![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brak wszystkiego!
Witajcie!
Od ponad miesiąca NIC się nie dzieje ! ![]() Mój facet mnie nie chce całować, przytulać, pieścić a co do seksu to już w ogóle nie mam co myśleć nawet! Mówi, że ma stresy, że zmęczony po pracy jest. No jasne, a kto nie jest! Chcę mu namiętniej dać buziaczka to nie, nie, nie.. ![]() ![]() Uwielbiam seks, jestem normalnie seksoholiczką ![]() W ogóle już w nocy chcę go po prostu przytulić do spania to nie bo mu ciepło jest.. ![]() Ile razy chcę seksu z nim to zawsze odmawia, zasypia, albo nie wiem co jeszcze. Wiem, że nie ma nikogo innego ![]() Tak mi brakuje już tej namiętności, że zaczynam fantazjować o innych facetach. Zdrady się nie dopuszczę ale no mógłby pomyśleć też o mnie.. Mam nawet sny, że szukam facetów do seksu (jak prostytutka ![]() ![]() Czy byłyście w podobnej sytuacji? Co mam zrobić? Nie wiem nawet jak możecie mi doradzić, w jaki sposób.. Nie mam pojęcia! ![]() Dodam tylko jeszcze, że jak zauważyłam, że tak się dzieje, to zaczęłam jeszcze bardziej dbać o siebie, więc nie jest to spowodowane tym, że jestem jakimś niechlujem ![]() ![]() Przepraszam za chaos! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak wszystkiego!
Cytat:
A Ty z nim o tym porozmawiałaś - tzn o tym jak sięz tym czujesz? Czy tak tylko go smyrasz...?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No rozmawiałam. Zawsze mówił, że przesadzam, że wydaje mi się. A jak mówię, że chcę seksu dzisiaj to mówi , że zmęczony jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Typowe objawy zdrady
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, jak ja uwielbiam takie durne teksty, mmmm... super ![]() Autorko powiem Ci tak: -wg mnie faktycznie istnieje opcja, że jest zmeczony pracą - może wiesz, czy np. ma jakiś nawał obowiązków ostatnio? Może cięższy okres? Może ma teraz w pracy jakieś problemy? Zastanów się na spokojnie - bo może Ty tak nie masz, ale są osoby które owszem - cieższy okres w pracy/na studiach skutkuje tylko chęcia pójścia spać. -może ma jakieś problemy osobiste? nie wiem, rodzinne? zastanów się, czy jest faktycznie coś, co może go teraz dręczyć -jak Wy długo jestescie razem? mieszkacie razem? -ewentualnie faktycznie moze istnieć kochanka - ale wydaje mi się, że to jest opcja, gdy już wykluczysz wszystkie pozostałe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Może ma jakieś problemy ze "sprzętem" i się wstydzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
miesiąc temu założyłaś podobny wątek, skoro przez miesiąc nic się nie zmieniło to jest to dość poważna sprawa...
Musisz z nim naprawdę szczerze i otwarcie porozmawiać. Powiedz mu co czujesz TY. W tym związku jest was dwoje, jego też powinny interesować Twoje uczucia i potrzeby. Może po prostu przestał Cię kochać i nie wie jak się z tego wyplątać, myśli, ze jak całkowicie się od Ciebie odsunie to Ty pierwsza to zakończysz- gdybam.
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzałam pozostałe wątki Autorki i już pamiętam. To ten pan, co to w łóżku palcem nie kiwnie, żeby partnerce dobrze było. Już dośc dawno była mowa o tym, że do siebie nie pasujecie, jeśli to po prostu nie jest facet do odstrzału. Więc nic nowego tak naprawdę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Więc nic nie pomożemy. Jak Autorka sama żadnych wniosków nie wyciąga.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
nie wiem... jako facet mogę tylko napisać, że jeśli ma problemy w pracy i jest umordowany, to nawet jeśli tego nie mówi, oczekuje od ciebie rozmowy na ten temat. ale niestety zgadzam się z tym, że może cię zdradzać i udawać, że jest zmęczony (wcale to nie jest durna wypowiedź)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mówiłam, że jest durna bo nie zgadzam sie, że może ją zdradzać - bo może. Jest durna z innego powodu: bo generalizuje. Że każdy tylko facet (który przecież potrzebuje seksu jak tlenu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczucia mu nie pozwalają ?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
brak ochoty na seks, to jedno, ale jak facet nie chce żeby go przytulała, całowała? sorry, ale albo ma inną i już nie jest tobą zainteresowany, albo nie ma innej, ale i tak nie jest zainteresowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Jesteśmy razem ponad rok. Znamy się bardzo długo i właściwie mieszkamy już razem u rodziców. Faktycznie miałam z nim problem, tak jak kiedyś pisałam, ale ku zdziwieniu wszystko było dobrze już. Nie ma kochanki bo wychodzimy razem do pracy. Gdy kończę pracę i wracam do domu to czekam na niego. Jest bardzo punktualny i nigdy się nie spóźnia. Nie wychodzi również na żadne spotkania z kolegami do barów itd, ponieważ woli zaprosić ich do nas. Także zdrady na 100% Nie Ma! Faktycznie może być zmęczony, ale weekendy ma wolne więc no chociaż wtedy mógłby jakoś przejąć inicjatywę
![]() I żeby nie było bo teraz czytam. Źle się wyraziłam. Przytula i całuje. Ale nie przytula w taki 'fajniejszy' sposób. No sami wiecie o co mi chodzi ![]() Dam mu jeszcze troszkę czasu, może wyjaśni się sprawa. Jeśli nie to czeka nas bardzo poważna rozmowa. Bo bez seksu związek też troszkę cierpi. Buziaki ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- [1=2988c920f887451997ed596 70eafbe58b42f5da3_61df6c3 a62fb8;34813791]Może ma jakieś problemy ze "sprzętem" i się wstydzi?[/QUOTE] Nie, nie ma problemów ze "sprzętem" . Edytowane przez vddj Czas edycji: 2012-06-20 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Nie, no zwróciłam uwagę i na taki problem, bo może mieć jakiś problem zdrowotny czy pod wpływem stresu i się wstydzić, że nie wszystko funkcjonuje tak, jak trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=2988c920f887451997ed596 70eafbe58b42f5da3_61df6c3 a62fb8;34818771]Nie, no zwróciłam uwagę i na taki problem, bo może mieć jakiś problem zdrowotny czy pod wpływem stresu i się wstydzić, że nie wszystko funkcjonuje tak, jak trzeba
![]() Nie, nie.. Wszystko jest wporządku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
skoro, jest zmęczony jak przychodzi z pracy to spróbuj go namówić dla odmiany rano. Może to coś da.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Ja jako facet mogę ci doradzić jedno. Nie wiem czy to jest rozwiązanie ale w moim przypadku to działa.
Radzę ci abyś przestała mu się narzucać. Po pierwsze jeśli teraz seks jest, ale od czasu do czasu i jest on byle jaki to przestań się z nim w ogólę kochać. Rob to co on zbywaj go, mów że nie masz ochoty, że boli cię głowa itp. Z drugiej strony ubieraj się kusząco, rób aluzje do seksu, może jakiś film z tłem erotycznym. Ale nadal udawaj nie dostępną. Zrób wszystko aby to on mógł ciebie zdobyć. Aby to on się starał. Facetowi jest to potrzebne. Zdobyć swoja ukochana itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Do klepmpaa i paula78 - może Wy macie inne doświadczenia życiowe i twierdzicie inaczej... Mówię co myślę, co mi się przytrafiło i to nie raz. Macie inne doświadczenia życiowe, doradziłyście inaczej autorce wątku i jest ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo wszystko - Twój post obraża bardzo dużą część przyzwoitych facetów. I jeszcze określenie "tylko facet". No masakra.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obstawiam inną- moze w pracy nawet. Dlaczego? Dlatego, ze owszem, ktos moze byc zmęczony, znuzony, znudzony, ale czy zmeczenie przeszkadza w pocałunku, czy przytuleniu sie podczas snu? No jak on musi byc zmeczony, zeby nie moc sie przytulic? Jak bardzo gorąco musi mu byc ? Zmeczony na seks, ok rozumiem, zdarza sie przy przepracowaniu, ale odsuwający sie podczas pocałunku, czy przytulenia, wg mnie znaczy, ze jest inna. A doczytałam, ze jednak czułosc jest, tylko mniej fajniesza ![]() Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2012-06-20 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mojego byłego niestety coś takiego było wstępem do powiedzenia: "Sorry, ale wciąż myślę o mojej ex, więc nie możemy być razem"...
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Do Autorki - może zacznij być dla swojego faceta w pewnym sensie niedostępna, przestań inicjować sama zbliżenia, przytulać się itp, bo z tego co piszesz to z reguły Ty jesteś stroną która ma ochotę i drąży temat. Może jak staniesz się niedostępna to facet - samiec będzie chciał zdobywać, zaintryguje go to i zmobilizuje do działania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ja obstawiam 2 opcje:
- boi się ciąży (ewentualnie nie doczytałem jaka metodę anty macie) - za bardzo mu się narzucasz = ma dużo mniejsze potrzeby niż TY. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No właśnie chodzi o to, że się nie narzucam! Przykładowo chcę go pocałować, a on nie chce to mówię OK. Nie teraz to innym razem. (Może ma gorszy okres w życiu, o którym mi nie mówi, to nie naciskam) ![]() A co myślicie o tym? Babcia miała urodziny wczoraj więc pojechałam do niej, mój TŻ musiał załatwić pilną sprawę na mieście, więc go nie było. Już przez te wasze posty zwątpiłam i prosto z mostu napisałam mu sms'a Czy mnie zdradza. Odpisał, że mam się opanować, że co ja wygaduje. Spytałam jeszcze raz. Napisał , że wrócił późno i czy to mi nie wystarcza. Napisałam mu coś w stylu, że ja też nie przyznałabym się do zdrady, życzę szczęścia z tamtą. (Licząc , że zaprzeczy i porozmawiamy jak się spotkamy). Odpisał! Powiedziałem , że wróciłem późno, jestem zmeczony i ide spac. Odpisalam: Fajnie ze zaprzeczyles.. Na razie. I wylaczylam telefon. Liczyłam, że powie, że nie zdradza. A zaczął gadać coś o późnym powrocie. Co to ma do rzeczy?! Już sama nie wiem co mam o tym myśleć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra.... jedno dziecko i drugie dziecko. Odkąd to takie sprawy załatwia się przez smsy!? I takie teksty?
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie - może Cię zdradzać i mu przez gardło (przez palce? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:33.