![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV
Dobranoc, śpijcie słodko
![]() ![]()
#4952 |
Zakorzenienie
|
ja tez lece bo rano trzeba wstac odprawic corcie do przedszkola
![]() Dobranoc wszytskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() chyba powinnam byc zazdrosna ![]() A tak na serio to czekam az pojade do domu i zamowie sobie na allegro bo tu nie wiem czy zdarzy przesylka przyjsc .. ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- DOBREJ NOCKI KOCHANE ![]() ![]()
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
Ja też już się kładę. Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Wariatka!!spokojnie-nie kradne cudzych tz
![]() Dobra uciekam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4957 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiscie ja przyszlam to wszystkie ida
![]() ![]() A co do dat porodu to z Filiepem na kazdym USG mialam inna date, dlatego sie nimi nie kieruje tylko ta z OM |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli chodzi o termin,to mi na poczatku wyznaczyli z OM na 13 grudnia i na żadnym usg,a mialam trzy nikt mi nic nie wyliczal Czy bolą Was piersi? Kurcze mnie caly czas od poczatku ciazy,teraz troche mniej ale nadal bola.
![]() |
#4959 |
Wtajemniczenie
|
Peperonik na kazdym zdjeciu USG masz wstepna date porodu z obliczen wielkosci maluszka (przynajmniej powinnas miec)
Mystiqqque jak bedziesz zakladac nowa czesc, prosze abyc zerkenela na liste bo nietore dziewczyny nawet sie nie odezwaly raz w poprzednich 2 czesciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O juz po 24, tzn. ze zaczelismy 16 tydzień ![]() dobranoc dziewczynki, do jutra
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() peperonik gratuluję 16-go tygodnia!!! ![]() Ja już nie śpię, bo od 4 strasznie kłuje mnie brzuszek, do tego chciało mi się siku tradycyjnie i nagle budzik się odezwał od M No i musiałam razem z nim wstać, zrobić mu kawę, śniadanie do pracy... I dopiero teraz mam chwilę wolnego. Nawet trochę przestał brzuch boleć. Co do skurczy to ja mam wrażenie czasami jakby mi tak nagle pęczniało coś i twardniało, nie jestem pewna czy to skurcze, ale zazwyczaj pojawia się to.. w sklepie ![]() ![]() A jeśli chodzi o rozstępy to ja mam te sprzed ciąży, kilka na brzuchu i z boku piersi, jak na razie żadnego nie przybyło nowego, ale podejrzewam że niebawem ta chwila nastąpi bo skóra swędzi strasznie ![]() ![]() Dziś totalne lenistwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny pisze z ranka wstalam zeby zrobic mojemu sniadanko i kanapki do pracy , no i musze sie szykowac bo jade oddac mocz do badania, potem zajade jeszcze do mamusi i pewnie u nich posiedze do popoludnia.
Wczoraj do was zaglądałam wieczorme upisałam sie a tu bach skasowało sie;/ ![]() ![]() ![]() ![]() Pomalowalam t emoje ombre ktore bylo zielono-siwe i malnelam na braz i teraz mam czarne wlosy i braz ombre, no nie wyglada zle, zostane narazie przy tym ![]() Jesli chodzi o klucia brzucha to mam czesto wczoraj od tego chodzenia po miescie mnie kulo, rano sie przbeudzilam to mialam taki rwacy klujacy bol w lewym boku promieniujacy na biodro i posladek ale poklulo kilka razy i przeszlo. A to moj test, robilam tylko raz , odrazu jakw yszyly takie kreski nie bylo watpliwosci ![]() ![]() DSCI4119.jpg DSCI4121.jpg
Będę mamusią!! Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() 12.01.2008 - nasz początek ![]() ![]() 28.07.2010- zaręczyny 16.07.2011- ![]() 28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki ![]() 29.11.2012- Nasz termin ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Rozeznanie
|
Hey mamuśki
![]() Wczoraj skończyliśmy malowanie w pokoiku Neli, wyszło bombowo. Pomyłam okna, podłogi, powiesiłam zasłony, a na koniec sprzątnęłam resztę mieszkania, także urobiłam się "po pachy" ![]() ![]() ![]() Zdjęcie dodam, jak kupimy komody i łóżeczko,. Bo na razie troszkę tam pusto. Pisałyście tyle, że nawet nie wiem co mam komu odpisać ![]() I tak pewnie będzie do końca tygodnia, bo dziś czeka nas sprzątanie piwnicy, żeby poznosić graty z Neli pokoju, jutro rano wyjeżdżamy do teściów, wracamy w niedzielę wieczorem ![]() Moja koleżanka ma dziś cesarkę, bo mały (synek) waży prawie 5 kilogramów !!!! ![]()
#4964 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() przepraszam ale nie nadrabiam, nie mam siły.... Aaa widzę, że wątek sie konczy ;] Wczoraj miałam okropny dzien.. i noc z poniedziałku na wtorek.. Przed spaniem jeszcze z Wami pisałam ale w nocy tak mnie żołądek bolał, że leżałam i ryczałam, potem wstawałam rzygać 3 razy .... modliłam sie żeby ten ból przespać.... ![]() ![]() Dziś już lepiej. Gorączki nie mam.. uf.
#4965 |
Zadomowienie
|
Czeeść kochane
![]() Miałam sporo nadrabiania, bo jak wczoraj poszłam o 15, tak nie wróciłam, aż do teraz - zjedliśmy obiad i całą rodzinką na długi spacer do parku i na plac zabaw i trochę zeszło, a potem mąż oglądał mecz a ja czytałam książkę, jadłam michałki białe i o 21 spać ![]() ![]() Od rana u nas pada, w zasadzie to po 6 deszcz nas obudził, dobrze, że wszystko na obiad mam w lodówce i nie muszę między kałużami do sklepu pomykać. W ogóle to zapomniałam o wielocytowaniu i nie wiem co której miałam odpisać. Cieszę się, że kocyk jest taki popularny i chwalony, mówiłam mężowi to dumny jak paw ![]() ![]() Charlize ogromnie współczuję straty ![]() Justa gratulacje, widać, że jako młoda mężatka jesteś najzupełniej rozanielona ![]() ![]() Madziuś bardzo ładna fryzurka, w połączeniu z tym cudnym makijażem i suknią to już w ogóle, już sobie wyobrażam ![]() ![]() Pokrzywka Ty masz dzisiaj wizytę, pamiętam ![]() ![]() Więcej nie pamiętam ![]() Ale życzę wszystkim udanego dnia - i bardziej pogodnego, niż u mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
witam się z wami w już nie tak piękny, bo u nas deszczowy poranek.
lecę sobie zrobić śniadanko i będę was nadrabiać : ) |
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
u mnie 38 dni ddś !!!!!!!!!!!!!
#4968 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
hej koffane jak mi sie nic nie chce mloda juz po kapieli w wannie normalnie taaakia biedulka upocona jak swinka
czarnamadonna jestem jestem chociaz jeszcze czekaja mnie 3 zamiatania budowy wczoraj mama mi pomoglla ja zamiatalam i wywiozla mi toki gruzu ale juz sie zrobilo slicznie pozbieralam jeszcze rozne rzeczy i poniej wysiedzialam sie na swoim tarasie ![]() marti gratki za meza moj tez nigdy nie podwaza mojego autorytetu jesli chodzi o gabi i zakazy gotrzej z tesciowa ---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- http://allegro.pl/krotkie-haremki-sp...398334156.html jak myslicie nadaja sie na ciaze |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Też wczoraj oglądałam sobie krótkie gatki
![]() Ale mnie sie bardziej podobają z takiego cienkiego dżinsu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
zatrucie chyba
#4972 |
Zakorzenienie
|
Micia jeju, ale Cie dopadło
![]() Niech Cie szybko opuści, bo sie wykończysz. Wątek się kończy, zakładam nowy, a Wy ten kończcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zadomowienie
|
A ja zaczęłam dzisiaj 21 tydzień ciąży
![]() ![]() Weronika myślę, że powinny, ja mam 3/4 podobne i mają bardzo rozciągliwy ten pas, i w nich chodzę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślisz, że te gatki rozciągną sie na taki duży brzuszek już? Pod koniec lata to chyba nas wywali porządnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
#4976 |
Zakorzenienie
|
Witam. Dawno mnie tu nie było, bo po prostu czasu na nic mi nie starcza. Praca od 10:00 do 19:00 więc rano się człowiek spieszy, wieczorem wypoczywa
![]() Ode mnie ważny news. Byłam wczoraj na USG połówkowym i wszystko wydaje się być ok ![]() Dostałam wydruk kilku zdjęć i dowiedziałam się, że prawdopodobnie będzie dziołcha ![]() Mój TŻ jest szczęśliwy bo chciał babkę - mi było wszystko jedno w sumie - bo to moje pierwsze, ale od razu zachłanność się włączyła, bo od razu zaczęłam myśleć, że chłopczyk też byłby fajny ![]() Dziś 21 tydzień ![]()
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam nadzieję, że nie działo się nic złego lub mega ważnego jak umierałam w łożu?
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() gratkii ![]() ![]()
![]() |
#4978 |
Zakorzenienie
|
gdzie te upały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
poznaliśmy się 6.08.2005 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez musso4 Czas edycji: 2012-06-20 o 07:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kurcze biedactwo, ale chyba juz dzis jest w miare dobrze co Cytat:
![]() hej laseczki wstaje a tak ponuro na dworze buuu, gdzie to slonce i upaly? zapomnailam napisac wczoraj, ze przyszla ta koszulka, ktora zamowilam dla TŻta na dzien taty, naprawde super jest ![]() konczmy ten wateczek szybciutko!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz Ci zmienie na pierwszej stronie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.