|
|
#4771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...20490331_n.jpg
TO mnie rozwaliło. Laska myśli, że zabłysnęła intelektem, ale moim zdaniem to żenada, że ludzi aspirujących do posiadania wyższego wykształcenia trzeba uczyć rzeczy oczywistych... |
|
|
|
#4772 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie jesteś staroświecka, bo kiedyś chodziło się w leginsach jako spodnie ![]() potem ludzie zmądrzeli, a teraz znową inteligencji ubyło ![]() Wczoraj widziałam 4 dziewczyny na stacji, które robiły z siebie wielkie gwiazdy przy swoich koelgach (których było 3 , może walczyły o nich!?)Właściwie to ubrane nie były złe, jedna z nich taka szara myszka, niczym sie nie wyróżniająca, druga taka wysoka i mocno zbudowana, cycki na wierzchu w białej bokserce bez biustonosza i to mnie zraziło z leksza... tzn... zawsze się zastanawiałam - jak mam nosić biustonosz do bokserki, żeby nie było widać ramiączek? Nie nosić go w ogóle? Zdjąć ramiączka? A może je po prostu krzyżować? Niestety bez ramiączek nie da rady, bo ciągle musiałabym go poprawiać, bez biustonosza - NIGDY W ŻYCIU jak zobaczyłam to co wczoraj ![]() Potem było tylko gorzej, pojechałam do galerii i widziałam dziewczynę w przeźroczystej bluzce jaskrawo żółtej czy tam zielonej, oczyście nie miała biustonosza O_o czy takie obnażanie się dodaje im pewności siebie czy jak? Nie dość, że ochydnie to wyglądało... właściwie to w takich bluzkach bez biustonosza fajnie wyglądają modelki z małymi cyckami najlepiej z nakładkami. Ale ta wczoraj miała takie obwisłe i grube cycki i takie wielkie ciemne sutki słyszałam jak jeden pan stojący na schodach przede mną powiedział do swojego syna, że każda kobieta powinna się tak nosić, co by potem nie było rozczarowania jak zdejmą stanik
|
|
#4775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego zdziwiłam się jak któraś z dziewczyn napisałam wyżej że nikogo to nie interesuje. Trochę z nauczycielami "pci" męskiej do czynienia miałam( starsi ludzie) i wiem ze większość zwraca uwagę na odkrywające to i owo ubrania. To w końcu faceci a oni z reguły są wzrokowcami... co więcej za moich licealnych czasów chodziły słuchy o kilku którym wystarczy dekolt i zaliczenie jest, albo przełożony sprawdzian.a co do wystającego stanika.. taka teraz moda na zachodzie. Wycięte bluzki i wystająca bielizna albo bandażowy top pod spodem |
|
|
|
|
#4777 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() nawet przy bokserce 100x bardziej wolę wystające ramiączka od gładkiego stanika (bo koronki już nie wyglądają dobrze), niż pięknie prześwitujący biust wesoło podskakujący w rytm kroku właścicielki... obowiązkowo z sutkami przebijającymi przez materiał
|
|
|
#4778 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.byc moze jestem staromodna, ale dla mnie stanik, jako element bielizny, winien byc pod ubraniem. w calosci. Cytat:
http://allegro.pl/klips-sciagajacy-r...421707140.html i problem z wychodzacymi ramiaczkami z glowy .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-06-20 o 11:02 |
||
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
i dobrze. tez bym jej napisala.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#4780 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4781 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zalozmy renomowana firma prawnicza, a ona na rozmowe przyjdzie w szortach i pioropuszu. Albo lepiej, gdyby byla chirurgiem i np. operowala w takim stroju 'bo licza sie wiedza i umiejetnosci' . Wiele jest dozwolone w dzisiejszych czasach, ale dress code w wielu miejscach obowiazuje i z przyzwoitosci wypadalo by sie trzymac jakis zasad. W sumie dobrze, rynek pracy jest pelny, zawsze to o jedna konkurentke mniej
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#4784 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4785 |
|
Rozeznanie
|
Co nowego na blogu Kasi T. ? Ano przestala chodzic do kawiarni i stwierdzila, ze przesiadywanie z laptopem na chodniku (to chyba nawet sa miejsca parkingowe) w zupelnosci jej wystarczy. Kawa jest, torba jest, Mac jest, kostka brukowa jest- lans jest, i pelen funkcjonalizm.
Ps. Zaloze sie, ze gdyby to inna blogerka np. Kamila sie tak rozlozyla gdzies na podkarpackim parkingu z mniej lanserskim Dellem czy Acerem, bylyby smichy- chichy ze zdjecia zrobionego w dziwacznym miejscu etc. Ale wystarczy zrobic sobie odpowiedni PR i...na blogu Kasi widac same zachwyty...hehe a moj krytyczny komentarz pod dzisiejszym postem zostal skasowany. Teraz juz rozumiem fenomen 'Make life harder'.
o tempora, o mores Edytowane przez Leila:) Czas edycji: 2012-06-20 o 18:32 Powód: dopisek |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
Już była przecież
Nie miałyście w liceum żadnej seksi blondi, która nosiła stringi tak aby jej wystawały ze spodni? ![]() Ja miałam taką jedną o której zaczęły wręcz krążyć po klasie niewybredne żarty, np: Co mówią nogi Madzi po wakacjach? Nareszcie razem.
|
#4788 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#4789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale w gimnazjum, tam to były elementy
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
Te klipsy do ramiączek od stanika są bardzo przydatne, ale chyba na eksponowanie biustu nie mają żadnego wpływu, z przodu stanik układa się tak samo, prawda? Bo na tym obrazku taki klips kreowany jest urządzenie powiększające i eksponujące piersi.... co chyba prawdą nie jest?
|
|
|
|
#4791 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedyś słyszałam o tym, że w jakiejś szkole uczennicom z tyłkiem/biustem na wierzchu wręczano po wejściu takie odblaskowe kamizelki. I to jest pomysł Cytat:
A była, w czasach mojego gimnazjum/liceum co złośliwsi albo przecinali z tyłu sznureczek od stringów, albo podciągali do góry - widziałam kiedyś na stacji SKM próbę podrywu na podnoszenie dziewczyny za stringi Kojarzą mi się z takimi butami ortopedycznymi dla osób, które mają krótszą nogę... |
||
|
|
|
#4792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4794 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Hahahahahahaha U mnie w liceum jest w miarę normalnie, nie ma wypindrzonych dziuń, wszyscy ubierają się adekwatnie do sytuacji, na egzaminy próbne tudzież matury wszyscy byli ubrani elegancko i galowo... Ale nauczyciele i tak są tolerancyjni dla dredów, kolorowych włosów i takich innych. |
|
|
|
|
#4795 |
|
Rozeznanie
|
rozumiem rozne trendy itp, ale tego stroju nie pojme...ta kobieta zapewne sporo zaplacila za swoje ciuchy, a wyglada, nie przymierzajac, jak 'panie-menele' z mojej okolicy
(biale skarpety frotte do butow na obcasie, cos blyszczacego srebrnego lub zlotego, jabol w reke, i idziemy na podryw )http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/?p=16
|
#4796 |
|
Rozeznanie
|
http://fashiontoujoursmonamour.blogs...t-czy-kit.html
Takie tam buciki
|
|
|
|
#4797 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4799 | ||||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Do dzisiaj mi się z takimi majtami kojarzy.Cytat:
Coś mnie podkusiło żeby przejrzeć suknie ślubne na Szafie... ![]() http://szafa.pl/c10761392-suknia-slu...-i-piorka.html http://szafa.pl/c10749575-biala-gors...zyczki-40.html http://szafa.pl/c10745222-suknia-typu-hiszpanka.html http://szafa.pl/c10593238-suknia-slubna-rozmiar-48.html Edytowane przez smerfetk_a Czas edycji: 2012-06-20 o 22:38 |
||||
|
|
|
#4800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:06.

i to mnie zraziło z leksza... tzn... zawsze się zastanawiałam - jak mam nosić biustonosz do bokserki, żeby nie było widać ramiączek? Nie nosić go w ogóle? Zdjąć ramiączka? A może je po prostu krzyżować? 
słyszałam jak jeden pan stojący na schodach przede mną powiedział do swojego syna, że każda kobieta powinna się tak nosić, co by potem nie było rozczarowania jak zdejmą stanik