|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#19141 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Robie zakupy w lumpeksach ostatnio bardzo czesto. Chcialabym sie z Wami podzielic moimi zdobyczami. Studiuje ten watek juz z tydzien i postanowilam dodac cos od siebie...
1.Tuba Roxy 3zl 2.Bluzka Miss Sixty 10zl
![]() Edytowane przez krepa Czas edycji: 2007-01-17 o 20:44 |
|
|
|
#19142 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie o to chodzi że on tak śmierdzi że nawet dałam go na balkon na 3 - 4 dni i nic
. .głuupio tak wyrzucic heh |
|
|
|
#19143 |
|
Rozeznanie
|
Moje zdjecia sa za duze i nie moge ich wkeic... Co zrobic, by je zmniejszyc?
|
#19144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#19145 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
Obrazy - Rozciągnij / pochyl - np 50%, OK, zapisz i masz zdjęcie zmniejszone dwukrotnie. |
||
|
|
|
#19146 |
|
Rozeznanie
|
u mnie skromnie.. sesja i brak czasu/.//... tylko marynarka i portki na 10 years
nie wiem po co mi one... ale wzielam..za 2 i poł złotka![]() a w ogole to chcialam powiedziec.. ze ja kurde mole szukam takiego płaszcza białego!!! w sklepach..za rozsadną cenę..a Paulinaa sobie tak po prostu w lumpku znalazła!!! no niech mi sie sesja skonczy..uwazaj w tym słupsku;p i ten staniczek... magda.... tez cudo
|
#19147 |
|
Rozeznanie
|
Ma sie brata komputerowca i pozmniejszal...
Wklejam ciag dalszy.1.Komplecik Crazy World 6zl 2.Staniczek Skin To Skin 2zl 3.Koszulka Rafthi 7zl 4.Koszulka Cat 1zl 5.Koszulka Yankes 4zl 6.Bluza Everlast 7zl
|
#19148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A do tego jeszcze piptoły SKANDAL
|
|
|
|
|
#19149 |
|
Rozeznanie
|
cd.
1.Koszulka Yankes 8zl 2.Koszulka 1zl 3.Koszulka D&G 5zl 4.Top 1zl 5.Bluzeczka 8zl 6.Top Pilot 1,50zl
|
#19150 |
|
Zadomowienie
|
aha, djprinzesin - bardzo ładny żakiecik
|
|
|
|
#19151 |
|
Zakorzenienie
|
|
#19152 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze...
1.Koszulka Dorothy Perkins 2.Top 2zl 3.Koszulka Tommy Girl 8zl 4.Koszulka 2zl 5.Koszulka 3zl 6.Koszulka od kumpeli
|
#19153 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co dziewczyny musze sie pozalic bylam dzis po drodze w lumpku nad sfinksem bo byla dostawa i chcialam zobaczyc co maja ciekawego ale nei potrafilam nic sobie wybrac. wszystkie fajne ciuchy za duze (l, xl, xxl), a reszta jakas nieciekawa i duzo przebranych juz (bylam po poludniu) - czy na prawde sie tak wszyscy rzucaja?
a moze dostawa taka nieciekawa byla? bucikow i paskow nie bylo a szkoda i torebeczek ciekawych tez nie, takie babcine raczej. moze mialam pecha a moze nie potrafie "szperac"? pojade sobie na szperanie po sesji, wtedy bede miala wiecej czasu, a noz cos znajde. aha i zastanawialam sie nad takim sweterkiem ale nie wzielam bo kosztowalby ponad 30 zl a nie do konca bylby mi dobry (niestety nosze rozm xs ://///) a na latanie po krawcowych nie mam czasu no moze gdyby troszke tanszy byl ale jak na uzywana rzecz to mysle troche drogo. za to zrehabilitowalam sie w starym browarze i kupilam sobie kilka dodatkow, opaske do wlosow i takie tam bajery a Wasze ciuszki sliczne - ja nie wiem Wy chyba macie talent do wynajdowania takich fajnych szmatek
|
#19154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#19155 |
|
Raczkowanie
|
mam prawie identyczny plaszczyk tylko kupilam za 199 zl...
|
#19156 |
|
Rozeznanie
|
Lil"hottie... naprawdę ludzie się rzucaja... a ostatnio widziałam jak panowie walczyli o portki
normalnie cudowny widok krepa..ta żółciutka bluzka z palmą.... jak ja takie kocham... ach...
|
#19157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no to chyba musze isc rano bo pozniej nic nie ma a ceny jak z kosmosu za takie niezbyt ciekawe ciuszki... ale rano mam w srode wyklady wiec nic z tego. ewentualnie w czasie sesji moze sie urwe ![]() ![]() hihihi tak dla odstresowania :Pmoze w sobote rano pojde? wiecie o ktorej otwieraja? haha
|
|
#19158 |
|
Rozeznanie
|
Paulina
matko jakie te ciuszki są świetne, a te rybaczki i te rurki, buty... matko oddawaj ![]()
|
#19159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo tylko zew musialabym go troche poobierac i zwezic z 1 cm po bokach. i z tego wzgledu cenie go na max 20-25 cł cholera niech wytrzyuma |
|
|
|
|
#19160 |
|
Zakorzenienie
|
krepa swietne topy
![]() a mam pytanko.. dziewczyny bo ciuchy i staniki kupuje w ciuszkach ale nie wiem jak sie przekonac do majtek bo nieraz sa super a jakos nie wiem.. potem je gotujecie czy cos? bo bym i na majtki sie chciala jakos przestawic.. jak je dezynfekowac?
|
|
|
|
#19161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupuje, musisz się nauczyć kupować majtaski ![]() po pierwsze sprawdz jaka ma metke, jesli jest nie sprana, można rozróżnić rozmiar to ok, większe prawdopodobienstwo ze majtki były mało lub w ogóle nieuzywane po drugie że się tak wyraze zawsze sprawdz hm, to miejsce miedzy nogami musi być czyste, zawsze patrz pod swiatlo czy nie ma jakis zacieków, zadnych plamek w tym miejscu ani nic po trzecie w domu je dokładnie pierzesz, trzymasz w wodzie ile się da... suszysz i ubierasz na dupkę
|
|
#19162 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nadal nie mam programu do zmniejszanaia zdjęć
, ostatnio pisalam o moich najdroższych zakupach, za to dzisiaj pobilam takze swoj rekord ale w najtanszych . Kurtko -żakiet Dorothy Perkins cos w stylu ala Kennedy , brązowy kupilam za 8 zl . i jeszcze pantofle niebieskie za 4 zl .Jak bede miala program to odrazu wklejam .Dziewczyny fajne ciuszki, Paulinaaa bilaly plaszczyk jest przesliczy, a w brązowej bluzce wygladsz oszołamiająco |
|
|
|
#19163 |
|
Zakorzenienie
|
1.biały long Miss Sixty, 4 zł, tylko te komiczne rekawy obetnę
![]() 2.bolerko George, 10 zł 3.czerwona w gropzszki, 6 zł, Y&D( )4. ''marynarska'' atmosphere, 6 zł5. spodnie do domu, H&M, 6 zł 6.spódnica 8 zł, bez metki
|
|
#19164 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze sukienka, River Island, 18 zł
|
|
#19165 |
|
Rozeznanie
|
paulina o matko chyba wszystkich powalilas swoimi zakupami! ty to masz szczescie do tych lumpkow
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1169035787 a ja juz nie bylam w lumpie ze 2 tygodnie i sie wkurzam ogladajac tu wasze zdobycze musze w koncu wykroic troche czasu i tez sie oblowic
|
|
|
|
#19166 |
|
Raczkowanie
|
a ja dalej tylko podziwiam wasze cudaizazdroszczę.Nie byłam w lumpku już jakieś dwa miesiące brak kasy inerwy związane z egzaminem na prawo jazdy .Ale już po wszystkim zdaaaaaaaaałam za pierwszym razem kac już minął .Mogę zacząć szaleć.muszę kupićjeszcze aparat żeby pokazać swje łowy.
|
|
|
|
#19167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wystarczy że w Google wpiszesz ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#19168 |
|
Raczkowanie
|
Co do tematu , myślę , ze w kupowaniu odziezy w lumpeksach nie ma nic zlego
A wręcz przeciwnie mozna tam znalezc naprawdę orginalne i niespotykane ciuszki Jesli tylko potrafi się dobrze szukac i nie trafia się na totalne badziewie , to mozna tam naprawdę fajnie się ubierac . A tak poza tym , to moda się wraca i wlasnie teraz w lumpeksach mozna ubrać się naprawdę modnie . Ps... Dawno w lumpeksie nie bylam hihi ;p
|
#19169 |
|
Raczkowanie
|
lubie bo tanio i moge kupic rozne glupie rzeczy ktorych nawet nie zaloze ale nie zal mi pieniazkow bo sa tanie;p a zawsze znajde tam cos innego niz wszystkie ubrania w sklepach
|
|
#19170 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczyny, świetne zdobycze,paulinaa -biały płaszczyk cudo
![]() ja w swoich lumpkach nie byłam od miesiąca i już mnie korci,żeby trochę pobuszować.Mam nadzieję,że towar będzie lepszy, bo ostatnio trochę się popsuł pozdrawiam.
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

. .
Wklejam ciag dalszy.

S E S J A