![]() |
#4831 |
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Spróbuj pić białą herbatę słyszałam, że też pobudza. A w ciągu dnia to woda z lodem i cytryną albo mrożona miętowa herbata, w ogóle dużo pij (mineralnej rzecz jasna) no jakieś lekkie jedzonko żeby się nie czuć ociężałym i mieć chłonny umysł.
Powodzenia!
![]() |
#4832 |
Wtajemniczenie
|
Wiki albo kup sobie w aptece guaranę
![]()
#4833 |
Zadomowienie
|
Poniżej prezentuję moje zestawienie, które nie ukrywam nie daje mi spać i boję się, że zabraknie mi czasu....
Rady o guaranie i te dla Muffina o herbacie biorę do serca, ale trzeba mi kooopa... ![]() ![]() 1. SALA: - zrobić listę dekoracji do zakupienia (z konkretną ilością sztuk) i je zakupić – IKEA/allegro/giełda kwiatów w Tychach => jechać do IKEI i na giełdę kwiatów - wybrać kwiaty do dekoracji - podpisać umowę i wpłacić zaliczkę numer II => koniec czerwca/początek lipca 2. potwierdzić gości niepewnych – do końca czerwca stworzyć listę ostateczną 3. florystka: - zamówić bukiet - zamówić butonierkę - zamówić dekorację na samochód 4. auto do ślubu – załatwia tatuś: - przygotować rozpiskę godzinową - ustalić szczegóły z kierowcą jak już ustalimy jakim samochodem jedziemy => na 3 tygodnie przed ślubem 5. wizerunek *Pani Młodej: - kupić sweterek na sesję w Zakopanem => po ślubie - kupić bieliznę na noc poślubną - kupić bieliznę na podróż poślubną => po ślubie - przerobić torebkę na pierwszy dzień - druga sesja wybielania zębów => ustalić metodę *Pana Młodego: - kupić spodnie na drugi dzień - kupić czerwone Conversy na drugi dzień - kupić koszulę na drugi dzień - zapisać do fryzjera - zapisać na przypudrowanie twarzy 6. kupić parasolkę w razie deszczu – białą, dużą 7. zrobić listę rekwizytów do sesji zdjęciowej i zrobić/zakupić 8. kupić pomarańczowe i żółte pudełka na ciasta 9. kupić kieliszki do szampana i je ozdobić 10. kupić łopatkę i miotełkę i je ozdobić 11. zrobić listę kosmetyków, lekarstw i program domowego Spa – tygodniowy program 12. ustalić terminy zabiegów u kosmetyczki 13. wysłać do zespołu listę piosenek, których nie ma w repertuarze oraz prośbę o aktualny repertuar 14. skontaktować się z usługodawcami, aby się przypomnieć 15. kontaktować się z kamerzystą i ustalić przybliżoną datę i szczegóły filmu na podziękowania dla rodziców 16. zawieszki na wódkę: wybrać Nasze zdjęcia i je odpowiednio przerobić 17. kupić kosz na niezbędnik w toalecie oraz zrobić listę wyposażenia => zakupić rzeczy z listy wyposażenia 18. zrobić listę „must have” do: torebki PMki, torby na sali, która będzie w aucie rodziców 19. stolik z księgą gości: albo znaleźć stolik wśród rodziny albo kupić 20. przygotować zdjęcie i ramkę na zdjęcie na stolik z księgą oraz pojemnik na długopisy 21. wybrać piosenkę na pierwszy taniec 22. załatwić niezbędne pozwolenia na puszczenie lampionów 23. zamówić ciasta i zamówić ciasteczka => załatwiają rodzice miesiąc przed 24. kupić bilety autobusowe nad morze 25. Kościół: - ustalić przebieg ceremonii - ustalić co z dekoracjami - dowiedzieć się który ksiądz udziela Nam ślubu 26. dokupić niezbędne elementy do wykonania albumu dla rodziców - dziurkacz - papiery - ozdoby wszelakie 27. zrobić plan usadzenia gości 28. winietki zrobić (projekt już jest) => lipiec 29. wysłać ostatnie zaproszenie 30. podjąć decyzję co z paznokciami i jeśli manicure to wybrać jaki (!!) => w zależności od kondycji paznokci naturalnych Umarłam, uciekłam, nie ma mnie ![]() ![]() ![]() W przyszłym tygodniu olewam pracę - idę tylko pon i wt na cały dzień, ewentualnie środę i koniec - biorę się za ogarnięcie tego 30 punktowego bajzlu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwią mnie tylko pkt. 9 i 10, bardziej 10. Nie mają tego na sali???
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() lepiej wenus może pozna trochę psychikę baby ![]() Cytat:
trochę mi się kimło i myslałam że będzie nowy wątek a tu pusto |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeżeli uważasz, że taka miotełka z szufelką będą niezbędne w Waszym domu, to śmiało kupuj. Ale jeżeli w ogóle tego nie potrzebujesz, to tylko ozdoby kup i w piątek udekoruj, żeby było po Twojemu. ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34810507] trochę mi się kimło i myslałam że będzie nowy wątek a tu pusto[/QUOTE] Załóż, to będzie ![]() Jeszcze parę postów zostało, więc możesz dalej kimać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4838 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mogę mieć prośbę?
![]() ----->> http://shiny box .pl/?ref=96c3d55 <<------ usuńcie spację ![]() kliknijcie w link i dajcie: rejestracja jeśli będzie się Wam chciało. za każdą osobę mam 5 pkt, a żeby dostać darmowe pudełko z kosmetykami potrzebuję 100. Już mam uzbierane 30 ![]() Gdybyście miały chwilę to byłabym rada ![]() Wiem że najgorszy początek, co nie zmienia faktu, że przy kapięli muszę być w pobliżu aby pomóc jej wejść do wanny i wyjść, czuwać żeby się nie poślizgnęła, obiadu nie zrobi bo nie przeniesie nic gorącego, kawka, herbata- muszę jej donieść bo nie jest w stanie sama to zrobić. Oczywiście nie narzekam, to moja Mami, ona mi pieluchy zmieniała więc teraz ja się jej odwdzięczam i robię to z radością, ale to jednak jest troche męczące. Tym bardziej że jesteśmy same- brat jest z reguły u swojej narzeczonej, no a Tato jest za granicą. Więc mamy tylko siebie.
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-06-19 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio ktoś się pytał czy 0,5l za 2zł to dużo moim zdaniem tak skoro w biedronce 1,75l X 2szt. kosztuje 5,99zł
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Konto usunięte
|
Audrey kochana babki są twarde i sama wiem po sobie że jak tylko się dobrze poczułam tzn noga mnie tak nie bolała to prałam, gotowałam etc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=52c2dee ja też proszę o pomoc Edytowane przez zubi89 Czas edycji: 2012-06-19 o 23:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]()
#4844 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś przede mną pracowity dzień. Gonią mnie terminy w pracy i musiałam zabrać jej część do domu ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Właśnie nadrabiam zaległości z wczoraj, a za chwilę do pracy, dziś dłuuugi dzień. Milusiego dnia!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
Zaraz musze iść do pracy a na dworze leje i burza
![]() A my jutro mamy sesje narzeczeńską, mam nadzieję że pogoda się zmieni ![]() Milego dnia ![]()
#4847 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zmieni się, na czas sesji wyjdzie słońce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() przepraszam ale nie nadrabiam, nie mam siły.... Aaa widzę, że wątek sie konczy ;] Wczoraj miałam okropny dzien.. i noc z poniedziałku na wtorek.. Przed spaniem jeszcze z Wami pisałam ale w nocy tak mnie żołądek bolał, że leżałam i ryczałam, potem wstawałam rzygać 3 razy .... modliłam sie żeby ten ból przespać.... ![]() ![]() Dziś już lepiej. Gorączki nie mam.. uf. Widziałam tylko relacją Kocurka. cudownie !!! ![]() ![]() ![]() u mnie 38 dni !!!!!!!!!!!!! ![]()
#4850 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wiecie jaka jestem lewa?? Wczoraj chciałam wykończyć winietki, miałam wszystko pocięte, nazwiska wydrukowane, tylko podkleić i ułożyć w pudełeczku. Ja patrzę, a mam 70 winietek zamiast 130 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
czesc
obudzilam sie z bólem gardła ![]() i nie mam sił na nic, boje sie ze to znowu angina ![]() tz mnie zapakowal w auto i do apteki pojechalismy, zakupilam wszystko co mozliwe i bede sie faszerowac. Oby pomoglo ![]()
#4852 | |||||
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kochana wszystko się ułoży! Trzymaj się! ![]() Powoli wszystko ogarniesz! Cytat:
ładne! ![]() [/QUOTE] DZIĘKUJĘ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U la la ![]()
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
![]() Ostatnio coś nie mogę spać z rana i wstaję o 6 zamiast o 8 ![]() Teraz zmykam myć włosy, bo wczoraj mi się nie chciało.
#4854 |
Raczkowanie
|
Chciałam się pochwalić, że dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy
![]() Mam 8 dni zaległego urlopu plus 2 dni ekstra z okazji slubu więc w sumie baluje dwa tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zakorzenienie
|
Co za pogoda
![]() Leje i leje....będzie okropny dzień ![]() I nawet od rana sie nie ciekawa atmosfera zaczeła,mój brat mnie wkurzył ma być świadkiem na naszym slubie ale on wogóle się nami nie interesuje....ma to totalnie gdzieś...nawet nas nie zapytał w czym pomóc ani nic....dzis rozmawialismy o garniturach rano bo wiem ze chce sobie kupic nowy,mówie mu ze jak chce to moge mu pomóc coś wybrać zeby fajnie wyglądał a on mi na to że pójdzie do pierwszego sklepu i kupi sobie za 230 zł a nie za 600 zł czy 1500 zł....masakra ja nie chce mu mówic za ile ma kupic garnitur ale moge pomoc mu cos wybrać....a on mi na to ze dziewczyna mu pomoże....ostatnio wybrała mu taki garnitur ze wisi na nim jak worek....masakra ![]() Zależy mi na tym żeby ładnie wyglądal....moze przesadzam ale chyba chce dla niego dobrze-tak?
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4857 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Do dzisiaj mamy potwierdzenia.. rano dstalam smsa od kuzyna ze nie bedzie go z żoną... widze, ze zaczyna sie odmawianie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dla Ciebie duzo zdrowka! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4858 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczny! Wpadłam prosić o kciuki bo mam o 12 egzamin
![]() ![]() upał i mi się nic nie chce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Są kciuki ![]()
![]() |
#4860 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile będziecie mieli gości?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.