|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Ja tez, koncze dzis wyjatkowo wczesnie bo za 15 min!
|
|
|
|
#3902 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
|
|
|
|
#3903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34818416] Mój też miał urodzinki kilka dni temu i było ciacho z truskawkami [/QUOTE]Mniammmmm...
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Większość rzeczy na pierwszy rzut oka wydaje się skomplikowana, a wcale tak nie jest. Dasz radę!
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
\
no i czad! ![]() zazdroszczę! Ale ja jeszcze godzinka
|
#3906 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajowo, to właśnie wychodzisz
![]() do 15.45 ![]() Dobra kawa nie jest zła
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w domku
![]() Biorę się zaraz za obiad...generlanie jestem zmęczona, a nadgarstek mi odpada ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Noooo dziewczyny...ja nie wiem co się z wami ostatnio dzieje??!!! Co to w ogóle jest??? ![]() Taka cisza???? |
|
|
|
#3908 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Stokrotko trzymam kciuki, żeby ten cykl zakończył się II
![]() Maleństwo mi możesz wpisać: Tomalinka (Ola, 26 lat): 2 c.s., OM 20.06 , nast.@ ok. 20.07. ![]() 29 czerwca idę na usg - zobaczymy czy clo coś pomoglo... Szkoda tylko, że na usg nie będzie mojej lekarki więc nie wiem czy nie bede musiała potem jeszcze do niej się zapisać na nastepny tydzien ![]() Cytat:
Najważniejsze, że nadal jest nam razem dobrze![]() ![]() No mnie waga też nie lubi... Troszke mi sie przytylo.. Mysle ze to znowu sie nalozylo kilka czynnikow: stres, remont, brak czasu i miejsca na cwiczenia no i hormony. No ale dzisiaj już właściwie mogę powiedzieć, że remont skonczony, jutro tylko jakieś poprawki. Także wzielam sobie dwa dni wolnego, żeby ogarnąć mieszkanie, umyc okna, zrobić porządki gruntowne przy okazji.. no i może uda mi się coś poćwiczyć Dziś teściowa chyba wpadnie na ogledziny![]() Z dietą też kiepsko bo ostatnio wcinam niesamowite ilosci slodyczy Agnusek a gdzie dokładnie jedziesz do Chorwacji? Ah troszke Ci zazdroszczę ![]() Cytat:
I jak dalej obdzierają?? Cytat:
![]() A co do diety to mam dokładnie tak samo Cytat:
![]() Cytat:
Przykro mi z powodu gospodarza.. A to wynajmujecie od niego mieszkanie? I co teraz z kurami? Dziewczyny zazdroszcze Wam tych własnych warzyw i owoców. Choć nie mam pojecia jak Wy znajdujecie na to czas ![]() Ja też bym chciaaaaaała ale na balkonie w mieszkaniu to raczej ciezko |
|||||
|
|
|
#3909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
tomalinko
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Ma ktoś numer do Kotka? potrzebuję się z nią pilnie skontaktować.
|
#3912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale było super Cytat:
i to mnie cieszy dziękuję kochana za pamięć tak miałam urodziny wczoraj ![]()
|
|
|
#3913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Agnusek, martynka, dzięki za pochwały
![]() Stripii, super że wczasy udane ![]() Gucia6, przykro mi z powodu gospodarza starość nie jest przez tego na górze zbyt dobrze zaplanowana niestety ![]() w takim wypadku kury zostają pod waszą opieką? ja też będę robiła przetwory, ale tylko ogórki i to kupne Emilia, adres na priv i wyślę, tylko się zarumienią no i pytanie czy przyjdą całe... czy raczej keczup? ![]() Cytat:
a i też ma z tym kwiateczkiem, no identyczny tylko granacik Metka, dziękuję za komplementy ![]() Tomalinka, Cytat:
i super że już ku końcowi pokażesz potem fociaki?
|
|
#3914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() Cytat:
A fotki wrzucę jak już wszysko będzie posprzatane ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Strippi fajnie, że urlop udany! I przesylam jeszcze spóźnione życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego a jak tam Twój cykl..? |
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinka, będę czekać na te fotki cierpliwie
![]() myślicie że Kotek dziś będzie? Ja mam interesy do niej a ona se wolne robi!!
|
#3916 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że owocny
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinka, mejla wysłałam i zostawiłam wiadomość na FB, no i na wizażu dwie PW
|
#3919 | |
|
Wtajemniczenie
|
No to trzymam mocno kciuki!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziołszki!
![]() Gratuluję pomidorków, świetna z Ciebie ogrodniczka ![]() Aha, miałam Ci napisać... Moja koleżanka (bardzo drobniutka, dosłownie 1/3 mnie Eh, te ciąże płatają figla czasem ![]() Cytat:
jakby to było takie normalne, że jest i była zawsze... ![]() Nie dołuj się, naprawdę Abby, dramatyzujesz Cytat:
ostatnio unikałam zdjęć, muszę się w końcu przełamać...Jezu, ale mnie przestraszyłaś, z tym spadkiem w samolocie ja bym chyba zawału dostała! A żarełko w samolocie jest bleeee...Dzisiaj była u Małego jego narzeczona Super było ich widzieć razem... A tak w ogóle to ostatnio mi koleżanka wysłała coś na fejsie, ja niewiele myśląć otworzyłam (zwykle jestem ostrożna, ale ona jest taka szalona i czasami mi coś wysyła), ściągnęłam i pisze jej, że mi to nie działa, co to jest... a ona: "a nie wiem, mam jakiegoś wirusa" PS. Wiecie, że za moment koniec tej części wątku?!
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-06-20 o 20:10 |
||
|
|
|
#3921 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dzisiaj bylam na chwile z Mezem na miescie, bo chcialam koszule kupic na porod i ... znowu mi sie tak strasznie w glowie krecilo, ze usiadlam na schodach i bylam zaraz cala mokra i uszy mi sie zatkaly i mam nadzieje, ze w 37 tyg. bede mogla te tabletki odstawic Jutro mam wizyte kontrolna czy nadal mam takie czeste skurcze , jestem ciekawa, bo przed chwila mialam kilka
|
#3922 | |||
|
Zakorzenienie
|
No dziala dziala
![]() chodz pompka do cycow lepiej sie sprawuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
strong - Ty wariatko!! ![]() Dziekuje slicznie za kartke ![]() Witajcie U nas upaly na maxa maly lezy w samym pampersiaku bo w ciuszkach mu cieplo .. Maz ma wolne wlasnie sobie drzemke poszedl strzelic mnie tez cos zaczyna brac. A i maly super przespal nocke wstalam co 3h na jedzenie i od razu szedl spac takze z przerwami pospalismy do 10 rano
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, jakaś bezmyślna ta Twoja koleżanka że od tak wysyła wirusy
a co do brzuszka, ja to się nawet nie martwię że jest coś nie tak. Wiem że ja mam figurę bardziej wszerz i że może nie potrzebuję rosnąć na brzuszku żeby małego pomieścić. Kasia, i dobrze, jak 3 tyg. poleżysz to tylko Ci to na dobre wyjdzie. ![]() spokojnie Kochana
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w starym domku po notatki i parę rzeczy i niedawno wróciliśmy...
A niedługo trzeba się ogarnąć ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Konik górą! A pompka...chyba nie wygryzie konika? Fajnie, że mały tak ładnie śpi
|
|
|
|
|
#3925 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymam kciuki za cykl i spóźnione życzenia, spełnienia marzeń, samych szczęśliwych chwil Cytat:
Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34818416]Stokrotko, trzymam kciuki, tylko nie nakręcaj się za bardzo Fajnie, że możesz zrobić badania hormonów za darmo, ja niestety nawet po roku starań musiałam wszystko robić za własne pieniądze. [/QUOTE] wiem, żeby się nie nakręcać za bardzo ale się nie da dzięki ale jestem dzisiaj śpiąca i zmęczona, zaraz chyba padnę. Ta wczorajsza burza w nocy nie dało mi spać, pewnie dzisiaj będę spała jak niemowlak
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
trzymaj trzymaj
Cytat:
|
|
|
#3927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i właśnie cieżko jest nie nakręcać mimo, iż są to poczatkowe, pierwsze cykle starań. Jak mi gin powiedziała, że ten jest stracony to się popłakałam jak dziecko. Teraz mam nadzieję, że w tym cyklu owu się pojawi
|
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strippi może jakieś fotki nam pokażesz z nad morza
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-06-20 o 21:38 |
|
|
|
|
#3929 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciesze się ze tak dobrze Wam Dominik śpi aah![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Poza tym czytałam ostatnio że przy tych wszystkich tabletkach, które biorę czyli luteinę,clo to w sumie wyniki i tak mogą być zachwiane. |
||
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak mówiłam, tak też zrobiłam
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2012-06-23 o 10:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

ale mi tego narosło! busz pomidorów ! Krzaki jak w dżungli ! te małe biedne co miały być do nie uratowania teraz rosną w potęgę ! rzodkiewki same wyłażą ! no masakra 

A ile już ćwiczysz? I jak często? Stosujesz do tego jakąś dietę? (przepraszam za natłok pytań 
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

ja bym chyba zawału dostała! A żarełko w samolocie jest bleeee...