna na lato I cena bardzo mi sie podobala w sam raz na moj terazniejszy portfel.
Masz możliwość wrzucenia zdjęcia? Ciekawam ogromnie tej torby.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;34780312]
Moim skromnym zdaniem wszystkie miedziane, rude, czerwone włosy u Ciebie z miejsca odpadają. Masz taką karnację, że będziesz wyglądać nijak, tzn. będziesz się zlewać w plamę bez wyrazu. Musisz postawić na coś kontrastowego, np. jasną czekoladę, ale taką za pazurem. No i też pytanie czy będzie Ci się chciało bawić ciągle w balejaże. Bo jeśli teraz jesteś przyzwyczajona to jednolitego koloru to musisz wziąć pod uwagę zmiany w pielęgnacji i chociażby tak banalnej rzeczy, że sama już się nie zafarbujesz tylko będziesz śmigać do fryzjerów za każdym razem.

Osobiście najbardziej podobałabyś mi się w taki włosach jak ma Trzebiatowska. Lindsay totalnie u Ciebie odpada. Beckham tak, jeśli zdecydujesz się na balejaże (polecam wtedy linię do pielęgnacji Lumino Contrast).[/QUOTE]
Olać balejaże, ombre jej!
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ja też mam jasne włosy, a najciemniejszy kolor do któego doszłam to ciemna czekolada - tragedii nie było, ale faktycznie trochę postarzał. Wg mnie powinnaś zrobić coś zbliżonego do tego zdjęcie Żmudy-T. Taki jasny brąz, z tendencją do ciemnego blond. Coś jak mój Przyciemnić zwsze można, jak się oswoisz, a nie będzie szoku i zdzierania koloru jakby coś. Ale masz się koniecznie przyciemnić. I skoro już jeździmy po Tobie, to skorzystam i zaapeluję, abyś mniej mocno malowała kreskę na oku (nie wiem czy to kredka czy co innego) - widziałam Cię raz bez make upu i wyglądałaś 100 razy lepiej niż w. A jak już się zastosujesz do tych wszystkich rad to nie chcę Cię więcej widzieć na oczy W sensie, że nie wytrzymam tego, jaka jesteś powalająca
Ty masz jasne Chyba od spodu i dopiero od soboty
O tak, ja też bym była za tym, abyś gg nie malowała takiej mocnej kreski czarnej. W ogóle - masz piękne duże oczy i chętnie zobaczyłabym Cię w jakimś delikatnym, rozświetlającym makijażu. Bez czarnej "ciężkości"
Nie ma to jak szczerość

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:30   #3310
Ineso
Matka Smoka

Oczy jasne, pomyliło mi się
Ale włosy jasne miałam dłuuuuugo.
Teraz mam rude Generalnie jestem zadowolona, ale chyba na tej spodniej warstwie brakuje ciemnych pasemek, więc kilka pacnę farbą

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2012-06-18 o 19:31
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:34   #3311
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Masz możliwość wrzucenia zdjęcia? Ciekawam ogromnie tej torby.

Olać balejaże, ombre jej!

Ty masz jasne Chyba od spodu i dopiero od soboty
O tak, ja też bym była za tym, abyś gg nie malowała takiej mocnej kreski czarnej. W ogóle - masz piękne duże oczy i chętnie zobaczyłabym Cię w jakimś delikatnym, rozświetlającym makijażu. Bez czarnej "ciężkości"
Nie ma to jak szczerość
Lenko wrzuce jak tylko wyschnie bo aktualnie suszy sie na balkonie

Ja tez sobie nastepnym razem zamowie z Wami tanie lakiery a co!

Taka jestem zdechla z tego upalu ze nawet nic nie jem tylko pije i pije.
Jak leje to zle jak upal to tez fatalnie

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:39   #3312
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Taka jestem zdechla z tego upalu ze nawet nic nie jem tylko pije i pije.Jak leje to zle jak upal to tez fatalnie
A ja genialnie wpadłam właśnie na pomysł, że lecę na fitness
Trzymajcie kciuki abym tam nie zeszła na zawał.

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:44   #3313
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
plus butla wody

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:44   #3314
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Z dedykacją dla wszystkich, które kochają upały tak mocno jak ja.
http://w27.wrzuta.pl/audio/1DlN7FgQZ...ada_pada_snieg
Stary 2012-06-18, 20:12   #3315
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
świetny pomysł! ja też miałam dziś w planie iść na siłownię, ale upał mnie wykończył... ale w środę już koniecznie muszę iść

a może w środę jakieś małe spotkanko?

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

Edytowane przez MyLastHope
Czas edycji: 2012-06-18 o 20:14
Stary 2012-06-18, 21:01   #3316
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Ja pier*** . Ona za blada . Widziałaś się Kochana? Przecież Ty masz ciemną karnację dość. Chłodną (chyba?), ale nie jasną. Jeśli masz z tym problem, to się porównamy . Poza tym jasna karnacja nie wyklucza ciemnych włosów (Catherine Zeta-Jones) . Ten blond akurat Ci nie do końca pasuje właśnie dlatego, że masz dość ciemną skórę i jest za jasny .
otóż to
gg, jak dla mnie to nie możesz gorzej trafić z kolorem włosów Bez urazy ale ten

Cytat:
Aaaależ gorrrrąco. Uffff.... Napiłabym się mrożonej kawy w jakimś klimatyzowanym miejscu, ale na myśl o tym, że musiałabym najpierw przejechać kilka przystanków w tym skwarze, odechciewa mi się
od piątku będę mogła robić mrożoną kawę

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

widzicie, możemy zamawiać!
a Ty szczuplutka jesteś w talii więc pewnie w ogóle wyglądasz w nich super przepraszam że tak nawiałam, ale w końcu pisałam egzamin w sali w Bibliotece Jagiellońskiej
I w końcu byłaś w Jagiellonce!

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
muszę w końcu kupić sobie rower ! tak mi się ostatnio marzą rowerowe wycieczki, że chyba muszę w końcu to marzenie spełnić
Chcę sobie wygrać rower!
a wygrałam bjutiblenderka

Cytat:
Ja chyba przy następnym zamówieniu stamtąd też poszaleję - bo właśnie niektóre neonki które były w Twojej siatce ładnie się do mnie uśmiechały No i jak się nie trafi z kolorem to 1,60 czy 2,50 to innej miary strata niż 10 zł
Ile?!

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość

do tego znowu muszę się użerać z sąsiadami, i to ten sam problem, który zatruwa mi i mojej rodzinie życie w naszym mieszkaniu... wczoraj, 0:30, bas dudni jak głupi, któryś dzień z rzędu. idę tam w końcu, otwiera mi młody koleś o wyglądzie hip-hopowca (a jakże ), ale nawet wydał się w porządku... to się dowiedziałam, że on niby ścisza, ale mieszka z kuzynem, który jest przygłuchy bo był żołnierzem w Afganistanie () i on z kolei bez przerwy podgłaśnia. aha, super.

Kasiecja jak nic nie pomaga dzwoń na policję, nie ma wyjścia
Stary 2012-06-18, 21:11   #3317
2016070953
Konto usunięte

mam podpisane operaty super, teraz tylko nauka i ich ostateczne sprawdzenie i ewentualna podmiana kartek a we wrześniu złożenie w federacji ogólnie spotkanie z opiekunem praktyk było sympatyczne i nawet nie wiem kiedy nam 2,5 h umknęło
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:17   #3318
mmmmmm
Zakorzenienie

Cholerka, Kasiencja ziółka są u Kasiencji?
Stary 2012-06-18, 21:22   #3319
mimi_91
Raczkowanie

Cytat:

nieśmiało się odzywam, ale chętnie bym Was w realu poznała

Jak rzadko narzekam na upał tak dzisiaj już nie mogę przez cały dzień mi grzało w okno w pokoju, w którym byłam zmuszona spędzić cały dzień
Mam nadzieję, że w nocy nie będzie tak duszno

Dobór kolou włosów jest dla mnie koszmarem. Zanim znalazłam moim zdaniem w miarę mi pasujący kolor przebrnęłam niemal przez całą paletę barw
Generalnie jestem zdania, że jak Ci się kolor nie spodoba to zawsze można go zmienić, więc warto zaryzykować

— Arthur Schopenhauer
mimi_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:33   #3320
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi_91 Pokaż wiadomość
Generalnie jestem zdania, że jak Ci się kolor nie spodoba to zawsze można go zmienić, więc warto zaryzykować
Perspektywa tego, że zapewne niedługo będę musiała zacząć farbować włosy mnie przeraża Kolorów do wyboru jest zdecydowanie za dużo

Byłam dzisiaj podciąć włosy i fryzjerka namawiała mnie na jakąś super ampułkę u nich-ponoć trzeba powtórzyć ze 2, 3 razy, koszt jednej wizyty to 35 zł Warto to sobie fundnąć? Chyba niedługo pójdę od tak dla rozluźnienia....Chociaż fryzjerka mi powiedziała, że równie dobrze mogę nałożyć w domu dobrą maskę, podgrzać ją i chwilkę potrzymać (ten sposób znam już od was )-przynajmniej szczera była
Stary 2012-06-18, 21:42   #3321
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
A może w czwartek?

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:53   #3322
cholernarejestracja
Copyraptor

6^m, nie, wciąż u mnie
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 21:58   #3323
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
6^m, nie, wciąż u mnie
no ładnie
Żartuję
Jakbyś się z nią widziała to proszę przekaż
I moja połowę maski jak odebrałaś
Stary 2012-06-18, 21:59   #3324
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
A może w czwartek?
w czwartek nie mogę, pracuje cały dzień a tak dawno nie byłam na żadnym spotkaniu z Wami....

Stary 2012-06-18, 22:03   #3325
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

mam zamówienie z passionroom
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:18   #3326
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
no ładnie
Żartuję
Jakbyś się z nią widziała to proszę przekaż
I moja połowę maski jak odebrałaś
Odbiorę dopiero w przyszły weekend, bo jest u Ineso, a ona wyjechała

A gdzie ty mieszkasz? Może podjadę po prostu. Jak mieszkasz niedaleko Kasiencji, to ja co czwartek jeżdżę do znajomego na korepetycje, na Podedworze.

A, od dziś wcieram Jantar
Stary 2012-06-18, 22:26   #3327

Cytat:
A, od dziś wcieram Jantar
Nie wiem, czy to placebo czy Jantar działa, ale włosy wypadają mi w o wiele, wiele mniejszych ilościach
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:32   #3328
torbydka
Raczkowanie

Oglądam zdjęcia jak to władze i Torunia, i Bydgoszczy żegnają Irlandczyków, zachęcają do powrotu (podobno rozdając jakieś zniżki), a tu wybucha wiadomość, że jeden zaginął w Bydgoszczy z soboty na niedzielę i ciągle nie ma o nim żadnej wieści :/

Lenka, obeszło się bez zawału?
Ja byłam w piątek na zumbie i nie wiem czemu w sobotę bolały mnie nie łydki, ale plecy
torbydka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 22:37   #3329
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez torbydka Pokaż wiadomość
Oglądam zdjęcia jak to władze i Torunia, i Bydgoszczy żegnają Irlandczyków, zachęcają do powrotu (podobno rozdając jakieś zniżki), a tu wybucha wiadomość, że jeden zaginął w Bydgoszczy z soboty na niedzielę i ciągle nie ma o nim żadnej wieści :/
Ale to chyba nie wina władz, co?
Stary 2012-06-18, 22:42   #3330
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy to placebo czy Jantar działa, ale włosy wypadają mi w o wiele, wiele mniejszych ilościach
Mnie akurat wypadają w normie, nie narzekam, ale nie zaszkodzi, jak się zagęszczą albo przyspieszą wzrost
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości