![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Dygotko dzisiaj idziemy po południu. Wiesz, zawsze nam lekarze mówili, że mega duży i potrzebuje znacznego rozszerzenia diety co jest z kolei hamowane czynnikiem wiadomym... I może przez te ograniczenia tak się dzieje? nie wiem, zobaczymy co powie dr
to długo wytrzymuje, mój synek max. 2,5 godzinki, ale na deserku bez kaszki zupki zjada 190 i też nie wytrzyma dłużej niż 3,5h
#152 |
Wtajemniczenie
|
cisza?
#153 |
Zakorzenienie
|
ale Ty wysoka jesteś to Ty lachon juz jesteś
![]() Smerfiko-jak bede pamiętała to napiszę Ci za ile zjadła bo to zaezy kiedy będzie chciała,ile pośpi itd
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Celowo go tak przestawiłam, bo jak np. będziemy gdzieś na grillu bądż est ładna pogoda i dłużej jesteśmy na dowrze, to nie będę się zbierać z imrezy jak się nawet nie zaczeła.
Koleżanka poleca mi ten wózek http://www.tosia.pl/sklep/product/p/...sina,trip.html |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Wtajemniczenie
|
moja zjada 4posilki stale i cyca na zadanie bo co niby mam jej dawac poza kaszka zupka i deserkiem?Dominej powiedz ze gdyby cos to wolisz byc samotnA panna z dzieckiem niz rozwodka z dzieckiem.
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz, że kasy nie macie ![]() oj to faktycznie szybciutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my kapiemy mlodego ok 19-19,30 w jedziemy gdzies to czasami ok 20. nie wychodzimy z nim wieczorami poznymi wiec nam to pasuje ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Dominej powiedz ze planujecie slub, a wczesniej nie mieliscie jak i za co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baha ja i tak podziwiam Cię, że mieszkasz z teściami... my sobie tego nie wyobrażamyi nawet nie próbowalismy ![]() Goldi sto latek dla Olka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | ||
Zakorzenienie
|
O to fajnie, że ma dobre opinie. Mi zależy na wózku lekkim, z dużym koszem, który mało miejsca zajmuje po złożeniu. Tylko szczerze powiem, że przyprawiają mnie o dreszcze te małe kułeczka i dwie rączki. Jak się sprawdzają np na kostce brukowej ? U nas tego pełno ;/ Dlatego też nie mogę się zdecydować na Twojego Pega, bo kontrukcje ma podobną ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
Wziełam to na klatę i odliczam dni aż się pożegnamy ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
dziekujemy za zyczonka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
Baha nam sprzedawca mowil ze Peg podchodzi pod wozek wielosezonowy, ze tylko przrez snieg i piach nie pojdzie. a inglesina to shoppingowy wozek. na np lesne spacery nie polecal koles. a Peg dobrze idzie po trawie dla przykladu, kostki nie zaliczylismy bo u nas nie ma
![]() kolka serio sa dobre tez myslalam ze takie mmale to g... warte beda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
WITAM,
NIEMAM CZASU NA PISANIE BO WRESZCIE PRZYSZLI ROBOTNICY I RUSZYLIŚMY Z REMONTEM DOMU ![]() JA NA ŚMIERĆ ZAPOMNIAŁAM O PREZENCIE DLA TŻ NA DZIEŃ OJCA ![]() najwspanialszy na świecie MIKUŚ a na pleckach: JESTEM KLONEM TATY MAM NADZIEJE, ŻE DOJDZIE DO PIĄTKU BO BĘDZIE LIPA ![]() UCIAKAM DAĆ MAŁEMU OBIADEK BO DZIECIE GŁODNE...
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz ty mądra bestio ![]() Bardzo mi pomoglaś, teraz jak pojedziemy do sklepu, wiem na co zwracać uwagę ![]() Chyba zostaniemy przy naszej landarze. Bo u nas i trawa i wertepy i tereny górzyste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
Paulinka 18.11.2011 ![]() ![]() ![]() ![]() ''Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wróciłyśmy. Tż pojechał z powrotem do roboty, mała bryka, a ja jestem zła. Na szczepieniu wszystko git, mała waży 8400g ![]() ![]() Porażka z tym mieszkaniem, ba! mieli nawet inne fajne ogłoszenie, ale trzeba im zapłacić 500zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Rozeznanie
|
Hej,
nadrobię Was później,my dzisiaj już u lek byliśmy bo Hubko o 5 rano dostał gorączki 38,6, podałam pedicetamol i spadła, narazie nic złego nie ma albo wirus albo zęby.Jeszcze na 16 mamy ortopede. |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mozecie jakos sami dotrzec do wlascicieli mieszkania bez udzialu tego biura? ale pogoda do dupy... zla jakas jestem bez powodu ![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Saaraa zdrowka dla Hubcia ![]() my ciagle meczymy sie z zaparciami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najlepszego z okazji 7 m-cy ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Teraz mamy 100zł tańsze po podwyżce... Ale i tak DOOPA z tym ogłoszeniem. Nie bedę przecież 500zł wywalać dla biura PHI ![]() Baszka życze Wam, żebyście jak najszybciej poszli na swoje ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Ale one od razu zastrzegł, że takiego wytłumaczenia nie przyjmuje....
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-06-20 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Goldi ![]() no to my się mieścimy skoro 5-6 norma ![]() ja też chociaż czasem przesadzam ale lubie się droczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny robiłam sobie peeling kawowy, masakra jaka róznica, skóra super ![]() ![]()
![]() |
#175 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mamy jak do nich dotrzeć, doopa i tyle. U nas pogoda oki, nie grzeje tak strasznie, jeszcze trochę i na spacer pójdziemy. Mam nadzieję, ze te zaparcia Was puszczą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Janeczka daj przepis na peeling kawowy
![]() mlody wlasnie najchetniej bawi sie tymi przylepcami ![]() Princ to kiepsko :/ ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Nadal nie mam prezentu dla Tz na dzien ojca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Prezent jeszcze masz czas kupić, choćby kosmetyk ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Idziemy na sapcerek, nie grzeje to można spokojnie pochodzić ![]() Nie wiem czy sa tu fanki boksu, ja tak czekałam na walke 30czerwca, a tu Kosteckiego aresztowali i chyba nie stanie do walki pf ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawet mój TŻ dał się namówić i wczoraj mu całe plecy i rece zrobiłam, był w szoku, co prawda jeszcze musi to powtarzać ale skóra masakrycznie gładziutka i ten zapachhhh aha a na koniec ulubiony balsam ![]() Robiłam też paste cukrową do depilacji ale mi nie wyszła lepi mi sie to w łapach jedynie przy pomocy pasków się nada... ![]() Co do prezentu to ja nie kupuje nic bo sama nic nie dostalam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Goldika-dla Olka najlepszego-mały przystojniak z niego
![]() cudny ![]() nie płakusiaj...choć czasem ręce już całkiem opadaja i te łzy same płyną...ja wczoraj z nerwów to spać nie mogłam;/ też nie mam prezentu dla tż,dostanie we wtorek lub poniedziałek też chciałam takie ksiązeczki kupić,ale tam oczopląsu mozna dostać i nie wiem które!!! ![]() ![]() ![]() nienawidzę podejmować decyzji-nawet tych najprostszych może też zrobię ten piling kawowy ![]() ja fanka boksu nie jestem,ale tż taaak... ja to lubię oglądać NBA,siatkę od czasu do czasu,skoki narciarskie...i tyle a i pytanie;te ramki na odcisk łapki dziecka to planuję kupić-polecacie któregoś sprzedawcę czy to bez róznicy???????
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-06-20 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.