PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 09:00   #2851
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
A ja tam coraz mniej wierzę w to, że mogłabym te 10kg stracić... 5kg może, to tak, ale 10? Jakoś wydaje mi się to niemożliwe. Nie łamię się, ale wiadomo, że chciałoby się

Na pewno spadłaś z tłuszczyku To widać
Dasz rade jestem żywym przykładem

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Wszystkie idziecie sobie A ja jak zwykle z kolejnym problemem. Znajomy rodziny, którego chcemy zaprosić na wesele jest fotografem. I od razu się zadeklarował, że chętnie zrobi zdjęcia. Ale ja jednak mam opory, bo przecież ma być gościem, a nie obslugą. I będę bardzo zadowolona jak zrobi pare zdjęć, ale wolałabym jednak jakiegoś fotografa "z obslugi" poza tym. Jak z tego sensownie wybrnąć? Może umówić się z obcym fotografem na ślub + wesele, a z naszym znajomym na plener? Żeby nie bylo wątliwości, nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do profesjonalizmu znajomego, tylko po prostu chciałabym, żeby był gościem.
Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Myślę, że będzie najlepiej kiedy przedstawisz mu to tak samo jak teraz nam
Dokładnie tam mu to powiedz jak nam napisałaś

Cytat:
Nawet nie wiem kiedy mój ma imieniny. W sumie mam wątpliwości czy on sam wie Zaraz sprawdzę.
Ja obchodze urodziny... Skąd mam wiedzieć kiedy mam imieniny?? Jak to się sprawdza ??

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
jak myślicie, czy 15 i 16 latek może iść na ślub i wesele brata swojego ojca w jeansach i koszuli?
No nie fajnie to wygląda...

Cytat:
Dobrze, że nie tylko my obmyślamy już imiona
U mnie Lena, Zuzia, Kubuś (chociaż mam kuzyna Kubę)

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
mój TŻ wymyślił jeszcze Olgierda w sumie mi sie podoba, ale nie potrafie sobie go połączyć z maluchem...

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Hej
Jak zwykle witam się późną nocą i zaraz idę spać
Z egzaminu mam 5 Tym sposobem teoretycznie skończyłam studia licencjackie. Teoretycznie, no bo jeszcze obrona, no ale to jż niedługo
Jutro też będę tak późno, nie szalejcie tak z tymi postami, bo tego się nadrabiać nie da
PA Kochane moje

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
oj no co ty mowisz
oj zjadlabym karkóweczke w miodzie z grilla

ja chyba tez nie lubie, chociaz nigdy nie jadlam

o zelu mic. nie slyszalam, mam tonik z ross ale jakos nie bardzo mi podchodzi

tez sie borykam z kupnem prezentu

u mnie sytuacja wyglada troszke inaczej, chcialabym corke jednak mam tylko jedo imie zuza. natomiast sporo imion meskich mi sie podoba.

witam sie z rana i uciekam, dzis w planach opalanie wraz z nauka wczoraj troszke nadgonilam i dzis moze sobie na to pozwolic
zycze milego dnia
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:04   #2852
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Dot.: PMki Polsce na Euro kibicują, a w międzyczasie ostro wizażują:D PM2013 cz. 17

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
U Tżta w rodzinie to i 20 latkowie tak chodzą ale wg mnie absolutnie NIE! To nie eleganckie i takie trochę... ignoranckie. Spodnie w kant na bazarku za 40zł kupisz jak dobrze poszukasz a koszulę jaką może ma. To na prawdę nie jest majątek żeby kupić chłopcu jedne portki
Tu nie chodzi o to, że nie ma kasy, tylko teście mojej siostry tak dzieciakom nagadali. W ogóle oni są specyficznymi ludźmi Jej teściowej po prostu nie trawię. Zresztą moja siostra nie bardzo ma ochotę iść na wesele, bo czuje się jak 5 koło u wozu i wcale jej się nie dziwię, ale o tym można by książkę napisać...

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

My dla synka mamy imię Kuba Mój TŻ bardzo chciałby pierwszą dziewczynkę jednak, ale dla niej imiona nie mamy.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
albo znajdziesz drogę do moich cycków, albo...
Wypi***alaj
mu_minka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:05   #2853
melleczka
Zakorzenienie

Nadrobiłam, ale nie cytuję

Ja też NIE obieram pieczarek Za to jak raz robiliśmy pizzę z tż, to on się uparł, że muszą być obrane, to mu kazałam obierać jak takie ma zachcianki, no i obierał Ale ja nigdy nie obieram, tylko myję dokładnie.

Co do ubioru 15-16 latka na wesele to wg mnie dżinsy absolutnie odpadają. W ogóle nie toleruję dżinsów na taką okazję, nawet u maluchów. Spodnie od garnituru, koszula i krawat. Przecież 15 czy 16 lat to już prawie dorosły chłopak.

Z imion dla dzieci to już kiedyś pisałam Mojemu tż się podobają tylko żeńskie, bo on chce dziewczynkę koniecznie Mnie się podoba Wiktoria, Aurelia, Amelia, Kornelia, Zuzanna i jeszcze sporo innych A dla chłopca to Filip, Jakub, Mikołaj, Maksymilian - mojemu tż się żadne nie podoba

Co do potraw to ja nie mam rzeczy których bym nie przełknęła Nie lubię gołąbków i nie przepadam za barszczem czerwonym, smakuje mi tylko Winiary z torebki. Poza tym chyba nie zjadłabym podrobów typu serce, żołądek czy co tam jeszcze Chociaż jak byłam mała to jadłam, mama dla mnie zawsze zostawiała Wątróbkę zjem, ale nie przepadam za nią. Poza tym nie lubię krupniku i odgrzewanego rosołu.

Dziewczyny nie wiem czy nam się czasami kolejne wesele we wrześniu nie szykuje Moja koleżanka, z którą przez rok razem pracowałyśmy wychodzi za mąż. Wiedziałam o tym od początku, ale nie myślałam nawet, że może nas zaprosić, bo ona jest starsza ode mnie o 7 lat no i ma swoje towarzystwo, chociaż zawsze się dobrze dogadywałyśmy. A teraz mnie ciśnie żebyśmy się spotkały. Miło by było, nie powiem, ale nie przewidziałam tego w swoim budżecie na ten rok
Stary 2012-06-20, 09:06   #2854
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Chyba się nei przywitałam z Wami. Już się poprawiam.

Cześć wszystkim.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2012-06-20, 09:07   #2855
melleczka
Zakorzenienie

Gardło mnie boli
Mojego tż w niedzielę już strasznie bolało, a w poniedziałek go totalnie rozłożyło i chyba się zaraziłam w niedzielę od niego. Jeszcze wczoraj lodami doprawiłam, a wieczorem mnie zaczęło boleć
Stary 2012-06-20, 09:08   #2856
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Mam ochotę na zupkę chińską, najlepiej gulaszową, żeby mi przełyk przepaliła

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2012-06-20, 09:10   #2857
Karoloo
<3 <3 <3

O ciuu... Też się nie przywitałam :/

Hej dziewczyny
u mnie piekna słoneczna pogoda i co z tego jak siedze w robocie do 17:00
Stary 2012-06-20, 09:13   #2858
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
O ciuu... Też się nie przywitałam :/

Hej dziewczyny
u mnie piekna słoneczna pogoda i co z tego jak siedze w robocie do 17:00
Zazdroszczę. U mnie leje strasznie. Może to i dobrze, bo jedynie to mnie trzyma, żeby po zupkę do sklepu nie wyjść

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

A właśnie zapomniałam. Kupiłam TŻ na targu 2 koszulki po 20 zł.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2012-06-20, 09:14   #2859
kaczuszka69
potworkowa

dzień dobry

widzę debata nad imionami my nawet już z drugimi wybraliśmy problemu wielkiego nie było, teraz Oliwka, jak kiedyś Bóg da synka to Kubuś a jak będzie druga córka to spróbuję przeforsować Lenę

zgubiłam pierścionek zaręczynowy zdjęłam go wczoraj, bo mi palce spuchły, położyłam na biurku i wsiąkł będzie tż szukał, bo zrobił totalny pier.dolnik na biurku

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:18   #2860
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Moje auto to już trupek Dziś zapadł wyrok Poszła uszczelka pod głowicą i nie ma sensu tego robić, bo auto jest warte może 2tys. w porywach, a koszt naprawy to 1000-1500zł. Ewentualnie wymiana całego silnika....
Możecie się ze mnie śmiać, ale jest mi cho.lernie przykro, bo to jednak pierwszy samochód, jakim jeżdżę w życiu odkąd mam prawo jazdy i trochę się z nim przeszło i przejechało już.
Oj Mój TŻ też tak miał ze swoim pierwszym autem. Niby było już w rozsypce, ale sentyment pozostał.

Cytat:
littlemary gratuluje odwagi co do Cypriana. My Laurę też mamy wysoko na liście, razem z Klarą i Łucją a chłopięcych oprócz superpopularnego Filipa rozważamy Emila albo Eryka, ewentualnie Wojtka i Tomka
Hihi, ten Cypek to nam kiedyś w żartach wyszedł. TŻ bardzo się na to nakręcił, ale na razie nie ma nawet mowy o dzieciątku więc jeszcze wszystko się może odmienić. A Laura baardzo mi się podoba. Poza tym jest tak jak pisałam, nie chcemy żadngo imienia, które ma ktoś ze znajomych lub rodziny. Po prostu nie

Cytat:
My dla synka mamy imię Kuba Mój TŻ bardzo chciałby pierwszą dziewczynkę jednak, ale dla niej imiona nie mamy.
Ja miałam mieć na imię Kuba bo były podejrzenia, że będę chłopcem

Witam wszystkie PM! U mnie od rana leje niesamowicie, a miałam iśc zrobić te zdjęcia ... aaa! Dastin - jak u Ciebie? Miałaś motywację żeby wyjść bo ja jak na razie mam zerową

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
zgubiłam pierścionek zaręczynowy zdjęłam go wczoraj, bo mi palce spuchły, położyłam na biurku i wsiąkł będzie tż szukał, bo zrobił totalny pier.dolnik na biurku
Ja raz myślałam, że zgubiłam, okazało się, że położyłam przed snem na parapecie. Twój na pewno leży na biurku, niech TŻ dobrze poszuka

Just awesome!
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:22   #2861
mu_minka1988
Wtajemniczenie

Cytat:
dzień dobry

widzę debata nad imionami my nawet już z drugimi wybraliśmy problemu wielkiego nie było, teraz Oliwka, jak kiedyś Bóg da synka to Kubuś a jak będzie druga córka to spróbuję przeforsować Lenę

Znajdzie się na pewno. :tuli:

Burza Ja się zawsze boję, a jestem sama.

24.08.2013

- 17 kg

Drogi tłuszczu...
Wypi***alaj
Stary 2012-06-20, 09:22   #2862
malinka9191
Zakorzenienie

czesc dziewcwyny
nie nadrabiam, bo duzo tego a i w pracy jestem i mam tylko momencik
melduje tylko ze zyje i ze na dluzej bede od piatku przez tydzien bo znow bede miec wolne
niby powinnam sie cieszysc ale...
no nic uciekam juz..
milego dnia zycze
Stary 2012-06-20, 09:27   #2863
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
dzień dobry

Lenka świetne imię też mi się podoba A co do pierścionka to mam nadzieje, ze się znajdzie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
czesc dziewcwyny
nie nadrabiam, bo duzo tego a i w pracy jestem i mam tylko momencik
melduje tylko ze zyje i ze na dluzej bede od piatku przez tydzien bo znow bede miec wolne
niby powinnam sie cieszysc ale...
no nic uciekam juz..
milego dnia zycze
Hej
Stary 2012-06-20, 09:48   #2864
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziwię Ci się. Teraz jeżdżę TŻ samochodem i pewnie niedługo go sprzedamy, bo we wrześniu i ubezpieczenie i przegląd do zrobienia, do tego ma 300 tys km na liczniku Co prawda niedawno był silnik wymieniany, bo naprawa tamtego się nei opłacała, a nie miała kasy, żeby nowe auto kupić, więc kupił silnik za 400 zł i sam go założył.

