![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Oczywiście, że zdam Wam relacje co i jak.... Trochę się stresuję tym bankietem, bo tak pierwszy oficjalnie wystąpię jako osoba towarzysząca, a do tego będzie tam sporo nowych ludzi, z którymi współpracuje Tż i będę im przedstawiona
![]() A do tego mam przesuszoną cerę i mam wrażenie, że zmarszczki przez to widać. ![]() ![]() Aha, jutro będę pod mailem od 12.30. Wzięłam pół dnia urlopu, no bo wiecie różnie bywa po tych bankietach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Dorinko,
zapewne będziesz gwiazda wieczoru - jestem przekonana. A tak swoja drog mnie też pzrydałby się jakiś bankiecik, ale narazie 9zresztą już od długiego czasu) ani widu, ani słychu - ale to zapewne dlatego, że jestem sama. Kochana, jakie Ty tam masz zmarszczki, 2 kurze łapki to juz dzieci maja od śmiechu. A tej suchej cery to chyba Ci zazdroszcze, bo ja mam mieszana i co chwila, musze sie wycierać i pzrypudrowywać. A tak pzry okazji to pzrecież możemy sobie polecac jakieś fajne kosmetyki. Całuje was mocno i wracam do innej pisaniny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czy to nie od nowego fluidu, ale przynajmniej trzyma się cały dzień i nie muszę się przypudrowywac jak wcześniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Wtajemniczenie
|
To zdradź Kochana, co to za fluid.
Ja teraz wrociłam do starego fluidu czyli Lasting Preformance max factor i lepiej sie z nim czuję niż z l'orealem, ktory tłuścił sie niemiłosiernie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Wiedźma
|
Dorinko: MASECZKA!
Jak rany, to nie panaceum na wszystko, ale jakiś nawilżający Garnier, czy inne cudo pomoże na pewno na jeden wieczór! Też mam zmarszki z przesuszenia i, o ile kremy przeciwzmarszkowe nic mi nie dają, to nailżająca maseczka działa cuda. Wpakuj ją na pysio na dwie godzinki przed wyjściem i przesuszenie pójdzie precz. Przynajmniej na czas jakiś.
#396 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Sabbath Kochana,
dobrze, że z nami jesteś. ja też zaglądam, co chwile, ale znacznie mniej dzis piszę, na szczęście dla Was Moje Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Estee Lauder - Double Wear (130 zł. w Sephora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Sabbath tak zrobię, kupię jakąś saszetkę jednorazową np. Dermiki
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Wiesz dobrze, że bez Ciebie nasze pogawędki nie byłyby nawet w połowie tak miłe, jak są ![]()
![]() |
#400 |
Wiedźma
|
O tak Dorinko. Dermika jest nawet lepsza!
#401 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana, miła jetseś jak zwykle - takie dobre dla mnie jesteśc
![]() Dorinko Kochana, skoro ten fluid taki dobry, to go nabędę, ale moż enajpierw poprosze o próbke w Sephorze - myslisz, że dadzą - chociaż łaski nie robią to ich obowiązek - tyle tam się zostawia kasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
Wtajemniczenie
|
A co się dzieje z naszymi Kochanymi dziewczynami ; Niką, Marą, Lewkiem, Neską - ćwiczycie, czy pracujecie Kochane?
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Problem jest z kolorem tego fuidu, jakoś dobrałam sobie i chyba nr.04 jest najbardziej ludzki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Wtajemniczenie
|
zaraz to sobie zapisze Kochana, ale jak mam się w tych sklepach prosic o próbki, to niedobrze mi sie robi.
czasem Panie robia takie fochy jakby się swoja własnościa dzieliły lub robiły klientce wyjątkowy prezent. Całuski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wieczorem robię sobie wolne od zdrowego odżywiania ![]() ![]() Switezianko, wiem małpa jestem, ale ja tam się cieszę że nie piszesz tyle ![]() ![]() ![]() Dorinko zobaczysz, będzie dobrze, na pewno pokażesz klasę i TŻ będzie dumny że jest z nim taka kobieta jak Ty ![]() ![]() Lewek ja też czekam na przepis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
cieszę się, że nie wytrzymałaś i napisałaś, też lubie "Cię" czytać. Cóż, ja też pracuje, pracuje, pracuje , tworzę i piszę i tak cały czas, ale mimo wszystko wolę byc z Wami. Jesteście mi badrzo bliskie i sie kurczę nad obowiązkami służbowymi skoncentrowac nie mogę - dla Waszego dobra Kochane, bo już tak nie ględzę. Całuję Cie mocno Maro Ty Nasza Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Maro, będę miała mniejsze wyrzuty sumienia, że ty także pijesz piwko
![]() No cóż, nie oszukujmy się, że bez procentów na tym bankiecie się nie obędzie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Drogie, ja mam taki młyn w pracy
![]() ![]() ![]() Dorinko, dobrej zabawy Ci życzę. Jaka kreacja??? Fryzura??? ![]() ![]() ja przegryzam między posiłkami bananki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Impreza (bankiet) jest niezobowiązujący, bo związany ze środowiskiem muzycznym dlatego też raczej będzie tam królował odlot niż elegancja. Dlatego idę w dzinsach rurkach + kozaki(ja ostatnio chodzę tylko w kozakach, a nawet zaczęłam je kolekcjonować ![]() ![]() Fryzura, chyba rozpuszczone włosy, może wyprostuję tylko prostownicą, albo lekko podepnę od góry, sama jeszcze nie wiem. Mój Tż mówi żebym związała włosy, bo on tak najbardziej lubi, bo wtedy widać, że jestem zdecydowaną i stanowczą kobietą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Lewek, ja tez mam mnóstwo pracy i to prawie twórczej , na której się zupełnie skoncentrowac nie moge, bowiem ciagnie mnie do Was jak diabeł.
Też jestem bardzo ciekawa jak nam sie Dorinka na bankiecik wystroi/ Zdradź nam tajemnice Kochana, bowiem będziemy Cie telepatycznie wspierac i podziwiać oczywiście!!!!!!! Ja też dzis odżywiam się zgodnie z Waszymi wskazowkami Kochane, na śniadanko troche sledzika, drugie śniadanko - serek wiejski ze szczypiorkiem. Niedawno jogurcik truskawkowy, a teraz słąba kawka z chudym mleczkiem - be zcukru - słodzik wiem, że to niezdrowe. Na obiad będą warzywa na patelnie - wczoraj nabylam, ale zjeśc nie zdąrzyłam. Na slodycze tylko smętnie spoglądam, ale skręca mnie starszliwie - tak je lubię, ale oczywiście dla Was i dla naszego wspólnego celu - jestem gotowa z nich zrezygnowac. A gdzie nasza Nika, chyba biega po wyprzedażach? A co z Neską? Mara juz sie odezwała, Sabbath też. Całuje Was |
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
odrazu widac, że jetseś niesamowicie atrakcyjna i super zgrabna dziewczyną. Powiedz mi Kochana jaka to bluzke kupilaś w mango, może mamy takie same Kochana? A niech będzie, ten Twój, troche o Ciebie zazdrosny - nie ma miłości bez zadrości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Same Wiecie jaka to żmudna praca i długotrwała niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Moja Dorinko,
to bardzo dobrze , że sie starasz, to oznacza , że jesteś prawdziwą kobietą i tak będzie zawsze, bowiem masz klasę i choć zmarszczek nam przybędzie , to klasa pozostanie, a to też nasz atut ![]() Ja też się zawsze staram, choc wielokrotnie sinćów pod oczami nie da się zamaskować, choc oczy czerwone, ale wierz mi, że sie staram i chyba sie udaje - bowiem jestem jeszcze w stanie spojrzec na siebie w lustrze, ale zawsze byąłm mało obiektywna w stsounku do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
Dorinko, ja Cię nie wkręcam, ja jestem ciekawa jak każda baba
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też ostatnio kupiłam sobie kozaczki i zaczęłam chodzić w spudnicach! Co było u mnie rzadkością do niedawna ![]() Świtezianko my to sie zdrowo napracujemy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana, taka praca, takie życie , a ja w dodatku jeszcze jestem cholerna profesjonalistka i ambitnym bydlęciem do przesady.
![]() Tez sobie wyobrażam Dorinke, prezentuje sie świetnie!!!!!!!!!!!!!:pli z: |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny ja to z Wami nie mogę, zainteresowałam się wątkiem żeby się odchudzić ale tu naprawdę się można dowartościować. ![]() Co też będziemy nieustannie czynic i podnosić własną samoocenę, bo to klucz do SUKCESU. Buziaki dla Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Wtajemniczenie
|
Kochana Dorinko,
odchudzamy sie razem - ja już widze u siebie efekty - moż emierne , ale są. Ale najważniejsze jest to, że dzieki wam odżylam - możemy się wspierać we wszystkim całusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Dziewczyny,
a tak a propos urody, to doradźcie mi prosze jaki mam kupić tusz do rzęs, bowiem nabyty ostatnio Double Extension L'oreala kruszy mi sie straszliwie i rozmazuje. Pragnę zanaczyc Moje Drogie, że mam krotkie rzęsy więc używam tuszu pogrubiająco-wydlużającego, a Dorinka zaraz napisze, że Ona ma długie i gęste rzęsy - chyba popadne przy Was Kochane Moje, Najpiekniejsze w kompleksy, ![]() ale doradźcie mi proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Gwiazdeczki moje kochane,nie miałam połączenia z serwerem
![]() ![]() Pociecha z tego tak że naleśniki usmażyłam,dla córci która mogłaby je jeść tonami. ![]() Cieszę sie ze zauważyłyście że mnie nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.