|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Amani,
Cytat:
Cytat:
cwaniaczek z małego ![]() Stokrotka, super że jesteś zadowolona z wizyty no i że szanse są takie duże, i że wszystko wporządku ![]() Kotek, Cytat:
Cytat:
![]() Emilka, apropo wózka jeździłam nim już nie raz, super się prowadzi, no i jest na pasach więc do bujania doskonały, szeroka gondolka i moja ciocia (jego posiadaczka) ze spacerówki jest mega zadowolona. Ma go już ho ho czasu, bo trójka dzieci się odchowała, i powiedziała że nie może uwierzyć że tak tanio go teraz można kupić bo jak ona kupowałam to było 1,5tys. za nowy. Stokrotka, Cytat:
zapamiętam ![]() Ana, Cytat:
Today, Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Maleństwo, wkońcu zaczynasz coś robić w tej pracy zamiast siedzenia na wizażu ![]()
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Dziękuję wszystkim za życzenia i gratulacje
Kurczę, 7 lat... Z jednej strony czuję, jakbyśmy poznali się wczoraj, z drugiej mam wrażenie, że znamy się całe życie. A za miesiąc pierwsza rocznica ślubu... I pomyśleć, że dosłownie przed chwilą wybierałam zaproszenia, szukałam butów... Jak ten czas leci ![]() Stokrotko, za owocny cykl Ja dziś mam doła jak stąd do Tybetu (stanęłam rano na wadze - wszystko jasne Poza tym z każdą minutą odkrywam po wczorajszej Ewie mięśnie, o których istnieniu nie miałam pojęcia ![]() Btw, dziewczyny, które stosowały turbo - jak tam Wasze efekty? Dało się wytrzymać te 10 dni? Butter, jak mąż? Bo pamiętam, że miał jakieś spektakularne wyniki
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, poćwiczysz trochę, mięśnie się wyrzeźbią a żadne zakwasy nie będą Ci straszne
z wagi pewnie też parę gram spadnie, i wróci Ci pewność siebie i samozadowolenie nie przesadzaj z tym smęceniem bo nie masz powodów do jakichś Tybetańskich załamek.apropos, wczoraj "kondycja w urugwaju", a dziś "doły jak stąd do Tybetu"
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek moje milusinskie!!!
Strong, no widzisz, widzialam, ze cos TZ lezy na watrobie i dlatego taki byl osowialy wczoraj. Ciesze sie, ze juz sie wszystko wyjasnilo i ze razem obraliscie kartofle. Zabciaaa, czyli mamy taki sam styl jazdy i dzika milosc do 4 kolek hehe. I ty tez blondzia to pewnie faceci na ciebie podobnie reaguja! Nalesniki TZ bezcenne! ![]() Kotek, widze, ze moja propozycja obiadu wczoraj trafilam w twoje kubki smakowe. Czasami taka prosta rzecz a dobra. Emilka, mialam pisac, ze brzuszek cudny! I mam ci przepowiedziec dzien porodu tak jak Madzi oraz Zabci? Amani, cos mi mialam pisac ale zapomnialam wiec tylko posylam buziaka i nadal jestem pod wrazeniem tej twojej foty na FB Strokrotko, super, ze takie pozytywne wiesci od ginki!!! Trzymam kciukasy za ten cykl! Cytat:
![]() Dzis ani jutro nie mam szefa wiec labaaaa!!! |
|
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
I dzisiaj temperatura pięknie skoczyła do góra z 36,29 na 36,61, czyli mogę dzisiaj zaznaczyć pierwszy dzień fazy lutealnej? ale u nas burza okropna była od 3 do 4 a potem jeszcze o 5. Masakra, nie jestem wyspana bo wliło mocno. Deszczu bardzo dużo spadło i znowu w mieście są zalane ulice i piwnice
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, jeszcze nie pochwaliłaś moich zaproszeń i brzuszka
To Ty se tam dziś w pracy rozpustę zrób ![]() Stokrotka, szkoda zalanych piwnic, ale ja bym dużo dała za deszcze bo u nas znów 30stopni. dla ciężarnej to za dużo ja już po śniadanku, i nie wiem za co się zabrać.
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka, to może być korzystna wymiana
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zaproszonka LUX! Zapomnialam pochwalic, to fakt ![]() Ide na kawe czyli opierdzielanie sie czas zaczac! |
|
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
ja chętnie się za słoneczko zamienię, bo dzisiaj u nas nie ma szans na nie. Plus tylko taki, że działkę mi podlało i będzie wszystko rosło
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Ja nie ja schudłam 3 kg.... ale z niedogodności, to mnie cholernie bolała głowa... podejrzewam, że z braku węgli... ale i tak do niej wrócę, jak ból głowy będzie mi obojętny - w trakcie sesji nie mogę sobie na to pozwolić...
|
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotka, no to masz chociaż podlane, a ja muszę wężem ogrodowym
Ja mam w sumie 12 krzaczków, 5 z nich już ma owoce, w sumie 46 pomidorków, ale nie które maja plamki, przez te deszcze co u nas były w zeszlym tygodniu ale mam nadzieję że to nie jakaś zaraza a pozostałe też są spore ale bez owoców dziękuję że pytasz ![]() co Ci tam jeszcze rośnie fajnego ?Nikita, ciasto im tam do kawy upiecz awansujesz na szefa ![]() a to przepraszam, rzeczywiście brzusia chwaliłaś, wybacz serduszko ![]() myślę o wrześniu wiesz
|
#3853 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34798108] Wiesz, Agnusku, ja po prostu staram się przespać podróż. Niewiele jem, żeby mnie nie mdliło, biorę tabletki i drzemię sobie. Nigdy też nie czytam, bo wtedy czuję się jeszcze gorzej. Fakt, taka długa podróż to koszmar, ale co zrobić - nie będę przecież z tego powodu siedziała w domu [/QUOTE] Masz rację Fajowy!!! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i jak Ewka Ci się podoba? Ja dzisiaj robię też trening i już o nim myślę A kondycją się nie przejmuj, bo szybko ją wzmocnisz! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zobaczysz, że po ćwiczeniach z Ewą będą rezultaty! Dziewczyny, ja dziś znów na kacu w pracy Ale był powód świętowania, bo znajomi z paczki wczoraj na grilu nam oznajmili, że się pobierają!!! Także wczoraj popiłam i pojadłam, a dziś będę cierpieć No nic. Poza tym jestem w czarnej dupie z przygotowywaniami do wyjazdu, więc musze dziś się trochę zabrać za to.
|
|
#3854 | |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek,
Cytat:
i weź się pakuj w końcu ![]() czekam aż babcia napisze gdzie jest, i jak w domu to jadę na kawę, a co. Nie muszę dzień w dzień sprzątać
|
|
#3855 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34798804]Ja tylko w autobusie nie mogę czytać,w pociągu jest ok
Jak dojeżdżałam pociągiem na studia, to czytałam mnóstwo książek, a teraz... nie mam już na to czasu. Szkoda. [/QUOTE] W pociągu nie próbowałam... wolałam nie ryzykować Ale przy najbliższej okazji może się odważę - chociaż pociągami nie znoszę jeździć, wiec nie wiem kiedy nadarzy się okazja ![]() Sliczny!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam pastę jajecznąWypróbuję te lody Cytat:
Strong faktycznie masz zgrabniutki brzuszek ![]() Witajcie, Wczoraj spontanicznie znajomi do nas wpadli Dobrze, że miałam cokolwiek w lodówce, bo na kolacji zostali, oglądnęliśmy mecz, wypiliśmy piwko - fajny wieczór ![]() A dzisiaj ubrałam po raz sto tysięczny ósmy buty, które kupiłam 4-5lat temu i które za każdym razem mnie obcierają do krwi, a są tak ładne, że im nie odpuszczam - to zobaczymy jak dzisiaj będzie.
|
|
#3856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a taka wiadomość jak dostaliście wczoraj to pewnie, że trzeba to oblać
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia, skasowałam już te zdjęcie, kto widział ten widział
dzielna jesteś, że znów podchodzisz do założenia tych butów ja bym je dawno na strych wyniosła, gdzie leżą i czekają aż mama powie DOŚĆ i wyrzuca oby Cię nie obdarły Stokrotka aż tyle tego? super !!! to ja mam tą moją szklarnię ubogą zazdroszczę naprawdę
|
#3858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas w październiku miną 3 lata od ślubu, a ja dalej mówię tak jak Ty ![]() Identycznie! Salę rezerwowaliśmy 1,5 roku przed weselem i wszyscy mówili co tak wcześnie! A teraz 2,5 roku po ślubie ![]() za odpoczynek ![]() Cytat:
![]() A przypomnij kiedy wyjeżdżacie? Do Chorwacji tak? czy coś pomieszałam... ---- U mnie 20 stopni po deszczowej nocy, ale burzy nie było. Spaliśmy przy otwartym oknie i jakie to było cudowne jak takie świeże powietrze wpadało do pokoju
|
|||
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do butów, to to jest prezent od męża, pamiętam jak mi je kupował i ile kosztowały i tak mi ich szkoda, że szok. A do tego wszystkiego są po prostu śliczne. Oczywiście już mnie obtarły, ale przykleiłam plastry i znając życie będzie ok. Ale dzisiaj zapobiegawczo wrzuciłam do torebki japonki w razie w
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za stópki kciuki, aby nie były obtarte masz plastry na zaś? |
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, bardzo mi się propozycja podoba
może nawet wyciągnę leżaczek![]() Gucia, a no chyba że tak... to musisz je kochac mimo wszystko ale widzę że jesteś super przygotowana do zajęć a ba ! nawet jakbyś miała nogi całe zabandażowane to i tak w nich pójdziesz ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Butter, rzeczywiście nie jesteś sama
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, 7kg w 10 dni?!
To Twój mąż chyba z bieżni nie schodził! ![]() ![]() Agnusek, bardzo mi się Ewka podoba Najgorsze jest to, że jak kilka lat temu chodziłam na fitness, to robiłam jakieś 80% tych ćwiczeń i robiłam je bez problemu A teraz już przy pierwszym przysiadzie płonęły mi uda Mówisz, że takie efekty widzisz? A ile już ćwiczysz? I jak często? Stosujesz do tego jakąś dietę? (przepraszam za natłok pytań Gucia, no właśnie z dietą u mnie kiepsko... Generalnie nie umiem być na diecie, nie wiem co wtedy jeść, dietuję tydzień, jem wciąż to samo i w końcu się poddaję i wracam do złych nawyków A obwody dziś zmierzyłam (jako na początek ćwiczeń)... Nie pytaj ![]() Ale u nas leje... A już miałam w ręce parasol wychodząc z domu... Ale po co zabrać, nie?!
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Raz był na ścianie tenisowej, a tak to kosił trawę, rąbał drewno i tego typu aktywności...ale był zawsze upocony ja świnka i to coś dało
|
|
|
|
|
#3865 | |||
|
Wtajemniczenie
|
No co, piłam za ich szczęście
![]() Dziś już zacznę, co mogę pakować...ale już mam ból głowy na samą myśl... Cytat:
![]() A buciki, hmm, no mam nadzieję, że cię nie obetrą I też mam takie, które tylko można oglądac z perspektywy pudełka, bo z moimi nogami się nie lubią...![]() Cytat:
Trzymam kciuki!No wiadomość roku, bo oni zawsze deklarowali chęć życia na kocią łapę! Cytat:
A wyjeżdżamy do Chorwacji teraz w piątek!Ja też spałam przy otwartym oknie i uwielbiam takie świeże powietrze po deszczu Ale mam głoda...
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak sie troche zawiesilam i nie umiem sie wbic w wasza dyskusje choc bardzo sie staram. Butter, Aaby, ja tez pamietam, ze mnie cholernie glowa bolala na tej diecie! |
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bierz nogi w troki i jazda na leżak ![]() U mnie nie ma dzisiaj słońca- ale pewnie się rozkręci ![]() --- Ale jestem dzisiaj śpiąca.... ![]() Muszę upiec jakie ciacho, bo mężu ma urodziny w planie mam biszkopt z śmietaną i jagodami- M. zdmuchnie świeczki- pokroję, włożę to salaterek a na to dodam lody ![]()
|
|
|
|
|
#3868 | |||
|
Zakorzenienie
|
bo to mało rozważne, trzeba czuwać
![]() Cytat:
![]() Sama jestem zaopatrzona, a w pracy mam stały dostęp do tego rodzaju towaru ![]() Cytat:
![]() Co do butów to masz racje, dzisiaj w nich pewnie przechodzę, później wrzucę głęboko do szafy, aż któregoś dnia znowu stwierdzę "może już nie będę cierpieć" ![]() Cytat:
Poza tym staraj się teraz jeść sporo warzyw i owoców, staraj się jeść ok 5-6 posiłków dziennie i zobaczysz - będzie dobrze! Agnusek co do Ewy, to jak Ty z nią ćwiczysz? Masz jakąś płytkę czy coś? Bo czytałam o niej a przede wszystkim o treningu który przynosi tak świetne efekty i zastanawiam się nad tym, tylko jak zwykle nie mogę się zebrać w sobie żeby poszukać filmików itp
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nasujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
ale w sobotę lub niedzielę - chyba ![]() Zazdroszczę!!!
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie. I wydaje mi się, że to kwestia braku węglowodanów...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

Kamilek niezle sie zamaskowal
cwaniaczek z małego 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
za owocny cykl 

?