Zresztą mój tata też tak ma. Już nei pracuje, ale swoje auto trzyma, chociaż już od 2 m-cy nikt nim nie jeździł. Muszę wystawić ogłoszenie, to jak znajdę kupca wiem, że się zgodzi. Gdyby nie to, że auto pali jak smok, to bym pewnie ja nim jeździła.
No nasz ma 21 lat i 322tys na liczniku...a naprawdę będzie miał z 500tys. bo na bank było kręcone. Wczoraj z ciekawości zajrzałam do książki pojazdu i w 96roku już miał 135tys... więc nie wierzę, że do 2004, a wtedy został przez nas kupiony miał tylko 235tys. skoro po 5 latach już ponad 100miał.
To ogólnie nie jest na papierku moje auto, a mojego brata, ale dużo nim jeżdżę i no okropny mamy sentyment i chyba właśnie kupimy jakiś silnik, bo też tak za 300-400zł można kupić i się zmieni, bo niby mój brat ma kasę na nowe auto, ale no nie chce, bo wiadomo jak się kupi używane, to trzeba wkładać, bo niby przy kupnie można sprawdzić, co w jakim jest stanie (zawieszenie itd.) ale niektórych rzeczy się nie wyłapie i potem trzeba dokładać. A tutaj my robimy na bieżąco wszystko i wiadome jest co może się zepsuć a co nie.
Więc jest dylemat.... Ale no mój brat też nie może teraz wyjść z kasy na nowe auto, jak się przeprowadza.
Ja tam włożyłabym nawet ten 1tys. gdybym tylko miała.... Uwielbiam to autko i wszyscy się ze mnie śmieją, jak można takie stare i bądź co bądź brzydkie (lakier już jest matowy ) tak lubić :P

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 09:51   #2865
Karoloo
<3 <3 <3

Ojej ale chce mi się spać :/ Dzisiaj chodzę jak zombie A gdzie tam sobota i czas na odpoczynek :/ W piątek miałam nadrobić spanie, ale musze jechać odrobić laborki :/
Stary 2012-06-20, 09:51   #2866
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
dzień dobry

Zapłakałabym się chyba jakbym zgubiła na prawdę... kilka razy szukałam bo wiedziałam że w domu jest ale nie pamiętałam gdzie a Twój na pewno się znajdzie
Stary 2012-06-20, 09:56   #2867
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Zapłakałabym się chyba jakbym zgubiła na prawdę... kilka razy szukałam bo wiedziałam że w domu jest ale nie pamiętałam gdzie a Twój na pewno się znajdzie
Wole nawet nie myśleć co by się stało jakbym zgubiła
Stary 2012-06-20, 09:57   #2868
malwiska
Zakorzenienie

Hej dziewczyny u mnie z imionami to tak różnie bywało, zmieniały się tak jak więszkości jak kojarzę imie z kimŚ kogo nie lubie to już mi sie nie podoba.
Moje ulubione: Filip Hubert Radek, Kuba, Julia, Karolina, Oliwia, Weronika
Stary 2012-06-20, 10:01   #2869
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny u mnie z imionami to tak różnie bywało, zmieniały się tak jak więszkości jak kojarzę imie z kimŚ kogo nie lubie to już mi sie nie podoba.
Moje ulubione: Filip Hubert Radek, Kuba, Julia, Karolina, Oliwia, Weronika
Filipek, Kuba no i oczywiście Karolina
Stary 2012-06-20, 10:04   #2870
malwiska
Zakorzenienie

