PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-19, 13:46   #2371
myszka 1234567
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
Potwierdzam

Dziewczyny, czy zapraszacie na ślub wszystkich, którzy kiedyś Was zaprosili? Mam problem z jedna parą ...
chyba by mi z 300 osób wyszło:P Zapraszam najbliższą rodzinę i tych z którymi mam kontakt
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:47   #2372
perfuzja
Zakorzenienie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Jako, że studiujemy filologię angielską zostałyśmy posadzone tak, że wokól nas siedzieli sami obcokrajowcy. Poczułam się jak dama do towarzystwa
To idiotyczna sytuacja. W tym wypadku nie miałabym oporów przed niezapraszaniem na wesele. Żadnych.
Stary 2012-06-19, 13:48   #2373
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Ja wiedziałam o jednej... na której ex złapałam... teraz po tylu latach jak unieważniam tamto małżeństwo dowiedziałam się o wielu innych. I mimo że dla mnie ten rozdział był i jest zamknięty to jakoś mnie to zabolało. Nie to że się dowiedziałam, że on zdradzał, ale top że ja tego nie zauważałam wcześniej. Rozwód, te sprawy w sądzie... to nic miłego. To doświadczenie.... największej porażki w życiu tak na prawdę. Ale jak mówię ale mnie to zamknięty rozdział i nie sprawia mi najmniejszego problemu mówienie o tym- dlatego mówię że odpowiem na wszystkie pytania.
Któraś z Was napisała że dużo przeszłam. Te małżeństwo to dużo? Nie macie pojęcia jakie "cudowne" miałam dzieciństwo i tą wczesną młodość... Te małżeństwo mam nadzieję zamknęło ciężki rozdział mojego życia....

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

To strasznie długo trwa... Mam wszystko prócz jednego papierka. Później tylko dyspensa od biskupa i moge brać ślub A ten papierek jeden za max miesiąc powinnam już mieć i będzie uznane za nieważne

Przeszłaś dużo, ale teraz jesteś silna, masz kochającego męża, 3 wspaniałych dzieci. Teraz już może być tylko lepiej.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:48   #2374
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Właśnie spojrzałam, że mamy sesję narzeczeńską płatną dodatkowo tylko 50zł Za tyle to byśmy się zdecydowali Choćby po to, żeby się trochę obyć z fotografem i aparatem.
tez bym chetnie sie na taka przeszla. na wizazu widzilam zaprosznia ze zdejciem z sesji narzeczenskiej. bardzo mi sie podobalo
Cytat:
Jako, że studiujemy filologię angielską zostałyśmy posadzone tak, że wokól nas siedzieli sami obcokrajowcy. Poczułam się jak dama do towarzystwa
no to ladnie
Stary 2012-06-19, 13:48   #2375
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Oprócz alergii i astmy mam problemy zrujnowany układ hormonalny. Jeśli chodzi o to pierwsze, to leki mam dobrze dobrane, a co do reszty

Alergia to najmniejszy problem i z tym bardzo dużo osób żyje. Bardziej mnie dobija całość. Oststnio oglądałam odcinek ukrytej prawdy i śmiałam się do TŻ, że ja też jestem hipochondrykiem, bo ciągle po lekarzach chodzę, a ten stwierdził, że jakby tak było, to byłoby dobrze, a ja chodze, bo mi coś jest naprawdę...

Wiem, że muszę, ale mnie to dobija, że jest ich, aż tyle i z tego co wiem, to już zawsze będę przyjmowała te leki

Ale Wam tu na smęciłam
po to jesteśmy

Cytat:
Właśnie spojrzałam, że mamy sesję narzeczeńską płatną dodatkowo tylko 50zł Za tyle to byśmy się zdecydowali Choćby po to, żeby się trochę obyć z fotografem i aparatem.

Bierz ja za taką kwotę Ja mam w październiku
Stary 2012-06-19, 13:48   #2376
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Dzięki Praca w dziale kadr (tak samo jak poprzednia) - zgodna z moimi zainteresowaniami i wykształceniem (zrobiłam już zarządzanie zasobami ludzkimi, w tym roku bronię magistra z zarządzania kadrami) Teraz poprzeczka idzie w górę - mam sama, bez niczyjej pomocy od zera zbudować m.in. system motywacyjny dla 125 pracowników (co jest dość skomplikowanym, wymagającym wielu przygotowań i reform procesem). Oprócz tego mam wspierać obecną kadrową w jej zadaniach. Mam obawy, ale dam z siebie wszystko. Żyję nadzieją, że pod koniec umowy (dostanę chyba do końca roku) już będę miała się czym pochwalić i że zechcą mnie zatrzymać O ile sama tym nie rzucę z jakiegoś powodu, ale może nie będzie tak źle

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2012-06-19, 13:49   #2377
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
my tak, ale tylko dlatego ze mamy ze wszystkimi kontakt.
nie zapraszamy ludzi bo wypada, jesli sie do kogos nie odzywam to nie zapraszam, chocby to byla najblizsza ciotka
Ja zapraszam rodzinę, bo chcę przełamać głupi ciąg pt. "oni nas nie zaprosili, to my też ich nie chcemy". I tak mamy małą rodzinę, więc mogę sobie na to pozwolić, Szczególnie, że zakładam, że i tak duża część nie przyjdzie.
Stary 2012-06-19, 13:51   #2378
littlemary
Rozeznanie

Na początku myślałam o tym żeby ją zaprosić, ale zdecydowałam, że nie. Tak samo robię z jedną z moich najbliżych koleżanek ze studiów. Ma beznadziejnego faceta, jest okropny, nabija się ze wszystkich, a oni oboje są taką parą, że nic im się nie podoba i gardzą weselami jako stratą kasy i plebejską rozrywką. No to nie ma co ich zapraszać. Śmialiby się z moich gości i całej tej imprezy. Szkoda, bo normalnie ta moja kumpela jest bardzo spoko, ale jak się dobiorą to nie mam najmniejszej ochoty przebywać w pobliżu.

Just awesome!
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:54   #2379
extassy
Zakorzenienie

tak jeszcze rfaz przegladam moich foto i widze ze teraz pakiet all inclusive jest za 1800 a my mamy na umowie 2000 chyba bede negocjowac o narzeczenska. dzieciaczek im sie urodzil to ich troszke przycisnelo

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ja zapraszam rodzinę, bo chcę przełamać głupi ciąg pt. "oni nas nie zaprosili, to my też ich nie chcemy". I tak mamy małą rodzinę, więc mogę sobie na to pozwolić, Szczególnie, że zakładam, że i tak duża część nie przyjdzie.
u nas wesel w rodzinie to juz kilka dobrych lat nie bylo. chodzi bardziej o rodzine ktora sie latami nie odzywa. nie widze sensu.
Stary 2012-06-19, 13:54   #2380
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku myślałam o tym żeby ją zaprosić, ale zdecydowałam, że nie. Tak samo robię z jedną z moich najbliżych koleżanek ze studiów. Ma beznadziejnego faceta, jest okropny, nabija się ze wszystkich, a oni oboje są taką parą, że nic im się nie podoba i gardzą weselami jako stratą kasy i plebejską rozrywką. No to nie ma co ich zapraszać. Śmialiby się z moich gości i całej tej imprezy. Szkoda, bo normalnie ta moja kumpela jest bardzo spoko, ale jak się dobiorą to nie mam najmniejszej ochoty przebywać w pobliżu.
No patrz. Wszędzie sie znajdą tacy ludzie. Dziewczyna mojego świadka, taka właśnie ejst. Wszystko krytykuje..wszytko. Na urodzinach TŻ jak kroiłam tort(próbny tort ślubny dot. smaków) to od razu jakimiś chorymi komentarzami rzucała, mimo ze wszyscy powiedzieli ze się nie spodziewali ze taki pyszny bedize.
Stary 2012-06-19, 13:55   #2381
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Mnie teraz nie zaprosił kuzyn, ale wpadli i organizują ślub w miesiąc więc mają ograniczone możliwości i niewielką salę. Postąpili sprawiedliwie ze wszystkimi kuzynami, zaprosili tylko naszych rodziców i babcię. Za to ja ich zapraszam bo i tak byli wliczani Nie zapraszam rodziny, z którą nie mam żadnego kontaktu. Jedni są naprawdę bliską rodziną, ale się wyprowadzili i nie dali nam nawet swojego nowego adresu

Just awesome!
Stary 2012-06-19, 13:57   #2382
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
A może jej facet nie chce się żenić, a ona tak gada, bo zazdrości też bym nie zapraszała.

Cytat:
tak jeszcze rfaz przegladam moich foto i widze ze teraz pakiet all inclusive jest za 1800 a my mamy na umowie 2000 chyba bede negocjowac o narzeczenska. dzieciaczek im sie urodzil to ich troszke przycisnelo
Bardzo tanio! A robią rewelacyjne zdjęcia Sama bym ich chętnie wzięła Tym bardziej, że robią we dwójkę zdjęcia No ale teraz to już trudno
Stary 2012-06-19, 13:58   #2383
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
A może jej facet nie chce się żenić, a ona tak gada, bo zazdrości też bym nie zapraszała.

Bardzo tanio! A robią rewelacyjne zdjęcia Sama bym ich chętnie wzięła Tym bardziej, że robią we dwójkę zdjęcia No ale teraz to już trudno
zobacz czy cos palcisz przy zerwaniu umowy i przelicz sobie

tu masz cennik http://sandra-kuba.pl/oferta-i-kontakt
Stary 2012-06-19, 13:59   #2384
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Oprócz alergii i astmy mam problemy zrujnowany układ hormonalny. Jeśli chodzi o to pierwsze, to leki mam dobrze dobrane, a co do reszty

Alergia to najmniejszy problem i z tym bardzo dużo osób żyje. Bardziej mnie dobija całość. Oststnio oglądałam odcinek ukrytej prawdy i śmiałam się do TŻ, że ja też jestem hipochondrykiem, bo ciągle po lekarzach chodzę, a ten stwierdził, że jakby tak było, to byłoby dobrze, a ja chodze, bo mi coś jest naprawdę...

Wiem, że muszę, ale mnie to dobija, że jest ich, aż tyle i z tego co wiem, to już zawsze będę przyjmowała te leki

Ale Wam tu na smęciłam
kochana nie smęcisz i możesz nam się wygadać kiedy tylko chcesz

Cytat:
eee strasznie dziwna sytuacja
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 13:59   #2385
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
u nas wesel w rodzinie to juz kilka dobrych lat nie bylo. chodzi bardziej o rodzine ktora sie latami nie odzywa. nie widze sensu.
U mnie to sa sytuację typu: ciotka, która ma bardzo dobry kontakt z moją babcią (ze mną mniej, ale to moja wina, że do niej rzadko jeżdżę) ma 2 córki. Jako dziecko się z nimi sporo bawiłam, mimo, że są ode mnie sporo starsze. Miały śluby jakieś 3-5 lat temu, na które nie zostaliśmy zaproszeni. I nie mamy żalu, bo to były uroczystości ewidentnie dla najbliższej rodziny. I od tej pory nasz kontakt zdecydowanie się zmniejszył, widać, że im trochę głupio, że nas nie zaprosiły. Więc mimo, że daawno z nimi nie rozmawiałam, zaproszę i ciotkę (to oczywiste, choćby po to, zeby babcia miała towarzystwo), i kuzynki (trochę, bo wypada, trochę, bo może to poprawi nasze kontakty, bo generalnie bardzo je lubię ).
Stary 2012-06-19, 14:01   #2386
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Oni chcą brać ślub, ale zrobią jedynie obiad dla swojego rodzeństwa, rodziców i dziadków, bez żadnego wesela

Żal mi mojej mamy bo to głównie rodzina z jej strony jest taka pochrzaniona ... jej chrzestna wyszła z wesela moich rodziców bo śmierdziało jej obiadem ... i jaki jest sens zapraszania takich osób?

Just awesome!

Edytowane przez littlemary
Czas edycji: 2012-06-19 o 14:02
Stary 2012-06-19, 14:01   #2387
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to sa sytuację typu: ciotka, która ma bardzo dobry kontakt z moją babcią (ze mną mniej, ale to moja wina, że do niej rzadko jeżdżę) ma 2 córki. Jako dziecko się z nimi sporo bawiłam, mimo, że są ode mnie sporo starsze. Miały śluby jakieś 3-5 lat temu, na które nie zostaliśmy zaproszeni. I nie mamy żalu, bo to były uroczystości ewidentnie dla najbliższej rodziny. I od tej pory nasz kontakt zdecydowanie się zmniejszył, widać, że im trochę głupio, że nas nie zaprosiły. Więc mimo, że daawno z nimi nie rozmawiałam, zaproszę i ciotkę (to oczywiste, choćby po to, zeby babcia miała towarzystwo), i kuzynki (trochę, bo wypada, trochę, bo może to poprawi nasze kontakty, bo generalnie bardzo je lubię ).
calkiem co innego jak sie robi dla najblizszej rodziny wesele a calkiem jak ktos z zemsty nie zaprasza czy innych powodek
Stary 2012-06-19, 14:02   #2388
dastin
Zakorzenienie

Mam wyrzuty, że jest godzina 14 a ja jeszcze nic nie zrobiłam...tylk o zjadłam śniadanie i się ogarnęłam
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:04   #2389
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
zobacz czy cos palcisz przy zerwaniu umowy i przelicz sobie

tu masz cennik http://sandra-kuba.pl/oferta-i-kontakt
Zaliczkę - 200zł. Nie no coś Ty - tż by mi rzekł, że zgłupiałam
Poza tym nie wiadomo czy mają wolne terminy.
Z ciekawości - macie w tym jakieś albumy? Ile zdjęć na płytce?
Wesele do oczepin to jednak troszkę krótko, my mamy do 1:00. I mi to odpowiada, bo chcę mieć jeszcze uwiecznione jakieś zabawy i 100 lat dla pani młodej
I w sumie u nas też jest opcja, że mogą być dwie fotografki, jeśli w tym terminie będzie tylko nasze wesele, ale nigdy nic nie wiadomo, a podobno kalendarz na 2013 pęka w szwach.
Stary 2012-06-19, 14:06   #2390
extassy
Zakorzenienie

album jest za 120zl.
mamy wszytskie fotki jakie zrobia ok 800 plus 400 obronionych
mowili ze jesli bedzie sie cos dzialo to oczywiscie zostana dluzej tak jak video.
Stary 2012-06-19, 14:07   #2391
Viollet87
Zakorzenienie

Uffff, popracowałam w ogrodzie, rozpływam się

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość

my sie wybieramy w pt do księdza może uda się zaklepać termin
My jutro mam nadzieję, że nie powie, że za wcześnie przychodzimy zależy nam na 15:00... ewentualnie 16:00 wchodzi w grę

Cytat:
to jest moj kosciol i ubranie za 200 zl oczywiscie 200 bez dywanu

2:25 minuta
Bardzo ładny kościół! Powiem Ci szczerze, że ja generalnie jestem anty-dywanowa i poprosiłabym o zwinięcie choćby mi go chcieli za darmo rozłożyć. Zwłaszcza, kiedy posadzka jest ładna

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie macie przeglądarki? Ja zauważyłam, że ja otwieram Explorera to od razu procesor chodzi na 100% i komputer cały buczy a jak wyłącze to procesor ma 2%
Kiedyś używałam Explorera i myślałam, że jest naj. Błąd Mozilli nie znosiłam nigdy. Odkąd zainstalowałam Google Chrome nie wyobrażam sobie pracy na innej przeglądarce - mega przejrzysta i wygodna

Cytat:
tak mojk koscil i moi kamerzysci
Pewnie już pytałam ale nie pamiętam... ile płacisz za filmowanie?

Cytat:
Dziewczyny, czy zapraszacie na ślub wszystkich, którzy kiedyś Was zaprosili? Mam problem z jedna parą ...
Absolutnie nie Zapraszamy tylko te osoby, które na chwilę obecną są nam bliskie i życzliwe Z tego powodu nie zapraszam kilku osób z najbliższej rodziny - oni mają mnie w nosie to ja ich też mam w nosie, ot co Nie potrzebuję gości "na sztukę", po to żeby przyszli, zjedli na mój koszt, obgadali i poszli, a potem znowu nie kontaktowali się przez kilka miesięcy.

Cytat:
Dzięki

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 14:07   #2392
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Mam wyrzuty, że jest godzina 14 a ja jeszcze nic nie zrobiłam...tylk o zjadłam śniadanie i się ogarnęłam
Ja też niewiele zrobiłam, a wychodzę na 16.00 mam nadzieję, że nas puszczą do domu jak wczoraj

Just awesome!
Stary 2012-06-19, 14:07   #2393
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Oni chcą brać ślub, ale zrobią jedynie obiad dla swojego rodzeństwa, rodziców i dziadków, bez żadnego wesela

Żal mi mojej mamy bo to głównie rodzina z jej strony jest taka pochrzaniona ... jej chrzestna wyszła z wesela moich rodziców bo śmierdziało jej obiadem ... i jaki jest sens zapraszania takich osób?
No przykre bardzo... Ale z drugiej strony to Twoja rodzina. Zależy jakie kto ma podejście do tego... Ja też będę zapraszać chrzestną, z którą wcale nie utrzymuje kontaktów i w ogóle pewnie by mnie nawet na ulicy nie poznała, a nie mieszka wcale daleko, bo w Krakowie, ale my jesteśmy z wiochy, a ona wielka Krakowianka (nawiasem - jej mama to siostra mojej babci i też pochodzi ze wsi) i my jesteśmy plebs, a ona arystokracja. Ale zaproszę, bo to moa chrzestna i chciałabym żeby była w tym dniu, już nie ważne jaka jest, ale liczy się to, że to jest moja chrzestna. Chociaż i tak podejrzewam, że odmówi.
Stary 2012-06-19, 14:08   #2394
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
calkiem co innego jak sie robi dla najblizszej rodziny wesele a calkiem jak ktos z zemsty nie zaprasza czy innych powodek
Dla mnie to oczywiste, ale już na przykład dla mojej babci wcale nie.
Do tego jej urazy sięgają daleeeko wstecz, zdecydowanie przed moim urodzeniem A że chodzi często o osoby koło 70-80, to i tak, szansa, że przyjadą jest bliska 0.
Stary 2012-06-19, 14:09   #2395
extassy
Zakorzenienie

Cytat:
Uffff, popracowałam w ogrodzie, rozpływam się

My jutro mam nadzieję, że nie powie, że za wcześnie przychodzimy zależy nam na 15:00... ewentualnie 16:00 wchodzi w grę

Bardzo ładny kościół! Powiem Ci szczerze, że ja generalnie jestem anty-dywanowa i poprosiłabym o zwinięcie choćby mi go chcieli za darmo rozłożyć. Zwłaszcza, kiedy posadzka jest ładna

Kiedyś używałam Explorera i myślałam, że jest naj. Błąd Mozilli nie znosiłam nigdy. Odkąd zainstalowałam Google Chrome nie wyobrażam sobie pracy na innej przeglądarce - mega przejrzysta i wygodna

Pewnie już pytałam ale nie pamiętam... ile płacisz za filmowanie?

Absolutnie nie Zapraszamy tylko te osoby, które na chwilę obecną są nam bliskie i życzliwe Z tego powodu nie zapraszam kilku osób z najbliższej rodziny - oni mają mnie w nosie to ja ich też mam w nosie, ot co Nie potrzebuję gości "na sztukę", po to żeby przyszli, zjedli na mój koszt, obgadali i poszli, a potem znowu nie kontaktowali się przez kilka miesięcy.

Dzięki
place 4000 ale mam full hd
sa tansze pakiety

jest ladna posadzaka bo jest stosunkowo nowa, ale jest mega sliska
Stary 2012-06-19, 14:10   #2396
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z Mozillą się rozstałam dawno temu i przesiadłam na Operę - jest super i nie zamierzam jej zmieniać
Stary 2012-06-19, 14:10   #2397
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
No przykre bardzo... Ale z drugiej strony to Twoja rodzina. Zależy jakie kto ma podejście do tego... Ja też będę zapraszać chrzestną, z którą wcale nie utrzymuje kontaktów i w ogóle pewnie by mnie nawet na ulicy nie poznała, a nie mieszka wcale daleko, bo w Krakowie, ale my jesteśmy z wiochy, a ona wielka Krakowianka (nawiasem - jej mama to siostra mojej babci i też pochodzi ze wsi) i my jesteśmy plebs, a ona arystokracja. Ale zaproszę, bo to moa chrzestna i chciałabym żeby była w tym dniu, już nie ważne jaka jest, ale liczy się to, że to jest moja chrzestna. Chociaż i tak podejrzewam, że odmówi.
No tak, moją chrzestną tez zapraszam, nie ma nawet innej opcji Po prostu dałam przykład beznadziejnego zachowania ... mojej mamie na pewno było przykro, ale już cała rodzina przyzwyczaiła się do zachowania tej ciotki, nikogo nie odwiedza i odrzuca każde zaproszenie bo "jest strasznie chora".

Just awesome!
Stary 2012-06-19, 14:12   #2398
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Własnie paraduję przed TŻem w majtkach i powiedział, że widać efekty ćwiczeń już Fakt, sama czuję różnice na pupie i nogach, są już troszkę mniej galaretowate
No i na wadze też już -1kg.
Takie coś motywuje i to bardzo. Przypomnij mi co Ty ćwiczyś i jak długo? Shreda?

Mi mój TŻ wczoraj powiedział, że mi nogi schudły.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2012-06-19, 14:13   #2399
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, moją chrzestną tez zapraszam, nie ma nawet innej opcji Po prostu dałam przykład beznadziejnego zachowania ... mojej mamie na pewno było przykro, ale już cała rodzina przyzwyczaiła się do zachowania tej ciotki, nikogo nie odwiedza i odrzuca każde zaproszenie bo "jest strasznie chora".
Czyli jest szansa, że na Wasze wesele też nie przyjdzie A Ty przynajmniej będziesz miała czyste sumienie, że ją zaprosiłaś
Stary 2012-06-19, 14:13   #2400
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
place 4000 ale mam full hd
sa tansze pakiety

jest ladna posadzaka bo jest stosunkowo nowa, ale jest mega sliska
Dzięki za odpowiedź ślinię się do ich oferty, tylko tż nie chce się dać urobić bo drogo ale jeszcze nie tracę nadziei

Co do posadzki - macie nią tylko przejść tak jak wszyscy inni podczas każdej mszy, nie będziecie tam przecież tańczyć no ale jeśli chcesz mieć dywan to luzik po prostu osobiście tego nie lubię

Cytat:
Ja z Mozillą się rozstałam dawno temu i przesiadłam na Operę - jest super i nie zamierzam jej zmieniać
Nie miałam Opery i chyba już nie będę miała, zżyłam się z Chrome

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości