|
|
#2911 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Laski mam doła, znowu robiłam peeling i wciarałam serum, nogi są super jędrniejsze i jakby "mniejsze"
: D ale brzuch jestem załamana on nigdy już nie będzie jędrny?? a co po kolejnym dziecku? Nasze życie seksualne wygląda ubogo bo mi ten brzuch poprostu przeszkadza, na sam widok mam ochotę wziąść nóż i go odkroić ;( co ja mam zrobić
|
#2912 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za info moja chodząca gazetko A co do motywowania się,to kochana jesteśmy w prawie tej samej sytuacji mi też od kwietnia się powaliło wszystko więc jak się razem zepniemy to damy radę na pewno!ale ostrzegam bedę lała![]() ![]() Ja też ciebie Wyrafinowana-to nie słodzenie tylko szczera prawda!jak na spowiedzi kochana jesteś i tyle!!---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- s Cytat:
słuchaj złotko!spadną kg spadnie brzuch!jesteś dość młoda więc podejrzewam,żę masz dość jędrne ciało.Wcieraj te specyfiki i nie martw się!ja przy wadze 117kg to dopiero miałam brzuch ale po tych -30 już mam lepszy przes tań łapać doły tylko myśl o tym jak to będzie gdy dojdziesz do 70kg!wszystkie tutaj mamy kompleksy kochana i uwierz mi,żę mój brzuch też jest moją zmorą,ale sobie jego nie wytnę(chodź mam nie raz ochotę tak jak ty)trzeba jakoś z tym życLASKI CZARNA WRACA NA DOBRE TORY!!ZACZYNAM MĄDRZE PISAĆ!!
|
|
#2913 |
|
Rozeznanie
|
Czarna Skarbie dziękuję
mierzyłam się zeszło jakieś 3-4cm ale on zamiast się ujędrniać to tak wyglada jakby to wisiała sama skóra, zero tłuszczu czy mięśni. Mąż cały czas powtarza, że kocha mnie taką jaka jestem, nigdy nie namawiał mnie do żadnej diety, cieszy się że robie to dla siebie i dla własnego zdrowia. Chciałabym aby nasze noce były ciekawsze, on zresztą jeszcze bardziej ale mi przeszkadza ten brzuch choć jemu nie... jak byłam w ciąży to on mnie przecież golił, przecinał dziecku pępowine itd. mu to wogóle nie przeszkadza ale mi bardzo
|
#2914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spokojnie!jesteś od niedawna na diecie I kochana!kto powiedział,że kobiety z większym brzuchem są gorszymi partnerkami???!!trochę odwagi i fantazji![]() ![]() a poweim ci szczerze ,że ja przechodziłam po ciązy fazę załamania.Nie mogłam na sieie patrzeć jak stałam nago.Beczałam jak szalona!każdy dotyk mojego męża mnie najzwyczajniej w świecie paraliżował,aż w końcu pogadałam z moim lubym i zrozumiałam,że dla niego jestem najpiękniejsza.w sumie sama sobie zaczęłam tłumaczyć,że jestem jaka jestem. Dziewczyny a może zamiast na ten fitness pójdę na siłkę??bo poczytałam sobie trochę o tych zajęciach i bardziej przypada mi gustu siłownia przecie ż na siłowni można też dobry dać sobie wycisk....i wyrobić mięśnie
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-06-19 o 13:43 |
|
|
|
|
#2915 |
|
Raczkowanie
|
Wyrafinowany, dobry motyw z tym pstrągiem, muszę go koniecznie w biedrze obczaić
![]() ![]() A co do facetów to już się pogodziłam z myślą, że będę pewnie sama już forever, bo nie dość, że jestem aspołeczna jeśli chodzi o relacje damsko-męskie to jeszcze aseksualna (przynajmniej tak mi się wydaje i naprawdę nie mam podstaw, żeby myśleć inaczej bo jakoś specjalnie nikt mnie jeszcze od mojego zdania nie odwiódł). Może jak schudnę to się poczuję lepiej. Pewniej.
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#2916 |
|
Rozeznanie
|
Czarna Kochanie
estecorazon to tym bardziej do dzieła : do masowania do brzuszków przystąp darialex na pewno nie jest tak źle
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#2917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie jakoś mi ten fitness nie podchodzi wiem,że wolałabym siłownię takie tańce itp.to nie dla mnie!
|
|
#2918 |
|
Rozeznanie
|
Wyrafinowana niczym z jakiejś reklamy hehehe czy my o czymś nie wiemy?
hehehe
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodziłam ale to nie to ... ja jestem za fitnessem.każda z nas jest inna i każdej co innego będzie pasować
|
|
|
|
|
#2920 |
|
Konto usunięte
|
Thenerd no
kochana za tak dobra ocenkę i jak zawsze za nowości z Tesco Darialex a gdzie jakieś Twoje fotki w profilku ? czekam
|
|
|
|
#2921 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się zbierać do pracy, ale dziś wieczorem coś postaram się wrzucić..
start 75kg (16.04.2012) aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
|
|
|
#2922 |
|
Rozeznanie
|
Este tak sobie myślę o Tobie
i nie wiem czy słyszałaś o masażu bańką chińską, ja właśnie czekam już na swoje bańki (zakupiłam na allegro za niecałe 20zł, do tego oliwka do masażu jest potrzebna) podobno efekty są piorunujące, ja głównie na uda będę je stosować (będę robić masaże ud) ale może Ty powinnaś spróbować z brzuchem ... Poczytaj o tym, może ten pomysł Ci się spodoba, popatrz na youtube są filmiki
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG 60 kg - IV cel 56kg - marzenie pozostało - 3,6kg |
|
|
|
#2923 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam dziś porównanie z wakacjami zeszłego roku. Do wglądu u mnie w albumie. Wagowo różnica nie jest tak duża, wizualnie również, ale mimo wszystko jakoś ucieszyło mnie to porównanie
|
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;34798001]Zrobiłam dziś porównanie z wakacjami zeszłego roku. Do wglądu u mnie w albumie. Wagowo różnica nie jest tak duża, wizualnie również, ale mimo wszystko jakoś ucieszyło mnie to porównanie
[/QUOTE]o żesz... aleś Ty piękna. i ten kolor włosów |
|
|
|
#2925 |
|
Konto usunięte
|
Sylvi- obecnie używam farby fryzjerskiej. Firma Artego, nr. 7.46. Za 150ml (po farbowaniu całej głowy zostaje mi jeszcze trochę farby i dwie takie resztki to kolejne farbowanie, włosy mam długie- na zdjęciach mam warkocza i nie widać) płacę 35zł w hurtowni fryzjerskiej. Moja mama jest fryzjerką i mam trochę łatwiej z dostępnością
Bez przesady z ta ładnością. Jestem taka zwykła dziewczyna w rudych włosach jakiś dużo ostatnio wszędzie (choć ja już ruda 7 lat jestem).
|
|
|
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;34798218]Sylvi- obecnie używam farby fryzjerskiej. Firma Artego, nr. 7.46. Za 150ml (po farbowaniu całej głowy zostaje mi jeszcze trochę farby i dwie takie resztki to kolejne farbowanie, włosy mam długie- na zdjęciach mam warkocza i nie widać) płacę 35zł w hurtowni fryzjerskiej. Moja mama jest fryzjerką i mam trochę łatwiej z dostępnością
Bez przesady z ta ładnością. Jestem taka zwykła dziewczyna w rudych włosach jakiś dużo ostatnio wszędzie (choć ja już ruda 7 lat jestem).[/QUOTE]nie bądź taka skromna ładna jesteś więc nie zaprzeczaj bo będzie lanie! kurka jak fajnie,że twoja mama fryzjerka łatw mi dobry dekoloryzator lub rozjaśniacz
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
już pomijając rude włosy, masz bardzo ładną buzię
Edytowane przez sylvi_86 Czas edycji: 2012-06-19 o 15:15 |
|
|
|
#2928 |
|
Zadomowienie
|
jak dobrze to ujęłaś
chwała ci za to słońce
|
#2929 |
|
Zadomowienie
|
Cześć moje narzeczone
Ogłaszam wszem i wobec z wielką dumą,że osiągnęłam swój CEL NA JUŻ
|
#2930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2931 |
|
Konto usunięte
|
Suzzi-
![]() Czarna, Sylivi- Dziękuję za miłe słowa ![]() Czarna- odezwij się w sprawie rozjaśniacza z początkiem lipca. Będę po wypłacie i będę mogła Ci go kupić, do tego dokupię odpowiednią wodę i będe mogła Ci podesłać. |
|
|
|
#2932 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Cipuchy jestem przeszczęśliwa
Mam nadzieję,że wreszcie ruszy cosik z miejsca.. Dziś też śmigam na rower ![]() Czarna Cipucho lepiej sama nie dekoloryzuj,bo tylko zniszczysz włosy jak ja,zresztą ja nie widzę Ciebie w innym kolorze,bez kitu.. Lepiej zapłacić,ale mieć pewność,że włosy są dobrze zrobione,ja mam teraz siano na łbie przez własną głupotę i skąpstwo
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Zadomowienie
|
A Soldusik oznajmiam Ci,że zostajesz moją drugą narzeczoną,zaraz po Czarnej
ahhh miałłł
|
#2935 |
|
Raczkowanie
|
Darialex, mam tak samo jak Ty. Generalnie jestem aspołeczna, nie ma mowy o żadnych imprezach, itp. (ale nie dlatego, że się wstydzę, ja po prostu nienawidzę takich miejsc, źle się tam czuję, nudzę się, mam poczucie zmarnowanego czasu). Co do kontaktów damsko-męskich, to kiedyś, jakieś 15 kg temu (bo był czas, że odchudzałam się z większej wagi), marzyłam o księciu na białym koniu. Teraz - wręcz jest mi niemiła myśl, że miałabym z kimś być. Mam swoje uporządkowane życie, pasje i nie chciałabym się do nikogo dostosowywać, nawet odrobinę. Ewentualnie jakiegoś marynarza bym wytrzymała przez tydzień w roku
|
#2936 |
|
Rozeznanie
|
Suzzi no no brawa się należą
![]() Soldus jest różnica nie gadaj Dziewczyny jak już temat zszedł na włosy to chciałabym się Was poradzić, czy zmieniłybyście coś w mojej fryzurze (zdjęcie w albumie ) chodzi o kolor, długość itp. Ostatnio zastanawiam się nad jakąś zmianą, oczywiście nie jakąś drastyczną, tylko sama nie wiem, kolor mam swój naturalny i w sumie go lubię, boję się później ciągłego farbowania odrostów, ale może z długością by coś pokombinować
|
|
|
#2937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą kocham moja czerń![]() Ejjj...!!!co to za zdradzanie mnie co???!ja mam być jedną jedyną ![]() Soldus-dziękuję kochana,ale żartowałam z tym rozjaśnianiem a i nie odbijaj mi dziewczyny![]() ![]() Wyrafinowana-Ja bym na twoim miejscu coś sobie z nimi zrobiła nie koniecznie jakaś zmiana koloru czy np.drastyczne cięcie,ale jakąś fryzurka by się przydała do twojej pięknej buzi tylko nie ścinaj z długości bo wiesz długie włosy to wizytówka kobiety
96.4... Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie... Edytowane przez czarnaDama2394 Czas edycji: 2012-06-19 o 15:52 |
|
|
|
|
#2938 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba będę z każdą romansować,bo tyle laseczek,że oooo
Czarna,wiesz że moja miłość do Ciebie to już aż po grób
Start 78kg ----> 10.04.2012 Jest 69kg Edytowane przez suzzi891 Czas edycji: 2012-06-19 o 15:51 Powód: :) |
|
|
|
#2939 |
|
Konto usunięte
|
Czarna- Nie będę, będę grzeczna. Wiesz....po ostatnich przeżyciach mam dość związków
Miłość do Suzzi jest bez podtekstów
|
|
|
|
#2940 |
|
Zadomowienie
|
Suzzi-miłość po grób niby a zmieniasz te baby jak rękawiczki
![]() tak to ja się nie bawię:-PSoldus-najlepiej to być samej i mieć święty spokój:-/ a tego że mi suzzi podrywasz to nie wybaczam!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.

: D ale brzuch
jestem załamana on nigdy już nie będzie jędrny?? a co po kolejnym dziecku? Nasze życie seksualne wygląda ubogo bo mi ten brzuch poprostu przeszkadza, na sam widok mam ochotę wziąść nóż i go odkroić ;( co ja mam zrobić 

mi też od kwietnia się powaliło wszystko
więc jak się razem zepniemy to damy radę na pewno!ale ostrzegam bedę lała
kochana jesteś i tyle!!
i uwierz mi,żę mój brzuch też jest moją zmorą,ale sobie jego nie wytnę(chodź mam nie raz ochotę tak jak ty)trzeba jakoś z tym życ
mierzyłam się zeszło jakieś 3-4cm ale on zamiast się ujędrniać to tak wyglada jakby to wisiała sama skóra, zero tłuszczu czy mięśni. Mąż cały czas powtarza, że kocha mnie taką jaka jestem, nigdy nie namawiał mnie do żadnej diety, cieszy się że robie to dla siebie i dla własnego zdrowia. Chciałabym aby nasze noce były ciekawsze, on zresztą jeszcze bardziej ale mi przeszkadza ten brzuch choć jemu nie... jak byłam w ciąży to on mnie przecież golił, przecinał dziecku pępowine itd. mu to wogóle nie przeszkadza ale mi bardzo 

kochana za tak dobra ocenkę 

Bez przesady z ta ładnością. Jestem taka zwykła dziewczyna w rudych włosach jakiś dużo ostatnio wszędzie (choć ja już ruda 7 lat jestem).