Cytat:
No nasz ma 21 lat i 322tys na liczniku...a naprawdę będzie miał z 500tys. bo na bank było kręcone. Wczoraj z ciekawości zajrzałam do książki pojazdu i w 96roku już miał 135tys... więc nie wierzę, że do 2004, a wtedy został przez nas kupiony miał tylko 235tys. skoro po 5 latach już ponad 100miał.
To ogólnie nie jest na papierku moje auto, a mojego brata, ale dużo nim jeżdżę i no okropny mamy sentyment i chyba właśnie kupimy jakiś silnik, bo też tak za 300-400zł można kupić i się zmieni, bo niby mój brat ma kasę na nowe auto, ale no nie chce, bo wiadomo jak się kupi używane, to trzeba wkładać, bo niby przy kupnie można sprawdzić, co w jakim jest stanie (zawieszenie itd.) ale niektórych rzeczy się nie wyłapie i potem trzeba dokładać. A tutaj my robimy na bieżąco wszystko i wiadome jest co może się zepsuć a co nie.
Więc jest dylemat.... Ale no mój brat też nie może teraz wyjść z kasy na nowe auto, jak się przeprowadza.
Ja tam włożyłabym nawet ten 1tys. gdybym tylko miała.... Uwielbiam to autko i wszyscy się ze mnie śmieją, jak można takie stare i bądź co bądź brzydkie (lakier już jest matowy ) tak lubić :P
Mój tż kupił auto używane za 40tys, rocznik 2003. Specjalnie pojechał do serwisu BMW żeby zrobić gruntowny przegląd zanim kupi auto.... zapłacił za to 600zł i kupił auto... Wygląda jak nowe, bardzo zadbane, pełno odatków, fajny kolor ale co się stało po 3 miesiącach?? rozwalił mu się silnik bo jeden wtrysk był wadliwy i wypalił tłok a oni jakoś wtrysków nie sprawdzili choć to miał być porządny przegląd... teraz leży sobie autko w warsztacie i tż kupił silnik za 4tys i przekładają. Z tym silnikiem też sporo szukania bo pełno oszustów i krętaczy...
Mam nadzieje że teraz jak już naprawi to będzie nim jedził do końca życia.
Na auta niestety nie ma reguły, my z pracy mamy nówki mercedesy i po roku potrafi się popsuć, natomiast mój tata kupił sobie citroena używanego za jakies 10-15tys i już jeździ pare lat i zero napraw
Stary 2012-06-20, 10:09   #2871
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Mój tż kupił auto używane za 40tys, rocznik 2003. Specjalnie pojechał do serwisu BMW żeby zrobić gruntowny przegląd zanim kupi auto.... zapłacił za to 600zł i kupił auto... Wygląda jak nowe, bardzo zadbane, pełno odatków, fajny kolor ale co się stało po 3 miesiącach?? rozwalił mu się silnik bo jeden wtrysk był wadliwy i wypalił tłok a oni jakoś wtrysków nie sprawdzili choć to miał być porządny przegląd... teraz leży sobie autko w warsztacie i tż kupił silnik za 4tys i przekładają. Z tym silnikiem też sporo szukania bo pełno oszustów i krętaczy...
Mam nadzieje że teraz jak już naprawi to będzie nim jedził do końca życia.
Na auta niestety nie ma reguły, my z pracy mamy nówki mercedesy i po roku potrafi się popsuć, natomiast mój tata kupił sobie citroena używanego za jakies 10-15tys i już jeździ pare lat i zero napraw
No właśnie.. z używanym nigdy nic nie wiadomo...

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-20, 10:09   #2872
blondii91
Zadomowienie

GG do blondii91

Cytat:
Dziewczyny sprawdziłam! W czwartek mam bilety na ćwierćfinał i kto gra?! HISZPANIA!!!!!!!!!!!! Ale się cieszę Super że tak mi się trafiło
Cytat:
Zadzwoniłam do Tżta dziś i mu z taką radochą mówię: Kochanie, kochanie wiesz kto gra w czwratek?! Wiesz na czyj mecz idziemy?1 A on na to: wiem ale czym ty się tak podniecasz? A ja mu: no Hiszpania gra przecież! A on: Qrwa Hiszpania to gra 23 a my idziemy 21 sieroto.
No i na tym zakończyła się moja radość z meczu....
Hiszpania to moi faworyci (no moze jeszcze Wlochy) a pozatym uwielbiam Hiszpanow - zwlaszcza po tych meczach w Gdansku

Cytat:
zytka ja też! mój ken nazywał się nawet Paweł kuzynka sie śmieje ze mnie po latach poznałam sie z TŻtem przez internet i to że nazywa sie tak jak sie nazywa, miało duży wpływ na to że z nim zaczęłam konwersację. podświadomość
Ja swojego Piotra tez poznalam przez internet

Cytat:
Ja mam na odwrót - dla potencjalnej córki wymyśliłam już z 15 pięknych imion, natomiast dla syna mam może ze dwie propozycje, mało które męskie imię przypada mi do gustu
My juz mamy imiona - dla corki bedzie Julia lub Nadia, a dla synka Bartek
teraz czekamy az nadejdzie ten moment na dziecko

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Gardło mnie boli
Mojego tż w niedzielę już strasznie bolało, a w poniedziałek go totalnie rozłożyło i chyba się zaraziłam w niedzielę od niego. Jeszcze wczoraj lodami doprawiłam, a wieczorem mnie zaczęło boleć
mnie od tygodnia pobolewa gardlo a od dwoch dni strasznie mnie glowa boli

Cytat:
Mam ochotę na zupkę chińską, najlepiej gulaszową, żeby mi przełyk przepaliła
mam pomidorowa

Razem od - 18.03.2010

"Czy zostaniesz moją żoną.." - 17.03.2012

Sakramentalne 'TAK' - 27.04.2013
blondii91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:12   #2873
asia_28w
Zakorzenienie

Cześć

Ależ Was ciężko nadrobić, od zaledwie wczorajszego wieczora :P
Pogoda piękna a ja niestety muszę się uczyć bo w czwartek i piątek zaliczenia
Wczoraj leniuchowałam to dziś muszę przysiąść, a jak na złość strasznie jestem niewyspana.
Czekam na @ już tydzień....i zaczynam się stresować.
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:13   #2874
marta1881
Zakorzenienie

Hejj!
Zwolnijcie z tym pisaniem,bo nie nadążam!
Jak ja nie lubię takiej pogody,wczoraj upal,dzisiaj zimno..

A tak w ogólę to martwię się o tatę,bo pojechał autem o 5 rano na mazury do pracy (200km) i się do tej pory nie odezwaltelefonu nie odbiera
Stary 2012-06-20, 10:17   #2875
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
A tak w ogólę to martwię się o tatę,bo pojechał autem o 5 rano na mazury do pracy (200km) i się do tej pory nie odezwaltelefonu nie odbiera
Na pewno wszystko jest ok. Odezwie się gdy tylko będzie mógł. Może ma dużo pracy albo odpoczywa (jeśli nie zaczął pracy do dzisiaj). Nie denerwuj się

Just awesome!
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:19   #2876
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Nigdy nie jadłam żołądków. W ogóle z podrobów jadłąm tylko wątróbkę, serca i ozor
Za to moja mama namiętnie gotowała sobie gar żołądków i jadła na spółkę z psem. Obydwoje byli super zadowoleni
ja tylko wątróbkę zjem ale taką dooobrze wysmażoną, serc, żołądków nie tknę

Cytat:
Wszystkie idziecie sobie A ja jak zwykle z kolejnym problemem. Znajomy rodziny, którego chcemy zaprosić na wesele jest fotografem. I od razu się zadeklarował, że chętnie zrobi zdjęcia. Ale ja jednak mam opory, bo przecież ma być gościem, a nie obslugą. I będę bardzo zadowolona jak zrobi pare zdjęć, ale wolałabym jednak jakiegoś fotografa "z obslugi" poza tym. Jak z tego sensownie wybrnąć? Może umówić się z obcym fotografem na ślub + wesele, a z naszym znajomym na plener? Żeby nie bylo wątliwości, nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do profesjonalizmu znajomego, tylko po prostu chciałabym, żeby był gościem.
moja siostra robi zdjęcia ale też chce żeby była gościem dlatego jeśli to obniży cenę to zrezygnujemy z foto na przygotowaniach i ona nam zrobi. I zastanawiam się nad plenerem, ale prawdopodobnie walniemy sobie dwa Myślę że ze znajomym na plener to dobry pomysł
Cytat:
ale się wkurzyłam sędzia gola Ukraińcom nie zaliczył
ja jestem za Anglią oczywiście nie może być inaczej, jednak wykształcenie zobowiązuje

Cytat:
mój tez przed imieninami. właśnie nie pamiętam daty... ale chyba tez 29.06 ma na imię paweł
mój też Paweł (Pawełsław, Pawełcio ) ale nie wiem czy będe obchodzić jego imieniny bo on zawsze o moich zapomina ja też, ale nie o to chodzi

Cytat:

Próbowałam wszystkie z biedronki i ten jest z nich najlepszy, ale i tak o wieeeeele lepszy jest ten mój z Farmony Chyba go nie zmienię na żaden inny Kosztuje 18zł (w Krk w aptece widziałam go za 22zł :/), ale jest okropnie wydajny Od października go używam i miałabym go dłużej, ale ostatnio 3 razy dziennie potrafię nim nawet twarz myć, jak tak gorąco jest
a jaki to dokładnie, wrzucisz link?

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2012-06-20 o 10:22
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:19   #2877
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Maska Biovax Niestety skończyła mi się właśnie i muszę ciułać na nową

.
a jaką dokładnie miałaś?
Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Może będzie nowe, lepsze i ładniejsze Sama nie wiem jakbym się ze swoim rozstała ,więc Cię rozumiem
Mój Tż też się tak przywiązuje do auta, że żadnego nie sprzedał, tylko kupuje nowe i takim sposobem ma już 3

O widzisz, masz na przyszłość teścik
A z Twoich imion, które zaznaczyłam mam je w rodzinie
A co do imion to nam się podoba dla chłopca Aleksander, Tomasz i Franciszek, a dla dziewczynki Marta, Zuzanna i Hania.

Dzień dobry
Ale mi się nie chce iść na egzamin Nic nie umiem a to opisówka Błagam trzymajcie kciuki
kciuki są
Cytat:
dzień dobry

mam nadzieję, że znajdziece ten pierścionekNa pewno jest gdzieś w domu
Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość

Witam wszystkie PM! U mnie od rana leje niesamowicie, a miałam iśc zrobić te zdjęcia ... aaa! Dastin - jak u Ciebie? Miałaś motywację żeby wyjść bo ja jak na razie mam zerową

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Hehe właśnie zbieram siły na to Ale dzisiaj już muszę koniecznie iść bo jutro nie będę miała czasu

Dzień dobry
Ale dzisiaj paskudna pogodaIdę do tego zdjęcia w sweterku białym i czarnym t-shircie. Nię będę się stroićNo i musze kupić farbę także trzymajcie kciuki, żeby kolor wyszedł bo będę dzisiaj farbowaćA wieczorem może pojadę do Tż-ta na noc jak dobrze pójdzie
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:19   #2878
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
mała biegaczka to mobilizuje. tak samo mobilizują mnie programy telewizyjne gdzie ludzie sie odchudzają. nabieram werwy do ćwiczeń. podobnie też mam np. z perfekcyjna panią domu. od razu bym wszystko wysprzątała

zytka nooo. teraz tylko jeszcze syna spłodzić (musi byc Piotrek bo tak sobie tez umyśliłam :P, tż musiał zaakceptować)
też tak mam, oglądałam ostatnio Perfekcyjną Panią Domu i potem chwyciiłam za odkurzacz, zrobiłam porządek na biurku i w kuferku z kosmetykami

Cytat:
Maja, Kamila, Zuzanna, Dagmara, Martyna, Pola, Adrianna, ... Najbardziej podobają mi się dwa pierwsze
Martyna mi się baaardzo źle kojarzy chodziłam do szkoły z taka Martyną...
Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
mi sie nie podobaja Moniki, Marty, Magdaleny,Anie, Agnieszki, Agaty, Pauliny, Beaty, Zuzanny

Cytat:
dzień dobry

uuu znajdzie się
a Ty opowiadałaś jak Ci sie TŻ oświadczył? jakoś nie kojarzę
moja siostra mi zrobiła "żarcik" ostatnio i zabrała mi pierścionek zdjęłam go do sprzątania i położyłam na komórce (zawsze tak robię bo jakby co to zadzwonię i się znajdzie 2w1 ) Przyszłam do pokoju i nie ma no to biegam po całym domu, już łzy w oczach miałam

Dzień dobry
Dziś dzień wypłaty, szef sobie pojechał, włączyłam sobie klimę - piękny dzień

Edytowane przez mia8544
Czas edycji: 2012-06-20 o 10:23
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 10:22   #2879
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
a jaki to dokładnie, wrzucisz link?
http://www.abc-uroda.com/25089-thick...cy-farmona.jpg ten

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
a jaką dokładnie miałaś?
http://2.bp.blogspot.com/-QgEjUbA634...ovax+maska.jpg ta maska

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
Stary 2012-06-20, 10:26   #2880
marta1881
Zakorzenienie

littlemary dziękuję staram się nie myśleć źle..ale kurczę,nie da się

Co do jedzenie nigdy nie zjem:
wątróbki,serca,ozorkow,mó zgu,ucha czy cholera wie co jeszcze oraz, barszczu ukraińskiego,krupniku,zup y pieczarkowej, kasz,grochówki,fasoli,bob u uuu dużo tego

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości