|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Konto usunięte
|
Koeżanka stwierdziła dzisiaj (już wczoraj złożyłam zamówienie), że wycofuje zamówienie, to jej powiedziałam, że ona pokrywa koszt przesyłki i już jak będzie coś chciała to nie u mnie (już kilka razy numery mi odstawiała), ale może chcecie coś z tych rzeczy:
-be...sensual -odżywka wygładzająca do włosów kręconych i puszących się AT -szampon wygładzający do włosów kręconych i puszących się AT -serum do włosów kręconych i puszących się AT -serum na zniszczone końcówki AT -podład w płynie Warmest Beige -antyperspirant w kulce Breathe Zobaczcie jakie to zamówienie było i ciekawi mnie ile za nie paczka zwrotna będzie kosztowała...Ale to już nie mój ionteres, za późno, bo wiedziała, że już zamówiłam Braki: tylko lusterko TTA ze specjalnej i Perceive alternatywny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3478792]Koeżanka stwierdziła dzisiaj (już wczoraj złożyłam zamówienie), że wycofuje zamówienie, to jej powiedziałam, że ona pokrywa koszt przesyłki i już jak będzie coś chciała to nie u mnie (już kilka razy numery mi odstawiała), ale może chcecie coś z tych rzeczy:
-be...sensual -odżywka wygładzająca do włosów kręconych i puszących się AT -szampon wygładzający do włosów kręconych i puszących się AT -serum do włosów kręconych i puszących się AT -serum na zniszczone końcówki AT -podład w płynie Warmest Beige -antyperspirant w kulce Breathe Zobaczcie jakie to zamówienie było i ciekawi mnie ile za nie paczka zwrotna będzie kosztowała...Ale to już nie mój ionteres, za późno, bo wiedziała, że już zamówiłam Braki: tylko lusterko TTA ze specjalnej i Perceive alternatywny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
świetny efekt, też bym chciała ale byśmy miały podobne pewnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Tak patrzę, że ożeźwiający spray do ciała Be spontaneous ma w K02 dzwoneczek, a w K03 normalnie jest i to jeszcze o 1zł taniej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Wtajemniczenie
|
Powiedzcie mi coś:
Czy jak w katalogu są te sronki "nawet do 60% mniej" czy jakoś tak.... to czy od tych produktów też jest liczony opust? i czy wliczają się do kwoty zamówienia, skoro są "do wyczerpania zapasów"? Czy to jest traktowane tak jak netto?
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie mi też się tak wydawało...
Ale wolałam się upewnić ![]() To mi się podoba ![]() Pozdrawiam, kolorowych senków!! ![]()
![]() |
#2229 |
Zadomowienie
|
Witam bladym switem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Rozeznanie
|
szczęściara... ja musiałam dać klientce ten z bombkami, ale nic nie powiedziała na ten temat...
![]() witam! jest tak wcześnie że nawet jeszcze nie świta... o matko, o tej porze powinno się jeszcze smacznie spać, a nie siedzieć w pracy... pozdrawiam serdecznie!!! wczoraj chciałam zamieścić fotki tego naszyjnika i bransoletki Taya, ale coś mi szwankowało i załączniki nie chciały się właczyć... no cóż, może dziś w wolnej chwili mi się uda... a tak w ogóle jest tym ktoś zainteresowany? bo ja będę kombinować a może nawet nikogo to nie interesuje??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
ja również witam - właśnie mam za oknem przepiękny wschód słońca... ale masz rację - to nieludzkie, że musimy zrywać się o takich porach
![]() dziś mam dostawę ! mam nadzieję, że rodzice odbiorą mi paczuchy bez problemu, a potem jeszcze dadzą mi znać, że doszły, żebym się w pracy nie martwiła ... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie czekam i soboty się doczekać nie mogę, bo powinien mi przyjśc ten zestaw oliwkowy Spa
![]() ![]() Lista(ostateczna ![]() - błyszczyk metaliczny Metallic Garnet - krem do rąk z gliceryną(tak spasował mnie i mojemu tacie ![]() ![]() - nabłyszczający szampon z odżywką AT - nawilżające mleczko w sprayu do suchych włosów AT - krem intensywnie zmiękczający stopy.
#2234 |
Zakorzenienie
|
Witacje kobietki
![]() Dzisiaj odbieram zamówienie ![]() ![]() ![]() Za to z 3 chyba nie wezmę nic, albo tylko szminkę Glass Reflection, bo marzy mi się, marzy... ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Jejciu strasznie mnie kusi superlśniąca szminka Shine Supreme, bo do pracy przydałaby się trwała szminka a SS taka jest, choć niestety kleista
![]() ![]() Tylko kurczę te kolory w katalogu... ![]()
#2237 |
Raczkowanie
|
ja zapisuję zamówienia w ten sposób:
w grubym zeszycie jako nagłowek piszę numer katalogu w nawiasie 1 lub 2 termin dostawy i czy na odbiór w domu czy w COKu. Następnie dzielę strony na 5 rubryk: strona, kod, produkt, ilość i cena. Zazwyczaj nie zapisuję kto co zamówił, bo potrafię zapamiętać mimo tego, że nie należę do konsultantek z małymi zamówieniami ![]() P.S. Dzisiaj paczka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zadomowienie
|
z Avonu uwielbiałam perfumy BLUE dla Niej...teraz już ich nie produkują a szkoda
![]() ale pocieszyłam się faktem iż perfumy Beyonce True Star są podobne i równie pięknie pachną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zadomowienie
|
witam wszystkich
![]() w poniedziałek wreszcie będzie paczuszka z kat 02 ![]() Uświadomiłam sobie, że musze zacząć ograniczać się z wydatkami na kosmetyki bo ostatnio coś zadużo wydaje np. w kat 02 przyjdzie mi do zapłaty około 100 zł. Stwierdziłam, że musze też ograniczyć się z błyskotkami, którymi ostatnio bardzo kusi avon ![]() Z katalogu 03 planuje kupić: - zestaw PS z białą herbatą za 23,90 ponieważ bardzo służy mojej zmęczonej twarzy żel do twarzy z tej serii, a peeling ma nawet dobre opinie na KWC. - korektor antybakteryjny, od kąd ktoś się pytał o niego, uważniej przypatrzyłam się jego właściwościom i faktycznie mimo że jest nieco jaśniejszy od mojej buźki to przyczynia się do zmniejszenia pryszczy i chyba faktycznie je powli likwiduje, a kończy mnie się. - antyperspirant w kremie tylko nie wiem który nigdy ich nie miałam a cena 4,90 kusi, który polecacie fresh czy breathe? wiele innych rzeczy kusi jak opaska do wlosów z PS ale będe twarda i postaram się nie ulec pokusie ![]() z ktalogu 04: -napewno zestaw z PS za 19,90 (maseczka błotna.. i krem do rąk z morza martwego) - odżywczy krem do stóp z kofeiną |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Przyczajenie
|
Superlśniąca szminka
Zamówiłam sobie z 2 tą za 9,90 kolor On Ice i jestem niezadowolona (będę robić zwrot). Fakt, że może moje usta nie są w najlepszym stanie (mimo codziennego stosowania szminki pielęgnacyjnej). Ta szminka nie chce się roznieść na całe usta, tylko wpada w zagłębienia i mimo wielokrotnego zaciskania ust/przejezdzania pędzelkiem to niczego nie poprawia. Daje nierówny koloryt. Szkoda, a tak się na nią napaliłam, zwłaszcza, że szwagirka sobie chwaliła. Są jeszcze jakieś niezadowolone z tej szminki? (wiem, wiem, przeszukaj sobie wątek poprzedni i obecny
![]() Pozdrawiam wszystkie avonowe wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Przyczajenie
|
Torba weekedowa
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Superlśniąca szminka
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zadomowienie
|
jakie produkty z solutions polecacie? Bo też zastanaiwam się czy nie skusić na coś z tej grupy produktów w kat 3 z tą promocją wiązaną i zamienić tego na zestaw z białą herbatą z PS
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
peeling z brązowym cukrem też jest dobry - to jeden z moich ulubionych (obok tego z białą herbatą) na lato przy cerze mieszanej i tłustej polecam krem normalizujący - teraz go trochę zmienili, miałam poprzednią wersję i byłam zadowolona ![]() zamawiałm dla siebie szminkę superlśniącą Icy Rose - w katalogu wydaje się ciemna, w rzeczywistości jest to bardzo ładny delikatny róż i ładnie podkreśla usta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja chyba wezmę piankę do mycia twarzy Pure Pore Fection i tonik z tej samej serii albo ten niebieski bezalkoholowy peeling z brązowym cukrem tez jest fajny, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Umnie towar biorą ale oddają miesiącami,więc trzeba wziąc się w garsc i z tym skonczyc,będe zamawiac tylko tym co placą na czas ![]()
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Superlśniąca szminka
Cytat:
od razu mówię, ze bardzo je lubię ze względu na trwałość i połysk, ale są to szminki które nazywam "sceniczne" - tzn. używam ich głównie na koncertach, bo pięknie wyglądają na zdjęciach i nie zżeram ich po dwóch piosenkach, tylko wytrzymują spokojnie do końca ![]() i teraz: najpierw kupiłam "twig glaze", łądnie się rozprowadzała na ustach, ale nie była wybitnie trwała, poza tym kolor odrobinę dla mnie za ciemny. potem kupiłam "sugarcoated pink" i tu przyznam - konsystencja paskudna, na ustach robiły mi się paskudne "kupy" specyfiku od pierwszych niemal pociągnięć. a teraz kupiłam właśnie "on ice" - konsystencja dużo lepsza od "sugarcoated...", odrobinę gorsza od "twig glaze", ale za to dużo ładniej lśni. no ale też przy nakładaniu robiłyby mi się paskudne "kupy", gdyby nie, to, ze... już jakiś czas temu znalazłam na te szminki sposób! otóż trzeba wargi rozciągnąć w baaaardzo szerokim uśmiechu (by skóra warg była idealnie gładka i napięta) i nałożyć szminkę DOKŁADHNIE JEDNYM POCIĄGNIĘCIEM, od jednego kącika do drugiego i NIE DOTYKAĆ WIĘCEJ PATYCZKIEM DO UST!!! u mnie po takim "oszczędnym" nałożeniu szminka wygląda świetnie, nie zbiera się wreszcie w te "kupy" i trzyma się koło 4 godnin bez najmniejszewgo uszczerbku. koleżankom sprzedałam ten patent z "jednokrotnym" nałozeniem i wszystkie 4 nagle pokochały tę szmonkę, a wcześniej nie lubiły jej baaaardzo. Monik78gda, popróbuj kilka razy w ten sposób, a jeżeli u Ciebie ta metoda nie zda egzaminu, to zwracaj natychmiast, bo po co trzymać coś, czego i tak się nie będzie używać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Raczkowanie
|
Jeszcze nie ma paczuchy a zawsze była tak koło 10. Wbrew swojej woli zaczynam się niepokoić
![]()
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Mam prośbę
![]() DORADŹCIE MI!!!!!!! Nie mam pojęcia, który odcień wybrać: Mauve czy Nude, bo Nectar wydaje mi się bardzo jasny i różowy, ale jak ktoś wklejał fotki z pomazianymi po kartce kolorkami to wydał mi sie ten kolor bardzo ciepły.. ![]() Jutro robię zamowienie na II termin K02 i mam malutkie zamówienie bo tylko na około 60 zł, ale klientki chcą teraz i już ![]() ![]() ![]() ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź ![]()
#2250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A tuz przed wyjsciem do domu wpadlo mi jeszcze jedno zamowienie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.