|
|
#31 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Czuje się odrzucony, niespełniony, niedoceniony, załamka
Cytat:
![]() Kiedyś oglądaliśmy na studiach z kumplem namiętnie "Przyjaciół" i wpadł nam do łbów pomysł uskutecznienia podrywu na Joeya Nawet przed lustrem ćwiczyliśmy, żeby akcent był i odpowiednia mimika. Rezultat był niestety opłakany Toż w tym kraju mało która habla inglese, więc nawet jak serial oglądała to nie załapała o co biega :dKto to u diabła jest Barney Stinson?
Edytowane przez potwor_z_jeziora Czas edycji: 2012-06-19 o 12:08 |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak oglądałeś "Przyjaciół", to "Jak poznałem waszą matkę" też Ci się może spodobać Barney ma spisaną całą księgę podrywu, spójrz na to Nie wiem na ile znasz angielski, ale sens da się wyłapać i z kiepskim ![]() Tak, i właśnie o ten fragment Joey i Porsche mi chodziło Jak sobie z kartonów ułożył Tylko ja bym miała prawdziwego Bentleya
Edytowane przez Keelie Czas edycji: 2012-06-19 o 01:55 |
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A poza tym to pewnie bym wyrwała jakąś długonogą blondynkę. ![]() No ale tak po pierwsze, to bym chyba zawału dostała, gdybym wstała rano, a tam... w pionie. |
||
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Poszłabym na impreze i wyrwała jakąś tapeciarę.
a wcześniej zakumplowała z paroma facetami i dowiedziała o czym oni tak naprawdę rozmawiają w męskim gronie
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Byłabym szczęśliwa, że nie muszę rano wykonywać tych wszystkich ceregieli. Potem pojechałabym na tor wyścigowy z kumplami pośmigać autkiem bez stresu :P. wieczorkiem....pewnie pierwszy raz w życiu porządnie bym się schlała przy okazji jakieś bzykanko albo macanko
O matko....znacznie łatwiej byłoby być facetem.
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
gdybym byla facetem to zachowywalabym sie jak na faceta przystalo a nie jak cio**. bo niestety wspolczesni faceci staja sie gorsi niz baby, wogole do niczego, takie lenie, wiecznie pokrzywdzeni, biedaczki od siedmiu bolesci.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
moja wyobraźnia kończy się na wejściu we ciało mojego faceta i dowiedzenia się jak on myśli, jak czuje podczas seksu :0 tyle
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym wstała, oddała mocz stojąc a potem zjadła prawdziwy english breakfast i nie martwiła się jak to okroić, żeby w dupsko nie poszło*. Potem bym ułożyła włoski na żeliku tak lekko stojąco. Jako facet miałabym nieziemskie oczy bo jako babeczka takie mam :P Założyłabym fajną koszulę i poszła na kawkę do kawiarni. Siedziałabym sobie z rękami założonymi na karku, wiecie tak luzacko i "obczajała" laski z uśmieszkiem (a one by się zastanawiały czy je podrywam czy się z nich nabijam). Może bym zagadała do jakiś dziewczyn, ale nie wyrywała, raczej coś w stylu: gadka szmatka, to na razie dziewczyny- piękny uśmiech i do domu. Potem grałabym w gry i miała w tyłku, że niektórzy uważają to za stratę czasu: jestem facetem, więc mi wolno być dzieciuchem marnującym czas. Hmm... tak myślę, że byłabym niezłą szują albo gejem
*Tu wychodzi cała prawda o marzeniach dziewczyn: po prostu się nażreć
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Po fazie zapłakania się na śmierć (jakoś nie wydaje mi się że bycie mężczyzną było by takie super, bardzo dobrze się czuję jako kobieta ) zrobiłabym 2 rzeczy:
- poszła na ryby - założyła gołębnik i "hulała" gołębie do lotu cały Boży dzień. To są te 2 typowo męskie zajęcia, których nijak nie potrafię pojąć i podejrzewam nawet , ze jest w nich jakiś nieznany, zatajany przed kobietami bonus. Jakaś tajemnica. No bo to jest po prostu niemożliwe, ze nęcące samo w sobie jest bezproduktywne moczenie kija, siedząc godzinami na tych debilnych turystycznych stołeczkach składanych co przytrzaskują tyłek przy każdym nieopatrznym ruchu, w towarzystwie komarów, robali, w błocie i krzakach, poza zasięgiem, i w towarzystwie innych mruków - rybaków i na dodatek ubranych w barwy maskujące i debilne kapelutki . A już te gołębie to w ogóle ... no nie wiem... latające szczury - obsraluchy - śmierdziuchy, a Ci je hodują i się fascynują. I cały dzień "hulają" te pierzaste spaślaki żeby im się choć trochę pofruwać zachciało - bo samo z siebie to paskudztwo jest tak głupie że nawet nie lata. Coś musi być więcej w tych rybach i tych gołebiach, jako mężczyzna odkryłabym tę zagadkę. ![]() A potem bym Wam oczywiście wszytko wypleplała w największej tajemnicy.
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ej, ja lubię łowić ryby... Co prawda nigdy nie siedziałam na stołeczku i nie miałam kapelutka, ale łowiłam np. w potoku górskim i dla mnie to świetna sprawa. Takie obcowanie z naturą i potem zarzynanie jej na kolację
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Ogoliłabym sobie twarz - tak na dobry początek, a zacięcia potraktowałabym papierem toaletowym - koniecznie szarym!
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie liczy się.
|
|
|
#43 |
|
astro-loszka
|
Poszłabym na ryby, na wódkę z kumplami, na długą, wyczerpująca wyprawę w góry, podrywałabym kobiety, naprawiłabym rower, pomalowała ściany, zmontowała półkę na książki kucharskie w kuchni, polatała na motolotni, a przede wszystkim bawiłabym się ile wlezie
Odwracając pytanie: a Ty co byś zrobił, gdybyś nagle obudził się jako kobieta?
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie kumam.
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
jestę wieszczę
|
A propos ryb. Jako dziewuszka chyba 16-letnia uparłam się, że pójdę na ryby z ojcem, jego kumplem i synem tegoż kumpla. Podśmiewali się i w ogóle patrzyli z politowaniem. Nie chcieli mi dać wędki, więc zrobiłam własną. Skończyło się tak, że oni z biedą złapali wspólnie ze 3-4 rybki, a ja sama 7 i to w ciągu godziny
na prymitywną wędkę z kija, żyłki i haczyka. Spławik miałam z kawałka kory . Tak więc cava, nie tylko faceci rozumieją potęgę łowienia ryb, bo i mnie kilka lat temu wciągnęło . Jak ktoś chce się wyciszyć, to to dla niego sport. No i w swoim życiu widziałam też kilka kobiet-wędkarzy .I coś jest z tymi gołębiami, bo nie znam żadnej babeczki, która się tym zajmuje.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do tej pory wykminiłam jedną rzecz, którą bym chciała zrobić jako facet. Seks ;p Jestem strasznie ciekawa jak to jest z ich strony ;p
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
boże... potworze .... nie chciej tego
|
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
aczkolwiek byłoby mi przykro gdyby ten bananowy stan miał trwać dłużej niż jeden dzień
|
|
|
#50 | |
|
Konto usunięte
|
![]() przede wszystkim poszłabym na zakupy do np zary i ubrała się w te wszystkie piękne męskie ciuszki jakie mi chodzą po głowie, a potem skąpałabym się w ślicznych męskich perfumach a potem na panienki ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
jeszcze zahaczyłabym o burger kinga i zjadła te wszystkie kanapki jakich nie było mi dane spróbować.a potem do cukierni sowa liznąć każdego ciasta z osobna. znaczy się pewnie do sowy zawinęłabym jakąś przaśną foczkę z ulicy
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
astro-loszka
|
Mogę
|
|
#52 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Widzę, że "sezon ogórkowy" na Wizażu się rozpoczął na dobre
![]()
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Ja coś podejrzewam, ze jakbym była mężczyzną, to bym lubiła żeby robiła te rzeczy kobieta. ![]() Bo coś czuję, że lenistwo jest niezależne od płci, a nawet mogło by mi się spotęgować w wyniku szoku .
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Sikałabym na stojąco
to dowód bycia facetem; pamiętam, jak kiedyś wróciłam z pracy, a młodszy synek przyleciał z wiadomością: "mamo, mamo, sikam na stojąco"- bo wcześniej nie sięgał było to dla niego dowodem na bycie facetem.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Popłakałabym się ;P Uwielbiam być kobietą!
Mężczyznom zazdroszczę tylko zawodów, w których kobiety wciąż są rzadkością, raczej ich nie wykonują i napotykają trudności. Na przykład: skoczkowie narciarscy (są i panie, ale ich konkursy wciąż uchodzą za mniej prestiżowe!), piłkarze (to samo, zresztą, kto by chciał oglądać na boisku kobiety? , piloci, oficerowie.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
zdecydowanie chciałabym spróbować seksu, tylko nie wiem jak bym do tego doprowadziła, skoro podrywanie kobiet wydaje mi się wyjątkowo trudnym zadaniem
![]() oprócz tego zapuścilabym wasy choc na chwile!piłabym piwo w plenerze nie martwiąc się o pelny pecherz.
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleżałabym do wieczora z piwem w ręku czekając aż mi ten stan minie.
Ostatecznie (uwaga zboczuch-mode on) testowałabym nowy sprzęt i np. próbowałabym trafić do kubka z odległości 3 metrów. Ale żeby wyjść na podryw to raczej byłabym za leniwa. Może udało by mi się do sexshopu doczłapać...
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsza moja myśl: "Hurra, koniec z miesiączką!"
![]() Druga myśl: "Jak szybko zarwać jakąś nieskomplikowaną w obsłudze panienkę i zakosztować seksu z męskiej perspektywy?" Po przygodnym seksie : "I już po wszystkim..?"
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
- skorzystałabym z tego, że jestem silniejsza i porobiłabym w domu te wszystkie rzeczy, z którymi sobie sama nie radzę
- włączyłabym "Diablo" albo "League of Legends" i sprawdziła, czy tym razem będzie to fajne ![]() - poszłabym na piwo albo mecz z kolegami i przekonała się, czy męskie rozmowy aż tak bardzo różnią się od damskich - poflirtowałabym z jakąś fajną i mądrą dziewczyną (bo lubię, a samej jakoś flirtu zacząć "nie wypada") - na koniec zabrałabym ją do domu i przespała się z nią (ja też chcę wiedzieć jak to jest!) |
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwie to za mało Ja bym chciała sobie zerżnąć kilka lasek i poczuć wreszcie, co facet czuje, gdy dyma na lewo i prawo.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

na prymitywną wędkę z kija, żyłki i haczyka. Spławik miałam z kawałka kory