|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3362 |
Raczkowanie
|
![]() Uploaded with ImageShack.us a to nasza biała kulka ![]()
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
![]() ![]() |
![]() |
#3363 |
Zakorzenienie
|
u nas dziewczynka to jest jeszcze wahanie: Zuzia- Nadia- Maja
|
![]() ![]() |
![]() |
#3364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3365 |
Konto usunięte
|
Ależ biała kulka piękna!
Kocury też cudne, ja miałam Rudego, teraz u mamy jest ![]() Imiona... nie mam pojęcia. Z chłopięcych w sumie tylko Miłosz mi się podoba, każde inne zawsze mi się z jakimś uczniem kojarzy ![]() Adam mi się podobało, ale mam szwagra o tym imieniu i już mi się kojarzy źle ![]() Dla dziewczynki, może Joasia? Łucja? Malwinka? Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2012-06-20 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3366 |
Zakorzenienie
|
czarna no niesamowity ten piesek!!!
![]() hope widzę, że Maja teraz popularne imię bardzo, jak ja byłam mała to ludzie się straszliwie dziwili - Maja, a nie Maria? Dziwactwo ![]()
#3367 |
Raczkowanie
|
Wszystkie śliczne
![]()
#3368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() no właśnie i trudny wybór :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3369 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dawno mnie tu nie było, a wszystko przez przygotowania ślubne, który zbliża się wielkimi krokami. Ostatni tydzień mam tak zapchany, że ani jednego małego dnia wolnego nie ma ![]() Jutro idę na kontrolne TSH, a sobotę do gin. Bardzo się boję, a jednocześnie mega jestem ciekawa co już będzie widać ![]() TŻ dopisał mnie w pracy do prywatnej opieki zdrowotnej gdzie za darmo będę mieć badania, gin i endo więc bardzo się cieszę ![]() Z mailem myślę, że to dobry pomysł ![]() ![]() Ściskam i idę się myć, ostatnio cały czas jestem padnięta - brak kawy i energetyków oraz nocne wstawanie do ubikacji dają się mocno we znaki ![]()
#3370 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem najlepszymi pieskami dla dzieci są labradory i buldożki francuskie ach ![]()
![]() |
#3371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u nas jak będzie córcia to będzie Maja ![]()
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam kiedyś boksera (Jerry mój kochany ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 |
Zakorzenienie
|
haha dziewczyny padłam, psiowe bąki
![]() za to jak nasza kicia puści bąka to też nie ma bata, masakra, a że ja mam wyczulony węch ostatnio to mało się nie ![]() no my jak będziemy brać psiaka to na pewno golden retrievera, podobno są spokojniejsze od labradorów jeszcze ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-06-20 o 21:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 | ||
Zakorzenienie
|
Djerba- mieszkanie prześliczne,a aneks przy małych dzieciach docenisz- ja też byłam przeciwniczką, sprawdził się przy maluchu, potem go "zamurowałam"
teraz jak buduje dom też otworzyłam kuchnie na salon nie rozumiem argumentów,ze jedzeniem przesiąka w domu- no chyba,że ktoś gówno gotuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja jestem Ida ![]() ![]() A oto moj psiak jak był mały |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koszt wynajmu ... dla mnie cena masakryczna ![]() Cytat:
![]() Nie przepadam za zwierzętami, ich zdjęcia, widok, czy afery że ktoś je krzywdzi (zwłaszcza, że za zabójstwo człowieka grozi 5 lat więzienia a za znęcanie się nad zwierzęciem - 3 lata ![]() ![]() Ale mi się usnęło ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() |
#3379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne te wasze zwierzaczki. Bernardyn śliczny, łezka się w oku kręci,bo nam niedawno umarł bernardyn męża Beniamin ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3380 |
Raczkowanie
|
Niektóre z Was już powinny mieć w prywatnych wiadomościach adres i hasło do meila
![]()
#3381 |
Zadomowienie
|
dZIEWCZYNKI ja na chwile bez czytania, nadrobie w przyszłym tygodniu,miałam dziś drugą wizytę 0 18
Najpierw rozmawiała ze mną położna, założyła mi dodatkową kartę, zważyła, zmierzyła ciśnienie i przeprowadziła wywiad i poinformowała co można a co nie podczas ciąży. Mówiła też żeby jednak zrobić to hic bo może się zdarzyć, że dany szpital nie przyjmie na poród bez tego, ale ja jeszcze o takiej sytuacji nie słyszałam. Ginekolog zrobiła mi usg dopochwowe, 11 tydzień, dzidzia ma już 3cm i 7mm, wszystko jest ok, wyniki znakomite. Kolejną wizytę mam 3 lipca ale u poleconego przez Nią genetyka na badania prenatalne, a do Niej mam przyjechać 26 lipca. Mam zrobić jeszcze takie badania jak grupa krwi, wr, hbs i hcv. NOOOO i najważniejsze dzidzius jak fikał, aż ona się śmiała nózkami, rączkami machał, tańczył (ma to po tatusiu haha) i na konic spuscil główkę i ginekolog mowi a teraz bedzie sobie spał, po prostu byłam w szoku, najpierw taki mały bąbelek a tu już człowieczek, i jaki duży, to jest niesamowite, mąż strasznie żałował, że już druga wizyta i go nie ma w kraju ale 3 jedziemy razem, ginekolog zawolala moja mame, żeby sobie poogladala, wszystko nam pokazywala i tłumaczyła. A i jeszcze ja jestem bardzo wstydliwa i u niej za kazdym razem mam dopochwowo, ja zawsze przyjezdzam w spodnicy albo sukience, bo jak sie klade to zawsze zakryta i ona przed badaniem przykrywa mnie zawsze recznikiem papierowym. Jestem tak wzruszona i podekscytowana, a i zmienił się termin na 13 stycznia ![]() Pozdrawiam Was i przesyłam buziaki ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- e na samej gorze mialo byc hiv a nie hic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dziekuje bardzo za mile slowa ![]() Pokaze wam zdjecie mojego smyka normalnie moglabym patrzec na nie godzinami. W ogole lekarka dala mi skierowanie na darmowe badanie prenatalne i byly rozne kratki do odhaczenia jako przyczyna skierowania, w sumie przy wszystkich pisalo o wadach chromosomowych wiec pewnie musiala cos zaznaczyc zeby skierowanie bylo darmowe?? Bo jak badala to powiedziala ze wszystko ok....
![]() |
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc dla mnie skończonego łasucha narzekanie że czuć jedzeniem jest troszkę niepojęte to piękne jak w domu pachnie jedzeniem no ale to moje zdanie ![]() Dziewczyny, przed chwilą miałam straszny krwotok z nosa ![]() ![]() ![]() ![]() krwi była cała kałuża TŻ wpadł w panike, to już drugi raz w tym trymestrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3386 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zrób sobie zimne okłady na czoło, kark powinno pomóc na krwawienie. Nie przemęczaj się przede wszystkim. Jak się pochylasz to delikatnie. I uważaj.
![]() |
#3387 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
Wczesniej bylam 3 czerwca i nie bylo nic widac to byl 6 tydzien a teraz przelom 8/9 i pieknie szybko bilo serduszko
#3389 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie pisałam, że jedzeniem przesiąka w domu, ale nie chciałabym spać w miejscu, gdzie parę godz temu gotowałam...np. bigos/kalafior itp ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
taniej nie znajdziesz w Gdyni, a zwłaszcza na nowszych osiedlach. a kredytu narazie nie dostaniemy póki mąż nie będzie miał albo obywatelstwa polskiego albo zezwolenia na stałe osiedlenie się.. jak narazie ma karty pobytu kontynuowane z roku na rok...no teraz miał 2 lata... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3390 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.