Rossmann - część XIV - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 12:26   #361
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część XIV

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Dziwne, że tak cię potraktowali. Aż się przeszłam dziś w przerwie do mnie do Rossa i zapytałam jak to powinno wyglądać. I ewidentnie dziewczyna która ci zwróciła pieniądze wprowadziła cię w błąd. Bo reklamacji nie mogą przyjąć tylko jeżeli cena została obniżona ze względu na wadę. Natomiast jeśli kupiłaś produkt w promocji który okazał się wadliwy to nie ma różnicy czy przyjdziesz go reklamować w dniu promocji czy po jej zakończeniu. Jeśli chcesz wymienić towar to one mają OBOWIĄZEK go wymienić. Jeśli promocja się skończyła powinny zmienić cenę na kasie na taką po której go pierwotnie kupiłaś. Ja bym napisała skargę do Rossmanna bo to ewidentne oszustwo!
w kilku Ross, w ktorych bylam, nie dolozyli nowych pędzli po promocji, jezeli nie ma ich wystawionych, zawsze mogą powiedziec, ze nie wymienią, bo nie maja
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 12:42   #362
maddzia007
Zakorzenienie

Podeszłam dziś do półki z farbami, wzięłam jedną z Palette do ręki bo chciałam zobaczyć kolor (tylko 2 były w promocji), a tu przybiega jakaś starsza babka, zgarnęła pozostałe 2 farby z półki i wyrwała mi również moją z ręki i pobiegła do kasy xD w pierwszej chwili chciałam krzyczeć bo poczułam się jakby mnie ktoś napadł
Jednak niektórzy za parę złotych wyzbywają się swego człowieczeństwa i zachowują jak dzicz, przykre...
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 12:44   #363
ParoleParole
Zakorzenienie

U mnie sporo i Kolastyny i Eveline kremów
Stary 2012-06-20, 12:45   #364
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Podeszłam dziś do półki z farbami, wzięłam jedną z Palette do ręki bo chciałam zobaczyć kolor (tylko 2 były w promocji), a tu przybiega jakaś starsza babka, zgarnęła pozostałe 2 farby z półki i wyrwała mi również moją z ręki i pobiegła do kasy xD w pierwszej chwili chciałam krzyczeć bo poczułam się jakby mnie ktoś napadł
Jednak niektórzy za parę złotych wyzbywają się swego człowieczeństwa i zachowują jak dzicz, przykre...

Aż brak mi słów.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 12:46   #365
rybkaa90
Zakorzenienie

kupiłam to co chciałam krem- żel matujący eveline (niestety, musi poczekać na swoja kolej), płyn do demakijażu oczu i żel do twarzy kolastyna. Mam wrażenie, że ludziom chyba odechciało się już polować, albo nie maja kasy. Zakupy robiłam w spokoju dopiero jakaś pani jak zobaczyła, że biorę krem, włożyła sobie do koszyka po trzy z każdego rodzaju

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 12:48   #366
dorota_128
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Gratulacje dla wybranych testerek pędzli fyb: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...kieta-1206.php
Przez przypadek weszłam i widzę, że wygrałam Myślałam, że jak nie ma mejla to nie ma wygranej a tu reguły gry się zmieniły
Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Czy ten korektor na pewno jest pomaranczowy? W Pepco zauważyłam jedynie jakiś korektor Astora oraz Rimmel stay matt bodajże (bezowe opakowanie). Może jutro uda mi się zajść do drugiego Pepco to zapytam.
Za pierwszym razem też widziałam korektory Astora i Rimmel, myślałam, że nie ma a się okazało, że Wake me up są przy kasie, a nie z innymi korektorami więc popatrz czy u Ciebie też tak nie ma
Cytat:
To się nazywa element zaskoczenia! Matko, co promocja robi z ludzi...

dorota_128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 12:50   #367
rybkaa90
Zakorzenienie

Jutro pewnie będzie szał na persil już widzę te handlary koczujące przed sklepem!

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 12:52   #368
Lulu Mortese
Zadomowienie

Cytat:
Szok
Ja dzisiaj po raz pierwszy od promocji uczestniczyłam w tzw. staniu przed otwarciem, było parę starszych kobiet i w ciąży. Mi zależalo tylko na żelu z Kolastyny, to od razu poszłam do półki z pielęgnacją, na szczęscie cała seria było, i wzięłam sobie dwa bez problemu.
Potem pochodziłam sobie trochę po sklepie, wróciłam do półki z Kolastyną i się zdziwiłam, bo rzeczywiście jest tak jak piszecie - że jak ludzie przyuważą co bierzesz ( ja 2 sztuki żelu) to się na to rzucają... Cała seria toniki, peelingi nietknięta, a po żelu puste miejsce
A, i zauważyłam w szafie Wibo wyprzedaż tej różanej limitki- wszystko po 1.29, więc wziełam eyeliner, róż i pomadkę;-)
Lulu Mortese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:03   #369
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Masakra z tą farbą chociaz moim zdaniem Palette to taki syf, ze nawet wyswiadczyla Ci przyslugę, lepiej kupić Joanne albo troche dolozyc do profesjonalnej, dobrze napigmentowanej

Ciekawa jestem czy Rossmann bedzie kontynuowal system z tej gazetki czy wroci do starego

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Gdzie znajdę jakis opis calej serii Kolastyny? Szukanie idzie mi nienajlepiej, w ogole Kolastyna ma jakaś swoja strone?
Stary 2012-06-20, 13:05   #370
myszunia1
Raczkowanie

Jutro rano wybieram się po masło Bielendy mam nadzieję, że tłumów nie będzie... Ale powiem Wam, że mam już dość tej gazetki. Wolę na spokojnie iść sobie obojętnie kiedy i wiedzieć, że ten produkt na pewno będzie niż stać pod sklepem (strasznie dziwnie się wtedy czuję, dobrze że rossmann, w którym kupuję jest przy przystanku, bo nie wygląda to aż tak dziwnie).
Stary 2012-06-20, 13:05   #371
niecierpliwie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lulu Mortese Pokaż wiadomość
Szok
Ja dzisiaj po raz pierwszy od promocji uczestniczyłam w tzw. staniu przed otwarciem, było parę starszych kobiet i w ciąży. Mi zależalo tylko na żelu z Kolastyny, to od razu poszłam do półki z pielęgnacją, na szczęscie cała seria było, i wzięłam sobie dwa bez problemu.
Potem pochodziłam sobie trochę po sklepie, wróciłam do półki z Kolastyną i się zdziwiłam, bo rzeczywiście jest tak jak piszecie - że jak ludzie przyuważą co bierzesz ( ja 2 sztuki żelu) to się na to rzucają... Cała seria toniki, peelingi nietknięta, a po żelu puste miejsce
A, i zauważyłam w szafie Wibo wyprzedaż tej różanej limitki- wszystko po 1.29, więc wziełam eyeliner, róż i pomadkę;-)
Zazdroszczę!
niecierpliwie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 13:06   #372
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Masakra z tą farbą chociaz moim zdaniem Palette to taki syf, ze nawet wyswiadczyla Ci przyslugę, lepiej kupić Joanne albo troche dolozyc do profesjonalnej, dobrze napigmentowanej

Ciekawa jestem czy Rossmann bedzie kontynuowal system z tej gazetki czy wroci do starego

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Gdzie znajdę jakis opis calej serii Kolastyny? Szukanie idzie mi nienajlepiej, w ogole Kolastyna ma jakaś swoja strone?
Kolastyna nie ma swojej strony. Na razie. Wróciła na rynek po przerwie, ale nie jako samodzielna firma, ale jedna z marek Sarantisa.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:07   #373
OoDestinyoO
Wtajemniczenie

Hej można?

Nie lubię tej gazetki.Czatowałam na farby Palette(zachęcona promocją -50%) mówie ohoho to kupię sobie 2 sztuki,niestety dziś coś mi wyskoczło i nie mogłam jechać do miasta i wysłałam mamite ta poszła do rossa a tam się okazało że tylko jest promocja na 2 kolory (bodajrze miodowe kolory).
Myślałam że promocja jest na wszystkie Intensive color creme ale niestety nie.
OoDestinyoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:09   #374
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Kolastyna nie ma swojej strony. Na razie. Wróciła na rynek po przerwie, ale nie jako samodzielna firma, ale jedna z marek Sarantisa.
tak wiem, starala się kiedys o prace w Kolastynie dawno to jednak bylo, ale dziwie sie, ze jeszcze niczego nie zrobili w tym kierunku. Na KWC za duzo nie znalazlam
Stary 2012-06-20, 13:14   #375
jofka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszunia1 Pokaż wiadomość
Jutro rano wybieram się po masło Bielendy mam nadzieję, że tłumów nie będzie... Ale powiem Wam, że mam już dość tej gazetki. Wolę na spokojnie iść sobie obojętnie kiedy i wiedzieć, że ten produkt na pewno będzie niż stać pod sklepem (strasznie dziwnie się wtedy czuję, dobrze że rossmann, w którym kupuję jest przy przystanku, bo nie wygląda to aż tak dziwnie).
Popieram Ta gazetka roznieciła w ludziach pierwotne instynkty

Cytat:
to masakra jakaś
Nawet w bitwie o promocje obowiązują jakieś reguły, kultura

25.08 Codzienny makijaż na lato.
28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem!
07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem.
08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej.

Loving & be loved by U
jofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:24   #376
ama09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OoDestinyoO Pokaż wiadomość
Hej można?

Nie lubię tej gazetki.Czatowałam na farby Palette(zachęcona promocją -50%) mówie ohoho to kupię sobie 2 sztuki,niestety dziś coś mi wyskoczło i nie mogłam jechać do miasta i wysłałam mamite ta poszła do rossa a tam się okazało że tylko jest promocja na 2 kolory (bodajrze miodowe kolory).
Myślałam że promocja jest na wszystkie Intensive color creme ale niestety nie.
dokładnie, też się zawiodłam..
ama09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:31   #377
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszunia1 Pokaż wiadomość
Wolę na spokojnie iść sobie obojętnie kiedy i wiedzieć, że ten produkt na pewno będzie niż stać pod sklepem (strasznie dziwnie się wtedy czuję, dobrze że rossmann, w którym kupuję jest przy przystanku, bo nie wygląda to aż tak dziwnie).
Hehe mam tak samo.
Podjechałam w weekend do R. autobusem i myslałam, że trafię akurat tak pi razy oko na otwarcie.Byłam wcześniej...i tak kręcąc się pod tym sklepem jakoś się dziwnie czułam.

Ale też zastanawia mnie jedna rzecz.Po co czasem ludzie tak czatują pod tymi sklepami?Ok, jak jest jakaś promocja, rozumiem.
Ale jak nie ma?
Chodziłam kiedyś do szkoły a niedaleko była galeria handlowa.Rano, przed otwarciem przed wejściem zawsze czekał mały "tłumek" 5-15 osób.Po co?

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:31   #378
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
chociaz moim zdaniem Palette to taki syf, ze nawet wyswiadczyla Ci przyslugę, lepiej kupić Joanne albo troche dolozyc do profesjonalnej, dobrze napigmentowanej
Zgadzam się

Kupiłam sobie tonik z Kolastyny do skóry suchej i krem nawilżająco-matujący z Eveline. Kusił mnie ten chłodzący żel-krem, ale on jest do skóry mieszanej i tłustej, a ja mam w zasadzie mieszaną i gdzieniegdzie przesuszoną, więc stwierdziłam, że nie nie chcę przesuszyć sobie skóry.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:33   #379
guuucha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lulu Mortese Pokaż wiadomość
Łał muszę zerknąć w swoim Rossmanie.
guuucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:40   #380
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maneo444 Pokaż wiadomość
Ja nie moge ogarnąć pędzla do różu. Robie sobie nim plamy .jestem początkująca w makijazu i nakładanie różu lepiej mi idzie skośnym hakuro
Przypudruj dokładnie policzki przed nałożeniem różu.

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
To ja się cieszę, że nie kupiłam w końcu tych pędzli. A taka była wewnętrzna walka.
Moje pytanie zatem brzmi: gdzie najlepiej zaczaić się na pędzle Hakuro? Polecicie jakiś sklep?

Allegro lub strona www.makeupbox.pl

Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Może sobie Hakuro do pudru kupię. Co myślicie? Jaki pędzel jest świetny do pudru
Ja polecam H55, mam taki, jest mięciutki, nie gubi włosia, ale kosztuje 40zł + przesyłka.

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Kremo - żel? Zdaj relację - bo nie widzę ocen na KWC.

Ma ktoś skarpetki albo rekawice ecotools kóre mają być w sobotę?
Testowałam właśnie krmo- żel i jestem nim w tym momencie zachwycona. Zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jednego. Nie wiem jak matuje, ale pod makijaż myślę, że jest świetny. Szybko się wchłania i nie pozostawia filmu na skórze. Zatem myślę, że nawet jeśli nie ma super właściwości matujących to na pewno nie obciąży cery, a dodatkowo ją zabezpieczy.

Oj lece po jeszcze jeden, o ile będzie.

Podbijam pytanie dotyczące skarpetek i rękawiczek. Napiszcie opinie, jeżeli ktoś używał
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:54   #381
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
Po recenzji nissiax na youtubie wygląda na to, że poza walorami dotykowymi- nic
Dzięki, 9 zł zostanie w kieszeni

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Tego pędzla nie mam, ale maxineczka ostatnio robiła porównanie tego z pędzlem lancrone - może warto obejrzeć ?
Osobiście nie lubię pędzli sephory, jakość nie zachwyca (delikatnie mówiąc) a kosztują dużo...

a o tej gabce konjac wstawiła filmik nissiax83, tam można się dowiedzieć co to i jak to się je
Własnie obejrzałam. Każdy ma swoje zdanie, ja jestem z nich jak najbardziej zadowolona. Swoje pędzle kupiłam na promocji -50%

Cytat:

Hhaha

Cytat:
Oby wrócił do starego - nie chce kiedyś zajść rano do rossmana i zginąć śmiercią tragiczną przy połce z farbami albo kremami.
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 13:55   #382
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Testowałam właśnie krmo- żel i jestem nim w tym momencie zachwycona. Zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jednego. Nie wiem jak matuje, ale pod makijaż myślę, że jest świetny. Szybko się wchłania i nie pozostawia filmu na skórze. Zatem myślę, że nawet jeśli nie ma super właściwości matujących to na pewno nie obciąży cery, a dodatkowo ją zabezpieczy.
O w końcu jakaś opinia o tym kremo-żelu. Dzięki
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:02   #383
fejs
Wtajemniczenie

A ja już na nic nie poluję. Kupiłam, co chciałam i jest ok. I dawno już nie byłam w Rossie (znaczy nie latam codziennie). Ale nie dziwię się, że ludzie polują na promocje i stoją pod sklepem. U mnie w regionie jest bieda i ludzie w każdym sklepie wykupują wszystko, co tylko taniej jest kupione. Żebyście wiedziały jakie boje trzeba stoczyć, żeby kupić kilo schabu w ludzkiej cenie w realu...
fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:10   #384
idzia111
Zakorzenienie

No i kupiłam jeszcze jeden kremo-żel , wzięłam ostatni. Termin do 2014r., więc poczeka sobie.

Kupiłam dziś też płyn do demakijażu oczu kolastyny, peeling kolastyny, puder astora i mały balsam fa.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:16   #385
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
A ja już na nic nie poluję. Kupiłam, co chciałam i jest ok. I dawno już nie byłam w Rossie (znaczy nie latam codziennie). Ale nie dziwię się, że ludzie polują na promocje i stoją pod sklepem. U mnie w regionie jest bieda i ludzie w każdym sklepie wykupują wszystko, co tylko taniej jest kupione. Żebyście wiedziały jakie boje trzeba stoczyć, żeby kupić kilo schabu w ludzkiej cenie w realu...
moim zdaniem co innego walczyc o tansze jedzenie a zupelnie co innego walczyc o fanaberie tj. pędzel do makijazu czy farbę. pisząc walczyc mam na mysli wbieganie do sklepu jak dzikus, odpychanie innych, wyrywanie produktow z rąk, czekanie na otwarcie a potem kulturalne zrobienie zakupow to zupelnie co innego
Stary 2012-06-20, 14:18   #386
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Ja też kupiłam mały balsam Fa i peeling Kolastyny, bo miał całkiem dobry skład.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:32   #387
softgrey
Zadomowienie

Czy u was w Rossmannach też są puste półki po tych produktach w promocji ?

Dziś rano byłam obejrzeć te sławne pędzle a tutaj pusto. Nie było też podkładów Affinitone Mineral, a chciałam obejrzeć testery i zamówić sobie na Allegro. Mogłaby się już skończyć ta beznadziejna gazetka
softgrey jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 14:43   #388
Finlora
Zakorzenienie

Kurde, przez Was zaczynam żałować, że nie kupiłam tego kremo-żelu
Będę jeszcze dzisiaj koło Rossmanna, ale dopiero ok 18.30, więc pewnie nic już nie będzie
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 14:46   #389
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Hehe mam tak samo.
Podjechałam w weekend do R. autobusem i myslałam, że trafię akurat tak pi razy oko na otwarcie.Byłam wcześniej...i tak kręcąc się pod tym sklepem jakoś się dziwnie czułam.

Ale też zastanawia mnie jedna rzecz.Po co czasem ludzie tak czatują pod tymi sklepami?Ok, jak jest jakaś promocja, rozumiem.
Ale jak nie ma?
Chodziłam kiedyś do szkoły a niedaleko była galeria handlowa.Rano, przed otwarciem przed wejściem zawsze czekał mały "tłumek" 5-15 osób.Po co?
Wiesz jeśli to jest galeria handlowa, to zawsze w jakimś sklepie jest jakaś promocja. Ja akurat tak miałam zajęcia, że do rossmanna przyjeżdżałam 5-10 minut po otwarciu, więc nie czułam się głupio, ale też nie wyobrażam sobie warować pod sklepem.

Kupiłam dzisiaj tonik z Kolastyny i nic więcej. Miałam jeszcze kupić żel do twarzy, ale zapach mi nie podszedł. Zostało mi jeszcze do kupienia żarcie dla kota i koniec Chyba przez kolejny miesiąc nie wejdę do rossmanna.
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 15:00   #390
alamirka
Moderator

Niemiecki Facebook Rossmanna ujawnił nową serię Synergen jako już dostępną u nich fruity clean, deep clean, sweet touch
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Synergen.jpg (34,2 KB, 99 załadowań)

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2012-06-20 o 15:05
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości