Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :) - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-20, 21:01   #3361
MadamAgula
Raczkowanie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hmm.. nie wiem czy to wypali szczerze mówiąc/pisząc
jak do tej pory tu wstawiane były zdjęcia brzusiów , no ale niech się wypowiedzą też inne kobietki.
To może ja otworzę porozsyłam Wam adres i hasło i jak się przyjmie to fajnie a jak nie to szkody nie będzie w każdej chwili można przecież usunąć
Stary 2012-06-20, 21:05   #3362
czarna1001
Raczkowanie

Uploaded with ImageShack.us

a to nasza biała kulka
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
czarna1001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:05   #3363
hope01
Zakorzenienie

u nas dziewczynka to jest jeszcze wahanie: Zuzia- Nadia- Maja

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:07   #3364
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna1001 Pokaż wiadomość

a to nasza biała kulka

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:07   #3365
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Ależ biała kulka piękna!

Kocury też cudne, ja miałam Rudego, teraz u mamy jest

Imiona... nie mam pojęcia. Z chłopięcych w sumie tylko Miłosz mi się podoba, każde inne zawsze mi się z jakimś uczniem kojarzy
Adam mi się podobało, ale mam szwagra o tym imieniu i już mi się kojarzy źle

Dla dziewczynki, może Joasia? Łucja? Malwinka?

Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Czas edycji: 2012-06-20 o 21:16
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:08   #3366
LadyWhisper
Zakorzenienie

czarna no niesamowity ten piesek!!!

hope widzę, że Maja teraz popularne imię bardzo, jak ja byłam mała to ludzie się straszliwie dziwili - Maja, a nie Maria? Dziwactwo

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:08   #3367
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
u nas dziewczynka to jest jeszcze wahanie: Zuzia- Nadia- Maja
Wszystkie śliczne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 21:09   #3368
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna1001 Pokaż wiadomość

a to nasza biała kulka
piękny dla dzieci wspaniałe

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

hope widzę, że Maja teraz popularne imię bardzo, jak ja byłam mała to ludzie się straszliwie dziwili - Maja, a nie Maria? Dziwactwo
popularne, nie popularne, ale ładne

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
Wszystkie śliczne
no właśnie i trudny wybór :P

Stary 2012-06-20, 21:10   #3369
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cześć dziewczyny
Dawno mnie tu nie było, a wszystko przez przygotowania ślubne, który zbliża się wielkimi krokami. Ostatni tydzień mam tak zapchany, że ani jednego małego dnia wolnego nie ma
Jutro idę na kontrolne TSH, a sobotę do gin. Bardzo się boję, a jednocześnie mega jestem ciekawa co już będzie widać
TŻ dopisał mnie w pracy do prywatnej opieki zdrowotnej gdzie za darmo będę mieć badania, gin i endo więc bardzo się cieszę

Z mailem myślę, że to dobry pomysł albo klub albo coś
Ściskam i idę się myć, ostatnio cały czas jestem padnięta - brak kawy i energetyków oraz nocne wstawanie do ubikacji dają się mocno we znaki Czy są dziewczyny z niskim ciśnieniem i mają patent jak sobie z sennością wieczną radzić?
Stary 2012-06-20, 21:10   #3370
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
piękny dla dzieci wspaniałe

Z tego co wiem najlepszymi pieskami dla dzieci są labradory i buldożki francuskie ach

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-06-20, 21:11   #3371
czarna1001
Raczkowanie

Cytat:

dziękuję, z wyglądu są słodkie, ale charakter mają wspaniały. My uwielbiamy wszystkie pieski i jak skończymy budowę to weźmiemy chyba jeszcze jakiegoś tym razem ze schroniska

u nas jak będzie córcia to będzie Maja
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
czarna1001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 21:14   #3372
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co wiem najlepszymi pieskami dla dzieci są labradory i buldożki francuskie ach
oj ja piszę pracę licencjacką z dogoterapii także wiem coś o tym buldożki francuskie, owszem pocieszne, w rodzinie jest jeden, ale są straszne wariaty i trzeba przy dzieciach uważać głównie małych. Drago np jak się rozpędzi to go nie zatrzymasz tak łatwo i szybko jak np. płot no i straaaszna straaaszna wada. Bąki i tabuny śliny

Stary 2012-06-20, 21:17   #3373
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja piszę pracę licencjacką z dogoterapii także wiem coś o tym buldożki francuskie, owszem pocieszne, w rodzinie jest jeden, ale są straszne wariaty i trzeba przy dzieciach uważać głównie małych. Drago np jak się rozpędzi to go nie zatrzymasz tak łatwo i szybko jak np. płot no i straaaszna straaaszna wada. Bąki i tabuny śliny
mój Ed ślini się jedynie jak je- wiadomo, ale jest nauczony że po jedzeniu ma zostać wytarty, stoi w miejscu przy jedzeniu/piciu aż go w końcu ktoś wytrze a co do bąków, lepiej pomińmy ten temat, bo czasem to musze z pokoju uciekać, ale pamiętam jak mój Ed poszedł do pokoju brata, puscił bąka i uciekł do mojego pokoju hahah.. tak więc mądry psinek

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-06-20, 21:23   #3374
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
mój Ed ślini się jedynie jak je- wiadomo, ale jest nauczony że po jedzeniu ma zostać wytarty, stoi w miejscu przy jedzeniu/piciu aż go w końcu ktoś wytrze a co do bąków, lepiej pomińmy ten temat, bo czasem to musze z pokoju uciekać, ale pamiętam jak mój Ed poszedł do pokoju brata, puscił bąka i uciekł do mojego pokoju hahah.. tak więc mądry psinek
a to coś Ty... Ta mafleja leży przed Tobą i perfidnie pierdzi jeden za drugim... albo przyjdzie z pola, napije się, stanie na środku pokoju i się otrzepie i ślina na ścianach...
ja miałam kiedyś boksera (Jerry mój kochany ) to się ślinił tylko jak ktoś jadł

Stary 2012-06-20, 21:27   #3375
LadyWhisper
Zakorzenienie

haha dziewczyny padłam, psiowe bąki
za to jak nasza kicia puści bąka to też nie ma bata, masakra, a że ja mam wyczulony węch ostatnio to mało się nie

no my jak będziemy brać psiaka to na pewno golden retrievera, podobno są spokojniejsze od labradorów jeszcze

Edytowane przez LadyWhisper
Czas edycji: 2012-06-20 o 21:28

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-20, 21:31   #3376
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
haha dziewczyny padłam, psiowe bąki
za to jak nasza kicia puści bąka to też nie ma bata, masakra, a że ja mam wyczulony węch ostatnio to mało się nie

no my jak będziemy brać psiaka to na pewno golden retrievera, podobno są spokojniejsze od labradorów jeszcze
w labradorka trzeba nieco więcej pracy w okiełznaniu go ale to dlatego, że ma niespożyte pokłady energii

Stary 2012-06-20, 21:32   #3377
marsi11
Zakorzenienie

Djerba- mieszkanie prześliczne,a aneks przy małych dzieciach docenisz- ja też byłam przeciwniczką, sprawdził się przy maluchu, potem go "zamurowałam"
teraz jak buduje dom też otworzyłam kuchnie na salon
nie rozumiem argumentów,ze jedzeniem przesiąka w domu- no chyba,że ktoś gówno gotuje

Cytat:
Napisane przez iskierka0310 Pokaż wiadomość
ach jak sie Wam tak podoba to jeszcze jedno dorzucam...z lewej Brandy,z prawej Tequilasiostry
jeju, cudne zazdroszcze

Cytat:
Ale bym cmokała!! oj oj

Kocham psiaki!

Jak już wrzuciłaś to i ja się pochwale moim kochanym pieskiem Jak spi i jak był malutki
śliczny, też kiedyś też o takim marzyłam

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Mi się podoba Matylda, Ida, Łucja, Michał
ja jestem Ida to bardzo piękne imię

A oto moj psiak jak był mały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pies.jpg (45,4 KB, 17 załadowań)
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:34   #3378
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
anyway, zdecydowałam się na to mieszkanko - mąż powiadomiony mailowo - podoba mu się heh, zresztą on tam wydziwiać nie będzie
babeczka tam miała ostro zagracone, więc te 50m wydało mi się mega małe, ale jak pozabiera to i owo, to będzie luźniej
najgorszy jest oczywiście aneks...ale cóż ja mogę zrobić, dość długo szukałam mieszkania i nie mogę już wybrzydzać i czekać do nie wiem kiedy....zresztą okolica mnie urzekła już jak tam szłam to taka piękna cisza i ptaszki śpiewające w tle hehe
tu wrzucam linka - może nie wygląda na fotkach jakoś super, ale w rzeczywistości o wiele lepiej
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/nier...gl5172098.html

myślicie, że dam radę w 50m? heh
Fajne mieszkanie
Koszt wynajmu ... dla mnie cena masakryczna Dawać tyle pieniędzy na mieszkanie, które nie jest własne. Niewiele więcej mogłaby wynieść spłata kredytu.

Cytat:
Pies to najlepszy przyjaciel człowieka, nie rozumiem ludzi którzy nie lubią zwierząt
Czyli mnie
Nie przepadam za zwierzętami, ich zdjęcia, widok, czy afery że ktoś je krzywdzi (zwłaszcza, że za zabójstwo człowieka grozi 5 lat więzienia a za znęcanie się nad zwierzęciem - 3 lata , czasem mam wrażenie, że zwierzę jest ważniejsze od człowieka ) mnie nie rozczulają . Niech sobie żyją, ale gdzieś daleko ode mnie.

Ale mi się usnęło Ok ok 19 - 22. I co ja teraz będę w nocy robić?

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Djerba- mieszkanie prześliczne,a aneks przy małych dzieciach docenisz- ja też byłam przeciwniczką, sprawdził się przy maluchu, potem go "zamurowałam"
nie rozumiem argumentów,ze jedzeniem przesiąka w domu- no chyba,że ktoś gówno gotuje
Ja mam kuchnię otwartą na przedpokój i żałuję, że nie ma drzwi .... Nie trzeb robić "gówna" jak piszesz, żeby było to mało praktyczne - wystarczy smażyć naleśniki czy kotlety, żeby było czuć w całym mieszkaniu.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:44   #3379
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
Majki nie wybiorę bo mam już dwie w rodzinie Praga jest śliczna a ceny porównywane do Polski. Obejrzyj sobie zdjęcia Pragi nocą to się zakochasz i ten klimat tam... Bajka... Da mnie takie romantyczne cudowne miasto...

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

A nie myślałyście o tym żeby założyć wspólnego meila gdzie każda będzie mogła wstawiać zdjęcia ja jej brzuch i maluszek się zmienia tydzień po tygodniu?
Można założyć klub, coś jak podforum, do którego dostęp mają tylko zaproszeni.

Piękne te wasze zwierzaczki. Bernardyn śliczny, łezka się w oku kręci,bo nam niedawno umarł bernardyn męża Beniamin
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:44   #3380
MadamAgula
Raczkowanie

Niektóre z Was już powinny mieć w prywatnych wiadomościach adres i hasło do meila
Stary 2012-06-20, 21:56   #3381
sarah67
Zadomowienie

dZIEWCZYNKI ja na chwile bez czytania, nadrobie w przyszłym tygodniu,miałam dziś drugą wizytę 0 18
Najpierw rozmawiała ze mną położna, założyła mi dodatkową kartę, zważyła, zmierzyła ciśnienie i przeprowadziła wywiad i poinformowała co można a co nie podczas ciąży. Mówiła też żeby jednak zrobić to hic bo może się zdarzyć, że dany szpital nie przyjmie na poród bez tego, ale ja jeszcze o takiej sytuacji nie słyszałam.

Ginekolog zrobiła mi usg dopochwowe, 11 tydzień, dzidzia ma już 3cm i 7mm, wszystko jest ok, wyniki znakomite. Kolejną wizytę mam 3 lipca ale u poleconego przez Nią genetyka na badania prenatalne, a do Niej mam przyjechać 26 lipca. Mam zrobić jeszcze takie badania jak grupa krwi, wr, hbs i hcv.

NOOOO i najważniejsze dzidzius jak fikał, aż ona się śmiała nózkami, rączkami machał, tańczył (ma to po tatusiu haha) i na konic spuscil główkę i ginekolog mowi a teraz bedzie sobie spał, po prostu byłam w szoku, najpierw taki mały bąbelek a tu już człowieczek, i jaki duży, to jest niesamowite, mąż strasznie żałował, że już druga wizyta i go nie ma w kraju ale 3 jedziemy razem, ginekolog zawolala moja mame, żeby sobie poogladala, wszystko nam pokazywala i tłumaczyła. A i jeszcze ja jestem bardzo wstydliwa i u niej za kazdym razem mam dopochwowo, ja zawsze przyjezdzam w spodnicy albo sukience, bo jak sie klade to zawsze zakryta i ona przed badaniem przykrywa mnie zawsze recznikiem papierowym.

Jestem tak wzruszona i podekscytowana, a i zmienił się termin na 13 stycznia , uciekam, nadrobię czytanie w przyszłym tygodniu. Jutro jadę na konferencję do Szczecina a pózniej do fryzjera.
Pozdrawiam Was i przesyłam buziaki

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

e na samej gorze mialo byc hiv a nie hic
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 21:56   #3382
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
dZIEWCZYNKI ja na chwile bez czytania, nadrobie w przyszłym tygodniu,miałam dziś drugą wizytę 0 18
Najpierw rozmawiała ze mną położna, założyła mi dodatkową kartę, zważyła, zmierzyła ciśnienie i przeprowadziła wywiad i poinformowała co można a co nie podczas ciąży. Mówiła też żeby jednak zrobić to hic bo może się zdarzyć, że dany szpital nie przyjmie na poród bez tego, ale ja jeszcze o takiej sytuacji nie słyszałam.

Ginekolog zrobiła mi usg dopochwowe, 11 tydzień, dzidzia ma już 3cm i 7mm, wszystko jest ok, wyniki znakomite. Kolejną wizytę mam 3 lipca ale u poleconego przez Nią genetyka na badania prenatalne, a do Niej mam przyjechać 26 lipca. Mam zrobić jeszcze takie badania jak grupa krwi, wr, hbs i hcv.

NOOOO i najważniejsze dzidzius jak fikał, aż ona się śmiała nózkami, rączkami machał, tańczył (ma to po tatusiu haha) i na konic spuscil główkę i ginekolog mowi a teraz bedzie sobie spał, po prostu byłam w szoku, najpierw taki mały bąbelek a tu już człowieczek, i jaki duży, to jest niesamowite, mąż strasznie żałował, że już druga wizyta i go nie ma w kraju ale 3 jedziemy razem, ginekolog zawolala moja mame, żeby sobie poogladala, wszystko nam pokazywala i tłumaczyła. A i jeszcze ja jestem bardzo wstydliwa i u niej za kazdym razem mam dopochwowo, ja zawsze przyjezdzam w spodnicy albo sukience, bo jak sie klade to zawsze zakryta i ona przed badaniem przykrywa mnie zawsze recznikiem papierowym.

Jestem tak wzruszona i podekscytowana, a i zmienił się termin na 13 stycznia , uciekam, nadrobię czytanie w przyszłym tygodniu. Jutro jadę na konferencję do Szczecina a pózniej do fryzjera.
Pozdrawiam Was i przesyłam buziaki
Gratuluje żwawego maluszka
Stary 2012-06-20, 21:58   #3383
LadyWhisper
Zakorzenienie

Sarah gratulacje cieszę się bardzo, że wszystko ok

Stary 2012-06-20, 21:59   #3384
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
bokeh moja luna też nosi wstążeczkę, ale jest cała czarna
bidulkę wyciągnęliśmy ze schroniska.

w ogóle weszłam na Twojego bloga i robisz cudne zdjęcia!!!
No moja tak tylko do zdjecia zapozowala
I dziekuje bardzo za mile slowa

Pokaze wam zdjecie mojego smyka normalnie moglabym patrzec na nie godzinami. W ogole lekarka dala mi skierowanie na darmowe badanie prenatalne i byly rozne kratki do odhaczenia jako przyczyna skierowania, w sumie przy wszystkich pisalo o wadach chromosomowych wiec pewnie musiala cos zaznaczyc zeby skierowanie bylo darmowe?? Bo jak badala to powiedziala ze wszystko ok....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0313.jpg (59,7 KB, 48 załadowań)
Stary 2012-06-20, 22:02   #3385
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
wystarczy smażyć naleśniki czy kotlety, żeby było czuć w całym mieszkaniu.
sorry ale mi się gotowanie i jedzenie kojarzy z przyjemnoscia
więc dla mnie skończonego łasucha narzekanie że czuć jedzeniem jest troszkę niepojęte to piękne jak w domu pachnie jedzeniem
no ale to moje zdanie

Dziewczyny, przed chwilą miałam straszny krwotok z nosa
krwi była cała kałuża TŻ wpadł w panike, to już drugi raz w tym trymestrze
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 22:06   #3386
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
sorry ale mi się gotowanie i jedzenie kojarzy z przyjemnoscia
więc dla mnie skończonego łasucha narzekanie że czuć jedzeniem jest troszkę niepojęte to piękne jak w domu pachnie jedzeniem
no ale to moje zdanie

Dziewczyny, przed chwilą miałam straszny krwotok z nosa
krwi była cała kałuża TŻ wpadł w panike, to już drugi raz w tym trymestrze
Po smażeniu naleśników nie pachnie i zostaje takie dziwne uczucie-zapach w nosie.

Zrób sobie zimne okłady na czoło, kark powinno pomóc na krwawienie. Nie przemęczaj się przede wszystkim. Jak się pochylasz to delikatnie. I uważaj.
Stary 2012-06-20, 22:10   #3387
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
No moja tak tylko do zdjecia zapozowala
I dziekuje bardzo za mile slowa

Pokaze wam zdjecie mojego smyka normalnie moglabym patrzec na nie godzinami. W ogole lekarka dala mi skierowanie na darmowe badanie prenatalne i byly rozne kratki do odhaczenia jako przyczyna skierowania, w sumie przy wszystkich pisalo o wadach chromosomowych wiec pewnie musiala cos zaznaczyc zeby skierowanie bylo darmowe?? Bo jak badala to powiedziala ze wszystko ok....
kiedy byłaś na wizycie przed tą ? chodzi mi o to jaki czas minął między wizytami.
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 22:21   #3388
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
kiedy byłaś na wizycie przed tą ? chodzi mi o to jaki czas minął między wizytami.
Wczesniej bylam 3 czerwca i nie bylo nic widac to byl 6 tydzien a teraz przelom 8/9 i pieknie szybko bilo serduszko
Stary 2012-06-20, 22:24   #3389
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
hmm...czy ja wiem czy docenię/doceniłam...moja córa i tak jest przy mnie jak gotuję...zresztą ona za mną wszędzie łazi, więc oddzielna kuchnia mogłaby być jak najbardziej..

ja nie pisałam, że jedzeniem przesiąka w domu, ale nie chciałabym spać w miejscu, gdzie parę godz temu gotowałam...np. bigos/kalafior itp

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Fajne mieszkanie
Koszt wynajmu ... dla mnie cena masakryczna Dawać tyle pieniędzy na mieszkanie, które nie jest własne. Niewiele więcej mogłaby wynieść spłata kredytu.

Czyli mnie
Nie przepadam za zwierzętami, ich zdjęcia, widok, czy afery że ktoś je krzywdzi (zwłaszcza, że za zabójstwo człowieka grozi 5 lat więzienia a za znęcanie się nad zwierzęciem - 3 lata , czasem mam wrażenie, że zwierzę jest ważniejsze od człowieka ) mnie nie rozczulają . Niech sobie żyją, ale gdzieś daleko ode mnie.

Ale mi się usnęło Ok ok 19 - 22. I co ja teraz będę w nocy robić?

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Ja mam kuchnię otwartą na przedpokój i żałuję, że nie ma drzwi .... Nie trzeb robić "gówna" jak piszesz, żeby było to mało praktyczne - wystarczy smażyć naleśniki czy kotlety, żeby było czuć w całym mieszkaniu.

taniej nie znajdziesz w Gdyni, a zwłaszcza na nowszych osiedlach.
a kredytu narazie nie dostaniemy póki mąż nie będzie miał albo obywatelstwa polskiego albo zezwolenia na stałe osiedlenie się.. jak narazie ma karty pobytu kontynuowane z roku na rok...no teraz miał 2 lata...
Stary 2012-06-20, 22:30   #3390
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Wczesniej bylam 3 czerwca i nie bylo nic widac to byl 6 tydzien a teraz przelom 8/9 i pieknie szybko bilo serduszko
dzięki za odpowiedź. po prostu nie wiem czy w piątek coś zobaczę na usg. nie wiem czy znowu nie idę za wcześnie...ale nie wytrzymam już dłużej
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości