|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 2
zgadza się kupiłam
ale nei znałam różnych syropów do kawy
|
|
|
|
#4682 |
|
Wtajemniczenie
|
W promocji powinny być wszystkie smaki rożków prawda? Kupiłam i się okazało, że maślankowo-cytrynowe po 0,89
|
|
|
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4684 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4685 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie do tych lodów maślankowo-cytrynowych - czy one są bardzo słodkie? A może są trochę kwaskowate, jak przystało na cytrynę?
|
|
|
|
#4686 |
|
biegam dla Zabawy
|
Są trochę kwaskowate, takie orzeźwiające.
One są chyba w stałej promocji po 0,89. |
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
To muszę spróbować wreszcie
|
|
#4689 |
|
Rozeznanie
|
Niemozliwe, zeby wycofywali batony skoro wszyscy je kochaja i jest nimi duze zainteresowanie. Moze wchodzi jakas nowa seria, albo szata graficzna? Poczekamy zobaczymy, ale ja bym nie panikowala nie potrzebnie
![]() Wiecie moze cos na temat maszynki do makaronu, ktora jest w najnowszej gazetce na stronie? Chcialabym sobie ja zakupic, ale nie wiem czy warto. Gdby ktoras z Was ja miala, to niech da znac - plisss
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
pojechalam specjalnie po rozki a nie bylo ani 1
![]() ;[
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dziś po raz 1 batoniki zbożowo-jogurtowe o z owocami leśnymi, pyszne (smak identyczny z tymi z biedronki).
Masło ma niższą cenę 2,85 zł |
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
A mi te rożki z promocji w ogóle nie podeszły... Wolę zapłacić tę 1 zł więcej i zjeść gelatelli z migdałami
Za Waszą namową spróbuję te maślankowo-cytrynowe jak kiedyś znajdę w lodówce, bo zazwyczaj ich nie ma Też mam nadzieję że te batoniki wrócą-były pyszne
|
|
|
|
#4693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, promocja na te lody, co były m.in tiramisu to się już skończyła?
Mów mi pluszak ! Koty, psy i inne zwierzaki Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ![]() ![]() ----> http://www.pmiska.pl Nakarm psiaka i roześlij link dalej! ![]() ![]() http://www.karmimypsiaki.pl |
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4695 |
|
biegam dla Zabawy
|
pluszysko, don't worry, ja chodziłam cały tydzień za tymi tiramisu i ani razu nie było.
Na lasagni z Lidla są dwa sposoby przygotowania - w piekarniku i w mikrofali. Zdecydowanie nie polecam robienia w mikrofali - ser na wierzchu zrobił się rozpulchniony białi i grudkowaty. |
|
|
|
#4696 |
|
Przyczajenie
|
Teraz jest najlepszy czas na grillowanie, zawsze za późno marynuje mięso i sprawdziłam ostatnio karkówkę w trzech różnych marynatach. Była z papryką, pieprzem i czosnkowa. Moim zdaniem te dwie ostatnie najlepsze. Mięsko nie było suche, a bardzo aromatyczne!
Do tego cameberty (oczywiście z grila), nie drogie i w smaku nic się nie różniące od tych znanych marek. Nie polecam kolorywch pianek, smakują chemicznie. A moje ulubione produkty to słodycze, czekolada truflowa. No i burbon, w smaku prawie jak Jim Beam i butelka z bardzo podbna, taka sama biała etykieta!
|
|
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
Coś ostatnio nic mnie nie powaliło w lidlu, portfel odpoczywa.
Do zainteresowanych suszarką http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...ndex_27696.htm Na oko wydaje się niemal identyczna jak moja marki carrefour :P Tylko ta ma guziczki poziomo, a moja pionowo. Bardzo udany model, może nie jest lekka jak piórko, ale mocno dmucha i co ważne - nie wyje, raczej buczy. Ale wykonanie lepsze niż w niejednym remingtonie.
|
#4698 |
|
Konto usunięte
|
W lidlu ma być mascarpane - włoski kremwy ser pełnotłusty. Jadł ktoś z was to cudo ? Dobre jest ?
|
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jest bardzo dobre do deserów (głównie tiramisu), do makaronu, do tarty wytrawnej itd
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
właśnie wróciłam z lidla
sporo ludzi było, większość kupowała alkohol, przekąski i picie, chyba na mecz![]() ![]() muszę przyznać, że zachwalane przez Was rożki cytrynowe są świetne kupiłam te lody tiramisu, co były w tamtym tygodniu w promocji i są bardzo dobre
Mów mi pluszak ! Koty, psy i inne zwierzaki Pomóż nakarmić zwierzęta ze schroniska - wystarczy kliknąć ![]() ![]() ----> http://www.pmiska.pl Nakarm psiaka i roześlij link dalej! ![]() ![]() http://www.karmimypsiaki.pl |
|
|
|
#4701 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich. Lidla mam od pół roku więc nadal go poznaję, ale czytam was od kilkudziesięciu stron więc wiem więcej i jem więcej, bo przez forum dzień w dzień obżeram się lidlowskimi lodami
o innych rzeczach nie wspominając.Mam pytanie bo wiem, że ktoś się wypowiadał na temat robota kuchennego. Czy on może równiez ucierać ziemniaki na placki? Nie mówią o tym konkretnie na filmie promocyjnym, a dla mnie to dość ważna funkcja. Zauważyłam, że robot ma być znów w promocji więc może bym się skusiła, bo mój stary poszedł z dymem.
|
#4702 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czy ktoś oglądał na żywo te spodenki czarne/granatowe za ok 30 zł, z poliestru, w ofercie od wczoraj (dziwnie)? Czubka głowy mi nie widać spod roboty i nie wiem, czy warto się wyrwać do sklepu. Wyglądają jak dresy, czy nadadzą się np na uczelnię? ------------------ edit: Lenistwo pokonało nawał pracy, spodenki są za 25 zł i są fajnie uszyte, nie są dresowe. Jako jedne z nielicznych nie odstają mi z tyłu. Ale UWAGA, trzeba brać numer większe, niż normalnie! Dresowe 36 prawie mi spadają, a tu w 36 się ledwo dopięłam. 38 jest już bardzo ok.
A czy Ty nosisz dobry rozmiar stanika? 75B jest jak yeti. Strona Balkonetka.pl - polecam Edytowane przez arrgh Czas edycji: 2012-06-17 o 11:10 |
||
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja placki tylko z miazgi.
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj zakupiłam lody o smaku waniliowo-pistacjowym POLECAM (promocja miała być od jutra, bo to z tygodnia włoskiego, ale już były)
|
#4705 |
|
Raczkowanie
|
ja bardzo lubię wafle z lidla bardzo lubie tez twarozek w takim kubeczku - pychotka !!
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
bylam w lidlu, kupilam ricotte, bo tania jak barszcz i rozka maslankowo-cytrynowego. jak nie lubie owocowych lodów tak ten mi naprawde smakuje. jest cytrynowy i kwasny. wafelek chrupiący, w srodku czekolada. i to za takie grosze!
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
. Wiem, że obiecałam dawno temu składy pieczywa, ale niestety przez ten czas nie byłam obecna w okolicach tego Lidla, w którym składy były podane. Na razie mam jedynie ten od chleba ze słonecznikiem, ale cała reszta wygląda równie dobrze .Chleb ze słonecznikiem: mąka żytnia 39%, woda, nasiona słonecznika 13%, mąka pszenna 12%, sól, drożdże, słód jęczmienny. |
|
|
|
#4708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłem formę do zapiekanek jest naprawdę duuuża, przyda się Oprócz tego lody Gelatelli i jakieś kulki mozzarelli w panierce. Jutro skoczę popołudniu jeszcze po zapas Ricotty bo rano prądu nie będzie więc narazie nie robiłem dużych zakupów. Może skuszę się na coś jeszcze, chociaż nie wiem bo specjalnie mnie nie zachwyca ta włoska oferta... |
|
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

ale nei znałam różnych syropów do kawy