Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-19, 10:05   #3691
Nikita...
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Malenstfooo,

to szoruj do mnie!
A lubisz sie scignac na swiatlach?
Faceci jak widza blondzie za kierownica to zawsze maja tendencje sie ze mna scignac na czerwonym swietle hehe. Oj i jaka satysfakcja, jak go scigne i moze co najwyzej powachac moje spaliny .

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:09   #3692
Malensstfo
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Malenstfooo,

to szoruj do mnie!
A lubisz sie scignac na swiatlach?
Faceci jak widza blondzie za kierownica to zawsze maja tendencje sie ze mna scignac na czerwonym swietle hehe. Oj i jaka satysfakcja, jak go scigne i moze co najwyzej powachac moje spaliny .
Hihi, a zdarza mi się!! Chociaż ja nie mam aż tak dobrego samochodu, no ale bywa bywa
I bywam czasem złośliwa Jak widzę, że ktoś chce być cwany i wyprzedzić, wepchać się, to tez potrafię przyspieszyć...oj jestem złośliwa czasem, jestem
Oczywiście nie podczas samego wyprzedzania, bo nie wolno

Edytowane przez Malensstfo
Czas edycji: 2012-06-19 o 10:13
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:17   #3693
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja lubię prowadzić ale jak jadę sama a jak z tz to wolę być pasażerem bo jego "nauki jazdy" mnie wkurzają
dzięki za kciuki
a ty bylas już u lekaża w wynikami krwi?
Ja tez wole jezdzic sama bo TZ to zawsze ma jakies komentarze!
Ale jak on kieruje to ja tez mam tendencje komentowac jego styl wiec to jest takie obustronne.
Wynikow krwi jeszcze nie mam.

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Hihi, a zdarza mi się!! Chociaż ja nie mam aż tak dobrego samochodu, no ale bywa bywa
I bywam czasem złośliwa Jak widzę, że ktoś chce być cwany i wyprzedzić, wepchać się, to tez potrafię przyspieszyć...oj jestem złośliwa czasem, jestem
Oczywiście nie podczas samego wyprzedzania, bo nie wolno
Hehe, oj tez mi sie zdarza tak przyspieczyc, jak ktos cwaniaka udaje!

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:22   #3694
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Ja tez wole jezdzic sama bo TZ to zawsze ma jakies komentarze!
Ale jak on kieruje to ja tez mam tendencje komentowac jego styl wiec to jest takie obustronne.
Wynikow krwi jeszcze nie mam.
ja mojego tz jazdę też komentuję, przeważnie jest to tylko jedno słowo: zwolnij

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:47   #3695
Malensstfo
Zakorzenienie

Noooo i gdzie się znowu wszystkie podziały???

Przestanę tu przychodzić normalnie...
Stary 2012-06-19, 10:49   #3696
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie ciężko pracują, tylko my ściemniamy

Łukaszek
Stary 2012-06-19, 10:50   #3697
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Ana, Kasia zaczęła wczoraj 34 tydzień
i jeszcze poprawiam że Bao napisała o tabletkach a nie Gucia

Bika hej
No jeszcze 2 tyg. i dziecie może się pchać

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
To akurat Bao była

A co do alko, to na pewno kupię na lotnisku Moi znajomi wszyscy tak robią więc biorę przykład z najlepszych Poza tym wiesz, banieczka przed śniadaniem, banieczka po i przed obiadem - i żadne problemy żołądkowe nam nie grożą

Moja ciocia strasznie nie lubi latać, a podróżować uwielbia. Ona autokarami jeździ i nie narzeka. Teraz właśnie jest w tej Albanii, ale do Bułgarii i Chorwacji też tylko tak jeździ, zresztą całą Europę tak zjeździła. Mówi, ze są to duże autokary, zawsze można się przejść i przespacerować - ona sobie chwali. Ja się też nie widzę w autokarze przez 24h, ale da się
Tak, tak- Bao wpierw myślałam, ze Gucia6, ale już wszystko wiem

Na lotnisku już tam na miejscu??

Hihi no tak trzeba się uczyć od doświadczonych

Ja raz jechałam właśnie do Włoch autokarem to myślałam, że jajo zniosę nie wspominam tego zbyt przyjemnie każdy chciał spać na podłodze, a tam się mieściły tylko ze 4 osoby na długość autokaru no i byłam młodsza, a teraz kości już starsze haha

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ja co roku jeżdżę do Grecji i nie zauważyłam, żeby tam był kryzys..... myślę, że sami mieszkańcy wysp też tego nie zauważyli
Bika a Ty z jakiego biura? już się chyba pytałam, ale nie pamiętam i jakie miejscowości polecasz?

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
wkleje wam zdjecie z wczorajszej mini-sesji ktora mi maz robil

Cytat:
Malutki wyglada, bo leze Wstawie zdjecie jak stoje, taka pileczka jest

O jak ladnie, to moze beda 2 Oliverki na forum
Cytat:
wlasnie dzwonila moja polozna Wrocila z urlopu (tak jak podejrzewalam) Powiedziala, zebym nie martwila sie skurczami i brala tabletki mam duzo odpoczywac i lezec, zeby dotrwac do konca 36 tyg. Jutro do mnie zadzwoni bo zrobi mi termin na ten plan porodu, bo to z lekarzem sie omawia.
Pytalam sie o szkole rodzenia to powiedziala, ze jak chce bardzo to mnie zapisze, ale ona by tego nie robila Mowila ze polozna i tak wszystko powie i wytlumaczy... i teraz nie wiem, czy robic czy nie
Będziesz rodziła z mężem?
u nas jeżeli chce się rodzić z mężem musi być szkoła rodzenia...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:51   #3698
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

Ja jestem, ale jakieś głupoty w pracy mnie odrywają od wątku i moich dziewuch

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:51   #3699
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
No to czas na opis porodu ...

Tak jak juz Wam pisala w szpitalu bylismy przed 7 rano ... jechalismy z ta mysla ze do domu wrocimy juz w trojke az nie do uwierzenia. Na miejscu kazali mi sie przebrac w pizame szpitalna podpieli pod KTG i okazalo sie ze mam juz regularne skurcze ale ich nie czulam wogole. Podpieli pod kroplowke zebym sie nie odwodnila pobrali krew i o 8 przyszedl moj gin sprawdzil rozwarcie bylo na 3cm przebil wody plodowe ( chlusnelo jak nie wiem ) no i podali mi kroplowke na wywolanie... Mezul taki troche zdezorientowany na poczatku byl ale trzymal sie dzielnie. Polozona caly czas zmieniala mi posciel bo wody sie saczyly ( a ja sie balam ze ich w domu nie zauwaze .. nie ma takiej mozliwosci ) Po jakis czasie wstalam poszlam do lazienki spacerowalismy z mezem po korytarzu i niedlugo pozniej zaczelam czuc skurcze ale nie byly mocne. Polozna caly czas pytala jak sie czuje naprawde trafila mi sie super kobieta. Przed 12sta bylo juz dosc ciekawie skurcze byly coraz silniejsze spacer i kolysanie sie na krzesle nie pomoglo takze poprosilam zeby mi wezwali anestezjologa. Najpierw przyszedl moj gin ( czekalismy jakies 30min bo w tym dniu przyjmowal w gabinecie obok szpitala ) Sprawdzil rozwarcie bylo juz na 5cm zaraz pojawil sie anestezjolog no i sie zaczelo ... Musialam usiac na krawedzi lozka i wypiac sie jak to powiedziala polozna jak kot. Co nie bylo latwe bo co chwile mialam skurcze. Anestezjolog oczyscil mi miejsce na wbicie najpierw poczulam cos jak ukoszenie komara a pozniej czulam jak mi wprowadza rurke i nie bylo to przyjemne. A tu slysze " nie do konca dobrze sie wbilem musze sprobowac jeszcze raz" No ale zacisnelam zeby i bylo ok. Na poczatku poczulam uderzenie pradu w noge pozniej zrobilo mi sie w nich bardzo cieplo... a na koniec zaczelam sie drapac jak bym wpadla w pokrzywy. Maz mowil ze nie wygladalo to za ciekawie ze co chwile mi wkladal jakies igly wiciagl itp ale ja nie czulam juz tego tak bardzo.Minelo 10min i nie czulam juz wogole skurczy i zrobilo mi sie blogo wtedy do Was pisalam na kom strzelilam sobie drzemke ... Czas lecial i lecial a tu nic nie ruszylo .. Juz myslelismy z mezem ze naprawde na sile bedziemy musieli malego wyciagnac O 17stej moja polozna i druga pielegniarka sprawdzily mi rozwarcie i z usmiechem " no to zaraz zaczynamy" No i tu sie dopiero zaczyna ostra jazda Polozona odlaczyla mi kroplowke z epiduralem zebym czula bole po 5 min bylo coraz gorzej i gorzej. Gina jeszcze nie bylo a my zaczelismy przec no i tutaj duze brawa dla meza bo mimo ze mowil ze bedzie stal kolo glowy to musial trzymac mnie za noge i chcac nie chcac "tam" spogladal ( ale mowil ze obrzydzenia nie dostal ) Musial mi dosc mocno podnosic ta noge bo akurat epidural przestal dzialac tylko na jedna strone ... Parlam tak z 25min zanim pojawil sie gin .. wtedy maz stanal obok mnie robil mi zimne oklady na czolo , podawal kostki lodu.. a ja myslalam ze wczesniej sie tam skoncze niz maly wyjdzie. Zmienialam co chwile pozycje to na bok to tak i nic nie chcialo ruszyc. A ja zaczynalam coraz bardziej krwawic. Gin do mnie zebym nie parla buzia tylko tak jak bym chciala zrobic kupe a ja do niego ze latwo mu mowic. Pytal czy chce zebym uzyl pompki i pomogl malemu wyjsc ale ja ze nie ze bede probowac dalej No i tak po godzinie parcia zaczela sie glowka lekko pokazywac Maz sie zarzekal ze nie spogladnie ale zerkal z ciekawoscia Pytam gina ile jeszcze trzeba bedzie przec a on ze jak sie postaram to juz niedlugo zobacze synka No i tak po godzinie i 25min parcia na swiat przyszedl Nasz syncio Gin niestety musial mnie lekko naciac no i troche popekalam zszywal mnie dosc dlugo bo jakies 30min. Ale mowie Wam dziewczyny ... bol porodowy to jest najpiekniejszybol jaki moze spotkac kobiete . Wiem pomyslicie sobie ze jestem stuknieta ale warto sie meczyc nawet te 11h zebym zobaczyc swoje dziecko. Od razu jak tylko glowka wyszla zaraz poczulam ulge a jak mi polozyli Dominika na piersiach uczucie nie do opisania od razu zaczelam go przytulac calowac mimo ze byl caly w tej mazi nie przeszkadzalo mi to wogole. A jak strasznie krzyczal ja do niego zebym nie plakal a pielegnarki ze zdrowy chlopak bo mocno placze A mina meza jak maly wyskoczyl nie do opisania. Dalismy sobie z mezem buziaka Od razu zaczal przytulac malego i tak ptrzyl na niego duzymi oczami chyba nie do konca wierzac ze to Nasz owoc milosci. Po chwili pielegniarka wziela malego zeby go troszke przemyc sprawdzic czy wszystko ok ( caly czas bym z Nami w pokoju ) Maz stal przy nim a mnie gin zszywal. Dalam jeszcze malemu buziaka i pozniej wzieli go na badania. A ze akurat konczyla sie zmiana to przyszla do mnie nowa polozna i mowi ze idziemy zrobic siku do lazienki ja tak patrze na nia ze napewno nie dam rady ze caly dzien jadlam tylko kostki lodu i kisiel a on ze dam dam. No i wziela mnie pod reke z mezem zaprowadzili do lazienki bylo wszystko ok .. dopoki nie wstalam sama z toalety zrobilo mi sie ciemno przed oczami pamietam ze zdarzylam tylko na meza papatrzec i padlam jak dluga a po chwili jak sie ocknelam to maz mnie juz podnosil z podlogi a ja pierwsze co " Boze gdzie jest Dominik ?!?" Myslalam ze go mialam na rekach. Ale w miedzy czasie przyjechala moja mama i patrzyla na Dominika. Pielegniarka sie bardzo wystraszyla maz jeszcze bardziej zaprowadzili mnie do loza sprawdzili cisnienie podali sok , zjadlam kanapke i dopiero wtedy poczulam sie lepiej. Po jakis 30min przewiezli Nas na sale poporodowa maz zostal z Nami cala noc. Pielegniarki namawialy zebysmy dali malego na noc do nich zebym odpoczela ale My nie moglismy sie oderwac od Niego takze caly czas byl z Nami. Wsrode maz pojechal do domu sie wykapac i wrocil z pieknym bukietem roz i slowami ze to od Niego i Syncia Tak mi sie cieplutko na serduchu zrobilo. Wydaje mi sie ze to ze byl ze mna przy porodzie jeszcze bardziej Nas zblizylo , widzial ile sie nacierpialam zeby urodzic Naszego synka I mimo ze bylo cholernie ciezko to bolu juz nie pamietam wogole , pamietam za to moment kiedy widze Dominika po raz pierwszy jego duze oczka , jasne wloski , nosek i usta ... I nawet teraz jak sobie spokojnie lezy obok to sama do siebie sie usmiecham ze jest juz z Nami ....

p.s Mam nadzieje ze Was nie zanudzilam
No i się poryczałam.... piękny opis... cudownie

Dzielna z Ciebie babka, przeraziły mnie te igły w kręgosłup

Cytat:
Można

wróciliśmy ze spotkania powitalnego z przyjaciółmi i oblewającego zakończenie kursu tz

Patrzcie co nam między innymi przywieźli
aaaa super!!

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Ana obczaj sobie http://www.mydeal.pl/cypr_7_nocy_w_h...roze-8545.html

ale chyba do plaży jest daleko... więc odpada!
widoki cudne
ale rzeczywiście wolę plaże blisko

Jeżeli byś coś fajnego znalazła
daj znać! Plany są na koniec lipca

--

Jeju chyba się wścieknę, tak mi dzisiaj muli komputer ;/
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:51   #3700
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba
Stary 2012-06-19, 11:01   #3701
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Cytat:
No chyba

ja juz jestem byłam w sklepie po gazety i przy okazji kupilam banany dla mlodego

i kasa wpłynęła

Edytowane przez martynka1916
Czas edycji: 2012-06-19 o 11:06
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:23   #3702
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Nikita, wizytę mam na 12.15.

Cytat:
A ja kocham prowadzic! Dla nie to taki relax oraz dzika przyjemnosc!
ja tak samo, uwielbiam chyba że na tyle siedzi TŻ, a na miejscu pasażera tata, to jest jakaś porażka. A z teściową już w ogóle nie jeżdżę bo idzie do głowy dostać.

co Wy to macie za wypasione auto?

Agnusek,
Cytat:
Hehe, Ty masz swoją antykoncepcję teraz w brzuszku A kiedy nam go pokażesz, co bym mogła porównać czy i ile urósł?
pokażę po wizycie, jak już TŻ będzie w domu i mi zrobi zdjęcie. To i zaproszenia Wam pokażę

a z antykoncepcją, oj tak ciąża jest najlepszą antykoncepcją a pytałam o to wszystko bo koleżanka do mnie dzwoniła w tej sprawie.

Cytat:
Ja wczoraj kupiłam kolejną sukienkę...tą białą, którą kiedyś wam wklejałam - pójde z torbami kiedyś
zakupoholiczka

Cytat:
Strong, a załatwisz przyczepkę? Jak tak, to miejsce się znajdzie
mamy przyczepę campingową

Stokrotka,
Cytat:
ja mojego tz jazdę też komentuję, przeważnie jest to tylko jedno słowo: zwolnij
ja tylko i wyłącznie tego słowa używam nienawidzę jak TŻ szybko jedzie.
ja mogę, bo wiem gdzie mogę ale on nie umie tego robić ładnie i wole jak jeździ wolniej niż ja

Ana hej

zaproszenia dalszy ciąg gotowy, teraz tylko przykleić wszystko i będzie gotowe zbieram się teraz na wizytę. Tylko się jeszcze wykąpię bo ta temperatura mnie wyciska z wszelkiej wody.
Stary 2012-06-19, 11:24   #3703
emigra
Zakorzenienie

Powoli chyba wracam do zywych, niunia wydaje sie czuc lepiej. Ale nadrobic Was nie dam rady, poprosze o jakis skrot? Ktos zaszedl, ktos urodzil?

Widze ze piszecie o kobietach za kolkiem - ja prawo jazdy zrobilam bo mama chciala, maz chcial, itp nie lubilam jezdzic, balam sie aut po wypadku jaki mielismy, no i prawko robilam 2 lata nawet nie wiem ile razy zdawalam ale w koncu zdalam, zaczelam jezdzic, bo maz mi kazal no i teraz mysle ze calkiem niezly ze mnie kierowca, nie boje sie jezdzic, caly zeszly rok jezdzilam sama autem do pl na uczelnie (700km) i to mi bardzo duzo dalo
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:26   #3704
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Emigra, jak sama dużo jeździsz to się najwięcej nauczysz święta racja no i super że Julcia już się dobrze czuje

a jak waga, spada coś ?
Stary 2012-06-19, 11:39   #3705
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

a lubicie głośną muzyke w aucie;>??
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:39   #3706
ButterBear
Zakorzenienie

W ogóle się dziś nie mogę wbić w rozmowę. Prawo jazdy to temat w ogóle nie dla mnie...

Poza tym szukam kwater w Chorwacji, bo mój mąż, który obiecał to zrobić, jakoś mało sobie z tego robi... i jak tak dalej pójdzie, to pojedziemy na wakacje, jak to się mówi na Śląsku, do azot i nazot...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:48   #3707
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Bikuś fajny ciuszek!
Ja tam nie lubię całego mieć dla siebie

Dzięki

Cytat:

super bodziaki
Dzięki i za wizytę

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Bika, jak możesz nie cieszyć się z mojego meczu?!
Swoją drogą zazdroszczę Ci okrutnie tego wolnego! Czemu nigdy mi przez myśl nie przeszło zostanie nauczycielem?!

Jakbyś jechała do Grecji to zazdrościłabym jak nie wiem co

A co do wolnego....... każda praca ma swoje plusy i minusy zresztą za pare lat i te 6 tygodni wakacji nam zabiorą, więc spoko, spoko, to tylko kwestia czasu...... co roku nam jakiś przywilej zabierają...... a nad wakacjami też już myślą
Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Bika, fajowy bodziak! I nie o sam bodziak chodzi, ale o pamięć i mega spersonalizowany prezent. Cudownie jest mieć takich przyjaciół

Otóż to

Cytat:
Bika, fajny bodziacz
A dziękuję

Cytat:
Wysokość/wartość temp. nie ma znaczenia. Tzn. jedni mają niższą inni wyższą..dla jednych najwyższa to będzie 36,6 dla drugich 37,00...tu ważniejsze są skoki i temp. powyżej wyznaczonej linii, co też nie zawsze jest regułą (wystarczy popatrzeć na wykres Biki ).
O proszę stałam się przykładem naukowym

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Bikuś, fajnie, że dłuuugi urlop za pasem Będziesz mogła wypoczywać do momentu pojawienia się Emilki A my wyjeżdżamy w piątek do Chorwacji
niom już odliczam, jeszcze 3 dni nauczania..... ciężkie 3 dni, ale potem tylko drukowanie w poniedziałek i wolne

Zazdraszczam Chorwacji
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:53   #3708
xxKasiax
Wtajemniczenie

Witam.
Narazie czuje sie ok. Wzielam pol tabletki i nie mam objawow.Tylko jak bylismy w sklepie to strasznie slabo mi sie robilo i musialam wyjsc. Teraz leze i odpoczywam.
Tak jeszcze wczoraj sie zastanawialam ze po KTG jak wyszly skurcze to gin. powinna mi zbadac szyjke czy sie skrocila lub czy sie otwiera... Ach ta moja lekarka...
Strong czekam na relacje z wizyty i zdjecia brzuszka i zaproszen.
Stary 2012-06-19, 11:56   #3709
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam nie lubię całego mieć dla siebie

O proszę stałam się przykładem naukowym
Eeee nie kumam

Obiekt naukowy, a jak !
Stary 2012-06-19, 11:59   #3710
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

no własnie na Biki wykresy patrzyłam. Nawet już sie zastanawiałam czy z moim termometrem jest wszystko oki
też się często zastanawiałam czy z moim wszystko gra

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Bika a Ty z jakiego biura? już się chyba pytałam, ale nie pamiętam i jakie miejscowości polecasz?
Z Grecji polecam wyspy, zwłaszcza te położone bardziej na północy. A co do biur, to akurat to co polacałam i z którym 2 razy byłam na wczasach upadło 1 września 2011 a jeszcze byliśmy z nimi w lipcu 2011 na Skiathos i było super
A innego nie polecam, zresztą i tak już nie ma tej oferty z której skorzystaliśmy. Wiec musisz szukać..... my akurat zawsze szukaliśmy bardzo tanich wczasów, kameralnych, bez all in itp...... bez takiego szumu, zgiełku i kurortów..... ale pewnie każdy czegoś innego oczekuje od wakacji i w inny sposób wypoczywa.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Eeee nie kumam

Obiekt naukowy, a jak !

No nie lubię mieć całego łóżka dla siebie czyli spać bez męża....... no chyba że ja coś pokićkałam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-19, 12:01   #3711
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
No nie lubię mieć całego łóżka dla siebie czyli spać bez męża....... no chyba że ja coś pokićkałam
Buhaha, teraz to kumam

Odpisałaś, że nie lubisz mieć całego dla siebie, na moją odpowiedź, że fajny ciuszek!!!
Stary 2012-06-19, 12:04   #3712
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Buhaha, teraz to kumam

Odpisałaś, że nie lubisz mieć całego dla siebie, na moją odpowiedź, że fajny ciuszek!!!
A bo mi się tamto o łóżku usunęlo
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-19, 12:05   #3713
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
A bo mi się tamto o łóżku usunęlo
I dlatego nie wiedziałam, o co chosiii
Stary 2012-06-19, 12:07   #3714
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dobrze, że już wszystko jasne
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-19, 12:27   #3715
booziaczek
Zadomowienie

hej a ja wracam do was w koncu mi neta zwrócili po burzy zrobiło sie cały cza spiecie na lini grrr zakonczyłam semestr na studiach tylko obrona mi została, tata juz po zabiegu, a ja dzis byłam sie zapisac do gina bo od lipca chcemy zaczac sie starc o dzidzie

gratuluje zabci az mi sie dzidzie zachciało miec i wszystkim zaciązanym i brawa za zdane wszystkie egzaminy D
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 12:29   #3716
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:

Agnusek, pokażę po wizycie, jak już TŻ będzie w domu i mi zrobi zdjęcie. To i zaproszenia Wam pokażę

a z antykoncepcją, oj tak ciąża jest najlepszą antykoncepcją a pytałam o to wszystko bo koleżanka do mnie dzwoniła w tej sprawie.

zakupoholiczka

mamy przyczepę campingową

.
Ok, już się nie mogę doczekać foto, foto muszę tylko sprawdzić kiedy masz wizytę, bo jak mnie nie będzie, a nie zobaczę, to będę smutna

Zakupoholiczka to ja Dobrze, że nie będę przez 2 tygodnie buszować po sklepach

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
Uwielbiam Zawsze śpiewam, więc muszę wyglądać przekomicznie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
W ogóle się dziś nie mogę wbić w rozmowę. Prawo jazdy to temat w ogóle nie dla mnie...

Poza tym szukam kwater w Chorwacji, bo mój mąż, który obiecał to zrobić, jakoś mało sobie z tego robi... i jak tak dalej pójdzie, to pojedziemy na wakacje, jak to się mówi na Śląsku, do azot i nazot...
A do jakiej części Chorwacji chcecie jechać? My jedziemy na Istrię i też na kwatery

Cytat:

Zazdraszczam Chorwacji

Właśnie wróciłam ze Starego Rynku, bo musiałam coś załatwić i zapach jest nie do zniesienia Mocz + piwo

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 12:31   #3717
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość

Właśnie wróciłam ze Starego Rynku, bo musiałam coś załatwić i zapach jest nie do zniesienia Mocz + piwo
Współczuje...... jakie to miasto???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-19, 12:32   #3718
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
ja nie lubię, czasami jak leci fajna piosenka to podgłaśniam i śpiewam ale to tylko jak sama jadę bo niechę innych zameczać moim brakiem talentu

Cytat:
Nikita, wizytę mam na 12.15.

ja tak samo, uwielbiam chyba że na tyle siedzi TŻ, a na miejscu pasażera tata, to jest jakaś porażka. A z teściową już w ogóle nie jeżdżę bo idzie do głowy dostać.

co Wy to macie za wypasione auto?

Stokrotka, ja tylko i wyłącznie tego słowa używam nienawidzę jak TŻ szybko jedzie.
ja mogę, bo wiem gdzie mogę ale on nie umie tego robić ładnie i wole jak jeździ wolniej niż ja
powodzenia na wizycie mój często jedzie szybko, raczej pewnie jeździ ale ja i tak się boję bardzo szybko jechać

Cytat:

Dzięki i za wizytę
dzięki twój termometr raczej nie był zepsuty więc pewnie i mój nie jest. Ja też się zastanawiałam czy ja czasami źle nie mierzę po prostu go tam wkładam i tyle, to chyba dobrze nie?

Łukaszek
Stary 2012-06-19, 12:36   #3719
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

dzięki twój termometr raczej nie był zepsuty więc pewnie i mój nie jest. Ja też się zastanawiałam czy ja czasami źle nie mierzę po prostu go tam wkładam i tyle, to chyba dobrze nie?
Ja mierzyłam pod językiem więc temp mogły być niedokładne, ale jak Ty mierzysz w innym miejscu to na pewno jest ok
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-06-19, 12:37   #3720
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cześć

a ja sie dzisiaj czuję dziwnie jestem taka zmęczona jakbym całą noc nie spała, wczorajsza burza i duchota na zewnątrz dała znać o sobie
na dodatek wysypał nam się samochód i jest w naprawie aż strach wiedzieć ile to będzie kosztować
idę odebrać biustonosz do karmienia bo babaka ze sklepu dzwoniła że już doszedł , kupić makaron i jakieś owoce a potem do łóżka bo nie mam siły nawet pisać
miłego dzionka Wam życzę
Cytat:
Witam.
Narazie czuje sie ok. Wzielam pol tabletki i nie mam objawow.Tylko jak bylismy w sklepie to strasznie slabo mi sie robilo i musialam wyjsc. Teraz leze i odpoczywam.
Tak jeszcze wczoraj sie zastanawialam ze po KTG jak wyszly skurcze to gin. powinna mi zbadac szyjke czy sie skrocila lub czy sie otwiera... Ach ta moja lekarka...
Strong czekam na relacje z wizyty i zdjecia brzuszka i zaproszen.
a jakie tabletki przepisała ?
odpoczywaj Kochana

Bika bodziak cudny

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości