Ślubujące w 2012 - część II - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 11:26   #631
haczyk7
Raczkowanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34793244]dla mnie foto nr 1 lepsze[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
pierwsze wykończenie
Cytat:
Napisane przez Lunepa Pokaż wiadomość
haczyk 7: Mnie osobiscie podoba sie wykonczenie nr 1. Przy wykonczeniu nr 2 troche zaduzo juz tego tiulu. Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Ja bym tiulu nie dawała. A za życznia bardzo dziękuję

..
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Jaaaa....ale jesteście szybkie!! Nie nadrobię WAs bo kilka dni mnie nie było a za bardzo czasu nie mam......W sobotę miałam obronę pracy dyplomowej i zdałam!! cieszę się jak dziecko a to tylko formalność no ale mam pretekst aby iść po podwyżkę no a poza tym to już sobie z Tżcikiem zrobiliśmy sypialnię nasze ślubne plany poszły na drufi plan....kurde jeszcze tylko 2,5 tyg. a my nie mamy garnituru...na dodatek mój tż nie był u złotnika pytać o obrączki!!!! Miał iść 3 tyf temu a on ciągle zapomina
tusiamar Super fotko!!!! czy na 1 zdjęciu suszą się ośmiornice??
fajnie że byłas w Grecji...pozazdrościć tylko!![COLOR="Silver"]

Moje gratulacje

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
super, że wszystko się udało! widać, po zdjęciach, że piękni i szczęśliwi, czekamy teraz na więcej zdjęć...

a jaką masz wersję? kompaktową czy normalną? może jest po prostu za mała jeśli masz dużo i gęste włosy??

zdjęcia fajne...
a dużo dostaliście w formie papierowej?

Jak byliście w takich krajach to wiecie jak jest, mnie po prostu dziwi jak ktoś jedzie w tamte strony a potem wielce zdziwiony i oburzony że tak tam jest - a nic zupełnie nie poczytał wcześniej i nie wiedział czego się spodziewać...

Tutaj lepiej wygląda bez, ale ogólnie jakby troszkę za dużo było tego tiulu i ciekawe jak się to prezentuje z dołem... poza tym tego tiulu na ramionach cały czas mieć nie będziesz...

co do stroju to jeszcze byłabym w stanie zrozumieć, ale resztę komentarzy było nieodpowiednich ... to po prostu chyba akurat był taki typ co się lubi czepiać
a co do egzaminu - jeśli można z tego powodu dostać urlop okolicznościowy to chyba nie będzie robił ci problemu... dowiedz się w dziekanacie, to nie twoja wina, bo to on przełożył, być może nawet drugi termin uznaja ci jako pierwszy jeśli doniesiesz dokument...

Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Byłam właśnie w klubie i popatrzyłam na oryginał Twojej sukni Haczyk - na zdjęciu oryginalnym ten tiul na górze wygląda bardzo ładnie... ale nie wiem czy efekt byłby identyczny i tu... nie znam się na tym.
Mayeczka pytałam w klubie jaką planujesz fryzurkę - możesz napisać? Też mam suknię "księżniczkę" z ozdobnym gorsetem i nie mam pomysłu na fryzurę
Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
kasioonya- wyglądałaś zjawiskowo i wyjątkowo... Przepięknie wszystko współgrało ) gratuluje gustu i pomysłowości w doborze dodatków (mmm ta opaska

magnusia- Ślicznie, ślicznie i jeszcze raz ślicznie! Zachwycił mnie Twój bukiet. Jeżeli będziesz miała jakieś zdjęcia z dobrym ujęciem bukietu to błagam o nie

tusiamar- Wspaniałe zdjęcia (uwielbiam oglądać foki ślubne). Fotograf widać, ze spisał się na medal bo zdjęcia pełna profeska! Piękna PMka z Ciebie jak będziesz miała już linka do zdjęć to proszę o więceeeej...

haczyk7- Moim zdaniem zdecydowanie bez tiulu. Sukienka wygląda wtedy bardziej elegancko

justiii87- Ej no bez jaj... Nie powinien się tak zachowywać. Było gorąco więc chyba logiczne, że nie przyjdziesz do Kościoła w golfie. I dziwić się, że ludzie odchodzą od Kościoła! Mam nadzieję, że znajdziecie lepszego księdza i bez nerwów się wyspowiadacie.

monika860902- nooo gratuluje :Obrączki ważna rzecz, musisz pośpieszyć ukochanego

qumpela86-
Powiem Ci, że mnie zestresowałaś, bo ślubujemy tego samego dnia a ja dopiero zaczynam zapraszać. Moja mama nawet mówi, że jeszcze za wcześnie, ale mamy z TŻ ograniczony czas (możliwość zapraszania w weekendy). Kurczę chyba się będę musiała ruszyć z tymi zaproszeniami

aisak42- super lista, właśnie na jej podstawie zrobiłam sobie 'rachunek sumienia' z moich spraw (ślubujemy tego samego dnia) i powiem Ci że zmobilizowałaś mnie do pójścia i umówienia się z moja kosmetyczką wreszcie Dobrze, że nauki i poradnie mamy już za sobą. USC, protokół i zapowiedzi też

A odnośnie Kościoła to Ksiądz wam mówił czym wolno/nie wolno rzucać tj płatki kwiatów, pieniądze, ryż konfetti? Nam kategorycznie zabronił wszelakich rzeczy oprócz pieniążków ze względu na czystość przed kościołem... A tak chciałam płatki kwiatów

I muszę się wam pochwalić, że mój TŻ wreszcie kupił garniaka ) Nie widziałam go i podobno NIE MOGĘ zobaczyć do ślubu Teśniowa ma takie pomysły... Podobno czarny garnitur, taliowany, śnieżnobiała koszula na spinki i czarny śledź już się nie mogę doczekać jak go w tym zobaczę
To gratluję postępów. Mój Tż też na początku miał focha, że mi garniaka nie pokaże, ale w końcu kto mu tak doradzi jak ja

Dziękuję Wam za rady! Decyzja zapadła, sms do krawcowej też poszedł: BIORĘ BEZ TIULU Mam nadzieję, że będzie to dobra decyzja... W końcu mniej znaczy więcej DZIĘKI

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej Panny i Mężatki

Mi zostało 11 dni do ślubu i wczoraj myślałam że dostanę zawału. Zamiast się cieszyć to mnie wszystko dobija wręcz wkur....
Pojechaliśmy wczoraj do spowiedzi, TŻ specjalnie wyszedł wcześniej z pracy żeby załatwić to wszystko. No i co:: wchodzimy do kościoła,a przy drzwiach stoi ksiądz i dziwnie się na Nas patrzy, My grzecznie zasiedliśmy w ławce i czekamy na księdza który przyjdzie do konfesjonału. Daje TŻ indeks i On idzie pierwszy do spowiedzi. Ledwo wyszedł z ławki a ksiądz szura za Nim. Dochodzi do TŻ i mówi że jesteśmy nieodpowiednio ubrani (TŻ w dżinsowych rybaczkach, koszuli i trampkach,a Ja w spódnicy i bluzce - u Nas wczoraj było 30 stopni) , że przyszliśmy w ostatnim momencie do kościoła (Msza na 18, My byliśmy 17.45) i że zależy Nam tylko na podpisie i że mamy opuścić kościół. TŻ się zagotował i powiedział mu to co myślał.

Nie mam czasu nawet usiąść i spokojnie na forum posiedzieć marzy mi się urlop jak nigdy w życiu
Taka dziwna sytyacja z tym księdzem, że aż cięzko jest mi to sobie wyobraźić. Normalnie się nie chce wierzyć!! Dla mnie szok. Mam szczęście, że u nas takich problemów nie robią.
Ale widzisz, nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, wszystko sie ułoży

A my wczoraj mieliśmy transport kolejnej partii alkoholu, tym razem kolorowego i trochę słodyczy. Ale TŻ ma teraz skarby w piwnicy! hehe ale ciiiii....
Stary 2012-06-20, 11:50   #632
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Katie - a jaki kolor masz sukienki?? bo wszystko fajnie, ale jesli nie masz białej sukienki to koszula będzie średnio pasowała...
no tak niczym innym niż pieniążkami bo w razie czego to jeszcze po was wyzbiera hahah
Ja też mam mieć śnieżnobiałą kieckę mam nadzieję, ze będzie się to zgrywać...

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Dokładnie wiem co czujesz, nasz niby też tak uważa, ale moim zdaniem jeśli ksiądz z kościelnym i organistą biorą z 1400 (dodam, że ślubu udziela nam Tżta wujek) to chyba mogą sobie te płatki pod koniec dnia zamieść??!! Ja zresztą już mam kupione konfetti i nie przejmuje się zakazem (ps. chyba jak już wystrzelą to nie wybiegnie za nami? zreszta i tak będzie po fakcie )
haha takiej opcji nie brałam pod uwagę, zeby im troszke na złość zrobić.. ;p przemyślę

A powiedzcie mi ile płaciłyście organiście? U nas jest taki, ze osobno sie księdzu płaci a osobno organiście. Więc teraz mam dylemat co to kwoty

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 12:38   #633
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

A powiedzcie mi ile płaciłyście organiście? U nas jest taki, ze osobno sie księdzu płaci a osobno organiście. Więc teraz mam dylemat co to kwoty
my płaciliśmy wszystko razem, organista był wliczony w cenę Wiem, że płaca tak około 200 zł ale nie wiem czy w każdym regionie tak jest

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość

A my wczoraj mieliśmy transport kolejnej partii alkoholu, tym razem kolorowego i trochę słodyczy. Ale TŻ ma teraz skarby w piwnicy! hehe ale ciiiii....
ooo no to ładnie

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

gregia, innersweetnes- dziewczynki w sobotę Wy jak tam przygotowania, wszystko załatwione już i dopięte?
Stary 2012-06-20, 12:39   #634
Inusiaa88
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny

Ostatnio pisałam, że jak będę miała więcej zdjęć z wesela to się paroma z Wami podzielę, więc proszę bardzo...

Nie są jakiejś powalającej jakości, ale na te najładniejsze muszę czekać jak dostanę zdjęcia od fotografa z sesji plenerowej

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-06-22 o 15:22
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 12:41   #635
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Ostatnio pisałam, że jak będę miała więcej zdjęć z wesela to się paroma z Wami podzielę, więc proszę bardzo...

https://picasaweb.google.com/1129213...eat=directlink

Nie są jakiejś powalającej jakości, ale na te najładniejsze muszę czekać jak dostanę zdjęcia od fotografa z sesji plenerowej
super naprawdę czekamy na więcej
Stary 2012-06-20, 12:47   #636
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
my płaciliśmy osobno za księdza, osobno za organistę (150zl) i osobno za kościelnego (150zł)

Stary 2012-06-20, 13:02   #637
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Jestem Dziewczynki- wróciłam Dziękuję wszystkim za życzenia i za kciuki za pogodę- była super

Było fantastycznie, poprostu cudownie- wszystko udalo się tak jak chciałam Ale po kolei:
Pięknie! Gratuluje ze ten dzien byl taki jak sobie wymarzylas

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34792201]
Ja wczoraj odebrałam 600 zdjęć ze ślubu. Mają być na dniach na blogu fotografa i na face. Na face jak zdobędę 40 "lubię to", to dostanę zdjęcie na piance jak obraz, do powieszenia. Poproszę Was o pomoc. Za chwilkę wybiorę kilka zdjęć i wkleję Wam do podziwiania.[/QUOTE]
Super zdjęcia!!!

Cytat:
Hej Panny i Mężatki
Mi zostało 11 dni do ślubu i wczoraj myślałam że dostanę zawału. Zamiast się cieszyć to mnie wszystko dobija wręcz wkur....
Pojechaliśmy wczoraj do spowiedzi, TŻ specjalnie wyszedł wcześniej z pracy żeby załatwić to wszystko. No i co
Masakra..... nam zostalo 9 dni do ślubu i w przyszla srode mamy isc do spowiedzi i tak sie denerwuje ze szok...

Cytat:
W sobotę miałam obronę pracy dyplomowej i zdałam!! cieszę się jak dziecko a to tylko formalność no ale mam pretekst aby iść po podwyżkę no a poza tym to już sobie z Tżcikiem zrobiliśmy sypialnię nasze ślubne plany poszły na drufi plan....kurde jeszcze tylko 2,5 tyg. a my nie mamy garnituru...na dodatek mój tż nie był u złotnika pytać o obrączki!!!! Miał iść 3 tyf temu a on ciągle zapomina
Gratuluje obrony!!! No i sypialni a TŻ musisz troche pogonic z garniturem i obraczkami, bo zleci ten czas w oka mgnieniu.

Cytat:
A odnośnie Kościoła to Ksiądz wam mówił czym wolno/nie wolno rzucać tj płatki kwiatów, pieniądze, ryż konfetti? Nam kategorycznie zabronił wszelakich rzeczy oprócz pieniążków ze względu na czystość przed kościołem... A tak chciałam płatki kwiatów

I muszę się wam pochwalić, że mój TŻ wreszcie kupił garniaka ) Nie widziałam go i podobno NIE MOGĘ zobaczyć do ślubu Teśniowa ma takie pomysły... Podobno czarny garnitur, taliowany, śnieżnobiała koszula na spinki i czarny śledź już się nie mogę doczekać jak go w tym zobaczę
Nam powiedzial ze nie ma byc rzucania ryzem bo ludzie na swiecie gloduja a to sie zmarnuje. No i z tym jestem sklonna sie zgodzic. Nie mial zastrzezen do monet, kwiatkow, itp.
A ja swojego TŻ widzialam w garniturze bo razem wybieralismy i wyglada bosko

Cytat:
Dziękuję Wam za rady! Decyzja zapadła, sms do krawcowej też poszedł: BIORĘ BEZ TIULU Mam nadzieję, że będzie to dobra decyzja... W końcu mniej znaczy więcej DZIĘKI
I super, ze bez tiulu, tez bym tak wybrala.

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Świetnie!!

Cytat:
my płaciliśmy osobno za księdza, osobno za organistę (150zl) i osobno za kościelnego (150zł)
a my placilismy 250 za dekoracje i 500 dla ksiedza-do podzialu z organista, a jak to juz nie pytalam.

Edytowane przez malaOlaa
Czas edycji: 2012-06-20 o 13:07
malaOlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:14   #638
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Ja też mam mieć śnieżnobiałą kieckę mam nadzieję, ze będzie się to zgrywać...

haha takiej opcji nie brałam pod uwagę, zeby im troszke na złość zrobić.. ;p przemyślę

My też płacimy osobno, u nas daje się 100 zł organiście, a księdzu damy 300- 400 zł.

Cytat:
Cześć Dziewczyny

OOo no pięknie dziękujemy i czekamy na więcej Miałaś piękne, lsniące włosy! Chciałabym takie mieć... zdradzisz sekret?
Stary 2012-06-20, 13:39   #639
Pradip
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34797283]
Pradip - nad Wisłą można wejść do takich małych fontann (za takimi dużymi, w okolicy ławeczek, idąc ulicą w stronę starego miasta), oraz opcja druga, że można stanąć pod wodą gdy z jedenj fontanny woda leje się do drugiej. tylko tyle.[/QUOTE]
Mam zwykłą i chyba właśnie mam za grube włosy do niej ale już ja polubiłam bo nie ciągnie
Cytat:
Jaaaa....ale jesteście szybkie!! Nie nadrobię WAs bo kilka dni mnie nie było a za bardzo czasu nie mam......W sobotę miałam obronę pracy dyplomowej i zdałam!! cieszę się jak dziecko a to tylko formalność no ale mam pretekst aby iść po podwyżkę no a poza tym to już sobie z Tżcikiem zrobiliśmy sypialnię nasze ślubne plany poszły na drufi plan....kurde jeszcze tylko 2,5 tyg. a my nie mamy garnituru...na dodatek mój tż nie był u złotnika pytać o obrączki!!!! Miał iść 3 tyf temu a on ciągle zapomina
No to wielkie brawa dla Ciebie za obronę no i za sypialnię bo to bardzo ważna rzecz dla Waszej rodzinki
a Tza pogoń trochę bo nie na sensu robić takich rzeczy na wariata

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Ale za to mamy już garnitury dla TŻ i buty na drugi dzień no i wybrany tort i zamówione paczki z ciastem.
Spokojnie zdążycie ze wszystkim za zakupy
Cytat:
potwierdzam, byłam we wrześniu na Krecie- rewelcja, piękna wyspa, wspaniali ludzie i cudowny klimat
dokładnie tylko we wrześniu już różnie z pogodą
Cytat:

Nam ksiądz zabronił sypać ryżem i kwiatkami w kościele ale mam nadzieję ze go jeszcze do kwiatków przekonam...
Mój Tz najpierw tez kręcił nosem żebym szła z nim wybierać garnitur ale jak w poniedziałek byliśmy tylko we dwoje i powiedziałam że powinien go jeszcze świadek albo siostra zobaczyć to jakoś nie ucieszył się bardzo. A dziś dzwonił pan z salonu ze sprowadzili smoking dla Tża bo w katalogu mu się spodobał
Cytat:
Cześć Dziewczyny
Te podczas tańca przepiękne
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:54   #640
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
dokładnie tylko we wrześniu już różnie z pogodą
we wrześniu na Krecie jest upał po 30 stopni także nie ma się co o pogodę obawiać

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

coś mi się przypomniało :

na sali sypali nam też pieniążki jak weszliśmy (schodziliśmy ze schodów, fajerwerki i te sprawy). Po kilku godzinach poszłam przykleić sobie plaster na mały palec u nogi bo mi się jakiś odgniotek robił. Przykleiłam i było OK. Około 3.30 stwierdziłam, że zmienię buty na płaskie. Zdjęłam ślubne i wyobraźcie sobie że w bucie miałam grosika (nie mam pojęcia jak wpadł mi do buta przy takiej długiej kiecce) i to ten grosik mnie w ten palec ugniatał większość wesela z nim przechodziłam i przetańczyłam- mąż powiedział że to na szczęście chyba mi wpadł
Stary 2012-06-20, 14:02   #641
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
OOo no pięknie dziękujemy i czekamy na więcej Miałaś piękne, lsniące włosy! Chciałabym takie mieć... zdradzisz sekret?
Nigdy, przenigdy nie farbowałam włosów, nie używam żadnych urządzeń do włosów poza suszarką i to chyba tyle hehe
Ale dziękuję bardzo!

Stary 2012-06-20, 14:16   #642
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
tusiamar Super fotko!!!! czy na 1 zdjęciu suszą się ośmiornice??
fajnie że byłas w Grecji...pozazdrościć tylko!!

tak. to ośmiornice opalają się, by wskoczyć na ruszt;D

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Cześć Dziewczyny

o nieeee, nie działa mi!!!!!!!!!!!

DOBRA, ZADZIAŁAŁO!! Nooo fakt, ładne masz włosy, wyglądają na grube i mocne. Zdjęcia super Widać, że szczęśliwi jesteście

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2012-06-20 o 14:18
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:16   #643
magnusia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34819673]tak. to ośmiornice opalają się, by wskoczyć na ruszt;D

[/QUOTE]

mniam, mniam
Stary 2012-06-20, 14:19   #644
Konto usunięte

Cytat:

gregia, innersweetnes- dziewczynki w sobotę Wy jak tam przygotowania, wszystko załatwione już i dopięte?

może już padły z wrażenia?
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:30   #645
wloszka8
Raczkowanie

magnusia pięknie wyglądałaś !!! i ten bukiet zjawiskowy

tak Was podczytuje tylko bo czasu na nic nie mam
teraz gonitwa z załatwianiem wszystkich dokumentów na obrony, ciągle coś do zrobienia, jeszcze tyle rzeczy do slubu muszę ogarnąć i ten remont cały ehhh jakbym chciała, żeby już było po wszystkim

czasem to sobie myślę, że kompletnie zorganizowana nie jestem i dlatego tak wszystko się ciągnie

jutro rano postaram się Was nadrobić, buziaki kochane

Gdzie Skarb Twój...
...Tam Serce Twoje
wloszka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:49   #646
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
we wrześniu na Krecie jest upał po 30 stopni także nie ma się co o pogodę obawiać
coś mi się przypomniało :
na sali sypali nam też pieniążki jak weszliśmy (schodziliśmy ze schodów, fajerwerki i te sprawy). Po kilku godzinach poszłam przykleić sobie plaster na mały palec u nogi bo mi się jakiś odgniotek robił. Przykleiłam i było OK. Około 3.30 stwierdziłam, że zmienię buty na płaskie. Zdjęłam ślubne i wyobraźcie sobie że w bucie miałam grosika (nie mam pojęcia jak wpadł mi do buta przy takiej długiej kiecce) i to ten grosik mnie w ten palec ugniatał większość wesela z nim przechodziłam i przetańczyłam- mąż powiedział że to na szczęście chyba mi wpadł
Jest przesąd ze młoda powinna mieć w bucie pieniążek ale jeszcze sie nie spotkałam żeby tym pieniążkiem była moneta życzę Ci żeby już zawsze pieniądze tak "kleiły" się do Was
A co do Krety ja byłam tam chyba 4 lata temu w lipcu i w sierpniu a w pierwszych dniach września znajomi pisali ze zabrałam do Polski pogodę bo na Krecie zrobiło się pochmurno i góra 20 stopni więc różnie bywa
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34819673]tak. to ośmiornice opalają się, by wskoczyć na ruszt;D[/QUOTE]
Proszę ile uczą podróże o innych kulturach "opalające się ośmiornice" no no
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 16:52   #647
justiii87
Zakorzenienie

Ha! Ja dziś mam kolejną "próbę" spowiedzi Ciekawe czy tym razem zakończy się pomyślnie Już śmiać mi się chce na to wszystko
Załączam zdjęcie spinek dla TŻ Bardzo ucieszył się z prezentu
Drugi tydzień szukamy koszuli na poprawiny dla TŻ. Nigdzie nic mu się nie podoba:/ (jak uważacie jaki kolor koszuli będzie pasował to tej marynarki i granatowych spodni? - Ja uważam że jasna niebieska i granatowy krawat będzie ok, tylko żeby nie wyglądał jak smerf : ) Nie dość że sprawy ślubne trzeba zakończ dokańczać to jeszcze dziś przychodzą Nam montować światła w kuchni. No i dziś zakupiłam papier ozdobny Będę robić winietki nie mam tylko gilotyny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1100386 dob.jpg (32,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1100383.jpg (35,2 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1100387.jpg (148,3 KB, 22 załadowań)
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:03   #648
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Ha! Ja dziś mam kolejną "próbę" spowiedzi Ciekawe czy tym razem zakończy się pomyślnie Już śmiać mi się chce na to wszystko
Drugi tydzień szukamy koszuli na poprawiny dla TŻ. Nigdzie nic mu się nie podoba:/ (jak uważacie jaki kolor koszuli będzie pasował to tej marynarki i granatowych spodni? - Ja uważam że jasna niebieska i granatowy krawat będzie ok, tylko żeby nie wyglądał jak smerf : ) Nie dość że sprawy ślubne trzeba zakończ dokańczać to jeszcze dziś przychodzą Nam montować światła w kuchni. No i dziś zakupiłam papier ozdobny Będę robić winietki nie mam tylko gilotyny
uwazam ze niebieska koszula bedzie pasowala i krawat tez
a spinki kupilam te same, ale dam TŻ dopiero w dzien slubu
Stary 2012-06-20, 17:09   #649
justiii87
Zakorzenienie

Ja też chciałam dać TŻ w dzień ślubu ale oczywiście zrobił oczy Shreka i dałam mu wcześniej Cieszył się jak dzieciak
Stary 2012-06-20, 17:23   #650
Konto usunięte

Mam gorącą prośbę - kliknijcie, że lubicie link z sesją zdjęciową z mojego ślubu. Jak uda mi się zebrać określoną ilość, to dostanę prezent

https://www.facebook.com/studiomtj1
Stary 2012-06-20, 17:34   #651
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Dziewczyny jestem i ja!
Nie odzywałam sie przez ostatnie kilka dni bo miałam okropny zawrót głowy. Pisalam wam w czwartek ze w piatek ide na rozmowe o prace. I udalo sie od wtorku jestem w nowej pracy, w nowym miejscu zamieszkania i w ogolę wszystko jest nowe szybka decyzja z TZ o przeprowadzce i powiem wam szczerze ze wszystko na wariata... Ale mam nadzieje ze nie bedziemy żałować swojej decyzji. TZ może pracować wszędzie a ja moglam sie uwolnić od kiepskiej atmosfery w pracy i podłego szefa
takze nie staram sie na razie was nadrobić, zaglądam co jakiś czas, a jak tylko sie uporamy ze wszystkim będę na bieżąco, obiecuje

Tusimar widze ze podroż poślubna sie udała gratuluje

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:36   #652
jojla
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34824084]Mam gorącą prośbę - kliknijcie, że lubicie link z sesją zdjęciową z mojego ślubu. Jak uda mi się zebrać określoną ilość, to dostanę prezent

https://www.facebook.com/studiomtj1[/QUOTE]

kliknięte

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:50   #653
ewula87
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34824084]Mam gorącą prośbę - kliknijcie, że lubicie link z sesją zdjęciową z mojego ślubu. Jak uda mi się zebrać określoną ilość, to dostanę prezent

Tusia, ale mamy kliknąć, że lubimy ten profil, czy tam jest gdzieś jeszcze link do Twojej sesji? Bo nie mogę znaleźć

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem i ja!
Nie odzywałam sie przez ostatnie kilka dni bo miałam okropny zawrót głowy. Pisalam wam w czwartek ze w piatek ide na rozmowe o prace. I udalo sie od wtorku jestem w nowej pracy, w nowym miejscu zamieszkania i w ogolę wszystko jest nowe szybka decyzja z TZ o przeprowadzce i powiem wam szczerze ze wszystko na wariata... Ale mam nadzieje ze nie bedziemy żałować swojej decyzji. TZ może pracować wszędzie a ja moglam sie uwolnić od kiepskiej atmosfery w pracy i podłego szefa
takze nie staram sie na razie was nadrobić, zaglądam co jakiś czas, a jak tylko sie uporamy ze wszystkim będę na bieżąco, obiecuje

O proszę jak odważnie a daleko ta przeprowadzka?

Aaaaaaa Tusia już mam ale zamotana ja jestem kliknięte

Edytowane przez ewula87
Czas edycji: 2012-06-20 o 17:51
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 18:37   #654
monika860902
Zakorzenienie

najpierw dziękuję wszystkim za gratulacje
Cytat:

jeśli chodzi o sypanie przed kościołem yo nam ksiądz powiedział abyśy ryżem nie sypali...o reszcie nie wspomniał, więc myślę, że można- chcę właśnie sobie płatki róż zamówić...mam nadzieję, żepóźniej nikt się nie obudzi i nam nie zabroni.....

zazdroszczę Ci garniaka...kurde a mój TŻ się ociąga!! Yzn...nie ma czasu...już nierwicy dostaję..na dodatek dzisiaj wnerwił mnie złotnik
wysłałam TŻa po obrączki....w sumie wypada je odebrać po 3 tygodniach zwłoki prawda?? Mieliśmy je odebrać przy końcu maja-początku czerwca....Prosiłąm TŻa aby poszedł, sprawdził i je przyniósł.....no ale po co skoro jest jeszcze tyle czasu do ślubu......dzisiaj poszedł do złotnika a złotnik mówi mu że obrączek jeszcze nie ma bo czeka za złotem:mur :no myślałam ,że padnę!!!!! jak można spóźnić się z obrączkami miesiąc??? OPbiecał, że za tydzień będą, ale co ja mam z jego obiecanek?? Miały być 3 tyg. temu-nie ma, to w tydzień zrobi?? Ale się wkurzyłam!!Tak się zdenerwowałam, że ostro pojechałąm z TŻem...kurde, czy facet nic nie potrafi załatwić?

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
monika860902- dopiero teraz doczytałm- gratuluję obrony
dziękuję

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
tu mam troche lepsze może coś zobaczysz więcej
śliczny bukiecik....mam podobną suknie

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
Czy ta piwnica z wyważonymi drzwiami nie jest przypadkiem Wasza?? Dziwnie wygląda.....

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:
Cześć Dziewczyny

SUPER!!!! ślicznie wyglądałaś!! Kurcze, gdybym nie miałą moich 2 welonów to bym się do Ciebie zgłosiła o odkupienie, bo Twój idealnie pasuje do mojej sukni. Mam prawie identyczny haft na gorsecie...ehh.....

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
mąż powiedział że to na szczęście chyba mi wpadł
to napewno na szczęście! słyszałąm o takim przesądzie że PMka powinna mieć pieniążka w buciku-na szczęście

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
tą kawę dla mnie zrobiłaś??? Ale jesteś cudowna!! Właśnie o takiej myślałam
super sponki-też chciałam takie Tżowi zamówić a on nie chce

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

a ja nie widzę Waszych zdjęć

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Dziewczyny jestem i ja!

No to gratuluję takich zmian!!! Teraz masz gorący okres! No ale super, że udało Ci się pracę na lepszą zmienić-cieszę się razem z Tobą!
A ja dzisiaj powiedziałam szefowej, że chciałąbym urlop w pon, a ona "znowu??" osotatnio brałam 8 czerwca.....a wcześniej w kwietniu i w styczniu-po 1 dniu.....ehhhh.....no ale co...trzeba załatwić swoje sprawy....

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:45   #655
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny jestem i ja!

wow, wow, wow ile zmian! ale zmiany sa dobre
pochwalisz sie, gdzie udało Ci sie zalapac? mam nadzieje, ze nowa praca Cie satysfakcjonuje

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:

a ja nie widzę Waszych zdjęć

.
jak klikniesz sobie to pierwszy post jest Marta&Piotr - to my
Stary 2012-06-20, 19:51   #656
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem będzie wszystko pasować
pochwal się pierwszą zrobioną winietką
Stary 2012-06-20, 19:52   #657
monika860902
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34827342]
jak klikniesz sobie to pierwszy post jest Marta&Piotr - to my[/QUOTE]
a dlaczego mi się ubzdurało, że jesteś Kasia??

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 19:56   #658
magnusia
Zakorzenienie

ja nie mam konta na face niech ktoś za mnie kliknie...

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Dziewczyny jestem i ja!
super!!! gratuluję- opowiadaj co to za praca

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
zazdroszczę Ci garniaka...kurde a mój TŻ się ociąga!! Yzn...nie ma czasu...już nierwicy dostaję..na dodatek dzisiaj wnerwił mnie złotnik
wysłałam TŻa po obrączki....w sumie wypada je odebrać po 3 tygodniach zwłoki prawda?? Mieliśmy je odebrać przy końcu maja-początku czerwca....Prosiłąm TŻa aby poszedł, sprawdził i je przyniósł.....no ale po co skoro jest jeszcze tyle czasu do ślubu......dzisiaj poszedł do złotnika a złotnik mówi mu że obrączek jeszcze nie ma bo czeka za złotem:mur :no myślałam ,że padnę!!!!! jak można spóźnić się z obrączkami miesiąc??? OPbiecał, że za tydzień będą, ale co ja mam z jego obiecanek?? Miały być 3 tyg. temu-nie ma, to w tydzień zrobi?? Ale się wkurzyłam!!Tak się zdenerwowałam, że ostro pojechałąm z TŻem...kurde, czy facet nic nie potrafi załatwić?

-

jakiś dramat z tym złotnikiem- jak to nie ma złota? to, że TŻ przyszedł po terminie to jedno ale zamowienie nadal nie gotowe chamstwo

Przypomnij Kochana sukieneczkę
Stary 2012-06-20, 19:57   #659
malaOlaa
Raczkowanie

Kliknięte Prezent będzie Twój

Cytat:
Dziewczyny jestem i ja!

Gratuluję na pewno nie bedziecie zalowac gratuluje odwagi
Stary 2012-06-20, 20:03   #660
justiii87
Zakorzenienie

tusiamar - poszło już "lubię to" Bardzo ładna sypialnia Podwójne okna

JJJustynAAA - Gratulacje! Duże zmiany! I bardzo dobrze trzeba być odważnym. Mi też marzy się zmiana pracy, może być nawet ze zmianą miejsca zamieszkania. Opowiadaj jak daleko się wyprowadzasz co będziesz teraz robić

magnusia - mam nadzieje że coś wyjdzie z moich winietek Jak tylko zrobię pochwalę się na pewno

monika860902 - oczywiście zapraszam na "kawę" - jeśli można to kawą nazwać Więcej w tym mleka i lodów niż kawy

Spowiedź zaliczona jeszcze jedna Nam została w przyszłym tyg. Teraz będę co tydzień się spowiadać Ksiądz o nic się Nas nie wypytywał. Powiedział że cieszy się że młodzi ludzie biorą śluby kościelne bo teraz jest duża nagonka na kościół i instytucję "małżeństwo", a po za tym każdy popełnia błędy i każdy ma prawo się poprawić więc rozgrzeszenie uzyskaliśmy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości